Jatkuva pahoinvointi

N22PK-SEUTU

Olen selannut ketjuja netissä, enkä ole saanut vastausta, joten aloitan uuden ja toivottavasti saan tänne (asiallista) apua.

Eli, olen 22vuotias nainen. En ole eläessäni osannut oksentaa vaikka olisin työntänyt nyrkin kurkkuun ja muutenkin olen aina ollut terve, tänä keväänä ollutta keuhkokuumetta lukuunottamatta. Mulle laitettiin kierukka (olen synnyttämätön) 2vuotta sitten ja kaikki on ollut sen osalta ok- ei tullut muita sivuoireita kuin se että kuukautiset jäi kokonaan pois.

N. reilu kuukausi sitten aloin saamaan pahoinvointikohtauksia (tähän ei liity närästystä/röyhtäilyä, ripulointia, tms). Alussa niitä tuli 1-3kertaa viikossa, edelleenkään en oksentanut vaikka vellova olo ja kakominen oli joskus rajuakin. Kolmisen viikkoa sitten pahoinvointi meni yhtenä päivänä niin rajuksi että hikoilin, en tahtonut pysyä hereillä ja oksensin useasti pieniä määriä kerralla. Sitten oksentelu taas loppui (samana päivänä) mutta pahoinvointi lisääntyi.
Menin lääkärille ja kerroin oireet eikä se osannut sanoa oikein mitään- ihmetteli ettei vatsa ole sekaisin ja päätti että pelkän pahoinvoinnin vuoksi kyseessä ei ole ainakaan virus tai bakteeri. Jatkoin töiden tekoa ja elämää normaalisti kunnes viime viikolla jälleen oksensin. Siitä eteenpäin pahoinvointi on ollut päivittäistä (ei oksentelua). Tänään töissä pahoinvointi yltyi niin, että kakominen alkoi sattua ja jouduin lähtemään kotiin.
Syön monipuolisesti ja hyvin (1-2 lämmintä ateriaa päivässä, kanaa, kalaa, kasviksia, leipää, välipaloja). Ruokatottumukseni eivät ole muuttuneet viimiseen 3vuoteen, mutta olen nyt n. 5kk aikana lihonut 8kiloa! Rinnoista tuli n. kuukausi sitten maitoa, tein raskaustestin kotona silloin ja eilen, molemmat negatiivisia. Lääkärissä selitettiin että kyseessä ei olisi ensimmäinen kierukkalapsi mutta asiasta ei puhuttu sen enempää eikä viety labroihin yms. koska testit ovat olleet negoja.

Tässä vähän taustaa, en tiennyt minkä topicin alle viestiä laittaa niin saatan spämmätä linkkiä useampaan, ehkäisy, painonnousu, etc. KIITOS JO NYT KAIKILLE, JOTKA VAIVAUTUU AUTTAMAAN(:

3

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otsenbri

      Mene hyvä tyttö lääkärin tai terveydenhoitajan juttusille, ei kukaan pysty sinua netin välityksellä auttamaan.

    • N22PK-SEUTU

      Olin n. viikko sitten, siellä vain kohauteltiin tosiaan olkia, että kun ei ole ripulia niin ei ole mitään virustakaan joten asialle ei voi oikein tehdä juuta tai jaata, siksi tulin tänne- jos vaikka joku sairaanhoitaja, lääkäri, asiantuntija, kohtalotoveri, tms. sattuisi vahingossa huomaamaan asiani..
      No, maanantaina voisi tietenkin mennä uudelleen lääkärille, eihän siinä mitään häviä. Harmittaa kuin työt kärsii ja tulee palkattomia poissaoloja :(

    • uudestaan vaan lääk.

      Terveyskeskuksessa se menee näin, että sun on VAADITTAVA kokeita. Onko sulta otettu raskaushormoonit verestä? Vaadit ainakin sen. Itselläni hikoilun, pahoinvoinnin ja pyörtyilyn syyksi huomattiin matalat verensokerit, onko sulta ne katsottu? Tunnen naisen, joka kierukasta huolimatta tuli raskaaksi, raskaus huomattiin vasta myöhäisessä vaiheessa ja raskaus sujui normaalisti loppuun asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      194
      1957
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      62
      1340
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1105
    4. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      61
      1012
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      152
      996
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      82
      952
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      818
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      82
      810
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      739
    10. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      62
      734
    Aihe