Peniksen pidennys

pituutta

olen 19vuotias ja olen harkinnut peniksen pidennystä jo vuoden päivät.
Peniksen pituus on 18,5cm erektiossa.Jos päätän mennä leikkaukseen toivon että pituutta olisi 20cm.
Kannattaako mennä vai ei?

29

5320

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaa touhua

      Helppo vastaus: EI. Pituutta on keskimääräistä enemmänkin joten tarvetta ei ole. Erektiopituutta ei saa leikkauksilla enempää. Yleensä noissa pidennysleikkauksissa saadaan vain lepotilapituutta lisää.

      Sopivassa asennossa tuokin pituus voi olla naiselle kivulias vaikka naisen emätin pystyykin venymään hyvin.

    • uhinna

      ei pituus ainakaan noissa mitoissa ole enää plussaa. voi olla miinusta kylläkin.

    • ei

      Ei kannata mennä!

    • Pituutta

      Kyse on siitä että penikseni näyttää pieneltä muuhun kehoon verrattuna koska olen 190cm pitkä ja muutenkin roteva

    • itsetunto kunt ensin

      Leikkauksessa katkaistaan häpyluuta ja penistä yhdistävät sidokset. Tämä mahdollistaa osittain piilossa olleen peniksen ulottua vartalosta ulommaksi ja antaa siten visuaalisesti lisää pituutta.

      En kyllä antais tehdä tuota itselleni, siinä katoaa nääs se "terhakkuus" samalla.

    • grow up

      Pahinta mitä nainnen tietää on nuori kundi huonolla itsetunnolla. Naiset ei kaipaa uutta lasta hoivattavakseen vaan miehen.

    • kokkelia

      Hieman pituutta lisää,mutta ei niinsanotusti seiso enään.Viisari osoittaa etelään.

    • cmm750

      Lopeta nyt hyvä miehenalku nuo mittailut! teet itsellesi ongelmaa asiasta joka ei ole ongelma.

    • haha123

      haha mää luin otsikon et "peniksen pienennys" ja sit tuli tsekkaa et mikä provo tääl oikee on, mut eeikä mitää... suuriha tuo o! elä murehdi!

    • downhilliä

      Unohda.Jollet halua että se on AINA alaviistossa.

    • Ikinä

      Ihan hyvän kokoinen olet, ihan turhaan tommoista mietit! Jos nyt kuitenkin jostain ihme syystä meinaat mennä niin varaudu ettet saa enää koskaan kaluasi täyteen stondikseen!

    • Älä leikkauta!

      Ei mitään leikkauksia kannata!!
      Mitään mainostamatta peniskateellisille ite oon saanut ton ohjeen mukaan pituutta 5cm ja paksuutta sentin lisää. Ainut huono puoli siinä on, että mikään ei tapahdu todellakaan itestään. Ohjeita pitää noudattaa ja tehdä lähes jokapäivä harjotteluja, mutta suosittelen silti ;)! saadaan muijat tyytyväisiks.
      http://www.suuripenis.com/w/2527/ ! Vaikka hinta onkin 5e niin varmasti halvempi kun jotkut "leikkaukset" tai muut kirurgiaan liittyvät jutut. Oikeesti kannattaa koittaa :)

    • SakkuNa

      Tunnen yhden kaverin jolla on aika massiivinen. Hänellä on erityinen "juttu" kakkosesta, mutta hänen on melkein mahdotonta löytää naista, joka suostuisi siihen. Meikä poika taas tällaisella hillityllä 14-senttisellä voi harrastaa hyvää, monipuolista seksiä stressaamatta noista asioista. Eikä todellakaan ole saanti tuosta kiinni, sen voin sanoa kaikille epävarmoille pikkupojille. Naisista hyvin pieni osa katsoo peniksen kokoa, jos loveri on muuten itsevarma ja kyvykäs.

      Täältä blogista http://peniksenpidennys.wordpress.com/2011/08/01/miehen-mitta/ löytyy totuus: ei kannata. Koska peniksesi on jo nyt selvästi keskivertoa kookkaampi, tuosta ylöspäin mennessä joutuu vain hankaluuksiin. Onko kiva, kun täytyy aina sähläämään liukkareiden ja muiden kaa, ja kakkosta ei saa paljon koskaan.

      Leikkauksen suhteen kannattaa myös muistaa, että se voi vaikuttaa erektiokykyyn. Tämä on paljon tärkeämpi juttu kuin peniksen koko. Terhakkaana pysyminen varmistaa sen, että seksi on edes mahdollista. Jos ei seiso, on aivan se ja sama, millainen kolossi siellä pöksyissä vaanii. Tästä asiasta voin sanoa, että olen bissenä nähnyt tästä asiasta kovan (tai siis löysän) totuuden. Koolla on turha uhota, viriliteetillä sen sijaan voikin jo vähän boustailla.

      Tässäkin asiassa muuten sit löytyy apu nuorillekin kundeille. Älkää pelätkö mennä työterveyshuoltoon pyytämään sitä erektiolääkettä, jos yhtään on epävarma olo. Siitä on todella paljon apua, etenkin jossain yhden illan jutuissa. Tuossakin asiassa suosittelen kypsyyttä ja rohkeutta, ja tosiasioiden tunnustamista. Sen verran olen näitä asioita nähnyt, että tiedän, ettei kenelläkään pelitä aina täysin, silloin voi tarttea vähän "sivusta tukea".

      Aaa-anyways, uskoa omaan viehättävyteen vaan ja itsevarmuutta peliin, niin leikkaukset näyttää aivan turhalta jutulta! Se on moro!

    • johnlongone

      Kyllähän noilla vehkeillä lisää pituutta ja pakuutta saa aika nopestikin. Itse olen käyttänyt sekä extenderiä että bathmatea ja vaimo ainakin on tykännyt ja kanki seisoo kuin teini-iässä.

      Tuolla kannattaa käydä tutustumassa.
      http://penileenlargements.blogspot.com/

    • Ei näin...

      Osta hyvä mies Bemari =DD

      • jew

        hahahahahaha! varmuus vielä toho bemmillä kalastuksee, virveli taakse seteleitä koukkuun :D


    • Kysymys

      Onkohan näitä pidennys operaation käyneitä täällä foorumilla? Olis kiva kuulla kokemuksista, tai jos joku tietää paikkaa mistä lukea aiheesta, niin voisi laittaa linkin luettavaksi. Kumman, paljon on kiinnostuneita ja kyselijöitä mutta ei kommentoijia. Ja nyt kun on parikymmentä vuotta lykkinyt tällaisella perus puikulalla, niin olis mukavaa vaihtelua itselle ja kumppanille saada vähän varteen mittaa ja paksuutta.

    • TopMoy
    • exooorp

      ei missän nimessä..... mieti nyt miten pikkujutusta on kyse. ja sun penis on ihan hyvän kokonen ja se 20 cm ei oo niin paljoa enemmän ku 18.. ! käytä rahas paremmin :)!

    • takuuvuokra

      Johan sulla on ihan helvetillinen jööti.

    • pikkupxxx
    • tupakat &puukot pois

      Vanha ketju mutta kommentoidaan. Pidennystä kaipaavilla ongelma ei ole peniksessä vaan ylempänä, korvien välissä.

      Lisäksi kuten ylempänä jo mainittu, niin pidennysleikkaukset ovat normaalin toimivan rakenteen silpomista, "revitään penis irti juuriltaan." Monilla on vaikeuksia erektion kanssa sen jälkeen ja ikävuodet, sekä mahdollinen tupakointi ja ylipaino eivät suinkaan paranna tilannetta.

      Potenssiongelmaan proteesia hakeneelle kävi varsin surullisesti, eikä mies edes ollut vielä iällä pilattu.

      "Leikkaus pieleen - miehelle 8 kuukauden erektio"

      "Maanantaina Metzgar kertoi saaneensa sittemmin uuden proteesin toiselta lääkäriltä. Vaikka laite tällä kertaa toimii, ensimmäisen leikkauksen arpikudoksen vuoksi hänen elimensä on noin 50 prosenttia pienempi eikä siinä ole enää samalla tavalla tuntoa."

      - http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013061317146891_ul.shtml

      Paras lääke on terve itsetunto ja terveelliset, savuttomat ja liikunnalliset elintavat. Arteeseensa ei kannata antaa kajota kirurginveitsellä ellei todella ole ehdottoman pakko, sillä ne ovat hyvin riskaapeleita toimenpiteitä.

      " Tupakka heikentää erektiota. Erektiohäiriö johtuu nikotiinin vaikutuksesta autonomiseen hermostoon, josta puolestaan seuraa veren virtauksen väheneminen siittimen paisuvaiskudokseen."

      "Pitkäaikainen ja runsas tupakointi lisää impotenssin riskiä. Siittimen verenkiertoon tulee häiriöitä suurten verisuonien sisälle syntyvien rasva-ainekerrostumien (ateroskleroosin) sekä pienten verisuonien supistumisen seurauksena."

      "Impotenssi pahenee, jos tupakoivalla miehellä lisäksi on veren rasvarunsautta, kohonnut verenpaine tai diabetes. Tupakoitsijan impotenssin kehittyminen alkaa jo varhaisella iällä, mutta häiritseväksi se muodostuu useimmiten 40-50 vuoden iässä. Tupakoinnin lopettaminen on impotenssin perushoitoa. Tutkimusten mukaan yli 45-vuotiaista impotenssista kärsineistä lähes puolet kokee vaivansa helpottuneen muutamassa kuukaudessa tupakoinnin lopettamisen jälkeen."

      - http://www.tohtori.fi/?page=0421481&id=5899331

    • Miksi valehtelet?

      "olen 19vuotias ja olen harkinnut peniksen pidennystä jo vuoden päivät.
      Peniksen pituus on 18,5cm erektiossa.Jos päätän mennä leikkaukseen toivon että pituutta olisi 20cm.
      Kannattaako mennä vai ei?"

      Tietysti kannattaa mennä. Saat itsetuntosi kuntoon kertaheitolla.
      Yksi tuttu kävi hoitamassa homman kuntoon ja sai n. 7,5 cm lisää pituutta.
      Sullakin sama lisäys mahdollinen ja kokonaispituutesi olisi 13,5 cm. Luin näet rivien välistä ja puheesi perusteella nykyisesi on 6 cm...

    • lal lal lei

      Unohda! Pituudessa ei mitään vikaa.Tuolla saat takuulla aikaiseksi perheen sitten kun se aika koittaa..jos perhettä joskus haluat :D

    • bmw

      OSTA HYVÄ MIES BMW !

    • ger42

      Voi jösses.. :D hae nyt viel lisää huomioo

    • nainen 37

      Älä mene leikkaukseen! Ensinnäkin sulla ei ole tarvetta siihen ja toiseksi leikkaus voi epäonnistua. Mietihän sitä tilannetta, kun kalusi sojottaa mihin sattuu ja ei enää toimi normaalisti.. näin on jollakin käynyt.

    • koksukoukut8887

      mene sinne leikkaukseen. toinen vaihtoehto on että hankit jalkaamputaation jolloin peniksesi on suhteessa pituuteesi huomattavasti suurempi kuin ennen!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      906
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe