KAUPUNGINJOHTJA T.RINNEVAARA EI LAGUNA HANKKEEN TAKANA!

Tulehtunut Tilanne

Iisalmen Sanomista 08.09.2011 on luettavissa, että Pyhjäjärven kaupunginjohta Tita Rinnevaara ei ole Pyhjäjärven kaivokseen suunnitteilla olevan LAGUNA-hankkeen takana!

Pyhäjärven kaupungin nykyisen valtuustonpuheenjohtajan Jukka Tikanmäen ja silloisen kaupunginjohtaja Pasi Vallivaaran alulle saattama ns. Laguna-hanke on saanut hyvin suurta kannatusta maailmalla sijoituspaikkana Pyhäjärvellä.

Hankkeen investoinnit toteutuessa toisivat paikkakunnalle 50-100 tutkijaa ympäri maailmaa. Investointien on arvioitu olevan 350-500 miljoonan euron luokkaa.

Rakennus aikaan hanke työllistäisi satoja ihmisisä vuosien ajan!

Valtuustonpuheenjohta Tikanmäen ja kaupunginjohtaja Rinnevaaran välit ovat huonot joka näkyy koko kaupungin politiikassa.

Tikanmäki kertoo, että Rinnevaraan ei voi luottaa millään tavalla.

Rinnevaara on yhdessä hallituksen 1.varapuheenjohtaja Leppäharjun kanssa ollut ajamassa erilaisia tutkintapyyntöjä Poliisille Tikanmäkeä vastaan jotka kuitenkin Poliisi on todennut perättömiksi!

LAGUNA-tutkimuskeskus


Pyhäsalmen kaivos Pyhäjärvellä on yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista ison eurooppalaisen maan alle sijoitettavan astrohiukkasfysiikan tutkimuslaitoksen sijoituspaikaksi. LAGUNA (Large Apparataus for Grand Unification and Neutrino Astrophysics) -tutkimuskeskus tullee Euroopan tieteen infrastruktuuritiekartalle (ESFRI) ensi vuonna, mikä tarkoittaa, että sellainen tullaan suurella todennäköisyydellä rakentamaan johonkin Euroopan maahan. EU:n tutkimuksen 7. puiteohjelman rahoittamassa LAGUNA–infrastruktuuriselvityshankkeessa selvitetään ja priorisoidaan eri vaihtoehdot tutkimuslaitteistoksi ja sen sijaintipaikaksi. LAGUNA –konsortiossa on yli sata jäsentä kymmenestä maasta, ja sen kokonaisrahoitus on 1,7 M€. Konsortio antaa suosituksensa kesällä 2010. Mittalaitteisto sijoitetaan syvälle maan alle, jotta taustasäteily ei häiritse mittausta. Tutkimuskeskuksen mahdolliset sijoituspaikkavaihtoehdot ovat Espanja, Iso-Britannia, Italia, Puola, Ranska, Romania ja Suomen Pyhäjärvi. Laitteistovaihtoehtoja on kolme: LENA, GLACIER ja MEMPHYS. LAGUNA-tutkimuskeskuksen sijoittaminen Suomeen nostaisi merkittävästi Suomen astrohiukkasfysiikan tutkimuksen tasoa ja kansainvälisyyttä. Samalla se tukisi Suomen imagoa korkean koulutuksen ja teknologian maana. Laboratorio toisi alueelle tutkijoita Suomesta, Euroopasta ja ympäri maailmaa. Se tarjoaisi myös monipuolisen kehittämisalustan korkean teknologian yrityksille.

LAGUNA-tutkimuskeskuksella olisi myös erittäin merkittävä työllistävä vaikutus rakennusaikana. Kokeen käyttöaikana työvoiman tarve olisi arviolta 100 htv/vuosi. Rakentamisen noin 350-500 M€ (LENA- ja GLACIER-ilmaisimien tapauksessa) budjetista arviolta merkittävä osa koituisi Pohjois-Pohjanmaan yritysten hyödyksi. Tutkimuskeskus toimisi myös vierailu- ja tutustumiskohteena. Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin hiukkasfysiikan tutkimusryhmä on toiminut Pyhäsalmen kaivoksen tiloissa jo useita vuosia. Tällä hetkellä on käynnissä Oulun yliopiston ja Jyväskylän yliopiston toteuttama EMMA-koe, jota ovat rahoittaneet mm. Suomen Akatemia ja Euroopan aluekehitysrahasto (Oulun lääninhallitus). Mittauslaitteistot on sijoitettu neljään ”mittausmökkiin” maan alle.

79

647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perin mielenkiintois

      Kerropa, kenelle Tikanmäki kertoo?? Tämä on tärkeä tietol!!

      • Lue Lehtiä!

        Kenelle? Onhan tuo ollut lehdissä vaikka kuinka monta kertaa!

        Soita Tikanmäelle ja kysy jos et usko!

        TULEE SUORA VASTAUS! Hän ei valehtelijoihin luota!!!!


    • pallit tutisee

      Nyt on älyttömyyden huippu huipussaan. Jos Tikanmäki on käyttänyt valtaansa ja mahdollisuuksiaan niin , ettei kaupungin väki niistä tiedä. Ja nyt kun Lentokenttä Oy:n sotkut kaatuivat kaupunginjohtajan niskoille, on tämä mahdotonta.

      Kymmenen vuotta Tikanmäki on saanut huseerata kaupungin avustusten ja lentokentän kanssa, miten tahtoo. Onko tullut m,itään tuloja kentältä. Ja huudellaan, miten tarpeellinen se on.
      On se niin tarpeellinen, että muutamat ovat meidän veroeuroilla saaneet juhlia yläilmoissa.
      Tämähän on tosi väärin.

      Nyt tällainen huhu laitetaan, että johtaja on Laguunaa vastaan.

      Voi kauhistus, että kehtaattekin. Tuota ei edes kukaan , joka itseään järkevänä pitää, ei usko, ei alkuunkaan.

      Se, että Tikanmäen pitää siirtyä valtuuston puheenjohtajan paikalta, ei oikeuta kaupunginjohtajaa kohtan tällaista. hävyttömyyttä.

      • Lue Lehtiä!

        Ei se mikään "huhu" ole sehän lukee lehdessä!

        Kysymys on suoraan sanoen siitä, että Laguna-hankkeesta ei heru pisteen pistettä Rinnevaaran laariin vaan kaikki pistee menee Tikanmäen laariin ja tätähän ei tämä ämmä sulata. Missaa vaikka koko hankkeen sen takia!


    • tilintarkastus!!

      Kuulepas "Räky-Räky'" Mitä hän on sinullekin tehnyt.

      Kunhan vaan selvitetään. mitä Tikanmäki on Pyhäjärven veronmaksajien rahoilla tehnyt?

      Sen kun tietäisi.
      Saisi tietää myös, paljonko kaupunki on lentokonemaksuja tikanmäen kyydeistä maksanut. Ja kuka on pannut maksuun.
      Sen tietäisi vain ja ainoasaan virkavapaalla oleva hallintojohtaja, joka on ollut maksulappujen hyväksyjä.

      • hirvittää aivan

        Iisalmen Sanomien lehtijutusta vastaa

        ASKO KAURANEN

        Vieläkö on Lapin matkalla? elohopeakerhon kanssa?

        Hän valehtelee, jos on tuommoisen jutun antanut.


    • Sarastukset

      Nypä valheen murjaisit. Rinnevaara on tehnyt hankkeen eteen enemmän kuin te edes osaatte arvata. Hän ei mainosta itseään lehti- ym. jutuilla. Hän tekee koko ajan työtä Laguunan hyväksi. Nämä, jotka muuta väittävät puhuvat vastoin parempaa tietoaan. Yrittävät vain rakentaa itselleen tikapuita taivaaseen. Valheella on lyhyet jäljet. Joskus ne paljastuvat. ja jokainen saa omien tekojensa mukaan. Näettekö myös toimintatavat. Ei yhteisyyden hakemista, vaan kylvämällä eripuraa toimitaa,. Asialla ovat nämä uusivanhat kepulaiset. Heidän tavoitteenaan näyttääolevan koko pitäjän hajoittaminen. Ei kovin ylevää, mieluumminkin ala-arvoista toimintaa.

      • ULOS HETI!

        Miten se hoitaa Laguna -hanketta kun kertoo vastustavansa sitä?

        Vai yrittääkö se Rinnevaara sisäpiiriin TORBETOIMAAN hanketta????

        Oleppa Jukka varuillasi tämä AKKA voi tehdä pahaa vielä lisää kaupungille sen lisäksi mitä nyt on jo saanut aikaan!

        Parempi kun annetaan sille heti se 200 000 euroa pistetään menemään kohti etelää.


    • Sotkijat asialla

      Tulehtunut tilanne kirjoittelee toisten suuhun asioita. Toisten suuhun sanoja iskävät ovat yleensä itse niitä tilanteiden tulehduttajia. Ovat toisen polven kaartilaisia, ns. käpykaartilaisia.

      • joutuukin

        Käykääpä haastattelemassa kaupunginjohtajaa ja kysykää hänen kantaansa Laguunaan ja mitä hän on vuoden aikana sen hyväksi tehnyt.
        Onhan tuo aivan mieletöntä valehtelemista. Kuka uskaltaa, kuka kehtaa, jos jonniinkaan verran on tolokussaan. puhua sellaista perätöntä, että tuostakin joutaisi joutua vastuuseen.


      • Valehtee 100%:sti
        joutuukin kirjoitti:

        Käykääpä haastattelemassa kaupunginjohtajaa ja kysykää hänen kantaansa Laguunaan ja mitä hän on vuoden aikana sen hyväksi tehnyt.
        Onhan tuo aivan mieletöntä valehtelemista. Kuka uskaltaa, kuka kehtaa, jos jonniinkaan verran on tolokussaan. puhua sellaista perätöntä, että tuostakin joutaisi joutua vastuuseen.

        Turha sinne on mennä kyselemään mitään, valehtelee ihan varmasti, näkeehän sen jo naamastakin!


    • Löyhäsuiset

      Niin, käpykaartilaiset asialla tälläkin palstalla. Joku tekee, jotkut vain soittelevat suutaan.

    • Voi pjuja voi

      Voi pojuset. Laguuna on isommis käsis.

    • Presidentiltä Presid

      Tuskin se täällä meidän rienaamisella tulee tai menee. Siellä on Ranskan valtio, siellä on Suomen valtio ja rahhoo pittää olla evväänä'. Sitähän on pyhäjärvisiltä riittänyt. Mutta on aika, että Suomen valtio jatkaa, jos se on sellainen kansallinen ihme, että sadat miljoonat eurot on hyvä sijoittaa.

      Sehän olisi tosi huippu asia, mutt pelkäänpä ranskan Presidenttiä, enpä nyt sano nimeä, kun en muista oikein kirjaimia. Siitä voi tulla epäilyksiä, ettei kirjoittele selvin päin. Paras varoa, ettei tarvitse katua.

    • Erilmerkill

      Mitä potaskaa sinä oikein kirjoitat. Tuohan on ihan perötntä lausumaa. Voi johtaa jopa herjaukseen ja sitä kautta syytteeseen. Tiedän tarkkaan että johtajamme vie lagunaa eteenpäin ehkä paremmin kuin joku tikanmäki. Se on varmaa.

    • Hirnahdus

      Kaupunginjohtaja ei ole ollut mailla ei halmeilla, kun lentokentän sotkut ovat syntyneet. Aivan turhaa jauhamista. Täysin "sisäsiittoisia" sotkuja. Siis sisäisesti myös selvitettäviä. Aloittakaa puhumaan. Asiat ei selviä kyräileyllä ja toisten syyttelyllä. Vaan kertomalla miten on asioiden hoidon laita. Tejotka olette tienneet jo kauan aikaa. Velvollisuus kutsuu.

    • Käsittämätöntä````

      Tämän palstan aloittaja paljastaa kirjoituksellaan, että hän kuuluu akateemisten
      ohjaamaan ei akateemisten joukkoon. Hän tekee väittämiä tulkiten toisten kirjoituksia prutaalisti ja harhautuen. Ymmärrä niitä sitten.

    • Kummia Kuluu Taas!

      Vinkistä Rupesin selvittämään Pyhäjärven kaupungin selvitysmieheksi palkkaaman VT J. Karmavuon taustoja ym virkamiesten.

      Mitä on tapahtunut missä ja milloin!

      Minua kiinnostaa tässä vaiheessa vain:

      1. VT J. Karmavuo ja yhtiö nimeltä" ILCONLAW OY"?

      2. Miksi Karmavuo koulutta yhtiön nimissä jota ei ole olemassakaan?

      3. Miksi VT J. Karmavuo ilmoitti Edustavansa Asianajotoimisto Kari Lunnas Oy:tä vaikka hänestä siellä ei tiedetä yhtään mitään?

      4. Miksi juuri VT Jyrki Karmavuo valittiin selvitysmieheksi Pyhjäjärven kaupungin asioissa?

      5. Kuka esitti alkujaan Karmavuota selvitysmieheksi?

      6. Mille VT J.Karmavuon yhtiölle vai hänelle itselleen on maksettu Pyhäjärven kaupungista selvityöstä?

      7. Mille VT J.Karnavuon yhtiölle on Pyhäjärvellä nuutamia vuosia sitten tapahtuneen koulutus/luennon palkkio maksettu?

      8. Onko Pyhäjärven kaupunginjohto varmistanut sitä, onko VT J. Karmavuolla maksamattomia Veroja tai muita yhteiskuntavastuita rästissä?

    • mitä höpöttelevät

      Kai sinä jo sen tiedät. Monta päivää olet kertonut olevasi asialla. Että silleen.

    • OHITTAA

      Jukka Tikakanmäki on LAGUNA hankkeen isä Vallivaaran kanssa,,,monet pilkat ovat siitäkin saaneet,,,RINNEVAARA ON IHAN NOLO TÄSSÄ ASIASSA ,,HÄNELTÄ TÄLLAISET HOMMAT EI ONNISTU
      KIITOS JUKKA,,,KIITOS SYDÄMESTÄ,,,KOITA JAKSAA NÄITÄ SAIRAITA NAISIA OHITTAA

    • TYÖRAUHAA

      Älykäs ja edustava työpari Rinnevaara ja Tikanmäki osaavat ja pystyvät hoitamaan tämän niin kuin muutkin kaupungin tärkeät asiat työparina. Eiköhän jo tämän palstan hävyttömyyksiä kirjoittelijoiden pitäisi lukea suuri suunsa. Alkaa olla aika antaa kaupunginjohtajalle ja valtuuston puheenjohtajalle työrauha.

    • totta joka sana

      Jumaliste
      Sinä M-L- KOrhonen
      Elä viitsi
      Paavo Leskinen antoi sinulle sihteerin sen vuoksi, kun et osannut tietokoneita. Se siitä- Paavon ja sinun suhteesta silloin, kun olit virassa.
      Älä viitsi ohjelmoida meidän kaupunginjohtajan panetteluun. Oletko samanlainen kiero ja varsinkin nainen. Etkö ymmärrä, mitä miehet tekevät sinunkin piikkiin.
      PL sanoi, ettei MLK osannut atk:ta , joten sihteeri oli pestattava Ikoseen.

      Tämä ei ole kuvittelua vain ihan tosiasiaa MLK!! Että toivon, että elä viitsi!!

      • Raastuvassa Tavataan

        "totta joka sana" nimerkillä kirjoittavan teksti täyttää Herjauksen ja kunnianloukkasen tunnusmerkistön sataprosenttisesti, menit mainitsemaan vielä henkilön nimen jota syytät aiheettomasti!

        Ilmoitan Marja-Liisa Korholalle tämän viestisi sisällön ja lupaudun antamaan kirjallisen lausunonnon siitä, tekstit ovat suurimmalta osaltaan minun käsialaani alkutekstejä myöten!

        Ilmoitin shatin ylläpitoon, että ottavat serveriltä ip-osoitteet ylös tämän kirjoittelun osalta jotta Poliisi voi paikallistaa koneesi!

        Jossakin se rajakin kulkee vaikka ollaan netti shaitissa!


    • näin se menee

      Heippa hei. Tämä on pientä , mitä sinulle sattuu.
      Katsoppa, mitä kaupunginjohtajaa kohtaan on tehty ja nämä arvost elut ja luottamusmiehet --- pientä on sinuun kohdistuva herja, kun vertaat kaupunginjohtajaan. Olen valmis asiaan. Please. Nuku hyvin !!

    • lopettakaa

      Kauheaa mihin yhden miehen yksinvaltius ja asioiden pimittäminen johtaa.
      ihmiset ovat toistensa kimpussa, solvaavat ja hakevat syyllistä.

      ettkö te näe missä se on?kuka se on?

      jos hän on niin suuri poliitikko, hän ottaa henkilökohtaisen moraalisen ja poliitisen vastuun sekä luopuu kuningasmehiläisen kennostaan.

      sisällissota on totta.
      nyt se tapahtuu apilapellossa.

    • elä puolustele noita

      Voi hullujen kevät. Kaupunginjohtajalle syydetään vaikka mitä potaskaa, mutta jos arvon rouvaa vähän tonkastaa, niin suuret ovat suunnitelmat- Ihan käräjill.ä tavataan. Sopii.

    • Vaara kuin Vaara!

      RINNEVAARALLE varoituskyltti selkään, että varokaa RINNEVAARA!

      Aianakin joissakin laskettelukeskukssa olen nähnyt kieltoja tauluja jos inteillä on ollut vaarallista lasketella, sortuma vaara tai muu vaara!

      Tässä tapausessa se vois olla vaikka RInnevaara=Laguna-hanke vaara!

    • Asialla Kiire!

      VALTUUSTON TEHTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI PÄÄTÖS, ETTÄ RINNEVAARA EI SAA SOTKEENTUA MILLÄÄN TAVALLA LAGUNA-HANKKEESEEN!

      Annetaan niitteen hoitaa loppuun jotka ovat sen aloittaneet ja osaavat homman!

      Asia tulee ottaa jo seurravan valtuustonkokouksen asialistalle!

      On Suuri vaara, että Rinnevaara sotkee sen hankkeen samalla tavalla kun on sotkenut Pyhäjärven kaupungin asiatkin, koskaan ei ole Pyhäjärvellä tämmöistä tappelua kuin nyt ja johtuen vain ja ainoastaan Rinnevaarasta!

    • Iisalmen Sanomat

      On itsestään selvä asia, että henkilö joka ei ole sitoutunut hankkeeseen, kuten lehdistöstä saamme lukea ei voi myöskään olla sitä hoitamassa.

    • Vinksin vonksin

      Älkää hullujanne kirjoitelko. Kyllä hän kaupunginjohtajana on toiminut hankkeessa ja ihan oikein. Niin pitää tehdäkin. Aivonne ovat täysin vinksahtaneet.

    • Huvikseen varmaan???

      Mitä se kertoo kaupunginjohtajasta, että kaupungintalolla työntekijöille annetaan psykologin apua 2 tuntia joka viikko???

    • rattoisaa päivää

      Voi pojat. Itsehän ne sitä halusivat. On ollut työtyytyväisyysmittauksia 2005-2006. Silloinkaan ei ole oltu tyytyväisiä.
      Jos nyt on toimittu niin, että jokainen saa itkeä itkunsa, niin sekinkö on väärin.
      Kun ette asioita ymmärrä, vaan haluatte vain sotkea, niin olkaapa hiljaa, jos on oikeita asioita, niin kirjoittakaa.

      On tehty työtyytyväisyysmittaukset ja tulokset hyvää keskitasoa. ja l,isäksi nyt nämä tilaisuudet, jossa jokainen voi antaa palautetta.

      Sovittasko niin, että me, jotka emme ole kaupungin palveluksessa, emme enempää sotkeutuisi näihin asioihin. Antaa talon elää tavallaan ja "vieraat ajallaan"

    • ULOS ja HETI!

      On sekyllä, kun joku HULLU palkataan johtajaksi niin kaupungin työntekijät rupeaa kärsimään henkisistä ongelmista!

      Tähähän on totuus puhutaan mitä puhutaan!

      Sitten joku toinen skitsofreeniikko yrittää puolustella tätä touhua!!

    • tietää vaan ei sano

      STOP!
      Nyt olet kovilla väitteilläsi sillä tiellä, mistä ei ole paluuta kuin sen kautta jossa tuot kaupungintalon sairaslomalaiset ja muut työtä säikähtäneiden nimet esille.

      Herjaamisen sävysi on niin iholta, että olet tekemissä ko. henkilöiden tahallisesti vääristämissä juoruympyröissä.

      Työtyyväisyyskysely: mitä sinä siitä tiedät?
      mitä sinä siitä ymmärrät?

      Olen jo ihan takuuvarma asemastasi.
      Pidät suurta ääntä johtajaa kohtaan pyydettynä, usutettuna tai omasta henkilökohtaisesta kaunastasi johtuen.
      Viimeksi mainittu profilointi on lähimpänä.

      Kuppikuntien korvamerkit ovat jo paljastuneet, syksyn mittaan jopa sinä saat päin pläsiäsi inhottavat huutamisesi.

    • Narsisti TR-10

      Totuus on vain, että kaupungintalolla työntekijöiden henkinen tila on "kriittinen" johtuen vain ja ainoastaan siitä, että Rinnevaara on pahimmanluokan NARSISTI!

    • lopeta, ennenkuin

      Kuulepa hh(pienillä kirjaimilla) Sinulla ei ole mitään asiaa Pyhäjärven kaupungin hallintoon. Valitettavasti.

      Haetaan ihan muualta tuolla nimellä olevia.

    • järkisyyt puhuu

      Olen tehnyt ilmoituksen ylläpitoon tr-10 koskevista kirjoituksista.

      Poliittinen kenttä; ottakaa vääriä lausuntoja jakeleva ryhmä heti puhutteluun.

    • Erorahan jako-osa

      TR-10 joillekin Pyhjärvisille arka-aihe, eivät kestä kuulla totuutta!

      Oletko jakamassa eroraha- vai oliko se pimitysraha pottia Rinnevaaran kanssa!

      Älä uneksi siitä enää, koskaan sitä ei hänelle makseta.

      Kun liitymme Savoon niin siellähän on tapana, että sopimuksilla ei ole mitään merkitystä! (savossa sanotaan, ett'ä"sopimukset on vain osa Savolaista huumoria ei niistä muuten tarvitse välittää miään" !)

    • Kiutaköngäs

      Onko tämä 2011 joku Pyhäjärvisten hulluvuosi.
      Kun tämän rimpsun lukasin, niin tuntuu ainakin siltä.
      On tässä hyviäkin elementtejä, kun lukee näitä juttuja niin huomaa ettei tässä ite ihan kaikkein sekopäisin olekkaan.

      joo, jatkakaa !

    • Suuta supumpaan

      Nöyryyttävä teksti Suomi24-palstalla tuli todella kalliiksi

      Julkaistu: 09.09.2011 17:51
      Kilpailijastaan halveksivasti kirjoittanut yrittäjä joutuu maksamaan isot korvaukset.
      Tunnekuohun vallassa kirjoittelu Suomi24-palstalle kävi kalliiksi Varsinais-Suomessa vaikuttavalle yrittäjälle, joka kirjoitti halveksivasti ja perättömästi kilpailijastaan keskustelupalstalle.

      Kilpailija oli sitä mieltä, että hänet tunnistettiin tekstistä ja hänen bisneksensä kärsivät perättömistä väitteistä. Hän vaati 20000 euron korvauksia.

      Miehet olivat olleet aiemmin yhtiökumppaneita, mutta heidän tiensä olivat sittemmin eronneet.

      Tekstissä ei kilpailijaa mainittu nimeltä, mutta hänen asiakkaansa olivat tunnistaneet miehen.

      Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi yrittäjän maksamaan 4000 euron korvaukset kunnianloukkauksesta kritiikin kohteelle.

      Mies joutuu myös 360 euron sakot. Maksettavaa 45-vuotiaalle miehelle tuli kaikkiaan noin 6000 euroa.

      Päijät-Hämeen käräjäoikeus antoi tuomion perjantaina.

      • Turha Pelotella!!!!

        Tääs on vain se PIENIERO "että perättömistä vaitteistä!"

        Kukas täällä on esim. Rinnevaarasta mitään perätöntä kirjoitellut, ei muut kuin ne jotka väittävät, että kaupunginhenkilökunnan keskuudessa kaikki on kunnossa!

        Psykologi siellä hoitaa henkilökunnan hermoja joka viikko 2 tuntia ja kaupunginjohtaja seuraa tiiviisti mukana, että kukaan ei vain pääse salassa lipsauttamaan mitään vahingollista ja totuutta hänestä!


      • Kiutaköngäs

        Juu, tuo tais olla se juttu joka oli jatkumoa tekijän edellisille kirjoituksille lehdessä ja netissä.
        Siinä on kyllä vähän kiikun kaakun, mikä on siinäkin jutussa totuus.
        Sekava vyyhti jos on sama mistä lehdissä kirjoiteltiin noin vuosi sitten, voihan kyllä olla joku muukin juttu.


    • Vieläkö vingutte

      Nyt on korkea aika lopettaa kaupunginjohtajan panettelu. Hän jos kuka on saanut näin lyhyellä ajalla tähän "käpykylään eloa ja oikea mielisyyttä".Vai ei teijän poikapolosten ja tyttörassukoiden mielestä Tita kuulu joukkoomme.Vaviskaa ja oottakaa ,kuntalaiset ovat toista mieltä.Laguuna höpötykset on annettava olla omassa arvossaan.Kaupunginjohtajahan se on hallituksen kanssa antanut uusia ulottuvuuksia .En yhtään ihmettele jos Tikanmäki kumppaneineen ahdistuu,Nyt lyhyessä ajassa on tehty enemmän kuin tuo vanhaporukka kahessakymmenessä vuodessa.Hehän saivat vain konkurssi kypsiä yrityksiä pitäjään ja tietenkin siinä ohessa sorvailivat omia yrityksiä ,oli sorokkaa, ja morokkaa.Eiköhän vauhditeta vanhojen ulosmarssia ja tuoreita ajatuksia tulevaan valtuustoon. Kertovat kylällä edellisten hallitusten nimi ihmisten apteekissa kehuneen itteään ja panetelleen kaupunginjohtajaa niinkuin hän olisi henkilöstön sairauksien takana. Kova on kaupunginjohtaja kun kaikkeen pystyy. Ole vain Tita oma itsesi , meitä on todella pajon ,uskomme kykyihisi olet jo näyttänyt sen. Epärehelliset pihalle ,on se kumma että tilitarkastusyhteisökin antaa kolme eri lausuntoa Lentokentän tileistä ,Laskuttaa ja vetää laskut pois .Mätää on mätää......

      • Ruskeakielinen!!!

        Olipa niin oksettavaa luettavaa tämä "Vieläkö vingutte" kirjoittajan teksti, että!

        Kirjoittaja ei itsekään usko tuohon "PÖTKÖÖN" jossa ei ole perää promilleakaan!

        Kirjoittaja on kuin Lestatiolaisten joukkoistunnosta tullut ja höyryä tulee joka tuutilta!

        Mutta, varmaa on jos kielensä pistää ulos niin ruskealta näyttää ja itelleen pölähtää!!!


    • vinkuminen loppuu

      Hyvä että syvän alaasi koskee . Sattuu mihin pitääkin .Olet väärällä tiellä toivottavasti saat pahan olosi oksentamalla pois ja tulet oikean asia tietäjäksi. . Käyppäs kaupungintalolla lukemassa tilitarkastajien kolme ausuntoa. hämmästyt.Ruskeakilinen kun oot.

      • Tuliko Selväks

        Pyhäjärven kaupungintalolla en ole käynyt kuuteen (6) vuoteen enkä mene!


      • Ja tarina Jatkuu...

        "vinkuminen loppuu" kirjoittaa ihan suoraan Lestatiolaisten päiväsaarnasta;
        " Olet vääräällä tiellä toivottavasti saat pahan olosi onksentamalla pois ja tulet oikean asia tietäjäksi.."

        Ja jatkoa: " Kayppäs kaupungintalolla tutkimassa kaupunginjohtajan kahvihuone niin häämmästyt ketä siellä on meidän seurakunnasta ja mitä me puuhastelemme kontallaan siellä, rukoillaan ja otetaan sitten...."


    • TITA, TITA, TITA....

      "Hyvä Tita ,sinulla o n hyvä auto TITA, minullakin on autoTITA ja samalla tavalla hankittu TITA .Osamaksu sopimus on hyvä TITA .Kiva että olet meidän tavallisten ihmisten ystävä TITA ja puhut asiat selvästi TITA ja sujuvasti TITA.Ymmärrämme asiat TITA ja et touhua omiasi selän takana TITA. Etkä teetä likaisia töitä muilla TITA ja jaa paikkoja sulle mulle periaatteella TITA. Kaupungilla tiedetään ja tunnistetaan TITA jo menneiltä vuosilta liittoumat TITA ja nyt tutina on vain lentokenttä oy;n sotkujen alku verryttelyä TITA .Sanoivat ennen ",kun kerä alkaa pyöriä se pyörii loppuun" ootellaan TITA.

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

    • voi surkeutta

      Mikäs vitsi tuo on olevinaan.

      Näyttää, että täällä saa vain ilkeät räkyttäjät pitää änntä. Oikein ryhdytään muokkaamaan toisen kirjoittajan tekstiä.

      Sääli, olette todella raukkoja.

      Istukaa ja astukaa alas ja miettikää, mitä teette.

    • TITTA, TITTA, TITTA

      Ei se ole mikään vitsi, jatkuvasti täällä huudetaan;

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

    • uusi.o

      testosteronivaje = uusi keskusta

    • kepun voimia kootaan

      Eikö olekin hyvä, että "näinä vaikeina " aikoina meillä on HYVÄ kaupunginjohtaja, joka ajattelee kaupunkilaisten parasta, Sinun ja minun, siis meidän.

      Räkytyslinja on ollut äärimmäisen ala-arvoista, etten sanoisi, tyrmistyttävää.

      Jos tämä joukko, joka tätä lueskelee, näkee muuta kuin Teidän ala-arvoista panettelua, niin sekö on yhtä kaupunginjohtajan nimeä.

      On hyvä, että kaupunginjohtaja, joka on tehnyt muutakin elämässään kuin "tahkoa pyörittänyt Pyhäjärvellä", näkee asioita ja se tärkeintä, kykenee laskemaan ja tekemään havaintoja ja vertailemaan asioiden hyvien ja heikkojen kohtien puolesta. ja vastaan. Siis löytää sen tien, mikä pyhäjärvisille on PARAS.

      Tällaista johtajaa me tarvitsemme.

      Pidetään kaupunginjohtajasta hyvää huolta. Nyt on se aika.

      Näkeehän sen Rantakankaankin aivoituksista, että on vielä vaikeita aikoja tulossa.

      Katsellaan suuntaan , jos toiseen, mutta annetaan työrauha. ja mahdolliksuus vertailla asioita., tämä on myös kaupunginhallituksen työrauhan vuoksi erittäin tärkeää.
      Lopetetaan tämä hävyttömyys näitä kohtaan, joiden tahto on pyhäjärvisen ihmisen puolesta toimiminen.

      Sen jälkeen, päättäjät ovat vastuussa päätöksistä, joita teemme pyhäjärvisten puolesta.

    • Nuoleskele lisääääää

      Uusi laukaus ja ohi silti, ota nyt sihtiä tarkemmin ....

      Olet tainnut "nuoleskella" kaupunginjohtajan peräreikää niin paljon, että molemmat silmät ovat ihteesä täynnä. ...

      Ota paperi hyvä ystävä ja pyyhkäse liikoja välillä pois...saathan tuota "herkkua" lisää..

      • hyi,hyi,hyi!!

        Kuulepa,kuulepa. Jos sinulla ei ole siistimpää kieltä mielipiteillesik, niin sääliksi käy. En muuta osaa sanoa.

        Jos olet valtuutettu?. Joitain piirteitä on havaittavissa.

        Jos olet jokikylältä, onpa kaameaa ja uskottavaako?

        Jos olet keskustasta. Eipä uskoisi

        Jos olet ruotaselta... niiiiin....

        jos sivukyliltä, niin enpä jaksa uskoa.

        Mutta olet mielikuvituksesi puolesta ala-arvoisesta ala-arvoisin henkilö.


    • uusi.o

      testosteronivaje = uusi keskusta

      Huomenta sulle ko. ryhmäläinen:)

    • TITA,TITA,TITA...

      "Hyvä Tita ,sinulla o n hyvä auto TITA, minullakin on autoTITA ja samalla tavalla hankittu TITA .Osamaksu sopimus on hyvä TITA .Kiva että olet meidän tavallisten ihmisten ystävä TITA ja puhut asiat selvästi TITA ja sujuvasti TITA.Ymmärrämme asiat TITA ja et touhua omiasi selän takana TITA. Etkä teetä likaisia töitä muilla TITA ja jaa paikkoja sulle mulle periaatteella TITA. Kaupungilla tiedetään ja tunnistetaan TITA jo menneiltä vuosilta liittoumat TITA ja nyt tutina on vain lentokenttä oy;n sotkujen alku verryttelyä TITA .Sanoivat ennen ",kun kerä alkaa pyöriä se pyörii loppuun" ootellaan TITA.

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

      • uusi.o

        testosteronivaje = uusi keskusta


        ETTÄ
        heitä kutsutaan lisäksi valkokaulus-tai salonkipsykopaateiksi.
        heitä löytyy kaikkialta, poliitiikassa, liike-elämässä, sotilaina, pappeina ja lääkäreinäkin.


    • huono aamu, vai?

      Mitä tuolla kirjoittelullasi haet.

      Ressukka, pieni lökäpöksy, äitin kulta. Onko puurolautanen tyhjä, vai vieläkö nukuttaa.

      Kyllä sinustakin ihan kivan miehen saa/sai!! sääliksi käy

      ja jos vanhapiika kirjoittelee, niin sääliksi käy. Onko suhteet kohallaan?

      • Herkkua Riittää....

        Uusi laukaus ja ohi silti, ota nyt sihtiä tarkemmin ....

        Olet tainnut "nuoleskella" kaupunginjohtajan peräreikää niin paljon, että molemmat silmät ovat ihteesä täynnä. ...

        Ota paperi hyvä ystävä ja pyyhkäse liikoja välillä pois...saathan tuota "herkkua" lisää..


    • uusi.o

      testosteronivaje = uusi keskusta

      ETTÄ
      heitä kutsutaan lisäksi valkokaulus-tai salonkipsykopaateiksi.
      heitä löytyy kaikkialta, poliitiikassa, liike-elämässä, sotilaina, pappeina ja lääkäreinäkin.


      j
      Että
      kaupunginjohtaja ei ole testoteronivajavainen, valtuuston eriytynyt 55 miehet ovat elikkäs kaikki hlöt UUSI KESKUSTA.
      Kokoonpanossa ovat poliittisen kalkkihaudankaivajat

    • testosteronivaje iha

      On niin oikein osuvaa, että oikein,oikein naurattaa.

      Hah-hah-haa!!

    • TITA,TITA,TITA ....

      "Hyvä Tita ,sinulla o n hyvä auto TITA, minullakin on autoTITA ja samalla tavalla hankittu TITA .Osamaksu sopimus on hyvä TITA .Kiva että olet meidän tavallisten ihmisten ystävä TITA ja puhut asiat selvästi TITA ja sujuvasti TITA.Ymmärrämme asiat TITA ja et touhua omiasi selän takana TITA. Etkä teetä likaisia töitä muilla TITA ja jaa paikkoja sulle mulle periaatteella TITA. Kaupungilla tiedetään ja tunnistetaan TITA jo menneiltä vuosilta liittoumat TITA ja nyt tutina on vain lentokenttä oy;n sotkujen alku verryttelyä TITA .Sanoivat ennen ",kun kerä alkaa pyöriä se pyörii loppuun" ootellaan TITA.

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

    • voiko tällaista olla

      Joko jutut rupeavat loppumaan, kun samaa levyä , raukka, pyörität.

      En olisi ikinä, en ikinä uskonut, miten sairasta porukkaa on ympärillämme. Lienet aika raskas yksilö kotiväellesi--- tai sitten kaikki olette niin sairaita, niin sairaita.

    • Näin se menee...

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

      Tätä Loruahan saa kuulla joka päivä Tuikan, Leppäharjun, Nurmisen ja Aarne poloisen suusta, ei ole mitään uutta!

      Paikkunnan pikkupoliitikot tuntevat itsensä niin tärkeäksi Etelän-tuonnin seurassa ja kaupungin Kännykkä käsilaukussa, että!

      "Nyt on niin kiire hoitaa noita kaupungin asioita, että ei tahdo ehtiä mihinkään" tuon kännykkäkin koko ajan soi.....

      Jokaisella ihmisella on tarve päteä ja tulla huomatuksi niin pikkupoliitikoillakin jotkut taas hakevat huomioita vaikka laittamalla omat nimikirjaimet auton rekisterikilpiin, tämä aika vain on mennyt jo 15-20 vuotta sitten ohi isommassa maailmassa, Pyhäjärvellä se vielä vähän tekee vaikutusta ...jos tekee..

      • laiy

        Ajaa virolla,


    • uusi.o

      testosteronivaje = uusi keskusta

      ETTÄ
      heitä kutsutaan lisäksi valkokaulus-tai salonkipsykopaateiksi.
      heitä löytyy kaikkialta, poliitiikassa, liike-elämässä, sotilaina, pappeina ja lääkäreinäkin.

      Että
      kaupunginjohtaja ei ole testoteronivajavainen, valtuuston eriytynyt 55 miehet ovat elikkäs kaikki hlöt UUSI KESKUSTA.
      Kokoonpanossa ovat poliittisen kalkkihaudankaivajat

      Sinulle Tita-titattaja, on tulevaisuuss ja aika pysähtynyt eiliseen.
      Eikö ympäröivä maailma enää sytytä, kun sytyt omasta kiihkostasi ja innostut itseksesi loihe lausumaan..?

    • sikailijat

      Nyt sanon viimeisen kerran. Huomenna, heti huomenna otan yhteyttä tämän Suomi 24- toimittajiin. Onhan tässä nyt joku järk,i tälle hävyttömyydelle tultava.

    • Meidän Tita

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

      • herrojen tuska

        Onko kukaan läheisistäsi, yrittäny tai kehoittanu kirjoittajaa hakeutumaan
        hoitoon.
        On niin sairasta tuo touhu, kaikki menee uuden-ryhmän piikkiin.
        Sitähän vanhat/uusi keskusta harrastaa haukkuu syyttömiä
        omista sotkuista.
        Sataa omaan laariin.


    • Totuus On Tämä

      Minun TITA, Sinun TITA, Meidän TITA, Heidän TITA, Hänen TITA, Meidän kaikien niin Rakas TITA!

      Tätä Loruahan saa kuulla joka päivä Tuikan, Leppäharjun, Nurmisen ja Aarne poloisen suusta, ei ole mitään uutta!

      Paikkunnan pikkupoliitikot tuntevat itsensä niin tärkeäksi Etelän-tuonnin seurassa ja kaupungin Kännykkä käsilaukussa, että!

      "Nyt on niin kiire hoitaa noita kaupungin asioita, että ei tahdo ehtiä mihinkään" tuon kännykkäkin koko ajan soi.....

    • öhömöhö

      Onko nämä kaikki kirjoitukset yhden ja saman tänne laittamia?

      Kaksi narsistia syyttää toisia narsismista...?

    • Outo hätä

      Kun lukee tätä ählämi sählämiä ,ei tarvi olla kovin pitäjänne asioista selvillä ,kun huomaa 1) mennyt aika on ollut vain edustamista ja mitään ette ole saaneet aikaan. 2) elitte aikoinaan kaivoksen varjossa ja vapisitte jos valta lähtee käsistä,mikäli muuta teollisuutta pitäjään sattuisi saamaan.3)Nyt muutama vaalikausi on mennyt näitä edustuksia ja tekemättömiä asioita peitellellessä ja yrityksissä piilottaa lopullisesti kuntaliitoksen suojiin. HÄTÄÄHÄN se pukkaa.Alueenne poliisilaitoksen lausunto ihmetyttää .Pitää vähän tonkia.En vai ymmärrä miksi Kaupunginjohtajaanne haukutte. Samoin en ymmärrä lestadiolaisten mollaamista.,jopa kaupan kimppuun on heitelty ilkeyksiä. Ei taida perhearvot olla kohdallaan kun tyhmyyksiä latelette.Hävetkää ,jos osaatte.Ja lopuksi ,kun teillä on tämä entinen vouti pitäjässänne ja päättävissä elimissä ,oudoksuttaa ei kuntalaiset usko kun mies ei ymmärrä lakia . selvä näyttö oli tässä hh jutussa .Ei kaupunkilaispoika voi tehdä maalaispojasta pyhäjärvistä .Laki on laki.

      • Potkut Hetimite!!!

        TR-10 joillekin Pyhjärvisille arka-aihe, eivät kestä kuulla totuutta!

        Oletko jakamassa eroraha- vai oliko se pimitysraha pottia Rinnevaaran kanssa!

        Älä uneksi siitä enää, koskaan sitä ei hänelle makseta.

        Kun liitymme Savoon niin siellähän on tapana, että sopimuksilla ei ole mitään merkitystä! (savossa sanotaan, ett'ä"sopimukset on vain osa Savolaista huumoria ei niistä muuten tarvitse välittää miään" !)


    • herrojen tuska

      eu-rahaa hae suojeluun" Hetimite!!!" jotta jaksat vääntää pa...

      -Valtuuston pj.n käytös jotain törkeetä kuultavaa ja nähtävää kokouksissa.
      -Rapon puhe saarnapöntöstä vailla totuutta," taivas varjele"
      -Sitten vielä mausteena kangasharju, kauranen aivan käsittämätön pari.
      -Kaiken huippu hh suojelun kohteena, selityksiä........pilvin pimein.

      Kirkkovaltuuston pj.lle lain vartijalle entiselle, luulisi olevan tärketä
      jotta laki ja oikeus toteutuu.

    • Vaihtoon menee RV

      Tikanmäki se vain on ja PYSYY Pyhäjärven kaupungin Suurimpana Poliittisena päättäjänä!

      Hyvin näkyy nuijakin pysyvän kädessä!

      "Kun minä sanon, että täällä äänestetään niin täällä äänestetään"!

      Ja niin äänestetiin!

      On hyvä kun Jukka on Laguna-hankkeen takana. Rinnevaara vastustaa hanketta!

      Nyt pitäisi äänestää Kaupunginjohtjan luottamuksesta, kuka kannattaa Laguna ja kuka ei!

    • Kuullostellaan???

      Kertoisko joku nyt sitten ihan konkreettisesti miten tämä Kaupunginjohtaja Rinnevaara on nyt sitten vienyt Laguna-hanketta etenpäin???

    • Ei Yhtään Mitään

      Tulee Pitkä "Kuulostelu" aika...

    • kopyrihti

      Oletko itse tehnyt MITÄÄN yhteisten asioiden positiivisen edistämisen eteen?

      Voi kun tuli hiljaista!

      Mitä tuommoiseen TYÖHÖN ja POSITIIVISUUTEEN voikaan vastata sinunlaisesi, kun kaikki päivät menee nenää nyhjätessä ja illat itseään käännellessä.

    • OletTyöstäkieltäytyj

      Sattuu olemaan niin, että teen JOKA PÄIVÄ enempi töitä kun sinä ja sinun sukusi vuodessa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe