Itsari pakokaasulla?

LopunAlku

Alla uusi bensa-auto jossa siis katalysaattori. Olen kuullut että nykyautoissa pakokaasujen häkäpitoisuus olisi todella pieni. Jos harkitsee itsaria, niin riittääkö nykyauton pakokaasu sisälle johdettuna ns. lopettamaan maallisen vaelluksen? Onko riski, että jäisi ns kasviksi tai muuten vammaiseksi?

10

5699

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ewwrkrt

      On kaiketi hyvin epämiellyttävää ja hidasta alhaisen hiilidioksidi pitoisuuden takia. Periaatteessa kai onnistuu, mutta tapahtumaa saattaa kestää yli tunninkin ja se lisää riskiä, että joku ulkopuolinen tulee keskeyttämään sen.

      Tällöin tosiaan voi jäädä vihannekseksi jos aivovaurio on ehtinyt tulla, mutta ei ole vielä kuollut.

      On olemassa helpompia, varmempia ja inhimillisempiäkin tapoja päästä pois, mutta jostain syystä ne poistetaan palstalta kokoajan.

      • Mitä ne olisivat?

        Kerro ihmeessä!

        terv.

        LopunAlku


    • Alalalalala125676

      Paras ja halvin on vahva hirttonaru ja hyppy korkealta. Hirttonaru katkaisee kaulasi tai murtaa niskasi. Jos tämä feilaa niin pudotus tappaa.

    • Jokujostain

      Riski on suuri, varsinkin moderneilla autoilla.


      Kokeile typpeä sen sijaan. Etsi tietoa lisää aiheesta internetistä. Oikeastaan sinun pitäisi etsiä tietoa nimen omaan Heliumin käytöstä, mutta vaihtaa kaasu typpeen.


      Haluan vielä muistuttaa että itsemurhassa neuvon antaminen ei riko Suomen lakia mitenkään, mutta on ylläpidon politiikka olla sallimatta neuvoja, paitsi esim tämmöisten videoiden näyttämistä.

      http://www.liveleak.com/view?i=5e3_1286805999


      Syytä ylläpitoa, älä minua! Ihan turha nyyhkyttää ja anoa, koska viestit poistetaan ja sensuroidaan jokatapauksessa. Vika ei ole minun. Sen sanon, että avain rauhalliseen kuolemaan on todellakin hengitysilmassa. Vaatii toki aikapaljon järjestelyä. Helppoa ei tule olemaan. Silti jos etsii, niin löytää vastauksen. Olisi hyvä jos ihmiset myös etsisivät vastauksia itse sen sijaan että odottaisivat että joku täällä tarjoaisi niitä heille ihan ilmaiseksi. Näkisivät edes pientä vaivaa. Tämähän ei ole mikään vapaa forumil. Täällä EI SAA vapaasti puhua asioista! On turha tämän takia odottaa yksityiskohtaisempia vinkkejä. Ylläpito tykkää kun ihmiset puhuvat itsensä kuristamisesta tai hukkumisesta. Ne viestit saavat jäädä, kaikki muu poistetaan. Syytä ylläpitoa, älä minua!

    • Poison....

      Johtuu katalysaattorista tuo nykyautojen pieni häkäpitoisuus, mutta nykyauton saa helposti tuottamaan suuria määriä häkää poistamalla katalysaattorin.
      Toinen tapa on porakoneella(metalliterällä) tai rälläkällä tehdä reikä pakoputkeen ennen katalysaattoria, paras olisi sieltä läheltä putken alkupäätä(ei se vaimennin puoli vaan se toinen puoli joka on lähempänä moottoria). Tällöin katalysaattori menettää merkityksensä koska osa pakokaasuista ei enää mene läpi katalysaattorista vaan pakokaasut tulevat ulos ennen katalysaattoria.

      Tosin tarvitset tällöin ehdottomasti suljetun tilan kuten talli, tietysti erillinen talli koska jos talli on kiinteänä osana taloa. On liian suuri riski että pakokaasua menee myös talon sisälle jollon talossa olevien muiden ihmisten/eläinten henki on vaarassa.

      • JonesHenry

    • Ty(y)ppi

      Toimiiko, jos avaa typpipullon suljetussa autossa, ottaa unilääkkeitä/rauhoittavia tai viinaa, panee mielimusiikkinsa soimaan, nojaa taakse päin etuistuimella ja ....

      • JonesHenry

        Suosittelen sen sijaan että selaat linkit huolella läpi. Valmistat tuollaisen Exit pussin esim "naamiasasua varten" ihan perus tyhjiöpussista ja hikipannasta. Samantien ostat itsellesi Unicontroll 500 typpi paineensäätimen ja Bilteman 4-6 mm paineilmaletkua. Sitten vuokraat noin 30-päiväksi AGA:n 20-litran typpitankin. Vastaavalla tankilla suoritettiin Kanadassa testi, ja saatiin 8-minuutin typpivuoto. Se oli siis 80-kuutiojalan typpitankki, mutta tankin koko oli 2 jalkaa tai 60-centtimetriä ilman kahvaa, aivan kuten sen Suomalainen AGA:n vastine. Tämä siis kaasun ulostulopaineen ollessa 0.5 baria tai 7 psi. Eli oikeastaan kun laskee tuon mittarin niin alas kuin vain lähtee.

        http://www.ilmapallokeskus.fi/mainosilmapallot/helium


        Ja taas jälleen Suomen laki ei kiellä avointa keskustelua aiheesta. Itsemurha ei Suomessa ole rikos. Samoin ei myöskään itsemurhassa neuvon antaminen tai avustaminen(välineiden tarjoaminen) Oikeastaan edes naapurin murhan suunnitteleminen tai palkkamurhan tilaaminen ei nykyisen lain tulkinnan mukaan ole rikos. Tämän suhteen laki on muuttumassa tämän kevään aikana...MAHDOLLISESTI! En jaksa laittaa erillisiä linkkejä. Ne kaikki löytyvät aiemmasta linkistäni. Myöskään Raamatussa ei selvästi tai erikseen tuomita itsemurhaa. Typpi ei näy ruumiinavauksessa. Kuolema koittaa 5-minuutin sisällä pusissa ilman tuskaa tai ahdistusta, joskin typpi on hieman kylmää hengittää. Tällä forumilla ollaan käsitelty typpi itsemurhaa viime vuoden Suuskuustan lähtien. Sinne pääsy edellyttää Paypal tiliä ja 75 dollaria/euroa, mikä puolestaan edellyttää tiliä Osuuspankissa ja VISA Electron korttia. Siellä puhutaan lisää aiheesta, jos sinulla on jotain kysyttävää. Kirjoitan parhaillaan aiheesta kirjaa, mutta mikään ei estä sinua suorittamasta tankilla omia testejäsi.

        http://www.peacefulpillhandbook.com


        Typpi on mauton, hajuton, ja hyvin turvallinen kaasu, joka ei syty palamaan, räjähdä tai ole myrkyllistä MISSÄÄN olosuhteissa! Sitä saadaan tislaamalla hengitysilmasta ja käytetään pääosin autojen renkaissa. Testien pitäisi olla suhteellisen helppoja ja turvallisia. Kaikkia turvallisuusohjeita ei edes tarvitse noudattaa koska ne on suunniteltu hapelle, joka on palava ja vaarallinen kaasu, päinvastoin kuin typpi. Yhteen tuollaiseen 20-litran typpitankkiin pitäisi mahtua yhteensä noin 250-typpipussia jotka ovat kaikki suunnilleen yhtä suuria kuin ilmpapallo, jonka halkaisija on 30-centtimetriä. Kyse on vain siitä, kuinka kaasun ulostulopaine saadaan säädettyä kylliksi alhaiseksi ettei se mm revi itse pussia hajalle, ja kaasuvuotoa myös riittää useiksi minuuteiksi.

        http://www.rocca-group.com/fi/yksikot/rocca_sales/sales_typpi_happi/typpi_happi.html


    • JK

      VOI OLA

    • ty(y)ppi

      Eikö tiivis auto kuitenkin aja saman asian? Tai jopa teltta?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe