Eura Satakunnan N.1

Sama-mies

Eurassa on Satakunnan parhaat päättäjät, ainakin mitä tulee tuhlaamiseen, eurassa rakennettiin keskustaan korruptiokulma ja kunnan rahoja hankkeeseen palaa ohi budetoitujen menojen 370000€, mitäs pienistä..
Sitten rakennetaan liikenneympyrä, koristellaan se, hienoa!
Mutta olisiko kunnan ympäristö-osastolta puutarhuri voinut vaikka vaan 25000€ budetilla tehdä istutukset ympyrään tai jotain muuta nättiä ja sopivaa, eikä pistää 40000 kiviä ympyrään, taitaa kunnassa olla asiansa osaava kivikauppias..

Silti terveyskeskus, hammashuolto, jätevedenpuhdistamo ja moni muu yksikkö kärsii varojen puutteesta ja toisaalla rahaa kaadetaan kaivoon..

Milloin mahtaa aluehallintovirasto puuttua siihen, miten hoitotakuu järjestetään hammaslääkärissä, Eurassa pidetään jonotuslistaa niistä, jotka otetaan jonotuslistalle, eli saadaan se varsinainen jonotuslista pidettyä tarpeeksi lyhyenä jos, vaikka joku viranomainen sattuu kysymään, oliskohan tuonkin ongelman saanut korjattua, jos olisi käyttänyt korruptiokulmaan syydetystä rahasta edes puolet hammashuoltoon...?

24

936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puutteenkuja32

      Ja euran maakone voittaa tarjouskilpailut toisensa perään!!!

    • Sama-jatkaa

      Se, että maakone tai joku paikallinen saa urakat, on hyvä asia.
      Mutta se että annetaan paikallisille pikkuhommat ja ostetaan sillä hiljaisuus, että saadaan myydä isot urakat esim MVR-Yhtymälle ei ole hyvä..
      Eurassa on paikallista osaamista rakentaa ja tehdä vaikka mitä, mutta suurimmat ja tuottoisimmat projektit kunta myy ulos.
      Kunnan johdossa on ulkoistetut hankinnat käsitetty täysin väärin, se ei tarkoita sitä, että tekijät tulee kunnan ulkopuolelta, vaan sitä että kunta ei tee ulkoahankittua työtä itse..
      Asiassa on turha vedota hankintalakiin, tajouskilpailua jarjestettäessä, pisteytyksellä ja tarjousehdoilla pystyy hankinnan ehdot tekemään paikallisille edulliseksi..

    • Älykäs

      Demari- ja vasurivetoisessa Eurassa kaikki pyritään tekemään kunnan omana työnä.
      Tuo asuntojen varaaminen sensijaan on järkevää elinkeinopolitiikkaa. Kyllä ne kaupaksi menee.
      Miksei liikenneympyrän somistamiseksi kunta järjestä vapaata kilpailua, johon voivat osallistua kaikki kynnelle kykenevät järjestöt ym. Voittaja saa 5000 euroa teoksensa toteuttamiseksi.

    • Muuton aika

      Urheiluhallin remontin hintaa ihmettelen. Harjavallassa rakennetaan kokonaan uusi hieno halli vain vähän kalliimpaan hintaan kuin mitä Eurassa uppoaa seulan paikkaamiseen.
      Ei paljon viitsisi maksaa kunnallisveroa tähän mätäkuntaan.

    • Pitäiskö vaihtaa

      Taas kunta on kunnostautunut ja näyttänyt kyntensä!!
      Nyt neuvolapalveluissa, kunnanjohto ei uskalla ottaa kuin lapsilta ja vanhuksilta..

      Herrakerho taitaa olla liian vahva kun kukaan ei uskalla sanoa mitään, kun lapsia ja vanhuksia sorretaan ja silti itselle ja kavereille järjestetään samaan aikaan pikku virkoja ja työmaita..

      Ei ole mikään ihme, että asiat on retuperällä, kun Eurassa on jo todella kauan menty sillä linjalla, että vain joo joo miehet pärjää, ammattitaidolla maalaisjärjellä ei ole mitään väliä, kunhan olet samaa mieltä ja pidät suusi kiinni, sillä tyylillä jaetaan johtajien, rehtorien ja lautakuntienpaikkoja..

      Nyt tämä kunnanjohdon "sisäsiittoisuus" rupeaa näkymään, esim terveyspalveluiden kelvottomana toteuttamisena kauttalinjan, koska asioita hoitaa työnjäljestä päätellen lauma simpansseja..

      Kuinka kauan tälläistä aiotaan sietää, homma ei näytä hoituvan lainkaan nykyporukalla, muuten kuin viranomaispakotteilla, niin pitäisiköhän vaihtaa päättävä porukka toiseen..?

    • Euran Berlusconi hoveineen saisi jo ottaa mallia Italiasta.
      Ei riitä jos osaa koplata rakennusurakat jos ei ole tietoa mitä laki sanoo liikkeenluovutuksesta, ei riitä jos osaa vastata urheilukysymyksiin jos ei huomaa, että on laittomuuksia meneillään.
      Neuvotteluissa, joissa käytiin läpi liikkeenluovutusta käsittelevää tapausta, Kunnanjohtaja Lahtinen väitti, että tämä ei missään nimessä ole liikkeenluovutus ja siksi esimerkiksi yrittäjän täytyy irtisanoa pätevät työntekijät, joita kunta ei kuulemma tarvitse.
      Kunnan ei tarvitse Lahtisen ja Rautiaisen mukaan toimittaa mitään sen erityisempiä laskelmia, säästöistä joilla aiotaan tehdä lapsiperheitä työttömäksi, koska se nyt vaan perustuu yleiseen kokemukseen asioiden hoidosta ja ovathan he jo yli 20 vuotta asioita hoitaneet virheettä..
      Ymmärrän hyvin, että jos yleiseen kokemukseen perustuen irtisanotaan väkeä laeista piittaamatta niin varmasti saadaan säästöjä aikaan, mutta onko se oikea tapa johtaa kuntaa?
      Tämä esimerkkitapaus kertoo, että kunnan johto ei voi olla ajantasalla, siitä miten asiat tulisi hoitaa, asiat hoidetaan niin kuin aina ennenkin on tehty, vaivautumatta edes tarkistamaan, sitä että onko viimeisen 20 vuoden aikana mikään muuttunut..
      Ps: Käsitelty asia oli liikkeenluovutus ja vasta työntekijöiden liiton lakimiehen painostuksesta kunta suostui noudattamaan oikeaa menettelyä ja turhilta työpaikkojen menetykseltä vältyttiin.

    • Virkaheittojen rohmujen kädet syvällä kuntalaisten taskuissa

      Kunnan johdossa tuntuu olevan varsin vilkasta aikaa, paljon virkoja ja tehtäviä. Euraan on muodostunut omanlainen tapakulttuuri edetä työuralla, keksitään uusi virkanimike ja nostetaan palkkaluokkaa ja taas on urakehitystä tapahtunut.
      Ainoa jolla on jäänyt isopyörä virkakehityksessä lyömään tyhjää on kaupung eiku siis kunnanjohtaja mahtaa vitu eiku siis harmittaa..
      Tämä rohmuryhmä joka koostuu toistensa selkään taputtelijoista on jo pelkästään yhden Yleishyödyllisen (jatkossa Y-H) yrityksen, avulla kupannut kuntaa viimeisen kolmen vuoden aikana, noin miljoonalla.
      Summa saadaan selville kun lasketaan tilinpäätöksistä tämän Y-H yrityksen voitot yhteen..
      Tälläisillä Y-H yrityksillä tuntuu olevan yksi yhteinen tekijä, ne pysyy säästöjen ja leikkausten ulkopuolella ikään kuin, jonkun oudon immuniteetin suojaamana..
      No helppohan tuo on uskoa kun suhtautuminen asioihin rohmuryhmässä on: "Vaikka tässä nyt olisikin tapahtunut jokin virhe, meillä on silti viiden vuoden irtisanomissuoja.."


      Juha Kuusisto

      • Valta vaihtoon

        Toivottavasti vaalitulos auttaa rohmuryhmää tekemään johtopäätöksiä. Mätäpaise kypsyy kunnes puhkeaa omaan mädännäisyyteensä.


    • 13

      Kukakohan tulee Matin tilalle, kun Matti jää eläkkeelle..?
      Olisko pojasta kunnanjohtajaksi Euraan, olis siinä sitte sisarusten kiva jatkaa isin jalanjälkiä ja toteuttaa puolueetonta hallintoa vesiparatiisissä..

      Mat il Laht junior on hallitsijanimenä nepotismisyytteistä vapautetulle ja puolueettomasti valitulle uudelle kunnanjohtajallemme ainoa ja oikea..

      Ainoa kuka on ollut puolueellienen valinnoissa, on suuri sattuma, kuinka ollakkaan hakijoista pätevin nyt vaan sattui, taas olemaan ennalta arvattavissa oleva henkilö..

    • ihhaahaa

      Tyttären hevonen kuuluu olevan vahvoilla, kun on selvitelty uutta kunnanjohtajaa..

    • ja moni muukin...

      Eura alueelle kuuluis tämäkin..

    • Loka-Lahtinen

      Euran kunnanjohtajan (ja monen muun päättäjän) aika taitaa mennä lähitulevaisuudessa jätevedenpuhdistamon toiminnan (=toimimattomuuden) selittämiseen ja vastuun pakoiluun.

      Oisikohan aika muuttaa Euran nimi Lokapojiksi?

      • Värisuoranseuraukset

        Tässä nähdään mihin johtaa euralainen värisuora. JVP Euran johtaja on valittu ELY:n, jonka olisi pitänyt valvoa jätevedenpäästämöä, ylijohtajaksi, ja Pyhäjärviseudun ympäristötoimiston päällikkönä on taannoinen Eura-liitos intoilija.


      • Loiskuu

        Juu, Loka-Loiske-Pojat olisi parempi nimi.


    • Niilo Nokia

      Tässähän nämä. P....sta ovat vastuussa JVP-Eura Oy:stä. Tarvittaessa henkilökohtaisella omaisuudellaan. Yrittävät taatusti vierittää syyn entisen käyttöpäällikön niskaan, mutta lopullinen vastuu toiminnasta o n a i n a
      h a l l i t u k s e l l a ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

      Toimipaikan ylin johto:
      toimitusjohtaja Pekka Sundman
      Hallituksen jäsenet Kaupparekisterissä
      Puheenjohtaja:Mäkitalo Jouko Johannes Varsinainen jäsen:Haapanen Kimmo Juhani Varsinainen jäsen:Lehtonen Harri Seppo Juhani Varsinainen jäsen:Vanninen Matti-Pekka Varsinainen jäsen:Lammela Kalle Päiviö Varsinainen jäsen:Rantanen Kirsi-Marja Varsinainen jäsen:Rupponen Kari Tapio Varajäsen:Lähteenmäki Simo Markus Varajäsen:Helin Veikko Arvo Uolevi Varajäsen:Nurmi Veikko Juhani Varajäsen:Majamäki Erkki Ahti Tapio Varajäsen:Sillanpää Marjatta Hannele Varajäsen:Sarkkinen Juha Veikko Petteri Lähde: Kaupparekisteri

    • Alasatakunnassa Lehtonen valittaa, että aina vaalien alla argumentointi ja mielipiteet saavat negatiivisen sävyn, jokseenkin tuntuu, että Lehtonen on norsunluutornissaan väliajat ja kuuntelee mielipiteitä, lukee yleisönosastoja sekä kuuntelee Euralaisia vain vaalien alla.
      Muina aikoina kun ei tarvitse teoistaan tai tekemätömyyksistään välittää niin mitä sitä äänestäjiäkään kuuntelemaan..
      Uskallan väittää, että vähintään 6kk:na vuodessa, joka vuosi on Alasatakunnassakin hallintoa ja päätöksen tekoa kritisoivaa kirjoittelua, eli ilmiö ei voi olla vaalisidonnainen, Lehtonen vain sattuu sen vaalien alla noteeraamaan, koska se ei hänelle itselle sovi..

    • S....n Tunarit

      Eurassa on näköisensä päättäjät. Turha odottaa näillä naamoilla, että Euraan joku vapaaehtoisesti liittyisi. Eli mikäli sossuvalta Eurassa jatkuu, on turha odottaa talouden käännettä parempaan. Päinvastoin. Velka ja verot kasvavat ja kakkapökkäleet lilluu Eurajoessa.

    • Eläköön Eura.

      Suur-Euran kansalaiset, rakentakaa, laajentakaa, siivotkaa jätöksenne, entisöikää uimahallinne, kunhan ette koske meidän Vuorenmaalaisten verorahoihin.

    • Hurraa!

      Vuoden luonnosuojelupalkinnon voisi jakaa Talvivaaran ja Euran JVP:n kesken. Molemmat ovat ansioituneita jäteveden käsittelyn ammattilaisia ja luonto kiittää.
      Lisäksi molemmille voisi antaa työllistämispalkinnot Ely-keskusten virkamiesten suuren työmäärän johdosta.

    • tehosekoitineur

      Toiminta muuttuu avoimemmaksi!

      Kunnan päättäjät nuorenee ja vaihtuu, samalla toiminta muuttuu avoimemmaksi.
      Enää ei viitsitä valehdella, että kyse olisi säästöistä tai muusta, nyt kerrotaan suoraan, että näin toimittiin kun pystymme siihen.
      Kyse on siis puhtaasta vallankäytöstä ja kritiikin nujertamisesta..
      Esitämpä tässä samalla pienen arvauksen, siitä mihin tämä toiminnan keskittäminen tulee ajan kanssa johtamaan:
      Kun kunta on rakentanut vanhusten ja vammaisten huollon puitteet kuntoon ja keskittänyt ne muutamaan yksikköön, huomataan, että palvelujen antaminen kansalliselle toimijalle on tilanteessa kaikkein järkevintä.

    • taasse

      Voi kohtuuttomuus sentään!!

      Nykyään on kaikki niin kohtuutonta, ei saa ympäristöä pilata, ei edes vaikka on Ely-keskuksen ylijohtaja tai kunnanhallituksen puheenjohtaja.
      Mihin on maailma mennyt kun ei herroillekkaan tahdota kunnon etuja antaa, kohtuutonta!!
      Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen, mutta ei se vedä vertoja sille, että jos on syntynyt Euralaisen virkamiehen perheeseen, silloin on työllisyys taattu, kunnan varoin, on sentään joku kohtuus maailmassa, kun suojatyöpaikkoja jaetaan!

      Kaukaasi

    • Yhteistyö rules

      On kuulemma laittamassa Lahtisen tytär asioita Eurassa hyrskyn myrskyn. Keneltäköhän saa ohjeet?

    • Kyllästynyt

      Euran päättäjät eivät ole läheskään niin tyhmiä kuin ihmiset jotka heidät valitsivat, ja jatkavat tyhmyyttään vaaleista toiseen, kunnes valtuutettu kuolee, sen jälkeen vuorossa on hänen lapsensa, tai sukulainen, jos ei ole,niin sitten puolue toveri. Euran liitos asiat ovat kaikkein koomisimpia. nyt on suhteet pilattu kaikkiin naapureihin tässä kuolevassa maakunnassa, Varsinaissuomea he pelökäävät kuten Raumaakin, koska sinne ei johtopaikoille ole mahdollista päästä, vaikka se suunta olisi ainoa oikea. Euran johtajat ei vät ole koskaan kuulleet sitä että, pieni anoo iso sanoo. Onneksi eläkeläinen voi muuttaa maksamasta huippu kallit kiinteistöverot muut verot joille ei saa mitään katetta, vaikka Raumalle, käy vain sääliksi niitä jotka ovat pakotetut jäämään Huittiste,Säkylän, ja köyliön troikan johtamaan Euraan, ellei sitten Kalli sumpli johonkin kepuli kuntaan euralaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1345
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      76
      888
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      807
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      737
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      688
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe