AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Eläköön! Majakkaan syttyi jälleen valo!

Eläköön! Majakkaan syttyi jälleen valo!

103 Vastausta 2 554 Lukukertaa
Tosin eri nimellä ja eri kaupungissa. Elikkäst Esko on jälleen perustanut pari huutokauppapaikkaa ja suurkirpputoria. Hämeenlinnaan vanhaan keksitehtaaseen ja Turenkiin Alangontielle. Ja ihmisten kusetusideoita riittää. Mm huutokauppa jossa korkeimmalla huudolla ei ole mitään merkitystä jos Esko ei sillä myy. Saa kuulemma sitten tehdä samasta rojusta uusia tarjouksia kunnes Eskolle kelpaa.
Sitä vaan hiukan ihmettelen että mistä rahat ovat tulleet. Tänne Poriin jäi lähes miljoonan 1 000 000 €uron velat ja firma konkkaan. Eikö niitä olekaan tarkoitus maksaa ollenkaan.
Mahtaako taas tulla pesänselvitys ja mahtaako nykyisen pesän realisaattori viitsiä lähtemään nuijimaan taas Eskon pesää selväksi. Eppäilen vahvasti.
Mutta jos nyt joku haluaa tutustua niin seuraavissa osoitteissa löytyy "rehellistä" kauppamiesmeininkiä:
Alahangontie 3 Turenki ja Keksikatu 5 Kantola. Jospa ne muutamat etelästä eksyneet, pehmeää murretta puhuvatkin, löytävät oikeaan osoitteeseen.
Nimimerkki "Miten liittyy??" packanärhelle ihan vaan tiedoksi että Esko Metsämäki huijasi ja petti nimenomaan PORISSA. Häneltä jäivät myös velat PORIIN. Niin että voit vetää äitisi tussun päähäsi ja mennä nurkkaan nukkumaan. Tommoset satanan pellepikkuseriffit sais bannat joka foorumilta.
Kerrohan miten tuo äitisi tussu vedetään päähäsi.
Kovaa ollaan nimettömänä. todellisuudessa juoksisit äitis hameen alle.

Kyllä se on hyvä että kaiken maailman oljylamput voidaan poistaa palstan toimivuuden edistämiseksi käyttäjätuen toimesta
No siltähän tuo näyttää. Pikkusefun kirjoitus häipyi heti bittien roskikseen. Ja ikää on jo ihan tarpeeksi jotta tiedän mikä se j***u on.
öljylampun sydämmellä on tuo äidin helmoissa olevan kiukuttelu pääasia.
Itse keskusteluun hän ei osallistu, voisi häivyttää kiukuttelunsa kehuskelustaan.

...mutta niinhän ne pienet
Heh, Esko aiheuttaa tykytyksiä foorumilla. Pikkusheriffitkin herää heti. On tainnut herra pitkävyö pissata joittenkin saappaisiin.
Mites tuo on muuten mahdollista. Kun Porissa vasta realisoidaan vanhoja läskejä ja mies on jo perustanut uudet p&r puodit. Eikös mitään liiketoimintakieltoa tollaselle anneta. Taitaa Suomi olla paikka jossa rikos todella kannattaa.
Ihminen voi perustaa vaikka kuinka monta yritystä, jos ei ole kiellossa. Osakeyhtiö on aina osakeyhtiö, ei ole henkilökohtainen kuten toiminimi. Tiedoksi! Muutenkin yritysten konkursseja tapahtuu tuhansia joka vuosi.
Niinpä. JOS ei ole kiellossa. Miksi tuollaista epeliä ei sitten saada kieltoon. Aina vaan putsataan pöytä konkalla ja muut maksaa paitsi herra konkelo. Olisi jo aika saada tuollaiset ketkut pois liike-elämästä.
Voi kyllä olla että Estonian perintätoimisto käy kuorimassa kermat päältä ennen kuin Esko taas livahtaa kiven alle.
Olen toivonut tätä jo pitkään.Eiköhän paha aina saa palkkansa ennemmin tai myöhemmin ?
Voi Jessus mitä kateellisten puhetta!
Jokainen voi itse laittaa yrityksen ja tehdä Eskot jos rahaa haluaa!
Eikös se niin ole että "tyhmä töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä!"
HYVÄ ESKO!!!!
Arvoisa Esko-fani. Skruuvasiko se suakin. Mnuut se skruuvas kerra yhrel parkkipaikal. Täytyy sanoo et hyvä pa*omies Esko gyl oli.
Kylsse muaki pani. Raisiolaisen Villikilli baari vessas. Siinä läski paukku toista vaste. Kun se takaapäin höyläsi. Eikä maksanu sitä mitä lupas. Ketku.
hyvä, että olet tulossa poriin. majakkaa olen kaivannut. ei sellaista kirppistä täällä ole ollut eikä tule. semppiä sinulle Esko.
esko vani korjaa. esko fani.
ikinä kuulutkaan majakasta, ketä se on?
Aika mielenkiintoista. Mies joka jätti miljoonavelat peräänsä aloittaa taas liiketoiminnan Porissa. Taisi Hämeenlinnassa ja Turengissa tulla jo seinä vastaan.
Pidän tätä kyllä vahvasti huonona aprillipilana.
"Aika mielenkiintoista. Mies joka jätti miljoonavelat peräänsä aloittaa taas "

Niin, ratkaisu ja vastaus tähän on yksinkertainen: Osakeyhtiö ja hivenen tuntemusta suomen lainsäädännöstä, ei sen kummempaa.
Metsämäki on uskomaton .Ei voi ymmärtää, miten hän pystyy huijaamaan vuosi vuosien jälkeen.Hämmästyin, että hän on vielä olemassa.Niin paljon pahaa on saanut aikjaiseksi.
Hyvä Esko ja tervetuloa takaisin, sinua on odotettu
Hienoa, mitään vastaavanlaista liikettä jossa noin hyvät valikoimat ei Porissa ole ikinä ollut. Lisäksi palvelu oli aina tosi ystävällistä ja asiantuntevaa.
ootte te miehet tyhmiä! Onneksi teillä on naisia jotka ohjaa/neuvoo teitä..
Lisäksi palvelu oli aina tosi ystävällistä ja asiantuntevaa. Huoh!!
Muistakaa, että on vain yksi Majakka-style. Varokaa jäljittelijöitä.
Niin, ja skaalamme on riittävä. Maksamme ainakin 2 , jopa 3 euroa jokaisesta hyväkuntoisesta arabian astiastosta, jos se on täydellinen.
En ymmärrä ihmisiä jotka mollaavat ESKOA. Pilvisenä päivänä ESKON näkeminen toi auringon taivaalle. Olit aina iloinen ja annoit huumorin kukkia tyhmille tosikoillekin. SINUA kaipaavat HAR... ja MAI.. vakiasiakkaasi.
Esko on huijari isolla I:llä. Hän on huijannut useita ihmisiä 90- luvun alussa takaamaan pankkilainojaan.Minä olen yksi hänen uhreistaan.Hän teki helvetin taloudellisesti elämästäni. Haluan varoittaa hänestä, ettei tulisi lisää viattomia uhreja.
Tervetuloa Poriin ESKO . Majakkaa olen tänne kaivannut. Tavarasi oli tosi laadukasta. Olin aina tyytyväinen, kun olit paikalla . olit ilopilleri. olen mies.
Ei ole ollut Majakan jälkeen mitään paikkaa missä käydä. Toivottavasti Esko saa myös kiinteän toimipaikan eikä pelkkiä huutokauppoja.
Majakan Esko palaa juurilleen
luki sanomissa.

syvällä on juuret kun ei näy missään..
Mutta missä on Esko?
esko on täällä uimaharjussa ja myypi mööbeliä ja muuta roihnaa siis
esko on täällä uimaharussa ja tekee huutokauppaa ,mööbeliä on myyynnissä
Eskosta iso juttu viimeisimmässä Kodin kuvalehdessä!
Enpä voi olla vastaamatta tähän, mitä Metsämäki teki minulle 80-luvun lopulla.Hän huijasi minut takaajaksi pariin, kolmeen lainaan, ja niin sinisilmäisyyttäni tein sen.Jouduin yksinhuoltajana maksamaan kolmasosan palkastani 16 vuoden ajan.Onneksi laki tuli, ja pääsin vapaaksi veloista. Hän on katala roisto, joka häikäilemättömästi käyttää ihmisiä hyväkseen.Olen lohduttautunut aikanani, että paha saa palkkansa ennemmin tai myöhemmin.
Jep Jep olit 1 tuhansista takaajista kun lama alkoi ketkä joutui makseleen muiden velkoja. Ehkäpä opit sen verran kun 16 makselit että et lähde enää takaileen jossei sulla ole varaa...
Hieno homma..
Joo oikein rehline esko vein jalkapalloilija pelen aidon valokuvan nimmarilla arvioitavaks niin sano että tuu huomen hakee täytyy näyttää asiantuntioille, ja sille tielle kuva jäi olematon paskahousu esko on eikä mikään muu kuin huijari.
Rupesin googlettamaan että onko tällä meidän paikallisella huutokauppiaalla sivuja netissä myynnissä olevista tavaroista ja kun etunimen tiesin niin heti näkyi tuttu naama kuvissa, täältä näköjään löytyi vähän "erilaistakin" tietoa mitä hain. Tuossa uimaharjun kansantalolla tämä kaveri on pitänyt huutokauppaa jo reilu puolivuotta melkein joka viikonloppu.Muutaman kerran käyneenä tiedän että tavaraa on paljon ja ihan on hyvääkin keräily tavaraa myynnissä suhtkot edullisesti. Ruotsin kuolinpesien tavaraa tuntuu olevan monesti. Aiempia tarinoita lukiessa tulee mieleen että onkoha alkanut rannikolla maa polttaa jalkojen alla kun näin pieneen tuppukylään on tullut noin isossa mittakaavassa toiminut "herrasmies". Lähtökohtana sanottakoon että tuskin yhtään rehellistä kauppamiestä ja varsinkaan huutokauppiasta löytyy mistään...aina se kaupankäynti perustuu jonkinlaiseen kusetukseen. Mutta tosiaan yksityisten henkilöiden huijaaminen on säällittävää toimintaa, isoja firmoja voi vähä pissittääkki :)
Raukkamaista ja tunteetonta hommaa häneltä huijata yksinhuoltajia, joilla on myös lapsi tai lapsia elätettävänä.Huijarithan ovat tunnetusti lipeviä ja mielyttämisen taitoa löytyy niin kauan, kun saavat, mitä haluavat.Auervaarojahan on aina ollut ja tulee olemaan.
Keräilijä peräilijä ,voisitko kertoa missä lehdessä Esko-poika ilmoitelee huutokaupoista. Tai joku muu kuka on tietoinen siitä. KIITOS TEILLE!!!
Sanomalehti Karjalainen , Lieksan Lehti ainakin. Huutokaupat yleensä Uimaharjussa la, su ja ma, välillä hyvää ja välillä huonoa tavaraa, ellei huutoja tule tarpeeksi Esko pistää luukun kiinni siltä päivältä. Hyvä meininki kun vaan itse on varovainen mitä huutaa sekä ottaa koko homman ja omat mokat huumorilla.
"Enpä voi olla vastaamatta tähän, mitä Metsämäki teki minulle 80-luvun lopulla.Hän huijasi minut takaajaksi pariin, kolmeen lainaan, ja niin sinisilmäisyyttäni tein sen.Jouduin yksinhuoltajana maksamaan kolmasosan palkastani 16 vuoden ajan."

Melko reilua jos on totta. Onko ?
Kyllä on totta.
On se varmaan totta. Esko sai äidiltään takauksen isoon lainaan. Seuraava tieto ei ole varma mutta uskon sen. Äidiltä meni Huittisissa koko omaisuus taloa myöden. Jos näin on niin kastraatio olisi oikea vaihtoehto.
Mut yksinhuoltajat ovat alun alkaen melko tyhmiä kun eivät ajattele edes lasta miltä tuntuu olla iki ajat isätön maailman tuulissa. Toki sellaiselta menevät sitten rahatkin. Alamäki alkaa kun tekee lapsen vaikka lapselle kuuluisi isä ja äiti, vaikka huonompikin. Itsekästä.
Kylläpä on tyhmää tekstiä.
Onhan näitä tarinoita maailma täysi. Toiset tosia ja toiset ei. Eräältä tutulta meni kans aikanaan ainakin useamman vuoden palkka kun makseli erään koillissatakunnan härskeimmän kusettajan, todellisen auervaaran velkoja, kaksisen näkönen ei ollut mutta patskanpuhumisessa vähintäänkin suomen, ehkä jopa euroopan mestari. Kaveri tosin oli siinä suhteessa tasapuolinen,että kusetti kaikkia kavereitaankin mielin määrin eikä pelkästään naisystäväänsä (siis pyykkienpesijää ja majoittajaansa)
Kyllä se kateus on vaan kansantauti. Se on täysin varma ettei teistä vetelyksistä yksikään mene sanomaan päin naamaan tällaisia valheita, mitä te netin välityksellä jauhatte. Tottakai jotkin tarinat ovat tosia, mutta kyllä pitäisi osata kritisöidä hyvällä maulla. Pitäkää mielessä, että esko on suomen ainut kuka paukuttaa vasaralla tota tahtia.. Halvalla se sitä krääsää painaa. Monet pienemmät yrittäjät elää sillä ruotsintavalla mitä tuppukylissä painetaan hiukset hulmuten..
SE on vaan niin tosi että eskon puolustajat voi painua......Ja minulla useita tuttuja joita kusettanut ei pelkästään itseäni ja uskallan sanoa suoraan päin naamaan, ei tarvitse piiloutua suomi 24 sivujen taa. No edestä se äijä joskus löytää, vai meneekö sillain kun tää maakin että kusettaa saa niin kauan ja paljon kun kerkeää.
KODIN KUVALEHTI NR 13
Täällä MAJAKAN Esko taas on huipulla, ostakaa kaikki PORILAISET lehti ja nauttikaa hänen tarinastaan.
Mitä juttu käsittelee hänestä ?
Kahdeksan sivun juttu kun nyt pitää huutokauppoja Uimaharjulla jopa kolmasti viikossa ym,ym ja aikoo tavoitella uutta guinesin ennätystä vielä tänä vuonna 21kpl huutokauppaa peräkkäisinä päivinä jokainen eri paikkakunnalla.
Esko omistaa nyt Vähärauman jättikirppiksen, nyt on riittävä skaala sielläkin.
Tuntuu oleva aikansa elänyttä tämä itsepalvelukirppis-touhu. Pöydät täynnä käytännössä kaatopaikkaromua ja hinnat tapissa. Suurin osa vaatetavarasta ei kelpaa edes kehitysmaihin, ja sitten jotain vanhoja voileipägrillejä & uusia rihkamatyökaluja joita roudataan tokmannien sun muiden hintakaarien alelaareista kirppiksille myyntiin tupla hintaan. Ovatkko ihmiset tosiaan niin tietämättömiä nykyisestä uusien halppis-käyttötavaroiden hintatasosta, että trokaus kannattaa? No eihän toki ole hullu joka pyytää. Vähäraumallakin useassa pöydässä ovat samat kiinanrihkamat pölyttyneet jo iät ajat. Baareista pöllittyjä tuoppeja ja tyhjiä viinapulloja riittää myyntiin :-) Kaikki oikeasti asiallinen antiikki, lasitavara ja posliini myydään huutonetissä ja vastaavissa, näin se vaan nykyään menee. Jää pää vetävän käteen, kun sama iittalan bulkkimaljakko kiertää pöydästä toiseen, myöskään kiinalaisesta juomalasista tai yves rocherin krääsästä ei oikeen olla nykyään kiinnostuneita. Olisikohan jo aika siivota se kaatopaikka sieltä alakerrasta?
Siellähä on kummisaappaita, vanhoja Jerry Cottoneita ja potkukelkka.

Pitäis pyytää pääsymaksu, kunhan ensin ovenpäälle joku mätkäsis museokyltin.
Ja se Vanilla Icen näköne jätkä vois istua lypsykoneen päällä ja rahastaa Vähäraumalaiset turistit.
Eikös sinne alakertaan vois perustaa sellasen puolhämärän tyttöbaarin? turkin poijaat huomio ! ja viinakset virosta.
Metsämäki puhuu taas ihan pehmeitä Kodin kuvalehdessä. Ei ole Eskolle ollut pienenä muita kuin pyörättömiä puuleluja eikä edes hiekkalaatikossa hiekkaa.
Hei kaikki !! MAJAKAN ESKOLLA nyt kolmipäiväiset HUUTOKAUPAT la klo12.00 sun klo 12.00 ma klo 17.00
Uimaharjun kansantalossa os.Kiviharjuntie 14. Kaikki fanit ym, hänen ystävänsä nyt joukolla sinne.
Täysi vauhti päällä Majakan Eskolla UImaharjussa. Tavaraa kuin ennen vanhaan,
ja yhtä rikkinäisiä kuin ennenkin. Saapi nähdä koska varpaat alkavat lämmetä niin paljon että pitää vaihtaa taas paikkakuntaa?No kyllä joku lehti tekee taas jutun ja fanit hänet taas löytävät!!!
Onkos jollain tietoa ... Eikös porin seudulla ole kuulemma joku kirpputori jota pyörittää entinen liikeyoimintakieltoon laitettu liikemies.
Pyöritti siinä honkkarin vieressä kukkamyyntiä ... Muistaako kukaan ja tietääkö mikä kirppis......
Se on keksikirppis ulvilassa.
Niinpäs onkin kun vähän penkoo.. Sama kaava kovat mainokset ja markkinointi ... Aivan kuin se kukkabisnes aikanaan.
Ja sitä pyörittää joku vanhempainyhdistys jota ei ole edes olemassa. Ja yrittäjä itse asuu kaukana Porista vaikka kummasti on joka päivä täällä ;( mitähän siinä on taustalla.
Kirjoitakaa kateliset oma palsta omista faneistane älkää sekantuko Majakan palstalle kiitos!!!
Hei täältä Pohjois-Karjalasta , Eskon myyntiin uimaharjun kansantalolla ollaan ainakin tyytyväisiä, hyvää tavaraa ja halvalla. Tapahtumat ovat pienellä paikalla viikon kohokohta.Veloistaan emme tiedä,mutta eikkös niitä ole muitakin jotka veloissaan pyörivät ja selviävät.
HEI ! ! ! Vieläkö Esko on Uimaharjussa ? Koskahan se aloitaa sen Guinesin ennätyksen teon huutokauppa joka päivä kuukauden ajan jossakin päin suomea, ei ole missän näkynyt mitään ilmoitusta, olikohan se taas niitä Eskon fantasia juttuja.
Vieläkö Uimaharjun petos ja rötös on pystyssä?
Kuulin, että siltä putos SDP:n kirja ruskilan koskeen. Luultavasti siis hommat kussut.
Kyllä pystyssä on petos ja rötös parastaaikaa käynissä suurhuutokaupat Uimaharjussa. Vielä kolme päivää ja sitten alkaa ennätystehtailu, näin kertoo lehti Karjalainen sivuilaan (sekalaiset).
Oikeilla sivuilla on sitten ilmoitus. On se niin sekava ukko. Jokohan se on tilannut konkurssihuutokauppaansa meklarin Porista. Nuiji viimeksikin todella tehokkaasti koko sen romu-ja roskaläjän joka Eskolta jäi kun livahti Porista.
Tahtoo Majakan takaisin ja Eskon huutokaupat !!!
Esko Metsämäen maailmanennätyshuutokaupat 21kpl peräkäisinä päivinä
15.9-5.10-2013 välisenä aikana ovat UIMAHARJUSSA Kiviharjuntie14 alkaneet.Toivotavasti onnistuu yrityksesään.
Hei te kaikki kateelliset kansalaiset! Uimaharjussa kauppa pyörii hyvin ja huutajia on sali pullollaan...Esko tekee rahaa! Ei se tyhmä ole joka pyytää, vaan se joka maksaa. Annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan...Eskokin on ihminen ja mukava sellainen! Se on tuo ihmisten kateus katkera 'tauti'. Kaikki paskanjauhajat voisivat hankkia oman...huom... siis OMAN elämän! Jokainen meistä tekee virheitä, jopa sinä, joka luet nyt tätä juttua!!!!
...eskoko se siin ite kirjottelee vai joku lähin perseennuolija......
Ei oo ikänään tarvinnu kyl kenenkään persettä nuolla...
Juu,,,taidanpa ymmärtää...pimeetähän siel on omas/toisen persees...ei oo näköaloja ja valoa.....lyca till vaan...
On oma pieni hovi Uimaharjussa, Sisäpiiri joka tekee mitä sanotaan.
TUO OLI NIIN NAULAN KANTAAN SIITÄ NARRI HERRASTA....ja miten viel kohtelee alaisiaan....oikea sikapossu.....
Ei kohtele yksin työläisiä huonosti vaan myös maksavia asiakaita.
Onneksi ei tarvitse olla sen asiakas,hakekoon roposensa Uimaharjusta !!
Käsittämätöntä että ihmiset menevät tietentahtoin petettäviksi.
Että voikin olla rötöstä...petosta...veronkiertoa.....ihmisten nöyryyttämistä.....on siinä satusetää uimaharjun kansantalolla.......
Voi, voi...taitaa Porissa ja lähitienoilla käydä kirves omaan nilkkaan.
Kyllä Uimaharjussakin puolet tavaroista on täyttä roskaa.
penii dasdfokaosd
kyllä näitä kateellisia V kun eivät itse parempaan pysty, tehkää jotain hyödyllistä älkää ajako sontaa ilman perä kärryä
Taidat olla itse niitä E.n peräkärri miehiä!E huumassa kylällä ajelevat.
Millai mahtaa maailmaennätyshuutokauppaa sujua. No eipä tietenkään.
Juu kyl se herra osaa varmaan sitä kamaa ostaa mutta siihenhän se lähestulkoon pysähtyy...Kyl siel on muut tekijät/talkoolaiset "pienillä korvauksilla" jotka kamat kuljettaa ja roudaa.... ja siinä sitä fyysistä hommaa on ....ei itse herra ainakaan siihen pysty.......Ja kyse on näissä ollu miten tekijöitä kohdellaan....siihen asti kun juurikin tekee mitä herra haluaa nii hyvä on ja viel haukut päälle....maksava asiakas on siihen asti hyvä ku herraa miellyttää....niin ja kaikki kauppiaat on mukavia mutta löytyykö inhmillisyyttä ihmistä kohtaan niin eipä juuri tällä "herralla"..haukkuu vaan kaikki ja on olevinaan "kaikkien kaveri"....Ennätys hoitui tekijöiden ansiosta ei "herra "mukavan meklarin.....odotellaan milloin velkojat/verottaja näistä puuhista osuutensa saa...
No eihän verotaja pääse kiinni siihen herran kun se ei voi omistaa mitään ,kyllä se jotakin onnetonta taas kusetaa ja on sen kaveri niin kauan kun siitä on hyötyä. On taas uusi nimikin näkyi mainostavan Karelia huutokaupan nimellä ennätyshuutokaupojaan.Se voi olla että verotaja ei ehdi paikalle, varpaat alkavat poltaa Karelia miehellä ja sitten menään taas lujaa uuteen paikaan,uudella porukalla ja uudella nimellä.
No jo vain.....herra näkojään paikallislehdessäki oikein komiasti tukijoitaan kiittää...liekö tältäki palstalta jo aiemmist lukenu et ny kannattaa jo täs välil kovin kiitellä......että ymmärrystä siihen riitti....ja niinhän se menee et siihen asti välil silitetään ku rahaa valuu...
Sisäpiiri hommat hoiti ja osalta taisi jäädä päätyötkin tekemätä kun herralle töitä
teki..
Juu eiköhän tämäki keskustelupalsta alusta lähtien kerro mikä ketku tämä herra on joka paikassa ennen katoamistemppuaan......
"Onhan näitä tarinoita maailma täysi. Toiset tosia ja toiset ei. Eräältä tutulta meni kans aikanaan ainakin useamman vuoden palkka kun makseli erään koillissatakunnan härskeimmän kusettajan, todellisen auervaaran velkoja,"

Toivottavasti sama heppu mihin ex-vaimoni on tutustunut :-)
Majakan Eskolla taas kova mainos viimeisessä Apu lehdessä. Kyllä sillä miehellä näköjään kantti kestää leuhkia tekosiaan oikein viikkolehtien palstalla että koko kansa tietää mikä on miehiään. Taas on yksi paikka jätetty takse ja uusia haetaan, taisi varpaat alkaa taas lämpenemään.
Missä Majakka luuraa,minne on kadonut Esko suuri ennätysten tekijä,niin huutokaupoissa ,petkutuksessa ja veloisakin.
Edelleen Uimaharjussa... Kippoa ja kuppoa niitä halajaville. Aikalailla roskaa, mutta sulovilentauti asuu monessa torpassa, ja se Eskolle kelpaa vallan hyvin.
Voisi järjestää vedonlyönnin siitä, että kuinka kauan Uimaharjussa "viihtyy"...
Majakan Esko asuu Tennerifalla ja palaa Suomeen"Poriin" taas kesäksi. Tekemään tiliä huutokaupoilla niin voi taas mennä talveksi lämmitelemään. Kyllä jonkun kelpaa.
Eskolla 150:s huutokauppa ensi lauantaina 29.3.2014 Uimaharjun kansantalolla, kahvikekkerit järjestää sen kunniaksi.
Hyvä Esko !! Tervetuloa Uimaharjuun takaisin.
Aivan älytöntä on eskon setti nykyisin "huutokaupassa"... Mitään ei vain myy, kun hinnat on kuulemma liian alhaiset. No eipä tarvitse tulla eskon kiukuttelua enää kansantalolle kuuntelemaan. Olimme tulleet ostamaan, mutta Esko ei halunnut myydä (kuin antiikkiliikkeen hinnoilla huutokaupan jälkeen) Huutokaupassa myy vain roskaa ja paremmat tavarat vetää pöydälle kun hinta ei kohoa... Tervemenoa
ja näkemiin vain takaisin ei tarvitse tulla
Ihan sellainen ilmoitus vaan että ei Esko ole Turenkiin Alangontielle mitään perustanut, vaan sen liikkeen on perustanut ja pitää ihan toiset ihmiset, eikä siellä todellakaan huijata ketään.
 /   /  /  / Eläköön! Majakkaan syttyi jälleen valo!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta