AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Sähköposti melkein 10-vuotiaalle?

Sähköposti melkein 10-vuotiaalle?

28 Vastausta 1 319 Lukukertaa
Pitäisikö minun vihdoinkin taipua ja antaa melkein 10-vuotiaalle tytölleni sähköposti?
iha sama se tekee sen kysymättä sulta HÄÄHHÄÄÄÄ
Ei todellakaan. Meillä on semmoinen periaate että ei sähköposteja alle 18-vuotiaana. Muutenkin internetin käyttö on hyvin valvottua 12 ja 14-vuotiaat saavat pelata/olla netissä 30min päivässä.
Ei viddu mikä trolli. Tolaset lapset ois heti syrjittyjä niiku mä, vaikka meil ei noin tyhmät säännöt ees oo. Haloo! Oon 14v ja tietokone on ollu 11-vuotiaasta lähtien netin ja sähköpostin kanssa. Ja i phone 5 sain myös tuolla viime keväällä.
vitun natzi.
Juu, luuleeko jokku että 10v on niin tyhmä että ei osaa perustaa sähköpostia itselleen, Niitä voi avata 1000/ päivä ja käydä esim kirjaston koneella myymässä posliinia pilluaan.
Herätkää nyt hyvät isät ja äidit jos sellaisia enää suomessamme on.
Kyllä 10-vuotias OSAA sähköpostia käyttää ja siinähän se pulma onkin... Sehän voi JAELLA SITÄ kelle tahansa!!!
Kyllä se voi olla ihan kannattavaa. Meinaa kiellosta mennään yleensä tekemään omin luvin. Kunhan vaan sanoo että sitä ei sitten jaella kenelle tahansa
Totta kai voi! Omalla lapsellani on ollut oma sähköpostu 9-vuotiaasta asti, jossa hän on sitten lähetellyt viestejä kavereidensa kanssa. Mikä ongelma asiassa on?
Itselläni ollut kahdeksanvuotiaasta asti. Kyllä voit antaa. Hän tekee salaa jos et anna. Mielummin luvalla kuitenki, jos tulee jotain ongelmia niin lapsi voi kysyä vanhemmilta.
Itse sain sähköpostiosoitteen myös melkein 10- vuotiaana. Sain sen ihan luvalla MSN Messengeriä varten, että voin keskustella kavereideni kanssa, ETTEI TARVITSE PUHUA PUHELIMESSA MIKÄ MAKSAA!! Myös käytin sähköpostiani nettipeleihin missä tarvitsi sitä rekistöröitymiseen. Nyt olen melkein 15 (poika) ja en käytä sähköpostia kuin juuri noihin rekistöröitymisiin, jollei niihin ei tarvitsisi sählöpostia, minulla ei olisi sitä. Tulee turhaa roskapostia, noin 100 viikossa, ja ne sisältävät kaikkea epämääräistä. En suosittelisi, jollet ensin opettaisi hänelle sen käyttöä ja vaaroja muuten ihan kyllä.
Mitä sähköpostia käytät? Yritän avata juuri 11-vuotiaalle
Avaat sähköpostitilin sillä ehdolla että saat itse valvoa sisältöä, ainakin alkuun. On ihan hyvä opettaa samalla näyttäen mikä on roskapostia ja mikä on asiallista sisältöä, ja miksi ei ehkä kannata sähköpostiosoitettaan joka paikkaan antaa.

Helpointa jos voit tehdä sen operaattorisi kautta (esim. Elisa), jolloin sinulla on liittymänhaltijana keinot myös sulkea osoite tarvittaessa.
Itse olen nyt 8v ja mulla on ollu 6vuotiaasta asti oma läppäri ja netti ynnä sähköposti.
Että mieti vähän!
Tämänpäivän uutisten valossa todellakin: kertokaa myös vaaroista. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Eikä treffejä "nettituttavuuksien" kanssa. Voi käydä tosi ikävästi. Onko sitten helppo mennä kertomaan vanhemmille- jos tulee esim raiskatuksi??
Anna vain. Itse sain sähköpostin 4vuotiaana...... Ottaen huomioon että opin käyttämään tietokonetta 2vuotiaana...
hahahahhaha vittu nii varmaa. älä puhu paskaa, trolli.
Suurimmassa osassa suomen kouluista saa sähköpostin jo toisena päivänä ekaaa luokkaa
Ja mistäs herra/rouva on tälläistä saanut päähänsä?
Voin sanoa että tuo on valetta sillä itselläni on pienempiä sisaruksia ja serkkuja. Eikä tuo todellakaan pidä paikkansa.
Käytkö koulua jossain syrjäseudulla, vai onko koulu muuten vain takapajuinen? EIhän nykykouluissa pysty tekemään läksyjä ilman sähköistä oppimisalustaa.
mä sain sähköpostin 6-vuotiaana, eikä mua oo ikinä raiskattu. :DD luoja, ei lapset oo enää mitää ääliöitä, jotka ei ymmärrä yhtään mitään. sellasina te lapsianne pidätte. god, ootko vähä pipi päästäs. päästä ne lapset siitä hihnasta, kyllä ne oppii. virheen kautta viimeistään.

t. 14-vuotias tyttö
Meidän lapsi sai jo yhdeksän vuotiaana.
Minulla on ollut monia sähkäreitä. Ensimmäisen sähköpostini sain viisivuotiaana. Se lukotettiin kun olin kahdeksan ja tilalle tuli uusi sähkäri joka on mulla nytkin. Olen nyt siis kolmetoista.
Vanhemmille tietoa netin haitoista ja vaaroista Nretti-infossa.

Tietoa.
Viruksista.
Hakkereista.
Seksiseuran etsijöistä.
Verkkohuijareista.

Sivujen kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

Linkki sivustolle.

http://www.vanhemmille.info/vaarat.html
---------
Mä tein mun sähköpostin ihan itse ja omin luvin n. seitsemän vuotiaana. En mä tunne et se ois hirveesti muuttanut mun elämää.
mä sain sähköpostin 7.vuotiaana.Ja iskä teki sen mulle.
Ei muuta kun yhdessä spostitiliä tekemään. Muistakaa keskustella netin ja spostin käyttöön liittyvistä turvallisuusasioista.
Tein sähköpostin itselleni 8-vuotiaana, koska piti rekisteröityä Habbo-hotelliin, voi niitä aikoja.

Sähköpostiosoite (ei omalla nimellä vielä, mulla oli joku miLLah92@jippii.fi -tyylinen) on hyvää harjoittelua internetin käyttöä varten. Lapselle kannattaa opettaa tuossa iässä, mitä netissä jakaa ja mitä ei. Salasana voi ja kannattaakin olla vielä tuon ikäisellä myös vanhemman tiedossa, sillä senhän lapsi voi vaihtaa, kun ikää tulee lisää.

Netti on nykyaikaa, turha mammojen on sitä pelätä ja rajoittaa lapsiaan. Älkää aliarvioiko heitä!
Tyttäresi on 10-vuotiaana jo itse luonut itselleen ilmaisen sähköpostitilin, jos on normaalisti kehittynyt lapsi.
 /   /  /  / Sähköposti melkein 10-vuotiaalle?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta