Huijaukset Pattayalla

Land of smile...fuck

Onko paljon niitä joita on huijattu Pattiksella ??
Huijauksia on monenmoisia ja tässä muutama esimerkki joihin olen itse törmännyt: Kun käytin moottoripyöräni käsinpesussa hinnaksi sovittiin 200 THB.
Kaveri pesi pyörän ja tarkisti öljyt. Silloin hän kasto jotain bambutikkua öljytilassa ja ilmoitti sen olevan tyhjä. Hän sanoi että lisää öljyä, sanoin ok.
Sen jälkeen hän tutki eturengasta ja kaivoi renkaasta jonkun piikin muka esille ja näytti sitä minulle. Katsoin rengasta ja en siinä mitään huomannut. Hän sanoi että rengas kannattaisi vaihtaa. Sanoin jyrkän EI.
Noh öljyn lisäys maksoi 2000 THB...mitä hel....tuumasin ja aloin polttamaan jo päreitäni (mikä oli virhe) jolloin ympärilleni kerääntyi 3-4 thaikkuäijää.
Noh maksoin mukisematta.
Kun homma oli selvä seurasin sivusta kun tuli seuraava potilas ja saman toiminnan uhriksi joutui myös hän. Ensin öljyn tsekkaus ja sitten muka piikki renkaassa. Kyseinen prätkä- ja autopesula on muuten siinä 2 kadun mutkassa kun tullaan siltojen alta Jomtienilta päin.
Toinen on nämä skootteri- ja vesiskootterihuijaukset, maksat naarmusta joka on siinä ollut jo ennestään.
Baareissa huijataan myös kun tulee laskun maksamisen aika. Baarilikat yleensä suuttuvat kun alat itse ynnäilemään juotuja juomia etkä heti maksa summaa jonka ovat raapustaneet paperille ja jonka sinulle näyttävät. Pidä laskukuppiasi silmällä sillä sinne laitetaan myös muitten juomalaskuja jotka sitten veloitetaan niin sinulta kuin naapuriltasikin.
Jos huomaat tulleesi huijatuksi niin älä IKINÄ ala riitelemään paikallisen kanssa vaan tyynesti häivyt ja kierrät seuraavan kerran paikan kaukaa.
Onko muilla vastaavia kokemuksia ?

67

4109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölmöjä

      Kusetetaan suomessaKIN.

    • lkuzbökuöukb

      Maksat 2000B oljyn lisäyksestä? Onko teitä lisää, avaan ihan kohta Kesoilin siihen viereen!!!

      • pattiksella

        Pratkan pesu maksaa pattayalla paikasta riippuen 50-100 bahtia, ja koskaan ei ole oljyja pesun yhteydessa katsottu.

        Lisaksi kakkoskadun mutkassa entisen papas placen vieressa ei ole ollut mitaan pesulaa vaan mopohuolto jossa joskus olen renkaankin vaihtanut toineen hintaan 80 bahtia.
        Nykyaan siina on pelkka monttu johon nousee ilmeisesti hotelli.

        Koskaan ei ole moponpesussa kusetettu 20 vuoden aikana, samoin nuo baarijutut saa jattaa ihan omaan arvoonsa 90% baareista.

        Onkohan kirjoittaja kaynyt edes pattayalla.


      • Huh huijaa
        pattiksella kirjoitti:

        Pratkan pesu maksaa pattayalla paikasta riippuen 50-100 bahtia, ja koskaan ei ole oljyja pesun yhteydessa katsottu.

        Lisaksi kakkoskadun mutkassa entisen papas placen vieressa ei ole ollut mitaan pesulaa vaan mopohuolto jossa joskus olen renkaankin vaihtanut toineen hintaan 80 bahtia.
        Nykyaan siina on pelkka monttu johon nousee ilmeisesti hotelli.

        Koskaan ei ole moponpesussa kusetettu 20 vuoden aikana, samoin nuo baarijutut saa jattaa ihan omaan arvoonsa 90% baareista.

        Onkohan kirjoittaja kaynyt edes pattayalla.

        Just joo.....Siinä meillä varsinainen sikaniska-tietäjä.
        Eihän thaimaassa kuseteta ei...no ei tietenkään.
        Ihan tuulesta temmattuja kaikki dokumentit ja kirjoittelut mm. Pattaya News: ssa jossa alkaa jo turistipoliisitkin puuttua ns. Jet-Ski ja scooter Rentals - Scammereihin.
        Vai oletkos ikinä kuullutkaan moisesta.

        Ja P.S
        Siinä on mopohuolto kylläkin mutta sisäpihalta löytyy nnin auto- kuin mopopesulakin. Vai oletko silmät ummessa kulkenut.
        Noh, kuvaasi kun katsoo niin ymmärtää kyllä syyn.


      • on joo kallista öljyä Thaimaassa:( Eikö 2000 paattia oo noin 50eukkoa?


    • >Kaikki huijareita valehtelijoita varkaita huoria homoja lediboikia bedofiilejä pyrömaaneja, eihän siinä maassa ole ketään normaalia ihmistä ja nehän on ihan väärän värisiä nenättömiä ja alle kaksmetrisiä. AINOOT OIKEET IHMISET ASUU SUOMESSA ! esim. kun seuraa suomen hallituksen eresottamuksia niin ei sen rehellisempää toimintaa ole. Koko EUn päätös valta täytys siirtää yksinomaan suomelle, miksei koko maailma päätösvalta suomalaisille yli-ihmisille. siittä huolimatta aijo taas mennä Thaimaahan 6-7kks sinne varkairen sekaan.

      • Mopolos

        Oletkin tainnut oleskella aika paljon ulkomailla kun on toi Suomen kielioppikin mennyt noin huonoksi.


      • Pattajalle tammikuul

        Jos siellä on luikuritoimintaa, niin perusta sinne Perus-suomalaisten puolue. Loppuu luikuruus ja kaikki liittyvät siihen. Suomessakin kepu loppu jäi vain velat!


      • Jerry Cotton
        Mopolos kirjoitti:

        Oletkin tainnut oleskella aika paljon ulkomailla kun on toi Suomen kielioppikin mennyt noin huonoksi.

        e ku se on perussuomalainen öykkäri pohojammaalta


    • gfd5647

      Huijauksista noloimpia,tsekkaa että vikittelemäsi on todella nainen ennen kun lupaat mitään.Jos siis ei transua halua.Olet vaikka virallinen tavarantarkastaja pilke silmäkulmassa.Ei ne siitä pahastu.

    • fis8

      oon käyny samassa mestassa parikin kertaa,eikä mitään ongelmia ollu.?

      • wau, ei onkelmiiii

        Kullin nuppi violetti ja syyhyttää. Eikä onkelmiii ?


    • SGA

      Pahimmat huijarit (kusettajat) Pattiksella on nämä nk. suomibaarit/hotellit.
      Myyvät paskaa ruokaa ja majoittavat vieraansa läävä-tason huoneissa 4 tähden hintaan.
      Samaa ruputasoa kaikki läpeensä.
      Sitten vielä sekaan tunkee silmään-virtsaamisperiaatteella toimivia Adventure-yrittäjiä kalastus ja golfmatkoillaan. Voi viddu enkä paremmin sano näiden kanssa

      • fgaazz

        suomalaiset kiinteistövälittäjät on varmaan niitä isoimpia kusettajia pattiksella.
        muutaman kerran oon kyselly asunto puolta näiltä herrasmiehiltä , mutta ei tunnu herroja kaupanteko kiinnostavan koska tietävät mun asustelevan maisemissa reilut puolivuotta vuosittain.
        tämä asiakkaan jatkuva oleskelu maisemissa ja liiallinen paikallistuntemus on huono homma välittäjälle joka ei pääse pakoileen mahdollisia asiotten hoitoa


      • 5 vuotta aikanaan

        Puhut asiaa.Vielä 80-90 luvun alussa Suomalaisiin pysty vielä jotenkuten luottaa vitut enää.Ne on pahinpia paskanjauhajia ja´´bisnesmiehiä´´.ja vittumaisinta että mieluiten ne kusettaa muita suomalaisia jotka ovat ensimmäistä kertaa pää pyörällä nk.paratiisissa.Eipä ole tullu enää käytyä,enkä tiedä minkälaista menoa se tänään on, tuskin ainakaan kusetus on vähentynyt.


    • HJKKKV

      Älä sitten SGA mene suomihotelleihin. älä mene thaimaaseen ylipäätään

      • GAS MAAR

        En o koskaan mennykkaan thaimaaseen.mutta taimaahan kyl...juu..jumankautajuunaas


    • Suomalainen oli

      Pahin huijari on ollut Suomalainen asunnonvälittäjä, nimeä mainitsematta. Kaveri huijasi kaikessa missä oli kyse rahasta. Loppujen lopuksi kyrpiinnyin niin koko puljuun että muutin thai-isännän asuntoon. Siellä palvelu oli jo ihan eri luokkaa ja kaikki toimi mikä pitikin. Olen ollut Pattayalla monta vuotta eikä vastaani ole tullut yhtä härskiä huijaria kuin tämä oli. Jos nyt vielä lähden joskus Pattayalle niin en vuokraa asunta ainakaan Suomalaiselta, Suomihotelli on eri asia.
      Tämmöisiä SS-miehiä siellä on.

      • suomi hotelli ????

        Ei niitä suomihotelleja voi hotelleiksi kutsua. Homeisia lääviä ne on ja baareissakin on suomi hinnat. Usein thaimaassa käyneenä kierrän suomi baarit nykyään kaukaa. Kuka nyt suomalaisia lomallaan kaipaa.


    • viidakosta hyökkäävä

      Maksoin ropelli huoneen sähkolaskua 3800B ,3 viikosta. On huomioitava että annoin sille apinan naamalle (EX-Luukku -80 luvulta) deposit 4000B.
      Toinen samalla matkalla. Taxi Meter nosti kytkintä kun piti ottaa laukku taka luukusta. Apinaa ja taikkuja tuli vertailtua ,ei taida eroa olla tässä manne kätisyydessä.

      • ertht

        Kuten jo yleisesti on tiedossa,HÖLMÖJÄ KUSETETAAN AINA OLITPA THAIMAASSA TAI TALLINNASSA......Siispä,katso peiliin..


      • wdw
        ertht kirjoitti:

        Kuten jo yleisesti on tiedossa,HÖLMÖJÄ KUSETETAAN AINA OLITPA THAIMAASSA TAI TALLINNASSA......Siispä,katso peiliin..

        Jos saat turpaasi kaupungilla tai sinut ryöstetään, pitääkö silloinkin katsoa peiliin ?
        Eli aina jos joutuu hankaluuksiin, pittäkö katsoa peiliin ????


      • Ahosen Mauno
        wdw kirjoitti:

        Jos saat turpaasi kaupungilla tai sinut ryöstetään, pitääkö silloinkin katsoa peiliin ?
        Eli aina jos joutuu hankaluuksiin, pittäkö katsoa peiliin ????

        Älä soita suutasi joka paikassa,vältyt paremmin selkäsaunalta..(voi olla kyllä sinulle hankalaa olla soittamatta)


    • Raattentie beach

      Kerrankin joku lausuu ihan totta Thaimaalaisista, ne ei petä,kaveria ei jätetä.

    • seksituristi

      No nii .Kävin tuossa tälläviikolla ostaan kameran tukcomista pattiksella.
      tarjouksessa oli eräs malli ja tätä sitten tarkastelin useammasta liikkeestä. tiedän kyllä että näissä keskuksiisa pelataan aina samaan pussiin .
      no ,kaikissa oli tarjous hinta 2990 ja yhdessä 2490 thaimaan rahaa joten valitsin edullisimman ja kas kummaa kun kaupat tulivat oli hinta noussut 2990 eli samaan kuin muissakin ja hintalappu näyte ikkunassa vaihdettu selkäni takana valitsemani kameran kohdalle.
      kaupat tuli mutta kyllä nauratti itseä onnistunut kusetus siitä sitten painelin ostaan 10 patin jäätelön kfc.stä ja makson kakskymppisellä ja sain takas satsesta.
      aattelin vaan että vuoroin vieraissa

    • rayong

      Entäs sitten tämä Pattiksella vaikuttava suomalainen "golf pro", jonka nimee ei löydy miltään PGA -listalta, mutta joka suomalaisilta laskuttaa oikein Porvoon mitalla. Joka ainoa ihan oikee pro on halvempi kuin tämä aamukaljojaan oppitunnin pohjustukseksi vetelevä lippalakkipää.
      Ei tarvi senkään tunnille enää mennä. Sen sijaan TPR -golfin etelä-afrikkalainen aito pro David Hammond oli oikein hyvä. Ja reilusti halvempi. Suosittelen.

    • toiminnanjohtaja hki

      Eipä ole koskaan kusetettu. Toisaalta en läträä alkoholin kanssa, enkä ole tekemisissä porttojen kanssa, enkä vuokraa menopeliä. Olen tietoinen Thaimaasta ja tiedän millaisia epäjumalanpalvojat ovat näennäisesti harrasmielisyydestä, jolla palvovat epäjumalaansa buddhaa. Mitään en osta toisen suosituksesta tai pyynnöstä. Raamattua luen, josta saan viisautta selvitä elämässä. Viisas välttää ne ongelmatilanteet, joista älykäs selviää rahalla.

      Thaimaa on epäoikeudenmukainen maa turisteja kohtaan. Noista mainitsemistani esimerkeistä ne kusetetuksi tulemiset seuraavat yleensä. Joskus on koira puraissut pohkeesta aamukävelyllä ollessani. Mieleen tuli ajatus, että thaimaalaiset kouluttavat koiria ahdistelemaan ulkomaalaisia. Syytä en siihen tiedä, mutta osaan lukea elekieltä sen verran riittävästi, että olen asiasta melkoisen varma. Bangkokissakin olen törmännyt samaan, että kulkukoiria lähti perääni ja syyksi ymmärsin mukaan ostamani aterian.

    • semaanikko

      Ei taida Rayongin mainitsema kapakkapro enää saada päiväänsä käyntiin ilman niitä aamukaljoja. Iltapäivää kohti kunto harvemmin enää antaa myöten minkäänlaiseen opetushommaan. Tiedän sen varmuudella siitä, kun meillä oli lapset syksyllä samassa koulussa Budda Hillillä ja näin itse iltapäivisin kuinka tämä urheilumies haki lastaan koulusta täydessä hiivassa. Ja autolla, tietysti.
      Meillekin se koitti niitä golf -tuntejaan kaupata, mutta miehen pelikunto söi uskottavuutta aika pahasti ja hintakin oli rankasti yli käyvän tason. Ryhmätunteja saa 800 bahtia/tunti/henkilö.

    • pattaya-girls
    • jorma pikkula

      mopoa/moottoripyörää vuokratessa on aina (x4)ollu jotain ongelmaa. Kaveria kusetettiin vesiskootterilla, mutta siinäpä ne pääpiirteittäin, eli aika turvallista lomailua. Nii ja kerran otin hierojalla happy endin ja eukko lutkutti niin hitaasti, että meni aika umpeen ja piti ostaa jatkoaika, toi nyt on vähän siinä rajalla ja siitä voi syyttää itteäänkin. Ai nii ja poliisi kirjotti kerran sakon ku ei ollu kypärää, mutta ei ollu kellään muullakaan viidestäkymmenestä valoissa olevalla, eli turistilta kahvirahat.

      • ei kypärää eikä

        Niin sulla ei ollut kypärää eikä kansainvälistä ajokorttia siis kaksi rikettä. Oikein sulle.


      • mikä kypärä
        ei kypärää eikä kirjoitti:

        Niin sulla ei ollut kypärää eikä kansainvälistä ajokorttia siis kaksi rikettä. Oikein sulle.

        Ei ollu paikallisillakaan.


    • farank kii nok

      Noita huijareita on tullut Pattikselle vuosi vuodelta enemmän ja enemmän!Paikallisetkin joutuvat niiden uhreiksi!Kaverini thai-vaimon käsilaukku tyhjennettiin paikallisten toimesta ,valitettavasti menetys oli aika suuri!
      Paikka on nykyään ja ollut jo pitkään maan pahimman pohjasakan kerääntymispaikka!
      Jos thai-vaimoni kanssa menen Thaimaahan,heti Bangkokin jälkeen painun kiltisti sisämaahan ja mielellään vielä Pohjois-Thaimaahan!

    • x.toimittaja.

      koko pattis on kerännyt sekalaista proffia joita riittää joka nurkalla ja suomi juottolat on paihimpia paskan jauhamis keskuksia sekaan mahtuu jokin lehtikeisarikin pää huurteita täys aamut illat jakelemassa viisaita komettejaan ja kopioi toisten kirjallisuutta mainostaen sen olevan omaa tutantoa joku golffi proffi joka sekoilee hiivapäisään omat ja muidenkin bisneksiä oikei olan takaa imetellä täytyy eikö nämä kuuluisuudet voisi painua helvettiin koko pattikselta påilaamasta ilmastoa. koko lehti joka pitäisi olla suomalaista edustavaa sekä toimia yhteistyö välineenä on vääristynyt suuntaan jos toiseen lehden sisältö on alle nolla rajan se ei milään lailla tue suomalaisten toimintoja taimassa valitettavasti. ilmoittajat karttavat lehteä miksi kuten karttavat golf proffiakin miksi niin asiat ovat pattiksella sitä on syytä ihmetellä. ainoa orkanisaatio joka toimii patisella ja ajaa suomalaisten etuja sekä asioita oikeaan suuntaan on pattajan suomiseura joka voi liputtaa suomi lippua hyvinkin korkealla ja olla ylpeä saavutuksistaan.

    • suomentakaa joku

      Siis mitä? Ei saanut tuosta mitään selvää. Löysin yhden pisteen teksistä ja yhden teksin lopusta. Turhaan kirjoitit, ei saa selvää!

      • lue nimimerkki ystävä hyvä....xtoimittaja


    • Tää on nähty

      Baarissa kannattaa aina vahtia laskupurkin saldoa.Aina kun tilaat ja tuovat uuden lapun niin kontrolloi heti.Kun tulee lähdön ja loppulaskun aika niin painelen laskunipun kanssa kasöörille-otan kalkulaattorin ja saan loppusumman jota näytän kasöörille.Ei pysty kusettaan kun oon ite hoitamassa hommaa.Jos annat nipun neideille ja tuovat yhteenvedon niin et pysty pitään puoliasi kun ostokuitit on jo jätetty heidän hoteisiinsa.

      • ei työtä

        onko sinulla työlupaa, tuo nimittäin lasketaan työnteoksi ja ei oo kiva jos poliisi tulee


    • thaimaan kävijä

      mitäs te sinne sitten menette jos ne teitä huijaa pysykää apinat suomessa ja pitäkää rahanne aina pitää valittaa mikään elí mene niin kuin pitää te perseaukiset voitte pysyä siellä vaimon helmassa tärvätkää sitä rahaa 10 euroa kuussa ja sanokaa että on liian kallista tai "minua" on huijattut

      • Oikein / väärin

        Pattayaa jotkut haluavat sanoa Paratiisiksi. Onhan se sitä - VARKAITTEN ja
        pikkuhuijarien Paratiisi.


    • Nostan ylös

      Nämähän ovat normaaleja, mutta haluan nostaa ylös Pattayan osalta.

      Kun Pattayan halpuutta kehutaan, nämä 'sivukulut' tarkoituksella Pattayaa kehuvat unohtavat. Kerrotaan miten prätkä maksoi 30 euroa, mutta unohdetaan tarkoituksella nämä parin sadan euron sivukulut sitten palautuksen yhteydessä. Näin selittyy ero, kun sama kaveri kertoo selviävänsä 40 eurolla päivässä, ja seuraavassa viestissä Pattayan kustannukset ovatkin sitten 250 euroa päivässä :D

      • suksi jo kuuseen

        Älä nyt mussuta tuota samaa sontaa. Vuosia pattiksella viettäneenä "sivukuluni" on kaikki vapaavalintaisia. Jos menen naisiin ja dokaamaan niin se maksaa ja silloin se maksaa ihan vapaaehtoisesti.

        Olen vuokrannut liioittelematta mopon satoja kertoja ja omistanutkin yhden ja olen maksanut yhteensä noin 4 kertaa sakkoja kypärättä ajamisesta 12 euroa kerta ja yksisuuntaista väärinpäin ajaessani pari kertaa. Thats it.

        Ei selity ero millään muulla kuin dokaamisella, mimmeillä ja harrastuksilla jotka kaikki on vapaaehtoista.


      • Missä todisteet?
        suksi jo kuuseen kirjoitti:

        Älä nyt mussuta tuota samaa sontaa. Vuosia pattiksella viettäneenä "sivukuluni" on kaikki vapaavalintaisia. Jos menen naisiin ja dokaamaan niin se maksaa ja silloin se maksaa ihan vapaaehtoisesti.

        Olen vuokrannut liioittelematta mopon satoja kertoja ja omistanutkin yhden ja olen maksanut yhteensä noin 4 kertaa sakkoja kypärättä ajamisesta 12 euroa kerta ja yksisuuntaista väärinpäin ajaessani pari kertaa. Thats it.

        Ei selity ero millään muulla kuin dokaamisella, mimmeillä ja harrastuksilla jotka kaikki on vapaaehtoista.

        Häh, palstan vakionimimerkit kertovat tuon kuluvan jo pelkästään rannalla löheillessä ja 'rantaleikeissä', ilman mimmejä. Nyt en ymmärrä, joko sinä tai joku muu palstalla valehtelee tarkoituksella?

        Syytätkö tosiaan palstan vakionimimerkkejä valehtelusta? Sinulla pitää olla hyvät todisteet nyt?


      • Humalat ja maltaat?
        Missä todisteet? kirjoitti:

        Häh, palstan vakionimimerkit kertovat tuon kuluvan jo pelkästään rannalla löheillessä ja 'rantaleikeissä', ilman mimmejä. Nyt en ymmärrä, joko sinä tai joku muu palstalla valehtelee tarkoituksella?

        Syytätkö tosiaan palstan vakionimimerkkejä valehtelusta? Sinulla pitää olla hyvät todisteet nyt?

        Miten se ei mene hilseeseen? Pattayalla kuten muuallakin Thaimaassa voit elää 200 bahtia päivä (sisältää majoituksen) ja pysyt hengissä.

        Pattayalla kuten muuallakin Thaimaassa voit tuhlata vaikka miljoonan päivässä jos haluat. Sen voit tehdä myös missä muualla päin maailmaa tahansa.

        Mikä saa*ana sulle urpolle on tässä asiassa niin vaikeaa käsittää?

        Halvalla ei ole naisia, ei gourmet ruokia eikä tasokkaita hotelleja. Oletko joku hemmetin totaalivajakki vai mikä tässä on takana?


      • Siisti isku 28x:än
        Humalat ja maltaat? kirjoitti:

        Miten se ei mene hilseeseen? Pattayalla kuten muuallakin Thaimaassa voit elää 200 bahtia päivä (sisältää majoituksen) ja pysyt hengissä.

        Pattayalla kuten muuallakin Thaimaassa voit tuhlata vaikka miljoonan päivässä jos haluat. Sen voit tehdä myös missä muualla päin maailmaa tahansa.

        Mikä saa*ana sulle urpolle on tässä asiassa niin vaikeaa käsittää?

        Halvalla ei ole naisia, ei gourmet ruokia eikä tasokkaita hotelleja. Oletko joku hemmetin totaalivajakki vai mikä tässä on takana?

        Nimimerkki 28x.... valittaa täällä julkisesti, että Pattayalla rannalla käyntikin maksaa 6000 bahtia päivässä luottokorttivaran hotellin ja ruoan ja kaljan ja naisten jälkeen.

        Mikä siinä on vaikea sinulle käsittää? Kysyin tuota perustetta hinnoille, mikä todella Pattayalla maksaa, koska normaalit kulut eivät ole missään Thaimaassa noin suuret? Et kykene vastaamaan edelleenkään, vaan nimittelet? Ensin kerrotaan halvaksi paikaksi, sitten valitetaan kalliita hintoja. En vaan ymmärrä logiikkaasi.

        Jos olisiin nimimerkki 28x...., harkitsisin rikosilmoitusta sinusta. Pistät kaveriasi niin halvalla, vyön alle oikein siististi ;)


      • 28x...
        Siisti isku 28x:än kirjoitti:

        Nimimerkki 28x.... valittaa täällä julkisesti, että Pattayalla rannalla käyntikin maksaa 6000 bahtia päivässä luottokorttivaran hotellin ja ruoan ja kaljan ja naisten jälkeen.

        Mikä siinä on vaikea sinulle käsittää? Kysyin tuota perustetta hinnoille, mikä todella Pattayalla maksaa, koska normaalit kulut eivät ole missään Thaimaassa noin suuret? Et kykene vastaamaan edelleenkään, vaan nimittelet? Ensin kerrotaan halvaksi paikaksi, sitten valitetaan kalliita hintoja. En vaan ymmärrä logiikkaasi.

        Jos olisiin nimimerkki 28x...., harkitsisin rikosilmoitusta sinusta. Pistät kaveriasi niin halvalla, vyön alle oikein siististi ;)

        Nyt on aivan pakko naurahtaa tälle sitkeälle provoilijalle joka jaksaa kantaa huolta päivittäiskustannuksistani. Muista nyt että olen sen budjetoinnut ja sen käytän.
        Lisäksi on huomioitava että en koskaan kulje yksin. Minulla on aina mukana min. 1-2 opasta joten on huomattava että sivukulut ovat merkittävät.
        Lisäksi olen mielestäni esittänyt riittävän tarkat laskelmat rahamenoistani.
        En nyt ymmärrä miksi olen sen tehnyt mutta enemmän ihmettelen sitä että n. 10 x olet asian esille vetänyt.
        Miksi olet huolissasi rahankulutuksestani?


    • varkaita

      taidan vaihtaa kohdetta

      • Hohtava Mamma

        Moi Amalia! Aiot siis mennä Nilsiän sijaan Kierinkiin? Hyvää matkaa! Kierinki on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta ja omaisuutesi (puukengät ja myssy) on turvassa ellei joku kierinkiläinen tarvitse myssyä ja puukenkiä.


      • Himmeät valot
        Hohtava Mamma kirjoitti:

        Moi Amalia! Aiot siis mennä Nilsiän sijaan Kierinkiin? Hyvää matkaa! Kierinki on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta ja omaisuutesi (puukengät ja myssy) on turvassa ellei joku kierinkiläinen tarvitse myssyä ja puukenkiä.

        Sinähän se paikan asiantuntijana tiedät, ääliö!


    • colonia del sacramen

      Baari juttu on tuttu mutta ei Thaimaasta.
      Uruguayssa oltiin kaveriporukalla baarissa ja tietenkin olutta juotiin.Baari oli lähes täynnä ja lähes aina kun tarjoilija kävi vaikka pöytäämme pyyhkimässä niin samalla tipautti uuden laskun siihen muiden joukkoon.Maksettiin kuitenkin kiltisti kaikki,eihän se tehnyt kuin jotain 10euroa/nuppi.Meitä oli 4 henkilöä
      Baarin omistajalle se kusetus taisi kuitenki tulla kalliiksi koska sen jälkeen ei enää käyty ko.baarissa koska me oltiin sen jälkeen vielä lähes 2 vuotta tällä paikkakunnalla.Työreissu nimittäin
      .Ja tosiaan, kokoaikana sen kusetuksen jälkeen ei juotu enää yhtään cervezaa siinä kuppilassa!Laitettiin kertakaikkiaan boikottiin se paikka ja puhuttiin tästä myös muille työkavereille eivätkä hekään käyneet siinä.

    • 191 / 122

      Pattayalla en ole törmännyt huijauksiin paitsi että joku onnenonkija on joskus koettanut pyytää rihkamasta tolkutonta ylihintaa pari kertaa.

      Olen sen verran iso ja mukava kaveri että mopovuokraajat eivät edes tarkista mopoa kun vien sen takaisin vaan kiikuttavat depositin kouraani samantien ja sanovat että welcome next time sööl.

      Muualla maailmalla olen törmännyt aina räikeistä ryöstöistä pieniin vedätyksiin ja kaikkeen siltä väliltä.

      Pikku huijareille olen pitänyt pienen puheen että ymmärrättekö että teette huonoa bisnestä ja että ette saa yhtään vakiasiakasta tällä tyylillä.
      Isommissa tapauksissa olen yleensä nauranut, laittanut alunperin sovitun summan pöydälle ja lähtenyt kävelemään tai sitten olen nostanut helvetinmoisen metakan ja sanonut että jos haluat rahani niin mä tulen kohta takaisin ja pistän kaiken täällä paskaksi henkilökuntaa myöten. En välitä paskaakaan noiden huijareiden uhkauksista soittaa poliisi vaan olen sanonut että soita runkku se poliisi niin minä soitan kaksi. Pariisissa tyrmäsin kännisen portsarin kun viesti ei meinannut laskea ulos.

      Vedättäjät ja ryöstäjät ovat usein ammattilaisia ja osaavat yleensä valita uhrinsa. Minä en ole sieltä helpoimmasta päästä. Menen myös apuun ja selvittelemään tilannetta jos näen farangin pulassa oli sitten mistä maasta tahansa. En siedä kusettajia ja heikomman kiusaamista.

      • saibu

        Toi nyt on ihan sama kuinka iso olet, jos tarvii, niin kotikentällänsä pelaavat thaikut saavat 10minuutissa ukon jokaista kymmentä senttiäsi vastaan, jos sekään ei riitä niin voivat helposti tuplata miesylivoimansa. luulisi jo riittävän kun puolella nuorista miehistä on metalliputki varustuksena.

        Siellähän tämä yksi isohko suomalainen laittoi baarikalustoa hajalle luottaen isoon kokoonsa. Tarpeeksi paljon kun on muurahaisia niin he kyllä kantavat elefantin mihin haluavat.


      • iso mies
        saibu kirjoitti:

        Toi nyt on ihan sama kuinka iso olet, jos tarvii, niin kotikentällänsä pelaavat thaikut saavat 10minuutissa ukon jokaista kymmentä senttiäsi vastaan, jos sekään ei riitä niin voivat helposti tuplata miesylivoimansa. luulisi jo riittävän kun puolella nuorista miehistä on metalliputki varustuksena.

        Siellähän tämä yksi isohko suomalainen laittoi baarikalustoa hajalle luottaen isoon kokoonsa. Tarpeeksi paljon kun on muurahaisia niin he kyllä kantavat elefantin mihin haluavat.

        Se on aivan totta mutta totta on sekin että se kuka saa ensimmäiseksi pataansa menettää kasvonsa ja se ei ole hyvää bisnestä sellainen joten kyllä thaikkuhuijaritkin vähän katsoo kenen kimppuun käyvät.

        Eri asia on isottelu ja öykkäröinti ja sellaista en harrasta. Jos minua koitetaan huijata niin kerron tiukasti faktat ja jos ei se riitä niin menen loppuun saakka ihan mielelläni kävi siinä sitten miten kävi. Minulle ei vittuilla eikä minua huijata. Henkeni saavat ennemmin kuin rahat.


    • kakkajakkara

      Tosiaan kun muistelee vuosia taaksepäin ,mieleeni palauttuu eräs auton vuokraus episodi.

      Autosta irtosi moottoritiellä ajaessa ilmanvastuksesta muovisia jälkiasennetuja tuunausosia.
      Noh. vuokraajalle esitin tapahtuneen ja totta kai hänen mielestä maksu miehenä tässä tapauksessa. Vartin inttämisen ja tuijottelun jälkeen lopulta maksoin vaateen.
      Ostin sitten lähimarketista tuolin ja jäin tienposkeen kaljotteleen ja mainostamaan paskaa autovuokraamoa.
      Pari kertaa jannu kävi jotain tuijottelemassa kun opastin asiakkaat seuraavaan konttoriin.
      Varmaan kolme neljä tuntia jaksoin olla mainosmiehenä ,sitte alko panettaan ja poistuin omille teille.

    • Isänsä<Iikka>>

      Laskin, että 30 v aikana on tullut liki 100 matkaa kaakkoisaasiaan. Kinkkilässä yrittivät teehuonehuijausta, en maksanut tytöille kuin paikallishinnan kupposista.

      Vietnamissa transu sekosi huumepäissään ja alkoi heilutella puukkoa. Putosi nätistä, kun tuolinjalka toi järkeä päähän. Singaporessa toinen h-hörhö yritti riehua, henkilökunta kaasutti, ennenkuin olisi saanut issäin kärestä.

      Taikkulassa ei koskaan ole ollut mitään härdelliä. Kerran nukuin yön seslonkissa Jomtienilla lompakko perstaskussa. Oli siellä vielä aamullakin ja on yhä edelleenkin.

      Suomessa kun menen paikalliseen, jätän älyttömyyspuhe elimen kotiin ja käytän hölötyksiin peruspuhelinta priipeidii. Eniten hulluja tai puhelimen sieppaajia tulee vastaan nimenomaan täällä Härmässä ja syksyn pimeillä, jolloin mielen sairaudet ovat akuutteja.

    • Kyllä Pattis on erittäin huono paikka farangin alkaa isotella.

      Kundit eivät meistä pidä yhtään, niitä ketuttaa kun panemme niiden naisia ja meillä on paljon suurempi.

      Jos siltä näyttää että äänenpainot kovenevat jostain pienestä erimielisyydestä niin kannattaa maksaa se pieni erotus laskun summasta. Sehän nyt on erimielisyyksien yleisin syy. Veteraanit osaavat jo ennalta ehkäistä mahdolliset riitatilanteet olemalla tarkkoina niissä paikoissa jota sitä tarvitsee.

      Jollei sopua tahdo syntyä niin tulee ympärille 5-6 thaipoikaa. Pieniä ja laihoja ovat mutta niitä tulee lisää tarvittaessa. Siinä ei auta koko, painoylivoima eikä painitaidot. Lättyyn tulee yksinäiselle länkkärille että kolisee. Se on taivaan tosi.

      Suuta soukemmalle ja tarkkana siellä kujilla sitten pojat niin ei tule minkäänlaisia ongelmia...

    • Leikkikehäikäisiä

      Siis MIKÄ teillä pattispoika parat on ISOMPI , ainoastaan ego ( sekin kohoaa
      kännin myötä ) kuten myös uho.
      Lapsellisia juttuja nämä.

      • shit happens

        Lapsellista tai ei niin tuollaisia asioita tapahtuu lomakohteissa ja niitä voi tapahtua kenelle tahansa. Kun olet siinä ryöstettävänä tai huijattavana niin kuvitteletko että ne välittää siitä että kerrot "tämän olevan lapsellista"? Tuollaisia naiiveja kukkamekkopoikia ja tyttöjä onkin juuri helppoa kusettaa. Kokenutta konkaria ei.

        Minut on koitettu ryöstää kuusi kertaa euroopassa ja kerran siinä on onnistuneet kyynelkaasun avulla. Muilla kerroilla ryöstäjät jäi saaliitta.
        Kukkamekkopojilla olisi vastaavissa tilanteissa ollut kuusi kertaa taskut nurinpäin ja silmät mustina.

        Siksipä te homppelit käytte vain charter- matkoilla ja piileskelette matkaoppaan takana kun pelottaa ihan vitusti koko ajan.


    • pelottaaaaaaa

      joka käänteessä yritetään

    • soi11

      Huijauksista: Ostinpa Suomesta R-kioskilta aikaa soneran prepaid korttiin.
      Eipä pelitä puhe eikä viestit.
      Onneksi samassa puhelimessa on myös Thai kortti, johon saa helposti aikaa seven levenistä, eikä kertaakaan ongelmia.
      Että missä se huijareitten maa olikaan?

    • Pelottaa

      Eihän tuonne uskalla edes lähteä

    • Thai is best

      Eipä ole vuosien aikana koskaan huijattu meikäläistä. Sen sijaan olen saanut ilmaista apua useita kertoja esim mopon hajottua jne. Kerran hajosi moponi keskellä ei mitään etelä-thaimaassa. Lähdin sitä sitten työntämään kun vastaan tuli lava-auto. Nostin peukalon pystyyn, auto pysähtyi ja thaikku-kundi kysyi minne olen menossa?

      Sanoin että tuonne kaupungin keskustaan. Kundi sanoi että nostetaan mopo kyytiin, hän heittää minut. Kaupunkiin oli n 40km matkaa ja mies oli ajamassa vielä toiseen suuntaan. Sanoin hänelle kiitos paljon ja tarjosin 500 bahtin seteliä kiitokseksi. Hän sanoi no no no eikä ottanut rahaa.

      Perille päästiin ja nostettiin mopo vuokraamon pihaan yhdessä, ja koetin tarjota kolmea sataa josko hän sen edes ottaisi. Mies hymyili ja taputti minua olkapäähän, ei ottanut rahoja ja sanoi "This is Thailand man" ja pomppasi autoonsa.

      Liikuttavaa ystävällisyyttä ja apua olen saanut monia kertoja muulloinkin. Ventovieraat ihmiset ovat kutsuneet syömään ja pyytäneet osallistumaan juhliinsa yms.

      Olin kerran muun muassa kaksi kuukautta eräässä thaikun omistamassa hotellissa joka järjesti hotellin ala-aulassa erilaisia juhlia ja tapahtumia, synttreitä, läksiäisiä, tuliaisia jne jne.
      Tulivat varta vasten hakemaan huoneesta alas aina kun oli bileet ja rahaa eivät huolineet milloinkaan. Suorastaan nolotti syödä ja juoda toisten piikkiin mutta maassa maan tavalla. Juhlia oli vähintään kolmasti viikossa ja ne oli hilpeät kaksi kuukautta. Jäipäs yksi tyttönenkin haaviin sillä reissulla.

      Thaimaalaiset ovat hienoa kansaa.

    • vajakit

      Jos tulee huijatuksi niin johtuu kyllä narmavärkistä ja korvien välisestä sisällöstä. Kertonee jotain näistä ihmisistä jotka niin matkaavat Häm.... Pattayalle.

    • jjjjbjhhhh

      ........

    • jjjjbjhhhh

      ......

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe