AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Arvio,mitä Martsu tykkää,UMK alas,Vikin varaäiti,Stepun ex

Arvio,mitä Martsu tykkää,UMK alas,Vikin varaäiti,Stepun ex

5 Vastausta 340 Lukukertaa
Eli mitä Martina tekee kun kuulee ja näkee (jos ei tiedä) että Stefan otti heti kamukseen FB eksänsä (joka törkyisen upeen näköinen uudes kuvassaan bikineissä), Eskolla uus upee daami joka koko ajan Victorian kanssa ja UMK menee ihan perseelleen toi sen sijoitus?
Ei viitsi edes ajatella, kun miettii että Martina on joskus saanut lähestymiskiellonkin pahoinpitelystä ja uhkailusta. Ei taida pyöräilykypärä riittää (Stefan ei osaa ajaa pyörällä viime kesän perusteella).

Eskonkin paiskasi seinään, että joutui tikattavaksi. Ja miten se Martina senkin sai Eskon niskaan kaadettua, kun perheriita heillä alkoi siitä, että Esko tajusi Martinan valehdelleen lopettaneen suhteensa Stefuun. Martina sai raivarin siitä, että jäi kiinni omista valheistaan.
Tosi noloa se Stefun viimekesäinen juttu, kun oli naama raavitun näköinen. En ottaisi asuntoasioitani hoitamaan ihmistä, joka ei osaa ajaa pyörällä. Enkä ihmistä, jonka seurustelukumppani on raivoisa ja tasapainoton. Vakka kantensa valitsee ja kertoo jotain Stefustakin, jos tuollaista viitsii katsoa.
Martinalla on tosi paha vihanhallintaongelma...
Katsokaa, se on kohta vasta 13!

http://satumaa.yle.fi/umk/kilpailijat-2012/fanitusbarometri

Huima on alamäki jep.
Eikös se Stefun "kaatuminen pyörällä" osunut juuri siihen kohtaan, kun Martina sai selville, että Stefu onkin exänsä perässä?
Osui. Martinan lähellä olevat inhmiset ovat yllättävän "onnettomuusalttiita".
 /   /  /  / Arvio,mitä Martsu tykkää,UMK alas,Vikin varaäiti,Stepun ex

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta