Selvitä oletko homo PET-kuvauksella

Tiedeuutiset PNAS

Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset.

Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja. Samoin homoseksuaalisten naisten aivot muistuttavat heteroseksuaalisten miesten aivoja.

Sekä heteroseksuaalisilla miehillä että homoseksuaalisilla naisilla (lesboilla) aivot olivat lievästi epäsymmetriset siten että aivojen oikea puolisko oli suurempi.

Heteroseksuaalisilla naisilla ja homoseksuaalisilla miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset.

Eli homomies on naismies ja lesbonainen on miesnainen kuten aloittaja sanoi.

Jo aiemmin on osoitettu että hetero- ja homoseksuaalisilla on eroja aivojen aktiivisuudessa sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka liittyvät seksuaalisesti kiihottavien kuvien katselemiseen ja ihmisen feromonien eli seksuaalisesti houkuttelevien hajujen haistelemiseen.

Mantelitumakkeissa on havaittu sukupuolesta riippuvia eroja. Heteromiehillä oikeanpuoleinen mantelitumake on kytköksissä useampiin aivojen alueisiin kuin vasen ja heteronaisilla vasemmanpuoleisella mantelitumakkeella on enemmän yhteyksiä muualle. Miesten ja naisten mantelitumakkeiden yhteysalueet poikkeavat lisäksi toisistaan.

PET-kuvaus osoitti että homoseksuaaliset (lesbot) naiset ja (homot) miehet ovat mantelitumakkeen kytkentöjen osalta VASTAKKAISIA oman sukupuolensa heteroseksuaalisiin nähden.

Homomiesten ja heteronaisten mantelitumakkeiden yhteysalueet olivat samanlaisia ja toisaalta homoseksuaalisten naisten ja heteromiesten yhteydet olivat samanlaisia.

Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana. Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu.

Eli jo sikiön ultraäänitutkimuksella pystytään selvittämään onko syntymässä oleva lapsi homo tai lesbo vai normaali.

Yhdeksi miesten homoseksuaalisuutta edistäväksi tekijäksi on arveltu poikasikiön liian vähäistä altistumista mieshormoni testosteronille.

Homoseksuaalisten naisten osalta on vastaavasti arveltu, että he ovat sikiöaikana altistuneet liikaa testosteronille.

Eli "äidin vika" tavallaan, koska äidin hormoonituotannosta riippuen lapsesta tulee joko normaali tai homo/lesbo riippuen siitä saako sikiö tarpeeksi, liikaa tai liian vähän testosteronia.

Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet?

Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään:
1) miesmies (normi heteromies, miehen aivot, miehen ruumis, koko ajan seksiä)
2) miesnainen (miehenaivot, naisen vartalo, nauttii seksistä)
3) naismies (naismainen homo = naisen aivot, miehen ruumis, haluaa seksiä)
4) naisnainen (naisen aivot naisen vartalossa, ei halua lähes koskaan seksiä)

15

1175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ultrassa aivoerot?

      Naiset voivat halutessaan jo sikiöaikana testata onko syntyvä lapsi normaali vai onko kromosomi ja aivojen erot ns. väärin päin eli onko syntyvällä pojalla esim. naisen aivot.

      Mikäli aivojen symmetrisyys tai epäsymmetrisyys näkyvät jo ultraäänitutkimuksessa?

    • Tiede = Totuus

      Aina ihmiset kategorioivat toisia ihmisiä. Mitä sitten?

      Eikai se tee jotain (ei edes miestä) huonommaksi jos todetaan että hänellä on naisen aivot? Mitä ihmeen salaamista tai häpeämistä siinä on?

      Miksei saisi tutkia että kuinka monella kromosomeiltaan miehellä, onkin naisen aivot?
      Miten tieteellisessä tutkimuksessa voisi olla jotain pahaa?

      Kaikkea tietoa voi käyttää hyvään taikka pahaan.
      Mutta ei se ole riittävä syy KIELTÄÄ tieteellistä tutkimusta.

      Esim. atomitutkimus tuo teillekin tänäkin päivänä edullista sähköä jotta voitte kirjotella tänne. Toisaalta USA posautti sen tutkimuksen takia useita ihmisiä atomipommilla.
      Ihmisistähän se on kiinni käytetäänkö sitä tieteellistä tietoa hyvään vai pahaan.
      Ei se ole sen tieteellisen tutkimuksen vika.

      Tieteen ei tule nöyristellä poliittista ilmapiiriä ja olla tutkimatta poliittisesti epäkorrekteja asioita!

    • 13+4

      Olen käynyt positroniemissiotomografiassa - tosin muusta syystä. Aivoissani ei havaittu minkäänlaisia rakenteellisia poikkeamia saati sairauksia vaikka olen homo. Suosittelen siis käyttämään rahanne paremmin, tuo PET ei ole mikään halpa.

      En ole koskaan ollut naisen kanssa saati tuntenut mitään vetovoimaa naisiin ja olen ollut hyvinkin tietoinen homoudestani viimeisen kymmenen vuotta. Tällä hetkellä asun kolmatta vuotta saman katon alla vuotta nuoremman poikaystäväni kanssa.

    • Naismainen homo?

      "Aivoissani ei havaittu minkäänlaisia rakenteellisia poikkeamia saati sairauksia vaikka olen homo"

      Osasko ne etsiä juuri sitä asiaa että miten aivosi eroavat muiden heteromiesten aivoista? Eihän naisten aivotkaan sisällä "minkäänlaisia rakenteellisia poikkeamia saati sairauksia", koska naiselle on ihan normaalia käyttäytyä kuin nainen. Eli eivät naisten aivot mikään "sairaus" ole.

      Oletko naismainen homo vai se mies suhteessanne? Ei varmaankaan sellaisella miehellä joka käyttäytyy normaali miehen tavoin, olekaan naisen aivot.

    • Tyttösikiöksi jäänyt

      Kaikki sikiöt ovat aluksi tyttöjä ja kun saa tarpeeksi testoa sikiöstä tulee poika. Jos sikiö taas saa enemmän estrogeenia siitä tulee luonnollisesti tyttö. Hormonit vaikuttavat myöskin sikiöiden aivoihin jos poikasikiö saa liian suuren purskauksen estrogeenia niin aivoista muodostuu naisen aivot. Sama tapahtuu myös päinvastoin.

      Onko siis homomiehet JÄÄNEET naisiksi, koska eivät ole saaneet tarpeeksi kohdussa testosteronia?

      • Eivät, PET kuvauksen perusteella minun pitäisi olla Hetero mutta en ole, eivät kaikki homot ole "henkisesti" naisia tai naisellisia, vain murto-osa.

        On olemassa naisellisia hetero miehiä kuin myös miehekkäitä homoja, ei sovi kategorisoida mitenkään.

        Homoseksuaalisuutta ollaan tutkittu jo monta vuotta, eikä siitä olla saatu muuta selviyttä kuin se, että homoseksuaalisuus tai seksuaalisuus ylipäätänsä ei ole valinta, perinnöllistä, sairaus, ikääntymisen myötä vaihtuva tai muutenkaan luonnotonta.

        Kirkko ja monet homovastaiset tahot vain eivät hyväksy tutkimuksia jos tutkimus ei tue heidän omaa näkemystään asiasta, sekä pyrkivät kaikin keinoin todistamaan kuinka luonnonvastaista homoseksuaalisuus on estämällä homoseksuaalisuudesta kertomista seksivalistus tunneilla, TV:ssä aikaan jolloin lapset olisivat kunnolla hereillä sekä paheksumalla julkisesti homoja.

        Veikkaan, että kristillisdemokraattien ja perussuomalaistenkin riveiltä löytyy niitä ihmisiä, jotka hyväksyvät homot ihmisinä he vain eivät sitä julkisesti myönnä


    • 87k

      Meinaatko oikeasti että jos on ollut "normaali" esim 15 vuotiaaksi asit, ja sitten rupeaa homoksi, että aivot jotenkin muuttuisi, tia että niiden ulkomuoto muuttuisi

      TUSKIN

    • Homolla NAISENaivot!

      Ei vaan homolla on jo sikiöstä asti NAISEN aivot, koska sikiö on alunperinkin naaraspuolinen (kaikki sikiöt ovat).

      Mutta homon aivot eivät ole saaneet riittävästi mieshormoonia, jotta niistä olisi tullut miehen aivot. Siksi ne ovat jääneet naisten aivoiksi.

      Naisen aivojen kuuluukin kiihottua miehestä.

      Siksi homo kiihottuu miehestä eikä naisesta.

    • Kehareiden sexi

      Homous ei ole sinänsä sairaus, vaan KEHITYSHÄIRIÖ.

      Eihän kehitysvammaisetkaan ole sairaita, vaan heillä on kehityshäiriöstä johtuva vamma.

      Samoin homot ovat normaalista poikeavia, koska heillä on tapahtunut kehityshäiriö jo sikiöaikana.

      Kehityshäiriöstä huolimatta, ei vammaisia saisi syrjiä!

      Kehitysvammaisilla pitää olla samat seksuaalioikeudet kuin normaaleillakin.

      • kysssäri

        Entä biseksuaalit? Onko ne terveitä ja normaaleja?


      • Ihannäinjoo
        kysssäri kirjoitti:

        Entä biseksuaalit? Onko ne terveitä ja normaaleja?

        Joo ihan normaaleja.


      • weepp

        No onpa melkoista jos kehitysvammaisiksi aletaan leimaamaan vaikka se "kehityshäiriö" olisikin. Kehityshäiriöt ovat ihan arkipäivää, oli sitten kyse aurinkoaivastelusta, heterokromiasta, pilonidaalista kystasta, puhumattakaan huonosta näöstä, näitä löytyy ihan joka lähtöön vakavasta oireettomaan.

        On nyt kumma kun näinkin simppeliä asiaa mietitään yöt ja päivät, miehet varsinkin homo miehistä, todella kummastuttavaa miten voi niin pakkomielteinen olla.


    • höpötihöp

      Aivot kehittyvät tietyiltä alueilta enemmän jos vaikka miettii jotain asiaa päänsä puhki, kuten homoutta. Tietynläisillä ihmisillä esim. otsalohko kehittyy paljon voimakkaammin jne. Miehillä ja naisilla on eroja keskimäärin, mutta ei aivot voi olla miehellä naisen ja päinvastoin ellei ole muutenkin kromosomihäiriö.

    • umpihomo_30v

      Kävin PET-kuvauksessa lääketestin yhteydessä ja kysäisin sitten siinä samalla lääkäriltä että onko minulla naisen aivot. Sekä hoitajalla että lääkärillä oli silminnähden hauskaa moisen kysymyksen kysyttyäni.

    • tuu

      Ihmisaivot ovat jokaisella meistä varsin yksilöllisiä ja miesten ja naisten erot ovat paljon pienempiä (jakaumat menevät päällekäin) kuin lööppilehdistö antaa ymmärtää. PET-kuvauksella et pääse pitkälle. PET muuten viittaa vanhaan tutkimukseen, koska nykyään toki käytetään MRI-tekniikkaa.

      Mutta varsinaiseen pihviin: Ei kukaan väitä, että naisen aivot olisivat sairaat.
      Naisilla on paljon hyviä ominaisuuksia. Me homot olemme poimineet heteromiehiltä ja heteronaisilta rusinat pullasta. Kun geenit ja ympäristö osuu kohdalleen, meillä on kaikki hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe