AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuukautiset 2vk ajoissa?!

Kuukautiset 2vk ajoissa?!

2 Vastausta 187 Lukukertaa
Mitä tää on ? Mul on ollu yhteensä menkat jotain 7-8krt ja aina kierto kestäny 26-35pv ja nyt tekee tälläsen! Sellanen punaruskehtava tahra pikkareissa - se on aina mulla merkki, et seuraavana päivänä pitäs alkaa. TIEDÄN, ettei keho ole mikään mekaaninen kone, mutta voiko syynä olla esim joku hormonimuutos tai joku haava tms ? Ääh, harmittaa, koska juuri pari päivää sitten olin niin onneni kukkuloilla kun ajattelin "jes, vielä ainakin pari viikkoa vapaa!" ja sitten tulee tällästä... Huoh, tiedän, et voi olla epäsäännölliset, mutta aina ne on ollu säännölliset, jopa tullu useesti myöhässäkin viikon.... Huoh.
Menkat voivat vielä alussa olla epäsäännölliset.
Jos vuotoa tulikin vain vähän, eikä ala kunnolla vuotaa, niin kyseessä on ovulaatiovuoto, jota esiintyy osalla naisista. Se tulee kierron puolivälissä suunnilleen.
Kumpikaan ei anna tässä vaiheessa aihetta mihinkään erityiseen.
Pitää katsoa vielä huomenna, kuinka paljon tulee. Tänään ainakin tuli vain aivan pikkutuhruja vähän väliä, ei juuri yhtään, mutta katotaan miten huominen... Suunnilleen kierron puoliväli on kuitenkin, eli tuo ovulaatiovuotokin mahdollinen myös...
 /   /  /  / Kuukautiset 2vk ajoissa?!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta