Oikeaa tietoa peppuseksin riskeistä

hjtrjtrh

Toisin kuin täällä väitetään peppuseksi ei ole riskitöntä. Ongelmana Suomessa on että tietoa ei ole saatavilla Suomen kielellä juuri muuta kuin sukupuolitautien tartunta riskeistä.

"Aside from the traumatic and infectious risks, there is the risk of sphincter tone (tightness) loss over time due to repeated dilation for insertive intercourse. Many receptive partners experience stool incontinence (leaking of stool or poor control) when they have anal sphincter tone decrease. This, needless to say, is very bothersome and uncomfortable and has to be surgically corrected if it becomes chronic."

18

960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja se lähde, kiitos...?

      • Järkeämaalta?

        Varmaan sama jossa urheilijoilla menee nivelet ympäri, ne kun tuppaa venyttelemään reisiä, pohkeita ja pakaroita naamat irvessä.


    • karutotuus

      http://www.wwu.edu/chw/ask_the_doc/post/1-1000/0599.html


      Q:

      Is having anal sex bad for your health in any way? Can having too much anal sex lead to stretching or any other unwanted results?


      A:

      This is a complicated question to answer as there are many people for whom anal intercourse is a regular and enjoyed sexual activity. But it is medically risky behavior nevertheless, even if condoms are used as a barrier for STDs.

      The anal sphincter muscle is not anatomically designed to comfortably admit external objects--it is designed to relax and stretch when stimulated internally by rectal fullness from stool. The automatic reflex is for it to contract and tighten when pressure is applied externally. So relaxation of the sphincter for external penetration is learned over time because otherwise it is very uncomfortable, and must only be done with gentle continual pressure, and lots and lots of lubricant. The risks, even with gentle insertion, are laceration of the anal tissue, and rectal mucosa, resulting in pain, bleeding, and difficulty passing stool comfortably.

      Any presence of blood can potentially expose the insertive partner to bloodborne STDs like Hep. B, Hep. C, and HIV. In addition, exposure to stool can result in urethral infections in a male insertive partner.

      The receptive partner is at more risk for contracting STDs if there is trauma (even microscopic) to the anus or rectum due to the potential presence of virus in semen, if ejaculation takes place in the rectum. Human papilloma virus also is likely to be spread anally due to this trauma to the anal and rectal tissue, and some of the most difficult persistent HPV infections we see are chronic anal warts, both external and internal to the anal sphincter and they are exceptionally difficult to treat, often requiring surgery to remove.

      Aside from the traumatic and infectious risks, there is the risk of sphincter tone (tightness) loss over time due to repeated dilation for insertive intercourse. Many receptive partners experience stool incontinence (leaking of stool or poor control) when they have anal sphincter tone decrease. This, needless to say, is very bothersome and uncomfortable and has to be surgically corrected if it becomes chronic.

      Lastly, there is increased risk of spreading gastrointestinal pathogens through anal contact--whether it is bacterial infections like salmonella or E. Coli, or parasitic infections like Giardia.

      The bottom line (pun not intended) is that having anal sex is a form of sexual expression enjoyed by some people, and that involves potential discomfort and risk to both partners.

      ~The Doc

    • asdasdasdasd2323

      No haloo tontut, riskit ne on pilluun panemisessakin. Ja ellei edes suomeksi löydä, niin onpas todella vakuuttavaa

    • peppu..mies

      No niin, eli tämä oli oikein hakemalla hakien löydetty amerikkalaisen yliopiston opiskelijaterveydenhoidon "kysy tohtorilta"-vastaus.

      Paljon pienemmällä vaivalla löytää lukuisan määrän jopa ihan suomenkielisiä lääkärin vastauksia, joissa yksiselitteisesti todetaan että peppuseksistä ei ole haittaa kunhan sitä ei tehdä väkisin. En ala niitä tähän hakea, koska niitä on jo aivan tarpeeksi esitetty.

      Pelottelut sukupuoli- ja muista taudeista ovat aivan yhtä paikallaan olipa kyse peppu- tai pimppaseksistä.

      Puheet lihasten tai suolen repeämisestä tai venymisestä tavallisessa peppuseksissä ovat hölynpölyä.

    • rthtj5thrt

      Tässä homon kertomus sulkijalihaksen repämisestä anaaliyhdynnän vuoksi. Ja tuskin voit väittää että tuo homo mies kertoo satuja. Peppumies ei varmaan ole ajatellutkaan mitä vahinkoa kiimainen mies voi tehdä naiselleen. Moni nainen ei varmasti vain kehtaa mennä lääkärin vastaanotolle vaan parantelee takapuoltaan kaikessa hiljaisuudessa.

      Tällä palstalla on paljon peppuseksin ystäviä joista 99% on miehiä jotka ikäviä tosia-asioita kohdatessaan kieltäytyvät hyväksymästä totuutta. Pornoleffoissa peppuseksi näyttä helpolta ja jopa tupla anaalia tehdään mutta sitä ei muisteta mainita että peppuseksi on tuonut mukanaan naisnäyttelijöiden peräsuolten ulosluishkahdukset ym. ongelmia.


      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8964802


      kerran revennyt
      6.9.2011 00:44
      6
      Sulje
      anaaliseksi...se on vain yksi lukemattomista tavoista antaa/saada tyydytys toiselle tai itselle ja vain ainoastaan niin, että kumpikin sitä haluaa, jos juttu menee siihen, että pelkästään toista miellyttääkseen siihen ryhtyy on sellainen "suhde" tuhoon tuomittu. Ja sitten niille joilla koko anaalijuttu on ns. mietinnässä, muutama varoituksen sana...kokeilkaa ensin itse vaikka sormella/sormilla miltä tuntuu, tai jollain isommalla ja pidemmällä/paksummalla, tuntuuko vielä että sinne haluaa sitten sitä oikeaa...se oikea, olkoon minkä kokoinen tahansa, on kiinni elävässä miehessä/pojassa ja tahti onkin toista kuin omassa kädessä, panoa voi kestää ja kestää panijasta riippuen, niin ja jos sattuu "liian iso" ja saat sen sisään liian kovalla voimalla voi seurauksena olla ikäviä repeämiä sulkijalihaksen reunoille ja ne on hitaasti paranevia...varsinkin ensikertalaiselle saattaa jäädä pahojakin "pelkotiloja" koko kokeiluista ja vaikka anaaliseksi ei ole se ainoa muoto homoudessa, niin kuitenkin esim. ********* antaa sen kuvan, ettei muuta seksin muotoa olekkaan ja mistäs muualta nuoriso ottaa mallia kuin netin pohjattomasta ********* maailmasta oppia, että "tota mun on saatava kokeilla, näyttää niin kiihottavalle ja helpolle"...niinpä, ammattilaisille helppoa. Aloittajan mietteisiin;; jokaisen on saatava itse päättää mihin on valmis, millaiseen seksisuhteeseen suostuu, jos ei kumppania löydy samoin tutevista, joutuu itse ratkaisemaan, elääkö "oman käden varassa" vai yrittääkö mukautua toisten toiveisiin.....öööööh sekaavaa taitaa tämäkin olla..niinkuin koko homostelu...kaikilla mausteilla ei kaikki kaikille masitu

    • Eli kun ihan amerikasta saakka haettu taudeista varoittelu ei tuottanut tulosta niin siirryttiin taas vakioprovoiluun homoista ja perseen repeämisistä. Jep jep. Älä viitsi enää, kyllä sinut jo tunnetaan.

      • Rectum rules

        Onko tuo yllä oleva kirjoittaja (rthtj5thrt) se uskovainen "lääkäri", joka tänne aina kirjoittelee? ;o)


      • tietoajaharhaluuloja

        Peppumiesten kannattaisi ostaa naiselleen strapon ja olla itse bottomina niin tiedätte miltä tuntuu. Vastoin heterojen yleistä kuvitelmaa homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa kuin peppuseksi.


      • Järkeämaalta?
        tietoajaharhaluuloja kirjoitti:

        Peppumiesten kannattaisi ostaa naiselleen strapon ja olla itse bottomina niin tiedätte miltä tuntuu. Vastoin heterojen yleistä kuvitelmaa homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa kuin peppuseksi.

        Suosittelen. Sträppäriä siis. Toimii.


    • Melko varmaan kyseessä on tosiaan sama "päätoiminen peräpukamien poistaja", jonka elämäntehtävä on keksiä vaaroja peppuseksin harjoittajille.

      • Jennifer g

        Peräsuolen ulosluiskahdusongelmat on yleisiä varsinkin vanhemmalla iällä kun on monta vuotta peppuseksiä harrastanut, tämä on valitettava totuus, hoito alan ihmisenä olen näitä työssäni kohdannut....


      • Jennifer g kirjoitti:

        Peräsuolen ulosluiskahdusongelmat on yleisiä varsinkin vanhemmalla iällä kun on monta vuotta peppuseksiä harrastanut, tämä on valitettava totuus, hoito alan ihmisenä olen näitä työssäni kohdannut....

        Trolli, paljastit itsesi tuolla "hoito alan ihmisenä" väitteellä, jota olet täällä viljellyt jo vuosia, esiintyen milloin hoitajana, milloin lääkärinä tai "päätoimisena peräpukamien poistajana".

        Jos peppuseksi todella aiheuttaisi kuvaamiasi ongelmia, täytyisi asian olla yleisesti lääkäreiden tiedossa ja he osaisivat siitä ihmisiä varoittaa. Mutta kun lääkärikunnassa tuntuu vallitsevan lähes konsensus siitä että peppuseksi oikein suoritettuna ei ole haitallista, niin trollauksesi ei oikein tuota tulosta.


      • todistusaineistoaker
        peppu..mies kirjoitti:

        Trolli, paljastit itsesi tuolla "hoito alan ihmisenä" väitteellä, jota olet täällä viljellyt jo vuosia, esiintyen milloin hoitajana, milloin lääkärinä tai "päätoimisena peräpukamien poistajana".

        Jos peppuseksi todella aiheuttaisi kuvaamiasi ongelmia, täytyisi asian olla yleisesti lääkäreiden tiedossa ja he osaisivat siitä ihmisiä varoittaa. Mutta kun lääkärikunnassa tuntuu vallitsevan lähes konsensus siitä että peppuseksi oikein suoritettuna ei ole haitallista, niin trollauksesi ei oikein tuota tulosta.

        http://www.mtv3.fi/helmi/ihmissuhteet/artikkeli.shtml/741715?ihmissuhteet-seksi

        "Anaaliseksissä on suojauduttava myös sukupuolitaudeilta ja kondomi on vaihdettava kun anaalista haluaa siirtyä vaginan puolelle. Vääränlainen asento, liian vähäinen liukaste, terävät kynnet ja esineet, liian raju ja syvälle työntyvä yhdyntä sekä liian suuret esineet ja elimet vaurioittavat sekä peräaukkoa, sen sulkijalihaksia ja peräsuolen limakalvoa. Seurauksena voi olla kudosvaurioita, peräpukamia ja repeämiä ja peräsuoli saattaa jopa luiskahtaa ulos peräaukosta. "


      • Järkeämaalta?
        todistusaineistoaker kirjoitti:

        http://www.mtv3.fi/helmi/ihmissuhteet/artikkeli.shtml/741715?ihmissuhteet-seksi

        "Anaaliseksissä on suojauduttava myös sukupuolitaudeilta ja kondomi on vaihdettava kun anaalista haluaa siirtyä vaginan puolelle. Vääränlainen asento, liian vähäinen liukaste, terävät kynnet ja esineet, liian raju ja syvälle työntyvä yhdyntä sekä liian suuret esineet ja elimet vaurioittavat sekä peräaukkoa, sen sulkijalihaksia ja peräsuolen limakalvoa. Seurauksena voi olla kudosvaurioita, peräpukamia ja repeämiä ja peräsuoli saattaa jopa luiskahtaa ulos peräaukosta. "

        "liian vähäinen liukaste, terävät kynnet ja esineet, liian raju ja syvälle työntyvä yhdyntä sekä liian suuret esineet ja elimet vaurioittavat" ...myös pillua. Tunge heppi kurkkuun ja oksuhan siitä tulee. Eli mene minne hyvältä tuntuu, molemmista. Jos sattuu niin ei tarvitse jatkaa, ainakaan samalla innolla. Kyllä keho kertoo mihin on valmis.


      • Asiaa_aa
        Järkeämaalta? kirjoitti:

        "liian vähäinen liukaste, terävät kynnet ja esineet, liian raju ja syvälle työntyvä yhdyntä sekä liian suuret esineet ja elimet vaurioittavat" ...myös pillua. Tunge heppi kurkkuun ja oksuhan siitä tulee. Eli mene minne hyvältä tuntuu, molemmista. Jos sattuu niin ei tarvitse jatkaa, ainakaan samalla innolla. Kyllä keho kertoo mihin on valmis.

        Pillu venyy ja sopii jokaiselle kullille, sillä pillu on kullia varten suunniteltu. Pillu myöskin laajenee naisen kiihoittuessa ollen valmis ottamaan kullin sisäänsä. Persereiällä ei mainittuja ominaisuuksia ole. Persereikä on paskantamista varten tehty eikä sitä kuulu venytellä sen enempää kuin mitä paskominen vaatii. Ja kenelläkään tuskin tulee kyrvän kokoisia paskapökäleitä.
        Miehelle tuskin on paljon väliä mihin lykkii sillä reikä se rinkelilläkin. Rakastavaa seksiä perspano ei mielestäni ole vaan pelkkää jyystämistä. Mutta jokainen tyylillään.


    • muu

      Trolleja, trolleja. Olisi varmasti tästä tutkimustuloksia esillä, jos olisivat oikeita tutkimuksia, mutta kun ei.
      On varmaa, että synnytys aiheuttaa traumoja alapäähän ja joskus myös pidätyskyvyn heikkenemistä. Siitä on tehty vedenpitävä tutkimus.
      Väkivaltaleikit ovat myös extreme-lajeja ja nekin voivat rikkoa paikat. Sekä ykkösen ja kakkosen. Sen sijaan ihan turhaa väittää että normaalin värkin kokoisilla peniksillä tai dildoilla voisi oikein suoritettuna tehdä vahinkoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe