Äänruutti.

Sillalailla

Sattuu sitä paremmissakin piireissä. Aika leveetä miestä se on ollutkin. Kajaanin hapanta kuohukermaa.

40

2466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hisc

      Et sunkaan sekoita miestä Ehrnroothiin, joka on suomalainen aatelissuku.

    • Ymmärrettävää

      Mistäpä sitä aina voi ammattilainenkaan erottaa, mihin omat rahat loppuvat ja mistä asiakkaan rahat alkavat. Helposti siinä joutuu naapurin puolelle.

      • Taskurahoja

        Kyllä ne on noillakin ketkuilla kaikki asiakkaiden rahoja, jos ei nykyisen niin edellisten. Asianajaja voittaa aina, ainakin se saa rahaa! Siinä on AA soittanut kymmenkunta ameriikan puhelua, tais seota laskuissa oliko niitä 10 vai 11. No varalta laskutti 11..


    • @te

      Tuonkaltainen toiminta, ettää ottaa vaivaiset 3000e "lainaan" kertoo likviditeettiongelmista. PAlla, eikun anteeks PEllähän on toki komea talo joen rannalla ja hulppea vene kotirannassa. Itsellä on aina nelisenkymmentä tonnia käyttötilillä ja säästöt erikseen, mutta eipä ole noin kalliita puitteitakaan kyllä.

    • Missä linkki

      uutiseen vai keksitkö omasta päästäsi?

    • MH

      Mitäpä tarkoitat? Valaise, kun ei heti aukea tavan tasamaan tallaajalle.

    • Ka_j

      No jos rahat on kerran palautettu jos nyt on ollut ihan oikea vahinko niin liitolta aika iso ylilyönti. Jännä nähdä käykö vanha sananparsi toteen "hovissa muuttuu"

    • liero

      Eipä tainnut olla ihan vahinko, mies on lähempänä taparikollista. Paavo Enroth on saanut asianajaliitolta viimeisen kymmenen vuoden aikana useita varoituksia epärehellisestä toiminnasta kuolinpesän varainhoidosta. Ihme ettei erotettu jo aikaisemmin. Joulun alla tuli asianajajaliitossa mitta täyteen ja asia julkisuuteen. Toivottavasti edes muutaman uhrin rahat säästyy tämän uutisoinnin johdosta.

      Ja tapauksia on varmasti enemmän kuin varoituksia. Ja luoja ties missä muussa Paavo on kunnostautunut.

      Asianajotoimistosta taitaa tulla lakiasiaintoimisto Paavo Enroth. Ainakaan yhtään asianajajaa siellä ei työskentele. Oveen olisi jatkossa syytä naulata varoitus...

      • jos onpi

        jatkuvia "vahinkoja" niin se on ammattilaiselta luettava tahallisuudeksi. Jos tavallinen köyhä kavaltaisi kolme tuhatta "vahingossa" niin linnaahan siitä tulisi!
        Tukka pois ja linnaan tämä sankarikin!


      • crim_i
        jos onpi kirjoitti:

        jatkuvia "vahinkoja" niin se on ammattilaiselta luettava tahallisuudeksi. Jos tavallinen köyhä kavaltaisi kolme tuhatta "vahingossa" niin linnaahan siitä tulisi!
        Tukka pois ja linnaan tämä sankarikin!

        Melko ihmeellistä kirjoittelua muutamilta kun huutelevat rikolliseksi, kait se nyt asianajajaliittokin nostaisi jutun oikeusteitse jos jotain rikollista olisi tapahtunut... Perehtykää nyt ihmiset asioihin ennenku huutelette. Hauska kyllä nähdä miten käy että muuttuuko hovissa, pyörtääkö liitto päätöksensä ennen sitä vai jääkö voimaan.


      • nal
        crim_i kirjoitti:

        Melko ihmeellistä kirjoittelua muutamilta kun huutelevat rikolliseksi, kait se nyt asianajajaliittokin nostaisi jutun oikeusteitse jos jotain rikollista olisi tapahtunut... Perehtykää nyt ihmiset asioihin ennenku huutelette. Hauska kyllä nähdä miten käy että muuttuuko hovissa, pyörtääkö liitto päätöksensä ennen sitä vai jääkö voimaan.

        Huijatuille tuskin hauskaa. Ja asianajajaliitto ei ole osapuolinen. Huijattujen tulisi nostaa kanne jotta enroth joutuisi tekosistaan rikosoikeudelliseen vastuuseen. Kanteeseen ei ole voimia tai varoja kun jo kertaalleen tulleet huijatuksi asianajajan toimesta, parempi vain vältellä aajajia. Sääli. Perehdy asiaoihin ennenkuin huutelet.

        Kertoimet ei todellakaan ole enrothin puolella. Vain ~1% kaikista määrätyistä kurinpitotoimista 2005-2011 muuttui hovissa ja yksikään asianajanan erottaminen ei muuttunut hovioikeuden käsittelyssä. Erottamisia on tapahtunut keskimäärin yksi vuodessa - aika pieni on ex-asianajajain klubi johon enroth liittyi.


    • dg pe

      Läpimätä. Kokemusta on.

      Suomen Rotareiden piirijohtaja ja rotareiden sääntöjen mukaan edustaa rehellistä ammattikuntansa priimaa vai miten se nyt oli...

    • hyis sentään

      voi kauhia voi kauhia mitä on tapahtunu !!!

    • money money money

      aika vekkuli ei tule muuttumaan hovissa. tietoa onko asianajajaliiton pöytäkirjat julkisia edes osittain?

      • hyvä veli

        ei taida olla


    • tsot tsot

      melkomoinen lakimies tämä enrothin paavo. tsemppiä vaan kovasti

    • saiskoluvankanssa

      Osaa ajaa asiaansa,eli asianajaja.Ja tarpeeseen on varat varmasti menneet.

    • Nerokasta!

      kartanoon joen varrella on tietenkin kuolinpesien rahat menneet. Ja veneeseen tietysti. Loput leveilyyn. Eli ihan tarpeeseen.

      Täytyy ihailla kuviota. Rahat pois käteisnostoin. Ei kuittia. Ei selvitystä. Ei turhaa sotkua verojen kanssa.

      • Vero Tarkastaja

        Veroselvityksessä nää tämänkin tapauksen taustat selviää..


    • @te

      Onhan se nolo asia tämä, kun on joka paikassa nokallaan ja esillä. Pienempikin meno olisi riittänyt. Joka kauhalla aloittaa, se lusikalla lopettaa...

    • Iso Kupru Tuli!

      Ei mahda selitykset paljon hovissa auttaa, sen verran tylysti on Paavo tässä toiminut....

      Perinnönjaon jälkeenhän tilitetään osuudet normaalisti heti osakkaille. Mutta ei, Paavohan se vaan porskuttaa päämiehen varoilla...

      Enroth oli nimittäin tehnyt _kaksi_ ylimääräisiä 'vahinko' nostoa vielä lopullisen perinnönjaon jälkeenkin, vaikka hänellä ei ollut enää saatavia kuolinpesältä. Viimeisin nosto tapahtui lähes vuosi lopullisen perinnönjaon jälkeen...

      Ylimääräiset kaksi nostoa, yhteensä yli 4000e, Enroth palautti päämiehelle kantelun vireille tulon jälkeen. Sopiva aika huomata erheensä...

      Lisäksi yhden osakkaan osinko myös 'unohtui' tilittämättä yli vuodeksi. Muut sai sentään osuutensa ajallaan...

      Lisäksi yllä olevan jatkoksi kohtuullista palkkiota alennettiin yli 6000e. Eli tuli kupattua 'laillisestikin' melkoisen reippaasti liikaa...

      Raskauttavina asianhaaroina pidettiin Enrothin aikaisemmin saamia varoituksia vastaavasta toiminnasta. Asian käsittelyssä ei huomattu yhtään seikkaa jota olisi voitu pitää lieventävänä...

      Yhteensä yli 10.000e kupru lähtökohdiltaan 15.000e jutussa.

    • alum imni i

      Solvausten kohde odottelee viisaasti vaiti ja lataisee sitten myöhemmin. Taitaa moni katua siinä vaiheessa lausuntojaan täällä.

    • jeesusteippijaerkkar

      Joka nälkäänsä varastaa,ei pidä tuomitseman.

    • ilmanteippiä pannu

      Helluntakilaisten säännöt ei koske normaalijärkisiä.

    • jeespoks

      Kajaanin kunnallispoliitikotkin alkavat heräillä talviuniltaan. Enrothin eroa vaaditaan tarkastuslautakunnan puheenjohtajan paikalta - ja varsin aiheellisesti.

      Kummallista että toistuvasti epärehellisestä toiminnasta talousasioissa kärähtänyt jatkaa tuollaisessa asemassa kunnallispolitiikassa.

      Verot on myös jääneet maksamatta viime vuosilta, epähuomiossa oletan.

      "Kajaanissa on herännyt huoli tarkastuslautakunnan luotettavuudesta puheenjohtajan veroepäselvyyksien ja siviilityön hoidon takia. Valtuuston puheenjohtaja Vesa Kaikkonen(vas.) toivoo, että Paavo Enroth(kok.) pidättäytyisi tarkastuslautakunnan puheenjohtajuudesta, kunnes epäselvyydet on ratkaistu."

      http://yle.fi/alueet/kainuu/2012/02/kajaanin_valtuustossa_muhii_epaluottamus_3226543.html

      http://www.kotiseutuplus.fi/index.php/199-paavo-enrothilta-karhutaan-yli-20-000-euron-verovelkoja

    • upee kaulakoru
      • Rottari

        Kyllä, sama Paavohan se siellä. Rötös-Paavo toimii myös rotarien piirijohtajana eli kuvernöörinä pohjoisessa.

        Helyt kuuluisi myös ranteisiin. Lukon kera.


    • ex

      Tapaus on nyt käsitelty myös hovioikeudessa. Kuten ennakkoon saattoi arvata, asianajajaliitosta erottaminen pysyi voimassa myös hovissa. Äänruutti on nyt virallisesti epärehellinen lakimies...

      Kainuun Sanomat:
      "Enrothin potkut pysyivät Helsingin hovissa

      Helsingin hovioikeus ei muuttanut Suomen asianajajaliiton valvontalautakunnan ratkaisua erottaa Paavo Enroth Asianajajaliiton jäsenyydestä. Hovioikeus hylkäsi niin ikään Enrothin vaatimuksen oikeudenkäyntikulujensa korvaamisesta.

      Valvontalautakunta perusteli joulukuista päätöstään sillä, että Enroth on viivytellyt kuolinpesien jako-osuuksien tilittämisessä, pitänyt hallussaan oikeudettomasti kuolinpesän varoja 3 110 euroa lähes vuoden ajan ja laiminlyönyt pesänselvittäjän ja -jakajan tilivelvollisuuden.

      Valvontalautakunta oli lisäksi jo vuonna 2008 määrännyt Enrothille kurinpidollisen seuraamuksen, koska tämä oli viivytellyt kuolinpesän varojen käytön selvitysten kanssa eikä ollut yksilöinyt laskujaan. Menettely oli ollut toistuvaa.

      Moitittava toiminta tapahtui vuosina 2008 – 2011."

    • Joosepiina

      Nyt jos tämä liitosta erotettu jatkaa vielä Kajaanin luottamustoimissa, niin minkähän
      laisen maineen Kajaanin kaupunki saakaan...erittäin epäluotettavan..!!

      • tähdet tähdet

        Noo eipä rotti ole ainoa, pikkurike, annan anteeksi.. Lähimaastossa vaikuttaa SUURI "LIIKEMIES" avokkeineen jolla satakertaiset jutut tähän verrattuna......hianolla merrrsulla kuitenkin vaan ajellaan vaikka on totaalisen perseaukinen.


    • fartissimo

      pieruko tiällä haisoo?!

    • eikö hävetä ?

      Vanhemmat asianajajat kävivät linnassa, nuoremmat vasta opettelee. Tämä on epärehellinen luottamus nolla. Veivarit pyörivät samoissa porukoissa. Milloin kupla puhkeaa ?

    • y.lipappi

      Nyt pitäisi Rötös-Paavo siirtää viimeistään sivuun kaupungin luottamustoimista.
      Vai vieläkö "hyvät veljet" auttavat. Sama porukka kusettaa minkä kerkijää mm. kiinteistökaupoissa ja kuolinpesissä. Taitaa olla palaverin paikka?

    • näin on

      Jo on Suomen Rotareilla hieno piirikuvernööri piirissä 1400! Paavo Enroth piiripäällikkönä 2011-2012:
      http://www.rotary.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=364&Itemid=392

      Luotettavuus

      Asioinnin turvallisuus

      Tietosuoja

      Lapsiturvallisuus

      Asenna ilmainen WOT-lisäosa selaimeesi


      "Rotareiksi kutsutaan arvossapidettyjä yksityishenkilöitä, jotka ovat omien alojensa kärkiedustajia."
      ja
      "Rotarit punnitsevat itse linjaansa kysymällä itseltään ja toimimalla myönteisesti niin sanotussa neljän kysymyksen kokeessaan:
      1. Onko tämä totta ?
      2. Onko tämä oikeudenmukaista kaikkia asianosaisia kohtaan ?
      3. Luoko tämä hyvää tahtoa ja parantaako tämä ystävyyssuhteita ?
      4. Onko tämä kaikkien osapuolten edun mukaista ?"

      Heh, Paavo on tainnut skipata pari oleellista rotarien ajatusta kuolinpesille viimeistä voitelua antaessaan.
      Verotoman rahantulon suhteen on voinut ajatus ollakin rotarihenkinen - "Onko tämä totta?".

    • tavallinen muurari

      Mites nyt Paavo Aarne näin kävi ? Näinhän siinä lopulta kävi.

    • (%&)

      Se on kylläkin eenruutti eikä äänruutti. Ero on sama kuin heikkisillä ja kankkusilla.

    • mnmnnmbvvbvb

      miten tämä tapaus päättyi?

      • kehis

        En tiedä,mutta hyvä asianajaja hän on!


    • Anonyymi

      Miten on mahdollista, että hänet pyydetään ja hän esiintyy edelleen joka paikassa asiantuntijana vaikka tausta on tämmönen? Miten hän on vielä maakuntavaltuustossa ja varapuheenjohtajana ja ties mitä? Miksi Kokoomus ottaa listoille? Saako hän oikeasti käyttää nimikettä varatuomari?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe