AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Mitä laittaa päälle tansseihin?? (N)

Mitä laittaa päälle tansseihin?? (N)

47 Vastausta 1 943 Lukukertaa
Moikka!
Mitä te naiset tapaatte laittaa päälle lavatansseihin?
Itse olen aina ja jokapaikassa vannoutunut farkuissa menijä. Lähteäkö lavalle mekossa, farkuissa vai suorissa housuissa? Kokemusta ei ole oikein karttunut lavatansseista.
Haluaisin näyttää pukeutumisella, että osaan oikeasti ja tanssia melko hyvinkin,(tämä viejiltä kuultua, eikä itse keksittyä). En ole ihan nuori enkä ihan vanhakaan, tyttömäinen ja siro kylläkin ja sitä pilkettä silmästä löytyy.

Miehet, minkälainen (vieras) nainen kiinnittää huomionne rivissä?
Naisena antaisin sellaisen vinkin että koko mustaan asuun ei ainakaan kannata pukeutua, jos haluaa erottua joukosta eikä paikalla ole tuttuja.
Miehenä antaisin sellaisen vinkin, että hillittyihin, tummiin sävyihinkin voi pukeutua, ei miehet sokeita ole. Parempi harmooninen asukokonaisuus kuin haukiuistin.
Vaihtoehto kokomustalle ei nyt ihan liene kuvaamasi "haku-uistin". Välimuotoja kun on paljonkin ja kivoja.

Hämärässä helpottaa näkemistä kummasti, mitä haun kohteena olevalla on päällä jotain muuta kun mustaa, koska joissain pakoissa on melko hämärää. Meitä hämäräsokeitakin on liikkeellä. :) Eipä siis kannata ajatella pelkästään omasta näkökulmasta.
No itse kyllä aika useasti pukeudun mustiin; pitkät housut ja joku tumma tunika ja hyvin olen mielestäni päässyt tanssimaan tuntemattomienkin kanssa..

Kannattaa laittaa sellaiset vaatteet, joissa viihtyy ja on hyvä tanssia, eipä kait siihen muuta neuvoa ole:)
Etpä taida kovinkaan hyvin osata tanssia, jos se on vielä epäselvää miten pukeutua lavatansseihin.
Kuinka rakentava vastaus! Seuraavaksi voisit jakaa tietotaitoasi, jota sinulla selvästi on=) Tansseissa näkee kaikkea iltapuvusta verkkareihin, nahkapohjista lenkkareihin ja lapikkaisiin!
Kyse onkin siitä, millä tavoin annan ymmärtää, että osaan ja haluan tanssia?
Hyvin sanottu.. Itse olen jo keski-ikäinen, hoikka ihan mukiinmenevä, osaan tanssia ja yleensä pääsen lattialle myös vieraassa paikassa.
Kysyit suurinpiirtein sitä, että miten saisit itsesi lattialle myös siellä, missä ei vielä tiedetä sinun haluavan ja osaavan tanssia?
Joudun ihan miettimään asiaa, kun en ole tullut ajatelleeksi. No ensiksikin tärkeää on että erotut joukosta; kaunis, kirkkaan värinen asuste mustissa vaatteissa (huivi, vyö, hiuspompula tms). Liehuvahelmainen hame/mekko, mielellään värillinen. Siis jotakin jolla erottua massasta (mustaa on lahes kaikilla etenkin talvisin). Ei liian paljastavia/avaria kaula-aukkoja, ne voi pelottaa "vain tanssimaan tulleita" miehiä. Naiseillisimmat ovat kengät, joissa on korko..
Sitten kun menet tyrkylle, seuraa aluksi muiden tanssi-/tyrkkyriviä ja katso, mistä haetaan minkätyyppisiä tanssijoita (jokaisella tanssipaikalla on omat järjestelmänsä). Hakeudu siihen kohtaan riviä, josta haetaan heti aluksi ja seiso suoraan miesriviä päin, mutta ei ihan ensimmäisenä rivissä. Jos olet pitkä, anna sen näkyä, katso miehiin päin yleisesti. Pidä ilme iloisena, hymyile (vaikka omille vitseille), lähde iloisesti hakijan mukaan, jos hän on "hakukunnossa", vaikka ei olisikaan juuri sinun tyyppiäsi.
Rohkeutta, iloisuutta ja itseluottamusta eleisiin ja ilmeisiin; olet tullut tanssimaan ja se näkyy. Tanssitaito on se joka vain paranee ja jokainen mies vie vähän erilailla, joten aluksi voi tuntua, että et olekaan aivan niin hyvä, kuin olit uskonut.. Saat varmaankin vielä aivan erilaisia vastauksia, mutta poimi itsellesi ne sinulle sopivimmat... ja ei kun menoksi
Kaunis kiitos!
Rumat ne vaatteilla tanssii.
Itse en usko, että pu-mu tai va-mu sähkötys toimii yhtään yli sen olemuksen, joka on ihmisen olemuksessa itsessään.
Jotkut kyllä pitävät mitä merkillisempiä hakuperusteita. Kun minulla oli sininen paita niin eräs hakija sanoi hakevansa sinä iltana sinipaitaisia. Ei sen puoleen flaxia piisaa muutenkin kiitettävästi oli väri mikä vaan.
Me tanssijat ollaan aika pahastikin juuttuneita vakiintuneisiin käytäntöihin. Joskus tuleekin "ahaa elämys" ja alkaakin ajattelemaan että jotain voisikin tehdä toisin. Yllättävän vaikeaa se toisin tekeminen usein kuitenkin on.

Yksi mahdollisuus vakiintuneiden käytäntöjen muuttamiseen on alkaa käyttämään jotain hakukoodia, mikä selvästi poikkeaa vakiintuneesta käytännöstä. "Tänään haen vain sinipaitaisia" on yksi koodi mikä varmaan ohjaa vaihtelevampaan hakuun kuin se aikaisempi vakiintunut hakukoodi. Hyvä hakukoodi olisi "tänään haen vain tuntemattomia", tätä olen joskus kokeillut hyvällä menestyksellä - narinoista huolimatta.

Mikä tahansa tavallisesta poikkeavaan hakuun johtava hakukoodi voi olla virkistävästi poikkeavan tanssi-illan perusteena. Ja voihan siitä koodista tilanteen mukaan joustaakin, mutta hyvin se tuo vaihtelua vakiintuneisiin hakuihin. Mitä merkillisempiä hakukoodeja, sen hauskempaa.
Olen täysin samaa mieltä, ei ne vaatteet tee naisesta sen parempia tai huonompia. Se kokonaisuus sen tekee. Silmäkontakti on paras.
Paras vinkki on se viihtyy niissä vaatteissa eivätkä ne kiristä eli ovat käytännölliset. Hame ei saa olla liian kaponen.

Asian vierestä hieman vielä kommenttia. Naisten pitäisi hieman katsoa peiliin miltä ne puetut rytkyt näyttää päällä, esim. vyötäröltä ja takapuolelta. Kauhea tiukkoja epäsopivia alusvaatteita käyttävät hoikatkin naiset. Jos sellaisen päälle vedetään tiukka trikoopaita niin makkarankuoriefekti on valmis, vaikka nainen olisi hoikka. Vyötärölle tulee ihopoimuja kun vyötärö on liian tiukka alushousuissa tai sukkahousuissa. Mielestäni pukeutuminen lähtee hyvin istuvista alusvaatteista. Kokoa isompi hipsterimallinen alushousu sopisi mielestäni monelle paremmin kuin ylösnouseva korkeavyötäröinen kiristävä malli. Hipsterimalliset ei myöskään kiristä peffasta. Telttaan en kehota ylipainoisenkaan pukeutumaan, mutta niitä makkaroita ei pidä hoikankaan antaa tursua huonosti istuvista liian pienistä alushousuista tai rintsikoista.
Hakurivistä ei tule paljon naisen pukeutumista seurattua. Kasvot, hiukset, hymy, ja se jokin joka mielyttää silmää, ja riippuu tietenkin kappaleesta mikä soitetaan. Nainen tanssittavan kappaleen mukaan.

Baarin puolella, voi tarkastella naista lähemmin. Kyllä farkutkin sopii.
Nainen joka on pukeutunut : tanssijan näköiseksi, rumat tanssikengät, ja ilmekin sellainen että olen kaikki kurssit käynyt. Vältän tällaista naista.

Mutta tuore , ensikertalainen, nopeasti oppiva, hyvin seuraava, tanssipaikalle väärin pukeutunut - kiinnostaa
Kiinnostaminen edeltää tekemistä, joten miten nopeasti oppivan tunnistaa edeltäkäsin?
Itse suosin lähinnä ns. teknisiä vaatteita. Tanssiessa tulee hiki. Farkut on muuten hyvät mutta kuumat ja melko paksut. Kivan näköiset urheilu paidat/ tunikat on kivoja, joskus käytän myös mekkoja (ei puuvillaisia) legginsien kera. Lähinnä tärkeää että vaatteet on mukavat päällä, ei näy hikitahrat, eikä ne ole kuumat. Tanssipaikalle tulen joku fleecepusero tms. lämmin päällä jonka jätän sitten lavan reunalle, naulakkoon tai penkille odottamaan jos tulee viileä olotila. Tanssilenkkarit on mun tanssikengät, korkoja en osaa käyttää. Paljon näkyy naisten käyttävän hameita (n.polven mittaisia) mutta kannattaa käyttää alla jotain leggareita tms pöksyjä ettei hame paljasta liikaa.. Värillinen paita on hyvä jos haluaa erottua (varsinkin paikassa jossa ei yleensä käy) rivistä. Pääsääntöisesti näkyy ihmiset pukeutuvan mustiin talvella ja kesällä sitten värikkäämin.
"mutta kannattaa käyttää alla jotain leggareita tms pöksyjä ettei hame paljasta liikaa.. "

No ei paljasta minun tanssihameeni ainakaan, koska niissä on vuori, joka ei nouse leveämmän helman lailla. Leggareita en jalkaani laita, vähenemään ne onneksi on. En tykkää, mutta makuasioita nuo ovat. Pölhöin näkemäni yhdistelmä oli hame, leggarit ja säärystimet..
Tää oli aika hyvä! Olen samaa mieltä myös leggareista; eivät ne kuulu mielestäni tanssihameen alle, hikinenhän siinä on koko alakerros, lyhyemmän tunikan kanssa ne ovet ihan jees.. Itsellä on tansseissa AINA hame/mekko, tietysti eri mittaisia, mutta lyhyin ehkä vähän polven yläpuolelle. liehuvia ovat kaikki ja jos joku saa traumoja siitä että jenkan pyörteissä voi vilahtaa dim*up-sukan reuna ja pöksyt, niin johan on kumma. Eiköhän jokainen tanssimassa käyvä ihminen ole NAHNYT elämänsä aikana jossakin säärtä, reittä, jopa pyllyn ja ainakin pöksut pyykkinarulla. Älkää nyt viitsikö!!
Mutta sanompa vielä että pukeutukaa jokainen ihan kuten haluatte muiden näkevän itsenne, mitä se meille muille kuuluu...
Siis haittaako se jos alkkarit joskus vilahtaa vai mitä niillä leggareilla pitää peitellä? Suojellaanko sillä itseä vai sitä potentiaalista näkijää, joka joutuu todistamaan tuota "noloa" spektaakkelia?
Jokainen nolostukoon vain omasta puolestaan. Toisia ei kuulu hävetä. Jos tykkää pikkareita esitellä niin ei se minun tanssi-iltaani hetkauta suuntaan tai toiseen.
Minihame vesirajan yläpuolelle sopiva asu sinulle,fuskaaja kun olet
varmaan omistat minihameen,ensi kesän suurinta muotia punainen
30cm pitkä minihame.
Farkut eivät ole lavatanssiasu. Diskoon se voi käydä mutta lavatanssit on oma juttunsa. Hame, voi olla lähes minkä mittainen tahansa, ei ihan mini kuitenkaan lavatansseissa. Eikä missään nimessä kapea. Jos laitat kapean hameen pälle, otaksutaan, ettet ole tanssitaitoinen. Kengät ei saa olla kantapään takaa remmillä, vaan kanta pitää olla tuettu, ettei kovassakaan vauhdissa nilkka muljahda. Hyvä kenkä voi olla korkeakorkoinen ja sillä sitli jaksaa vaikka koko illan tanssia.
Pusero sellainen, jossa ei näy hikiläntit, jos on herkkä hikoilemaan.

Pitkät housut eivät ole ehkä paras mahdollinen tanssiasu muutenkaan lavatansseissa. Vaikka olisikin suorat housut. Tanssi on myös esteettinen laji ja millainen näky on kun kaksi ihmistä tanssii ja kummallakin pitkät housut jalassa. Näyttää kuin kaksi miestä siinä.

Itse laitan lähes aina hameen, joka on lähes nilkkoihin asti ja siihen sopivan puseron. Pitemmässä hameessa ei tarvi hätäilä että jotain vilahtaa vaika pyörähtelisi vinhempaankin. Vaikka olen kyllä hjoskus sortunut niihin suoriin housuihinkin. Varsinkin jos on kylämä ilma.
Tätiosastolle ja varttuneimmille daameille ihan hyvä ohje. Nuorilla daameilla oli taas melko koomista jos pitkä nilkkaa asti ulottuvat hameet olisi..
Pukeudu vaatteisiin, joissa juuri sinä näytät hyvältä, ja joissa sinun on hyvä olla! Toiselle sopii farkut, toiselle kellohame, minihamekin sopii jos omistat kauniit sääret. Pitkät kalsarit l. legginsit heittäisin huuthelkkariin! Niitä useat miehet vihaavat, kuumatkin ovat. Eli pukeudu oman vartalotyyppisi mukaan! Saat käyttää korkokenkiäkin, jos olet varma ettet niillä kenenkään jalkoja tallo. Matalat tanssikengät ovat kuitenkin mukavammat, ja viestittävät myös jotain tanssitaidoistasi.
Itse käyn vähintään kerran viikossa lavalla, kesällä joskus kolmesti.
Siinä oppii jo hiukan pukeutmisesta. "Himo-harrastajat" yleensä hakevat vain toisiaan, asusta kun yleensä näkee kuka todella osaa tanssia. Vanhemmat papat tykkää "kukkamekkoisista" naisista ja hakevat sellaisia. Jos nuorekas bändi, on myös nuorempaa tanssiporukkaa jotka taas hakee nuorekkaampia. Mutta kun naama tulee tutuksi haetaan yleensä ahkerasti kun huomaavat että osaa tanssia, oli asu, bändi, porukka millainen tahansa. Katsopa tuonne tanssi.net sivuilta, siellä löytyy hiukan vinkkejä.
Leveä hame polven yläpuolelle ja korkokengät miellyttävät miehen silmää. Tyylikäs kokonaisuus on kuitenkin paikallaan.
Nainen housuissa ei juuri miehestä eroa, joten tanssista jää kyllä kaikenlainen jännite pois. Jotkut menee tansseihin vain " jumppaamaan", minä en.
Täysin samaa mieltä "MrSharp*in" kanssa. En hae housuasuista naista, tai trikookalsarit+hame+lenkkarit- tyyppejä. Haluan nauttia naisellisuudesta myös visuaalisesti, myös silloin, kun katselen naisriviä ennen hakua, tai muuten vain seuraan naisia joita muut tanssittavat. Haen sitten miellyttävän näköisiä ja kauniisti tanssivia naisia. Kyllä jumppaamassa ovi käydä, mutta onko pakko mennä tanssipaikalle?
Minä taas haen naista enkä vaatteita, siellä sisällä se on ja miksi rajoittaisin hakuni vain osaan naisista jonkun epäoleellisen jaottelun takia.
"Nainen housuissa ei juuri miehestä eroa, joten tanssista jää kyllä kaikenlainen jännite pois."

- minulla yksi syy on laittaa pitkät housut, jos tiedossa on tanssit, joissa potkitaan ja tallotaan jaloille. Nilkat on paremmin suojassa, kun paksut polvisukat voi taitella nilkkojen suojaksi lahkeiden alla. Lahkeet myös hieman suojaavat. Iskuille arat nilkat ei aina halua ottaa iskuja ja kolhuja vastaan, varsinkin jos edellisetkään eivät ole parantuneet. Miettikääpä miehet myös tätä näkökulmaa kun olette vaatimassa naisille hametta tanssiasuksi. Aivan järkevä, vai mitä? Oman hyvinvoinnin vuoksi ei aina teitä itsekkäitä miehiä haluta väen väkisin miellyttää pukeutumalla hameeseen, jossa nilkoille on luvassa kipeitä iskuja.
Tämä on se ainainen tanssien varjopuoli. Ahtaassa mennään ja kaikki
ei jaksa varoa, vaan tanssitaan hurmioitunut ilme kasvoilla, liikkeet on
laajat ja uroitten pitää vielä tytölle näyttää miten mahtavasti kulkee tällä
luonnonlahjakkaalla tanssimiehellä.
Siinä ei sitten paljoa jonkun pikkutytön nilkat tunnu viulukotelon
kokoisen kävelykengän tiellä.
Ettei vain tiukkapyllyinen farkkutyttö kuitenkin kiinnostaisi.........
Minua ainakin kiinnostaa :)
Pääasia että tunnet olosi mukavaksi niissä vaatteissa johon olet pukeutunut.
Minusta nainen voi olla aivan hyvin pukeutunut niin housuihin kuin hameeseen/mekkoonkin.
Mulla ei ole hakukriteerinä ollut milloinkaan naisen pukeutuminen.
Toko siisti pitää olla.
Minä olen kuullut monen miehen juuri kertovan, että he eivät kiinitä huomiota niinkään naisten vaatetukseen, mutta silmät ovat ne jotka herättävät kiinnostuksen hakea tanssimaan.
Täysin sama minun kohdallani.
En koskaan hae jumppasaliasuista naista kumitossuissa. koska mielestäni tanssit ovat seurapiiritapahtuma eikä kuntojumppatunti.
Tiukka tuppihame ei myöskään viestitä hyvästä tanssijasta.
Saatisitten jos naisen olalla roikkuu suurehko käsilaukku pitkässä
hihnassa.
Lyhyehkö kellohame on aina vaan pirteän ja hyvän näköinen vaate ja asukokonaisuus paranee, jos pystyy tanssimaan tanssikengillä rumien
lenkkarinronttosten sijaan.
"Lyhyehkö kellohame on aina vaan pirteän ja hyvän näköinen vaate ja asukokonaisuus paranee, jos pystyy tanssimaan tanssikengillä rumien
lenkkarinronttosten sijaan. "

- toki toki pystyy kun on olemassa matalia tanssikenkiä.. Vaihtoehtoja siis on lenkkareiden ja korkkaritanssikenkien välillä.
Minä taas hain nykyistä vaimoani eka kertaa, juuri sen vuoksi, että hän oli pukeutunut persoonalliseen musta-valkoiseen housuasuun. Leveät lahkeet ja korkkarit. Kymmenkunta vuotta on vierähtänyt ja vieläkin lempparimme on hidas valssi, jota saa keinuen liihottaa ympäri lavaa.
Tämä on aina kiinnostavaa keskustelua, tämä vaatetusasia nimittäin. :D Itse olen vuosien kokemuksen perusteella huomannut, että kyllä paras asu on se, joka ei kiristä, hiosta, eikä ole ihan "massavaate". Siis tekninen materiaalina on hyvä ajatellen joustavuutta, hikiläiskien vaaraa, ja miltä tuntuu ulkoilmaan lähtiessä. Paksut märät puuvillaiset tuntuvat itsestäni vihonviimeiseltä. Lisäksi puuvillaisessa sylitanssien jälkeen on oik.puoleinen rinta yleensä likomärkä :(. Olen samaa mieltä, että joku väriläiskä asusteen muodossa esim. piristää.. Naisena toivoisin MIEHILTÄKIN hieman enemmän väriä. On todella helppo bongata joku erottuva asu mieluisan tanssitettavan yllä musta -valkoharmaasta massasta. Vaikkei olisi likinäköinenkään, on hämärässä vaikea erottaa kuka on kuka...
Riippu tanssipaikasta hieman, miten pukeudutaan. Pienillä rantalavoilla saattaa olla kesälomalaisia farkuissa, tai paikkataskuissa.Isoilla lavoilla kaydessämme, pukeudumme aina sellaiseen "normaaliin" tanssiasuun. Mutta joskus esim. lähirantaan lenkkareissa ja farkuissa. Harmittaa silti vietävästi, jos joutuu jalkoja nostelemaan liiaksi, sopivan luiston puutteessa.
Joku kyseli tuossa aiemmin, mitä legginseillä peitellään. Esimerkiksi suonikohjuja. Kuinka mielelläni omistaisin siloiset nätit sääret, jotka voisivat olla vapaina kaikista sukkahousuista ja muista vermeistä. Mutta kun näin ei ole, enkä ole suonikohjujeni ja säärieni kanssa niin sinut että niitä avoimesti esittelisin, peitän ne. Legginssit ovat kuitenkin viileämmät kuin sukkahousut, kun sitä jalkaterää ei ole. Tiedän, että on miehiä joita se haittaa, mutta eipä tuo ole ollut esteenä tanssiin pääsylle :) Hyvin on hakijoita riittänyt :)

Tämä vain lisänäkökulmana asiaan.
"Legginssit ovat kuitenkin viileämmät kuin sukkahousut, kun sitä jalkaterää ei ole."

- tätä kommenttia en ymmärrä. Etkö siis käytä tanssikengissä sukkia? Mahtaa kärytä tanssikengät.
En usko että legginsit ovat viileämmät, nilkoista harvoin hikoillaan.. Kyllä sukkahousuissa löytyy hiostamattomia materiaaleja kun hieman etsii.
Ei sille mitään voi jos et usko :) Itse olen kokeillut ja minulla se toimii näin. Sukkahousuja käytän ainoastaan talvisin.Ja tanssikengässä on avokassukka. Ei käryä tanssikengät :)
Joskus aiemminkin täällä on ollut ivallisia kommentteja että miten niin muka leggingsit ovat viileämmät, nilkastako muka hikoilet, hahhahhaa. Mutta kyllä sillä vain on merkitystä, aivan kuten silläkin on merkitystä onko paita hihaton vai onko siinä lyhyet hihat, tai ulottuuko hiha ranteeseen asti vai vain vähän yli kyynärpään. Pienen ihoalueen peittämisellä/paljastamisella on iso merkitys sille kuinka ihminen palelee tai kokee olonsa kuumaksi ja tukalaksi. Hassulta tuntuu, mutta itsekunkin sopii kokeilla.
Sellaiset vaatteet joissa itse viihdyt.
Olen käynyt tanssimassa jo yli 40 vuotta ja aina on vientiä riittänyt, vaikka olen ollut farkuissa tai suorat housut päällä. Hametta tai mekkoa en käytä kuin kotioloissa joskus helteillä. Nykyään lavoilla näkee kaikenlaista arkistakin pukeutumista, joskus kymmeniä vuosia sitten oli tapana laittaa "ykköset".
Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Makuja on monia. Tansseihin pukeudutaan mieluiten niin, että tuntuu hyvältä ja näyttää hyvältä omaan silmään. Olen sitä mieltä, että pukeudun tyylilläni ja ne jota tyylini mielyttää hakevat minua tanssimaan. En pukeudu massan mukaan, vaan ompelen itse trikoosta kevyitä tanssivaatteita. Kellohame heilahtaa ja sääret vilahtaa. Mustastakin tykätään, anakin minun kohdalla.
Mikä olisi paras paita? Monesti on selkä märkänä jo parin humpan jälkeen. Vai eikö auta muu kuin vaihtaa tai kuivatella wc:n föönillä?

Itse käytän mieluiten hametta, joka menee polven alle mutta siinä on kaistaleiden vuoksi hulmuavaa helmaa. Monet miehet ovat kommentoineet, että tykkävät sellaisista ;)
Minihame punainen kesällä.talvella voit pukea siistin mustan hameen,ja pikkareita ei tarvi laittaa,siihen istuva puninen paita.

Tansseissa jopa naisilla epäsiistiä asuja,puhtaat vaatteet,ei sivuhajuja,
eikä halpaa hajuvettä.
Mä sanon kaikille naisille aina saman jutun " sulla on kivat ja persoonalliset vaatteet" , aika mukavasti lohkee...piparia... pienellä vaivalla. Jotkut vielä valitaa, ettei vonkaaminen kannata...
 /   /  /  / Mitä laittaa päälle tansseihin?? (N)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta