Päähän lyöminen

päähänlyöty.

Monellako on kokemuksia niin sanotusta päähänlyömisestä, eli unessa hypnotisoinnista. Minulle on tehty niin, että minut on herätetty syvästä unesta REM-uneen ja hypnotisoitu unessa puhuttaen. Näin on yritetty asentaa ajatuksia ja asenteita mieleeni.
Suutuin suunnattomasti saatuani tietää asiasta. Erityisesti kun selvisi, että suuhuni oli laittanut sanoja henkilö, joka tahtoi vahingoittaa minua. Päähänlyöjiäni oli useita ja joku näistä lyöjistä alkoi syöttää suuhuni sanoja jotka olisivat epäedullisia minulle, jos joku toinen päähänlyöjä kuulisi minun puhuvan niitä nukkuessani. Paljonko muilla on kokemuksia tästä.
Päähänlyönnit saivat aikaan sen, että vaihdoin paikkakuntaa. Uudella paikkakunnalla ovat uudet päähänlyöjät, jotka vaativat päästä asuntooni sisälle nukkuessani. Minä en tähän suostu vaan salpaan oveni öisin sisäpuolelta.

Kuinka yleistä tällainen päähänlyönti on ja monellako on kokemusta tällaisesta.

39

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17

      Suosittelen käyntiä psykiatrilla ja psykoosiläkityksen aloittamista...!

    • mmjju

      nukkuvan henkilön pystyy helposti hypnotisoimaan. indusoinnin täytyy tapahtua rem-vaiheessa ja sen pitää tapahtua hyvin rauhassa ja niin, ettei henkilö herää.
      ja sitten vain niitä ajatuksia syöttämään..

      t, suggeri

      • jo entinen

        Kannataakohan toisenihmisen ilmiselvää ahdistusta ja pelkoa enää lisätä?Yhdyn ensimmäisen kommentoijan neuvoon.


    • 8

      Kuinkahan eettistä moinen homma on....sitäpaitsi en 30-vuotisen praktiikkani perusteella edes usko tuohon... höpönlöpöä.....

    • 33

      Sieäisi myös hieman tutkia REM-vaiheen psykopatologiaa, ennen kuin lähtee maailman turuille laukomaan älyttömyyksiä...

    • mnjju

      rem-unessa voidaan ihmisen hypnotisoida helposti. tietty täytyy tietää, että kohde on somnabutoli.
      tiedän, koska olen asian tehnyt. lähinnä koemielessä

      t.suggeri

    • Myös suggeri

      Mikä on somnabutoli? Joku kaasuko?

    • qawwwee

      voidaan nimitellä myös somnabuli ja on syvähypnoosikohde.
      sinähän sen tiedät kait..

      mutta leiki sinä vain kaasujen kanssa...


      t.suggeri

    • STOP..

      STOP!!! Näille asiantuntemattomien harastelijoiden vaaralisille puheille!

    • Vatsaan katsottu.

      "Päähänlyömistä" ovat jotkut käyttäneet lastenkasvatusmenetelmänä kuten kummini tekivät. He vetosivat vain siihen, että ovat kiireisiä yrittäjiä joilla ei ole päivisin aikaa lapsilleen. Päähänlyönnillä on sivuvaikutus unipuhuttajan puhe jää potilaan mieleen ja jossain vaiheessa hän voi alkaa kuulla ääniä, jotka käskevät häntä tekemään jotain ja ajattelemaan tietyllä tavalla. Tämä vaatii pitkän ajan prosessin mutta tällä tavalla kasvatetuista lapsista monet kärsivät psyykkisistä ongelmista, näin on myös kummieni neljän lapsen kohdalla kolmesta. He siis kärsivät psyykkisistä ongelmista, kummini eivät näe yhteyttä päähänlyömisen ja lastensa ongelmien välillä. He yrittävät ratkaista ongelmaa edelleen päähänlyönnillä. Heidän aikuiset lapsensa ovat vuorollaan asuneet vanhempiensa luona "hoidossa" Ongelma ei ole parantunut vaan säilynyt ennallaan. Omahyväisinä ihmisinä he eivät myönnä ongelman olevan heidän toiminnassaan vaan väittävät päähänlyömisen olevan käyttökelpoinen mielisairauksien parannusmenetelmä. Mitää koulutusta heillä ei mielenterveyden ja térveyden hoidon alalta ole vaan koulutukseltaan he ovat tarjoilija ja automaalari.
      Heidän mielestään päähänlyöminen on ainoa varma menetelmä kasvattaa lapsista mallikelpoisia kansalaisia.

      Hei eivät näe sitä todellisuttaa, että heidän aikuiset lapsensa ovat sairastuneet heidän toiminnastaan.

    • -Liisa-

      Minä en missään nimessä suosittele psykoosilääkkeitä kenellekään. vaan sairauden jos sellaista on hoitamista.
      Saatko kootua itsellesi suojauksen, myös henkisin voimin? Kehosi ympärille?

      Juuri mainitsemasi kaltaista en ole kokenut, mutta tämä suojaus sen varmaan saa googlattua, jollain tavoin näkymättömän suojan laittamista itsensä ylle, esteeksi huonojen energioiden tulolle. Itselläni oli sellainen onni jotta tapasin henkilön joka tätä opetti. Aluksi en tajunnut tarvitsevani suojautumista, mutta jälkeenpäin olen oivaltanut, kuinka toimiva keino se on. Ilman sitä sain päänsärkyä jos oli paljon ihmisiä lähellä jotka kykenivät kontakteihin. Vai onko tuttu juttu sinulle jo tuo suojaus?

      Unen aikana huomaan kaikenlaista kommunikaatiota ja osaan jo sen kanssa toimia jotenkin, unet tavallaan johdattavat eteenpäin. Voit ohjelmoida uniasi etukäteen pyytämällä, vaikka, että tälläinen saa loppua, et tarvitse muuta kuin hyvää tarkoittavaa apua ja elämääsi edistäviä unia, KIITOS. Ja sitten teet sen suojauksen.

      Oletko miettinyt voiko jokin lääkitys tai jokin ruokavaliossa aiheuttaa tämän? Ja jos, niin voisiko niitä kokeilla muuttaa?

      Tavallaan on hyvä jotta huomaat, tämän, ajatuksin voi kääntää nukkumaanmennessä myös niinpäin, että lapsia nyt aletaankin parantamaan, koska lapsen parantuminen on sinulle tärkeää. Ja se on hyvä asia.

      Kaikkea hyvää sinulle, itse en ole tuollatavoin herkkä, mutta huomaan kanssa paljon yhteydenottoja jonkinlaisia uteleluita ihan päiväsaikaankin. Huonot jutut eivät enään pääse, sillätavoin lähelle, kun toimii se suojaus ja muuta sinäkin se parhaasi mukaan,toivon jotta onnistut. Sillä paras olotila on sitten kun on hyvän tahto ja sitä ohjata muita auttamaan.

    • Puoskari.....

      Liisalle myös sopiva lääkitys!

      • -Liisa-

        Onko se sinun etusi, jotta rahaa lääkkeistä kirstuun kilahtaa. Ensimmäisenäkö aina pitää lääkitä. Ymmärtääkseni on myös lääketieteessäkin olemassa vala, että ennenkaikkea parantaminen on päätyö. Lääkkeillä tämä useinkaan ei onnistu vaan ovat jopa haitallisia kun puhumme mielenterveydestä.

        Mielenterveyslääkkeet pitäisi muutenkin pistää rehellisen tutkimuksen alaiseksi. Lääkkeillä yleensäkin on paljonkin haitallisia vaikutuksia, koska vasta nyt ollaan huomattu sellaisiakin asioita mitä lääkitys saattaa aiheuttaa jälkeläisissäkin. Ja sairauksien aiheuttaminen on rikollista ja siitä pitäisi tekijöiden myös kantaa vastuunsa. Eli mitään pikkujuttuja nämä pillerileikit eivät ole vaan hyvinkin kauaskantoisia asioita.

        Hei aloittaja jos huomaat vielä tätä lukea, niin tein viimeyönä kokelun, olisi kiva jos olisit sen huomannut.

        No ok provosi, sait minut paasaamaan, tästä aiheesta uskalletaan niin vähän puhua, aivodysfaasia on sairaus( jos nimi meni jotenkin oikein) joka minulle haluaa kertoa olevan lääkkeiden perinnöllisiä vaikutuksia jälkeläisille :)


    • päähänlyöty

      Päähänlyönti jatkuu uudellakin asuinsijallani. Onko Kuopiossa hypnoosia ja voisko se tosiaan auttaa .

    • Joopa joo......

      Kuules, ei se sairaus paikkakuntaa vaihtamalla parane!

    • Toimi....

      Kules nyt! Ei tuohon sun juttuusi mikään hypnoosi auta, jos sitä joku tarjoa, niin toimii vastuuttomasti.
      Hoito vinkkini on se, että menet siellä Kuopiossa psykiatrin luokse, kerrot hänelle tästä tilanteesta ja mietitten lääkityksen aloittamista.
      Älä usko noihin höpönlopön juttuihin unen aikana sinuun vaikuttamisesta! Se ei kertakaikkisesti ole mahdollista! Jos joku on koettanut sellaista, niin tulos on ainoastaan se, että herättyäsi koet asian unena, et totena! Sen osan minkä ehkä voit muistaa...
      Joku tolkku sentään täälläkin pitää olla!
      Nuo kommentit REM-unen aikana vaikutamisesta ovat lähinnä rikollisia, ja tulen tekemään niistä kantelun ylläpitoon!
      T. Alalla 35 ollut ja taustaltani Psyk.erik.sair.hoit. (Ei AMK)

      • "T. Alalla 35 ollut ja taustaltani Psyk.erik.sair.hoit. (Ei AMK)"

        Jo Dave Elman osoitti 50-luvulla, että unessa olevan ihmisen voi hypnotisoida. Hän jopa opetti sen hyvin tarkkaan "Hypnotherapy" kirjassa. Hänen väitteensä ovat myöhemmin vahvistaneet kaikki aina Gil Boynesta Milton Ericksoniin ja Gerald F. Keiniin saakka, ja Hypno-Sleepiksi ristitty tekniikka on jo nykyään ihan standardikamaa kehittyneemmissä hypnoosivalmennuskursseissa.

        Tieteellinen tutkimus Hypno-Sleepin suhteen pyörii sen ympärillä, että onko kyseessä unitila johon liittyy somnambulismi vai somnambulismi johon liittyy unitila. Lopulliseen lopputulokseen ei ole vielä päädytty ja tuskin päästäänkään ennen kuin aivotutkimus tästä kehittyy.

        Hypno-Sleep on tekniikkana kuitenkin aika vaarallinen, koska kaikki todellakin menee suodattamattomana sisään tajunnan puuttumisen takia. Tietoa ei myöskään suodateta asiayhteyden pohjalta. Jos se tehdään standardin istunnon osana, hypnotisoitavan muistikuvat tuosta osasta ovat hyvin utuisia ja etäisiä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö ne menisi mieleen sisään.

        Mutta miksi käyttää Hypno-Sleepia? Se on lähinnä käyttökelpoinen jos ihminen on niin lukossa, että positiivista suggestiota ei saada millään hyväksytyksi saakka. Käytännössä tälläisiä tapauksia voisivat olla äärimmäisen masentuneet ja DID:stä kärsivät ihmiset. Muuten en näe kyseiselle tekniikalle paljoa käyttöä, ja Hypno-Sleep on paljolti riippuvainen siittä, oletko jo hypnotisoinut henkilön aikaisemmin. Ja kuten joku jo mainitsi, jos hypno-sleeppia yrittää kliinisen ympäristön ulkopuolella, suurin osa ihmisistä tulee heräämän heti kun alat puhumaan. Harva aikuinen nukkuu niin sikeästi että hänen korvaansa voi edes kuiskia.

        T: Hypnotisti joka tulee syyskuussa julkisuuteen


    • Faktaa...

      kyllä rem-vaiheessa voidaan vaikuttaa alitajuntaan, esim. hypnoosilla.
      tästä on monia kokeita ja esim. mentalisti derren brown on niin tehnyt.

      • faktaaa

        "Nuo kommentit REM-unen aikana vaikutamisesta ovat lähinnä rikollisia, ja tulen tekemään niistä kantelun ylläpitoon!
        T. Alalla 35 ollut ja taustaltani Psyk.erik.sair.hoit. (Ei AMK)"


        Jos joku näin väittää, niin mikä on rikos...heh...
        kaikkea sitä ihmiset päästelevät suustaan.


      • Sama.......
        faktaaa kirjoitti:

        "Nuo kommentit REM-unen aikana vaikutamisesta ovat lähinnä rikollisia, ja tulen tekemään niistä kantelun ylläpitoon!
        T. Alalla 35 ollut ja taustaltani Psyk.erik.sair.hoit. (Ei AMK)"


        Jos joku näin väittää, niin mikä on rikos...heh...
        kaikkea sitä ihmiset päästelevät suustaan.

        Yllä olevalle: Ja vielä kehtaat inttää vastaan! Katsohan peiliin!! Puhut paskaa toisen ihmisen terveyden kustannuksella, ja vielä hekottelet päälle. Jos olisit tuossa niin niin turpaasi saisit!! S.....n älykääpiö...


      • Sama vielä...

        Tiesitkö muuten nimim. Faktaa että tuo mainitsemasi mentalisti kuuluu noin Layhypnosi-systeemeihin ja on myös istunut linnassa luvatomien aseitten kaupasta, välttyi nipinnapin murhasyytteiltä, siinä sulle esimerkkiä, vitun mulkku!


      • voi voi...
        Sama....... kirjoitti:

        Yllä olevalle: Ja vielä kehtaat inttää vastaan! Katsohan peiliin!! Puhut paskaa toisen ihmisen terveyden kustannuksella, ja vielä hekottelet päälle. Jos olisit tuossa niin niin turpaasi saisit!! S.....n älykääpiö...

        ai turpaan..voi sua. tähänkö loppui taitosi.
        nyrkit käyttöön, kun järki ei riitä.


    • fakkkkt....

      Fahler teki myös aikoinaan kokeita, miten nukkuvaa voidaan hypnotisoida ja laittaa käskyjä päähän. Myös D. Brown on niitä tehnyt.
      Hypnoosi toimii myös henkilön nukkuessa.

    • Ja vielä sama...

      Olen pitkin päivää selannut Fahlerin Hypnoosi-kirjaa, ja siellä ei osunut silmiini asiaan liittyvää aineistoa. Mahtaneeko sitten liittyä Fahlerin parapsykologiakokeisiin, jolloin asialla ei ole mitään tekemistä hypnoosin kanssa.
      Mutta näin ollen tuon kaltaiset temput ovat erittäin kyseenalaisia, jopa vaarallisia.
      Ja vielä se fakkkt, että tuo ilmaisusi " laittaa käskyjä päähän", on myös kyseenlainen tulkinta. Hypnosityöskentely rappor-ilmiöineen on sovittua yhteistyötä, eikä käskyjen dumppaamista ns. alitajuntaan. Hirvittävä ajatusmalli!
      Tuo mainitsemasi D. Brown on jo kauan siten heitetty pihalle kaikista hypnoosiyhteisöistä Jenkeissä. Syynä moraalittomuus, jopa NGH teki sen.

    • Joopa joo.......

      Kuules fakkkktttt, sä olet pipi!

      • fakttttt

        oho..ja nyrkit heilumaan vai...


    • J.B.

      Hypnoosi on KÄSKY, joka laitetaan huijaamalla ihmisen alitajuntaan. Varokaa.

      • Ammattiterapeutti ..

        Tarkoitat kenties suggestiota, jos et tiedä niin hypnoosi on tila, jonka aikana annetaan suggestioita! Ja toiseksi, suggestio ei ole käsky, vaan suostutteleva kehoitus. Jonka ns. alitajunta hyväksyy tai hylkää. Jos miettii asiakastyökentelyä, niin rapportin ensi askel otetaan kun asiakas astuu sisään, tapa miten tervehdit jne vaikuttavat myöhempään työskentelyyn. Jos kätesi on kuin kastemato, niin kuin kuvittelen kätesi olevan, niin peli on jo menetetty! Et saa sen jälkeen luottamussuhdetta aikaiseksi!!
        Perusasioita näet...:)


    • J.B.

      Ei pidä paikkansa. Ohjelma MITÄ TULI TEHTYÄ todisti sen. Hypnoosilla luodaan käskyjä ja henkilö toteuttaa ne mitään miettimättä.

    • Ja vielä sama....

      Opettele termistö ennenkuin alat uhoamaan! Ei hypnoosilla mitään "käskyjä" luoda, vaan hypnoositilan aikana annetuilla suggestioilla! Jos nyt tuota käsky-ilmaisua edes viitsii käyttää.....
      Sinähän tuosta ohjelmaasta paasasit pilvin pimein, ja vaikenit kun sait kasvokkain täällä kaksi asiantuntijaa, minut ja kollegani!

      • Aikansa ollut..

        "Opettele termistö ennenkuin alat uhoamaan! Ei hypnoosilla mitään "käskyjä" luoda, vaan hypnoositilan aikana annetuilla suggestioilla! Jos nyt tuota käsky-ilmaisua edes viitsii käyttää.....
        Sinähän tuosta ohjelmaasta paasasit pilvin pimein, ja vaikenit kun sait kasvokkain täällä kaksi asiantuntijaa, minut ja kollegani! "

        Just juu. Näitä lavahypnoosin puolestapuhujia piisaa. Ihmisiä saatetaan naurun alaisiksi ja laitetaan käskyjä päähän.
        Kovin sekavaa porukkaa koko maallikkohypnoosi on ja sairasta.


      • Kuksugare
        Aikansa ollut.. kirjoitti:

        "Opettele termistö ennenkuin alat uhoamaan! Ei hypnoosilla mitään "käskyjä" luoda, vaan hypnoositilan aikana annetuilla suggestioilla! Jos nyt tuota käsky-ilmaisua edes viitsii käyttää.....
        Sinähän tuosta ohjelmaasta paasasit pilvin pimein, ja vaikenit kun sait kasvokkain täällä kaksi asiantuntijaa, minut ja kollegani! "

        Just juu. Näitä lavahypnoosin puolestapuhujia piisaa. Ihmisiä saatetaan naurun alaisiksi ja laitetaan käskyjä päähän.
        Kovin sekavaa porukkaa koko maallikkohypnoosi on ja sairasta.

        Mielenkiintoista raivosta kirkumista sinulta, pelkästä periaatteellisen termistön oikaisusta. Saatko useinkin tuollaisen psykoosikohtauksen ja keksit pikku päässäsi tyhjänpäiväisiä aasinsiltoja kun sössötyksiäsi oiotaan? Eikun joo, eipä tarvitse edes kysyä. :-)


    • Jo ent.

      Jep. Lavahypnoosi pitäisi Suomessa kieltää.

    • sama vielä.......

      Kiintoisa juttu tuohon surulliseen tv-ohjelmaan liittyen: Eräs tuotantotimin jäsen sanoi mulle, että tulipa tehtyä paska ohjelma, mutta tehty mikä tehty....

    • Jo ent.

      Ja minä kun luulin, että suggerit ihannoivat maasta taivaisiin koko ohjelmaa. Sehän jo tiesi siitä, että hl:n koulutuspäivillä oli kyseisen ohjelman pääesiintyjät kouluttamassa jäseniä.
      Toiset siis soutaa ja toiset huopaa. Ota nyt sitten selvää näistä suggerivenkuloista.
      Kuka uskoo heidän satuja ???

    • Joopa joo...

      Pieni korjaus edelliseen: Eivät olleet kouluttamassa, vaan luennoimassa, ja siinä on pieni ero!
      Tutki ennen kuin hutkit...!
      En ole itse Sami Minkisen tai tuon tv-jutun ihailija, mutta kuitenkin...

    • J.B.

      Koulutus ja luento on käytännössä sama asia. No luentotilaisuuteen pääsee ylensää kaikki ihmiset, mutta eihän liiton koulutuksiin pääse, kun maksaneet jäsenet.
      Tutki ennen kuin hutkit myös !!!!

    • ??????????

      Näin se on

      HL:n koulutuspäivät eivät ole luentopäivät, vaan jäsenet tulevat kuuntelemaan ja oppimaan eri asiantuntijoita Riihimäelle kolmesti vuodessa. Siis oppeja sieltä haetaan.
      Mutta ollaanko nyt jäseniä käännyttämässä lavahypnoosin kannattajaksi ??? Onko tulevaisuus se, että pian on joka paikkakunnalla hl:n heppu pitämässä omaa MITÄ TULI TEHTYÄ lavajuttua.

    • sammakkolampi

      Ester Kemppainen on kuopiossa, mene sinne

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe