Belle on Pelle

Nyt loppu nokia fanitus

Asensin omaan kakkos puhelimeen uuden nokia belle käyttiksen ja puhelin oli nokia C7 sitä ennen oli Anna puhelimessa. Asennuksen jälkeen oli kaikki muuttunut jopa pelit olivat kadonneet ja puhelin on jotenkin kökkö koko nokia. Mihin katosi kaikki ohjelmat mm. sää ja angrybirds pelit kaikki kadonneet jonnekin...asennus säilytti syntymään yhden angrybird pelin...sitten tähän belleen kello on järkyttävää kokoa samoin sähköposti widget valtava järkäle ja monia muitakin hirveän kokoisia widgettejä. Ohjelmia tälle ei juuri ole nokia ovi kauppa tarjoaa uudelleen maksusta jo kerran ladattuja ja maksettuja ohjelmia ja belle on tunnelmaltaan vanhan oloinen järjestelmänä jos vertaa androidiin on ero kun yöllä ja päivällä ei voida puhua edes nopeudesta sillä sellaista ei ainakaan C7 ja belle tarjoa vaan “hevosvoimat" loppuu kesken kokonaan. Tekstiviestit aukeaa muuten aina keskustelu näkymään joka on pientä pränttiä ainakin minulle ja pitää aina ottaa käsi peliä kansio näkymä...kylä ottaa päähän tämä päivitys. Belle ei aina osaa yhdistää wlan verkkoon joka on tunnistettu vaan pitää napsauttaa yhdistä nappia...hidasta kun mikä ja tyhmää. Lisäksi asennus sekoitti asetukset kuvakkeen ja swype kuvakkeen keskenään ja swype piti asentaa uudelleen...voi per...xxxle. myös jotkut pelit ja ohjelmat pitää asentaa ovi kaupasta uudellen ja asennus kaatuu virheeseen jos et muuta sitä ennen asennus muistia...esim. Ennen puhelimen massamuisti nyt muistikortti ja asennus onnistuit ilman virheitä...kertoo siitä että belle on buginen ja keskeneräinen järjestelmä...mitään ratkaisevaa tai uutta se eri tuo nokialle. lähinnä se tuntuu halvalta Anroid kloonilta joka on jäänyt täysin keskeneräiseksi raakileeksi...nokia kyllä lupaa sivuillaan korjaus päivityksiä mutta ne on siten taas joskus tulossa...coming soon i hope...2015 huhtikuu ehkä jos sinulla on Anna nyt nokiassa pidä se ja käytä nokia loppuun vaihda siten puhelin ja harkitse minkä ostat nokia on todella pettymys eri ihme jos myynti on romahtanut kokonaan...eikä sitä mikään "menneen talven lumia" pelasta joka on jo nyt myyntiin tullessaan vanhentunut puhelin...sieltä tulee jo myyntiin jenkeissä nokia 900 ja 910 suomeen ei nokia halua panostaa yhtään koska markkina alue on niin pieni...joten unohda nokia.

37

1740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+15

      En jakasnut lukea pitkää tukkoon lyötyä pelle-vuodatustasi. Tiedeätkö mitä tarkoittaa kappalejako?

      • mikä jakasnut?

        Pöllö


    • Belle on paras

      Kiva vuodatus. Oliko muuta?

      • gjkljlö

        Joo ja vielä jotkut ovat sulle plussaakin laittaneet. Ja sun mielestä belle on paras..


      • Belle on paras
        gjkljlö kirjoitti:

        Joo ja vielä jotkut ovat sulle plussaakin laittaneet. Ja sun mielestä belle on paras..

        Belle on paras verrattuna aiempiin Symbian^3 versioihin.


    • En jaksanu

      lukea, mutta vastaus on kaksitoista tai kolme pientä porsasta.

    • jiiiiikoo

      Voi kun on NIIIIIIN ikävää, että belle sotki sinun masentavan elämäsi entisetään. Mulla ei mitään pahaa sanottavaa bellestä ja luuri toimii hiton hienosti.

    • Pyyhis

      Belle toimii todella hienosti. Porukka valittaa jatkuvasti, että sovellukset hävisivät. No ainakin Belle-yhteesopivat sovellukset saa Nokia kaupasta takaisin, ja ne ketkä päivittivät aikoinaan Annaan varmasti huomasivat, että siinäkin prosessissa sovellukset katosivat, ja ne sai asennettua uudelleen. Omassa luurissa on maksullisia ohjelmia F-secure ja JoikuSpot Prem. ja kummatkin toimivat entiseen malliin päivityksen jälkeen.

      Lisäksi jos ne ohjeet ja varoitukset olisi luettu ENNEN päivitystä niin varmasti olisi huomannut, että niissä juurikin varoitetaan, että jotkut sovellukset saattavat kadota päivityksen yhteydessä, eikä varmuuskopio voi niitä palauttaa.

      Digitaalinen informaatio katoaa lähes yhtä helposti kuin se luodaan joten varmuuskopioiden tekeminen ei ole turhaa hommaa. Pelkästään puhelimessa ei ole mitään järkeä säilyttää mitään uniikkia/tärkeää tietoa.

    • Nyt loppu nokia fanitus

      Belle systeemissä on muitakin ongelmia eli mätää:
      1. Wlan menee manuaaliseksi ei osaa kytkeä verkkoon automaattisesti

      2. Näytön kirkkaus meni kököksi himmeä ja kirkas vain kaksi asentoa on vaan liian himmeä vaikka olisi täysillä C7 nokia

      3. C7 teho eri riitä belle takkuaa ja tahmii sekä kaatuu helposti ohjelmissa

      4. Akkua tuntuu menevän enempi kun ennen

      5. Kaikki ohjelmat ei pelaa bellessä ja asennus sekoitti puhelimen aikas pahasti

      6. Näytön lukitus ja sammutus nappi lakkaa väliin pelaamasta ja puhelin pitää buuttaa muuten näyttö jää kokonaan päälle

      7. Kuvakkeet on pieniä ja osa widgeteistä on valtavia laatikoita joita ei katsele kukaan tai sitten ne on rumia kuten wlan ja profiili widget ihan järkyttävä harmaa kökkö

      HYVÄ NOKIA JA KIITOS PALJON

    • 5230,. (500)

      Onkohan toi Wlanin kytkennän manuaaliseksi muuttuminen ominaisuus vai vaan sulla,huonompi juttu jos se muuttuu jatkuvaksi rasittavaksi wlanin kytkemiseksi.nythän sitä wlan toiminto widgettiä ei edes tarvi aloitusnäytöissä kun vorkkii automatiikalla

    • Sama ongelma on minullakin... Nokia N8 ei yhdistä automaattisesti koti wlaniin... Nokia N8 selain yhdistää kyllä wlaniin, jos sen asetuksista laittaa yhteysosoite kohtaan "Kysy tarvittaessa".

      • supermatkustelija

        Omassa E7:ssa WLAN:iin yhdistäminen sujuu hyvin, jos sieltä ilmoituspalkista painaa WLAN päälle niin silloin yhdistää kyllä hyvin sähköpostiin jos sen haluaa hakea... Jos ei toimi, WLANin kytkeminen on näin hankalaa; näyttö auki, pyyhkäisy ylhäältä, klikkaus WLAN-nappulaan, klikkaus alemmaksi tulleeseen WLAN-tekstiin ja sieltä tuttu verkko valituksi. Tämä on minulla tullut jo rutiiniksi, kun haluan akkua säästää.


    • Pyyhis

      Wlan asetuksissa näkyy olevan erikseen virransäästö. Miksei sitä wlania voi pitää koko ajan päällä? Virransäästö on siinä juuri sen takia, ettei se ole aktiivisena kokoajan, vaan luuri kuuntelee wlan verkkoja ja yhdistää tarvittaessa. Ainakin E7 yhdistää wlaniin automaagisesti jos esim. postisovellus hakee viestejä ja wlan on päällä. Kun viestit ovat haettu, luuri katkaisee yhteyden.

    • 5230,. (500)

      Samoin 500 annassa toimii juuri noin nyt kun asetukset on laitettu ok se yhdistää automaagisesti wlaniin ja myös katkasee sen käytön jälkeen vaikka olis mikä internettiä käyttävä sovellus kyseessä,toivottavasti bellessäkin

    • Pyyhis

      Annassa ei ollut muuta kuin yleinen virransäästö, wlanille sitä ei erikseen ollut. Muistaakseni Annassa ei saanut kokonaan wlania pois päältä, vaan wlan haun sai pois päältä, Muuten se kytkeytyi päälle aina kun joku sovellus sitä vaati. Bellessä taas voi kytkeä kaikki datayhteydet pois päältä. Vain puhelut ja txt viestit menevät 3g verkkoon jos asetukset sen sallivat.

    • 5230,. (500)

      annasta löyty virransäästö kohdasta Langaton lähiverkko ja sen asetuksista,päällä näyttää olevan mutta mitä lie vaikuttaa jos kytken pois,vai vakuttaako mitään

    • Pyyhis

      Enpäs tuollaista huomannutkaan Annassa. No luulisi, että virransäästö pois päältä wlan yhteys tukiasemaan on koko ajan päällä, eikä sitä katkaista vaikka aktiviteettia ei ole. Varmasti nopeuttaa toimintaa, mutta syö akkua.

      Kummasti siitä pöhelimestä löytyy uusia ulottuvuuksia kun sitä tutkii ja kokeilee ajan kanssa. Monista hyödyllisistäkään toiminnoista ei välttämättä mainita manuaalissa sanallakaan.

    • 5230,. (500)

      Se on nyt pois päältä mutta silti toiminta on entisellään eli wlan yhteys katkeaa heti niinkuin pitääkin jos lopetan vaikka operan tai oman selaimen käytön,kait sillä ny joku vaikutus pitäis olla

    • 5230,. (500)
    • Ehdottelija :)

      Bellessä kun on aloitusnäytössä ylhäällä se ohut musta palkki, niin laita sormi siihen ja vedä alaspäin, niin sieltä pitäisi tulla sellainen riippuvalikko. Siellä on mm. pika-on/off mobiilidatalle, WLANille, Bluetoothille, ja sitten Nykyinen profiili-Äänetön profiili -vaihdolle.

      Profiilivaihtaja vaihtaa nykyisen profiilin ja sen alkuperäisen äänettömän profiilin välillä, eli jos et ole vaihtanut äänettömän profiilin paikkaa listassa, niin se toimii juuri kuten se on suunniteltu. Olisko tästä jotain helpotusta sille, että pitää sammuttaa WLAN välillä?

    • vittanbööööög

      kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    • koira

      Välillä tuntuu, että näitä päivityksiä tehään vain päivitysten vuoksi ja samalla poistuu hyviä juttuja, kuten jo Annan mukana mennyt
      mainio ominaisuus: herätyksen torkkutoiminto puhelinta kääntämällä.

      En tykkää tekstiviestien avautumisesta suoraan keskusteluun ja widgetit ovat aivan liian suuria.

      Toivoisin myös, että kuluva päivämäärä lukisi kunnon fontilla ja ainakaan siinä kellon alakulmassa sillä ei ole mitään virkaa kun fonttikin on tummalla värillä, kuten pohjakin. Kunnon fonttia toivoisin myös yläriviin missä on merkit akusta, yhteyksistä yms. käytössä olevista toiminnoista.

      Ylärivin alasvetovalikko on mielestäni erinomainen – siitä saa puhelimen äkkiä äänettömälle sekä bluetoothit ja wlanit kytkettyä.
      Exchangen kalenterin seuraava tapahtuma näkyy mainiosti valkoisella pohjalla widgettinä, edellisestä versiosta on hämärä musta mielikuva ilmeisesti ei ole näkynyt yhtä silmiinpistävästi. Että jotain hyvää kuitenkin;)

    • 5230,. (500)

      kyllä esim.tähän 500 kannattaa ladata belle vaikka 500 annaan tykästyin myös,se tuo toimintoparannuksia, vakausparannuksia,sovelluspäivityksiä..tykkään tuosta analogisesta kellosta jossa pelkkä päivä(17 näkyy hyvin siinä klo kolmen kohalla laita se joka näyttöön vaikka digin kaveriks..ja tuo alasveto valikko on mainio systeemi,kevyt pyyhkäisy ja "verho" laskeutuu,hyvä juttu monelle kun siitä saa mm. mobiilidatan katkaistua hetkessä,500 tulee vuoden lopulla(?) räätälöity carla joten sitä ennen kannattaa lataa belle ellei niitä jo ole kaupoissa

    • Nokia Bellessä on toki huonoja puolia, mutta kaikenkaikkiaan se on tällähetkellä paras Symbian käyttisversio.

    • Pyyhis

      Todennäköisesti Belleen on tulossa lisäyksiä, päivityksiä ja korjauksia käyttäjäpalautteen myötä. Pelkästään tätäkin palstaa lukiessa voi päätellä kuinka pirun vaikeaa on tehdä näin iso päivitys, kun käyttäjien käyttötottumukset vaatimukset ovat niin monenlaisia. Kaikkia ei voi miellyttää. Bellen myötä E7 käyttömukavuus nousi aivan uudelle tasolle kun nykiminen ja tökkiminen loppui. Bellen optimointiin on satsattu työtunteja ja vaivaa. Selain parani todella paljon, ja se vetää vertoja jo Operallekin nopeudessa. En vaihtaisi tätä Androidiin.

    • hemphill00

      Tottumiskysymys, kun tätä belleä vähän aikaa käyttelee, niin ei osaa enää annaa kaivata.

      Minullakin C7 puhelimessa wlan toimii kuten pitää, eli yhteys syntyy automaattisesti tarvittaessa.

      Nuo widgetin on kyllä kookkaita, esim. kello ja musiikki widgetit vievät lähes koko näytön, vain yksi rivi pikavalintoja mahtuu lisäksi. Kun voisi säätää tuota widgetin kokoa, niin olisin oikein tyytyväinen belleen.

    • Pyyhis

      Toistaiseksi widgetin kokoa ei voi säätää, mutta asiasta on ollut niin paljon valitusta, että joku ratkaisu tähän tulee. Luultavasti julkaistaan erikokoisia widgetejä ainakin kellosta sähköpostista ja soittimesta. Eikös Bellen ominaisuuksissa etukäteen mainostettu, että siinä on 5 erikokokoista widgetiä tarjolla?

    • Muistaakseni Belle päivityksen mukana piti tulla widgettejen koon säätö mahdollisuus.. Mutta ainakaan minä en ole sellaista kohtaa löytänyt Nokia N8 mallista.

    • x

      Belle on Pelle

      Nyt loppu nokia fanitus11.2.2012 12:12

      "Asensin omaan kakkos puhelimeen uuden nokia belle käyttiksen ja puhelin oli nokia C7 sitä ennen oli Anna puhelimessa. Asennuksen jälkeen oli kaikki muuttunut jopa pelit olivat kadonneet ja puhelin on jotenkin kökkö koko nokia. Mihin katosi kaikki ohjelmat mm. sää ja angrybirds pelit kaikki kadonneet jonnekin...asennus säilytti syntymään yhden angrybird pelin...sitten tähän belleen kello on järkyttävää kokoa......ja plaa plaap plaa"

      Ihme itkijä olet.
      Sait ladattua ihan ilmaiseksi Symbian Belle käyttöjärjestelmän
      maksamatta euron hyrrää.
      Sitten alat valittamaan kuin pikkupentu.

      Minä ostin uuden Nokia 701 kännykän jossa oli
      ihan vakiona Symbian Belle käyttöjärjestelmä ja toimii
      hyvin.
      Maksoin hyvästä puhelimesta ja hyvästä käyttöjärjestelmästä.

      Jos ja kun jotakin saa ilmaiseksi, eikä ilmaiseksi saatu
      ole hyvä niin mitä sitten ?

      • Belle on ihan belle

        Mitä paskaa...ilmaiseksi mitään nokia ole antanut...aina on lapa ojossa ja rahaa saa mättää molokin kitaan!! Pelkät puhelimet maksaa liikaa ja kuka muuten haluisi maksaa belle sympian android kloonista jotain? Pöntöksikö minua luulet? Kukaan eri valittaisi jos nokia tekisi jotakin kunnolla mutta kun ei niin ei ovat aina jäljessä yhden vuoden niin puhelimissa kuin niiden softissakin ja sitten kuvitellaan että jokin windows pelastaa kaiken...huhuh huhuh...mikä kuvitelma naurettavaa..."uusi blumia tiiliä ja kaatuileva wintoosa kännyssä" se tuli bellen tilalle kun aikansa belleiltiin..hi hi microsoft ei muuten hyväksy mitään maksutta...ja sen takia lumia puhelimessa ei ole muistikortti paikkaa..ettei vaan joku sorru piratismin kiroihin kun Bill tahtoo hillot itselleen....ei kiitos riittää mulle!


    • SoNokia8

      Miksi en pysty Belle käyttiksellä laittaa bluetoothilla kuvia esim. tietsikalle. Edellisessä järjestelmässä kysyi millä lähettää kuvan, niin Belle tarjoaa vain multimediaviestiä? Käyttö ohjeissa kyllä kerrotaan et valitse bluetooth jne... Onko
      saanut bluetoothtilla kuvia lähetettyä. Puhelin kyllä ottaa vastaan tietsikalla (bluetootilla) lähetettyjä kuvia.

      • SoNokia8

        Onko kukaan saanut Belle järjestelmällä bluetootia käyttämällä laitettua kuvia esim.koneelle?


      • SoNokia8

        Bluetooth palautu kun otin sim kortin pois ja takaisin.


      • tizina
        SoNokia8 kirjoitti:

        Bluetooth palautu kun otin sim kortin pois ja takaisin.

        Ei mulla. Eikä auttanut uudelleen asennus eikä tehdasasennukset. Kuka auttaa?


    • Ainakin minulla kun painan pitkään tiettyä kuvaa galleriassa ja valitsen "Lähetä" niin puhelin antaa kolme lähetysvaihtoehtoa: Viesti,Sähköposti,Bluetooth.

      • SoNokia8

        mulla vaan .....sinisellä tekstillä: lähetä ja valk teksti: viesti


    • NN66

      Älkää kovin pahasti mollatko...kysyn tyhmiä.
      Mutta mulla on kakkospuhelimena Nokian N8 ja siinä etupaneelissa digitaalinen kello näytönsäästäjänä.
      Miksi kellon paikka lakkaa siirtymästä....?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe