AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Disas fish-työpaikat

Disas fish-työpaikat

283 Vastausta 5 697 Lukukertaa
Onko jo ilmoitettu niille ketkä saivat töitä? "Asiatonta" käytöstä luvata ilmoittaa joka tapauksessa mutta ei kuulu mitään....
Niin etenkin jos te-toimisto vaatii itselleen todisteita siitä, että olet hakenut ko.paikkaa on vain aika huono todistaa asiaa jos työantaja ei ota minkäänlaista yhteydenottoa
Malli venäjä toimii, ole iloinen kun ett joudu ryssiä palvelemaan!
Eiköhän Lappeenrannassa palvella ryssiä joka ikisessä kaupassa,kohta on katu-kyltitkin varmaan oltava ryssäksi kirjoitettuna....
opettelee jo venäjää 196....
Minäkin ei enää mennen sekä venäjälaisille työnantajalle että palvelemaan heille edes exvenäjällainen mm.virolainen työantajalle koska milloin oli suomalaisten ja ruotsalaisten kanssa tekemisessä kaikki oli o.k, milloin muiden kanssa lukeaka teksti alhalla. Siis kannata valitta työnanataja huollisesti ette tule alhalla oleva palauteita.
siivous paikkoja olisi avoinna ;)
Minä kin mielummiin mennen sosiaali ja terveys alan tästä alalta vain ette olla selläisten kannsa missä tekemisessa- ahneus, kädellisuus, kosto kukkoista ja haittalista koko terveydelle.Soitin heti omille vahalle naapurille ja kyseilin mitä tarvitse autta ja hankitin toinen ammattin kanssa työtä, KOSKA EI KUKAA PYSTY OLLA GASTAIBARTEREIDEN KANSSA TÖISSÄ- SELLÄISET OVAT MM. TADGIKISTAN, UZBEKISTAN VENÄJÄLLA, ELI KAIKKI PAHIN JA VAIKEIN , LIKAISTEN TYÖTÄ SE ON KALATISKI JA JOS ON HELEVETTI MAAN PÄÄLLÄ-SE ON KALATISKI - SIELLÄ IHMISET NIIN INHOTTAVAT TOINEN TOISENSÄ - LASKEVAT OMAT TYÖTUNNTI TYÖKAVERILLA JNE. KAMALA! OLEN KIITOLLINEN ETTÄ OLI SIELLÄ JA TERVETULOA TULEVAISUUDELLE JA KIITOS OMALLE TYÖKOKEMUKSELLE- NYT TOIEDÄN ETTEI KALATISKILLE KANNATA MENNA MISSÄ TAPAUKSESSA SELLÄINEN TYÖPORUKAN KANSSA !
Kyseili oma entinen asiakas joka oli irtisanottu Disas Fishilta hän nyt asuu Helsingissa ja sanoi" että muista se työtä kuin kauhu unta " koska hänelle paitsi kun vaara neuvot oli laitettu 2 tupakka kartonki vaatekaapin ja sitten soitettu poliisille ja tuli miehille ja hän maksoi sakko. Niin tehty minulle kin keksittu pahoja jouruja josta mennen heti polisiille itse ja otan se kavri mukaan.
Joo se on totta.Venäläiset erikoisesti Pietarilaiset asiakkaat haluaisivat itsellesi erittäin huomavainen palvelu koska he maksoivat viisumi ja vakutus, odottavat 4 tuntti rajalla jonossa. Mutta suomalainen ei ymmärtä se ja hännen mielesta ei tarvi palvella kokonaan.Asettahan automatti ja ei tarvitse kärsi kenella kin! Ja automatista näkyy myynttävä määrä , maksettu vero ja ehdoitan minus 10% koko tulosta lapsukaiselle, vanhukseele joka asuvat rajan aluella.
Moi vittu! jos venäläläiset ei käy suomessa, suomi kuolee ilman venäläisiä turisteja, koska venäläiset tuo rahaa suomeen.Suomalainen ei osta saman verran tavaraa kun venäläinen minkä takia venäläisiä haukutaan ryssäksi vaikka myö ollan erilaisia kansalaisia eri maan askukkaat on samanlaisia kun myö meillä ei saa haukkua toisia. Teidän pitää ymmärtää ulkomaalaisia ihmisiä jotka käyvät suomessa töissä, koska venäläinen palvelee paljon paremmin, kuin suomalaiset vaikka hän puhuu englantia. Suomalaiset eivät jaksavat kuunella venäläisiä koska suomalaisten mielestä venäläiset on ärsyttäviä. Ja suomalaisten pitää olla paljon parempia venäläisille. Suomalaisten ja venäläisten pitää unohtaa se sota ja jatkaa elämää ja meidän pitää nauttia elämä mikä meillä on. Jokaisessa perheessä on lapsi, vaimo ja mies ja miedän pitää nauttia siitä. Venäläiset, saksalaiset, suomalaiset yms. Pitää tulla rauha ja hankkikaa sitä elämää! H.V
Jokaisessa perheessä ? entäs perseessä ?
"Moi *****! jos venäläläiset ei käy suomessa, suomi kuolee ilman venäläisiä turisteja, koska venäläiset tuo rahaa suomeen"

- Suomi ei kuole siihen. Täällä on tiettävästi eletty ennen tätä venäläisten matkailuakin. Tokihan ne lisää rahaa tuo mutta suurimmaksi osaksi jäänee kauppiaiden taskuun.

Suomalainen ei osta saman verran tavaraa kun venäläinen minkä takia venäläisiä haukutaan ryssäksi vaikka myö ollan erilaisia kansalaisia eri maan askukkaat on samanlaisia kun myö meillä ei saa haukkua toisia.

- Keskivertosuomalainen ostaa varmasti enemmän tavaraa suomen kaupoista kuin venäläinen. Se että venäläinen käy täällä 1-2 kertaa vuodessa ja pistää tonnin-kaks sileäksi ei vielä maailmaa mullista. Totta, ei saa haukkua.

Teidän pitää ymmärtää ulkomaalaisia ihmisiä jotka käyvät suomessa töissä, koska venäläinen palvelee paljon paremmin, kuin suomalaiset vaikka hän puhuu englantia

- Aika vähän täällä Lappeenrannassakaan venäläisiä on töissä. Suomalaisia toki löytyy jotka venäjää puhuvat ja sitten näitä kaksoiskansalaisuuden omaavia. Kokemusteni perusteella asiakaspalvelijoina venäläiset eivät ole kovinkaan loistavia. Englanninkielen ohella venäjää on voinut opiskella jo pitkää suomessa. Joten ei ole nykyään harvinaista että suomalainen puhuu venäjää englannin ohella.

Ja suomalaisten pitää olla paljon parempia venäläisille

- Öö, Miksi? Ennemminkin sanoisin että venäläisten pitäisi hieman enemmän opiskella suomen kulttuuria ja käytännönasioita kuinka suomessa toimitaan. Maassa maan tavalla.

Suomalaisten ja venäläisten pitää unohtaa se sota ja jatkaa elämää ja meidän pitää nauttia elämä mikä meillä on. Jokaisessa perheessä on lapsi, vaimo ja mies ja miedän pitää nauttia siitä. Venäläiset, saksalaiset, suomalaiset yms. Pitää tulla rauha ja hankkikaa sitä elämää! H.V

- Jotenkin vaikea uskoa että monikaan suomalainen tänäpäivänä ajattelee käytyä sotaa. Ennemminkin närää taitaa aiheuttaa venäläisten käytös rajan täällä puolen. Väitän että Venäläisistä ei taida monikaan edes tietää koko sodasta. Rauhassahan tässä eletään.
kyllä oot idiootti...
Suomen ja venäjän pitäisi yhdistyä ja kaikki olisi hyvin!
suppee porukka kuka ryss miljoonista kostuu..elkää olko kusetettavana
mihin suomi kuolee ilman venäläisiä? Lappeenrannassa on suomen suurin tax free myynti. SAMALLA NOSTETAAN VERO PROSENTTIA ENITEN KOKO SUOMESSA.

Kysymys mihin v..ttuun ne rahalliset hyödyt mitä turistit tuo katoaa?
Eikö tämmösen kaupungin talous pitäs olla aika kunnossa, jos turismi on kerran niin v..tun hyödyllistä?

Mitä hyötyä on työllistää venäjän kansalaisia? Et saa työtä ilman kielitaitoa se on fakta!
Joo NYT on kurssi 60 ja turistit ei ole onki kaikkille hyvä olo kun jokainen viides suomalainen työtön? Saatte palkka orpon panettelusta ja irtisanomista . Koska ennen kun irtisanoa kannata keskustellä ihmisten kanssa.Siunausta ja korjattahan oma virhe pyydä anteeksi ja palauttaa viatomille orvolle kokopäivä työtä, ehkä asiat parantavat kun Herra nähdä. Muttei koko yritys kohta mene yt neuvotteluun kuten Orhidea tia konkursiin kun 70% tässä ALV palautuksen yritystä.
Niin ei noista kukaan muu hyödy kuin kauppiaat
Kaikkista lisäksi kalatiskilla palvelussa ovat kouluttomat gastarbaitarit( ei ole naimisissa vai "valeavioliitossa" että saa vain tehdä työtä Suomessa ja itse kävivät muiden miehen kanssa missä vaa, ravintolan oksintamaan tai rekkakuskin kanssa takapihalle oma kahvi taukona ) mutta jos porukalla ilmestyy joka normali ei poltta, ei juo, hyvä koulutettu ja oiken hyvä asiakaspalvelussa ja hyvä koulutettu ja hyvä mielinen ammattilainen joka teke työtä ahkerasti ja innossa oleva työtekosta ja ei käydä sairauslomalle NIIN KANNATA HETI KEKSITTA JOPA JOURUT- JOSTA ITSE SAIN POTKU TAI LAITA VAATEKOPIIN 2 KARTONKI TUPAKKA JA SOITA TULIMIEHELLE ETTÖ SAA SAKKO JA SAA POTKU. NIIN SE TUTTU VALMIS MENNA MINUN KANSSA KARAJALLE JA ITSE VEIN KUNNIALOUKAUS ILMOITUS POLIISILLE JA JOULUN JALKEEN MENNEN TYÖSUOJELUKSEEN.
Menkää korpikeitaalle saamaan ryssien huippupalvelua. Siellä sitä saa.
vittu mikä ryssäpaikka.
korpikeidas tosiaan vain palvelee venäläisiä,siinä suomalainen saa odotella ja tyytyä irvistykseen pyytäessään muovihaarukkaa kalan syömiseen..venäläisille jopa pöytiin tarjoilu toimii...enää en hae kalaa tuolta ...kiitos olemattoman palvelun
Kauhulla ajattele sitä aikaa jos raja tosiaan aukee niin että ne pääsee kulkemaan rajan yli ihan mielensä mukaan. Onneksi olen jo sen verran iäkäs etten tarvii sitä kovin kauan katella. Sääliksi käy vain tulevia sukupolvia.
Ei ole eka kerta kun tuo firma jossain kusee.. Tesjoella työskennelleistä SUOMALAISISTA irtisanottiin suuri osa siten, että kerrottiin vasta päiviä ''irtisanomisen jälkeen'', että on potkittu pihalle.. Siis papereissa irtisanomis päivä oli esim 23pv kun työntekijälle kerrottiin vasta 25pv. Osalla entisillä työntekijöiltä on myös palkkoja vielä saatavana, mm. irtisanomisajan palkka, loma-ajan palkka ja viimeisen kuukauden palkka(mukaanlukien allekirjoittanut).

Ja tosiaan firman omistaja on täysin perseestä, ja ajattelee vain omaa lompakkoaan(kuten usein näissä tapauksissa), ja ainakin Tesjoella työnjohto on aivan perseestä. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms...

Kuusisen Kala, Tesjoki(Loviisa)
Mistä syystä potkut tulivat?
Moi,

Kuka tuolloin oli työnjohtajana (etunimi), onko jo vaihtunut?
aika iso osa suomalais firmoistakin kohtelee työntekijöitään juuri mainitsemallasi tavalla
lprän kiinteistöhuollot etunokassa..potkut tuli mut ei kerrottu syytä...no joskohan työvoimatoimisto sais.
Ihmisellä pitää olla sian hermot jos meinaa tuolla töitä tehdä!
Rakas ystävä! Eikä sinä katso ympäri kennen kanssa olet siellä kalatiskilla töissä. moldovan, viron, georsian siirtolaiset-heillä ei ole mitäänmoraali ja he syövät sinua sinun työtunnin täkiä.elitus vain yksi: " me kärsimme oma aika nyt Työ käsitte!" Miksi kuisavat :"Huvin täki!" He ohjavat siellä kok pomo.Eli "mafia rules".Ottahan omat jalat käsin ja etsihan uusi työ mahdollisimmasta nopeasti.Itse olen ollut miten ahkera työntekija ja minun läsnä olossa monet lähtivät sairaus lomalle, toinen poliisille lavastuksesta.Eli siellä tappelu työtunnin täkiä ja se tappelu aina ei elämän mutta lähes kuoleman asti.Miten voi kesta jos nuoreenä tyttönä menna Keskus sairaalan leikkaukseen? Kaikki sairaudet hermojen täkiä- siellä KAIKKI POMOT JA JOKAINEN NEUVO OMALLA TAVALLA.4-LLÄ KIELELLÄ NIIN HERMOT NIIN RAJAHTA ETTÄ TERVEYS RAJAHTA .
Neuvon että ei kyllä kannata mennä sinne duuniin, teet töitä sen 4kk vähän ennen koeajan loppua niin ilmoitetaan että ei tarttee tulla enään, koska et osaa mitää tehdä, vaikka kaikki muuten olivat kehuneet. Siellä oli sellaista että kaverit ekana-fiilis. heti viikon aluttua oli palkattu oma kaveri tilalle... muutenkin siellä sellaista niin ääliötä
Minun ystävä joka valmis menna karajalle sanoi että jos joku teke työtä ahkeraisemi ja se herrätä kadellisuus niin sitten koko työporuka alkaa pilkutta tai ANTA VAARAT NEUVOT ETTÄ KOKO IHMINEN POISTA KOKO TYÖPAIKKALTA .Loppuksi hänelle oli laitettu vaattekopiin 2 tupakka kartonki ja soitettu tuulimiehelle ja pakoitettu maksa sakko.
Olen sama mielta ja kannustetaan.Tein ylityötä ja vkl ja vapaat., Ei sain mitään kiitosta - sain irtisanominen.Koska ei sopii porukaan joka humalaiseenä tule työihiin.
Ei tarvi hermot poltta selläiset ääliöiten kassa koska haluan pidempi työura ja vähemmän sairausloma. Monet tekevät työtä siellä sairaus lomalta sairaus loman asti. Ei suosittelen nuorelle aloita oma ura siellä ettei tule paha mieli työntekoista kokonään.Kyllä Suomi täynnä hyvät työpaikaat ja rehelliset ihmiset.
ei ostetään sielä minkäläista kala ikinä vanha päivämäärä ja likaisessa oloissa käsitelty ostetään vain Lidlissa vakuumissa ja 10€ eikä niin kallis koska venäläisiille tehty joo ALV mukaan valmiiksi että he saivat pois se TAXfreesta.
Oli hapea olo myydä vanha kala kuurolle vammaselle ihmisille, lapsi perhelle ja vanhalle ihmisille. Ja ei tarvi enää koska ei ole enää töissä siellä.
Kalatiskilla venäläisten naisporuka erittän törkeästi pidä kuurissa suomalaisten naiset jotka ovat siellä töissä. Jos suomalainen näinen poistu 5 min aikasemminn niin venäläinen heti juokse välitä pomolle, vaikka itse myöhästyä 30 min kahvitaukolta! Niin heitä ei saa välitä- muuten tule irtisanomis, kuten minulla, ei saa olla parempi kun venäläisten naisten poruka - muuten tule irtisanominen koska ei sopii porukallle, joko kansalaisuus väärä suomalainen tai venäjän kieli liän hyvä .
opetella pitäisi suomi kieli.
juu, joo, kyllä , karasho!!!!!!!!!
Enemmistö aina voitta - se on luonton läki. Minultä venäläisten näis porukka keksitti näin pahoja jouruja, että sain portku töistä vain siksi että tein työtä niin hyvin kuten pystyn , vaikka ei poltta, ei juo, kävin töihiin 6.30-20.30 ja aina oli avustamassa kaikkille työkaverille. Mutta jos olet parempi kasvatettu, opetettu- koska ei ikinä vastan pahalle sanalle ja kuten Te-toimistossa sanotti "lian innokas tehdä työtä" niin ei sopii porukalle.Jos rittava ammattitaitosille esimiehelle kenelle kertoivät perättömija jouruja niin ehkä ensi kannata katso minkäläinen työntekija ja ihminen on oikeasti- työpaikkalla aina 10 min aikasemmiin , otta vasta kaikki työt, kiitettävät asiakaspalauteet. käydän huomenna Jumalan Äidin Pokrovan kirkkoon - onneksi nyt rittavasti vapaa aika. Ei saa tehdä parempi työtä, ei saa olla liän kaunis , ei saa olla liän innokas tehdä työtä, edes ei saa työkengät olla erivääri, koska se herätä kädellisuus ja kannata vain suu kinni ja noudatta kaikki sen venäläisten nais porukan käskyä- eli säilyttä kaikki - 30 min myöhästyminen, heidän humalaisten oleminen työpaikkalla, haukuminen ja uhkaileminen " me kokontämme tänä illalla ja keksimme mitä hänelle tehdä", kaikki puuteet heidän työssä, mm. 3 päivä vanha kala- ja ei saa kerto esimiehelle , koska muuten tule" emme haluamme tehdä työtä hännen kanssa,eli koko porukka sinua vastaan". Helpompi erotta yksi hyvä ja pitä 5 , joka myöhästyivät töihiin 1,5 tuntti mutta pitävät tiukasti koko porukan salaisuudet. Puhumatta suomalaisten naiset, joka ovat kauhussa koko kielen sotkusta 4 kieli yhtä aika , vaikka työkieli on SUOMI. jos Lappeenrannalle tule selläinen ihmisporukka, joka valoita kaikki NIIN AITOA SUOMALAISUUS vanha perinteinen "rehellisuus-on maan peri" josta Suomi kunnitoitta koko maailma puuttu ikuisuuden. olen kasvatettu suomalaisten uskovaisten ihmisten Karjalassa ja tein avustus työ kirkkossa ja olen ihan kauhussa tästä kaikkista. työtodistus ei annettu vilä kin. mitä kannata tehdä? "eli krugovaja poruka" kuten minun yksi ystävä Suomen rauhapuolistus työssa oleva kaveri sanoi.
Jos työnantaja pitää töissä se joka myöhastya työpaikaan ja sännöllisesti rikotta työsäännöt ja poista se joka koko omalla voimalla yrittä parantua työnantajan tulot - kohta me kaikki elämme EI SUOMESSA EIKÄ INDEPENDET FINNISH COUNTY, vain syrjattallä Pietarilas alujella.
Ihmittelen edellen kin miten ihmiset ensi voivat kutsu ylitöihiin, vapaan päivään, kehya muiden edessa-ottaka esimerkiksi ja yhtä aäkkiä anta potku pihalle. Erittän hieno ja kohtelliainen käytös.Odotan työtodistus edellenkin. Hieno käytös ja kohtelliainen.
Nolottaa teidän kaikkien puolesta..
VIISAS OMISTAJA KATSO MITÄ TYÖNTEKIJA TEKEE FIRMAN HYVÄKSI EIKÄ -KUUNTELEVA VAIN TOINEN KÄDELLISTEN KILPÄILIÖIDEN JOURUT-KANNATA KATSO MITÄ IHMINEN TEKEE- TYÖPAIKKALLA 20 MIN AIKASEMMIN JA KOKO TYÖPISTELLA 10 MIN AIKASEMMIN, VAIN KIITETTÄVÄT ASIAKASPALAUTEET , TEHTY VALMIIKSI MARKKINOINTTI OHJELMA TULOKSEN LISÄKSI.SIUNAUSTA .HERRA NÄHDÄ TOTTUUS.EHKÄ KANNATA KATSO MITÄ TYÖNTEKIJA TEKE FIRMAN HYVÄKSI JA IKÄ KUUNNELLA MUIDEN JUORUT . TAI OTTA JOIURUTTELIJAN NIMI, SUKUNIM,AMMATTI,HEKTUNNUS YLÖS JA VIEDÄ KAIKKI ASIA POLIISILLE TARKISTETTÄVÄKSI ENNEN KUIN IRTISANOA SÄLITTÖMÖKSI AHKERAISEMMIN TYÖTEKIJA, JOKA OLI LAITETTU MUILLE ESIMERKKIKSI. JA JOS PITÄ SE JOKA KÄYDÄ TAKAPIHALLE 30 MIN REKKAMIESTEN KANSSA, OKSINTA RAVINTOLASSA, MYÖHÄSTYÄ HUMALAISEENÄ 1,5 TUNTTU JA ITSE SITTEN VÄLITÄ MUITÄ JA MUSTAMAALATTA VOISIN SANOI ETTÄ VAA TARKISTA KUKA SE ITSE JOURUTTELIJA ON: RIKOLLISTEN VIROLAS POMON VAIMO TAI HÄNNEN KAKSOIS SISKO HÄLITSE KOKO PORUKA.HÄPEÄ OLO KOKO TYÖPORUKASTA JA POMON KIN PUOLISTA KUN TEKE SELLÄISIJA PÄÄTÖKSIJA. AIKA JÄRJESTA KAIKKI OMALLE PAIKKALLE.
"Milloin olet rikas, kuittele miten voit kestää köyhyyttä arvokkaasti.
Milloin olet onnellinen, kuvitella, miten epäonnekseen tavata arvokkaasti.
Kun ihmiset kohtelevat sinua ystävällisesti, kuvittele voitko kantaa häpeän.
Ja ajatella elämän aikaanamiten arvokkasti tulet kohtaamaan kuoleman. "(St. Nicholas Serbian)

Yrittahan asetta itse muiden ihmisten paikkoihiin ja sitten tule helppo ymmärtä muut.
Elien ensimnainen rukkous kirkkosaa oli työpaikan puolista ja sitten vain oman itseen ja oman perheen että kestäisi kaikki se.
Mennen Lidlin ostan maitoa , siellä se halvempi 30 C.Opiskelka tai älä- ihan sama tulos- yksi paha sana ja koko elämä mene rikki .
Olen ollut työssä Disas Fish Oy. Tein työtä niin ahkerasti kuten pystyn: olen ollut töissä 20 min aikasemmiin ja palvelutiskissa 10 min aikasemmiin.Ottin vasta kaikki työt,jopa oma vapaa, ja lisä työtunteja, tulin jopa suora sairauslomalta töihiin eikä meni lisä jalka tutkimukseen kuten lääkäri sanoi.
Sain kehua esimiesta ." Ottahan esimerkkiksi kaikki" ja kiitettävät seka suomalaiset että venäläiset asiakkat palauteet.
En sain koko työaikaana minkalaista huomautusta vain kehysta.
Irtisanominen oli minulle todella ylätys asiaa koska en sain minkalaista huomautusta,ei ikinä myöhastynyt vain aina tein lisä työtä milloin minua pyydetti.
istukaha omalla työttömyystulosta ja olette turvassa enemän kun selläinen työantajan armoa alhalla.koska irtisanomsen jalkeen tule selläinen paperi sota ettei pääse puhtaksi olenkaan.irtisanominen ilman mitän huomautus ja selitusta.LUOJA VARJELLE!
ON PÄÄTÖNTÄ OLLA HOMMISSA JOSTA EI TYKKÄÄ
Minkalainen työantaja pitä olla jos anta potku sellaiselle ihmisille , joka työskenneli hännelle 5.30-20.30 joka Jumalain päivä, oma vapaa, sairauslomalla ja vielä teki lisä myynti VAIN KÄDELLINEN HUMALAISTEN NAISTEN JOURUSTA, JOKA ITSE OKSINTAVAT RAVINTOLOISSA JA MYÖHÄÖSTYIVÄT TÖIHIIN 1,5 TUNTTI JA TULE HUMALAINEN TÖHIIN ? SELLAISELLE HUMAIALISIILE PITÄ ANTA POTKU EIKÄ SELLÄISELLE JOKA AHKERASTI TEKE TYÖTÄ 5.30-20.30. JUMALA NÄHDÄ KAIKKI JA OIKEUDENMUKAISUUS VOITTA AINA VAIKKA VÄLILLÄ SE POTKITTU POIS IHMISTEN ELÄMÄSTÄ MUTTA JUMALA ON OLEMASSA JA KAIKKI SALAISUUDET AINA TULE PIMEÄSTÄ IHMISTEN NÄKYYVYDEEN.ODOTETÄÄN VAIN MILLOIN HUMALAINEN PORUKKA KAIKKI MENE SAIRAUSLOMALLE SILLOIN TARVITSE OIKEA AHKERAINEN JA USKOLLINEN AMMATTILAINEN TYÖNTEKIJA. SIUNAUSTA VAA KIUSAJALLE JA EI OIKEAN PÄÄTÖKSEN TEHTY TYÖNANTAJALLE.
Joo jos työnanataja ei uskoa niin ehka kannata soita Ilonalle ja kyseile kuka siellä oksenta laittajalle ja kuka siivoita oma jaljet koska ei halua maksa 50€. Ja sen jalkeen theda päätökset kuka työn arvoinen ja kuka ei.
TÄRKEÄÄ ELÄMÄSSÄ
Tärkeää elämässä on nöyryys ja intohimo.
Minkä teetkin, tee takapuoli savuten.
Syöksy siihen suorin vartaloin kahdella kierteellä
koska vain siten lunastat itsekunnioituksesi.
Ja jos kaadut, nouse ylös.
pane heftaa polveen ja etene taas.
Jos kaadut aina vain, ajattele, että
kukaan ei kaadu niin komeasti kuin minä,
niin suoraan mahalleen ja näköalapaikalle.
Sillä autuaita ovat ne, jotka osaavat nauraa
itselleen, koska heiltä ei tule hupia puuttumaan.
Aino Suhola
Älähan ikinä esittä syita. Ystävät eivät tarvitsevät siitä, viholliset eivät uskovat.
Tablet Georgia -muistomerkki seisoo Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa . Muistomerkki onviisi 20 tonni graniittilaatoilla yli viiden metrin korkeuteen . Neljä levyt ovattabletteina , joissa on merkintä , joka suuntautuukardinaali . Tabletit sisältävät samat kirjoitus kahdeksalla kielellä ( Englanti , espanja , swahili , Hindi , heprea, arabia , kiina ja venäjä ) . Kirjoitus koostuu kymmenestä periaatteesta niille, jotka jäivät selviävät maailmanlaajuinen mullistus . Muistomerkki pystytettiin vuonna 1979 . Tähän mennessä kukaan ei tiedä tekijän nimi muistomerkin , sekä henkilö, joka osti maata muistomerkkille .

Luulen , sinun tietää, minkälainen 10 käskyä tuleville sukupolville ? )
1 . Ihmisten väestöstä ei ole koskaan ylittänyt 500 miljoonaa , pysyä jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa .
2 . Älykkäästi säätää hedelmällisyyttä , parantaaelämän arvon ja ihmisten monimuotoisuutta koulutusta .
3 . Etsiä uusi elävä kieli, joka voi yhdistää ihmiskuntaa .
4 . Suvaitsevainen asioissa tunteita , uskomuksia , perinteitä ja vastaavat .
5 . Anna oikeudenmukainen lakeja ja oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin puolustaisi kansojen ja kansakuntien .
6 . Anna jokaisen kansakunnan päättää itse omasta sisäisiin asioihin , käyttöönmaailman tuomioistuin ainoa ongelmakoko kansan .
7 . Vältä pikkumainen oikeusjuttuja ja hyödytön virkamiehiä .
8 . Säilyttää tasapaino yksilön oikeuksia ja julkisia velvollisuuksia .
9 . Ennen kaikkea arvostavattotuutta , kauneus, rakkaus , etsien sopusoinnussaääretön .
10 . Älä pahoita maa , luonto , myös jättää paikka muille !
Venäjäis nais porukalle joka keksivat pahoja jouruja ammattikorkeakoulutteista ihmisilta kenella 3 palkkinto ja 2 kaksalaisuuta kolmanesta maasta siirettu v.1973 - selläinen tervesija: "Joka härillä ajaa, se häristä puhuu.

. У кого что болит, тот о том и говорит"
Rikous ilmopitus poliisille kunnialoukattamista ja korvausta ja ajoin menna Eurokomission asti.
VIISAS OMISTAJA KATSO MITÄ TYÖNTEKIJA TEKEE FIRMAN HYVÄKSI EIKÄ -KUUNTELEVA VAIN TOINEN KÄDELLISTEN KILPÄILIÖIDEN JOURUT-KANNATA KATSO MITÄ IHMINEN TEKEE- TYÖPAIKKALLA 20 MIN AIKASEMMIN JA KOKO TYÖPISTELLA 10 MIN AIKASEMMIN, VAIN KIITETTÄVÄT ASIAKASPALAUTEET , TEHTY VALMIIKSI MARKKINOINTTI OHJELMA TULOKSEN LISÄKSI.SIUNAUSTA .HERRA NÄHDÄ TOTTUUS.
ОТ ВЕКА ЗЛЫМИ СПЛЕТНИЦАМИ БЫЛО ТЕ ЖЕНЩИНЫ , КОТОРЫХ НЕ ЛЮБИЛИ suomeksi: IHMISKUNNAN ALUIKSI pahimmat juorujutrteliat olivat ne naiset, jotka kuka ei pitää !
Ei noista mamujen teksteistä saa mitään tolkkua.
Katsopas ylhällä oleva viesti seillä ehka saat kaikki tolkkua.
sammppa20.11.2013 14:47+6 SULJE
Neuvon että ei kyllä kannata mennä sinne duuniin, teet töitä sen 4kk vähän ennen koeajan loppua niin ilmoitetaan että ei tarttee tulla enään, koska et osaa mitää tehdä, vaikka kaikki muuten olivat kehuneet. Siellä oli sellaista että kaverit ekana-fiilis. heti viikon aluttua oli palkattu oma kaveri tilalle... muutenkin siellä sellaista niin ääliötä
Tervesija ! Älä viisasta vihamiesta pelkää, vain tyhmää ystävää.Kiitos "tyydättävä"työtodistusta.Minulle kyylä jäi yli 10 työtuntteja/päivässä niin näytetään todistukseen minkalainen olen työntekija te-toimistolle, poliisille ja seuraavalle työntajalle.

Sääliksi tuli kalatiskI:kädellisuus kuivata luut. Kateelliset silmät eivät saa koskaan kylläkseen.Mutta "Ei sma härkää kahdesti nylkeä voi" Niin seuraava kerta luen nettin palauteet ennen kuin alekirjoitta joku työsopimus.. PALKKASTA ,KYLLÄ,KIITOS! MUTTA EI ENÄÄ IKINÄ MENNEN KALATISKILLE-KOSKA OMA TERVEYS ON KALLIMPI.

Niin oma yritys on joo suunnitteltu varasuunnitelmaksi ja sillä käytän vain oma ammattitaito.Kyllä vähän parempi IQ kehitetty kun kalatiskin porukalle, voitte katso vaikka oma www.sivu.

Se mitä hauku minua siellä pelkka naurettava.Mutta jääsin koko asiaa käsitteltäväksi Lappeenrannan poliisille.Se on Herran edustajat maan päällä - se tiesivät tottus-ei ikinä olen ja eikä tule olemaan selläine miten minua haukusivät minun tradenomin tutkinton kädellisija epäkoulutettuja "työkaverija".

Jos tarvitsette joskus rehellinen ja ammattitaitoinen työntekija NIIN TERVETULOA KUTSUMAN TÖIHIIN AMMATTITAITONI MUKAAN .

EI PÄÄSE PALO LEVIÄMÄÄN, JOS SEISOVAT HYVÄ IHMISET IKONIT KÄSISSÄÄN TALON NURKKIA VARTEEN.

P.S: EI ENÄÄ KÄYDÄN TÄNNE SIIVULLE KOSKA EI KIINOSTA-ON OMAN YRITYKSEN SUUNNITTELTU JOO JA OMA AMMATTITAITO -MINUN VOIMA! JOS TARVITSETTE NIIN TERVETULOA KUTSUMAAN TÖIHIIN SUOMALAISTEN NAIS PORUKAAN TOIMISTOLLE, KASSALLE, EIKÄ VENÄLÄISTE KALATISKIIN!
P.S: Ja jos joku mustamaalatta seuraava kerta REHELLISTEN TYÖNTEKIJAN MAINE NIIN MUISTAHAN ALUSTA :

1. OTTA NIMI, SUKUNIM, AMMATTI HKL TUNNTUS ALIKIRJOITETTUNA - ENNEN KUIN OTTA JOKU JOURUT TOSIKSI

2. NIIN HETI KAIKKI JOURUTTELIJAT POISTAVAT SIIVUSTA KOSKA EI KUKA USKOA ALEKIRJOITTA VALHE.
Vielä tule hapea olo seka pomolle että venäläis työporukalle kalatiskilla.
Tulihan tsekattua ne 3 kauppaa siellä rajanpinnassa. Samanlaista pashaa myynnissä joka kaupassa. Eipähän tarvitse enää niihin mennä enää kun tason tietää.
Siellä töissä kaksiset kalatiskille sen virolaiste pomon-joka käytti hyväksi koko rakennus joukkop Virosta ja ei maksoi koko palkka rakennettu työtsäö - vaimo ja hännen kaksois sisko - he pitävät kurissa koko porukka ja astettavat vastaksi koko työporukka jos jotain ei heidän mielesta.Voi esimerkiksi ei tulla töihiin mieliosoiteeksi töinen työntekijan vastaan ja pomo ei voi tehdä mitään-koska 2 irtisanotusta tule kallimaksi kun yksi koeaikaana. Eli kohta koko rikos porukka siellä hallitse.
Todella loistava työpaikka.Työkaverit ja pomot ihan ok.Suosittelen lämmöllä.Ihmislapsi joka valittaa voi vain katsoa peiliin.Vaikka luulee olevansa täydellinen niin ei ole!
Ohoo- a-hhaa! Nain minä kin luulen kun tulin sinne! Odottahan kun sinua kutsu pomo ylös JA SAAT POTKU MATKAN KESKEEN ODOTTAMATTA JA ILMAN MITÄ HUOMAUTUSTA ! JA VIELÄ SINULLE SANOIVAT "ÄLÄHAN JOUDU KOLARIN!" TEHKAA TYÖTÄ VAA AHKERASTI JA ODOTTA POTKU VIELÄ AHKERAISEMPI ! KOSKA SIELUTTOMAMPI JA SYDÄNTOMAMPI IHMISET JOHDOSTA EI NÄHDÄN MISSÄ JA IKINÄ ! JA OIKEA OLET MINUN DELLINEN ASIAKAS JOKA SANOI" ETTÄ MUISTAN SE KUN KAUHEA UNTA" . MINÄ KIN. POLIISILLE ILMOITETTU JA TYÖSUOJELUKSEN ILMOITETTU JA ODOTETAAN VAIN MILLOIN VIRANOMAISET PUUTTUVAT ASIAAN VIIRALLISESTI.
Maailamssa ei ole ketään täydellinen! Kaikki ovat syntysija ja olen ensimainen heidän joukkossa.On kysymus viisasta ja väärästä PÄÄTÖSTÄ. Jos pomo palkitse se ihminen "vastavaksi" joka itse lähte 29.12.13 Kanarian saarille ja palauta 2 viikko päästä milloin JUST KAIKKI VENÄLÄISET ASIAKAAT TULOSSA JA POSTA SE JOKA TODELLISESTI VALITA POMON TULOSTA JA HALUA TEHDÄ TYÖTÄ VILPITTÖMÄSTI MUTTA NYT TYÖTÖN KILPAILIJOIDEN JOURUJEN TÄKIÄ, JA VALITA KOKO YRITYKSEN MENOT -MM. KALAN TUOREUDESTA- KOSKA HETI SANOI "VASTAVALLE" ETTÄ KANNATA KALA TARKISTA PÄIVÄN MÄÄRÄN MUKAAN - VASTAUS OLI "TALON MIES TEKE SE"-TÄLLÄ ON SUOMI JA EHKÄ KANNATA PALKITSE ENENMMÄÄN SUOMESSA KOULUTETTU IHMISIJA -KOSKA PALKKA ON IHAN SAMA- MUTTA TYÖN LAADU JA VASTULLISUUS JA KÄYTÖS ERILÄINEN- JOKA TODELLISESTI HALUAISIVAT TEHDÄ TYÖTÄ - EIKÄ NE JOKA LÄHTEVÄT POIS KOKO TYÖPAIKKASTA 30 MIN TAKAPIHALLE REKKAMIEHEN KANSSA TAI MYÖHÄSTYIVÄT 1,5 TUNTTI HUMALAISEENÄ. SUOMALAISET TYÖKAVERIT JA SUOMALAINEN AMMATTITAITO PITÄISI OLLA.

JUST SIKSI MM. RAJALLA KOKO PORUKA VAIHDELLE USEIN.

NIIN JÄRJESTUS JA OIKEUDENMUKAISUUS PITÄ OLLA.

MUUTEN SAMA KUIN KALA MENE HUONOKSI PAASTA NIIN KOKO KALAN TISKIN PORUKA TULE HUONOKSI "VASTAAVASTA" JOKA ITSE LÄHTE LOMALLE JA VASTAUS OLI " TÄSSÄ KAIKKILLE IHAN SAMA" MILLOIN YRITTIN KERTO ETTÄ KALA KANNATA TARKISTA PÄIVÄN MÄÄRÄN MUKAAN.

MUTTA KUITENKIN HEILLE RITTA VIISAUTTA MUSTAMAALATTA AMMATTIKORKEKOULUTETTU IHMINEN TAI VAIN AHKERAINEN IHMINEN ETTÄ OMAT TYÖTUNNIT JA SAIRAUS LOMA ON MAKSETTU VAIN EI VALITA TYÖN LAADUSTA.SAMA AIKA KUIN POMO HIKISSA JA VERESSA YRITTÄ NOUSTA MAAILMAN TASOLLE KOKO YIRTYS.

PUTINILTA JUURI SIKSI TULI MAAILMAN VAIKUTAVIN IHMINEN KOSKA HÄN KERÄSI YMPÄRI ITSENSÄ AMMATTILAISET JA USKOLLISET TYÖNTEKIJAT , EIKÄ MANIPULJATORIT JOKA OMAN "LÄMMIN PAIKKAN "TÄKIÄ MUSTAMAALATTAVAT MUITA.KASTOPAS IHMISTEN TEOSTA, EIKÄ SANASTA.
Sinulle eikä vileä puhuttu suora kasvoihiin 6 vuotta opiskelun jalkeen ja 8 vuotta työuran jalkeen tupakka haisevä äänilla" ei tykkän sinun nama" tai sinua ei vielä lavastettu ja ei laitettu 2 tupakka kartonkki vaatekaapin ja ei soitettu poliisille ja tuilille että ihmisiile tule sakko, koska "Työkaverit"kalatiskilla laitavat vaatekaapiin se 2 kartonkki VAIN SIKSI KOSKA TEIT AHKERAISEMPI TYÖTÄ KUTEN NE . On vielä muuta haukumista joka näytetään vain karajallae. Suomalaiset työkaverit o.k, muttei venäläinen kalatiski josta jourusta oli IRTISANOTTU ILMAN MITÄÄN HUOMAUTUSTA JA VAIN KEHYN JALKEEN KOSKA TEIN YLI 10 TUNTTI/ PÄIVÄSSÄ JA JUURI SIKSI OLEN OLLUT OPISKELLUT TRADENOMI ETTÄ TEHDÄ HYVÄN IHMISTEN KANSSA TYÖTÄÅ EIKÄ HAUKUVAN SUORA KASVOIHIIN " EI TYKKÄN SINUN NAMASTA" VAIN SIKSI KOSKA MINULLA ON KAIKKI VKL TYÖTUNTEJA TÄYNNÄ.
Pikkasen duunia paikalliselle ELY keskukselle ja SAK:n työnvartijoile :D :D
Jos on keskustellu sitten se ehkä ihmisille on aihellista puhua koko asiaa.Kannata katso itse mitä voitte tehdä että Teistä tule vain hyvä maine äläko heitta viatomija ihmisja pihalle koska he tekevät Teille uskollisesti työtä ja toivovat edelleen tehdä työtä , asettako turva kamerat ja poistako alkoholistit ja manipuljatorit, TYÖSÄÄNNÖT RIKOTTAVAT IHMISET- YKSI PAIHDE JA POIS KOKO TYÖPAIKKALTA-MIKSI HUMALAISET PIDÄTTE TYÖPAIKKALLA JA SE JOKA EI VALITA YHTÄÄN TEIDÄN YRITYKSEN LAATU- PALAUTAHAN TYÖTÄ SELLAISELLE JOKA TODELLISESTI VALITA TEIDÄN TYÖTÄ EIKÄ HUMALASIAIN LLE , TUPAKOIVALLE VÄÄLEAVIOLIITOSSA OLEVALLE JOKA PETTA SEKÄ OMA AVIOMISETA ETTÄ TEITÄ TYÖNANTAJAANA. EI MITÄ KALAN TUOREUSTA, YSTÄVÄLLISTA ASIAKASPALVELUSITA , TYÖAIKATAULUN NOUDATTAMISTA. HE OHJAVAT POMO EIKÄ POMO OHJATA - KOSKA PELOTATTE ANTA HEILLE POTKU RAHOJEN TAKIA- YKSI LÄÄKÄRIN TODISTUS HUMALAISENÄ OLEVA - LÄÄKÄRI TYÖPAIKAAN JA ASIAT ON SELVÄ. REHELLISELLE IHMISILLE KANNATA ANTA TÖITÄ EIKÄ MANIPULJATORILLE. SIUNAUSTA JA VOIMIJA.MAAILMALLE RAUHA JA IHMISILLE HYVÄ TAHTO.
Ei siksi olen ollut töissä yli 5 vuotta ja opiskelussa 6 vuotta Suomessa ja Pietarissa 14v alken ETTÄ KAIKKI TUPAKKA HAISEVÄ EPAKOULUTTOMAT "TYÖKAVERIT" HAUKUVAT SUORA KASVOIHIIN JA UHKAIVAT" ME KEKSIMME SINULLE MITÄ TEIMME TÄNÄÄN ILLALLA" .

HYVÄ POMO! PALAUTTAHAN TYÖPAIKKANI TAKASIN AMMATTITAITONI MUKAAN, KOSKA EI ANSAIDAUT KOKO IRTISANOMINEN.

KOSKA HALUAN TEHDÄ TYÖTÄ SUOMEN MAAN HYVÄKSI -OLEN SUOMEN KANSALAINEN JA KASVATAN ALAIKÄINEN SUOMEN KANSALAINEN- haluan toteutta oma ammattitaito elämäni parhaaksi ja ihmisten hyväksi. Tavoitteenä on saada vakituinen työpaika ja luoda hyvä ihmissuhdeet omassa työpaikassa.

PALAUTAHAN TYÖTÄ KASSALLE TAI JOPA TOINEN KAUPALLE MISSÄ EI OLE VENÄLÄISET EPÄKOULUTETTU JA KÄDELLISET NAISET JA MISSÄ VOIN TEHDÄ VAIN TYÖTÄ NIIN AHKERASTI KUTEN VOIN JA ANSAIDA LEIPA PALA PERHELLE.
Kaikki kondiksessa??????????????????
Itse suomalaisena työntekijänä voin vain kehua Disasia työpaikkana. Kirjoittelu johtuu siitä, että yrityksen venäläistaustaiset työntekijät eivät välttämättä aina tule toimeem keskenään - vosuilla oli ajoittain rajuakin kiistaa keskenään.
Eihan paitsi kun venäläiset työntekijat lavastavat suomalaiset koska rahat ei riitta palkkalle.Työtunnin tuli liän paljon ja kannata lavasta kilpailijat.Kalatiskilta suomalaisille joku leikkaussalille tai poliisille tai sairauslomalle.
SAK ja ELY vastavat kohta
SAK ja ELY vastavat kohta
Nu siella rikous ilmoitus tehty kunnian loukattamisesta ja työsta lavastuksen täkiä ihmiset lentavat tai Lappeenrantan keskussairaalle leikkauspöydälle.Ja kala 4 päivä vanha ja jos esimiehelle sanoi niin heti "ei tule toimimaan porukan kanssa".Jos se on kondiksessa .....
Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan
kyllä töitä saa kun vitsi siitä hakea, paitsi ei tässä!
Ryssänaiset riitelee aina keskenään.
Nu se on totta.Nyt tiedän tottuus ja ei ikinä olen selläinen kanssa töissä.

Paitsi KUN SUOMALAINEN POMO ei välitä koko kalatiskin työlaatu.JOKAINEN ON POMO SIELLÄ PAITSI KUN OIKEA POMO EI PÄÄTTÄ MITÄÄN KOSKA PELOTTA MAKSA IRTISANOMINEN JOS VENÄLÄINEN TYÖNTEKIJA TULE HUMALAINEN TAI KÄY SAIRAUSLOMALLE 180 TYÖPÄIVÄ VUODESSA. HELPOMPI IRTISANOA REHEELINEN AMMATTIKORKEAKOULUTETTU KOEAIKAANA. RUSSIAN MAFIA RULL"S. .

Kaikkille sopii että kalatiskille EI OLE IKINÄ MITÄ HÄVIKKET JA POSITOT ,

KALA TUOREUS LAPPU HEITETÄÄN POIS KOKONÄÄN JOS MM. 4 PÄIVÄ VANHA KALA TAI TEKEVÄT "MAISTIAISET" ASIAKKALLE ETTÄ SE MENE KAUPAN JA LAITAVAT VANHA KALA ESILLE.

SE TARKOITTA ETTÄ SIELLÄ PUUTTU AMMATTITAITO JA KOKONÄÄN KUNNON SUOMALAINEN OHJE.KOSKA JOKAINEN VENÄLÄISESTA NAISISTA SIELLÄ ITSE POMO-VOI EI TULLA KOKONÄÄN TYÖPAIKKALLE JA HÄNELLE EI TULE MITÄÄN. IRTISANOIVAT SE AHKERAINEN JOKA TYÖPAIKKALLA 20 MIN AIKASEMMIIN JA VÄLITA KOKO TYÖPAIKAAN PALVELU LAATU JA HYVÄ JÄRJESTUS.

HYYGIENIA PASSI, ELY VALVONTA. YKSI REHELLINEN IHMINEN JOKA YRITTI SANOI KOKO ASIASTA SE " ei sopii työporukalle" tai "riitelee aina keskenään"

EIHÄN RIITELELE VAIN YRITTI NOUDATTA KOKO OPETUS JOKA OLEN OLLUT SUORITTANUT 6 VUOTTA OPISKELUN AIKAANA JA 8 VUOTTA TÖISSÄ KAUPAN ALALLA.

JOS EI NYT JOSKUS SE ASIAA TULE SILLE MM. MILLOIN ASIAKAS SAIRASTUU VANHASTA KALASTA JA VIE SE KALA TARKISTUKSEEN.

SILLOIN POMO MUISTELE REHELLINEN USKOVAINEN IHMINEN.SODOM JA HOMORA SAMA OLI POLTETTU KOSKA KOKO KAUPUNGISTA EI LÖYTYY YHTÄÄN USKOVASTA OIKEUDEN MUKAISTA IHMISTA.HERRA SANOI " JOS EDES YKSI LÖYTYY NIIN OLISI PELASTETTU KOKO KAUPUNKI".

ASIAA VAIN AJAN KYSYMUS.
P.S: Aina jos työporuka on VAIN NAISET AINA TULE RIITA.MM. KAIKKI NAISET RIITELEVAT KESKENÄÄN JOS PUUTTU KUNNON VAHVA MIES JOHTO RIPPUMATTA KANSALAISUUDESTA.
Kiitos ! Kun koettelin tässä kalatiskin porukalla hyvä, periaatteet, myötätunto. Kiitos että uskootte minuun, kiitos että sain tuntea minun tarpeellisuus ja merkitys ja opettelette uskomaan itseensä ja erotta oikea väärästä.
Ja antako Jumala Teille kahdeksi - se joka tovitte minulle...! ...
Kysymys disas kertojalle,miksi disas saa olla auki jouluna mutta muut
kaupat eivät.
KOska rajalla auki 24 t/ vuorokausi ja ALV palautus toimi myös 24 t/vuorokausi.Nyt klo.6 alken muuten minun neuvon mukaan.Eikohan? Kukas se ehdoitti? Kaikkea hyvää ja ei enää kiinosta käöydä tänne.Ihmiskunnia loukaus anntettu joo poliisille ja nyt heidän asia tehdä hyvä järjestus tässä määsä.Se on heidän vastussa.
1.Helppo kerto ihmisilta "HULUKSI" jos oma kala 4 päivä vahna myynnissa kuurolle vammaiselle.

2.Helppo mustamaalatta ihmista .

3.Helppo haukku maailman viimeiseenä sanalla .

4.Mutta Suomessa läki toimii ja sieltä se tule jokskus- kuuro invaliidi tuoda vanha kala ja poliisi joskus tule käymään koska Teillä ihmiskunnia alennettu niin matalaksi että jos näyttä kaikki poliisille niin ITSE SAATTE POTKU KOKO ALUELTA.

5.Oikeasti oli sanotuu ALY JA SAK ja poliisi pitä olla tekemisessa . Mafia rules25.12.2013 01:460
Pikkasen duunia paikalliselle ELY keskukselle ja SAK:n työnvartijoile :D :D
Rasistiset rikokset ja ihmisviha
Rasistiseksi rikokseksi voidaan luokitella rikos, joka kohdistuu henkilöön kansallisen, rodullisen, etnisen, uskonnollisen tai vähemmistö ryhmään kuulumisen johdosta. Rasistinen rikos voi olla esimerkiksi syrjintä, laiton uhkaus, pahoinpitely tai kiihottaminen kansanryhmää vastaan.
Joo Joo Teidän mielesta KAIKKI TÄSSÄ KANNATA LAITA SINNE KOSKA KAIKKI TÄSSÄ PUHUIVAT MINKALAINEN TYÖ OLETTE HYVÄ TYÖNANTAJA - ANNOITTE POTKU NOIN VAIN JA LAVASTATTE IHMISIJA JA TEIDÄN HAUKUMINEN KAIKKI POLIISILLA TODISTUKSEEN JA TODISTAJAN PUHELIN NUMERO , SEN TYÖNTEKIJAN JOKA OLI LAVASTETTU- HÄNELLE OLI LAITETTU 2 KARTONKKI VAATELKAAPIN JA HÄN EDELLEN MAKSA SAKKO. HÄN MUISTELE SE KUIN "KAUHEA UNTA" JA TEIDÄN TYÖPAIKKASTA VAIN LEIKKAUS SAALISSA LAPPEENRANNASSA TEIDÄN SUOMALAINEN TYÖNTEKIJA NUORI TYTÖ JALKAN YLIRASITUKSEN TÄKIÄ. HAUKKU VAA. KAIKKI KOPIOITTU JA LAITETTU POLIISILLE.
Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan
mikä helkutin disas kala???
Olen Suomalainen omassa koti maassa .

Ja omassa koti maasa minulle ei kuka:

1.Uhkaile laitomasti.
2.Nimittele ja alenta minun ihmiskunnia.
3.Lavasta .

Niin kalatiskin porukalle, viirolais rikollisten vaimolle ja hännen kaksois siskolle pitää vastata omasta teosta.Poliisi on tiedosssa.
Joo muut maat ottavat vasta korkeakoulutettu ammattilaset -Disas Fish otta kouluttamaton joukko ilman mitään moraali ja käyttö tapoja- siis luonnollisesti tule sinne kaikki rikolliset ja matalakoulutettu poruka siis ei voi odotta mitä hyvä tulevaisuus.
Poliisille AINA LAITETTU VINKKI TEIDÄN VAIMON JA TEIDÄN HAUKUMISESTA ENTISELLE TYÖNTEKIJALLE. KAIIKI PUHELIN NUMEROT TYÖNTELKIJOITA JOKA OLI LAVASTETTU TEIDÄN TYÖPAIKKALTA. KIITOS!
Ja vielä kaikki muut joka aloittavat tällä keskustellu. Mene itse hoiton kun kohdelet ihmiset sillä tavalla jas sinulta Disas fish-työpaikat
90 VASTAUSTA 3 217 LUKUKERTAA. Parempi olla finanssi consultti kun noin matalaluokitettu työnantajan palveluksessa ja muista kuin " kauhea uni" ja olla tekemisessä selläöien sinä- haukku muut ihmiset koska olet itse selläinen! Poliisi, SAK, ALY tiedossa koko asiasta. Kiusatta, lavasta ja ylirasitta vaa muita ihmisija ja oma työntekijoita !
Mene pomo hyvä saada ohjaus koultusta koska selliset palauteet ei voi olla hyvästä ohjausta:

1.Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms

2. Lavastettu työntekija.

3. Kaikki haukumiset erittäin matala ihmiskunnian loukattamisesta - en haluan edes toista- kaikki läöhetettu joo poliisille ihmiskunnianloukattamisen rikousilmoituksen todistukseen.
Matalampi ohjausta, asiakaspalvelu , asiakastyytyväisyys laatu ( sekä työntekjat että asiakkaat eivät osaavat puhua ja kirjoitta suomeksi) ei nähnyt ikinä missä.Se voi olla vain selläisessä yrityksessä missä kokonään valvonta ja ammattitaito puuttu.
Ketä pomo tunne tässä? Se joku aloitti koko keskustellu tai 45-s tai 98-s? Mutta kaikki tuntevat pomo koska jos ei olisi tehnyt ihmisille paha ei kuka kirjoitti kin tässä mitään ! Mutto kaikki tuntevat pomo koska ikuinen ilkemys ei ole mitään periäteitä ei moraalista laista- vain pelkkä myynti voitto mielessa ja haukuminen ja lavastaminen ja ylirasitus työntekijoille kaikkille joka kirjoittavat tässä.
Miten paljon paha ja viha kannata ihmisille tehdä että kaikki NOIN INHOTTAVAT se toimita? Kamala!
Tiedoksi:

1.Oli tehty kunnialoukaus ilmoitus polisiille 53 000€.33 000€ palkkan kärsimusta, 10 000€ kärsimusta ja 10 000€ kivusta ja särkystä.

2.Seeuraava kerta kun otatt rehellsiten ihmset kalatiskille POSTA KIROILEVA, POLTTAVA, HUMALAINEN JA RIKOLLINEN TOISTEN IHMISET LAVASTAVA PORUKA, JOKA ON VAALE AVIOLIITOSSA JA JOKA HUMALASEENÄ KÄYDÄ PAIKKALLINEN RAVINTOLOIHIIN.

3. Älä rasitta omat työntekijat koska kalatiskilta mene elämän peklla leikkaussaalille keskussairaalaan, tai poliisille LAVASTAMISTA.
P.S: Milloin maksat - silloin opiskelet kunnioita muut ihmiset paitsi kun omat milloinat.Kaikki ketka se pomo kiusatti neuvopttelen ilmoita Lappeenrantaan poliisille ja tehdä kunnialoukaus ilmoitus koska näillä kannata opiskella kunnioita ihmiskunnia.
Vinkki miten voi rangaista kuisaja:

1.Kopiuida kok teksi ja lähetta itsellesi e.mailin.
2Tehdä sähköllinen rikous ilmoitus polisiiliie.
3.Tässä : ilmoita asiaton viesti- ilmoita poliisille - ilmita aika, paikka, aihe ja rikous tekija eli. mm.kuka, missa, milloin ja mitä,

Ihmiset erikoissti selläiset joka ei tiesivät minkalaista raja omalle teokselle kannata opettella yksi kerta ja kunnolla ettei tule halua toinen kerta kuisata muita.

Lämpimästi neuvottelen kaikki joka se pomo kiusatti tehkä säkölliinen rikous ilmoitus ja niin hän opiskele kunnioita muut ihmiset paisti kun omat milloionat.
Hyvää Joulua ja Onnellista Uuutta 2014 vuotta! Elämä muuten ihaana JOS varoitettu oikea aika ja ei tehdä virheita lähestymalla selläiseelle KALA MAFIALLE kuten siellä ovat seka pomona että työporukaana kalatiskilla! Niin varoitettu sitten olet pelastettu !. Itse ihmittelin miksi pomo niin nopeasti alekirjoitti työsopimus tunttu kuten loukku- nyt teidän- kannatti käydä sairauslomalle jalkan ylirasituksen takia koska tein yli 1Ot/ päivässä työtä, kannatti kuunnella muiden LAVASTETTU työntekijoiden todistukset, kannatti itse olla ollut lavastettu ja kunnelle humalaisetn kalatiskin porukan haukumisen ja , kannatti lukea tässä pomon rasistiset haukumiset- ETTÄ YMMÄRTÄ -EI KANNATTA MENNA JA ASIOIDA SEKÄ OLLA TEKEMISESSA SELLÄISTEN KANSSA JA TEHDÄ TYÖTÄ VIELÄ HÄNNEN RIKASTUMISEEN-AMMATTI ON MINUN VOIMA JA MAAILMASSA ON NIIN PALJON MUITA TEKEMISTA ETTÄ OLLA VAIN TÄYDELLISESTI ONNELLINEN ETTEI OLLA ENÄÄ TEKEMISESSA SEN KANSSA MISSÄ TAPAUKSESSA! SUOMI ON LAILLINEN MAA JA JOKAINEN VATSA JUST OMAN TEKEMISEN MUKAAN!
Outo keskustelu,tämä terveys ongelmainen ihminen voi syyttää firmaa vaikka mistä,
keskustelu jatkuu,jos kerrot naisella ongelmia tai ......
sinun viestit poistetaan.Disas kaupalla on myös oikeus tehdä rikoisilmoitus
mutta s24 hyväksyy kaiken
SE TYÖNTANTAJA IRTISANOA IHMISET VAIN LAVASTAMISET TÄKIÄ: YHTELLE OLI LAITETTU 2 TUPAKKA KARTONKKI VAATEKAAPIN JA SOITETTU POLISIILLE JA SE IHMINEN EDELEEN MAKSA SAKKOT JA TOINEN OLI IRTISANOTTU KÄDELLISET "TYÖKAVEREIDEN" JOURUJEN TÄKIÄ, KOSKA VAIN TEHTI TYÖTÄ NIIN AHKERASTI KUTEN PYSTYN JA SAI VIELÄ KEHYS " OTTAKA KAIKKI ESIMERKKIKSI" ESIMIEHELAT. ELI EI VAIN YHDEN IHMISTEN "terveys ongelmainen"

SAK ja Ely otetaan lisä valvonta sen työntajallle. Kannata puhua tässä asioista KOSKA SELLÄISTA EI TARVITSE OLLA JATKUVASSA JA TOISTA.

Kyllä todistajoiden puhen numerot on olemassa poliisilla
Plys vielä komas " terveys ongelmainen" se joka meni nuoreenä Lappenrantan leikkaussaalille jalkan ylirastituksen täkiä. Se kin "terveys ongelmainen"! Kaikki jotka kirjoittavat tässä alusta asti ja loppu asti .

Mutta se työntantaja saa tehdä ihan mitää vaa koska hanellä on milloianat taskussa ja hän voi vain noin irtisanoia ihmiset kädelliset työporukan täkiä vaikka jos ihminen tehnyt työtä niin ahkerasti kuten pystyn . Se nykyiseellä aikaan -oman tyntekijan kunnian puplistus nimittellä sillä tavalla.
Kerro vielä että SAK ja ELY "terveys ongelmainen" SITTEN OLET KOKO ETELÄ-KARJALAN HALITSIJA !
JA AVI Työsuojelu Etelä-Suomi sama "" terveys ongelmainen".
Normali HYVÄ TAHTOINEN JA TERVE ihminen ei:

1.Uhkaile laitomasti.
2.Nimittele ja alenta muiden ihmiskunnia.
3.Lavasta .
4. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms

SE KÄYTÖS KOSKE KALATISKI PORUKA JA MYÖS 4 KOHTE NÄKÖJAAN TYÖNANTAJA KOSKA MUIDEN PALAUTEET TÄSSÄ ON OLEMASSA JA EHKÄ ON AIHE LISÄ VALVONTAAN ETTEI SELLÄISTÄ ENÄÄ TOISTUU JA TAPAHTUU:

P.S: VIISAS TYÖANTAJA KATSO MINKALAINEN TYÖNTEKIJA EIKÄ EIRTISANOA EIKÄ KUUNTELE KADELLSET "TYÖNKAVERIT" JOURUJA JA LAVASTAMINEN.JA ITSE VALVOA KUKA MILLÄ KONDIKSESSA TULE: HUMALASEENÄ VAI EI. JA IRTISANOA SE JOKA ON HUMALAINEN TYÖPAIKKALLA, EIKÄ SE JOKA TEKE YLITYÖTÄ VIIKKO, OMALLA VAPAANA, JA TYÖPAIKKALLA 20 MIN AIKASEMMIIN.
Näköjaan sen työnantajalle " ei halua palvella" ja "en halua tehdä työtä" ja " mitä tekisi että minua irtisanoivat" on arvokampi KUN SE IHMINEN JOKA HALUA TEHDÄ TYÖTÄ AHKERASTI, USKOLLISESTI JA LUOTETTAVASTI. JOURUT VAA ON TODISTESSA EI MITÄÄN POHJA OLE IKINÄ EIKÄ TULE OLEMAAN SEN JOURULLE! PELKKA KÄDELLISUUS JA LOMA TALVI KESKEEN SEN TYÖNTEKIJALLE . MUTTA SE JOKA HALUA TEHDÄ TYÖTÄ IRTISANOTTU JA TYÖTTÖMÄÄNÄ VAIN SIKSI KOSKA ON AMMATTIKORKEAKOULTUS, TYÖKOKEMUS JA HALU TEHDÄ TYÖTÄ AHKERASTI.
Ihminen joka "Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms" minkalainen oikeus on puhua sen "terveys ongelmainen ihmiselta" joka teki työtä hänelle 5.30-20.23 raskassa fyysisessa työssa ja ammattikorkeakoulututeenä ja saattu vain kiitettävät asiakaspalauteet ja myös esimiehen kehys " ottaka kaikki esimerkkiksi" ja ostajailta " olet paras asiakaspalvelija tässä."
p.s:paitsi kuin ihmiseenä olette todella sieluton ( IRTOSANOTTE ÄITI KENNELLA OLN ALAIKÄINEN POIKA MOLEMMAT SUOMEN KANSALAISET), sydämeton ( SAMA), epäkiitollisen /( TYYDYTTÄVÄ TYÖTODISTUS SEN JALKKEEN MILLOIN IHMINEN TEIN TYÖTÄ TEILLE JOPA OMALLA VAPAALA JA YLITYOTÄ VIKKO !!!!) ja epäammattilainen ( ette osatte edes erotta pahoija jouruja TODELLINEN HYVÄSTÄ TYÖNTEOSTA) ihminen joka olen ollut nähyt koko elämässä. Teille itsellesi kannata saada ammatilainen opetus ohjata ihmsija, osaata erotta pahoja jouruja HYVÄSTÄ TEOSTA TEIDÄN YRITYKSREN HYVÄKSI PUHUMATTA KOKO KALATISKIN PORTUKALLA JOISAA EI OLE MITÄ HÄVIKKEET JA POSITOT!

JA SELLAISET KIROSANAT KUTEN TEIDÄN SUUSTA EI IKINÄ EDES KUUNNELUT KOKO ELÄMÄ! PUNAISTU KUIN LUIN TEIDÄN KIROSANAT! ONNEKSI KAIKKI MENOSSA OIKEAN PAIKAAN OIKEA AIKA JA OPETTELETTA KUNNIOITA IHMISET IHMISENÄ VAA.EIKÄ KASTO OMAT RAHAPRIMAN KAUTTA.

ONNELLISTA LOPPU ELÄMÄN LOPPU JA KIRKKASTA URA JA MENESTYSTA TEIDÄN YRITYKSELLE JA KIITOS KAIKKISTA HYVÄSTÄ MITÄ TEITTE MINULLE !
Olisitte kiitollinen jos JOKU SANOI KOKO TOTTUS KASVOIHIIN EIKÄ SELÄN TAKANA SAILYTTÄ KOKO VANHA KALA 4 PÄIVÄÄNÄ JA MILLOIN KYSEILIN VASTAUS OLI " TÄSSÄ KAIKILLE IHAN SAMA" MILLOIN ESIMIEHELLE SANOI SE KARKASI. AMMATTITAITO PUUTUMINEN .LAVASTAMINEN, UHKAILU , NIMITTELU KALATISKILLA. PITA OLLA HYVÄ JARJESTUS JA AMMATTILAINEN KÄYTÖS .

HAUKUSITTE USKONTO, KANSALAISUUS, IHMISKUNNIOITUS PAHASTI NIMITTELITTE MINUA TÄSSÄ JA MUUT KIN NÄKÖJAAN KOSKA JOSTAIN SYYSTA KOKO PALSTA ALOITTETTU - SE ON RASISTINEN KÄYTÖS.

YRITTAKA ARVOSTA IHMISTA HÄNNEN TEON KAUTTA EIKÄ SANAN KAUTTA.

TYÖTÄ ON PALJON EDESSA - OSATA KUUNNELLA MITÄ TEILLE YRITETTY KERTOA KOKO PALSTALLA.

LOPPU.

EI TARVITSE TEIDÄN VASTATAUSTA .

KOETTA YMMÄRTÄ HAUKUMATTA MITÄÄN JA KETÄÄN. KIITOS!
töihin ja ei oikeen kiinnosta mutta haen kalan teiltä. On pakki sekaisin aivan oikeasti 4päivää vanhasta fisusta ja kakka lentää.

спасибо vinkistä miten slorvailen tämänkin viikon.
Laplandialla on virolainen omistaja, Disasilla suomalainen! Ihana paikka, tämä Disas!
Laplandialla Syyrilainen omistaja,nimi Darwish
Laplandian omistaja on karvakoura Syyriäläinen,Disasin Suomalainen
Nimeoma juuri siksi uskoisin menna alusta Disas Fishille töihiin koska oli muuten 3 työpaikka tarjoilla.

MUTTA KUN OLEN OLLUT SIELLÄ KALATISKILLA NIIN KOKEILIN VANHA ROOMALAINEN SANALASKU "KAIKKISTA JULMIIN TUOMARIT -ENTISET ORJAT".

NÄIN meni. VAARA OHJAUS, HAUKUMINEN, NIMITTELY, LAUANTAI, SUNUUNTAI TUNTTI LASKEMINEN JA OMAN PALKAAN VERTAILY.UHKAILI OLI " ME KOKONTAMME TÄNÄÄ ILALLA JA KEKSIMME MITÄ HÄNELLE TEHDÄ" . SEN JALKEEN SAIN POTKI VAIKKA ESIMIES LUVATTI YLITUS.

KAIKKISTA PAHIN SE ON KADELLISUUS. KUTEN MINUN TÄTI SANOI ETTÄ ITÄSSÄ ON SELLÄINEN SISTEMA ,ETTÄ PARANTUA TYÖKYKY- ASETTA YKSI TYÖNTEKJA ESIMERKKIKSI ETTÄ MUUT KIN ALOITTAVAT TEHDÄ TYÖTÄ HYVIN.

MUTTA VENÄLAIS-VIIROLAIS PORUKALLA SE EI TOIMI: HETI TULI JOURUT PÄÄLLE- JA VIELÄ SELLÄISET ETTÄ MENISI HETI ESIMIEHEN KEHYKESN JALKEEN " OTTAKAHA KAIKKI ESIMERKKIKSI " SUORA POLISIIN TEHDÄ RIKOUS ILMOITUS KUNNIAN LOUKATTAMISESTA.

MORAALI ON SELLÄINEN ETTÄ JOS POMO OLI HYVIN KOULUTETTU OHJATA IHMISET JA KATSO KUKA MITÄ TEKE-EIKÄ SANOI- NÄIN EI MENINSI: HYVÄ TYÖNTEKIJA SÄILYTTI TYÖPAIKKA JA YRITUS KUKKOISTA .

MUTTA KUN AMMATTITAITO PUUTTU SEKÄ POMOLLA ETTÄ KALATISKILLA NIIN KILPAILIJAT VOITTOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haluaisin tovivoa "työkaverille " TERVE MENOA VAA!

YLIRASITTA OMAT JALAT KORVIEN ASTI!

TYÖ MUUTEN ERITTÄIN FYYSISESTI VAIKKEA JA HENGILLISESTI MYÖS!

KOSKA KANNATA OLLA JOUSTAVA, KUNNELLA YHTÄ AIKA 4 KIELTA JA OSAA OLLA TOIMI KAIKKIEN KANSSA!

OLEHAN HYVÄ - TEILLE ON SIELLÄ TYÖTÄ RITTÄVÄ JA PARJATTAHAN NYT ERITTÄIN LOISTAVAKSI!

MUSITAHAN JÄRJESTA KALA PÄIVÄ MÄÄRÄN MUKAAN JA SAVUSTELLLU KALASTA OTTIMET ÄLÄHÄN LAITA TUORELLE JA VEITSET MYÖS!

TOIVOTTOVASTI TEILLE NYT ON HYVIN JA HELPPO OLLA SIELLÄ KUN YKSI TYÖNTEKIJA MENI- SE JOKA AINA OLI TYÖPAIKKALLA 10 MIN AIKASEMIIN JA KYSEILI- MITÄ KANNATA AUTTA ENNEN KAUPAN ALOITTAMISTA? MITÄ VIELÄ EI KERKESI TEHDÄ?

POMOLLE SAMAT TOIVEET: MAKSAKA HEIDÄN SAIRAUSLOMAT NIIN PALJON KUTEN HALUATTE- HE KAIKKI TIESIVÄT ETTÄ MAKSATTE JA KÄYTTÄVÄT KUTEN HE TEIDÄN POMOT-EIKÄ TYÖ- KOSKA TYÖ ETTE AJATTELETTE YRITYKSEN TULOKSESTA TA JA TYÖN LAADUSTA.JUURI SIKSI IHMISET TAVALLISET VÄLITTÄVÄT.KOSKA ASIKASPALVELU LAATU "0 TAI -0" JA KALA 4 PÄIVÄ VANHA .

IRTISANOTTE YKSI AMMATTIKORKEAKOULUTETTU TYÖNTEKIJA JOKA USKOISI MENNA SEN TYÖPORUKALLE.

JOS SE TYÖNTEKIJA EI SOPII JOKA TYÖPAIKKALLA OLI 20 MIN JA KALATISKILLA 10 AIKASEMMIIN, OLI TÖISSÄ JOPA OMA VAPAANA JA SAIRAUSLOMALLA JA JOKA TEIN MARKKINOINTTI SUUNNITTELMA JOKA VOISI NOUSTA TEITÄ MAAILMAN VOITOON TULOKSEEN MUKAAN.
Jgjcjkckckckvkckckckckckckvkck
Kyllä tämä todella pitäisi saada hoitoon tai takaisin venäjälle
tulisi kyllä halvemmaksi palauttaa rajan taakse
KOHTA KARAJAOIKEUS KÄSITTELE KAIKKI TEIDÄN SYYTTEET NIIN SILLÄ PUHUTAMME TYÖ JA MUUT KUISATTAVAT TEIDÄ "TYÖPAIKASTA"
PAISTI KUN SYYTETT OVAT SUOMEN KANSALAISUUDESTA JA VASTATTE OMAN HAUKUMISEN MUKAAN.
Rasistiseksi rikokseksi voidaan luokitella rikos, joka kohdistuu henkilöön kansallisen, rodullisen, etnisen, uskonnollisen tai vähemmistö ryhmään kuulumisen johdosta. Rasistinen rikos voi olla esimerkiksi syrjintä, laiton uhkaus, pahoinpitely tai kiihottaminen kansanryhmää vastaan
Kiitos, antamasi tiedot on vastaanotettu. Sähköinen rikosilmoitus on tarkoitettu tehtäväksi sellaisista vähäisistä rikoksista, jotka eivät vaadi välittömiä toimenpiteitä poliisilta. Välittömiä poliisin toimenpiteitä vaativia rikoksia ovat yleensä sellaiset tapaukset, joissa rikos on juuri meneillään tai juuri tapahtunut taikka poliisilla on tarve taltioida todisteita rikospaikalta (esimerkiksi asuntomurto).
Jos tarvitsette kiireellistä poliisin apua tai haluatte poliisin paikalle, soittakaa yleiseen hätänumeroon 112.

Ilmoituksen tekeminen

Sähköisen rikosilmoituksen tekeminen vaatii tunnistautumisen ennen lomakkeen täyttämistä. Tunnistautuminen voidaan tehdä joko pankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. Ilmoitus kirjataan tunnistautumisen jälkeen avautuvalle sähköiselle rikosilmoituslomakkeelle. Lomakkeen yhteydessä on tarkemmat ohjeet lomakkeen täyttämisestä sekä vaadittavista tiedoista.

Palvelusta lähetetty ilmoitus ohjautuu poliisilaitokselle rikoksen tapahtumapaikkakunnan perusteella. Poliisi tarkastaa järjestelmän kautta saapuneen rikosilmoituksen ja kirjaa sen poliisiasiain tietojärjestelmään. Ilmoituksia käsitellään pääasiassa virka-aikana ja tarvittaessa poliisi tiedustelee lisätietoja ilmoituksen tekijältä.
Vihaa pidetään kielteisenä tunteena, sillä se on pohjimmiltaan tuhoava voima.Kristillisessä maailmankatsomuksessa vihamielisyys on perinteisesti nähty yhdeksi seitsemästä kuolemansynnistä.
Kyllä tässä näkyy miten suomen kansalaiset ja ammattikorkeakoulutettu ihmiset kohtelevat selläsessä kalatyöpaikkalla. Kaikki ihmisloukattavat viestit kopioitu ja lähetettu poliisille ja karajalle.
Ei hyvää päivää!!!! Täällä joku mielenterveyspotilas haukkuu entistä työpaikkaansa -kannattaisi miettiä mitä tekee ja mitkä ovat mahdollisesti tekojen seuraukset -haukkumasi yritys voisi viedä sinut käräjille kirjoitteluistasi. Kirjoitustesi perusteella ei ole mikään ihme jos työsopimuksesi on purettu!!! Tuskin sinua enää kukaan palkkaa, käytöksesi on aivan ihmeelllistä.
Tässä palauteet Teidän toiminnasta 8.03.2012 ALKAEN EHKÄ TEIDÄN KÄYTÖKSESTA KANNATA PUHUA ENEMÄÄN KOSKA MM. YLI 100 IHMISIJA EIVÄT OLLA "! mielenterveyspotilas! NIIN KATSOPAS ENSI OMA KÄYTÖS MITEN HAUKUSITTE IHMISET JA USKON JA LUOTTANETTÄ SAK, POLIISI JA ELY AUTTAVAT TEILLE KIN KOSKA SE PALSTA OLI ALOITETTU VIELÄ 8.03.2012! MILLOIN EI EDES TIESI ETTÄ SELLÄSET KUTEN TYÖ OLETTE OLEMASSA. NÄKÖJAAN MUUT KIN IHMISET TEIDÄN MIELESTA OVAT "mielenterveyspotilakset vielä 08.03.2012 ALKAEN. NIIN HANKITTAHAN ITSE AMMATTILAINEN APUA SIELLÄ MISSÄ LÄHETÄTTE MUUT KOSKA TYÖ ETTE KOULUTATTE EDES KALA TISKI PORUKA ETTEI SAA MYYDÄ VANHA KALA TERVELLISESTI VÄÄRÄLLINEN MUILLE JA JUURI SIKSI KAIKKI MUUT OVAT " mielenterveyspotilakset" KOSKA PAIKKALLINEN VALVONTA PUUTTU 100% JA EI IKINÄ OLETTE VASTAMASSA OMASTA TEOSTA. KANNATA KAIKKILLE JOKA KIRJOITTI TÄSSÄ TEHDÄ RIKOUS ILMOITUKSET JA VIEDÄ VANHA KALA TARKISTUKSEN NIIN OPISKELETTE ETTE SAA HAUKKU IHMISIJA JA MYYDÄ VANHA KALA.
Kristillisessä maailmankatsomuksessa vihamielisyys on perinteisesti nähty yhdeksi seitsemästä kuolemansynnistä.
Mennen Ely keskuksen töihiin tai Vero toimistoon mielummiin että tarkista selläset ammatti ja käytöksellset tapojen puuttelliset ja opiskelen kunnioita Suomen laki.Ei myysin kenellakin vanha kala eikä puhua epatottuus kuten Työ.On todistajat koko keskustellu palsta ja se oli aloitettu silloin kun ei edes tiesin että olette olemassa maailmassa eli 08.03.2010!!!!!!!!!!!!!!
Hyvä työnantaja !

1.Ennen kuin menna Teille töihiin minulla oli 3 työpaikka tarjouksessa. Uskoin joo että olette rehellinen ja ammattitaitoinen ihminen.

2.Kokeilen Teidän työpaikkalla luoka viha koska minulla on ammattikorkeakoulu ja olen olut töissä epäkoulututtujen ihmisten kanssa joka haukuisivat ja nimittelevat minua vain siksi että minulla on AMK. Luoka viha.

3.Yrittin selvittä esimiehen kanssa ja vielä vanha kala asiaa ja itse sain potku.Ja vielä uhkailu joka on ylhällä ja nimittely kauhea kirosanoilla.

4. Tällä palstalla luin muiden ihmisten palauteet ja muistetaan nyt Teidän työpaikka kuin kauhea unta sama kuin entinen minun asiakas joka tuli etsiman apua Teidän työntekijoiden lavastamista, joka laitavat 2 tupakka kartonkki hännen vaatekapiin ja soittavat poliisille ja tulimiehelle.Se ihminen edellen maksa sakko Teidän työntekijoiden lavastaminen takia.

5. Ei enää hankitan työtä Teilla eikä samanlaiset yritykset kala ja viro venäläis joka perustettu vain ALV palautukseen ja työntekijaala ja asiaakkana ovat se ihmiset joka ei osaavat anta mitä palaute, koska he ovat viirolais-venäläisija ja eikä tulen ikinä syöman Teidän kala koska olen joo nänhyt minkalaiset käsittely tavat on Teilla.

6. Rehelliseenä ja ammattitaitoiseenä ihmiseenä työta löytyy etsimässä ja ette olette minun seuraava työnantaja eikä kaikki kala ja virolais yritykset jossa käyttävät vain ihmis työ ja hyväksi ettei ihmisella on minkalainen turva jos hän ei osaa kielta.. Ja valitsen se työnantaja kennella on hyvä maine ettei pahoita oma.Ja pyydän hänta otta vastaa kaikki puhelin numerot ja nimet ja sosiaali tunnukset ylös jos joku yritta pahoita minun rehellisten työntekijan maine.
p.s: rikousilmoitus ihmiskunnian ja työntekijan kunnia loukattamisesta tehty JUST SELLÄINEN KALATYÖPAIKKOJEN pomojen opiskeltavaksi MITEN KANNATA KOHTELLA IHMINEN . SIIS SUOSITTELEN LÄPIMÄSTI KAIKKILLE JOKULLE OLI HAUKKUTTU NAMA PUNAISEENÄ JA "esjoella työskennelleistä SUOMALAISISTA irtisanottiin suuri osa siten, että kerrottiin vasta päiviä ''irtisanomisen jälkeen'', että on potkittu pihalle.. Siis papereissa irtisanomis päivä oli esim 23pv kun työntekijälle kerrottiin vasta 25pv. Osalla entisillä työntekijöiltä on myös palkkoja vielä saatavana, mm. irtisanomisajan palkka, loma-ajan palkka ja viimeisen kuukauden palkka(mukaanlukien allekirjoittanut).

Ja tosiaan firman omistaja on täysin **********, ja ajattelee vain omaa lompakkoaan(kuten usein näissä tapauksissa), ja ainakin Tesjoella työnjohto on aivan **********. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms..." MNKO SUORA POLIISILLE JA TEHKA RIKOUS ILMOITUS KOSKA SELLÄISET IHMISET KANNATA OPISKELLA KUNNIOITA IHMISKUNNIAN JA ARVON JA SUOMEN LAKI. ALAHAN JAATTA NOIN VAIN ILMAN OPIETUSTA SELLAINEN !
Sinusta hullusta pitää tehdä rikosilmoitus,
tämä oli suomeksi,jummarsitko
Teille kannata anta sakko valtion kassalle vanhan kalan myynnista , korvaus ja rangauistus vangilassa ettei rikotta Suomen ja ihmiskunnia laki enää ja osatte kunnioita työntekijoiden ihmiskunnia.
Minulla oli joo trehellset työnanatajat ja siellä 2 viikko päästa sain vakituinen työpaikka ja kiitettävät työtodistus ennen kuin ei mennen selläiselle "työnantajalle" joka mustamaalata ihmiset että korvata oma vanha kala tai rikolliset työntekijat tai oma huolimattomus.PISTE.P.S: KUTEN NÄETTE TÄSTÄ KESKUSTELUSSA MITEN KOHTELEVAT REHELLISET TYÖNTEKIJAT SELLAISESSA TYÖPAIKKASSA JA HETKA OIKEAT PÄÄTÖKSET- KANNATAKO OLLA SELLAISTEN KANSSA TEKEMISESSA VAI EI- ETTEI MUSTAMAALAITTA OMA MAINE?
MUTTA RIKOUSILMOITUS SUOSITTELEN TEHDÄ KAIKKILLE JOKA KIRJOITAVAT OMA KOKEMUS TÄSSÄ - MINULLA ON EDELLSTEN TYÖNTEKIJAN PUHELIN NUMERO JOKULLE OLI 2 TUPAKKA KARTONKI LAITETTU JA EDELLEN HÄN MAKSA SAKKO JA MUISTA "KUTEN KAUHEA UNI" JA MINÄ KIN . NIIN TEHKA KAIKKI TÄSSÄ KIRJOITTAVAT RIKOUS ILMOITUS ETTÄ OPETTELLA YKSI KERTA JA KUNNOLLA SELLAISET .
OTTAKA OPPISKI KAIKKI ENNEN KUIN MENNA SELLÄISELLE TYÖNANATAJALLE TÖIHIIN - TARKISTAHAN MINKALAINEN MAINE HÄNELLA ON- KOSKA VAIKKA MINULLA 3 PALKKINTO JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS JA KIITETTÄVÄ AHKERUUS, AMMATTITAITO JA KÄYTÖS SUOMEN JA MAAILMAN VAHVIMMOISSA YRITYKSESSA - SAIN SILTI POTKU JA JUST-JUST SELVISI TE-TOMISTOSSA KOSKA OLEN OLLUT TÖISSÄ SELLÄISESSÄ VIROLAIS- VENÄLÄIS YRITYKSESSA JOISSA EI KUNNIOITETTÄVÄT IHMIS AMMATTI YHTAN PUHUMATTA IHMIS KUNNIA.
Kyllä tässä eläke kohta ja ei ole mitään hävitettävä niin voidan luokittele Etelä-Karjalan pahimmat yritykset mihin EI KANNATA MENNA TÖIHIIN OMAN TYÖKOKEMUKSEN JA TYÖKAVEREIDEN KOKEMUKSEN MUKAAN:

1.SE on maailman pahin työnantaja joka nänyt ikinä
2. Savu Kari
3.Kaikki muu virolaiset yritykset joka ei maksa palkka omille työntekijoille ja muistamaalatta heidän maine ettei maksa palkka.
Täydellinen lavastus.Sama kun nuorten jääkiekko mestarus kilpalu Ruotsissa tuomaristo yritti lavasta suomalaiset poijat - antoivat 2 jäähdytysta suomalaisille ja ei anta ruotsalaisille minkalaista rangaistusta vaikka oli aihe- sama se työnantaja ei rangaista oma työntekija vanhoista kaloista 4 päivä eikä humalaisten olemista työpaikkalla MUTTA REHELLSELLE TYÖNTEKIJALLE JOKA SE JA KERTO ESLIMIEHELLE ANTA POTKU. MUTTA SUOMESSA ON TOIMIVA LAKI JA EI SAA MYYDÄ TERVEYSVAARALLISTA KALA KENELLE KAN SAMA KUIN LAVASTA REHELLISET TYÖTEKIJAT.
Ihan totta,hanki nyt itsellesi apua.
Mielenterveys palveluja on varmaan saatavana lpr.
SAK ELY POLIISI JA KARAJA KOHTA TULEVAT TEILLE AVUKSI .SIELTA SAA MYÖS JOKU SELITUKSET
Ja myös suojelus paikkallisille ihmisille selläista tervellisesti vaarallista kalasta ja työnantajalta joka hauku ihmisija nama punaiseelä jne.Toivotan KAKKILLE ja omalle lavastettu ystävälle vieda myös poliisille ilmoitukset ja vanha kala oikejan paikkaan tarkistukseen koska viiranomaset pitää puuttu koko asiaan.
Totta tässä oli ihmistet kirjoitettu vielä 8.03.2012 ""Asiatonta" käytöstä luvata ilmoittaa joka tapauksessa"Ja se ongelma jatkuu 2 vuotta ihmiskunnia loukaminen ja vanha kala myynti ilman mitään posto kalatiskilla- JOS OLISI AMMATTITAITO NIIN TYÖANTAJA TIESI ETTÄ HÄVIKKET JA POISTOT MIN10-20% JOKAISESSA TYÖPAIKKASSA - kannatta poliisille ilmoita koko sen työnantajan käytöksestä ja haukumisesta ihmiskunnian alentamisesta .ja vihreasta tonni kala filesta ja kuivasta savu siika kalatiskilta viiranomailelle ja kopioida kaikki haukumiset ETTÄ 2 VUOTTA PÄÄSTÄ kun se keskustelu palsta aloitettu ja yli 100 ihmiset ! kirjoittavat tässä ETTÄ VIIRANOMAISILLE KANNATA SELLAISET KALA YRITYKSET SÄÄNNÖLLISESTI TARKISTA LÄHES JOKA KK POLIISI, SAK, ELY . VIIRANOMAISET SÄÄNNÖLLISET TARKISTUS VOIMAAN SELLÄISELLE KALA YRITYKSELLE JA KK . KIITOS !
Viha on myös kansanperinteellinen sairaus.
Viha on inhon, vastenmielisyyden, antipatian tai vihamielisyyden tunne. Viha voi kohdistua toiseen henkilöön, asiaan tai ilmiöön. Usein vihalla tarkoitetaan voimakasta tai intohimoista tunnetta, mutta viha voi olla myös ”kylmää”, tai vähäistä inhoa.
Viha voi perustua vihan kohteen pelkoon tai aiempiin kielteisiin kokemuksiin kohteesta tai jostakin siihen yhteydessä olevaan.
Vihaa pidetään kielteisenä tunteena, sillä se on pohjimmiltaan tuhoava voima . Voimakas ja intohimoinen viha voi johtaa hallitsemattomaan käytökseen. Jotkut muutkin tunteet, kuten pelko, voivat johtaa väkivaltaan, aggressioon ja hallitsemattomaan käytökseen.
Joitakin vihan ilmenemismuotoja pyritään joissain yhteiskunnissa kieltämään. Viharikoksiksi kutsutaan joihinkin ihmisryhmiin, yleensä etnisiin ryhmiin kohdistuvan vihan ilmauksia, yrityksiä luoda vihaa muissa, ja tekoja, jotka on tehty tällaisen vihan vallassa. Etnistä vihaa kielletään varsinkin länsimaissa.
Kristillisessä maailmankatsomuksessa vihamielisyys on perinteisesti nähty yhdeksi seitsemästä kuolemansynnistä.
Viha on myös kansanperinteellinen sairaus.
Viha on inhon, vastenmielisyyden, antipatian tai vihamielisyyden tunne. Viha voi kohdistua toiseen henkilöön, asiaan tai ilmiöön. Usein vihalla tarkoitetaan voimakasta tai intohimoista tunnetta, mutta viha voi olla myös ”kylmää”, tai vähäistä inhoa.
Viha voi perustua vihan kohteen pelkoon tai aiempiin kielteisiin kokemuksiin kohteesta tai jostakin siihen yhteydessä olevaan.
Vihaa pidetään kielteisenä tunteena, sillä se on pohjimmiltaan tuhoava voima . Voimakas ja intohimoinen viha voi johtaa hallitsemattomaan käytökseen. Jotkut muutkin tunteet, kuten pelko, voivat johtaa väkivaltaan, aggressioon ja hallitsemattomaan käytökseen.
Joitakin vihan ilmenemismuotoja pyritään joissain yhteiskunnissa kieltämään. Viharikoksiksi kutsutaan joihinkin ihmisryhmiin, yleensä etnisiin ryhmiin kohdistuvan vihan ilmauksia, yrityksiä luoda vihaa muissa, ja tekoja, jotka on tehty tällaisen vihan vallassa. Etnistä vihaa kielletään varsinkin länsimaissa.
Kristillisessä maailmankatsomuksessa vihamielisyys on perinteisesti nähty yhdeksi seitsemästä kuolemansynnistä.
Viha on itsetuhouttava voima ja 7 kuolemansyyntista. Siis lopetta ihmiset vihatta koska tuhoat itsensä. Ahneus myös. Jos olisit myyi vanha kala Venäjällä tai Kiinassa istuisi vangillassa ainaskin 2 vuotta. Niin siirta oma energia mielummiin oman hkl kuntan opetukseen. Puhumatta ammattilaista käytöksesta .
Ongelma näköjään työnantajassa koska ei voi olla non paljon ihmiset olla epätyytyväinen 08.03.2012 ALKAEN AKEN HÄNNEN TOIMINNASSA. HELPPO HAUKKU MUUT VAIKKA MITEN JA LAVASTA LAITAMALLA TUPAKKA KARTONKKI VAATEKAAPIIN - MUTTA VAIKEA KATSO OMA ITSENSÄ MINKÄLÄINEN PALVELU JA TAVARA LAATU, OMA KÄYTÖS JA IHMISARVO SEKÄ KIITOILLISUUS OMALLE TYÖNTEKIJOILLE JOKA TEKI REHELLISESTI TYÖTÄ 5.30-20.30 SATOI TAI PAISTOI.
Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät.
Kaikki, mitä teette, tapahtukoon rakkaudessa.
Ei täällä kukaan kannusta sinua.Yli 100 kertaa täällä selität ja haukut
yrittäjää,sinut pitää saada joko käräjille tai suljetulle osastolle.
Jos disas ei tee sinusta rikosilmoitusta minä teen sen.
Vaikka on yleinen keskustelu-palsta niin ei saa puhua paskaa
henkilöistä,yrittäjistä nimeltä mainiten
En tiedan kennelta juuri puhutte mutta itse kulustatte ihan sairaana ihmiseenä. se on keskustelu palsta ja erittain paljon ihmiset tässä kirjoittavat 8-3.2012 ja jos puhutte 2 vuotta yhden ihmistyne kanssa niin käänäkaha oma katse mielumiin oman terveyden tilanteen jos noin suuri viha teilla on sisällä niin kannata ehkä itse menna "suljetulle osastolle" koska se viha tuhoutta Teitä sisältä. Se on totisesti
" yleinen keskustelu-palsta" ja monet ihmiset just puhuivat tässä ihan juuri se mitä ajattelevat tästä asiasta 8.03.2012 alkaen
Mutta kyllä teidän rasistiset ja ihmisloukattavat vioestit kaiki merkittu polisiille koska ei saa ihmiset haukku noin pahasti kuten Työ ja näillä kannata opiskella ETTEI ENÄÄ HAUKUSITTE KENNELEKAN JA UHKASITTE ETTEI KUKA PALKITSE ENÄÄ TEIDÄN ENTISET TYÖNTEKIJAT . SE ON LAITON UHKAILU JA 2 VUOTTA VANGILLA TÄSTÄ ASIASTA.
EKÄ TÄMÄN KÄYTÖKSEN JALKEEN KANNATA ITSE MIETISKENELLA OMAT OHJAT NOUDATTAMAAN "sinut pitää saada joko käräjille tai suljetulle osastolle" : !Ja tosiaan firman omistaja on täysin **********, ja ajattelee vain omaa lompakkoaan(kuten usein näissä tapauksissa), ja ainakin Tesjoella työnjohto on aivan **********. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms...
TEIDÄT KYLLÄ MUUT IHMISET LAITAVAT SINNE MIHIIN TYÖ KULUTTE KOSKA JOKAINEN VASTATA OMASTA TEOSTA ITSE OMAN AIKAAN. NIIN VOITTE EDELEEN UHKATA ETTEI KUKA PALKITSE ENÄÄ ENTISET TYÖNTEKIJAT NIIN JOS EI PALKITSE 10 TYÖTUNNIN YLIRASITETTY FYYSISEN TYÖN JALKEEN NIIN VIEDETÄÄN TEIDÄN VIESTI MIHIIN TARVITSE JA SIELLÄ TEITÄ OPETTELEVAT KUNNIOITA IHMISARVO JA AMMATTITAITO HAUKUMATTA KETAAN.

EI HAUKUSIN KETÄÄN MILLOIN KAN KOSKA, OLEN REHELLINEN AVOIN JA USKOVAINEN IHMINEN JA MINULLA ON KIITETTÄVÄ AHKERUUS, AMMATTITAITO JA KÄYTÖS SUOMEN JA MAAILMAN VAHVIMMASSA YRITYKSESSA JA TÄNÄÄN TULI TYÖTARJOILU KÄÄNTÄJÄNÄ SUOMI RIKOUS POLIISI JUURI SIKSI SUOSITTELEN YSTÄVÄLLISESTI LOPETTA HAUKUMINEN JA YRITTÄ HOITA OMAN HKL KUNTAN KOULUTUS JA KALAN TUOREUS TARKISTAHAN ITSE JOS TYÖNTEKIJAT EIVÄT VALITTAVAT
Kyllä töitä saa kun vitsi siitä hakea, paitsi kun ei tässä. 4 päivä vanha kala ja ettiei ole minkaliset poisitot-kaikki mene keitiöön- ja käsittely tiskin ala biojattesin oleva pyrtyst- se on totuus ja toivottovasti paranne ajoissa kun asiaa on otettu esille.

Potku kirkas päivä keskeen ahkeraisempan 5.30-20.20 työn jalkeen ja kaikki vkl, pyhät ja esimiehen kehy " ottahan kaikki esimekkiksi" se kin tottus.

Ja kaiki ylhällä olevat irtisanominen tarinat 2 päivä vanhat irtisanominen todituskeen sekin tottus.Niin olkahan varovasija omat syytöksen mukaan koska jos laita paikkaliset lehdin kuuluisuus jka kerätä KAIKKI epätyytyväisyyden ihmiset SAATA KOKO YRITYS menna oikean paikaan.

Siis parantuahan hyvät ihmiset OMA AMMATTITAITO ja saatte UUSI parempi työpaikka jossa tienatte parempaan palkka ja vähemmällä hermojen menoilla kun tässä. Itse kävin sen kautta ja EI IKINÄ ENÄÄ palautetään ja ajoin ohi aina niin kaukaana kun mahdollista. Itse sain myyntipäällikön virka VAIKKA SEN POMO OLI HAUKUTTU "EI KUKAAN ENÄÄ PALKITSE SINUA".Se kin aika outo koska minkäläin n sen pomolla on oikeus päätä kuka minua palkitse ja kuka ei ja MUUTEN HAUKKU IHMISET VAIN SIKSI ETTÄ HE USKOISIVÄT ALEKIRJOITTA TYÖSOPIMUS HÄNNEN KANSSA?
Ehkä kannata ajattelja ennen kuin tehdä tai puhua jotain ja käydä lisä koulutukseen ihmisten ohjausta ennen kuin aloita huuta ihmiste päälle ja uhkaila koska kaikki tiesivät Teitä ja ehka sama kannata ajattella vahan kuin lähettä ihmista jossakin mihiin Teille näköjään itse aika hyviin sopiisi koska 8.03.2012 alkaen ihmiset tässä kirjoittavat "Ja tosiaan firman omistaja on täysin **********, ja ajattelee vain omaa lompakkoaan(kuten usein näissä tapauksissa), ja ainakin Tesjoella työnjohto on aivan **********. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms.! LÄMPIMÄSTI SUOSITTELEN ENSI PUHDISTA OMAT IKKUNAT KUIN TUOMISTE NAAPURI LIIKAISESTA IKKUNOISTA. LOPETTAHAN UHKAILU JA HOITA ENSI OMAT ASIAAT KUNTTON KUN IHMSET VALIOTTAVAT 2 VUOTTA.
Krsitillisessä uskossa ihmiseenä voisin suosittellä lämpimästi pomolle TEHKÄ VÄLIARVIOINTTI ja silloin tiesitte että kala täysin hoitamatta tuoreus tarkistuksen mukaan ja "kaikkille ihan sama" ja ei kuka kirjoitta Tesjoien sivuoivikoodi tai hauku .....

Vaikka jos haukusitte minun uskonto,minua ihmiseenä niin todellä sälittävä koska ensi vaikutatte hyväänä ihmiseenä ja koko Teidän ohgelta -tietoen puutuminen -mitä OIKEASTI on menossa..

Ainaskin minä jos joku alka puhua minulta EI TOTTA-mistä irtisanotte minulta -PAHOJEN KILPAILIJOIDEN JOURUJEN TÄKIÄ-NIIN OTETAAN VASTA KAIKKI VIESTIT JA MYÖS PUHELIN NUMERO JA HKL TUNNUS JA TITTELI. Näin kerron omalle seuravalle työnantajalle KOSKA EI SAA HAUKKU, MUSTAMAALATTA IHMISTA.SE MINUN VÄLIARVIOINTTI PALAUTE TYÖNTEKIJÄÄNÄ.KANNATA KATSO IHMISTEN AHKERUUS,KÄYTÖS JA AMMATTITAITO.
Miten kannata otta kritika vastaan? Riippuu siitä että mihin sävyyn kritiikki annetaan ja mitä kautta se tulee mun tietoon. Jos luen sen kahvihuoneen seinältä "yleisluontoisen ja kaikille tarkoitetussa" muodossa (kuitenkin tiedostan että se lappu on syntynyt mun virheen takia) niin huono asiaa. Jos se sanotaan asiallisesti päin naamaa, niin asia fine, keskustellaan ja oletan että mulle neuvotaan asia x tai että asia on sillä kuitattu eikä siitä tarvitse jauhaa enempää. Jos taas kuulen mun työnteon kritisointia joltain kolmannelta osapuolelta kiertoteiden kautta, niin voi jumalauta SIIS OLISITTE PUHUA IHMISTEN KANSSA päin naamaa JA KYSYTTE ONKO SE TOTTA ENNEN KUIN IRTISANOA AHKERASIMMAN JA LUOTETTAVAM TYÖNTEKIJA VAIN KÄDELLISTEN JOURUJEN TAKIA.
Joko pakkohoidossa vai putkassa kun ei ole nyt löytynyt tupakkaa kaapista
Sen kärsivan henkilön numero on joo poliisilla. Jos ihminen ei kuule muita niin ei enä mikään voi olla sen ihmisten hyväksi.
ihmisilla jotain pakko mieli : pakkohoidossa,mielisairaua, yksityis osaso, putka jne.AIVAN TERVE AJATUKSET TERVELTA IHMISELTA!
Kuka se on ? En tiedän häntä !
Tervetuloa vaa töihiin sinne : "pakkohoidossa,mielisairaua, yksityis osaso, putka jne.AIVAN TERVE AJATUKSET TERVELTA IHMISELTA!!
Vielä helppolla pääsen pois sieltä kun kuten minun ystävä sanoi :"hyvä kun ei laitettu huumeitä vaattekaapiin"! TERVE MENOA VAA! JA TERVETULOA TÖIHIIN MAAILMAAN REILUUN TYÖPAIKAAN!
Toivouksija: että se ihminen joka haukku tällä tyntekijoille syötti itse se vihrea tonni kala file ja 4 päivä savu siika ja sitten osaisi vastata oman kalatiskin hkl kuntaan teosta ja sanoista.
Kyllä poliisille viedetty asiaa ja se käsittele koko asiaa . Koko Uhkaminen ja haukuminen .Loppu käsittelty.
Vieläkin kerron sinulle,hae mielenterveys toimistosta apua itsellesi
koska sinä olet todella sairas vaikka et sitä itse huomaa
Toivotan Teille älähan istu omalla toimistolla ottakahan esimiesta mukaan ja menka opiskelka ja tehka työtä kalatiskille opettele heita puhua normallisti ja noudatta hygienian passi koska edes asiakkaat huomasivät että tuore tonni file on vihrea ja opettele edes laita poistot puhumatta totisesti Teille ja heille asiallisesta käytöstä.Eli aloittahan keskustelun palstan alusta.Kiitos.
Ja 4-5sm pyrstyt joka leikkavat myydetty kalasta ja laittavat biojatten sakkin lähellä käsittelyn pöydän alhalla ja veivät keittiöön salattiin Syöhan itse olka hyvää! Terve menoa ja terve haukumista vaa ja loistavat myyntitulot!
Eikö vielä ole hoitopaikkaa,
Mikkelissä on moisio voi päästähoitoon,
menisitkö vapaaehtoisesti,
pyydän
Ei kuka vielä ikinä sai siunausta kiusamalla ja haukumalla ihmiset.

Siksi koko yrityksen kaupat meen kohta minukseen ja tappiokosi ja joukko joka rahoitti hävisi 0:4.Niin odottahan kohta Herra palkitse kiusaja ja uhkalija !
1. Todella sälittäväksi käy se ihmista joka tietä ja vartioita kaikki vapat paikaat hoitolla ympäri .Ehkä on tarkoitus hänelle!

2. Itse ei olen ollut tekemisessä eikä tulen tekemiseen koska olen uskovainen ihminen ja tehdän just selläisetn kanssa vapaaehtois avustus työttä kirkkossa .

3. Säälittäväksi käy kaikki muut työntekijat joka ovat selläisten haukuvan ja muiden ihmisaron alentavalla armolla.

4.Juuri siksi kannustettaan kaikki kirjoitukset tässä 08.03.2012 alken.
Kuin minun edelllinen Suomen paras pomo joka oli 70v vahvimmassa Suomen ruokaketjussa sanoi ja missä saimme ketjun paras palkkinnon koko myynnin mukaan:

Paremi ei käydä töihiin selläiselle:

1. Joka ei maksa palkka koska ei osaa hoita koko yrityksen asiaat ja sitten haukku ja alenta työntekijat ja mustamaalatta heidän maine.

2. Kädellisille nais pomolle,joka omasta ammattikädellisuudesta poista kilpaileva ammattikorkea ihminen työpaikkasa ja juoruttele sen päälle että puhdista oma pahat teot.

3. Selläiselle työporukalle joka lasktetta työkaverin tunnit ja jos huomaa että työkaveri teke työtä joka vkl lauantai ja sunuuntai jouruttele pomolle tai lavasta laitamalla 2 kartonni tupakka ja soita rajamiehelle .Puhtaaksi lavasta omat kilpalijat työpaikkalla, joka veivät työtuntti tai olet sen huolimattoman pomon sukulaiset .

4. Parempi ei olla selläisten kanssa missä tekemisessä ja varoita muut kin ettei tule samanlaista.

5.Omalle rehelliselle työnantajalle sanoi ettää jos joku soita ja mustamaalatta niin OTTAHAN TIEDOT YLÖS JA KIRJOITTAHAN KAIKKI HKL TUNNUS , NIMI , SUKUNIMI JA ISTUTAAN JA PUHUTTAN JA NOSTETÄÄN KISSÄ PÖYDÄLLE JA PUHUMME KOKO AIDASTA EIKÄ VAIN YHDEN NEULAN AIDASSA.
hullu
Sinun nimi on !

Varata aika itsellesi sen sijan kun Lappeenrantan kunta nouse verot kaikki ALV palautus yirykselle !!!!!!!!!!!!!!!!! Kaupunkin pomo kyllä tietä että rajan lähellä maa on kulta kaivos ja kannata autta myös paikkallisille lukiolle , vanhuksee!
vieläkin olet
Ihan sama .Tehka se viirolais-venäläis poruka työtä ja maksako veroja.En olen mitään siirtolais työvoima.Olen SUOMAIANEN JA SUOMEN MAA RAKASTA MINUA ENEMÄÄN KUIN KÄDEHTIVÄT TYÖKAVERIT.MAKSAKO 600€/ PER NUPPI JA TEHKA TYÖTÄ NIIN KUNNOOLLA KUTEN PYSTY- NIIN MINULLA MUUTEN HYVÄÄ OLO KUN SUOMI ON VERO PARATIISI JUST SELLÄISELLE JOKA EI HALUA TEHDÄ TYÖTÄ JA ELÄTTÄVÄT ITSENÄ SOSIAALITUOLSSA.MINUN ANOPPI ELÄÄ PAREMPI KUIN HÄNNEN SISKO JOKA TEKI KOKOELÄMÄ TYÖTÄ JA HUOLI OMASTA ASUNTOSTA.ANOPPPI ELÄÄ VANHUS ASUNTOSSA JA KAIKKI PALVELUT JA MAKSUT O.K. NIIN TERVETULOA MAKSA VERO 600€/ PER NUPPI JA JOURUTTELE ENEMÄÄN NIIN SAATTE MAKSA ENEMÄÄN VEROJA KIN KUN TEKISITTE ENEMÄÄN TYÖTÄ!
Miten haukutettu sama nimitetty. :DDDDDD!!!!!

Eli itse olet.Et olet AITOA SUOMALAIEN -OLET PUOLIKSI VIIROLAINEN JA IHMISET OVAT EDELEEN SIITÄ MIELTÄ ETTEI KUKA SAA SIUNAUSTA KIUSAMALLA MUITA. NIIN :

Paremi ei käydä töihiin selläiselle:

1. Joka ei maksa palkka koska ei osaa hoita koko yrityksen asiaat ja sitten haukku ja alenta työntekijat ja mustamaalatta heidän maine.

2. Kädellisille nais pomolle,joka omasta ammattikädellisuudesta poista kilpaileva ammattikorkea ihminen työpaikkasa ja juoruttele sen päälle että puhdista oma pahat teot.

3. Selläiselle työporukalle joka lasktetta työkaverin tunnit ja jos huomaa että työkaveri teke työtä joka vkl lauantai ja sunuuntai jouruttele pomolle tai lavasta laitamalla 2 kartonni tupakka ja soita rajamiehelle .Puhtaaksi lavasta omat kilpalijat työpaikkalla, joka veivät työtuntti tai olet sen huolimattoman pomon sukulaiset .

4. Parempi ei olla selläisten kanssa missä tekemisessä ja varoita muut kin ettei tule samanlaista.

ELI ENSI SUORISTAA OMA AITA JA REMONTOITA SE - ELI OSAAISITKO EROTTA PAHA JA HYVÄ TYÖNTEKIJA TOISEN TOISENSÄ - JA NIIN VOIDAN JATKA KESKUSTELLU.

MUUTEN EI OLE MITÄ AIHEITA ENÄÄ.

KIITOS!
Pidä kaapit lukossa niin kukaan ei laittele sinne tupakoita
Se oli virolainen tyttö jas hän kävi minun työpaikkaan surulisenä ja antoi hänelle silloin PAM yhteys lomakke . Silloin huomasin että hänellä on vaikeat ongelmat ja hän antoi joo minulle oma puhelin numero ja soitin hänelle sen vuosi milloin itse joudui laitomasti lavastettu koska minun puhelin nuettelossa oli sen työpaikan nimi hänen nimen vasta. Kerroin hänelle miten minulle kävi- kädellisten jourujen täkiä - vain siksi koska olen suomalainen, naimesissa ja ammattikorkeakoutuksessa ja tein työtä ahkerasempi ja ammattitaitosempi kun kalatiski poruka- se naiset antoivat minulle väärä neuvot, haukusivät suora kasvoin päiv- erittäin pahasti,keksivät pahoja jouruja ja loppusksi "me kokontamme tänä illlalla ja keksimme mitä hänelöle tehdä". LOPPULLISESTI POMO YLITYKSEN SIJAAN, MITÄ OLI LUVATTU ESIMIEHELTA, IRTISANOI MINUA KERTOMATTA KOKO SYY . SE ON TYÖN JALKEEN 6.30-21.30 SATTOI TAI PASITON, VIIKKO YLITUNNIT, OMA VAPAA JA SAIRAULOMA. SYY OLI VAIN ETTÄ OLEN NAIMISISSA, AMMATTIKORKEAKOULUTETTU JA AHRERASEMPI KUIN MUUT. NIIN KÄVI SEN VIIROLAISELLE TYTTÖLLE KIN, PAISTI KUIN HÄNELLE LAITETTU 2 TUPAKKA KARTONKI JA SOITETTU POLIISILLE JA TULI MIEHELLE. NYT HÄN ASUU HELSINKISSA JA MUISTA SE KUN "KAUHEA UNTA" .
Ei tällä kansalaisuudesta kysymus.

Tässä on eri louka kysymus. Muuten omat tavarat oli 2 viikko ilman mitä vaatekaappista ihan noin ja muille kin. Ei kuka vakuettu tälläista.Mutta oltin oppiski, vaikka miten olet ystävällinen: töih yhdelle viirolais tyttölle matka Tallinnan koska hänellä 2 lapsi ja ei ole miesta, töiselle itseopiskelu kirjat suomi-englanti hännen lapsille- EI IKINÄ MENE HYVÄKSI- JOS OLET ERILOUKASTA ERIKOSESTI JOS SINULLA ON NÄTTIMPI KASVO,KORKEA KOULTUS JA OLET PAREMPI TYÖNTELKIJA.

YSKI SUOMALASESTA TYTTÖÄLTÄ SE VIIROLAIS POMON SUKULAINEN VÄLITTÄ ESIMIEHELLE HETI KUN 5 MIN AIKASEMMIN HÄN POISTU ( HÄNELLE OLI MENTAVA LEIKKAUS SÄLILLE JALKAN YLIRASITUKSEN TÄKIÄ), VAIKKA SEURAANA PÄIVÄÄNÄ SE VIIROALIS POMON SUKULAINEN TULI NIIN HUMALAISTENÄ TÖIHIN ETTEI JAKSA VAIN OLLA SIELLÄ.

JA ITSE OLEN OLLUT IRTISANOTTU KOSKA MINUN AMMATTIKORKEAKOULUTUS HERÄTÄ KÄDELLISUUS KOULUTTUMALLA IHMISILLA, ENSINEN VIIROLAIS POMO, VENÄLÄIS NAIS POMO- HYE VAIN KÄDEHTIVÄT JA JOURUTTELEVAT PAHOJA JOURUJA.

JOURUTTELUSTA OLEN OLLUT IRTISANOTTU VAIKKA TYÖPAIKKALLA OLEN OLLUT 20 MIN AIKASEMMPI KOKONÄÄN JA 10 MIN KOKO TYÖSSÄ,KAIKKI VLP, PYHÄT,VIIKKO YLITYÖSSÄ JA OMA VAPAA JA SAIRAUSLOMA.

ELI JOS OLET:
1: Suomalaien
2.Naimisissa
3.Ahkerasempi kun muut ja sinulla on luonnoillisesti parempi palkka ja asiakaspalauteet

NIIN SE HERÄTÄ KÄDELLISUUS.

SIKSI KANNATA MENNA VAIN SAMA LUOKALAISTEN PORUKAN KANSSA TÖIHIIN ETTEI NORMALLI ASIAAT HERÄTÄ KÄDELLISUUS MUILÄ.

JOS MENNEN NIIN MENNEN TÖIHIIN VAIN SUOMALAISTEN KANSSA TÖIHIIN TAI POMOLLA SIIHEN, KOSKA SE PORUKA VIELÄ KAUKAANA HYGIENSIAN PASSIN NOUDATTAMISTA, ASIALLINEN KÄYTÖKSESTA PUHUMATTA OIKEAN AIKAAN TYÖPAIKKASSA OLEVA JA PUHUMATTA LASKEMATTA TUPAKKA TAUKOSTA JA HUUMALAISTA OLEMISTA.

JOS OLISI POMO SIELLÄ- JA MINULLA ON AMMATTITAITO JA SUOMEN PARHAT TUKSET SEN LOUKALASILLA PORUKALLA - NIIN HETI SOITTASI LÄÄKÄRILLE JA TEIN NÄYTTE ETTÄ IHMINEN HUMALAINEN TULI TÖIHIIN-ANTOI SE TOSISTUS ETTÄ VERESSA ON ALKOHOLI- EI SAA EDES AJAA AUTOLLA, PUHUMATTA TYÖN KÄYMINEN. PUHUMATTA TYÖKAVEREIDEN LAVASTAMISTA VAIKKA ITSE KÄY HUMALAISTENÄ TÖIHIIN JA MYÖSTYÄ 1,5 TUNTTI JA "KAHVITAUKOLLA" 30 MIN TAKAPIHALLA REKKAMIEHEN KANSSA, VAIKKA ITSE NAIMISILSAA SUOMALAISTEN MIEHEN KANSSA.

ERI KANNATA OLLA SELKEÄT ASIALLINEN KÄYTÖKSEN JA TYÖN ARVOT JA TAVAT JOKA ON RAKENNETTU MUISSA HYVÄSSÄ TYÖPAIKKASSA EI VAIN TOTISESTI " KAVEREIDEN PORUKAN TAVAT JOKA KOHTA TUHOA KOKO YRITYS KOSKA POMO ITSE PELOTTA HEITÄ JA IRTISANOA AMMATTIKORKEAKOULUTUTRETTU JA AHKERAISEMPI MIELUMMIN KUN SE JOKA KÄY TÖIHIIN HUMALAISEENÄ JA VIELÄ OHJATA POMO.
Eri es saa jouruttella ETTÄ PAHOTA MUIDEN URA.

KANNATA IHMISET KUNNIOITA JA EI KUNNELLA PAHAT JOURUT JOS IHMINEN TEKE TYÖTA NIIN AHKERASTI KUTEN PYSTY JA SELÄN TAKANA SUOMEN PARHAT TULOT KETJUSSA JOSSA 189 KAUPAT.

JA AINASKIN ISTUTA PÖYDÄN PÄÄLLÄ JA KUNNELLA KAIKKIEN OSAPUOLEIDEN MIELIPIDEET -SILLOIN TOTTUS VAIN SYNTY.
Totisesti minun ystävä sanoi että hän musta se kalatiski kun kauhea unta.Yrittin löytä jotakin postiivista tässä että lopetta posiitivisellä asennolla. OLEHAN HYVÄ: MUSTA EDES YKSI TYÖNTEKIJA JOKA OLI REHELLISESTI JA AHKERASTI PALVELEMASSA ASIAKKAILLE JA JOKA OLI YLISTAMASSA SINUN YRITYS ETTÄ SAA LISÄ MYYNTI JA ERIMAALAISET ASIAKKAAT PIETARILAISET,SUOMALAISET SANOIVAT: OLET PARAS TÄSSÄ. PUHUMATTA HYGIENIAN PASSIN NOUDATTAMISTA : AINA OLI VAIHDAMASSA OTTIMET OIKEAN PAIKAAT, JA KALATUOREUS TARKISTIN, VAIKKA "KAIKKILLE IHAN SAMA" JA OMALLA SAIRAUSLOMALLE EI JATKU, MUTTA TULIN HETI TÖIHIIN. PUHUMATTA ETTÄ JOPA ESIMIES SANOI" OTTAKAHAN KAIKKI ESIMERKKIKSI " KUN AINA OTTI LISÄ TYÖTUNNIT JOPA YLI 10 TUNTTI JA OMALLA VAPAALLA OLEN OLLUT TÖISSÄ TEILLA. + KAIKKI LAUANTAI JA SUNUUUNTAI. VAIN 1!!! LAUANTAI OLEN OLLUT VAPAA KOKO KK. NIIN LÄMPIMÄSTI SUOSITTELEN: ENSI KUN EROTTA AHKERASEMMAT , AMMATTITAITOSEMMAT JA HYVÄN KÄYTÖSEMMÄT TYÖNTEKIJAT ENSI ISTU JA KUUNTELLE MOLEMPIEN OSAPULIEN MIELIPITE. ELI NOSTA KISSA PÖYDÄLLE. MUUTEN TEIDÄN KÄYTÖS KÄSITTELEN VAIN KISAMINEN IHMISILLE.
vieläkin
Se on sinun nimi! Syö oma vanha kala itse!
Jos se pomo ajattele että joku reagoida HÄNNEN PROVOKAATIONN NIIN HÄN TEKE SUURI VIRHE. MITREN NÄKYY TÄSTÄ PALSTALLA IHMISET EIVÄT TYKKÄVÄT HÄNTÄ JA EI KUKA HALUA OLLA SELLÄISELLE TÖISSÄ JA NYKYISET KIN TYÖNTEKJAT INHOTTAVAT HÄNTÄ JA VALITTAVAT JOKA HAUKU OMAN TYÖNTEKIJAT NAMA PUNAISENÄ . TROIVOTAN ETTÄ SAK OTTA YHTEYS JA ELY KESKUS PIKAISESTI.
Etkö oo vielä löytänyt itsellesi hoitopaikkaa tai käynyt lääkärissä
^:D hahha. Kyllä se nyt vaan niin on ettei sieltä hyviä työntekijöitä potkita pihalle! Että joku teissä potkituissa on mättänyt! Ja tuo mitä leiskut täällä on todella törkeetä ja sinusta voisi tehdä syytteet poliisille , ethän osaa edes kirjoittaa suomea saatikka sitten puhua. Kyllähän sun käytöksestä ja riehumisesta aika moni täälläkin näkee sen miten ailahtelevainen ihminen olet. Repesin nauramaan monta kertaa. Ja ihan tuoretta kalaa sieltä saa joka paikasta niin keittiöstä kuin kalatiskiltäkin! Ihmisillä on järki päässä sinulla ei. Hommaisit oman elämän etkä vinkuisi täällä asiasta. Todella aikuismaista käytöstä. Not!! Olen sinut tavannut ja vaikutelma.sinus
Ta ei ollut hyvä. Että otahan järki käteen. Itse disas fishin työntekijänä voin kertoa että tykkään paikasta ja viihdyn erittäin paljon!mutta en juuri tuollaisista venakoista!
Ja ihan kivasti sinä siellä kahvilassakin ruokaa vedit isot annokset joten hyvin se kala on maistunut!! Kuha jaksat vingua täällä . Hohhoijaa
Suomen rikoslaissa (39/1889) kunnianloukkaus on asianomistajarikos eli syyte nostetaan pääasiassa vain, mikäli kunnianloukkauksen uhri sitä vaatii. Rikokselle on tavallinen ja törkeä muoto:
»Joka
1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.»
(Rikoslain 24 luku 9 §[3])
Törkeästä kunnianloukkauksesta laki sanoo:
»Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa
1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka
2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa
ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.»
(Rikoslain 24 luku 10 §[4])
Siihen asti kun ei tiesin ETTÄ KAIKKI PYRSTYT MENIVAT BIOJATTEISIN ALHALLA OLEVA LAATIKOON JA SITTEN VEIVÄT NE KEITTIOON SATATTIIN.JA OHJAJA SANOI ETTEI SAA ASIAKKALLE NÄKYY .

Työpaikkakiusaminen ja epäasiallinen kohtelu työpaikkalla .

Hommatahan edes hygienia koulutus omalle kalatiskin porukalle ettei asiakaat saavat myrkky ja veivät se kala karajan asti.

Muuten haluan sanoi että "mustat" suut ei ikinä säivät siunausta ja jos edeleen siellä mene kirosanat sekä pomolta että hkl kunnalta muuten viedetty asiaa kunnian loukamisesta polisiin selläiseta kun siellä ovat - se on tavallinen asiaa jos yksi naimisissa, nättimpi ja ammattikorkeakoulutettu ja tienä enemmään NIIN SE HERÄTÄ KADELLISUUS- siis ei ole mitää asiaa eikä tule ikinä.KOSKA POLIISI HOITA KOKO ASIAA KUNNIAN LOUKATTAMISESTA.

Tunttu itsensä paljon parempi ammattikorkeakoulutuksen oleva ihmisen seurassa ja mennen edellen toimimaam vain sen tason ihmisten kanssa.

Hyvä myyntitulot Teille ja koettahan parjatta kun palkitse ihan sen luokassa oleva ihmiset joka veivät koko yritys älijamalle koska ei edes osaavat palvella asiakkalle ja tarkista kalan tuoreus - myysivä 4 päivä vanha kala ja kun sanoi" kaikkille ihan sama".

Minulle ei ole edellen mitä asiaa- Teidän yritys se on.Mutta teitte suuri virhe irtisanomalla minua, koska minulla nyt kin suuri proekti menossa ja voisitte saada Suomen paras tulokset.Mutta kun valitsette maksa Kanarian loma vastavalle joka ei edes suostu menna tarkistaman kala tuoreus kunb vatsasi " talous mies hoita" niin se on Teidän valinta.

Puhumatta minkalainen tulevaisuus voi oilla - joskus se rajahta ja joku asiakas tuoda se vanha kala ei Teille ja eikä minä sanoi ,MUTTA ELY keskukseen ja se on Teidän yrityksen loppu piste.
P.S: nykyisellä tekemisessä ei olen ikinä enää sen porukan kanssa joka ei osaa puhua suomeksi ja ei osaa noudatta ammattilaisten käytös ja kädellinen vain siksi että palkka on isompi, enemään työntunteja, kasvo nättimpi ja sosiaallinen taso korkeampi. Turha yrittä laita yksi neulaan jos koko aina on vinossa. Lavastus , uhkailu se on sellästen porukan menetelmat.Säälittävä vain Teitä kun Työ voitte tulla uhriksi - koska nähdän se ja ihmittelen vain miten Työ itse muodostatte sen kaltaseksi. Seura teke kaltaseksi.
Olen ammattikorkeakoulutettu ihminen ja minulla on työkokemus Suomen vahvimmassa ketjussa joka toimi yli 70 vuotta ja sieltä työtodistus: ammattitaito kiitettävä, ahkeruus kiitettävä, käytös kiitettävä.Ei ole minun vika jos milloin minä opiskelin joku ei opsikeli ja milloin minä tein työtä Teille ehkerasti ja sain kiitettävät asiakaspaluteet ,sillon kuin muut valittavat , joku poltta tupakka ja jourutele ja "keksitta mitä me hänelle tehdämme".Sanoi joo teille, että se poruka yksi kerta laiton joo 2 tupakka purkki vaattekaapiin entiselle asiakkalle sen puhelin numero on polisiissa ja minua lavastavat että Työ irtisanotte minut. Sii olen ammattikorkeakoulutettu ja tehdän työtä ammattitaiton mukaan ilman mitä häirikkö työpaikkakiusamista ja epäasiallisesta kohtelusta
Sälittava sekä Teitä ja minua kin, koska Työ hävisitte hyvä ammattikorkea ja monta kerta palkittu ammattikorkeakoulututettu ammattilaista ja minä hyvä työnantaja vain sen kädellisetn ihmisten luokan jourusta joka monta vuotta sitten lähettivät minun esivanhemmat Sipiiriaan vain siksi että heillä oli isot peltot ja lapset oli lähetetty pakotöihiin Puolaan. Mutta mitä ei tapaa se vahvista, minun ukkilta tuli kenraali ja kirjalija just sen täkiä.
Kiitos opetuksesa ja kannustuksesta ! Nyt tiedän mitä se on ammatti - ja nais kädellisuus ja tiedän missä kannata olla töissä . Missä on saman tasoinen ammattilainen ja sosiaallinen tasoinen ihmiset. Kiitos ja hyvää jatkoa Teille!
Vuoden 2014 Paras työpaikka palkintoa ei varmaan suunnata tänne?
Pomona, vaihtaisin osan naisporukkaa. Olisin antanut työpaikat nuorille , ei vaan vanhoille stressattaville kateellisille mummoille !
кудахтали бы на тори .
Joo minä sama kerroin kin monta kerta! Olisi hyvä tehdä työtä sen ammattin mitä oli opettettu ja mistä sain kiitettävät arvosanat ja palkkinnot Suomen Vahvimmassa firmassa joka toimii yli 70 vuotta ja voisin vielä tuoda Maailman paras tulot kun on ammattitaito mutta joudui kadellisuuden täkiä olla työtön KOSKA VAIN TEIN AHKERAISEMPI JA AMMATTITAITOISEMPI TYÖTÄ KUN KALATISKISSA ON TASO JA OLEN OLLUT TÖISSÄ 20 MIN AIKASEMMIIN JA KOKO TYÖPAIKKALLA ALOITTI TYÖT 10 MIN AIKASEMMIN.

Kun minua noin pahasti haukusivat ettei uskotan enää hankitta edes työpaikka kun pelottan että TÄÄS JOKU KADELLINEN NAISPOMO TAI ELÄKELAIS LÄHEINEN NÄINEN HAUKU MINUA NIIN PAHASTI VAIKKA OLEN JOO NAIMISISSA, AMK, JA 17V POJAN ÄITI JA ITSE POMON VAIMO- MUTTEI SE HÄIRITSE SELLÄISELLE KADELLISELLE NAIS HENKILÖLE HAUKKU MINUA MILLÄ TAVALLA TAHANSA. JA MINUA EI KUKAAN VOI PUOLISTUA PAITSI KUN MINÄ ITSE. MIKSI MUNUA EI KUKA KYSEILI ENNEN KUN IRTISANOA MINUT- ONKO SE JOURUT TOTTA VAI EI? TAI MINUN TYÖTODISTUKSET 1999 VUOTTA ALKAEN KIITETTÄVÄT ERI MAASTA JA ERI POMOLTA EI OLE MITÄ VOIMAAN JA OIKEUDEEN?
Toivotan yksi asiaa ETTÄ HERRA POMO MUISTELE VIELÄ AHKERAINEN TYÖNTEKIJA KENNELLA OLI VIIKKO YLITYÖTÄ JA VAIN YKSI VAPAA PER KK MILLOIN HERRALLE POMOLLE TULE VALITUKSIJA EPÄTUOREISTA KALOISTA JOKA KALASTISKI "VASTAAVA" ei huoli itse tarkista koska " talon mies hoitaa" JA MILLOIN HERRALLE POMOLLE TULE MAKSAMAN SAIRAUSLOMA YLI 30 PÄIVÄ PER VUOSI TAI JOS TULE JOKU HUMALAISEENÄ TÖIHIIN , ETTÄ EI EDES JAKSA OLLA TÖISSÄ ( sillä tapauksessa mustahan lähettä se henkilö just oikean paikaan eli humalais todistukseen saamiseen työpaikkalla eikä rehellisten työntekijoiden positamiseen) . JUST SE HENKILÖ VALITTI MINUA TYÖTEKIJANA JA MINUN "LIAN NÄTTI" ULKONÄKÖ. PAREMPI OLLA "lian nätti " ASIAALLINEN, YSTÄVÄLLINEN, AMK KOULTUTETTU JA AHKERAINEN, TÄYNNÄ IDEOITA YRITYKSELLE HYVÄKSI, KUN ASENNOSSA "TÄSSÄ KAIKKILE IHAN SAMA" , ALKOHOLI HAJUU YLI KILOMETRI JA EI EDES JAKSA OLLA TÖISSÄ.

SELLÄINEN NYKYINEN MAAILMA ON- MUSTA TULE VALKOISEKSI JA VALKOINEN MUSTAKSI.
TERVETULOA VAA KUTSUMAN TÖIHIIN PASTI KUN AMK KOULUTUKSEN MUKAAN!
SAMAT Naiset eivät osaa samassa porukkaassa pitkään. Aina on joku, kellä elämänsä ei oo hyvin mennyt .
не слушай ! не верь ! не рассказывай ! не жалуйся !
työtödistus venäjältä,olitko kolhoosissa lypsänänä?
JOO TEIN TYÖTÄ 14 V ALKAEN KOSKA JOS OPISKELLA LAPSI ALUSTYA ALKAEN NIIN SE EI SIIRTY OMALTA TIELTA MYÖS AIKUISENÄ. NIIN EI ELÄTÄN ITSENSÄ SOSIAALI TUELLA MITEN JOTKUT JOKA SANOIVAT" ETTÄ JOS MITÄ TULEN SUOMEEN NIIN SUOMEN MAA RAHOITA MINUA" JA PELOTTA TULLA TE-TOIMISTOON KOSKA SIELLÄ TYÖTÄ TARJOIVAT.
Joo omallal mummilla oli joo , mutta työtä tehdän ja ei haukun ketään. KRITIKKIÄ SAA ESITÄÄ,L MUTTA TOISEN HAUKUMINEN JA LYTTÄMINEN EIVÄT RAKENTA. SIIS ANTA TYÖTÄ NUORILLE JA SEN JOKA TODELLISESTI TEKE TYÖTÄ EIKÄ ISTUTA KAHVIHUONESSA JA JOURUTTELE JA VIELÄ KASVATTA LAPSET, EIKÄ SILLE JOKA HAUKKU JATKUVASTI JA LYTTÄTÄ.

ITSE ASIAKKAANA OSTAISIN MIELUMMIIN KALA ONNELLISESTA JA KIITOLLISELTA NUORILTA TYTÖLTÄ JOKA HYMYILE JA YRITTÄ ANTA MAHDOLLISIMMASTA PARAS PALA KALOISTA - JOISTA MOINULLE TULI KIN KIITOLLISET ASIAKAT PALAUTEET KUIN TUPAKAN TUOKSUIVASTA VIHAISELTA NAISELTA JOKA VIELÄ KERITTA HAUKKU SEKÄ ASIAKKLLE ETTÄ TYÖKAVERILLE KIN. TYÖTÄ TEHDÄN AINA SEN MUKAAN MITÄ TARJOITETTU!
Just näin. Ja kevyesti pystyn tekemään kalamyynti duunia. MIKSEI ??
Tottakai ! Ihän kevyesti voisin kuunneella muiden kertomukset Teistä ennen kuin menna Teille töihiin, muttei kuunntelin ja uskoisin että olette ihminen oikeuden mukainen ja rehellinen, MUTTA SAIN POTKU KIRKAS PÄIVÄN KESKEEN EI EDES KERISIN KERÄTÄ TAVARAT ILMAN MITÄÄN HUOMAUTUKSIJA, MYÖHÄSTYMISTA , YLITYS MYÖS OLI LUVATTU. KAMALA MEINIKI. SIIS OTTAHAN KAIKKI OPPIKSI JA ÄLÄHAN MINUN VIRHEITÄ TÖISTÄ.
24 Ja hän lisäsi: "Huomatkaa, mitä kuulette. Niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan, vielä sen ylikin. 25 Jolla on, sille annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on."
7:2 sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan.
7:3 Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?
7:4 Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi?
7:5 Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä.
7:6 Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä.
laita vielä Luukas
Säät lukea itse jos osat,koska osat vain hauku ja vain kaksi- kolma sana, ei enämpää. Yksi, kaksi, kolme-. hullu, seköpaa ja mielisairaus.Kuka miten nimettele- se on smanlainen::DDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ainakin nämä kirjoitettu suomeksi,niinkuin täällä lukee SUOMI24
ei hullu ruski24
No en..en mene sinun tasolle..
Turha osallistuu keskusteluun niin sivistynyt henkilön kanssa
No en..en mene sinun tasolle..
Turha osallistuu keskusteluun niin sivistynyt henkilön kanssa
Nu Voi Voi miten tarkeä asiaa elämässä haukku ja kiusata orpo ja kerata perättömija jouruja häneltä ja uhkata "että sinua ei kuka enää palkitse" vain siksi että se orpo yrittä tehdä työtä 5.30alkaen 20.30 asti ja ja olen ollut opiskelemässä v.14 alkaen 38 asti eriammatteihin eri maasaa ja monta kerta palkittu ja saattu monet ihmiset kiitolliset palauteetja parempi osaata asiaat kuin muut.Itse asiakkaana ostaisin parempi onnelliselta ja tyytyväiselta tyttölta kala kun vihaiselta ja kiroileva ja tupakkan haju namalta.Niin parempi myynti käy! Voihan kateus ja elämän arvoisen tekeminen kuin kiusata orpo ja irtisanoa katellisten epätarkistettu jourujen täkiä! Onko se mukaan paras hyvä työpaikka v.2013?Onhan elämässä paljon arvokkampi tehtävä kuin kuunnelle vihaiset viirolaisten pomon sukulaiset haukumiset ja venäläis nais pomon joka osaa vain puhdista lunta puhalla ja ei osaata edes suomen kieli puhumatta koko hklkunnalta lavastetut jourut että vain sinua mustamaalatta ja irtisanoivat ettei tule uhka muiden irtisanomiseen koska he ovat muute heikkön työntekijat! Mie romahaan!:DDDDDDD:::DDD!!!!

Tiedoksi vaa sen venäjäis nais pomolle joka keksitta jouruja omalta alhaiselta ja vielä levitta se ja uhkata käymällä uudelle työpaikkoille ja soitamalla uudlle työnantajalle laitettu kunnialoukaus rikousilmoitus ja korvaus 50 000€ - koska ei saa alenta kennen kan ihmis kunnia eikä pahoita ura 24v opiskelun jalkeen ja 5.30-20.30 3 työvuorojen jalkeen ja jouruttelun vain siksi että irtisanoivat yrityksen ahkeraisemman työntekijan joka edes esinmes sanoi "ottaka kaikki esimerkikksi" Toivottovastoi loppu elämässä itsetuntto ei kidutta ja nukutte hyvin yöllä!
kyllä sinä olet mielisaan potilas
PALAUTA TYÖPAIKKA NUORILLE JA AHKERAISIMMALLE KOSKA VANHAT MUMMIT SININKAHVIHUONESSA KOHTA PILATUVAT KOKO LIIKETOIMITA ETTÄ SINUN NORMALI IHMISTEN KASVO KIN.
No en..en mene sinun tasolle..
Turha osallistuu keskusteluun niin sivistynyt henkilön kanssa
Joo kyllä voi irtisanoa yksi kerta Tesjoella, Imatralla, Lappeenrannassa pahasti ja sitten ei kuka uskoa hakea töihiin. JOS SINÄ HALUAT ETTÄ SINUA KOHTELLEVAT HYVIN NIIN SINÄKIN KOHTELE IHMISET HYVIN. Metsa vasta niin kuin huudetaan.Todella sivistynyt vastaus ylhällä.Näköjaan todella korkeakoulutettu ja ammattitaitonen ihminen.
Mitä paremmin muilla sujuu, sitä ikävämpä piikettelijän kommentit ovat. Jatkuvat pään aukominen saa koko työyhteisöö helposti valtaansa ja erista työkaverit toisistaan. Mitä enemään ilkeyttä sitä voimakkampiä ovat vaikutukset. PIIKITTELY VOI JOHTUA MYÖS KILPAILUSTA TAI KATEUDESTA. JOSKUS SEN TAKANA VOI OLLA PIIKITTELIJÖN ELÄMÄNTILANNE, ESIMERKKIKSI TYÖSTERESSI , TALOUDELLISET VAIKEUDET TAI EHKÄ SE , ETTÄ KOKEE JÄÄVÄNSÄ VAILLE TOISEN HUOMIOTA. ASIA VOI PURKAUTUA PIIKITTELYNÄ, VAIKKA SE OIKEASTI KAIPAISI SELVITTELYÄ.
?
No en..en mene sinun tasolle..
Turha osallistuu keskusteluun niin sivistynyt henkilön kanssa
Kyllä vaa, vain sinä on viisas koska myyt vanha kala ihmisille joka eivät pystyvät välitä koska eivät osaavat kirjoitta ja puhua suomeksi. Onneksi paremi ja ammattitaitoisempi ihmiset rahoittavat elämä ja oma ammattitaito ja ei tarvi likaistu enää olla tekenmisessä selläisetn kanssa kuten olet.
Tovottovasti Tesjoella löytyy selläinhen palvelu kuin " Lentava rakennuskivi" :DDDDD!!!! Tai jos ei ole tule olemaan :DDDD!!!!
DDDDDHULLUDDDDDHULLURUSKIDDDDD
Ei ole eka kerta kun tuo firma jossain kusee.. Tesjoella työskennelleistä SUOMALAISISTA irtisanottiin suuri osa siten, että kerrottiin vasta päiviä ''irtisanomisen jälkeen'', että on potkittu pihalle.. Siis papereissa irtisanomis päivä oli esim 23pv kun työntekijälle kerrottiin vasta 25pv. Osalla entisillä työntekijöiltä on myös palkkoja vielä saatavana, mm. irtisanomisajan palkka, loma-ajan palkka ja viimeisen kuukauden palkka(mukaanlukien allekirjoittanut).

Ja tosiaan firman omistaja on täysin **********, ja ajattelee vain omaa lompakkoaan(kuten usein näissä tapauksissa), ja ainakin Tesjoella työnjohto on aivan **********. Painosti työntekijöitä minkä kerkesi. Huusivat pää punaisena jokaisesta virheestä, ja jos työntekijä yritti selittää asiaa niin vastauksena oli ''varoitus'' työnantajalle vittuilusta tms...
+lentava rakennuskivi palvelu pääle!
Kuusisen Kala, Tesjoki(Loviisa)
Sinulla tuntuu olevan pää punainen,miten olisi paikka jossain hoitolassa
Sölittävä työ iminen kun minä kaukaana sitten ymmärsin:,että :"31. Kaikki katkeruus ja kiivastus ja viha ja huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä."efes 4:31 siis onneksi ei ole enää siellä töissä ja pyydän anta takaisin minun magnetti omassa vaattekappissa KOSKA SE IHMINEN IRTISANOIA TÄYDELLISET VIATTOMAT IHMISET NIIN ÄKKILLISESTI ETTEI EDES KERITA OMAT TAVARAT OTTA MUKAANA. SINUAUSTA JA TURVALLISTA ELÄMÄN JATKOA KOSKA NOIN PALJON IHMISILLE TEETTE PAHA ETTEI TEIDAN TULEVAISUUDESTA VOI SANOI MITÄÄN HYVÄÄ KOSKA EDES TESJOKI TODELLA PIENI PAIKKA JA IHMISET JOKA LOUKASITTE TIESIVAT SIIVU KOODI JNE. PAHA SYSTYY PAHA EI HYVÄÄ.
Magnetti pasalmin sanan mukaan ja se on minunentisessä vaateekaapissa sisällä vasemman puolissa-.Antaha edes omat tavarat koska olette niin julma ja irstisanotte ihmiset ilman mitään tarkitusta ja tutkimusta ja huomauutusta ettei edes ihmiset muistavat otta oma tavara kokonään pois .Se magnetti minun entiseltä työpaikkalta Kristiliselta kirjakauppasta ja minulle todella kallis.
lopeta hullu ruski
Kunnianloukkauksia on perinteisesti pidetty vähäpätöisinä rikoksina. Kun sensaatioita tavoitteleva lehdistö nousi 1970-luvun alussa hyvin näkyväksi, käsiteltiin myös kunnianloukkausjuttuja, joissa rangaistuksena saattoi olla ehdollinen vankeus. Tämän hetken tietoliikenneoloissa nämä säännökset ovat hyvinkin keskeisiä; henkilön kunniaa voidaan loukata myös esimerkiksi sähköpostissa, tekstiviestissä, verkkosivuilla, keskustelupalstoilla tai blogissa.
Satuin kuulemaan ystävältäni, että hänen ollessa asiakkaana kyseisessä paikassa oli viereisessä pöydässä istunut tarkastaja. Jutellut työntekijän kanssa juuri nimenomaisista linnuista. mutta kyllä niitä vain edelleen on.Olisi hyvä hoita aisiaat omat kuntton ennen kun haukka muita kansalaisuuden mukaan.
Menhan poimiaan omat linnut joka siirtävät liikka toinen toiselle paikkalle .
Tuo tyttö joka irtisanotte kadellisten naisten jourusta JOPA POMITTI LINTUJA PALJALLA KÄSISSÄ RAPPUSTA. KYSEILEHAN MIESTYÖN TEKIJOILTA!
Hyvä työnantaja,

Parhaat kiitokset viestistänne.

Olisitteko ystävällinen ja ilmoittaisitte ystävällisesti miksi juuri irtisanotte minua ja voitte ystävällisesti anta uusi tehtävä ammattitaitoani mukaan KOSKA EI ANTSAITTANUT KOKO IRTISANOMINEN: TEIN TYÖTÄ NIIN AHKERASTI MITEN PYSTYN JA TYÖPAIKKALLA OLI 20 MIN AIKASEMIIN JA YLITYÖTÄ TEIN VIIKKO ? VAIKKA TOISESSA TEHTÄVÄSSÄ?

Kiitos!
Koska olet hullu,ei mielisairaita voi töissä pitää
Hyvä sen yrityksen pomo! Jos näillä tavalla haukusitte ihmiset minkäläinen oikeus ON TEILLÄ PYÖRITTÄ LIIKETOIMINTA KOSKA KÄSITTELETTE IHMISET AIVAN ALHAISELTA OLENTOA JA AHNEUS JA IHMISVIHA TEHDÄ TEITÄ SOKEAKSI IHMISTEN KOHTAAN?ONKO ITSE OLETTE TÄYSIN TERVE SEN HAUKUMISEN JALKEEN?
Kunnianloukkauksia on perinteisesti pidetty vähäpätöisinä rikoksina. Kun sensaatioita tavoitteleva lehdistö nousi 1970-luvun alussa hyvin näkyväksi, käsiteltiin myös kunnianloukkausjuttuja, joissa rangaistuksena saattoi olla ehdollinen vankeus. Tämän hetken tietoliikenneoloissa nämä säännökset ovat hyvinkin keskeisiä; henkilön kunniaa voidaan loukata myös esimerkiksi sähköpostissa, tekstiviestissä, verkkosivuilla, keskustelupalstoilla tai blogissa.
Ehkä se työympäristö kannata vaihta ja anta ihmiselle OIKEA työympäristö EIKÄ NIMITTELTÄVÄ JA TYÖAIKATAULUN KATSOTTAVA JA MUIDEN LAUANTAI, SUNUUNTAI TYÖTUNTIJEN LASKEMINEN.

PYYSIN JOO 2VIIKKO PÄÄSÄT HETI KASSA TEHTÄVÄ TAI SUOMALAISTEN NAISTEN TYÖKAVERIKSI. KIITOS!

P.S. EI EDES PYYTTÄNYT KALATIUSKI , PYYDÄN KASSA TAI SUOMALAINEN TYÖYMPÄRISTÖ - EI MISSÄ TAPAUKSESSA VENÄLÄIS NAIS PORUKA. KIITOS JOS LÖYTYY SOPIVA TEHTÄVÄ! MINULLA ON KIITETTÄVÄT TYÖTODISTUKSET VUODESTA 1994 ERIYRITYKSESSA JA ERI TYÖZNTAJOIDEN PALAUTEET , VOITTE LUKEA MINUN TYÖHAKEMUKSESSA LIITTEENÄ.

PYYDÄN VAIHDA YSTÄVÄLLISESTI TYÖYMPÄRISTO JA ANTA OIKEA TYÖNTEHTÄVÄ , EI VENÄLÄIS NAIS PORUKALLA, KIITOS.
Ei kuka kestä kadellisuus . Siis vaihdaka olehan hyvä työtehtävä .Ei kuka kesta tuolaista kädehtivät ulkonäköön, palkaan, työtuntien määrän vkl- niin siirta toselle tehtävälle eikä selläisten kanssa joka lasketta palkka ja paljon sinulla vkl ja vertaile oma palkkan mukaan.Voitte soita minun 6-sse suomalaisille edellisessa olevalle työnantajoille.Kiitos!
Soittahan minun 6 -lle suosittelijoille- heidän puhelin numerot minun työhakemuksessa ja myös keskustelka SUOMALAISTEN työkavereiden kanssa, kennen kanssa olen ollut tehtävässä Iso Kristinassa. Hän kin olen ollut minun kanssa töissä.Voisn anta muuten lisä numerot . Ei tarvitse kuunnella vain se ihmiset kenella on aihe olla minulle kadellinen , kuunnelkaa objektiivinen palaute.
Ei kukaan varmasti sinulle hullulle halua soittaa,oletko huumeissa vai
muuten sekaisin
Tiedoksi vaa kenelle haukusitte: pyhän koulun opettajalle ja kirkkon perustelijalle, vapaaehtois työntekijalle hylätty vanhus talossa ja orpo kodissa, puhumatta opetuksesta v.14-Pietarissa - 38 v Savonlinnassa AMK tutkintoon ja 8 v.työkokemukseen.Ei poltta tupakka ikinä ,eikä juo.Olen ollut Teille palveluksessa 5.30-20.30 ja kahdella kuukausoilla 2 vapaa vaa ja ylityötä yksi viikko. Niin : "Katsokaa tarkoin , miten elätte : älkää eläkö tyhmien tavoin, vaan kuin viisat. Käyttäkää oikein jokainen hetki, sillä tämä aika on paha. Ef :5:15-16
Kunnianloukkauksia on perinteisesti pidetty vähäpätöisinä rikoksina. Kun sensaatioita tavoitteleva lehdistö nousi 1970-luvun alussa hyvin näkyväksi, käsiteltiin myös kunnianloukkausjuttuja, joissa rangaistuksena saattoi olla ehdollinen vankeus. Tämän hetken tietoliikenneoloissa nämä säännökset ovat hyvinkin keskeisiä; henkilön kunniaa voidaan loukata myös esimerkiksi sähköpostissa, tekstiviestissä, verkkosivuilla, keskustelupalstoilla tai blogissa.
Tervetuloa siis sinne töihiin :DDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selvasti ei suomalainen ihminen koska suomalaiset ihmiset ovat rehellisija ja oikeuden mukasija.Olen ollut töissä Suomen vahvimmassa yrityksessa ja Venäjän vahvassa yrityksessa ja ei ikinä nähnyt noin katala käytö työntekijöiden vastaan. Hyvä menestysta yritykselle vaa ::DDDDD!!!!!!!!!!!!
Eikö Lappeenrannassa ole Suomalaisia enää, kun kaikki kommentit on hoono soomi, joo pitihän se arvata ei siellä ole. Suomen valtio häviää paljon kun joutuu palauttamaan alvi:n takaisin Venäläisille, eli eihän siinä ole mitään järkeä. Minusta se on väärin meitä Suomalaisia kohtaan, että me maksetaan samasta tavarasta 24% enemmän kuin veli Venäläinen.
Minäkin ehdoitan kaupunkin johtajalle että asettä tuolasille työnantajalle lisä 10% kaupunkin hallintuksen lukion ja eksotin vanhuksille , koska ei saa sillä tavalla kohtella ihmiset .
Olen pisu sukassa.
häikäilemätön työnantaja
Ehdoitan ottaa käyttöön todellinen rikostuomio entinen työnantajan työntekijään häirintään .
Omalle työnantajalle KANNATA EHDOTTOMASTI KERTO ETTÄ OLET OLLU TÄSSÄ PALVELUSSA, KOSKA SE TYÖNANTAJA UHKATA "EI KUKAA ENÄÄ SINUA PALKITSE" ETTEI TULE IKÄV'Ä SEURANTA. KYLLÄ TUOLASIET YRITYKSET TIESIVÄT IHMISET YMPÄRI JA MYÖS REHELLISET TYÖNANTAJAT.
häikäilemätön työnantaja
hullu
EI kuaka valita patkin sinusta:DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aluehallintovirastot edistävät perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla.

Työsuojelun vastuualue vastaa alueellaan työolojen valvonnasta työsuojeluhallinnon toimintaperiaatteiden ja sovittujen tulostavoitteiden mukaisesti.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, työsuojelun vastuualue,
Tarkastajan virka, jonka erikoistumisalueena on ulkomaalaislain ja lähetetyistä työntekijöistä annetun lain valvonta. Tarkastajan tehtävään kuuluu ulkomaisen työvoiman työnteko-oikeuksien ja työsuhteen ehtojen valvonta sekä asiakaskysyntään vastaaminen työsuojelun vastuualueen suunnitelmien mukaisesti.
TyönHakuilmoitus: Hellevetti työtä kiroileva ja haukuva työporukalla :

HENKILÖKOHTAINEN ja URAN hajoaminen
armoton AIKATAULU
ostaa ruokaa omalla palkkalla!

Älä menetä mahdollisuutta!
Olin Saipan pelissa ja Saip atääs hävisi koska Disas Fish rahoita ja irtisanoi ahkerainen työntekija PALKÄN PANETTELUN TÄKIÄ KOSKA SE TYÖNTEKIJA TEKISI TYÖTA NIIN AHKERASTI KUITEN PYSTYN JA KANNATTI VAIN ISTUTTA PÖYDÄLL JA KESKUSTELLA ASIOISTA PANETTELIJOIDEN KANSSA JA SEN TYÖNTEKIJÖIDEN KANSSA ENNEN KUN ANTA POTKU AHKERAISEMMALLE TYÖNTEKIJÖILLE. PALAUTA TYÖTÄ AHKERAISEMMALLE TYÖNTEKIJJALLE NIIN SAIPOA TÄÄS ALKA VOITTA KOSKA KARMA TOIMII TÄSSÄ KIN.
Ihan palkkasta va kiitokseenä voisin sanmoi pomolle että rtuplalla on nyt devavaatio 45 € kurssi ja ALV myynti laksee 37% , siis vielä 2 lerta per 5 rupla kusrrin nousu ja ei tule kokonään ALV myynti olenkaan.

SIILOIN TULE AIKA KÄÄNTÄ KATSE PAIKKALLISILLE OSTAJALLE MM SE JOKA OLI SÄLITTÖMAKSI IRTISANOTTU VENÄLÄIS EPÄKOULUTTETTU TYÖPORUKAN TÄKIÄ JOKA OSAVAT VAIN HAUKU VENÄJÄN KIELELLÄ VENÄLÄISILLE ASIAKKALLE KIN..

TULE AIKA KOHTELLA AMK KOULUTETTU TYÖNTEKIJOITA TYÖNTEKON MUKAISESTA EIKÄ PANNATTELUN MUKAISESSTA JA YRITTÄ OLLA HYVÄ PAIKKALLISILLE IHMISILLE JA AMK KOULUTETTULLE TYÖPORUKALLE JOKA OSAA VAPASTI SUOMI-ENGÖENTI -VENÄJÄ.

JOS KUTSUTTE TÖIHIIN NIIN MENNEN MIELUMMIN YKSI N KASSALLE JA AMK TUTKINTON MUKAAN TEHTÄVÄN KUN 30 HKL PANETTELIJOIDEN KANSSA JOSSA KALAN TUOREUS PÄIVÄ "IHAN SAMA KAIKKILLE".

KIITOS YMMÄRTÄMISESTÄ.
Toinen kirje Timoteukselle 3

1. Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
6. Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja,
7. jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.
8. Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.
9. Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.
10. Mutta sinä olet seurannut minun opetustani, vaellustani, aivoitustani, uskoani, pitkämielisyyttäni, rakkauttani, kärsivällisyyttäni,
11. vainoissa ja kärsimyksissä, samanlaisissa kuin minun osakseni tuli Antiokiassa, Ikonionissa ja Lystrassa. Mimmoisia vainoja olenkaan kärsinyt, ja kaikista Herra on minut pelastanut!
12. Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.
13. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.
14. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,
15. ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
16. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,
17. että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.
Eikös tämän ketjun voisi jo poistaa, alkaa pikkuhiljaa vituttaa tuo sönkkääminen..
Näin Kunnioitavat työ- ja kulttuuriperinteitä ! Kunnioitus ja oikeuden mukaisuus työntekijoiden kohtaan !
Yhdeksäs käsky

 Panettelua kukaan vihamielisyyttä tai epäoikeudenmukainen epäily.
Kunnianloukkaus
Joka

esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista
On tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

sakko: 6 - 30 päiväsakkoa
Esimerkki 1.

Voi tapahtua internetin välityksellä esim.

IRC-galleria
You-Tube
oma blogi
Aiheuttaa kärsimystä, koska tieto leviää laajalle!

Esimerkki 2.

” Homottelu ” ja ” huorittelu ” esim. koulussa opettajille ja muille oppilaille.
Kohde kokee tulleensa loukatuksi.
Sanojan mielestä vain ” LÄPPÄÄ ”.
kohteen mielestä EI = kunnianloukkaus
P.S: Välittämättömyys muiden mielipideihiin vakuttaa rauhallinen, onnellinen elämä.

Faina Ranevskaya.
Oletko homo huora
rtkjfh,
Nyt mää tiiän kuka sää olet joka jaksat valittaa. :) hengitä välillä syvään. Eiköhän tuo mesoominen jo riitä ( jos tiedät mitä tarkoitan ) sanot täällä että ei tarvitse haukkua. Itse haukut täällä entisiä pomojasi minkä kerkeät ja kerrot asioita jotka ei todellakaan pidä paikkaansa. Ja mitä niihin lintuihin tulee ne on aika monessa kaupassa ongelma ja vaikeahan niitä on hätystää pois kun koko ajan tulee lisää. Veemäistä se on myönnetään .
Tässä keskustellu v.2012 SIIS OSALLIST