Työnvuoksesta

orjamarkkinat

työkkäri kun pakottaa ihmisiä soittamaan työnvuokseen niin mitäs teette kun menette juttelemaan. tiedän paikan mutta täys kusetus orjatyötähän ne varmaan tarjoaa jollain lounassetelillä vai mikä palkkatuki seteli se on olemassa ja onko pakko ottaa hommia vastaan ja mikä on tämänpäivän tilanne ketkä pakotettu olemaan sinne yhteyksissä. Onko kukaan saanuut karenssia jos kieltäytyy ilmaisorjatyöstä, onko nämä 5h/päivä vai mitä ja paljos täällä on pakotettu näitä huippuosaajia töissä.

79

3069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veikkovenepakolainen

      Eikös ne pojat pussita puuhevosen perseenreikiä 9eken päiväliksalla ja karenssin tai 5kk tyossäoloehdon pelossa siellä,ota ennen sanktiot ennenkuin menet pelleilemään sinne puuhapajalle,niillä papereilla mitkä sieltä saa ei tee hevonpaskaa,tekee vaan itsensä naurunalaiseksi kun vetäsee luuseripajan pumaskat pöydälle.

    • töitä+palkkaa

      Toiminnan ylläpitäjät uskovat vakaasti, että heidän lastusippujen liimailu ja pussitus: kuntouttaa, palauttaa ihmisen takaisin työelämään, antaa elämää suurempaa kokemusta jne. Tai sitten on tarkoitus näyttää kaikille, että näin käy, jos et ihan oikeasti ota itseäsi nikasta kiinni, aloita opiskelemaan tai hanki se työpaikka vaikka mistä..
      Toisaalta taitaa sama porukka pyöriä vuosi tolkulla tällä aksentilla: sossu, työkkäri, työvoimapoliittiset toimenpiteet, onneksi olkoon vaan niile, jotka tuosta oravanpyörästä pääsevät pois eli työllistyvät ihan oikeaan palkkatyöhön, josta maksetaan ihan palkka tehdystä työstä.
      TE-toimisto langettaa kyllä sanktiot, mikäli et toimi heidän asettamien määräysten mukaisesti.

    • palkkakuoppa

      Taitaa ainakin henkilökunnalla olla liksat kohdallaan kun piha on täynnä uudenkarheita volvoja...

      • roskanpuhujille

        Kyl se kateus on ihan erikoista
        Imatrallakin näköjään .En tiedä siitä pajasta muuta kuin
        sen , että siellä tehdään jotain
        työtä ja siitä saa sitten työttömyyskorvauksen lisäksi
        sen 9 e päivä. SEKÖ on joltain
        pois jos joku käy siellä ja
        saa vähän lisää rahaa työttömyyskorvauksen ksäksi
        Eiks se pitäisi olla HYVÄ
        asia?


    • pohjois-korean orja

      Työkkärin haastattelijat ovat täys kaheleita missä itse kävin ja tonne pitää soittaa. Siis nehän pitäs laittaa kuntouttavaan työhön tai mihin muuhun vaan. Siis niin sairaita ne jutut kuin olisi mielisairaalassa käynyt.

    • temeri,,,,

      Kaikki työ on arvokasta joten töihin vaan. Ei yhteiskunnalla ole varaa kaikkia elättää!

    • temeritöihin 850€/kk

      Miksi ihmiset haluaa oikeaa TES palkkaa töistä eikä tee sitten vaan töitö kun kaikki työ on arvokasta. työmarkkinatuella 9€/pv tai 1050€/kk brutolla. Kumma kun nämä itse eivät suostu tähän alistamiseen. Aika menee täysin hukkaan eikä voi tänä aikana kehittää itseään ja vaikka itseopiskella tai olla järkevässä vapaaehtois työssäkään vaikka urheiluseuroissa josta olisi jotain hyötyäkin.

      Miksi kansa haluaa Suomesta orjayhteyskuntaa. Mutta kokoomushan onkin vallassa

      • sairastanämätyöt

        Siis työttömäthän elettää nämä hyvätuloiset juuri jotta ne saa normaali palkkaa kun tekevät lähes ilmaiseksi onko jotain lähes 200 000 Suomessa näitä ilmaisia tukityöllistettyjä ja harjoittelijoita. Arvotaan jokavuosi kansasta 20% näihin orjatöihin niin loppuu pulinat ja työnantajat jos tietää että on näissä töissä ei varmala pääse parempiin töihin koskaa mitä monet sanoneet että näistä pitää olla hiljaa että jossain työnvuoksessa ollut vaikka pakosta.


    • mersut ja fillarit

      Olisihan se niin kiwaa nuolettaa vaikka oma takapuoli työvoimapoliittisin toiminpitein. Erikseen ne on aina ollut lannan luojat ja kahvin juojat..
      On se vaan niin tyhmää maksaa liikaa eli oikeaa palkkaa tehdystä työstä, jotta sillä rahalla voisi sitten vielä elääkin.

    • LeninSetä
    • Kävin paikalla

      Jumalauta, kyllä on täydellinen suojatyöpaikka. Venäjällä tuollainen porukka olisi ohjattu siperian junaan vielä tänäkin päivänä.
      Kaikkea se maa päällään kantaa.

      • 15

        suoja/tukityöpaikkahan se luonteeltaan onkin , ja hyvä niin


    • Nykyisin kk palkalla

      Kaikki itseään arvostavat ihmiset pysyy kaukana työnvuoksesta, ellei halua istua 4-6 tuntia jossain loukossa tekemättä mitään, sehän se kuntouttaa!!!

    • asiasta tietävä

      kuty:ssa pärjää ihan hyvin 9e/pvä ja työmarkkinatuki 31.36e/pvä ja on rentoa ja voisiko helpompaa rahaa olla...riippuu tietysti paikasta

    • Robin Hood
    • Tiedoksi&jakoon
    • minnamarjaana78

      Kuulin huhun että työnvuoksi hyväksyy kotitalousvähennyksen, mutta sehän on laitonta jos orjat tekee työtään lähes ilmaiseksi jotta toiset saa oikeaa palkkaa. Täyttä bisnestä.
      Tulette pian huomamaan koko Suomessa suuria asioita vastarinnassa lain mukaan. Älkää alistuko orjatöihin jotta toinen vetää vieressä normaali palkkaa.
      Orjatyöt ei kerrytä eläkettä eikä mitään vaan alistut toisten tahtoon.

      Liittykää : Myös facebookissa on sivustot, älkää alistuko vaan jos töitä siintä normaali TES palkka ja edut.
      Tietoja
      Kotisivut osoitteessa http://thtry.fi/, verkkolehti osoitteessa http://kotisivu.tk/
      Kuvaus
      Välityömarkkinoilla toimiville on perustettu oma järjestö

      Välityömarkkinoilla oli huhtikuussa 2011 115 000 henkilöä. Laki edellyttää, että tukityöllistetyn tulee voida luottaa siihen, että hänen työskentelynsä vie kohti vakituista työsuhdetta. Näin ei käytännössä ole. Harjoittelijoilla teetetään asiaankuulumattomia töitä ja varsinkin yhdistykset keksivät lumetöitä tukirahojen tähden. Toisaalta taas esim. kunnat teettävät tukityöllistetyillä ammattilaisten työt ja säästävät näin palkkakustannuksissa. Monet yritykset pyörittävät toimintaansa ilmaisen työvoiman avulla ottamalla aina uudet harjoittelijat tai työllisyystuella olevat entisten tilalle. Yritys ei tällöin ota rahallista tai moraalista vastuuta näistä työntekijöistään.

      Tähän asti välityömarkkinoilla olevien etuja ei ole ajanut kukaan. Nyt Suomeen on Italian tapaan (Repubblica degli stagisti) perustettu yhdistys Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry, joka ajaa välityömarkkinoilla olevien etuja. Kotisivut ovat osoitteessa www.thtry.fi. THT valvoo välityömarkkinoilla olevien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, seuraa lainsäädäntöä ja ajaa jäsentensä asioita. Tavoitteena on neuvotella sopimukset, joissa työehtosopimukset koskevat tasa-arvoisesti myös välityöllistettyjä -kunkin alan yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

      THT ry ei toimi ammattiliittojen kilpailijana vaan pyrkii yhteistyössä parantamaan myös työllistettyjen työoloja kannustaen heitä järjestäytymään heti työsuhteen muuttuessa vakinaiseksi. Mikään ei myöekään estä olemasta sekä ammattiliiton että THT ry:n jäsen.

    • apuamitäteen

      Sain määräyksen mennä tänne haistatteluun, miten olette hoitaneet asian että ei tarvitse mennä pakkotöihin. Oikeita töitä haluan tehdä jossa TES palkka, kertyy eläke ja on muutenkin oikea työpaikka.

      • eläkettä ootellessa

        Menet sinne ja elä kuin pellossa. Voit myös höylätä homeista lautaa ja olla "työtätekevän" näköisenä. Vedä välistä kuten muutkin siellä.
        Teet oikeat työt omalla ajallasi ja leppäilet "työajalla".
        Ei vois parempaa onnea ihmiselle käydä.


    • Siiri R

      Oletan asian olevan kuitenkin niin etteivät työnvuokseen ajautuneet ihmiset ole oleet kykeneviä..A-hakeutumaan työelämään B-ovat sairastaneet tai sairastavat psyykkistä sairautta C-eivät pysty itsenäiseen opiskeluun tai eivät edes ilman yhteiskunnantukea elämään koska ovat tämänkaltaiseen ohjattuun työhön joutuneet.Olisihan tietenkin mahdollista olla tekemättä edes sitä viittä tuntia mitään mutta olisiko siitä joillekin jopa hyötyä??Olisiko joku päässyt tämän kautta kiinni omaan elämäänsä??Otin asiaan kantaa koska olisin itsekin saattanut joutua samankaltaiseen tilanteeseen -70 luvulla mutta silloin oli vielä "KAIKILLE"töitä myös ilman koulutusta.Olisitte ihmiset joskus kiitollisia siitä mitä on ettekä johdonmukaisesti etsisi vikoja asioista mitkä teitä auttavat.Jos ette pysty ilman tukea toimeentulemaan ja yhteiskunta mahdollistaa toimeentulon ja ruokailut onko se huono asia.Ai niin ruokahan on tietysti myös huonoa työnvuoksessa vai mitä.

      • positiiveri

        Pitää ajatella positiivisesti.

        Ruoka ei ole huonoa, vaikka se olisi pelkkää p.s..kaa.


      • poxer

        On työnvuoksella myös ns. normaalejakin työntekijöitä jotka jopa pitävät työstään
        ja ovat jopa omaehtoisesti tullut tekemään töitä ollakseen kiinni työssä ja ainahan voi hakea työkkärin kautta kokopäiväistä työtä , työnvuoksen työn voit lopettaa ilman
        karenssia jos nappaa työnhaku muualta . Joten yrittänyttä ei laiteta ja työtä tekevä
        ei märehdi turhia. Terveisin amalia......


      • poxeramalia
        poxer kirjoitti:

        On työnvuoksella myös ns. normaalejakin työntekijöitä jotka jopa pitävät työstään
        ja ovat jopa omaehtoisesti tullut tekemään töitä ollakseen kiinni työssä ja ainahan voi hakea työkkärin kautta kokopäiväistä työtä , työnvuoksen työn voit lopettaa ilman
        karenssia jos nappaa työnhaku muualta . Joten yrittänyttä ei laiteta ja työtä tekevä
        ei märehdi turhia. Terveisin amalia......

        Tottakai on, vanhemmat ihmiset ovat saaneet hommattua jo velattoman asunnon, autot ja muut mökit. Sitten nuoria pakotetaan lähes ilmaiseksi myös näihin töihin karenssin uhalla. Töitä saa tehdä mutta ei voi suunnitella mitään jatkoa elämälle kun ei saa oikeaa palkkaa.Sanoppas niitä paikkoja mistä napataan töitä jossa maksetaankin palkkaa. Laittaa vaan nimiä kehiin niin tuhannet mennään heti töihin.
        Nyt karenssi painaa mutta vanhemmat maksaa kaiken. 1050€/kk palkkatuki töitä tarjosivat mutta mitä sillä saa kun menee asuntotukikin ja autoa ei ole varaa pitää. pyörällä 20km matkaa kun bussit ei kulje aina.

        amalia nyt vaan ottaa lääkkeet ja lopettaa provot näistä ihmisten orjapajoista ja menee virkkaamaan niitä lapasia iloisena ja odottaa eläkettä

        häpeäisit kun pidät pilkkaa meistä nuorista, ei me mitään tyhmiä olla.
        pitääkö se liitty vuoksenniskan sdp puolueeseen jotta pääsisi immalanjärvelle saunomaan ja hyväveli kerhoon sanoi vanhempani

        alistu itse vaan toisten valtaan


      • armelias
        poxer kirjoitti:

        On työnvuoksella myös ns. normaalejakin työntekijöitä jotka jopa pitävät työstään
        ja ovat jopa omaehtoisesti tullut tekemään töitä ollakseen kiinni työssä ja ainahan voi hakea työkkärin kautta kokopäiväistä työtä , työnvuoksen työn voit lopettaa ilman
        karenssia jos nappaa työnhaku muualta . Joten yrittänyttä ei laiteta ja työtä tekevä
        ei märehdi turhia. Terveisin amalia......

        Oletan että on siellä työnvuoksen kuntouttavassa työssä sellaisiakin joilla ei ole ammattikoulutusta ja ovat aiheuttaneet itse itselleen pääsemättömän pakon , ovat ehkä kieltäytyneet osoitetusta työstä ja haluavat päästä sossu asumistukirahoille
        niihän se on helpompaa istua 5 tuntia tekemättä mitään ja joka kuukausi tipahtaa
        tilille helppoa rahaa , niin ja vielä jopa laskutkin maksetaan . Ei ole ihan oikein meitä työtätekeviä kohtaan , koska jokaisella on oikeus omiin vero euroihin joita me työssä käyvät keräämme ja sossuporukka niitä nostelee , jotan ei se oikein innosta edes etsimään töitä tai opoiskelemaankaan kun hepolla saa rahaa ja bussilippu vinkuu , kun kaikki tipahtaa eteen kun osaa valittaa .


      • pikipurkki
        poxeramalia kirjoitti:

        Tottakai on, vanhemmat ihmiset ovat saaneet hommattua jo velattoman asunnon, autot ja muut mökit. Sitten nuoria pakotetaan lähes ilmaiseksi myös näihin töihin karenssin uhalla. Töitä saa tehdä mutta ei voi suunnitella mitään jatkoa elämälle kun ei saa oikeaa palkkaa.Sanoppas niitä paikkoja mistä napataan töitä jossa maksetaankin palkkaa. Laittaa vaan nimiä kehiin niin tuhannet mennään heti töihin.
        Nyt karenssi painaa mutta vanhemmat maksaa kaiken. 1050€/kk palkkatuki töitä tarjosivat mutta mitä sillä saa kun menee asuntotukikin ja autoa ei ole varaa pitää. pyörällä 20km matkaa kun bussit ei kulje aina.

        amalia nyt vaan ottaa lääkkeet ja lopettaa provot näistä ihmisten orjapajoista ja menee virkkaamaan niitä lapasia iloisena ja odottaa eläkettä

        häpeäisit kun pidät pilkkaa meistä nuorista, ei me mitään tyhmiä olla.
        pitääkö se liitty vuoksenniskan sdp puolueeseen jotta pääsisi immalanjärvelle saunomaan ja hyväveli kerhoon sanoi vanhempani

        alistu itse vaan toisten valtaan

        No johan on perkele menisivät nuoret opiskelemaan eivätkä maammanlapset valittaisi. Kyllä voin sanoa ,että tyhmiä mitä tyhmiä jos ei itsensä kehittäminen opiskelemalla kelpaa. Sitä kautta työllistyisi ja ansaitsisi itselleen jopa eläkkeen jolla tulisi vanhanakin toimeen.


    • lässynlässy

      Mutta täysin ammattilaisia pakotetaan myös nähin töihin ympäri Suomea, jopa yliopiston käyneitä joten täyttä paxxaa että vaan sairaita pakotetaan.
      Jopa nettisivuja tekemään 1050€/kk, antamaan atk-opetusta 1050€/kk, rakennusmiehiä ammattilaisia tekemään kunnan töitä ja vaikka mitä.
      Se onkin eriasia jos ihminen on jotenkin työrajoitteinen mutta miksi silti käytetään hyväksi eikä tehdä oikeaa työsuhdetta jossa oikea TES-sopimus palkkoineen jos työvoimasta on pula. Tarkoitus on vaan käyttää hyväksi ja vaihtaa uhreja koska moni ei uskalla sanoa vastaan ja pelkää karensseja ja muita.
      Kannattaisi lukea satoja blogeja netistä sekä keskusteluryhmiä että täysin ammattilaisia pakotetaan erillaisiin ilmaistöihin. Yhtä Yliopiston tyyppiä oli taas Lappeenrannan LapTuote pakottamassa kahvinkeittäjäksi ja virastomestariksi. Se onneksi osasi tai uskalsi sanoa että nyt haistakaa pitkä kana.

      Selitäppäs Siiri R että miksi ei kaikille makseta osuuskunnissa samaa palkkaa ja sama työehtosopimus, miksi vaan osalle. Haloo normaalitöissä näin tehdään eikä käytetä hyväksi ja ammattiliitot on takana vielä. Eikös kaikki voisi tehdä arvokasta työtään 1050€/kk tai työmarkkinatuki 9€/pv johdosta lähtien jos se työntekeminen on tärkeintä ja sosiaalinen elämä ja unohdetaan palkka.

      Mutta jos tarkoitus on palkata vajaakuntoisia miksi sitten työkkäri ohjaa näihin osuuskuntiin ja järjestöihin ympäri Suomea terveitä, eikös sairaitten työrajoitteisten pitäs mennä sairaslomalle ja työkykyiset tekee töitä. Ei koska näistä ei saada oikeaa palkkaa vaan käytetään ihmisiä hyväksi eli heikkoja ihmisiä heidän elämän tilanteesta johtuen kuin orjina.

      Siiri R taitaa olla joku sosiaalitoimiston tai työkkärin virkailija jolla ei aivoja ollenkaa ajattelemaan perusasioita mistä oikeastaan on kyse.

    • latukoneet sucks

      Työnvuoksella ei todellakaan ole mitään tekemistä TYÖLLISTYMISEN kanssa, ne vaan laittaa työttömiä pajoihin ja muihin paskahommiin 9€ päivä mitä kukaan muu ei suostu tekemään.

      Ja jos sattuu että pääsisikin muualle kuin pajahommiin, esim kaupungin ulkoaluehoitoyksikköön tms, niin siellä tuntee kyllä olevansa Työnvuoksen kautta tullut työllistetty ihminen, jos ei muuten niin asiasta kyllä muistutetaan siinä työllistymispaikassa päivittäin.

      Koettu nimittäin on.

      Olin kerran työllistettynä eräässä kaupungin liikuntapaikassa, ja silloinen "pomo" sanoi heti ekana päivänä muille työntekijöille aamupalaverissa että tässä on taas niitä perkeleen kumppanuustalon heille kiusaksi laittamia työntekijöitä.

      Minua ei muuten laitettu, vaan hain itse sinne ja tämä "pomo" otti minut sinne hommiin.

      Samalla kertoi edellisestä työllistetystä joka oli kuulemma ollu tosi vittumaisen näköinen ja jolle olivat nakittaneet kaikista paskimmat hommat, ja röhönaurut päälle.

      Siinä vaiheessa tuli kieltämättä mieleen että miksi sen pomon piti nähdä moinen vaiva ja ottaa minut sinne hommiin jos huomasi jo päälleppäin paikkaa antaessaan että olen aivan paska 3 luokan kansalainen ilman ihmisarvoa koska olen työtön, ja minut pitää nolata muiden työntekijöiden edessä julkisesti?

      Kaveri oli vissiin väärällä alalla, hänen ammatissaan ihmisen profilointikyky parissa minuutissa meni ihan hukkaan...

      Luojan kiitos pääsin oikeisiin kk palkkahommiin 2 viikon sisällä ja tämä "mestari" sai jäädä nakittamaan ja haukkumaan seuraavaa työllistettyä.

      Oli muten perkele viimenen kerta kun oikeaa työtä odotellessa lankean moisiin työllistämisjuttuhin, vielä vähemmän kaupungin hommiin.

      • gunnar67

        "Olin kerran työllistettynä eräässä kaupungin liikuntapaikassa, ja silloinen "pomo" sanoi heti ekana päivänä muille työntekijöille aamupalaverissa että tässä on taas niitä perkeleen kumppanuustalon heille kiusaksi laittamia työntekijöitä.

        Minua ei muuten laitettu, vaan hain itse sinne ja tämä "pomo" otti minut sinne hommiin.

        Samalla kertoi edellisestä työllistetystä joka oli kuulemma ollu tosi vittumaisen näköinen ja jolle olivat nakittaneet kaikista paskimmat hommat, ja röhönaurut päälle.

        Siinä vaiheessa tuli kieltämättä mieleen että miksi sen pomon piti nähdä moinen vaiva ja ottaa minut sinne hommiin jos huomasi jo päälleppäin paikkaa antaessaan että olen aivan ***** 3 luokan kansalainen ilman ihmisarvoa koska olen työtön, ja minut pitää nolata muiden työntekijöiden edessä julkisesti?

        Kaveri oli vissiin väärällä alalla, hänen ammatissaan ihmisen profilointikyky parissa minuutissa meni ihan hukkaan..."

        Oliko T.L kyseessä?


      • latukoneet sucks
        gunnar67 kirjoitti:

        "Olin kerran työllistettynä eräässä kaupungin liikuntapaikassa, ja silloinen "pomo" sanoi heti ekana päivänä muille työntekijöille aamupalaverissa että tässä on taas niitä perkeleen kumppanuustalon heille kiusaksi laittamia työntekijöitä.

        Minua ei muuten laitettu, vaan hain itse sinne ja tämä "pomo" otti minut sinne hommiin.

        Samalla kertoi edellisestä työllistetystä joka oli kuulemma ollu tosi vittumaisen näköinen ja jolle olivat nakittaneet kaikista paskimmat hommat, ja röhönaurut päälle.

        Siinä vaiheessa tuli kieltämättä mieleen että miksi sen pomon piti nähdä moinen vaiva ja ottaa minut sinne hommiin jos huomasi jo päälleppäin paikkaa antaessaan että olen aivan ***** 3 luokan kansalainen ilman ihmisarvoa koska olen työtön, ja minut pitää nolata muiden työntekijöiden edessä julkisesti?

        Kaveri oli vissiin väärällä alalla, hänen ammatissaan ihmisen profilointikyky parissa minuutissa meni ihan hukkaan..."

        Oliko T.L kyseessä?

        ei, vaan K.K.


    • VolvoMarkkanen

      Lisää näitä oikeita tapauksia esiin jotta saadaan asia tapetille ja loppumaan ihmisten kyykyttäminen. Se tässä onkin outoa kun Imatran kaupunki mukana tässä kyykytyksessä jotta ihmiset voidaan nolata totaalisesti ja näitten kannattaisi laittaa t-paita päälle jossa selässä lukee ORJA ja kävellä näin julkisesti. Espanjassa sadat tuhannet käveli Madridissa mutta Suomessa ei tehdä vielä toistaiseksi mitään mutta olen 100% varma että täällä repeää tämä baletti vielä totaalisesti. Laitetaan nämä näihin orjatöihin jotka näitä ottaakin töihin niin loppuu lässytys heti ja se kahden vuoden maksimi sopimus. Kiva on sen jälkeen laittaa cv paperiin olin työllistämistöissä. Sen jälkeen kukaan ei varmala ota oikeisiin töihin jos vähän parempia töitä hakee. Jopa Yliopiston käyneitä Suomessa pakotettu kahvin keittoon sekä virastomestarin töihin ja aivan mihin vaan. Tai jos nuori opiskelee vaikka kauppaliselle alalla ja laitetaan tempputöihin vaikka lumenkolaamiseen tai virkkaamaan lapasia niin tosi kiva kun tarkoituksella tuhotaan ihmisen ura jos se ei voi ottaa karenssia itselleen että saa ruokaa ja inhimillisen elämän edes. Jos ei ole töitä silloin ei ole. Jos tehdään töitä niin sitten palkataan kuten kerroit oikeesti töihin ja maksetaan oikeaa palkkaa ja tehdään TES sopimus miten muillakin on vaikka kaupungin töissä eli suoraan Kaupungin palkkalistoille jos tarvitaan työntekijää. Ei tämä nyt hirveitä papuaivoja vaadi kuka ymmärtää mistä on kysymys. Tuleekin mieleen että nämä ketkä palkkaa orjia niin niitten maine pitää tuhota. Onkohan Stalin vai Hitler kuuluisin orjatyön kannattava vai olisiko Idi Amin Ugandasta. Causeskukin oli aika kova poika aktivoimaan kansaa töihin.

      Joku bittihän näillä pitää olla päässä poikki ketkä tekee töitä palkatakseen paskatöihin paskalla palkalla eli Suomeksi ilmaiseksi tai muodollisella korvauksella jota ei voi sanoa edes palkaksi.

      • Helppoa, helppoa!

        Kyllä minulle TE-keskuksen työntekijät ihan kirkkain silmin vakuuttavat, että työharjoittelun kautta urkeaa ura ja työpaikka tulee varmasti. No nyt menossa jo 3.s työharjoittelupaikka, jotta saan päivärahat ja yhä odotan sitä työpaikan saantia, mikä on luvattu TE-kautta tällä meinigillä. Moni ihmettelee varnaan missä vika, kun AMK-tason ihminen ei työllisty?! Se on lohduttanut, että edellisiin paikkoihin vaikka en ole työllistynyt, ei muutkaan siellä harjoitelleet. Ihmisten kierrättämistä, ilmaista työvoimaa.
        Näihin töihin olisin työllistynyt, mutta palkka olisi ollut nettona aivan sama kun peruspäiväraha eli n. 500€ ilman ylläpitokorvauksia.
        -mainospostinjakaja tosin siinä olisi alle 500€ kk tulot
        -siivoustöitä 2-4t/pv


    • hienoatämätoiminta

      Hyvä että on toimintaa nyt tulossa. Miksi kapunki tai muut ei palkkaa suoraan töihin jos tarvitaan työntekijöitä ja tehtäisi pysyvä työpaikkaa. Nyt vaan vaihdetaan henkilöitä ja käytetään hyväksi.

      Kunnat myös vastuuteeseen näistä. Alankin seuraamaan tätä ketjua myös miten asiat etenee ja maksan tonne THT:lle 50€ kannatusmaksun kun sain vihdoin oikean työpaikan oikealla palkalla.

      • temari.,,

        Työnantajat käyttävät hyväkseen tilannetta, johon ajauduttiin 1990-luvun laman aikana. Työntejäliitot antoivat liikaa löysää eikä sitä ole saatu vedettyä takaisin, eikä saadakaan koskaan, ellei sitten tule todellinen työvoimapula, jossa työnantajat joutuvat kilpailemaan työntekijöistä paremmilla työehdoilla ja palkoilla..

        Tilanteesta voidaan epäsuorasti syyttää joidenkin alojen työntekijäliittoja. Etenkin kaupan liitto PAM on antanut viedä työntekijöiden arvostuksen 30-luvulle.


        Jäi kesken.....jatkuu mahdollisesti.


      • ennalta-arvattavaa
        temari.,, kirjoitti:

        Työnantajat käyttävät hyväkseen tilannetta, johon ajauduttiin 1990-luvun laman aikana. Työntejäliitot antoivat liikaa löysää eikä sitä ole saatu vedettyä takaisin, eikä saadakaan koskaan, ellei sitten tule todellinen työvoimapula, jossa työnantajat joutuvat kilpailemaan työntekijöistä paremmilla työehdoilla ja palkoilla..

        Tilanteesta voidaan epäsuorasti syyttää joidenkin alojen työntekijäliittoja. Etenkin kaupan liitto PAM on antanut viedä työntekijöiden arvostuksen 30-luvulle.


        Jäi kesken.....jatkuu mahdollisesti.

        jatkuu; lahtarit vastuuseen, kapinaan ja lakkoon, menenee jotenkin tuohon suuntaan temarilla, kuultu ja luettu jo


      • temari.,,
        ennalta-arvattavaa kirjoitti:

        jatkuu; lahtarit vastuuseen, kapinaan ja lakkoon, menenee jotenkin tuohon suuntaan temarilla, kuultu ja luettu jo

        Nyt on lenkki heitetty......

        On hyvä, että edes joku asia tässä sirkuksessa on ennalta arvattavaa. Nuo mainitsemasi asiat eivät kuitenkaan kuulu minun ajatusmaailmaani. Pidä ne vain itselläsi.

        Katainen puhuu par`aikaa Ylen pääministerin haastattelutunnissa mm ikääntyvien- ja myös koulutettujen työntekijöiden "hylkimisestä" työmarkkinoilla.

        Kataisella on paljon ajatuksia joita on yleensä kuultu sosialidemokraattien suunnalta. Niitä vain pitäisi toteuttaa käytännössä, arkipäivän politiikassa. Toivottavasti ajatukset leviävät "vyörytystaktiikalla" myös työnantajien toimintaan.


    • orjana ollut

      Juuri näin, siis kuka palkkaa näitä työntekijöitö pitää olla täysin sairas ihminen ja niitähän löytyy vuoksenniskan demareista ja työnvuoksesta. tykkäävät olla natseja että mehän määrätään täällä ja itse vetävät palkkaa kun määräilevät aikuisia ihmisiä. olin vuosia sitten pakotettuna työnvuoksessa ja aivan sairaita ihmisiä siis ne ketkä siellä töissä ja pakottavat työttömiä töihin heidän alaisikseen pakolla. törkeetä koko toiminta kaupungiltakin ja kukaan ei puutu tähän. toivon että toi tht toiminta puuttu koko suomessa näihin mitä olen kuullut ja menin mukaan toimintaan.

    • Työttömän kusetus Ry

      Paras on kun menet Työnuokseen ekaa kertaa ja sinulle sanotaan että miten pääset kaikista helpoimmalla, eli menet 4h/ päivä istumaan tekemättä mitään.

      Työnhakuun ei olla kyllä ohjaamassa, mol.fi tms palvelu.

      Jos menet opiskelupapereitten tai cv:n kanssa Työnvuokseen on heille sama vaikka pyyhit peppuasi niillä, heitä ei kiinnosta muu kuin saada sinut äkkiä johonkin pajalle hommiin vaikka lisit diplomi inssi.

      MITÄ JÄRKEÄ???

      Ja kun olet istunut sen maksimin eli 2 vuotta itsellesi peräpukamia jossain nurkassa 9€ päivä, sopimuksesi pajalle tms paskahommiin voidaan uusia jollain vippaskonstilla, ja SIMSALABING oletkin taas seuraavat 2 vuotta kuntouttavassa työtoiminnassa.

      Kuinkahan tämä ns "sopimuksen nollaaminen" on mahdollista...?

      4 luku
      Kuntouttava työtoiminta
      13 §
      Toteuttaminen
      Kuntouttava työtoiminta on sovitettava henkilön työ- ja toimintakyvyn sekä osaamisen mukaan niin, että se on työmarkkinoille pääsyn kannalta mielekästä ja riittävän vaativaa. Kuntouttava työtoiminta ei saa vakavasti loukata henkilön uskonnollista tai muuta eettistä vakaumusta.

      Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 3–24 kuukauden mittaiseksi jaksoksi kerrallaan. Jakson aikana henkilön tulee osallistua kuntouttavaan työtoimintaan vähintään yhden ja enintään viiden päivän aikana kalenteriviikossa. Yhden päivän aikana kuntouttavan työtoiminnan tulee kestää vähintään 4 tuntia.

      Edellä 2 momentissa tarkoitetun jakson päättyessä aktivointisuunnitelma on uudistettava noudattaen mitä 3 luvussa aktivointisuunnitelmasta säädetään.

      Lähde : Finlex

    • kuka kusi???

      hah hah haa siihen kukaan halua puuttua. vanhusten palvelut ja päiväkodit ym. on paljon halvempi hoitaa tukityöllistetyillä (jotka paikasta riippuen saa mukavan työnimikkeen), ettei vaan tarvi palkata koulutettua porukkaa ja maksaa niille palkkaa....

    • karenssillanyt

      Mutta nämä ketkä pakottaa ihmisiä näihin saavat itse oikeaa palkkaa ja vielä hyvää eikä muodollista. Eikös näitten ajatusmaailma ole täysin kieroitunut ja sairas. Nämähän pitäs laittaa hoitoon ketkä palkkaa näitä tukityöllistettyjä ja selittävät aivan jonnin joutavia ja puolustavat vielä itseään ja systeemiä.

      • ihmisen tuhoaminen

        Siis jos laitat CV:hen että työnvuoksi tai kuntouttava työ, sama kuin pilaat samalla oman urasi mitä tehty isoja kyselyjä Suomessa. Nää paperit voi työntää sinne itseensä.
        Vanhus palvelut ja muut niin törkeää hyväksikäyttöä että tietty taho vaan nostaa oikeaa palkkaa ja eikös se SDP jyrää Vuoksen varrella. Tai sitten jotain latuja tekemään tai vastaavaa minimipalkalla ja nämä tuhoaa ihmisen henkisesti täysin kun sillä palaa päreet ja arvostus.

        kuntoutus eli ihmisen sekä työuran tuhoaminen


      • hymy

        Ei kai vaan sinussakin olisi jotakin syytä kyseiseen asiaan , ei kuty työssä kaikkea
        tehdä puolestasi , kyllä siihen vaaditaan myös oma panoksesi korjata tilanne.


    • kukakusee??

      Muistakaapa oikeutenne ja tässä onkin hyvä blogi alempana johon törmäsin yhden Imatralaisen nettisivuilta joka ajaa meidän työttömien asioita myös

      Kuten juttujani kauemmin seuranneet hyvin tietävät, niin minä en hyväksy työttömillä ilmaiseksi teetettävää työtä missään muodossa. Puhuttiinpa työharjoittelusta, työelämävalmennuksesta tai kuntouttavasta työtoiminnasta, niin itse asia ei muutu. Ilmainen työ on ilmaista työtä ja sellaisen teettäminen on hävytöntä ihmisten hyväksikäyttöä.

      Oikeastaan se on myös rikollista. Rikoslain 47 luvun 3a § sanoo näin:

      Jos työsyrjinnässä asetetaan työnhakija tai työntekijä huomattavan epäedulliseen asemaan käyttämällä hyväksi työnhakijan tai työntekijän taloudellista tai muuta ahdinkoa, riippuvaista asemaa, ymmärtämättömyyttä, ajattelemattomuutta tai tietämättömyyttä, tekijä on, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, tuomittava kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      http://sakutimonen.blogit.fi/havyton-on-havytonta/

    • paperimies

      Mitä valitatte. Olisitte tulleet storalle töihin. Siellä tehdään oikeita töitä kohtuu palkalla. Kyrpii kun pitää tollasia pummeja elättää verorahoilla.

      • kantapää

        Hienoa sitä minäkin ... työhön kaikki nuoret ja me jotka olemme paiskineet jo tarpeeksi ... meillä on oikeus jo hieman levähtää ... työssä sen oppii , mistä tulee leipä eikä tarvitse valittaa tukien pienuutta saati syytellä ketään....


    • luupääMasa

      Stora-Enso jos suljettaisi olisi kiva paukuttaa että töihin nyt vaikka 30 vuotta työuraa takana. m-realissa näit jäi työttömiksi meitä paljon ja on muitakin pitkiä työuria tehneitä jota voidaan pakottaa ihan huuhaa töihin joissa ei opi kuin vihaamaan yhteiskuntaa....nuoret joo ehkä alle 25v voitas pakottaa mutta yli 50v ammattilaiset että vaihda uraa että opettele postien katsominen vanhuksilta tai virkkaamaan niin ei mee jakeluun josta ei rahallisesti hyödy edes yhtään. ilmaista työtä suomeksi ja tyttömme otti karenssin muualla paikkakunnalla KTM=Kauppatieteiden maisteri YO papereilla että mee keittää kahvia ja siivoomaan niin saat kokemusta uraa varten sanoi työkkäri.

    • luupääMasalle

      Mitäs tyttös olis sun mielestä pitänyt sitten tehdä? Jos täällä päin ei ole "KTM=Kauppatieteiden maisteri YO papereilla" töitä, niin työkkärin velvollisuus on osoittaa jotain muuta työtä. Ei ne voi kellekään sanoa et ole vaan jouten ja ihaile niitä KTM=Kauppatieteiden maisteri YO papereitas.

    • Luupäähoitoon

      Ne laittoi ilmaiseen harjoitteluun oikeustaloon sekä sitten verovirastoon.Miksi maksaa palkkaa kun ei ne halua palkata ja voidaan pakottaa näin.
      Nyt kesäksi se pääsi oikeisiin töihin koulutusta vastaavaan mutta ei valtiolle eikä kunnalle halua koskaan ja tästä se saa palkkaakin.

      Ja sinusta luupääMasa on oikein pakottaa vaikka hitsari töihin ilman palkkaa jos ei saa muuten töitä. Eli töitä on mutta ei makseta palkkaa vaan pakotetaan tekemään näitä töitä valtiolla tai kunnalla.

      Ja ei se täällä Imatralla asu eikä haluakkaan tulla tänne koskaan natsien kaupunkiin.

      Olet täys ääliö

    • vappujasima

      Onko työnvuokselaiset juhlineet vappua nyt, varmaan kiva juhlia kun saa työmarkkinatuen 9€ päivä palkkaa. saa pari pientä olutta ja varmaan ilo mennä aamusta töihin tienaamaan. Itse pääsin oikeisiin töihin ja toivottavasti en joudu koskaan takaisin koska jäi semmoiset traumat ja vihat kaikille ketkä oltiin pakosta karenssi pelossa. pari tenukeppi juoppoa nautti kait ja virkkaajat käsittääksemme joilla ei ollut omaa sosiaalista elämää.

      Miksi kukaan ei tee mitään kun tuhotaan ihmisten elämät täysin, taas on puhuneet politiikot tänään hienoja sekä euroopassa ollut mielenosoituksia sentäs.

    • Tempputyöt suck

      Olisi kiva tietää paljon on keskipalkka työvoimatoimiston kautta palkatuilla jotka saaneet töitä työnvuoksesta. Verottajaltahan saa tiedot työnvuoksen henkilökunnan palkoista ja onko kukaan tietoinen näistä joka ollut 9€/päivä töissä tai palkkatuki töissä 1050€/kk.
      Ei päästä yli 1000€ josta löisin vetoa koska niin paljon ilmaisia harjoittelijoita, 9€/päivä sekä 1050€ palkkatukiseteli työntekijöitä.

      Onko kuka kesän töissä työnvuoksessa ja kertokaas paljon palkka tai korvaus jotta ette ole työttömien kirjoilla enää, onko TES sopimus vai ei mitään. Saatteko ylityökorvauksia ja muita vai pidettekö vapaana kuten jotkut pitää 1=1 muissa kaupungeissa sunnuntai ilta töitäkin kun ovat teatterin narikassa viikonloppu illat pakotettuna.

      Voitas kerätä tietoja tähän ketjuun.
      Jokuhan on saanut vakipaikankin, onko ollut vakipaikassa pitkään vai etsinyt koko ajan parempi palkkaista työtä tai että saanut vakipaikan sekä nauttii työstä olisi hyvä kuulla näitäkin hyviä tarinoita.

      Tässä ei tarvitse kertoa nimeä eikä tehtävää jos pelkää vaan ei nää tempputyöt oikein kiinnosta monia joista ei saa työstä oikea rahaa sekä tehdä TES sopimusta ja kaikki järestää "paskoja" töitä osapäiväisiä minimipalkka jopa ammattilaisille. Ja onko kenelle töitä tarjottu vaikka yli 3000€/kk tätä kautta koska monia Yliopistonkin käyneitä joilla monia tutkintoja käytetään hyväksi Suomessa.

      Kertokaa samalla kokemuksia, olitteko pakosta mutta ette uskaltaneet laittaa/sanoa vastaan korvauksien menettämisen pelossa.

      Onko moni ottanut karenssin myös.

    • entinen orja

      Nyt löysin sivut että joku yrittää ajaa työttömien puolia tosissaan suomessa henkeen ja vereen mitä kuulin ja muistan lapsuudesta kun tää heppu hiihti ja aina voitti mut.

      http://vehkanen.blogspot.fi/
      http://karenssia.blogspot.fi/

      liittykääs myös tänne jossa on privaatti osioita jos maksaa jäsenmaksun.
      https://www.facebook.com/tht.ry

      otan karenssin heti ja lukekaas, hirveesti linkkejä myös löytyy kusetuksesta joka koettu.
      tätä ollaan kaivattu kun kokoomus ja sdp kusettaa vaan kansaa ja toiset kääntää takkia.

    • imatran idoli

      Haluaisin tänne tomitusjohtajaksi kun vanha lähtee pois.

      - olen kova perseennuolija
      - tykkään hanurista
      - rakastan orjia
      - vastuuntuntoinen
      - tykkään ihmisistä
      - mukava
      - rehellinen
      - autan köyhiä
      - volvo etu jotta pääsen saunalle
      - rakkaus työtäni kohtaan
      - reipas ja ihana kuntoilija

      - imatran idoli jopa

      välttäkää tätä paikkaa, juuri otin karenssin. vanhemmat kertoi että täys sikala.

      • lumilinna.

        kuvailit juuri mut. Meitä on paljon menossa siihen firmaan noilla ehdoilla.


    • ei koskaan takas

      olin ja hermot meni- johtajat täys mulkkuja itseensä olevia paskoja
      miksi nämä sallitaan suomessa. näillä vaan työllistetään ne siellä olevat paskat
      eihän tässä ole jären häivää

    • virkkaaja mummi

      onko kukaan tulossa talveksi lumitöihin tai väsäämään puuhevosia
      voitte sitten ottaa lainaa pankista kun ostatte tilistänne auton tai asuntolainaa saatte
      olette kuntoutuneet vuoden jälkeen täydellisesti tekemään oikeita palkkatöitä
      äänestäkää demareita sitten kuntavaaleissa

    • Stalinin urkuri

      Äänestäkää SDP Markku Viskaria työnvuoksen toimitusjohtaa jotta orjatyöt ja kyykytys jatkuvat Imatralla.
      Markku kyllä sitten kiittää teitä kun saa vetää hyvää palkkaa itselleen työttömien kautta koska se vilpittömästi haluaa auttaa teitä ;-)

      Onko se Pekka Ruotsalaisen kaveri !

    • apuaaaaaa

      ja kyyti vaan kylmenee, kun kuntien vastuulle tulee pitkäaikaistyöttömien työllistäminen. näen jo kauhukuvina, mitä se tarkottaa demarivetosissa kylissä..

    • työnvuoksi kiittää

      Demarit valmistautuu jo tekemään Imatrasta uuden Pohjois-Korean. Kunnalla riittää töitä pian 9€ päivä tai palkkatukisetelillä 1050€/kk tai korotettuna.
      Aivan sama onko töissä vai ei näillä korvauksilla jos ei makseta kunnon palkkaa.

      Äänestäkää nyt vaikka piraattipuoluetta tai ihan mitä vaan muuta kuin demareita.

    • vain terapiaa !!!

      työn v on jonkinlainen halpa avo-mielisairaala ?
      Jossa tehdään kuntouttavaa terapiatyötä ajan kuluksi !
      Kaunistellaan näin tilastoja. Ja näitä vastaavia on ympäri suomea.
      Mutta miksi ei ole oikeita palkka-töitä ja tuottavaa tekemistä ?

      Ja tem ministeriön typ toiminta on avomielisairaala toimintaa ilman lääkäreitä.
      Halvaksi tulee !!
      Mutta miksi ei ole tuottavaa hyväpalkkaista palkka-työtä, rehellistä työtä ?
      - ollaanko kaikki mielisairata tai terapian tarpeessa vain ?

      Haluaako politikot vain syrjäytymistä ja terapiaa ? Missä on se muu tuottava työ ja toiminta ?
      Miksi on Leipäjonot ja massa-työttömyys jota piilotellaan tilastokikkailulla.
      - miksi politikot ja valtapuolueet haluaa tätä terapia-syrjäytymis soppaa vain ??

      • Valittua politiikkaa

        syrjäytyminen on pop.
        Ja toisaalta vain osa kansaa jakaa hyvinvoinnin, työn ja tulon.
        Kun iso osa on ulkona tulonjaosta, Leipäjonoissa ja syrjäytyneitä, niin töissä oleva luokka tienaa enemmän ( - myös sen köyhien osuuden ne vie....!! ).

        Tämä on ek-mtk - sak -akava -poltiikaa !!!
        Isot vanahat puolueet tukee vääristynyttä tulonjakoa.

        Se on siis vääristynyttä tulonjakoa, se että työtä ja tuloa jaetaan vain osalle kansaa.
        Loput tuhotukoon Leipäjonoon....


    • SDP tämän takana

      Paljonkohan on työnvuoksen toimitusjohtajan palkka ja muitten siellä olevien työntekijöiden jotka oikeesti töissä. Hyvä suojatyöpaikka pakottaa vaan työttömiä karenssin uhalla sinne ja oma palkkaa juoksee jatkuvasti.

    • p. ruottalainen

      kannattasko sitä m. viskaria äänestää kun vetää toimistusjohtajana hyvää osuuskuntaa alaisineen täysin vilpittömästi.

    • huh huh

      on avolaitos. jos olet tolkuissasi tullessasi, et enää lähtiessäsi. TYP, TV ja TE-tsto ovat kaksinaismoralismin ja kaksinaamaisuuden pelipaikkoja: asiakkaat kaunistelevat asioitaan virkailijoille, eivätkä näin ollen saa oikeaa neuvontaa ja apua, virkailijat tekevät tulkintoja ja spekuloivat keskenään eri tahojen kanssa, leimoja lyödään otsiin ja papereihin, kaikesta ja kaikista puhutaan käytävillä ja kavereiden kanssa... ja ei ole terapiaa: sellainen työntekijä, joka pyrkii tsemppaamaan toista eteenpäin, saa taatusti lähteä. mutta jos ihminen on tilanteessa, jossa tarvitsee oikeasti jotain rotia elämäänsä, säännöllinen "työmatka" ja aika voi jeesata alkuun. siinäpä se suurin anti on.

    • Imatran hoitola

      http://www.tyonvuoksi.fi/yhteystiedot.html Eli työttömät elättää nämä. Paljonkohan nää kaikki saa palkkaa jotta orjat tulee alaiseksi karenssin uhalla.

      Ei nää voi pelata täysillä valoilla jos kyykyttävät työttömiä ja itse saavat palkkaa. Monet, monet sanoo että aivan sairaspaikka.

      Katsoin että täällä virkataan lapasia ja sukkia. Todella kuntouttavaa ja aktivoivaa.

      • fssdsfsfd

        Hakatkaa tuon johtaja ja polttakaa koko paikka maan tasalle! Väkivalta auttaa!


    • Luuseri

      Laki antaa ymmärtää, että työttömyyskorvaus on korvausta työttömyydestä, eikä mitään palkkaa orjatyöstä. Ei ole pakko tehdä minkään sanktion uhalla. Haloo...

    • paska paja viskarin

      No kyllä on kun temari viskari määrää,et mene niin karenssi pamahtaa.
      Kerran olin päivän ja lopetin niin tulihan sieltä karenssi

      • vitsikari

        Ampukaa joku se viskari. Vittu mikä kommaripamppu.


    • sylppä

      Mikäs tuo asemäentien paja on? Joku uusi virkkauskerhoko..

      • Wiskarin Wuoksi

        Aika lähelle osuit,siellä istutaan 4-5h päivässä saat ja saat kolautuksen lisäksi 9€/päivä.Kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen kuin suostuu moiseen orjuuttamiseen.


    • sisua imatralle

      Työnvuoksen a siakkaat ON KAIKKI vaikeasti työllistettäviä jotka ilman työn-vuoksea syrjäytyisivät todella syvälle...

      Siksi on ensiarvoisen tärkeää että Imatralla on edes yksi ( 1) paikka joka estää vaikeatyöllistettyjen lopullista syrjäytymistä,,,sillä silloin se maksaa meille kaikille liian paljon...

      Tämä yhtälö on helppo käsittää jos päässä on edes amppeerin verran sähkötoimintaa............

      • affdffdasf

        Petopaska ulisee siellä!


    • haista viskari p...a

      Työn vuoksi on ainoa paikka joka syrjäyttää kaikki jotka siellä on olleet

      • paska paja viskarin

        Kokemus pajasta.Olin työhaastattelussa metallifirmassa ja kaikki
        alkoi näyttää hyvältä,juteltiin työnjohtajan kanssa kaikenlaista ja
        työsopimus oli enää allekirjoitusta vaille.Tj kysyi mitä olen tehnyt
        viimeeksi ja minä erehdyin sanomaan olin viskarin pajalla 3kk.
        keskustelu loppui siihen ja kommenntti oli otamme yhteyttä.
        Siinä on sitä syrjäytymistä.
        Ps.vuoden olen odottanut yhteydenottoa


    • Rajapatsaslainen

      Kun joudut Työn vuoksen tai Intoa työstä pajoille niin et tule enää ikinä pääsemään sieltä pois

    • monilahjakkuus

      Eipä ole työvoimatoimiston tarjontaa tarvinnu ottaa vastaan jos palkka tai duuni on ollu paska. PS orjatyö suomessa on rikollista!!

    • lisääsimaa

      Mutta kohtapa otat. Tuet pois vapaamatkustajilta. Nyt kaikki yrittäjiksi on hallituksen uusi ratkaisu kaikkeen.

    • AllaHalla

      Määää alan lammaspaimeneksi.
      Hyvät työsuhde-edut.

    • työn-vuoksi

      Ketäs siellä pajalla on ohjaajina ja pomoina? Ja minkälaisia ovat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe