Imatran työvoimatoimisto kokemuksia

järkytys88888888888

minkälaisia kokemuksia työkkäristä porukoilla on. siis niin laittoivat lyttyyn ammattiihmistä kuin voi vaan olla että tuntui kuin olisi eläin niille. en ymmärtänyt yhtään jonkun miehen juttuja mitä se puhui ja selitti että pakko mennä kouluun tai töihin vaikka ei saisi palkkaa että syrjäydyt. onko ne työttömiä määräaikaisia jotka pakkotöissä siellä ja työllistetty sinne pakosta vai oikeita työntekijöitä tietääkö joku.
kuulin muiltakin että järkyttävin paikka missä olleet koskaan

106

4567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+18

      Mietin tuossa, että jos Imatran ja Lappeenrannan työvoimatoimistot ovat ns."yhdistyneet", niin eikö sitä voisi käydä vaikka Lappeenrannan toimistossa asioimassa. Oisko siellä parempi palvelu?

    • karjalaiset paskoja

      Karmeita jotkut tyypit, tuntuu kuin Jyrki Kätäinen olisi ne palkannut puhumaan aivan pimeitä että kannattaa mennä töihin lähes ilmaiseksi että se motivoi ja ei tarvia istua kotona kuin ne tietäisi mitä ihmiset tekee yleensä elämässään. Ja että saat enemmän rahaa kuin työmarkkinatuki, haloo rahan takia töitä tehdään koska nehän itse menisi tekemään tempputöitä muuten jos se olisi kivaa väkisin.

      • pasa,temari,työkkäri

        kyllä siellä temarit määrää,olihan sinikka hurskainen aikoinaan hommissa


    • Rikosilmoitus

      Tuohan on ilmiselvää "työpaikkakiusaamista" mitä työkkäri harrastaa ei muuta kun rikosilmoitusta kehiin.

    • 19+4=23

      No, henk.koht oon kyllä saanut ihan asiallista ja ystävällistä kohtelua siellä työkkärissä, kaikenlaista humpuukityöllistämisaktivoimista tietysti tarjoillaan mutta ei ne sen paikan virkailijat ole pykäliä laatineet. Oikeeta rehellistä työtä kun ei vaan kaikille pätevillekään ihmisille ole tarjolla vaikka kuka mitä väittäis.

      • 16

        niin minäkin


      • työt odottaa

        Nyt vaan töhin siitä valittamasta. Pitääkö mennä johonkin toimistoon, eihän ne siellä voi ketään työllistää.

        J Käteinen on sanonut, että kannattaa alottaa työt mahdol. aikasin ja lopettaa mahd. myöhään.

        Menkää työpaikkoihin. Niitä on, sanovat ne ketkä tietää.


    • JyrkiKäättäinen

      Imatran työvoimatoimisto on täys kaheleita täynnä mitä tuli huomattua. Pelaako ne täysillä valoilla pomppuuttakseen ammattitaitoisia ihmisiä. Ne pitää kaikkia vissiin juoppoina, huonoina ja muina. Ilmaiseksi kannattaa tosiaan mennä töihin.

    • tyrmistynyt

      Joo tämä todennäköisesti sama miehen turjake tivasi minulta luukulla kun olin vasta valmistunut ammattikoulussa että "mikä sinun peruskoulutuksesi on" Kummastelin kysymystä ja kerroin että ammatillinen ja tarkensin vielä että mikä tutkintonimike. Annoin kaikki todistukset ja niistä mielestäni olisi kaiken pitänyt selvitä. Vastaukseksi sain vain että "Enkö minä osaa kysyä vai etkö sinä vain ymmärrä?!" ja hetken jauhamisen jälkeen selvisi että mies yritti kysyä minulta että olenko suorittanut PERUSKOULUN! En vain vielä tähän päivään mennessä ole ymmärtänyt miksi minua kohdeltiin kuin jälkeenjäänyttä kun oletin miehen tietävän että suomessa peruskoulu täytyy käydä jotta pääsee ammattikouluun tai lukioon! Toivottavasti panevat pois viralta!

    • te-kusetus

      Eipä mittää, minut oli laitettu kerran tietämättäni jollekkin rakennusalalle valmentavalle kurssille, kun sain ekan huomautuksen kurssipaikasta että miksi en ole paikalla, olin sillei et mitä vittua, oishan niitten pitäny eka ilmoittaa mulle jotain, kai?

      Missään vaiheessa en kirjoittanut nimeäni mihinkään kurssipaperiin tai edes suullisesti suostunut menemään mihinkään kurssille.

      Koska en menny ja ei selvinny miksi minut laitetti kurssille minulta kysymättä, niin pamahti 3kk työssäoloehto päälle.

      Tästä tapauksesta on useita vuosia, en tiedä olisko tämä pitänyt pyytää jonkun tutkimaan mutta empä usko että tässä meneteltiin ihan laillisesti.

    • eimenenäin

      On siellä työkkärissä ainakin yksi viinaan menevä töissä. Tuntuu viikonloppuisin maistuvan ja välillä kovastikin. Nämäkö ovat sitten oikeita henkilöitä muita määräämään/patistamaan??

      • 15+3

        Eiköhän tuo nyt oo kuitenkin yksityisasia jos ei kerran töissä kännää. Kyllä tuo alkoholi tuntuu viikonloppuisin maistuvan aika monelle muunkin alan ihmiselle...


    • jumalasta seuraavat

      kyllähän sielä käydessään oppii oman sosiaalisen asemansa jos ei muuten tiedossa. ihan järkyttävää touhua ja kukaan ei sille mitään mahda. on tosi kummallista ettei niitten tarvi noudattaa mitään lakeja ja säännöksiä. tuntuu joskus, että pärstäkertoimen mukaan jaetaan karenssit ja jos väärinkin perustein nii sitte vaan puol vuotta oottamaan uutta päätöstä. töitähän sen kautta ei kyllä saa se on jo huomattu pelkkiä temppuilupaikkoja 9e/pv.

    • marjakokenuttämän

      Yksi kaveri kävi siellä ja kiekkusi että aivan sairasta menoa.
      Ne yrittää kerksi omia sääntöjä ja juttuja. Temppupaikat kiertäkää aina koska ne ei tee kuin vihaa koko byrokratiaa kohtaan.

    • katsoja tutustu
    • Tuulikki83

      Sairas mikä sairas sanoi mummokin. Miten nää vielä päättää ihmisten asioista.
      Tää mies pitäs irtisanoa sanoneet kaikki.

    • imatrapitäsräjäyttää

      Aika tänään ja en ole saanut unta moneen päivään menon takia, aivan kuin hullujenhuoneelle menisi kuuntelemaan kaheleita.

    • ei vastuuta

      kun niitä ei kukaan valvo ni mielivalta on sanoinkuvaamatonta.

    • kyrpiintynyt

      Kävin aamusta ja aivan hulluja, voi ketu huttu ne on kaheleita kun kukaan ei valvo.

    • 2+6

      olen aiemmin jo tuolla miettinyt asiaa ääneen...eli voisko sitä käydä Lappeenrannan työkkärissä, jos/kun nämä toimistot ja toiminnat ovat yhdistyneet?

      Eihän ihmisiä saa tällätavalla kyykyttää!

    • mitä tehdä??

      kenelle muuten voi valittaa työkkärin virkailijoitten mielivaltaisista päätöksistä?? tietääkö kukaan. siis sen jälkeen kun karenssi on todettu laittomaksi ja väärin perustein annetuksi.

    • Pellervo Hermann

      Työvoimavirkailijat voitaisiin korvata työttömillä. Tällöin roolit vaihtuisivat.

      Nykyiset työttömät pääsisivät kyykyttämään ex-työvoimavirkailijoita ja karenssin uhalla pakottaisivat nuo entiset suojatyöpaikkalaiset ties mille kurssille, vastoin tahtoaan.

    • Tee näin

      Maksakaa tänne jäsenmaksu 20€/vuosi niin tänne valituksia mielivaltaisista päätöksistä ja liittykää toimintaan mukaan Facebookkiin.

      Tietoja
      Kotisivut osoitteessa http://thtry.fi/, verkkolehti osoitteessa http://kotisivu.tk/
      Kuvaus
      Välityömarkkinoilla toimiville on perustettu oma järjestö

      Välityömarkkinoilla oli huhtikuussa 2011 115 000 henkilöä. Laki edellyttää, että tukityöllistetyn tulee voida luottaa siihen, että hänen työskentelynsä vie kohti vakituista työsuhdetta. Näin ei käytännössä ole. Harjoittelijoilla teetetään asiaankuulumattomia töitä ja varsinkin yhdistykset keksivät lumetöitä tukirahojen tähden. Toisaalta taas esim. kunnat teettävät tukityöllistetyillä ammattilaisten työt ja säästävät näin palkkakustannuksissa. Monet yritykset pyörittävät toimintaansa ilmaisen työvoiman avulla ottamalla aina uudet harjoittelijat tai työllisyystuella olevat entisten tilalle. Yritys ei tällöin ota rahallista tai moraalista vastuuta näistä työntekijöistään.

      Tähän asti välityömarkkinoilla olevien etuja ei ole ajanut kukaan. Nyt Suomeen on Italian tapaan (Repubblica degli stagisti) perustettu yhdistys Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry, joka ajaa välityömarkkinoilla olevien etuja. Kotisivut ovat osoitteessa www.thtry.fi. THT valvoo välityömarkkinoilla olevien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, seuraa lainsäädäntöä ja ajaa jäsentensä asioita. Tavoitteena on neuvotella sopimukset, joissa työehtosopimukset koskevat tasa-arvoisesti myös välityöllistettyjä -kunkin alan yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

      THT ry ei toimi ammattiliittojen kilpailijana vaan pyrkii yhteistyössä parantamaan myös työllistettyjen työoloja kannustaen heitä järjestäytymään heti työsuhteen muuttuessa vakinaiseksi. Mikään ei myöekään estä olemasta sekä ammattiliiton että THT ry:n jäsen.

    • orjatyösuomi

      Muutan itse pois Hesaan koska työvoimatoimisto saanut tuhannet jo täysin kyrpiintymään täysin sekä karensseille. Siis miksi toiset työllistää niitä ja menee puhumaan niin ne puhuu takas jaskaa joka kerta jotta ne saa siintä palkkaa. älytön kaupunki ja takas en tule.

    • perusoikeudet

      2 luku
      Perusoikeudet

      7 §
      Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen
      Ketään ei saa.....kohdella ihmisarvoa loukkaavasti.

      Kun lukee läpi kaiken tämän lainsäädännön, joka koskee työttömiä heidän asioidessaan työvoimatoimistossa, niin ei voi välttyä ajatukselta, että tämä on laadittu enemmän nöyryyttämään kuin edistämään esim. työllisyyttä.

    • Vittuuntunut

      Itse en ainakaan enää aio käydä koko paikassa tulkoon sitten, vaikka koko loppuelämäksi karenssia

    • Arbeit macht frei

      Lpr foorumilta hyvä kommentti.

      tem ministeriön kapot ohjaa työtöntä karjaa.
      Korkeimmat virkailijat nappaa n. 5000-6000 e /kk.
      Kapot saa 2600 e / kk.

      Mutta kapo saa lisäksi tapporahaa, kun saa työttömän karenssiin, niin sitten tem-kapon tulot nousee.
      Ja karenssiin ajettu köyhä sitten tappaa itsenä tai perheensä ja tilastot kaunistuu.

      Arbeit macht frei --- laulavat tem-kapot ja nostavat verirahaa !

    • hitlerintouhua

      työttömät työllistää vaan näitä virkailijoita. sitten sanotaan että työtön ei tee töitä vaikka varmaan 400 000 työllistää näitä virkailijoita kun ne voi nolata työttömiä julkisesti ja saavat vielä tästä palkkaa. työtönhän ravaa työkkärissä, soittaa sinne ja käy temppu pajoilla haastattelussa eli työllistää tiettyjä organisaatioita joilla ei mitään virkaa palkata edes oikeisiin palkka töihin. ihan natsi saksan toimintaa ja kaveri pakotettiin pakkotöihin 1050€/kk 5 tuntia päivässä.törkeetä ja harkitsee sairaslomaa tai ottaa karenssi kun ei hermot kestä. siis oikein pakotettu orjaksi ja nolattu täysin samoin kun pakotetaan huuhaa kursseille vaan jotta voidaan työllistää TEM väkeä.onko kukaa saanut työkkäristä töitä jossa palkka olisi vaikka 3700€/kk joka keskipalkka. vain orjatöitä ne tarjoaa mitä ollaan kuultu kavereitten kanssa tai ilmaisia harjoittelijoita käyttävät hyväksi.

      törkeää

    • törkeäpaikka

      13% töissä olevasta työvoimasta on ilman palkkaa töissä !!!!!!!!!! (mot selvitys )

      Karmee paikka ja kohdellaan kuin juoppoja olisi kaikki. KIITOS TEM:N VÄKI.

    • rikososjaoikeus

      Muistakaapa oikeutenne ja tässä onkin hyvä blogi alempana johon törmäsin yhden Imatralaisen nettisivuilta joka ajaa meidän työttömien asioita myös

      Kuten juttujani kauemmin seuranneet hyvin tietävät, niin minä en hyväksy työttömillä ilmaiseksi teetettävää työtä missään muodossa. Puhuttiinpa työharjoittelusta, työelämävalmennuksesta tai kuntouttavasta työtoiminnasta, niin itse asia ei muutu. Ilmainen työ on ilmaista työtä ja sellaisen teettäminen on hävytöntä ihmisten hyväksikäyttöä.

      Oikeastaan se on myös rikollista. Rikoslain 47 luvun 3a § sanoo näin:

      Jos työsyrjinnässä asetetaan työnhakija tai työntekijä huomattavan epäedulliseen asemaan käyttämällä hyväksi työnhakijan tai työntekijän taloudellista tai muuta ahdinkoa, riippuvaista asemaa, ymmärtämättömyyttä, ajattelemattomuutta tai tietämättömyyttä, tekijä on, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, tuomittava kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      http://sakutimonen.blogit.fi/havyton-on-havytonta/

    • temari.,,

      Kiitos hyvästä vinkistä, eli linkistä.

      Otin sieltä yhden asian esille, mihin huomioni kiinnittyi..

      "On ihan turha ruveta saivartelemaan ilmaistyön hyödyllisistä vaikutuksista, koska olen kuullut ne kaikki moneen kertaan. Itse asiassa olen täysin kyllästynyt lukemaan yleisestä aktivoinnista, säännönmukaiseen elämään palauttamisesta ja erityisesti kynsien näyttämisestä työelämässä ja urapolun esiin lakaisemisesta."

      Kysymys edelliseen liittyen.
      Onko tämä sitä ns. ojennusta, mitä on harrastettu aikanaan ns. ojennusleireillä eräässä lähellä olevassa valtiossa?

      Itselleni, alan harrastelijana, tuli tämä mieleeni, kun luin sitä juttua.

    • 19+6

      Oma kokemus Imatran TE-keskuksen karensseista ja syistä:

      Miehen työn perässä muutettiin toiselta paikkakunnalta Imatralle.
      Imatran TE-keskuksen mukaan, minun olisi pitänyt jäädä sinne toiselle paikkakunnalle - siis 500 km päähän.
      Siinä ei selitykset auttaneet.
      Ei se, että asumiskustannukset olisivat tulleet käsittämättömiksi.
      Ja työni oli osa-aikaista. Sittenkin siitä työpaikasta olisi pitänyt pitää kiinni, kynsin ja hampain.

      Muitakin mielenkiintoisia kokemuksia kys. putiikista on....

      • juupa

        ihmettelin ihan samaa kun muutin Imatralle. Suomen perustuslaissa sanotaan, että kansalaisella on oikeus valita asuinpaikkansa... ja niin pamahti 2kk karenssia eli onko te-laki suomen perustuslakia vahvempi


      • lakimieheenyhteyksiä
        juupa kirjoitti:

        ihmettelin ihan samaa kun muutin Imatralle. Suomen perustuslaissa sanotaan, että kansalaisella on oikeus valita asuinpaikkansa... ja niin pamahti 2kk karenssia eli onko te-laki suomen perustuslakia vahvempi

        Jos olet ammattiliitossa soita heti pääluottamusmiehelle ja se ottaa yhteyksiä liiton lakimieheen.
        Älkää antako Imatran työkkärin teitä pompotella mielivaltaisesti. Ne on todella yksinkertaisia ihmisiä eivätkä tiedä Suomen laista ja työttömän oikeuksista yhtään mitään. Niitä kiinnostaa ainoastaan ihmisten kyykyttäminen ja kiusaaminen ketkä näihin hommiin nykyään haluaa edes hakea. Lappeenrannassa pari kyykyttäjän paikkaa tuli auki.


      • Kokematonko
        juupa kirjoitti:

        ihmettelin ihan samaa kun muutin Imatralle. Suomen perustuslaissa sanotaan, että kansalaisella on oikeus valita asuinpaikkansa... ja niin pamahti 2kk karenssia eli onko te-laki suomen perustuslakia vahvempi

        Taidat valehdella? Perusteettomasta omasta pyynnöstä tulee muuten 3 kk:n karenssi (kts. työttömyysturvalaki).


      • puhut-itse-paskaa
        Kokematonko kirjoitti:

        Taidat valehdella? Perusteettomasta omasta pyynnöstä tulee muuten 3 kk:n karenssi (kts. työttömyysturvalaki).

        Suomen perustuslaki
        9§ Liikkumisvapaus
        Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.


      • stalininorjat
        puhut-itse-paskaa kirjoitti:

        Suomen perustuslaki
        9§ Liikkumisvapaus
        Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

        Tarkoitin jos tulee karenssia, että haet sairaslomaa karenssin ajaksi sitten. Silloin karenssi kuluu ja saat korvausta Kelalta.i. Aina karenssin saaneille pitäisi iskeä syvä depressio karenssin vuoksi.... Tämä koko touhu on aivan sairasta tässä orjavaltiossa.


      • temari.,,
        Kokematonko kirjoitti:

        Taidat valehdella? Perusteettomasta omasta pyynnöstä tulee muuten 3 kk:n karenssi (kts. työttömyysturvalaki).

        Mitä tarkoittaa "perusteeton oma pyyntö"? Jos perustelet se ei ole perusteeton.

        Suosittelen aina kääntymään liiton tai muun lakimiehen puoleen. Itselläni on kokemusta useammalta vuodelta siitä, kuinka tärkeää on saada apua liiton laki-ihmisisiltä, kun työpaikan esihenkilö yritti kääntää laittomaksi osoitetun työsopimuksen lailliseksi oman tulkintansa mukaan. Eikä törkeyksiä ollut yksi vaan niitä oli useita. Talo hävisi vuoden nykyisiä ansioitani vastaavan summan plus oikeudenkäyntikulut ynnä muut, mitkä lisäsivät työnantajan maksuosuutta vielä puolet em. korvauksista.

        Nykyisin työntekijällä pitää olla itsellään laintuntemusta tai hyvä ammattiliitto, jolta saa apua tarvittaessa. Lisäksi pitää olla rohkeutta vaatia omia oikeuksiaan. Huono esimies ja huono johto käyvät kalliiksi yritykselle ja usein pilaavat koko yrityksen maineen puolustaessaan sinnikkäästi omia mokiaan.

        Vähän meni ohi varsinaisen aiheen, mutta työntekijällä myös työttömyyden aikana ja ihmisillä yleensäkin on oikeus saada ammattiapua ongelmissaan. En ymmärrä puheita, joissa kuulee puhuttavan ihmisten huonosta kohtelusta, olivat he minkä laitoksen tai viraston asiakkaita tahansa.


      • Kokematonko
        temari.,, kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa "perusteeton oma pyyntö"? Jos perustelet se ei ole perusteeton.

        Suosittelen aina kääntymään liiton tai muun lakimiehen puoleen. Itselläni on kokemusta useammalta vuodelta siitä, kuinka tärkeää on saada apua liiton laki-ihmisisiltä, kun työpaikan esihenkilö yritti kääntää laittomaksi osoitetun työsopimuksen lailliseksi oman tulkintansa mukaan. Eikä törkeyksiä ollut yksi vaan niitä oli useita. Talo hävisi vuoden nykyisiä ansioitani vastaavan summan plus oikeudenkäyntikulut ynnä muut, mitkä lisäsivät työnantajan maksuosuutta vielä puolet em. korvauksista.

        Nykyisin työntekijällä pitää olla itsellään laintuntemusta tai hyvä ammattiliitto, jolta saa apua tarvittaessa. Lisäksi pitää olla rohkeutta vaatia omia oikeuksiaan. Huono esimies ja huono johto käyvät kalliiksi yritykselle ja usein pilaavat koko yrityksen maineen puolustaessaan sinnikkäästi omia mokiaan.

        Vähän meni ohi varsinaisen aiheen, mutta työntekijällä myös työttömyyden aikana ja ihmisillä yleensäkin on oikeus saada ammattiapua ongelmissaan. En ymmärrä puheita, joissa kuulee puhuttavan ihmisten huonosta kohtelusta, olivat he minkä laitoksen tai viraston asiakkaita tahansa.

        temarille

        Perusteeton oma pyyntö työsuhteesta tarkoittaa sitä, että se ei ole työttömyysturvalain kannalta hyväksyttävä. Että silleen.
        Ei ne työkkärin virkailijat niitä sääntöjä omasta päästä keksi, vaikka kaverisi niin väittäisivätkin


      • temari.,,
        Kokematonko kirjoitti:

        temarille

        Perusteeton oma pyyntö työsuhteesta tarkoittaa sitä, että se ei ole työttömyysturvalain kannalta hyväksyttävä. Että silleen.
        Ei ne työkkärin virkailijat niitä sääntöjä omasta päästä keksi, vaikka kaverisi niin väittäisivätkin

        "Perusteeton oma pyyntö työsuhteesta tarkoittaa sitä, että se ei ole työttömyysturvalain kannalta hyväksyttävä."

        Näinhän se on, en ole muuta väittänytkään. Se edellyttää tietysti sitä, että perustelu on hyväksyttävä.

        Tiedän, etteivät keksi. Eihän millään olisi mitään väliä jos ryhtyisivät omasta päästään keksimään.

        Anteeksi, ketkä kaverini? Ei minulle kukaan kaverini ole mitään väittänyt.


      • DDR-jyrää
        temari.,, kirjoitti:

        "Perusteeton oma pyyntö työsuhteesta tarkoittaa sitä, että se ei ole työttömyysturvalain kannalta hyväksyttävä."

        Näinhän se on, en ole muuta väittänytkään. Se edellyttää tietysti sitä, että perustelu on hyväksyttävä.

        Tiedän, etteivät keksi. Eihän millään olisi mitään väliä jos ryhtyisivät omasta päästään keksimään.

        Anteeksi, ketkä kaverini? Ei minulle kukaan kaverini ole mitään väittänyt.

        Olkoon miten olkoon mutta kyllä ne siellä vapaaehtoisesti kyykyttävät kansaa, ei niitä ole pakotettu näihin töihin vaan itse ovat hakeneet. Tehtiin kysely Suomessa tuhansille lähes vuosi sitten ja kukaan ei halunnut työvoimatoimistoon töihin kyykyttämään toisia.
        Sitten ne kirjoittaa ihan mitä lystää vaikka sanoisi toista, keksivät juttuja.

        Kaippa se on oma rotu joka näitä töitä pystyy tekemään, Hitlerilläkin oli alaisia jotka kyykytti kansaa vapaaehtoisesti vielä nauttien tästä ja sitten sanovat vaan nauraen että ole hiljaa ja tottele kuten kaverille oli sanottu tai saat karenssin.

        Turha selitellä vaan sinne hakeutuu tietyn tyyppiset töihin jotka saa tyydytyksen kun toiset kärsii ja polttaa päreet kun paukataan karensseja, laitetaan pakkotöihin, pakko koulutuksiin jne...


    • kypsynyttäysin

      karmee paikka, sama kuin menis mielisairaalaan ja niin kaheleita nämä työkkärin jutut. onko nämä entisiä rauhan mielisairaalan potilaita juteltiin taas viikonloppuna muitten työttömien kanssa. eikun orjatöihin vaan 9€/päivä tai 1050€/kk alistumaan ja tilastot komistuu.

    • runkkarijouni

      Työkkäri kirjoittaa ihan muuta henkilöistä mitä itse sanon. Sitten sanovat että eivät editoi vaan se on näin vaikka etsisi omanalan töitä. Käyttääkö ne huumeita tai muuten vaan kaheleita luonnostaan kun eivät osaa kirjoittaa mitä töitä asikas etsii. Monelle kirjattu että etsii mitä töitä vaan jotta saavat survottua työnvuokseen orjiksi.

      Eikö työkkärin pitäs palvella ihmisiä !
      Se mies josta mainittu aikaisemminkin aivan karmee ääliö.

    • HALOO!!!

      Ihmiset hei ihan oikeesti! Ne työkkärin työntekijät tekee työtään! ne ei päätä mistään ne ei oikeesti voi tehä mitään omanmielen mukaan! NIILLÄ ON TIETYT RAAMIT JOITA NE JOUTUU NOUDATTAA!!!1 oottekstyö nii idioottei oikeest et pitää tulla tänne vinkuu ku ette tee töitä ja sit joudutte jotai lippusii ja lappusii tekee ja täyttelee,jos ilmotetaan mitä liitteitä tarvitsee, ne pitää silloin olla! ja tosta karenssista, se ei oikeest oo niiden valinta että toi on nyt niin mulkku,laitetaas karenssii... menkää töihin ja älkää oikeest valittako joka vitun asiasta..ite arvostan heidän työtä et niitte pitää kattoo tei naamoi ja yrittää selvittää teiät pois ITSE aiheutetusta paskasta.

    • HALOO VAAN !!!!!!!!!

      Ei niitä ole pakotettu, eli jos sallittaisi vankilaan lattaminen nin nehän kirjoittaisin senkin vai. Haloo kyllä ne omasta tahdosta on siellä töissä eikä pakotettuina tuhoamassa satojen tuhansien elämää. Kymmenien tuttujen elämän pilanneet täysin. Älä selittele jonnin joutavia paskoja, Itse palkkasin just pari työnekijää kunnon palkalla enkä käytä hyväksi. oman valinnan ne ovat tehneet.

      • HahjaHeh

        Työkkäri on siis valtion työpaikka, jossa porukka tekee työtään tiettyjen sääntöjen mukaan. Työttämät on asiakkaina, koska lain mukaan niiden pitää olla asiakkaina ja hakea työtä että ne sais työttömyyskorvausta. Työkkäriin ei tule kaikki maailman paikat vaan suurin osa mene muuta kautta eli pitää olla itse aktiivinen.Jos ei taas osaaminen riitä, niin pitää mennä kouluun. Jos ei taas saa työtä, niin suurin ongelma löytyy peiliin katsomalla. ELIKKÄ tämä itkeminen ja lietsonta täällä on lapsellista ja kertoo jotain valittajien pääkopan täytteistä..


    • vaihdaääkitystä

      Toi kertokin HahjaHes että pääkopassasi ei ole yhtään mitään. Mistä näitä natseja tulee kun normaali töissä työnteko kerryttää eläkettä, lomia sekä TES sopimus töissä.Tai olet Stalinin kannattaja että orjat kyykkyyn.
      Taidat olla rauhan pöpilän entisiä potilaita kun et ymmärrä perusasoita ja selvität jonnin joutavia.

    • molovaa

      Ootte vaan katkerii ku ootte laiskoi ettekä viitti tehä töitä, on se helppo virastoja työntekijöitä syyttää ootte kusenu oman elämänne joten kestäkää se luuserit!!!

    • Jani-Petteri 5v

      Taas joku molovaan vai mototin koktaili kommentoi kun on aivan pihalla kaikesta. Töitä tehdään siksi jotta saataisi rahaa työehtosopimuksien sekä kokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Ei hyväksi käyttöä vaan on tämä vaikea kertoa Imatran toisille ääliöille.

    • Nykyään Työtön

      Kuulemma Venäjää pitäisi pystyä puhumaan, että olisi paremmat mahdollisuudet työllistyä jäi kyllä vähän tuokin avoimeksi, että mitä tuolla asialla tarkoitettiin....

      • jykäkätäinen

        Ei Venäjän kielestä mitään hyötyä ole, tunnen satoja kaksikielisiä ja eivät saa töitä vaikka mitkä paperit. Tulliinkin vaaditaan Ruotsin kielen taitoa vaikka sitä ei käytetä koskaan siellä. Kyllä se on suhteet ja ruskea kieli jolla mennään eteepäin Suomessa.


    • saarijärven puavo.

      oon samaa mieltä.
      työkkäri pitäs lopettaa ja samalla kaiiki ansiosidonnaiset ja kelan-korvaukset.
      jokaisen velvollisuus on elättää itsensä ,hakea työnsä ja ennenkaikkea kantaa vastuu elämästään,eikä yrittää siirtää elämäänsä toisten elettäväksi ja vastuulle.

    • saarijärviperseestä

      Työkkäri pitäs lopettaa koska sehän on vaan muodon vuoksi, työttömät työllistää toisia ja mennään juttelemaan kivoja jotta toiset saa palkkaa tästä ja toisaalta ison osan kansasta voisi lopettaa mitä varmaan tarkoitit vastuusta.

    • voihan vidu

      tunnelin päässä on sittenkin valoa. jopa työnantajapuoli on saanu tarpeekseen siitä touhusta ja valituksia korkeammille tasoille on lähetetty. nyt vaan toivotaan ja rukoillaan, että se hulluus loppuu ja ne (tai toivotaan, että niitten seuraajat) alkais hoitamaan hommiaan vähän inhimillisemmin. en tiedä onko kenenkään etu, että työkkärin "tätit" työntää ihmisiä " fiksuilla" päätöksillään sosiaalitoimiston jonoon vaikka järkevillä toimenpiteillä voitais taata toimeentulo ja ehkä työpaikkakin. mutta mutta... kun tavallinen konttorirotta saa vähän valtaa on jälki usein tuhoisaa.

    • orjavaltioSuomi

      Olisi kiva tietää paljon on keksipalkka työvoimatoimiston kautta palkatuilla.
      Ei päästä yli 1000€ josta löisin vetoa koska niin paljon ilmaisia harjoittelijoita, 9€/päivä sekä 1050€ palkkatukiseteli työntekijöitä.

      • 5h/pvä

        Mulla oli toi 1050£/kk. Olin 10kk eräässä yhdistyksessä töissä. Ko yhdistys ottaa vain ja ainoastaan näitä edullisia palkkatukiseteli-työntekijöitä palkkalistoilleen..Pomo siellä sanoi että kun olet ollut tarpeeksi työttömänä, niin tervetuloa taas meille töihin 10 kuukaudeksi.


    • kerrospomonnimi

      Pitäs mennä verotoimistoon katsomaan sen pomon palkkatiedot sekä kaikkien muittenkin. Törkeetä toimintaa ja ne palkkatuki setelit voisi käyttää sen pyyhkimiseen oikeesti. Jos 8h/päivä sentään 1680€/kk saisi rahaa jolla jo tekisikin jotain.

      Tarkoitus on vaan käyttää ilmaista työvoimaa hyväksi. Sittenhän menettää myös asumistuenkin.

      Neuvostoliitto vai Pohjois-Koreako tästä Suomesta (EU:Sta) tehdään tällä menolla.

    • upupupupupupupup

      ihan huuhaa touhua nää työkkärin touhut

    • kyrpiintynyt täysin

      Myöhästyin sovitusta ajasta 15 minuuttia kun piti hakea lapsi. Sitten tultiin 15 myöhässä ja sanottiin suoraan karenssia.

      näin toiset saa nautinnon

      tämä ei tapahtunut nyt mutta tiedoksi vaan muillekkin mikä on homman nimi.

    • ALISTUS

      Ihan samanlaisia kokemuksia on itsellänikin en oikeasti ymmärrä miksi koko instanssi on olemassa....

    • toivottomia

      Siis nämä henkilöt jotka ovat töissä ovat sairaita.
      Kuulin että että moni käy mielisairaalahoidossa jotta voi jutella asiakkaitten kanssa. Kuka käynyt huomaa heti että ei ne täysillä valoilla pelaa.

    • vuodesta 1648

      mut aattele ne samat akat on ollu sielä vuodesta 1874 ja sen kyllä huomaa. voi sitä katkeruuden määrää... noin ku ne käyttäytyy muita ihmisiä kohtaan kertoo järrrkyttävästä katkeruudesta. ei kukaan normaali ihminen käyttäydy noin. se pitäis ulkoistaa tai lopettaa koko lafka kannattamattomana vai ootteko saanu koskaan sitä kautta töitä????

    • Uskomatonta, mutta t

      Miksi näistä asioista ei saisi keskustella julkisesti nimittäin siitä, että on olemassa tällaisia suojatyöpaikkoja vielä olemassa...

    • kuntouttavaatyötä

      sontaa puhumalla saavat rahaa eli palkkaa nää vuodesta toiseen, ei ne oikeita töitä osais tehdä edes. täys suojatyöpaikka hommia ja todellakin turha instassi.

    • Ylöspäin

      Up

    • uppia

      Up

    • kokemusta on

      Hyvää liksaa paskaa puhumalla

    • kokemusta täälläkin

      Karmee paikka, siis toiset saa palkkaa tästä paskaa puhumalla ja yritettiin karenssia laittaa valehtelemalla. Hulluja.
      Nämä paikat pitäs lakkauttaa.

    • Ex-työtön

      Itsekkin jouduin aikanaa työkkärissä asioimaan. Kerran kävin yhden kurssin(1/2-vuotta), joka oli kyllä aivan typerä. Ilmoitin kurssin jälkeen työkkärissä, etten enää milloinkaan mene vastaaville kursseille, koska siitä kurssista ei ollut mitään hyötyä. Työkkäritäti sanoi, ettei enää pakosti laiteta. Tästä on jo kymmenkunta vuotta aikaa.
      Ymmärrän, että se kyrsii mennä johonkin töihin, kun lähes saman saa kotona pleikkaria pelatessa, mutta sinne kotiin on niin helppo maatua ja turtua työttömyyteen.
      Ei muuta kuin tsemppiä työnhakuun ja pois kortistosta. Ja jos sitä paikkaa ei löydy niin tehkää niin kuin minä. Menkää uudelleen kouluun ja lukekaa toinen ammatti tai menkää korkeakouluun, niin työnhaku on varmempaa..

      T: ex-työtön

    • ihmeissäni olen???

      mie oon ihmetelly kovasti yhtä asiaa... tässä pätkätöitten luvatussa maassa. olen miesvaltasen perheen äiti/vaimo. mies ja reilu parikymppiset pojat (jotka jo tosin asuvat "omillaan"). kaikki meistä tekee jossain määrin pätkätöitä ja aina kun työsuhde päättyy ja työkkärissä on pakko käydä ni miehelle ja pojille uusitaan aina työnhaku n.6kk päähän. miulle naiselle uusitaan korkeintaan 1kk ja simputus alkaa pääsääntösesti seuraavalla viikolla. onko työtön nainen ja mies todelllakin imatran te-toimiston silmissä niin eriarvoisessa asemassa?

    • Kova linja !!

      Koko etelä-karjala ja kaakkois-suomi on massa-työttömyys-aluetta.
      Alueen työvoimapolitikka on raakaa heitteille jättöä !!! Ei esim ole työvoimakoulutusta ja palkka-työpaikkoja....
      Imatra ja Lpr työvoimatoimistoissa on kova linja ja siellä kyykytetään. Se on tem hallinnon asenne nykyään. Kokoomus johto vaatii tehoja. Nyt lyötyjä lyödään.

      Älkää siksi enää äänestäkö koskaan näitä ahneita isoja vanhoja puolueita ( kepu-kokoomus-sdp-vihreät ), ne on omaa kansaansa vastaan Ja ne tuhoaa työttömiä tem toiminnalla ja typ avo mielisiaraaloilla. Täysin säälittä !!!

    • jeeeejeee

      tiedetään tiedetään. ja eikös tää köyhän puolustaja sdp just pääasiassa huseeraa ay-toiminnassa. ja mitä olen seuraillut työehtosopimusneuvotteluita ym. ni kyllähän työnantaja on sanellu jo pitkään millä ehdoilla ja kuka ne työt tekee. ja demarit nöyristelee ja nieleskelee.....

      • kyykkyyn vaan

        Vanhan vallan edustajat ovat kaikki niin rikkaita, etto ne ei enää tiedä miten hiton köyhää täällä suomessa jo on.. On Leipäjonot, massa-työttömyys ja päälle vielä' työttömien raiskaus tem toimistoissa. Lyötyä siis lyödään, mutta työttömyättä ei hoideta.
        - ay liie ajaa työntekijöiden asemaa, ek-mtk- työnantajien
        - työttömän massan asiaa ei kukaan aja.

        Ainoa ratkaisu on antaa protestiääni, siis perussuomalaisia pitää äänestää,
        vaikka siellä on aika sekalaisiaiedustajia,
        mutta sekin on parempi kuin vanha-valta joka raakasti kyykyttää....


      • Ex-Persu
        kyykkyyn vaan kirjoitti:

        Vanhan vallan edustajat ovat kaikki niin rikkaita, etto ne ei enää tiedä miten hiton köyhää täällä suomessa jo on.. On Leipäjonot, massa-työttömyys ja päälle vielä' työttömien raiskaus tem toimistoissa. Lyötyä siis lyödään, mutta työttömyättä ei hoideta.
        - ay liie ajaa työntekijöiden asemaa, ek-mtk- työnantajien
        - työttömän massan asiaa ei kukaan aja.

        Ainoa ratkaisu on antaa protestiääni, siis perussuomalaisia pitää äänestää,
        vaikka siellä on aika sekalaisiaiedustajia,
        mutta sekin on parempi kuin vanha-valta joka raakasti kyykyttää....

        Mistäs lähtien persut ovat työttömän eduksi mitään tehneet? Kerro yksikin asia.

        Soini vetelee satojen tuhansien palkat omaan taskuunsa, köyhälle ei anna edes pullanmuruja pöydältä.


      • Korruptio seis
        Ex-Persu kirjoitti:

        Mistäs lähtien persut ovat työttömän eduksi mitään tehneet? Kerro yksikin asia.

        Soini vetelee satojen tuhansien palkat omaan taskuunsa, köyhälle ei anna edes pullanmuruja pöydältä.

        - varmasti meitä ovat huijanneet kepu-sdp-kokoomus-vihreät ja rkp.
        -- mm orjatyölait on vanhasen hallituksen tuote !! - kepu sdp-kokoomus-vihreä rkp...

        Nyt on aika muuttaa valtaa ja estää vanhojen puolueiden korruptio.
        - heh heh kun vanha valta menettää otettaan, niin meno tervehtyy !
        --- tämä on sen protestiäänen merkitys !! HUOM !!!


      • niin vastaa kun huud
        Korruptio seis kirjoitti:

        - varmasti meitä ovat huijanneet kepu-sdp-kokoomus-vihreät ja rkp.
        -- mm orjatyölait on vanhasen hallituksen tuote !! - kepu sdp-kokoomus-vihreä rkp...

        Nyt on aika muuttaa valtaa ja estää vanhojen puolueiden korruptio.
        - heh heh kun vanha valta menettää otettaan, niin meno tervehtyy !
        --- tämä on sen protestiäänen merkitys !! HUOM !!!

        kokoomus-kepu-sdp-rkp-vihreät yhteistuumin teki työttömistä orjia, eli sääti ne orjatyölait.
        Pölhö-pääministeri- vanhasen aikaan ne tuli lorjatyölait voimaan.
        Nyt työtön on orja joka voidaan pakottaa töihin ilman palkkaa "!!! - ILMAN PALKAA - 2012 !!!

        - tämä rasismi ja syrjitnä työttömiä kohtaan on vanhojen puolueiden hommia. Muistakaa kun äänestätte !
        - nyt on aika iskeä vahaa valtaa polveen ja lujaa !!!

        Lippoen sai jo pres vaaleissa kansan tuomion......


    • kyykyytystä

      sdp:tä ei pidä äänetää ainaskaan työttömien ja muuten köyhien. ne sössineet kaiken kokoomuksen kanssa nyt lopullisesti

    • Avuttomat..

      On se jännä että itketään kun työttömyyttä ei hoideta mut ei sitten voida niille työllistämiskursseille mennä. Siellä on ideana pitää taitoja yllä, ehkä oppia vähän jotain uutta ja saada se perse nousemaan sohvalta ettei mene ihan viinan juomiseksi koko työttömyysaika.

      On pienoinen ristiriita siinä että valitetaan kun ei ole töitä mutta asian eteen ei itse voi tehdä mitään vaan valtion pitäis kaikki valmiiksi hoitaa.

      "Kataisen vika ja valtio kusettaa"

    • ex-työtön

      Niin, kyllähän se niin on, että monet eivät ns. "paskaduuniin" lähde, koska sieltä saa vain hiukan parempaa palkkaa kuin työttömänä ja sossusta rahaa hakemalla.

    • liisa ihmemaassa

      mie todellakin otin sen "paskaduunin" ja nyt vaan ihmettelen miten on mahdollista et kovasta fyysisestä työstä ei saa kun muutaman kympin parempaa palkkaa kun työttömänä "makaamalla".

      • luokkayhteiskunta

        kokoomus-kepu-sdp-vihreä-rkp- kusetusta on nämä orjatyölait.
        Ja Massa-työttömyys on hoitamatta yhä !

        2012 on suomessa joka kaupungissa Leipäjonot, ja työttömiä ihmisiä pakotetaan töihin ilman palkkaa. Meno on kuin Afrikassa ! - Orjuutta ja leipäjonoja !!!

        2012/ 2013 budjetissa otetaan lisää velkaa n. 6 miljardia Muta rahat häviää rikkaan väestön etujen ylläpitoon. Ns. elvytys on ollut rikkaan väestön etujen ylläpitoa, jo vuodesta 2008 - 2012... ja jatkuu
        Ahneus on se idea !!


    • SDP boikottiin

      Äänestäkää SDP Markku Viskari työnvuoksen toimitusjohtajaa.

      Sitten se saa lisää rahaa ja työttömät kärsii.

      • imatran köyhyys

        sdp mies toimii siis kapona ja viemärinä ja itse nautii etuja ja palkkioja,, hyviä ja parhaita !!!
        - heh heh - tällai on hoidettu imatra ja sdp imatra tällaiseen kurjuuden tilaan...

        Imatran köyhdyttäminen on itse saatu aikaan !!!! kiitos isot puolueet !!!


      • visio hukassa
        imatran köyhyys kirjoitti:

        sdp mies toimii siis kapona ja viemärinä ja itse nautii etuja ja palkkioja,, hyviä ja parhaita !!!
        - heh heh - tällai on hoidettu imatra ja sdp imatra tällaiseen kurjuuden tilaan...

        Imatran köyhdyttäminen on itse saatu aikaan !!!! kiitos isot puolueet !!!

        Juu. Se on omaa osaamista ja yhden puujalan varaan rakennettua typeryyttä.

        Työpaikat ovat kadoneet. On jo luovutettu mm. koulutus Lpr suuntaan, imatra on ajettu alas.


    • onnettomia tapauksia

      Työkkärissä on käytännön työelämästä tietämätöntä, aktivointiin kykenemätöntä väkeä töissä. Nämä työkkärin henkilöt pitäs laittaa apukouluun tai kuntouttavaan työhön.

      Aivan järkyttäviä tapauksia nämä virkailijat joille vielä maksetaan palkkaa kun ovat vieraantuneet kaikesta, porukat menee juttelee näitten kanssa jotain vaan ja nää kuittaa tiliä ja mistään ei ole mitään hyötyä. Nää laitokset saisi sulkea ja näillä rahoilla luoda oikeita työpaikkoja joista saisi palkkaakin.

      • l,tolstoi

        ei ole enää työkkäriä,se on te keskus ja viskari ottaa sieltä työttömät iso palkkaisiin töihin,9€ päivä


      • veikkovenepakolainen
        l,tolstoi kirjoitti:

        ei ole enää työkkäriä,se on te keskus ja viskari ottaa sieltä työttömät iso palkkaisiin töihin,9€ päivä

        Ei kukaan tervejärkinen hyppää viskarin 9eken orjatyö kelkkaan mukaan,niin kauan tämä työttömien hyväksikäyttö/kusetus sirkus jatkuu kunnes työttömät lyö rukkaset naulaan,600 000:sta joutomiehestä/naisesta lähtee jo jonkun verran ääntä,ja vanha sanontahan oli että siellä missä on ääntä on myös voimaa.


    • Palmroos
    • hitlerin orja

      Paljonkas sen Viskarin ja muitten palkat ovat, olisi hyvä saada niitten päät vadille vihdoin ja viimein.

      • Liikaa loisia...

        johtava sdp politrukki nappaa noin 5000 e /kk.
        Työttömyyden hoitoon tarkoitetut rahat valuu muutenkin hukkaan byrokratiaan, kalliin tem,ely,tvt, typ järjestelmän kautta.

        Mutta suurimpia porsaita ovat ek-mtk- linjan väki, jotka syö myös suoraan kuormasta. Röyhkeästi.
        ja vielä enemmän...


      • l,tolstoi
        Liikaa loisia... kirjoitti:

        johtava sdp politrukki nappaa noin 5000 e /kk.
        Työttömyyden hoitoon tarkoitetut rahat valuu muutenkin hukkaan byrokratiaan, kalliin tem,ely,tvt, typ järjestelmän kautta.

        Mutta suurimpia porsaita ovat ek-mtk- linjan väki, jotka syö myös suoraan kuormasta. Röyhkeästi.
        ja vielä enemmän...

        menin muutma vuosi sitten kyselemään työntekijää firmaani,no enpä ollut ennen paikassa käynyt niin menin naiselta kyselemään asiasta,alkoi huutaa suoraa huutoa että pitää ottaa jonotusnumero,ihmettelin asiaa kun ei ollut muita kuin minä paikalla ja kerroin hänelle asiasta ja miksi olin tullut,pyyteli kovasti anteeksi koska luuli minä olin työtön ja tulin heidän asiakkaaksi,eli kohtelu on aika ala-arvoista työttömiä kohtaan,mutta olihan siellä töissä myös Sinikka Hurskainen


    • pettynyt asiakas..

      Joo varmaan sama mieshenkilö aikaanaan puhui miulle kun vähä-älyselle.. kysyi jopa että onko peruskoulu käyty vaikka olen ammattiin valmistunut.. kun aluksi ymmärsin hänen tarkoittavan saamaani ammatillista koulutusta (sillä mielestäni peruskoulun suorittaminen on tässä tilanteessa itsestäänselvyys) totesi että: "Enkö minä osaa kysyä kysymystä vai etkö sinä vain ymmärrä"! Olin aiemmin kertonut käyneeni lukiota ja valmistuneeni ammattioppilaitoksesta. Eihän näihin kouluihin edes pääse ellei ole suorittanut peruskoulua!!

    • martineksat1243

      Ehkä ne puhuu teille kuin vähä-älysille sen takia, että te oikeasti olette vähä-älysiä työnvieroksujia? Älkää menkö sinne tuolille istumaan ryhdikkäästi kuin keitetty spagetti ja antako itsestänne sitä kuvaa ettette aio ekat kelan / liiton rahat saatuanne enää ikinä hakea takaisin työelämään. Itse kävin viime perjantaina rehellisesti ilmoittautumassa työttömäksi, kyllä se täti niistä koulutuksista puhui ja epävirallisesti paria työpaikkaakin tarjosi, mutta pääsimme helposti yhteisymmärrykseen siitä, ettei minun kannata noita töitä ottaa, tulevan liiton korvauksen ollessa huomattavasti korkeampi kuin noista töistä tulevan palkkauksen. Sitäpaitsi talvi ei muutenkaan ole rakennusalan aikaa, virolaiset olkoot töissä kun lunta tupruttaa.

      • Sinun ura

        Kun sinä viisastelija nyt alkuun olet 2-3 v työttömänä, niin kyl sun puheet ja toimet ja tvt toimet muuttuu. Tollaisesta kapinoinnista ettei työ kelpaa saat karensin ja sua kuntoutetaan sitte työnv vuoksessa jossa demari-kepu kapot vahtii sun annoksia ja työn edistymistä. Sä kuntoudut ja sun puheet varmasti muutuu !!! - Varmasti !


      • Poliittinen vastuu
        Sinun ura kirjoitti:

        Kun sinä viisastelija nyt alkuun olet 2-3 v työttömänä, niin kyl sun puheet ja toimet ja tvt toimet muuttuu. Tollaisesta kapinoinnista ettei työ kelpaa saat karensin ja sua kuntoutetaan sitte työnv vuoksessa jossa demari-kepu kapot vahtii sun annoksia ja työn edistymistä. Sä kuntoudut ja sun puheet varmasti muutuu !!! - Varmasti !

        kepun työreformi parantaa laiskat !
        sdp - tem-typ kyykytys vammauttaa lopullisesti
        kokoomus leipäjonot tuhoaa sielun
        ja vihreä vallankumous vie työpaikat suomesta.

        Köyhyys on ilomme !


      • köyhyyttä kaikille
        Poliittinen vastuu kirjoitti:

        kepun työreformi parantaa laiskat !
        sdp - tem-typ kyykytys vammauttaa lopullisesti
        kokoomus leipäjonot tuhoaa sielun
        ja vihreä vallankumous vie työpaikat suomesta.

        Köyhyys on ilomme !

        suomessa on köyhyys-osaamista !!!


    • köyhyyttä pakoon ?

      Tääl ei ole rehellisiä palkka-töitä.
      On se vaan uskottava.
      Väestöpakoalue....

    • ihminen maapallolla

      oiii vittu, että ootte tyhmää sakkia.. get a life! :)

    • rautakansleri
    • vähä-älyiset töissä

      Onko täällä olevat virkailijat entisiä mielisairaalan potilaita. Niin älytöntä tekstiä näiltä tulee ja ideoita että eivät voi olla terveitä ihmisiä.

      Siis työttömät työllistää näitä ja onko kukaan saanut te-toimiston kautta esimerkiksi yli 3000€/kk olevaa työtä, vai ainoastaan orjatöitä joissa muodollinen korvaus. Kunnankin palkkatukityöt on aivan syvältä jossa ei saa oikeaa palkkaa vaikka se onkin tes-palkka mutta täysin minimi. Sitten toiset saa samasta työstä oikeaa palkkaa.

      Miten tänne pääsee töihin ja mitkä on vaatimustasot sekä vaatiiko muka jotain koulutustakin !

    • ahneus on ongelma

      Eikö sun mielestä alle 3000 € palkkatyötä kannata ottaa vastaan. On siinä taas vääristynyt maailman kuva.

    • hyväksikäyttöä työt

      Kannattaa ottaa, olin työnvuoksessa 9€ päiväkorvauksella tuki enkä koskaan tee samaa työtä joka on alle 3000 €.
      Olisi edes 1500€/kk palkka ja joku roti.

      Siis toi edellinen viestihän tarkoittaa että jos toiset saa työstään 3000-5000€ niin miksi toisten olisi tehtävä työtä alle 3000€:lla palkkatuella 1050€/kk. Ei paljon älyä vaadi ymmärtäminen.

    • ahneus on ilomme

      En tiedä minkälaisia töitä jouduit siellä tekemään, mutta en ihan vähällä usko että sellaisista hommista kukaan tienaa 3000 - 5000/kk. Työaika siellä vissii 4 h/pv.

    • kyykyttämistä

      Käyty taas työllistämässä virkailijoita jokunen aika sitten, kunhan höpistään ja ei mitään järkeä.
      Työttömät työllistää hirveenmäärän ihmisiä jotka saa ns. työstään palkkaakin.
      50 voitas laskea jo eläkeelle jotta ei tarviis olla tämän lastentarhan kanssa tekemisissä hiekkalaatikolla.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe