Hotelli Prince Apart Alanya

kfjaökjalkfjkölbjvkö

Millaisia kokemuksia on kyseistä hotellista? 1.6. kaksi viikkoa :)

25

2790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+7dlmadsa

      Eikö tänne saa asiallisia vastauksia?

    • tervehdys!! itse olen ollut prince apartissa huone 45 jos on mahdollista ottakaa se näkymät ovat todella hyvät näette ilta kun tulee kale linnaa kun valot näkyvät ja on todella kaunista katseltavaa.sitten altaalle näkymät myös kuten baariin .itse olin tässä hotellissa useamman kerran ennen remonttia oli ihana ridvan respassa töissä ja hän järjesti minulle aina saman huoneen nyt kaksi vuotta siten menin princeen ja ridvan ei enään ollut siellä töissä mutta hän järjesti minulle sen saman huoneen siintä huolimatta .toisena iltana heti allas baarissa tosi tympeän näköinen vanha kalju päinen ukko alkoi heti mulle vittuilemaan .aihetta ei ollut minun puolelta mitään mutta,uskon että hän kyrpiintyi kun en drinkkejä tilannut mitään sieltä.tehin valituksen hänestä oppaalle ja he sanoivat että vaikka en tilaakkaan mitäänbaarista kun tämä hoteli on apart ment niin siintä huolimatta he juttelevat hotellin pomon kans ja juttelivatkin tulivat siihen tulokseen että eivät voi potkuja antaa sille ukolle.pomon vaimo on myös siellä hotellilla istuu ja katselee sivusta ,kävin hänen kanssa myös juttelemassa ja hän otti baari mestarin puhutteluun seurasin tilannetta mutta ei suostunut tulemaan anteeksi pyytämään. että nuin yksi paska voi pilata hyvän hotellin.en enään mene siihen prince -apartiin tilaan hotellin muualta.toivottavasti teillä menee hyvin siellä ja ettei tule sen kaljupäisen kanssa mitään ongelmia.valitusta vain jos näin käy.muuten henkilö kunta on ihan mukavaa ja nuorekasta!! huone ihan kiva nro:45

      • Voi jumalauta

        Vittu sä oot kipee:)


    • fgfgjbbvfdxx

      ??

    • 6+16???

      Täälläkin kaivataan tietoa tästä hotellista!

      • Alanya2011

        Olin tässä kyseisessä hotellissa viikon viime vuoden elokuussa.

        Hotellin ruuassa parantamisen varaa, mutta kyllä sitä kovaan nälkään söi, eka kerta jäi vikaksi :) Hotellin aamupala oli ihan ok, suppea valikoima, mutta kyllä sillä vatsaansa täytettä sai.

        Hotellin henkilökunta oli mukavaa, mutta oli joukossa pari "mätää hedelmää", mutta ne jätettiin sitten omaan arvoonsa ja nautittiin lomasta.

        Ydinkeskustaan todella lyhyt matka, mutta hotelli oli kuitenkin "piilossa" ydinkeskustan sykkeeltä, vaikka melua silti oli, mutta ei se kovinkaan häirinnyt kun ei hotellilla muuta tehty ku nukuttu :)

        Hotellilla altaita oli kaksi, ja toisessa altaassa pienille lapsille tarkoitettu osa. Altaalle ei saanut viedä omia juomia tai ruokia, vaan ne piti ostaa allasbaarista. Jos erehtyi omia virvokkeita sinne viemään, niin vihaiset allaspojat tulivat ja kaatoivat juomat suoraan viemäriin. Altaalla oltiin vaan kerran kärventymässä, muina päivinä kävelimme rannalle nauttimaan auringosta.

        Hotellilla myös oma turkkilainen sauna, kampaamo ja jäätelökoju. Hotellin alakerrassa oli pieni kauppa, jonne pääsi kadun puolelta. Hotellin tien toisella puolella oli kahvila, toinen kauppa ja muita pikku liikkeitä. Pikkuravintoloita oli ihan muutaman metrin päässä hotellista. Kenkäkauppakin löytyi ihan vierestä. Hotellin lähistöltä löysi vaikka ja mitä, kun ei pelännyt lähteä katsomaan ja tutkimaan. :)

        Ihan hyvä lomaviikko vietettiin tässä hotellissa ja suosittelen, jos ei hotellilta hirveästi vaadi, ja/tai hotellia käytetään vain nukkumiseen kuten me.


    • sumee

      Muaki kiinnostais kuullu vielä lisää kokemuskia tästä hotellista. Olisko jollain ehkäpä tuoreita, jopa tältä kesältä olevia kokemuksia? Hotellissa ei ole ilmastointia, joten onko tukahduttavan kuuma ilman sitä? :)

    • Chief Dan George

      Ughh!

      Minä ja veljeni Tonto tulemme kyseiseen majoitusfaciliteettiin 1.8 - 31.8. ihmisen vuonna 2012.

      Juomme tulilientä ja poltamme rauhanpiippua. Olkaa silloin varuillanne kalpeanaamat. Uusi naiseni tekee hyvää käärmesoppaa. Käärmenaisten ongelma on se, että he parittelevat hevosten kanssa, mikä on minusta outoa. Tämä väittää ettei tee sitä, ja sikis kutsunkin häntä nimellä "ei pidä hevosista".

      Mutta tietytsi...hän valehtelee.

    • alturk

      Kyllä taas huomaa nämä yhteiskunnan elätit, joilla ei ole päivisin muuta tekemistä, kuin seikkailla netissä ja kirjotella keskustelupalstoille asiattomuuksia. Itse ei ole koskaan päästy saamattomuutta minnekään, joten yritetään nyt kovasti (huonolla menestyksellä) pilata muidenkin lomanalusfiilikset kateuksissaan....

      • Chief Dan George

        Ole hiljaa pahainen valkonaama!

        Et tiedä missä maan keskipiste on.

        Olet huono ihminen.


      • Kenraali Custer
        Chief Dan George kirjoitti:

        Ole hiljaa pahainen valkonaama!

        Et tiedä missä maan keskipiste on.

        Olet huono ihminen.

        takaisin Potomacciin siitä punaniskat! Andersonvillen faciliteetit odottavat muuten, sekä konfederaation kanuuna!


    • 'PrinceApart'

      Tosi kiva hotelli todella hyvällä paikalla! Me emme ottaneet kesäkuun alussa ollenkaan ilmastointia. Meidän huoneisto sattui kyllä juuri niin, että parvekkeelle eikä huoneistoon juurikaan päässyt aurinko paistamaan, että kuumuudesta ei tarvinut kärsiä. Hotellin henkilökunta on todella mukava eivätkä tule esim. altaalla ollessa ahdistelemaan tms. Hotellin yhteydessä on todella hyvä hamam, kannattaa käydä kokeilemassa! En nyt hoksaa muuta kerrottavaa, mutta kysy ihmeessä jos tulee jotain mieleen :)

      • sumee

        Kiitos asiallisesta viestistäsi. :) Kuulostaa hyvälle tuo hotelli, voi siis hyvillä mielin lähteä sinne. Huoneistotkin ovat siis ihan asiallisessa kunnossa olevia? Millainen matka rannalle mahtaa olla, kun on monenlaista tietoa siitä..

        En malta odottaa, että pääsen lomailemaan.:))


      • Minä
        sumee kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta viestistäsi. :) Kuulostaa hyvälle tuo hotelli, voi siis hyvillä mielin lähteä sinne. Huoneistotkin ovat siis ihan asiallisessa kunnossa olevia? Millainen matka rannalle mahtaa olla, kun on monenlaista tietoa siitä..

        En malta odottaa, että pääsen lomailemaan.:))

        Mekin oltiin siellä tosin jo 3v sitten. Alanyassa käytiin viime kuussa ja käveltiin P.A.n ( :D) ohi ja siihen viereen oli tullut ruokakauppa sitten viime näkemän.Taisi olla Sok nimeltään. Ihan kiva.
        Rannalle matkaa hitaasti kävellen vartin verran, sinne rannalle mikä on lähellä satamaa, missä taustalla on ne kuntoilulaitteet.
        En voi olla mainostamatta semmosta vaate,koru, pyyhe, kodin"roju"kauppaa kun Sali pazar82, se löytyy läheltä hotellia pääkadulta. Käyn aina siellä kun olen Alanyassa.

        Muutenhan tuo teidän hotelli on hyvällä paikalla, lähellä kaikki ( paikallisten) suosimat hyvät ravintolat!


      • """princeapart"
        sumee kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta viestistäsi. :) Kuulostaa hyvälle tuo hotelli, voi siis hyvillä mielin lähteä sinne. Huoneistotkin ovat siis ihan asiallisessa kunnossa olevia? Millainen matka rannalle mahtaa olla, kun on monenlaista tietoa siitä..

        En malta odottaa, että pääsen lomailemaan.:))

        Huoneistot kyllä olivat kyllä todella siistejä ja siivoojat jaksoivat kerta toisensa jälkeen korjata meidän sottapyttyjen jälkiä :) Pyyhkeet uusittiin muistaakseni joka toinen päivä. Ainut huono puoli huoneistossa oli suihku. Meille taisi sattua rikkinäinen yksilö, sillä vesi tuli suihkusta sellaisena pikku liruna, mutta kyllä siinä sai itsensä pestyä. Ei tuollaiset häiritse kun osaa nauttia lomasta ja olennaisesta. Itse tykkäsin tästä hotellista paljon enemmän kuin edellis vuonna 4 tähden hotellistamme. Menisin Prince Apartiin uudemman kerrankin! Me kävelimme rannalle mentäessä kleopatra puolelle asti, mutta itäiselle rannalle ei ole pitkä matka. Ja hyvin sinne kleopatrallekin jaksoin kävellä :)


    • Tepi__

      Olen menossa kyseiseen hotelliin 6.9 viikoksi.
      Kiitos kaikille ! Taisin valita oikein :D

    • Tietoa kaipaan

      Kaksioissa majoittuneet.. mitkä huoneen numerot ovat hyviä eli että aurinko paistaisi parvekkeelle,olisi altaallepäin eikä naapuri vastapäätä heti..
      kiitos jos joku osaa auttaa.
      45 numeroa joku suositteli,mutta onko se yksiä vai kaksio??

      • menossa

        Sama kysymys, meillä vain yksiö, toivomus aurinkoon/altaalle päin. Mitähän huonetta toivoisi?


    • maam86

      Paljon maksaa viikoksi se ilmastointi??

    • uruguayz
      • EditionLimitee

        Uskoisin että ihan ok hotelli. Me suuntaamme sinne 21.6. viikoksi.
        Eipä me hotellissa kuitenkaan aikaamme vietetä, vaan ihan muualla :) Kunhan on ok huone nukkua ja syödä aamupala. Otimme kaksion.


      • Missä Prince?

        Eikös Prince soita tuolla aika vakituiseen, kuten suomaalainen Pablo siinä yhdessä junttilassa?


      • Jjj
        Missä Prince? kirjoitti:

        Eikös Prince soita tuolla aika vakituiseen, kuten suomaalainen Pablo siinä yhdessä junttilassa?

        Lomailimme perheeni kanssa kyseisessä hotellissa keväällä ja itse tykkäsin paikasta! Huoneet olivat siistejä ja siivoojat siivosivat hyvin ja laittoi joka päivä puhtaat pyyhkeet koristelujen kera :) henkilökunta oli ystävällistä ja huumorintajuista porukkaa :)! Minusta ruoka oli ihan hyvää ja suht monipuolista. Jos jtn miinuspuolta pitää kaivaa niin altaille ei saanut tuoda onia "syömisiä" mutta ei niitä kuitenkaan poiskaan viety jne ja suihkuun kun meni niin sieltä pamahti jääkylmää vettä ja kesti jonkin aikaa, ennen kuin se lämpeni. Tykkäsin kyllä muuten!


    • Turkki hulluus iski

      Olin 18.-25.10.2013 Prince Apartissa sisaren tyttöjen kanssa. Huoneisto oli siisti ja aamiainen oli hyvä. Ihana näkymä altaalle ja Kale vuorelle illalla. Huone oli yksiö ja 35. Menen seuraavan kerran samaan huoneeseen. Huoneeseen oli hyvä aamuaurinko parvekkeelle. Respan Suleiman oli kohtelias ja hurmaava. Muutkin henkilökunnasta olivat mukavia. Palaan mielelläni samaan hotelliin.

    • Suomijuntti

      Prince Apartista juuri viikon reissulta kotiuduttu. Ruoka oli kyllä aivan järkyttävää.. Siis lähestulkoon syömäkelvotonta, aamupala myös. Allas ok, tuoleja aina saatavilla. Siivoojat eivät vaihtaneet viikon aikana lakanoita kertaakaan, pyyhkeet tasan kerran. Sijainti hyvä, henkilökunta ei tyrkkyä. Kampaamossa hyvä palvelu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe