Tampereen Kamera Servicessä törkeää palvelua

anonym24974698

En voi kyllä kenellekään suositella ko. liikeessä käymistä. Palvelu on todella epämiellyttävää ja huonoa.

Vein kamerani sinne huoltoon ja kunnollista hinta-arviota ei saanut ilman maksullista arviointia, vaikka tiesin, mikä kamerassa on rikki. Kun sanoin tästä, tyyppi kysyi koppavasti että mistäs minä muka sen tiedän - en toki osaa selata nettiä ja tutkia kameraani... Korjausajaksi sanottiin 2 viikkoa.

Kului se kaksi viikkoa, ja kolme ja neljäkin... Olin tässä vaiheessa jo todella turhautunut, kun mitään ei ollut kamerasta kuulunut, vaikka olin sähköpostiakin ko. firmaan laittanut. Reilun 5 viikon odotuksen jälkeen kuitenkin tuli viesti, että kamera on valmis ja lähdin sitä hakemaan.

Kun tiedustelin pahasti venynyttä kestoa hieman närkästyneeseen sävyyn, alkoi tämä tyyppi (joka ilmeisesti omistaa ko. firman) syyttelemään ja haukkumaan minua tästä asiasta ja inhottavaan sävyyn selitti että maksaisi paljon jos ilmoiteltaisi asiakkaille ja hakisi itse osat ulkomailta ja blablabla. Jatkoi vain mäkättämistä eikä todellakaan ajatellutkaan pahoitella, kun huollossa oli mennyt niin kauan. Sanoin sitten vain, että saisinko nyt kamerani ja maksoin huollon ja tyyppi jatkaa syyttelyä ja arvostelua senkin jälkeen.

Ilmeisesti vanhempi mies saa nuorta naishenkilöä kohdella ihan miten lystää ja huudella vielä ovelle kun olen poistumassa, että kyllä sitä sitten tajuaa kun on vähän elämänkokemusta, että miten nämä asiat sujuvat. Eli nuori henkilö on automaattisesti täysi idiootti, ei tajua mistään mitään ja on vapaasti haukuttavissa. Koin oloni liikkeestä poistumisen jälkeen todella loukatuksi. Kunpa joku taho valvoisi tällaisia tapauksia ja puuttuisi niihin, sillä olen ihan varma, että kohtelu olisi ollut ihan toisenlaista, jos olisin ollut 10 vuotta vanhempi ja toista sukupuolta. Valitettavasti ei tainnut ihan mennä minkään kunnianloukkauksen tms. tasolle vielä, ainakaan viranomaisten mielestä...

Tässä firmassa yksikään asiakas ei todellakaan ole ikinä oikeassa, vaan firman omistaja on se joka tietää ja osaa ja määrää ja saa sitten myös haukkua asiakkaitaan miten lystää. Jäi kyllä todella epämiellyttävä kuva firmasta ja ko. tyypistä, enkä varmasti mene uudelleen ikinä, vaikka toisessa paikassa olisi kalliimpaa.

Firman sähköposteihin ei myöskään vastata - laitoin kyselyä kameran huollosta muutamaa viikkoa ennen kun vein kamerani sinne ja nyt siitä on kulunut 2kk. Myöskään viikko sitten laittamaani viestiin ei ole vastattu. Miksi sivuilla edes on sähköpostiosoite, jos sillä ei saa liikkeeseen yhteyttä?


Lähettäkää suosiolla kameranne vaikka postilla JAStekniikalle turkuun tai helsinkiin, jos asutte kauempana. Sieltä vastattiin ystävällisesti ja nopeasti sähköpostiini, kun kyselin huoltojen hintoja ennen kamerani korjautusta. Menin itse valitettavasti viemään lähimpään liikkeeseen, jotta ei tarvitsisi postittaa kameraa, mutta se oli suuri virhe.

Toivottavasti kamera nyt kestää huollon jälkeen, että ei tarvitse todellakaan mennä siihen firmaan takaisin valittamaan, kun heti huollon jälkeen hajoaa kamera uudelleen...

14

3253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reinikkan kale

      "Kun sanoin tästä, tyyppi kysyi koppavasti että mistäs minä muka sen tiedän "

      Mistäs se sen sit tietää?



      "Ilmeisesti vanhempi mies saa nuorta naishenkilöä kohdella ihan miten lystää ja huudella vielä ovelle kun olen poistumassa, että kyllä sitä sitten tajuaa kun on vähän elämänkokemusta, että miten nämä asiat sujuvat."

      Ensikerralla ota mukaan sellainen kamera joka toimii ja ota tämä tilanne videolle :-)

      "jos olisin ollut 10 vuotta vanhempi ja toista sukupuolta. "

      tulva.fi


      "aitoin kyselyä kameran huollosta muutamaa viikkoa ennen kun vein kamerani sinne ja nyt siitä on kulunut 2kk. "

      http://www.kuluttajavirasto.fi/


      "että ei tarvitse todellakaan mennä siihen firmaan takaisin valittamaan, kun heti huollon jälkeen hajoaa kamera uudelleen... "

      mistäs sinä sen tiedät?

    • paha kello kuuluu

      Jos yrittäjä ei ymmärrä että hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmas, on todellakin yrittäjä täysin väärällä alalla.

    • Kiitos tiedosta

      Täytyy muistaa kiertää kaukaa...

    • kjukfkqwjhfj

      Korjaajia on kaikenlaisia. Vein erääseen Tamperelaiseen korjaamoon wanhan manuaalisen pikkuzoomin korjattavaksi. Objektiivissa ei ollut sinänsä mitään vikaa ja toimi normaalisti, mutta sen runko klappasi. Joku ruuvi oli löyhällä.
      Yritin itse kiristää niitä, mutta en päässyt niihin käsiksi.
      Erehdyin mainitsemaan asiasta huollossa ja reaktio oli voimakas: "Voi, voi, nyt tulee kalliiksi, minun pitää säätää kaikki uudestaan".
      Kun sitten sain objektiivin takaisin oli se todella säädetty väärin ja tarkennus siirtyi voimakkaasti zoomatessa. Aiemmin siinä oli vain pieni siirtymä keskellä, eikä zoomaaminen ääripäästä toiseen tarvinnut mitään korjausta, mutta korjauksen jälkeen jokainen polttovälialue vaati oman tarkennuksen.

    • palvelua

      Hyvä tietää, tämä asiakas ei kuluta kyseisen liikkeen saranoita.

    • erikokemus

      Itse sain liikkeessä hyvää ja asiallista palvelua. Sain asiallisen korjausarvion, jonka jälkeen pyysin korjaamaan. Työ valmis parissa päivässä.

    • jpcm

      Ostin 1/2013 käytetyn Nikon D3100 yksityiseltä. Muutaman sadan kuvan jälkeen aloin ihmettelemään, kun tietyissä tilanteissa ei tarkennus toimi kunnolla, vaan tarkentaa eteen.

      Lähetin kameran JAStekniikalle ja ikävä oli kuulla: Tarkennus pielessä 104cm eteen, kennon ja peilimekanismin alla täysin vääränkokoiset aluslevyt ja jotakin teippejä puuttui kokonaan. Kenno sai siis muutenkin väärää tietoa. JAStekniikan ammattilainen sanoi, että kuka ikinä onkaan kameran viimeksi avannut, ei ole tiennyt mitä tekee (tai välittänyt).

      Aloin selvittää asiaa, ja kävi ilmi, että edellinen omistaja oli käyttänyt kameraa suljinvian takia Tampereen Kamera-Servicessä. Saatuaan kameran takaisin, ei hän huomannut vikaa, koska käytti aina manuaalitarkennusta (tottunut vanhoihin objektiiveihinsa).

      Kamera-Servicen ammattitaidottomuuden vuoksi JAStekniikan AMMATTITAITOISEN ja Nikonin VALTUUTETUN korjauksen hinnaksi tuli 147 euroa.

      Älkää luottako, että tästä firmasta saatte hyvää tavaraa takas. Niinkuin AP kirjoitti, postittakaa suoraan JAStekniikalle, niin saatte rahoille vastinetta ja työlle osille 6kk takuun ja hintaan kuuluu AINA kameran ulkoinen ja sisäinen puhdistus sekä toimintojen tarkistus.

    • kameratar86

      Suur kiitos teille tiedoista, mietin että vienkö itte JASsille Turkuun siellä käydessäni niin nyt ei tarvi miettiä käytänkö paikallista paskaa vai vienkö suoraan sinne. En tiedä onko Treellä sitten oikein muita?

      • kameratar86

        haha, sana p4sk44 sensuroidaan täällä :D


    • Santavaara

      Objektiivin kunnostukselle annettu 2 viikkoa aikaa laittaa kuntoon. Kun menin hakemaan kahden viikon päästä niin sanottiin, että olin juuri soittamassa ja objektiivi palasina. Ei saanut korjattua jo kerran arvioimaansa työtä.Kehtasi ottaa 45 euroa valohoidosta ja kertoi kuinka paljon laskuttaisi jos tekisi tuntityönä sekä mumisi jotain siitä, että kaikki asiakkaat ei maksa. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ YRITTÄJÄÄ. Enemmin vaikka Rajalaan. Annetut rahat meni laatikkoon ilman kassakonetta.

    • Välttäkää

      Kiertäkää kyseinen lafka kaukaa.
      Eivät osaa tai välitä miten huoltotyö tehdään.

    • Anonyymi

      Kuulostaa tutulta.... Taannoin korjautin kameraani Foto Rangelilla T:reella Aleksanterin kadulla ja ihan samanlaista menoa... Korjaus venyi sovitusta viikosta 2kk:n. Ja silloinkin alkoi tapahtumaan vasta kun uhkasin kuluttaja-asiamiehellä.
      Kamera oli kuulemma korjattavana "kiinassa", mutta löytyikin Pirkankadulta heti seuraavana päivänä..

    • Anonyymi

      Eli nuo tyypit on jotain surkeita jobbareita vaan? Että perustanpa kamerankorjausliikkeen kun on tuo ruuvimeisselikin, eipähän mene investointi hukkaan.

    • Anonyymi

      Kiitos muillekin kertomuksista. Korjaustyötä ei osata tehdä.
      Kämerani ykskaks sammui. Hyvä etten mene korjauttamaan
      kameraani väärään yritykseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe