AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / TIEDOTUS HUIJARISTA!

TIEDOTUS HUIJARISTA!

79 Vastausta 4 775 Lukukertaa
Tiedotus huijarista! Oleskelee ainakin Keltaisessa Pörssissä. Pari kertaa on minulle tullut tarjoamaan promolevyjä, ja sitten kun olen pyytänyt kuvia / jotain muuta vastaavaa jolla voisin tarkistaa onko levy hänellä, ei ole tullut mitään viestiä takaisin. Kyseinen henkilö on Sami Hesa. Nimikin on hieman epäilyttävä eikö? Joten jos törmäätte tähän tyyppiin, älkää haaskatko rahojanne!
minä en mainitsisi nimeä kylläkään mutta noh......
NO HYVÄHÄN SE ON ETTÄ HUIJAREISTA VAROITETAAN NIMILLÄ!!! Ja kiitos siitä.
No ei kyllä nimi ole epäilyttävä, mutta huijariksi ilmennyt... Myy tälläkin hetkellä puhelinta jota ei ilmeisesti ole olemmassakaan nokian 5230, VALKOINEN
@kröhöm.. Ja miksiköhän sitä ei saisi mainita? Eihän se auttaisi mitään, että sanoisin että huijari liikkeellä enkä kertoisi että kuka O_o Duh?
Sami "Hesa" Koistinen tarjoili mulle etsimääni läppärinnäyttöä. Pyysin yhteystietoja kaupan yhteydessä ja antoikin:

Sami Koistinen,
Punavuorenkatu 17 D 34
00100 Helsinki,

muttei puhelinnuroa antanu, sanoi, että jos tulee asiaa, niin laita mailia, että ne tulee hänen kännykkäänsä, eikä voi työnsä takia vastailla. En tiiä onko kuin tekaistua kaikki nuo tiedot. 2 Sami Koistista Helsingistä löytyy, mutta en tiedä on kumpikaan oikea. Osotteet oli erit kuitenki. Sen tilinumero mulla kyllä on, että voiskohan sillä jäljittää? Itse en hävinny kuin 40 euroa, mutta nyt se kyllä huijas väärää kaveria, perkele.
Google plussassa sillä on ainakin jonkinlainen tili https://plus.google.com/104696863283209339446/about

Antakaas tekin tietoja, niin otetaan tää kaveri kiinni!
sama kaveri,esiintyy facebookissa nimellä sami sihvonen,samat kuvatkin siellä.menetin 15e ja tilitiedoissa myös sami sihvosen nimellä
En ole ihan varma, voiko tilinumerosta päätellä henkilöllisyyttä mutta osoitehan sulla on, joten poliisille vaan tai itte ovelle kolkuttamaan! Ite en onneks ehtinyt tekemään kauppoja, kun vaikutti senverran epäilyttävältä etten suostunut..
Ei ole oikea osoite!!! Mutta tilinumeron avulla oikean henkilöllisyyden saisi! Laita tilinumero tänne tai tee rikosilmoitius. On huijannut useita.
Tilinumerosta voi poliisi päätellä henkilöllisyyden pankin kautta. Mutta ei sinne ovelle voi mennä koputtelemaan kun ei ole oikea osoite!!! Varoitat kyllä, mutta sitten et teekään mitään...???
Itse en ole saanut hänestä mitään muuta tietoa kuin tuon Sami "Hesa" nimen. Vaikutti kuitenkin niin hämärältä, joten tein tänne aiheen. Näköjään sitäkään ei sitten saisi tehdä, ilman että joku tulee valittamaan..?
taitaa häärätä aika monellakin sivustolla tämä jannu. onneks kans joku tuolla takaraivossa sanoi, että älä laita rahoja ennenkuin saat tuotteen. ja ei oo kirjaa näkyny, vaikka sano että laittoi jo postiin tulemaan ja kyseli rahojen perään. ja nimet vaan julki tämmösissä tapauksissa, muutenhan nää jatkaa toimintaa hamaan tulevaisuuteen.
samainen henkilö tarjoaa nyt myös lastentarvikekirppiksellä tavaraa niitä etsiville..
Tein rikosilmoituksen ko. henkilöstä.
Hyvä homma!
Huijasi minultakin 25€... Tällaisen tilinumeron antoi: 157235-783121
HYVÄ,KIITOS! Aloittajalla kun ei ollutkaan pokkaa auttaa...
Henkilö EI antanut tilinumeroitaan, muuten olisin laittanut jakoon. Huoh..
saman tilinumeron sain minäkin
Tekijä on saatu kiinni ja kuulusteltu.
Teen joka tapauksessa rikosilmoituksen. Saisiko asiasta vaikka YV:llä lisätietoja, mikäli tekijä todella on tavoitettu?

Tämä siis oli oma kokemukseni:
"Huijasi minultakin 25€... Tällaisen tilinumeron antoi: 157235-783121"
Sain tänään luotettavan tiedon, että tekijä on tavoitettu. Hän oli myöntänyt petoksen.
Hyvä, että teette rikosilmoituksia. Itse en voi tehdä kun ehtinyt maksamaan mitään.. Onneksi kuitenkin kirjoitin tänne, toivottavasti moni välttyy kusetukselta ja tämä Sami Hesa saadaan kiinni!
+ Kuitenkin minua on nyt saattanut huijata eräs toinen henkilö Keltaisessa Pörssissä.. Myös levyjä oli myymässä. Nimi Jarno Nurmi kenellekkään tuttu?
Myöskin ikonen kuuluu samaan sarjaan ja myöntänyt tekonsa ja odottelen rahoja.
rikosilmoitus toimitettu eteenpäin.
Kuka on Ikonen? o,o Itseltäni Jarno Nurmi huijannut 15 euroa..
Huijasi 10€ jo marraskuussa. Tein nyt rikosilmoituksen. Ilmoitti seuraavat tilinumerot:

Sampo 800020-50009637
Nordea 157235-783121
Osuuspankki FI205723 0220 300 813
Kiitos teille, joilla oli pokkaa ilmoittaa tilinumerot toisin kuin aloittajalla.
Anteeksi vain, mutta ko. henkilö ei antanut tilinumeroitaan. Maalaisjärkeä kun käyttää, niin huomaa että kerroin että henkilö ei ole minua ehtinyt kusettamaan, koska olin varuillani. Faktat kuntoon ennen syyttelyä ;)
Sama täällä, huijasi minultakin rahat. Rikoisilmoitusta pistän vetämään saman tien.

Eipä siis ole lopettanut touhujaan.

Myös IP osoite löytyy josta viestit on lähetetty.
Kellään mitään tietoa, että miten tämä Koistisen keissi etenee? Onko maksanut rahoja takaisin?
Sama kuva on Facebookissa ja LikedInilla herralla nimeltä Sami Sihvonen.
Laitoin Keltaiseen Pörssiin ilmoituksen, että haen levyjä ja tälläiset vastaukset tuli Sami Hesalta:

Jeps, tuollainen sinkku löytyy ja on vielä ihan kannessa itse Lordin signeeraus Tavastian keikalta. Voin sen 20 eurolla heittää kirjekuoreen.

JA

Kinslayer promo löytyy minulta, signeerattuna Tavastian keikalta... 20 eurolla heitän sen postiin?

Jatkaa siis edelleen huijaamista..
Hei miten tästä nyt voi edetä? Vaikka sitä tekisi rikosilmotuksen ja näin, niin omia rahojaan ei kuitenkaan oo koskaan mahdollista saada takaisin?
Hitto harmittaa kyllä, oli sen verran epäilyttävä kaveri jo alussa ettei ois kyllä pitäny rahoja sille antaa.
Ihme touhua poliisilta kyllä, jos eivät saa sitä antaan rahoja takaisin kun on jo näin montaa ihmistä kusettanut.. Oletko kertonut poliisille, että muutkin ovat tehneet ko. henkilöstä rikosilmoituksen ja hän jossain vaiheessa oli 'myöntänyt petoksen' ?
Tämän keskustelun linkki http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?f=13&t=51945 ja tämän keskustelun linkki kannattaa myös kertoa poliisille, siinä on todistetta kerrakseen ja kaikilta huijatuilta saa varmasti lisää!
Joo. Jarno Nurmi huijasi myös minulta 20€. Laitan rikosilmoitusta. Myymänsä tuote
oli kannettava tietokone. No laitetaan rikosilmoitusta.
Hieno homma, että teet rikosilmoituksen. Ite en tehnyt, mutta lähetin kyllä poliisille infoa asiasta.
Sami Hesa
Sami "Hesa" Koistinen, sami.hesa@gmail.com. Huijannut useita eri henkilöitä ja kaikenlaisen myytävän tavaran muodossa. Täältä lisää aiheesta: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10596715

tässä kuva huijarista !!!
Google plussassa sillä on ainakin jonkinlainen tili https://plus.google.com/104696863283209339446/about

Saattaa käyttää myös tälläistä tilinumeroa ja nimeä Sami Koskinen
Osuuspankin tilinumeroni on FI205723
0220 300 813.
Voi harmi, kun googletin huijarin vasta, kun olin jo maksanut 30 euroa ilmeisesti olemattomasta kirjasta nyt elokuun alussa. Minä maksoin rahat tilille 800020-50009637. Hän esiintyi Sami Hesana (samihesa@gmail.com) Aion tehdä rikosilmoituksen, koska huijattuja on niin paljon, että rikoshyöty lienee jo aika mittava. Toivottavasti mahdollisimman moni tekee rikosilmoituksen, jotta hän joskus joutuisi vastuuseen rikoksistaan!
Kyseinen kaveri edelleen liikeellä netissä!!! taktiikka on että esiintyy naisena. Viimeksi nimellä Sanna Paavinen. Tein rikosilmoituksen myös.
Voi herranjestas että se jaksa.. Rikosilmotuksia vaan, vittu on säälittävä tyyppi!
Laittelee myös nykyjään vähemmän yllättäen välilyöntejä tilinumeroihin, ettei löytyisi Googlella niin helposti. Mulle tilinumero tuli muodossa: 8000 20 5000 96
37

Olisi mukavaa tavata kyseinen kaveri. Voisin vähän operoida sitä, mukavan sadistinen ja psykopaattinen luonne kun löytyy. Jos alkaisi vinkumaan jotain jostain ilmoituksen tekemisestä, niin sanoisin että oletko sä oikeasti niin tyhmä, että luulet tästä käsittelystä hengissä selviävän. No, se on aina mukavaa kun joku antaa syyn vähän operoida. Täysin syyttömiä kun ei viitsisi millään hoidella.
Onneksi kaikki kuitenkin tietää että tilinumero on AINA 6 numeroa -> viiva-> loput. Paitsi nykyisessä IBAN-muodossa.
Huijasi muakin, tein juuri rikosilmoituksen. Hävisin hänelle 17e. Eilen vasta rupesin googlaamaan nimeä kun ihmettelin ettei tuotetta kuulunut ja tällaistahän täältä löytyikin. Harmittaa tosi paljon! =( Hirvee tyyppi!
kyseisen henkilön oikea nimi on tilitietojen perusteella sami santeri sihvonen,meni itseltä 15e =(
Sama kaveri huijasi multakin muutaman kympin.
Harmittaa niin vietäväst kun ei ennen ole näin käynyt.
Tein rikosilmoituksen huijarista !
Varmaankin joku huumehörhö.
"Tein rikosilmoituksen ko. henkilöstä. "

Tiedän tämän "Siffon" eli Sihvonenhan se on, tunnetaan jo vuosien takaa on aikamoinen elämäntapahuijari. Kytät ei juuri asialle tee mitään vaikka teetkin rikosilmon ( kokemusta on ), hävitty on 30e ja eihän niitä takasin saa, kaveri jatkaa toimintaansa, on jatkanut jo vuosia.
Täysi m*lkku koko jätkä ja vaikea saada ilmeisesti kiinnikin. Jos tämänKIN aikoo saada lopettamaan k*settamisensa niin siihen ei muu auta kuin omankädenlaki, niin pitkään on kaveri rassannut ihmisten hermoja.
Mitään uutta asiaan ei myöskään tuo se että heppu pyörii mustalaisten seurassa kun ei muista kaveria saa.
Kyllä autovarkaankin touhut saatiin loppumaan. Kaveri viedään porukalla hiekkamontulle ja näytetään että tässä on sun viimeinen lepopaikka jos ei hommat lopu. - Kiitos ja hyvää päivän jatkoa.

Virolaiset tai venäläiset kaveroit joilla on päässyt kertymään pitkät piuhat tulee vähän kouluttamaan sua.
Pysykää kaukana miehestä, huijari!
Tarkoitin siis Sami Hesaa!
Tämä Sami-runkku pilaa koko nettimyynnin maineen, kalikalla ottaan ja puuhun roikkumaan koko apina!
Mä ihmettelen myös tätä poliisien touhua (ei niillä varmaan ole aseita tähän). Kaveri jatkaa vuodesta toiseen. Ei se paljon auta, jos näistä pienistä "kavalluksista" vähän sakkoja tulee, eihän se niitä kuitenkaan maksa.

Pitäisi saada oikeasti kunnon tuomio. Ja pankkien sulkea kylmästi kaikki tilit.
Meikäläisen kiusaamista tyyppi on jatkanut nyt kutsuilla Twoo- sivustolle.. Entäs muut?
huijaa edelleen... Sanna PAavisen nimellä.. vastasi ostoilmoitukseeni ja kauppasi etsimääni Keimola kirjaa... Hullu maksoin 15,00 ...eikä oo kirjaa näkynyt...Nyt rikosilmoituksen tekoon Poliisille....
Ihme jos ei jätkä saa kitään tuomioita huijauksistaan?...
hellu.santala@suomi24.fi Tuollaisesta osoitteesta mailit tuli ja viesti lähetetty tori.fi palvelun kautta. Mon, 28 Jan 2013 16:47:49 +0200
Kysymys: jos Hellu Samin säköpostiosoite sekä tilitiedot pankeissa on tiedossa, niin miksi pankit eivät sulje tilejä, vaan antavat rikollisten jatkaa petoksiaan? Kuka suojele ja ketä? Kun poliisille on tehty ko henkilöstä rikosilmoitukset, niin miksi homma vaan jatkuu? Ei kai minunkaan kannata enää rikosilmoitusta tehdä, jos mitään ei tapahdu.
Rikosilmoitus tehty kaverista jos se mitään auttaa!!!!
Nyt tuli poliisilta tietoa vuosi sitten tekemäni rikosilmoituksen tiimoilta. Iso könttä petoksia menossa oikeuskäsittelyyn.
Heko heko, teidän rikosilmoitustenne kanssa;) Yksikään pelle ei tasan tarkkaan ole käynyt tekemässä tutkintapyyntöä;) Jos olisitte niin tietäisitte edes oikean termin;)
Hyvä päteä täällä...
Kyllä kaveri varmasti löytyy, kun pistää viidakkopuhelimen toimimaan. Sitten vaan varsijousella headshot sopivassa paikassa. Vielä kun kaverit on jostain kauempaa käymässä, niin ei löydy turhanhelposti tekijät kun rikospaikalle ei jää mitään asian selvittämisessä auttavaa. Paitsi pieni keppi päässä.

Suomi on sen verran pieni paikka, että ei täällä kukaan katoamaan pysty. Paitsi sitten lopullisesti betonit jalassa itämereen.
Positiivisena asian mainittakoon, että esitutkinnan päätyttyä saavat molemmat osapuolet tietää toisen osapuolen henkilöllisyyden. Joten jos poliisit eivät saa asiaa hoidettua kuntoon, jää kansansankareille mahdollisuus korjata epäkohdat.
Suora linkki niille jotka eivät ole vielä tätä täyttäneet tässä ketjussa:
https://poliisi.fi/poliisi/home.nsf/suomi/rikosilmlomake

Olkaa hyvät.
Huhu kertoo että kaveri asuisi Junailijankujalla Helsingissä, tai ainakin hänen kätyrinsä asuu siellä. Nyt saadaan homma rullaamaan.
Huhu kertoo että kaveri asuisi Junailijankujalla Helsingissä, tai ainakin hänen kätyrinsä asuu siellä. Nyt saadaan homma rullaamaan.
Kuinkahan kauan jälkikäteen rikosilmoituksen voi tehdä? Itse menetin 32,- 23.6.2009 ja kaveri majaili silloin jossain Kouvolan suunnalla. Soittaessani sikäläiselle poliisiasemalle sanottiin minulle että on tuttu kaveri ja ettei rikosilmoituksen jättäminen kannattaisi koska en kuitenkaan tulisi saamaan rahojani kun kaverilla on jo niin paljon juttuja alla. Mikä peruste! Nyt vähän harmittaa, kun poliisia uskoin ja jätin rikosilmoituksen tekemättä. Voikohan tehdä vielä?
Tee ihmeessä, ei kai siitä mitään haittaakaan ole!

Onko kaverista kuulunut?????
Niin meni minultakin, 20 eur. Sama huijari näyttää olevan liikenteessä edelleen. Käyttää sähköpostiosoitetta samisattuma@nokiamail.com ja osuuspankin tiliä
FI 2057230220300813. Perhana, en hokannut aiemmin katsoa tällaisia keskustelulinkkejä. Löysi halutaan ostaa -ilmoitukseni nettidivarin kautta. Rikosilmoitus lähtee menemään, vaikka rahoja tuskin saa takaisin. Harmittaa vaan suunnattomasti tuollaiset eläjät! Ko pikkurikollinen saa varmaan kiksejä kun lukee hänestä kirjoitettuja viestejä.
Multa meni 40€
Tyyppi kaupitteli retro PC:tä

Nyt nimellä "Sanna Paavinen"

Laitan rikosilmoituksen meneen.
Olen tällaisen kerran aiemminkin tehnyt, joten
eipä tässä mitään uutta.

Laitan sitten tyypin oikean nimen nettiin jakoon.

"IBM XT"
Hitto kun en tajunnu googlata ennen maksua. Ei menny kuin 15€, mut periaatteesta vit...a ihan sikana se, et tollaset mätämunat vie uskottavuuden myös täysin rehellisiltä ihmisiltä.

Laitoin eilen vastaavan ilmon kuin mulla oli tori.fissä Keltaiseen pörssiin ja tää samainen " Sanna Paavinen " otti yhteyttä, mikä urpå, kun ei edes muista, et ketä on jo huijannu...

Käyttää ainakin OP:n tiliä FI20 5723 0220 300 813

Huomenna naputtelen netissä rikosilmoituksen, vaikka ei 15€ nyt silleen harmitakaan, mut ihan periaatteesta.
Hävisin 20 euroa kun luulin että saisin ostettua oppikirjan häneltä. Sanna Paavisen nimellä kirjoitteli viestejä ja väitti että danskepankin antama tilinimi Sami Santeri Sihvonen olisi hänen aviopuolisonsa. Tein rikosilmoituksen netissä, mutta en usko että se muuttaa mitään.

Tietääkö kukaan missä tämä kyseinen henkilö asuu ja onko hänestä kuvaa jossain ? Voisin käydä häneltä henkilökohtaisesti hakemassa saatavani ; )

Niin ja tietääkö kukaan onko olemassa oikeasti sen nimistä henkilöä kuin Sanna Paavinen ?
muakin huijas kirjalla, 12€ meni ja nimellä sanna paavinen... sama tilinro kun aijemmisa viesteissä.
Onko tota kukaan saanu kontaktietäisyydelle? Eli onko vuosien harrastuksensa myötä ottanut pataansa montakin kertaa?

Itse en tuollaiseen munattomaan paskaan käsiäni sotkisi, enkä kympin takia itke. Sen verran putoo joka toinen päivä taskusta.
jos joku laitaa tän mukun kylmäki niin saa heti multa 100€ stipendin
Huijari on myös Petteri Voitto Arvi Jeskanen.
Hyvättyläntie 18 A 6. 21420 Lieto
puh. 0405810961
Toimii ainakin tori.fi välityksellä.
Minulla myös kokemusta Petteri Voitto Arvi Jeskanen nimisestä huijarista ja hänen pojistaan Arvosta sekä Petteristä. Sama osoite, Numero 0400-427921. Myy ainakin autoja ja valehtelee paljon! Tehkää kauppakirja, kuitti jne tai vielä parempi: älkää ostako mitään!!!!

Onko joku muu ostanut häneltä mitään? Me menimme lankaan!
 /   /  / TIEDOTUS HUIJARISTA!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta