Vikkullan talli Helsingistä

Talliton

Onko kokemuksia tästä tallista? Olen kuullut kamalan paljon vain negatiivista, eli onko tosiaan niin että tänne ei kannata hevostaan viedä?
Pliis, kertokaa kokemuksia!

102

9217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fa

      ihan kiva talli, turha usko kaikkiin huhuihin! Toisin maneesi juuri romahti et on vaa kenttä käytös...

      • Positiivinen ihminen

        Vikkullaan kannattaa viedä hevosensa, omistan tällä hetkellä siellä hevosen ! Vikkulla on uudistunut ja tiloja laajennettu. Joten turha tommoisia älyttömiä huhuja täällä laverrella.. vikkullassa ei huijata rahaa sillä olen kuullut hiinoista ja niiden maksamisesta aika paljon, olen kokenut vikkullasta! olen käynyt siellä 2½ vuotta ja olen klyllä nähnyt mitä tallilla tapahtuu! Tallilla annetaan jopa sovitusti lisäheinikettä ja laitetaan boxeihin n. 5cm turvetta! Käyn tällä hetkellä tunneilla vikkullassa, ja on kuulkaas hyvät tunnit ja hyvät olot hevosilla! tämmöinen "keskustelu" millä on vain negatiivista palautetta vikkullasta on turhaa.. Suosittrelen vikkullaa kokeneille sekä vähän kokeneille heosen omistajille ! ;) Hevoset tarhaa päivittäin riittävästi! HEVOSET EIVÄT LAIHDU SIELLÄ JOS LISÄHEINÄÄKIN ANNETAAN SOVITUSDTI OMISTAJIEN KANSSA !


    • entinen asukki

      Hemmetin huono talli, huono hoito pienet tilat huono rehu eikä hevosista huolehdi ammattianen.
      En tosiaan suosittele, meidän hevonen laihtui sairaalloisesti siellä kunheinää pimitettiin sekä siellä ei ole karsinoissa kuiviketta kun niin että jos puhaltaa niin sitäkään ei enään ole.
      En suosittele jos aioit hevosesi ja itsesi pitää terveenä.

      • alfada

        missa pain


      • Milla

        Ja kuka olikaan hevosen nimi ? sillä minun oma hevonen on nyt siellä tallilla ! eli Gio !


      • Hennaliisu

        Sinä kuule "entinen asukki" voit olla hiljaa.. Vikkullan yksityistalli on hien,mukavat tilat jne ! okei huonointa n että maneesi romahti.. Ja hevoset pysyy siellä terveenä niinkuin ihmisetkin ! Turhat huhut ovat aivan uskomattoman typeriä.. Olen itse aikuinen nainen ja olen käynyt tallilla, olen jopa pitänyt siellä hevostani ja ihan hyvä talli oli ;) (Y) Suosittelen lämpimästi vikkullaa :)


    • milla

      Tämä ei ole totta omakin hevonen on tällä kyseisellä tallilla ! vie vaan hyvä tallihan se on :D

    • ...

      ihan kiva paikka hyvä harrastaa ja ei oo pienet tilat. kyllä voi viedä hepan! p.s siellä on kyllä laihja heppoja..

    • luikku 77

      kerro rimpula lisäinfoa tästä tallista. Voisitko kertoa lisää epäkohdista mitä siellä on tapahtunut. MItä omistaja on huijannut?

    • Number? :)

      Voisiko joku kertoa kyseisen tallin/omistajan puhelinnumeron? :)

    • vuokrailija

      En suosittele Vikkullaa kenellekkään! Omistaja on huijari, joka vie oikeasti kaikki rahasi! Tallipaikkojen hinta heittelee omistajaa kohti, toiselle saattaa olla 300 euroa ja toiselle 600 euroa... Kenttä on hirveä, eikä siitä pidetä huolta, hevoset tarhaavat kentällä silloin kun ei ole käytössä. Heinä on huonolaatuista, ja turvetta karsinoissa vähän. Tarhat joudut itse putsata, hevoset seisovat siellä polviin asti mudassa vaikka mitä yrittäisit tehdä. Hevoset jäävät välillä ilman ruokaa. Heinät jäävät lähes aina vajaiksi. En suosittele tätä tallia kenellekkään!

      • suokkityttö

    • spieluhr2

      Voisiko joku kertoa paikasta lisää ?

    • NVe

      Katkerat ihmiset taas jauhaa paskaa. Eipä ainakaan nykyään yksikään hevonen joudu "seisomaan viikkoja sisällä". Ei kannata uskoa kaikkia huhupuheita vaan ihan itse käydä katsomassa ja vetämässä omat johtopäätökset !

    • lina7

      Vikkulassa tallitöitä tekivät välillä pienet tytöt (10-12v) ilman aikuisen paikallaoloa. Maneesi tosiaankin romahti kun lumia ei kolattu alas. Edeltävänä talvena paikalla kävi Pelastuslaitos, jonka jälkeen lumet saatiin alas.

      Heinät seisovat sateessa, tarhat ovat suurimman osan vuodesta erittäin mutaiset ja rikkinäiset (hevoset karkailevat jatkuvasti). Talvella hevosen vesi meni jäähän, eikä tallityöntekijä tarkistanut asiaa pyynnöistä ja muistutuksista huolimatta (Itse kävin tallilla sitten 3 kertaa päivässä tarkistamass vedensaannin).

      En voi ikävä kyllä suositella tallia kenellekään, mielenrauhaa hevosen omistamisessa kaipaaville ainakaan. Lyhyen etäisyyden päässä Helsingistä, muuta positiivista en voi kertoa..

    • SARTSUJEES

      Niiden heinät ovat oikeesti siellä sateessa ja aivan homeessa! Hevoset sairastuu tommosesta touhusta. Ja se maneesi juttu oli hengenvaarallinen, samanlainen kuin nyt siellä laukaalla. Onneksi romahti kait yöllä. Ja Rimpula puhuu totta. Esim. Vanhempi tallin puolisko on aivan rotisko, siellä on pilkkopimeää, eikä valoja aina laiteta päälle. Mukavaahan hevosen on siellä pimeässä seistä. Viimeksi kun sielä kävin pari hevosta tarhasivat kentällä ja kenttä oli aivan lannan peitossa. Hevosparat joutuvat seisomaan mutaläjässä, jalat vaarassa jäädä jumiin. Tarhoissa lojuu kaikenlaista roinaa. Maneesin rakenteita ei pureta pois. Varustehuoneesta pöllitään kaikki tavarat. Joutuu maksamaan 600 euroa siitä että hevosillesi laitetaanhomeista heinää todella vähän. Joudut itse ostamaan rehut, kaurat, yms. SUOSITTELEN MITÄVAIN MUUTA TALLIA! Jos välität hevosestasi edes vähän et laita sitä tuolle tallille. Talli vielä jonain päivänä romahtaa ja ne parat kenen hevoset ovat siellä menettävät hevosensa, jolleivat jopa itseään. Ja vielä semmoinen juttu että karsinan lukot ovat rikki ja omistajan hevoset eivät saa yhtään vapaa-aikaa. Vuokraajia voi olla 3 päivässä joka päivä!!!! MIETTIKÄÄ MIHIN HEVOSENNE LAITATTE!

    • eieieinäin

      Ihan omasta kokemuksesta puhun nyt tässä. Elikkä veimme ylläpitohevosemme sinne ja kaikki tuntui ekaksi ihan hyvältä. Tosiaankin siellä tallia pyörittää pikkukakarat koska omistaja itse ei voi krapulansa takia hilautua tallillensa. Siellä ravaa jatkuvasti eläinsuojeluviranomaisia. Jossain kohtaan siellä oli lantala sisällä, tyhjillään olevassa karsinassa. Sittenkun sitä yksi hevosen omistaja lähti tyhjentämään niin tallin omistajan äiti tuli huutamaan ja raivoamaan keskelle tallia. Niin juu ja maneesikin romahti, mutta kukaan ei onneksi jäänyt alle. Silloinkun meidänkin hevonen oli siellä niin heinä oli aina loppu/homeessa. Tällä hetkellä tallissa ei ole muita hevosia kuin omistajan omat (4) ja vissiin yksi shetlanninponi. Tarhat ovat AINA rikki ja hevoset seisovat polviaan myöten mudassa. Ja tämän mutaongelman omistaja ''ratkaisi'' kaatamalla tarhoihin lisää hiekkaa ja niistä tuli vielä mutaisemmat. Tosiaankin siellä on käytösä postimerkin kokoinen, epätasainen kenttä. Tallissa on aina kamala homeen haju ja katossa semmoisia homeläikkiä. Omistaja ottaa takuuvuokran (500), eikä koskaan maksa sitä takaisin, nyt puhun omista kokemuksista. Eräänä päivänä yksi hevonen oli lähdössä pois tallilta, no omistaja veti auton poikittain ahtaalle, töyssyiselle tielle josta hevosen omistajat olivat suunnnitelleet lähtevänsä... Tilanne päättyi sitten siihen että poliisit kutsuttiin paikalle. Tallin omistaja voi ensiksi vaikuttaa todella mukavalta, mutta sen jälkeen paikka paljastuu painajaiseksi. Omistaja ei hoida edes oman talonsa sähkö/vesi laskuja, sillä välillä talosta on sähköt poikki, vedet poikki! Omistajan aviomiestä odottaa vankila pimeiden venekauppojen takia, joten mieti kaksi kertaa ennen kuin hevosesi sinne viet!!

    • -.-

      Okei iha näin selvennykseks, et sähkö/vesi laskut hoidetaaan AINA, tallilta saattaa joskus loppua vesi jos joku on lotrannut vettä pesarissa kylmenämässä hevosensa jalkoja -.- Ja mitä tarkoittaa pimeä venekauppa, siiis HALOOO ihmiset, oootte vaa jotai katkeriii vanhoi omistajii, jotka on iha ITSE aiheuttanu itselleen pahan olon, tää on iha lapseudellisuuden huippu, tulla nettii kirjottelee ja haukkumaan tallia, missä itse viihdyn! Jos on jotain valittamista nii soittakaa omistajalle ja selvittäkää asiat, ootte noloi ku tuutte nettiin kirjottelee tälläst! Tallista keksitää kaikenlaista koska on paljon vanhoja katkeria asiakkaita, mutta heinä/rehut ovat laadukkaita, turvetta laitetaa reilusti, hevoset EIVÄT ole laihoja, ellei ole jotain joskus tullut tallista, missä ne on olleet laihoja, maneesi ei romahtanut lumen takia, ja mitä helve**iä, mitä toi meinaa et tallilla ei pidetä valoi päällä, tai vanhapuoli ois joskus pimee tai mitä?!?!? ja viel täää et tarhat ois mudas ympäri vuoden, syksyl ja keväääl tietenki ne on mudas, iha kaikil talleil urpo, kesäl tarhat on kuivin ja siistein, ja kun tarhat joskus on mudas niin ne ei todellakaa ole polviin asti, URPOT, iha oikeesti, mistä keksitte tälläsiii juttui?!?!?

    • Jaassi

      kysyja; Ai siis kauheeta, mita hevosta on myymassa pois ja halvalla, tassa rupeaa itsekin pelkaamaan ett hevoset viedaan alta? Ja joo, totta tuokin varmaan tosta hevosten liikaa kayttamisesta, ihan kamalastihan nuo omistajan hevoset tekeekin toita. Tanaankin Bubba raukka ei eilisen raakin jaljilta jaksanut muuta kun pukitella keskella kenttaa. Kaikkeni tein, mutta hevosraukka ei vaan jaksanut enaan liikkua askeltakaan. Ja tuo argumentti suomi24;ssa etta hevosia seisotetaan sateessa, siis EI OO TOTTA! Miten ne kehtaa? Hevosia sateessa??!! Ja viela ihan siis kurasessa tarhassa? Voi hevosraukat, nyt pitaa kylla toimia ja nopeasti ja hakea ne pois sielta. Ja ihan oikeasti tallin omistaja uskalsi ajaa auton keskelle tieta ja estaa maksamatonta aasiakasta viemasta hevostaan pois ennen kuin laskut on hoidettu. What a biatz..
      Ja cloory kulta, sun kirjotuksiin en jaksa edes vastata..

      ...eikun hetkinen, otetaas sittenkin alusta. Mita jos ihmiset muodostais mielipiteensa vasta kokemuksen perusteella, kavis kattomassa ja tutustumassa, ja sen jalkeen paattaisi pitaako vai eiko. Naiden saman parin jauhajan puheet voi jattaa omaan arvoonsa. :)

    • kannaatta uskoa

      En kyllä itsekkään suosittele tallia yhtään! Kaikki mitä täällä ollaa puhuttu on totta, mitä sitä turhaan kieletelmään totuuksia. Kaikki voivat olla aluksi että vitsi miten ihana paikka ja omistaja mutta ajan myötä kaikkien mieli muuttuu. Täyttä kuraa koko talli, ihme ettei romahda se pienempi talli kun katto lumen alta ihan painautunt. Viimeksi kun kävin niin ison tallin vintti oli niin pahasti kosteusvaurioitunut ja homehtunut että ihme ettei ole tullut alas.

    • Mikähän on

      Vikkullan tallin virallinen nimi / toiminimi ja Y-tunnus??!!

    • En ole varma, mutta

      Olisiko Labbacka stall

    • plop4

      No jos viitsit yhtään tarkempaa noit kommentteja lukea niin tuolla ylhäällä kyllä puhuttiin ihan että talli on HÄMÄRÄ/PIMEÄ.

      Ainakin itse olen ollut koko ajan tyytyväinen talliin, ei valittamista. Heinä on hyvää ja sitä saa tarpeeksi, kaura on myös hyvää ja kivennäinen.

    • Heppahulluus

      Löysin HT:netissä ilmoituksen, jossa kyseinen talli mainostaa ratsastustunteja. Toinen pitäjistä on ollut Abu Dhabissa heppahommissa. Kannattaa kysäistä häneltä, miksi sieltä lähti :) :) :)

      • Jaassi

        Moikka, lahdin Abu Dhabista koska rupesin odottamaan esikoista, ja muutin aviomieheni kanssa suomeen.

        Muutenkin lisatietojen tarpeessa voitte soittaa minulle suoraan, tammoinen kakanjauhanta nettipalstalla kannattaa jattaa taysin omaan arvoonsa.

        Jannika Mantykoski, 0443410252


    • Painajaisen kokenut

      Joskun on aamu/ilta tallit jopa jätetty tekemättä. Tarhat todella huonossa kunnossa, hepat usein ilman vettä. Hepat ei saa heinämääriä jotka on sovittu. Tiedän monta hevosta jotka on sairastunu tällä tallilla. Katossa hometta. Takuuvuokrat jätetään maksamatta ja työntekijöiden palkat myös. Kenttä syksystä-kevääseen huonossa kunnossa, joskus jopa käyttökelvottomassa. Tallin omistajan hepat seisoo sisällä kokoajan paitsi välillä pääsee 2 tunniksi ulos. Eläinsuojelu viranomaiset käyny tallilla useasti. Satulahuoneen lukko todella huono (siksi tallilla on varastettu 2 kertaa kaikki satulat,suitset yms..)

      Omistaja ja ehkä myös talli vaikuttaa ensin hyvältä mutta osouttautuu painajaiseksi myöhemmin.

    • Olipa kerran kauan

      Mun hevonen voi todella huonosti Vikkulassa. Se laihtui ja muuttui neuroottiseksi. Luulen, että ei päässyt ulos ollenkaan monena päivänä, koska millään muulla tallilla se ei ole käyttäytynyt vastaavasti. Oli pakko hommata se pois tallista, vaikka jouduinkin maksamaan takuuvuokran ja vielä kuukauden vuokran päälle. Kalliiksi tuli reissu...

    • saanoman

      Voisko täällä joku kertoa mulle jotain asioita vikkullasta, hyvin perustein! :)
      Haluaisin tietää esim. hyviäkin puolia tallista. Saan ehkä lähiaikoina oman hevosen ja haluaisin tietää esim. millainen opetus siellä on yms. :)
      Eli kaikkia asioita ja mielipiteitä tähän kiitos, asiallisesti ja hyvin perusteluin! :)

      • 2+18

        Johan ne on kerrottu.


    • huhu

      No johan on tarinat...
      Itse olen käynyt kyseisellä tallilla vuokraamassa heppaa ja mielestäni kaikki näytti oikeen hyvältä ja terveeltä !
      kyseiset ihmiset jotka huutelevat netissa pahaa toisten bisneksestä nii kokeilkaa itse pystyttää YKSITYIS talli Helsinkiin, ei oo helppoo.. nimimerkillä hevostallin ylläpidosta kokemustalöytyy

      • Huhujavaan?

        Tuota.. Ihan kaikki ei voi olla kunnossa, kun tuollaisella paikalla olevalla tallilla HELSINGISSÄ ei ole jonoa! Ai niin, siellä on aina TILAA! Miettikää sitä!


    • katjaaae

      ovatko ratsastustunnit mielestänne hyviä?

      • hevoskuiskaaja-99

        Samaa minäkin kysyisin :)
        Saan myös oman hevosen ehkä jossain vaiheessa. Mutta en tiedä uskallanko tonne laittaa näiden puheiden perusteella :0, ainoa hyväpuoli on se että asun itse lähellä.


      • Tea_
        hevoskuiskaaja-99 kirjoitti:

        Samaa minäkin kysyisin :)
        Saan myös oman hevosen ehkä jossain vaiheessa. Mutta en tiedä uskallanko tonne laittaa näiden puheiden perusteella :0, ainoa hyväpuoli on se että asun itse lähellä.

        Kiva jos saat hevosen! :)
        Kannattaa aina itse selvittää/tsekata/varmistella talli/tunnit hyvin, hepan majoitus on iso juttu hevosen omistamisessa, kun ei ikinä voi tietää jos esim. nämä täällä kerrotut jutut olisivatkin totta, tosin ei voi myöskään tietää jos eivät olisikaan totta. Aika hurjia juttuja kyllä, joten paras varmistaa huolella. :)


    • tsiisus

      Ratsastustunnit ovat sellaisia missä tallinpitäjä seisoo keskellä kenttää, polttaa tupakkaa ja puhuu joskus jopa puhelimessa. Kovin sisällöttömiä tunteja siis. Hevosta en enään koskaan (enkä kehota ketään muutakaan) viemään tuolle tallille. Plussat siitä että tallinpitäjä osaa piiloittaa hyvin negatiiviset asiat ja aivopestä uudet asiakkaat, jotka sitten häipyvät niin pian kuin mahdollista kun todellisuus paljastuu.

      • ♥Bubba♥

        no ei kuule polta tupakkaa keskellä kenttää ja niin mitäköhän se siel kentäl sit tekee tanssii? >.< Suosittelen kaikille labbacka stallia!♥


    • carry1

      Enpä tiedä ainoatakaan tuolta tyytyväisenä pois muuttanutta asiakasta...ja talli on jatkuvasti lähes tyhjillään...kertonee tosiaan jotain.

      Allekirjoitan jokaisen täällä mainitun negatiivisen asian, ikävä kyllä olin tyhmä ja pidin muutaman kuukauden hevostani tuolla. Tosiaan, hyvin aivopestään ja sanotaan että se ja tämä ja tuo asia tullaan ihan just ensi viikolla korjaamaan...noh esim.romahtaneen maneesin pohjaa ei yli puoleen vuoteen laitettu ratsastuskuntoon, vaikka tätä kokoajan lupailtiin. Tuskin on vieläkään laitettu...

      • why

        talli se vaan jaksaa porskuttaa, kera säädösten mukaan sentilleen hyvinvoivien hevosten! kerta toisensa jälkeen mielipahaa niin ihmisille kuin hevosille tuottaen.


      • ihmepaikka

        Tosiaan hötö.netin markkinoilla lukee että toinen kenttä valmistumassa :D on siis lukenut jo about puolisen vuottaa, eikä viimekuussa ainakaan mitään ollut tapahtunut. Kovasti uutta luvataan, mutta mitään ei tapahdu, ja rahakin taitaa olla esteenä. Ei kannattaisi hirveästi lupailla, jos rahaa ei ole.


    • Älä mee

      Älä ota riskii! Älä mee sinne!! Mee jonnkekki toiseen paikkaan.. Hevoset kärsii siel

    • minka

      Näkyy olevan maksamattomia laskuja kun on protestilistalle päätynyt, eli velat menossa ulosottoon ?

    • EI SINNE!

      VAROKAA LABBACKAN TALLIA!!! Ihan tosi. Sekä työntekijät että hevosenomistajat. Tulette syvästi katumaan jos annatte kivojen nettisivujen ja "mukavan" tallinomistajan hämätä. Näiden höynäytettävien ansiosta talli vielä porskuttaa, sillä kun edelliset lähtee, tilalle tulee uusia. Toivottavasti koittaa se päivä kun ei enää tule.
      Älkääkä ikinä tehkä hevoselle tallipaikkasopimusta jonka irtisanomisaika on 2kk! Kun huomaatte että hevosenne (ja sinä) kärsii tallilla ja haluatte pois hinnalla millä hyvänsä, joudutte muutettuanne pulittamaan vielä "ylimääräisen" kuukauden vuokran.
      Tallityöntekijöille ei makseta palkkaa täällä myöskään.

    • <<<<

      MISSÄ PÄIN TOI VIKKULA ON STADISSA.......

      • jou3

        Se on itähelsingissä, aika lähellä husön ratsastuskeskusta :D siinä mustavuoressa


    • Ratsastaja

      Itse ratsastan nyt toisella tunnilla Labbackassa. Tunneilla olen oppinut paljon ja ratsastuksen opettaja oli todella mukava että hyvä opettamaan. Hepat voivat hyvin ja tarhat kunnossa. Sanoivat että vanhat tarhat korjataan ja niin tapahtui. Maneesi romahti kun lähellä oli rakennustyömaa. Itse olen tyytyväinen.

    • Tinka

      Minulle jätettiin palkat maksamatta siltä ajalta mitä tuolla suostuin olemaan. Sen lisäksi tallilla oli kummallista touhua huonolaatuisen heinän kanssa - toinen työntekijä istui tallin pihassa polttamassa tupakkaa ja jakoi hevosille kuivaa heinää, myös niille joille oli pyydetty märkää heinää siis. Ei se kuulemma haittaa. Kaikki ruokkiminen laitettiin hänen toimestaan miten huvittaa omistajan sanomisista huolimatta, koska "ei se haittaa". Vanhempi talli oli hyvin hämärä toden totta. Karsinoiden pohjustus puruista lähtien oli kamalassa kunnossa.

    • hevosenomistaja

      En itse käy ko tallilla, enkä ole koskaan käynytkään. Kuullut vain olen ihan asiallisilta ihmisiltä että sinne ei passaa hevosta viedä.

      Nimimerkki huhu-kirjoitti:
      -------
      No johan on tarinat...
      Itse olen käynyt kyseisellä tallilla vuokraamassa heppaa ja mielestäni kaikki näytti oikeen hyvältä ja terveeltä !
      kyseiset ihmiset jotka huutelevat netissa pahaa toisten bisneksestä nii kokeilkaa itse pystyttää YKSITYIS talli Helsinkiin, ei oo helppoo.. nimimerkillä hevostallin ylläpidosta kokemustalöytyy
      ----------

      Vastaisin tähän, että PK-seutu on täynnä yksityistalleja joilla on ihan hyvä maine myös nettikeskusteluissa. Kummasti Vikkulla vaan aina nousee keskusteluissa esiin. Silloin kannattaa oikeasti omistajan katsoa peiliin, jos maine ei ala parantua vuosienkaan myötä.

      Jokaisessa tallissa on varmasti _jotain_ vikaa, mutta en ole mistään muusta tallista kuullut niin paljon negatiivista kuin Vikkullasta. Kuten joku sanoi: pitää olla tallissa pahasti vikaa tällä seudulla ettei se ole kokoajan täynnä. En ainakaan itse lähtisi omaani ko. paikkaan viemään. Vaihtoehdot olisi että talli olisikin hyvä tai sitten että se olisi painajainen. Ja en halua ottaa riskiä siitä että hevosen saa esimerkiksi ähkyn.

    • tintitn

      Jaa että romahti maneesi rakennustyömaan takia.. Anna mun kaikki kestää.
      Sen takia se romahti kun lunta oli hemmetisti katolla, aivan tois puoleisesti. Metsän puolella varmaan metri ja tallin puolelta lähes kokonaan sulanut.

    • pöööööhh

      Itse olen pitänyt hevosta tallilla sekä ollut siellä tunnilla. Itse ole tyytyväinen. Toki sielä on ollut historassa parikin erittäin epämukavaa asiaa mistä olen saanut kuulla mutta suurin osa näistäkin on ainakin pari vuotta taaksepäin.
      Hevosten turkit kiilisivät, ne saivat olla jokapäivä ulkona ja suurimaksi osaksi olivat enneminkin lihavia kun laihoja. Tunnit olivat pien tunnteja ja erittäin tasokaita, kerrankin pääsi oikeasti tekemään ja astetta syvemmälle työstämään. Osaavia olivat hevosetkin kun pisti ne töihin.

      se mitä siellä on ennen tapahtunut ei minusta kuulu minulle enkä sen perusteella rupea tuomitsemaan. Valitettavan usein myös jää varjoon se toinen osa ongelmaa vaan syytetään jo valmiiksi sitä josta on kuultu paha.

    • tallilla 5v käynyt

      Hei nyt ihan oikeesti, mulla on kokemusta tallista viiden vuoden takaa. Ihan mahtava talli ! Jod teidät on hääädetty sieltä niin ei tartte tulla tänne nettiin jauhamaan paskaa. Ottakaa mulle 7kuvaa ku se talli on muka paska ja sairas. RYHDISTÄYTYKÄÄ JA MENKÄÄ ITSE VANHAT TALLILLAKÖYNEET KÄYMÄÄN TALLILLA JA VETÄMÄÄN OMAT JAUHOTENÄÄN KUN NÄÄTTE MITEN TALLI ON MUUTTUNUT

      • samaa mieltä oleva

        nime omaa , talli on just hyvä :)


    • pöllö9875

      Kyllä tästä tallista on saanut kuulla niin paljon negatiivista että ei mitään rajaa. Itse kävin siellä myös hetken vuokraamassa yksityishevosta, ja pystyn muutaman kk perusteella allekirjoittamaan aika monta väitettä mitä täällä on tullut esiin.

      Lisäksi meno maneesissa oli usein aika eläimellistä. Tallin omistajan tytär viiletti kavereineen urku auki pitkin maneesia ja väistämissäännöistä ei tietoakaan. Tallinpitäjä ja tytär molemmat tosi ylimielisen oloisia. Nykyinen vuokrahevoseni on joskus menneisyydessä asunut Vikkulassa hetken. Oli laihtunut ja masentunut ihan totaalisesti, omistaja ei saanut kokaan vuokratakuuta takaisin. Suosittelisin lämpimästi välttämään tätä tallia, nämä puolustuspuheenvuorot täälläkin palstalla tuntuvat oikeinkirjoituksen ja sanavalintojen puolesta olevan tallia kansoittavien pikkutyttöjen ja teinien kirjoituksia..

      • Salalalahufs

        Sielä vikkullassa on nyt uusi omistaja! :) ehkä asiat nyt parantuu


    • tyytyväinenn

      Vaikka onkin vanha ketju, aattelin silti tulla tänne kirjottamaan jos joku muukin vielä tänä päivänä eksyy tähän ketjulle. Mä olen käynyt kyseisellä tallilla kurssin ja tykkäsin kyllä kovasti! Joku kyselikin täällä onko opetus minkätasoista ja kyllä mielestäni tosi laadukasta, mennään pienissä ryhmissä ja keskitytään oppilaisiin henkilökohtaisesti eikä massatunti meiningillä. En tietenkään kauaan tallilla käynyt, joten en osaa kertoa veisinkö omaa hevosta tallille, mutta tunteja voin lämpimästi suositella. Henkilökunta on kanssa todella mukavaa, helppo yhteydenotto ja yhteishenkikin tallissa tosi jees. Hevosista kukaan ei näyttänyt laihalta, joten nämä väitteet eivät ainakaan pidä paikkaansa. Ruokaa kyllä varmasti saa. Jos talli on ollut joskus niin paha kun täällä väitetään, on varmasti jonkun näköistä parannusta tullut koska monet täällä mainitut jutut ei kyllä nykypäivänä pidä paikkaansa :)

    • MinnaB
    • Kokemustaon

      Talli on tälläkin hetkellä ulosotossa, eikö se jo kerro jotain siitä miten omistaja hoitaa asiansa ;)

    • Heppa123456

      Näkyi olevan tallipaikkailmoitus netissä, millaiset olot tallilla on nykyään? Onko omistaja vaihtunut?

    • SuffePuffe

      TÄLLE TALLILLE EHDOTTOMASTI EI KANNATA VIEDÄ HEVOSTA!!! Vuosi sitten, kaverini sisko vei kyseiselle tallille oman hevosen. Kuukauden ajan omistaja oli ollut mukava, mutta sen jälkeen omistaja alko kyselemään tuleeko hevosen omistaja tai joku muu tallille hevosen luo. Eräänä päivänä omistaja taas soitti, todettiin että ei olla tallille tulossa. Illala tuli puhelu omistajalta, että hevosen jalka oli loukkaantunut. Hevosta oltiin käytetty SALAA TUNNEILLA, kertomatta hevosen omistajalle ja ottamalla siitä saamat rahat. Hevosen omistaja päätti viedä hevosen pois, mutta omistaja kielsi sen. Hänen mielestään sopimusta ei voi rikkoa. Hevosen omistaja kävi hakemalla illalla kaikki hevosen tavarat. Tallin omistaja älysi, että hevonen ollaan viemässä pois. Huomenna kun hevosta mentiin hakemaan, oli tallille kulkevan tien eteen pistetty isot kivet, jotta trailerilla ei päästäisi tallille. Mutta ei se mitään, käytiin hakemaasa hevonen taluttaen. Parin kk päästä vaikka siirettiin hevonen toiselle tallille, jouduttiin hevonen lopettamaan sillä jalka ei paranenut. Ja jos haluatte vältää tällaisen hevosen kohtalon, jättäkää tallille menemästä. Tosin teitä on varoitettu, jos hevosellenne tapahtuu jotain, voitte vaik ikuisesti syyttää itseänne.

    • hilppaaaa

      Mulla on nyt tältä tallilta 8v kokemus ja pakko kyllä sanoa että on ollut paljon negatiivista ja niin myös positiivista. Heinissä saattaa ollla homeisia kohtia, yleensä vaan kalkkiläikkiä. Hevosilta aina välillä loppuu turve kesken jolloin karsinoita ei voi kunnolla siivota. Vanhapuoli kyllä aika hämärä. Kenttä on "mäessä" jolloin märällä säällä kaikki vedet valuu tallia kohti. Tarhat usein todella märät. Silti omistaja yruttää tehdä parhaansa asioiden hoitamiseksi. Hevoset eivät seiso polviin asti mudassa, ei todellakaan tämäkin ihan höpöhöpö juttua. Tallia tekee välillä alle 18v nuoret, mutta tallilla pidetään sovituista asioosta kiinni. Tämän hetkinen ratsastkksen opettaja on ollut koukutuksissa monissa eri maissa ja sieltä saa oikeesti tosi laadukasta opetusta. Siellä on kyllä tosi mukavat olot. Katoissa ei ole enään homeläikkiä nimittäin ne on hoidettu pois. Kenttää huolletaan huonon sään sattuessa. Heinät hyvälaatuista ja max määrä päivässä 12kg, hevoset eivät seiso ja altistu riville tarhoissa. Mä jos joku oon kyllä tietonen kaikista huonoista ja hyvistä puolista. Mä en vikkullaa suosittele kellekkään perfektionistille, mutta jos oppia haluaa niin siinä tapauksessa kannattaa mennä sinne. Tuntihevosia tullut paljon lisää ja tallilla paljon myös yksityisiä. Talli on muuttunut paljon tässä muutaman vuoden aikana uskokaa pois !

    • Ilbb

      En todellakaan suositele tallia kenellekkään hevosharrastajalle. Edesmennyt hevosemme oli siellä vain kuukauden ja raukka kärsi sillä aikavälillä ähkystä (homeisen heinän takia) sekä kaviokuumeesta (puutteellisen turpeen takia). "Mukava" tallinomistaja ei todellakaan ole sitä miltä näyttää, aivopesee uudet asiakkaat ja uskottelee että tallilla olisi kaikki hyvin. Kun huomaa että jollakulla on suunnitelmissa viedä hevonen pois sieltä läävästä niin ei päästäkkään lähtemään ja perii vielä seuraavan kuukaudenkin maksun vaikka hevonen ei siellä enään asunutkaan. Kuulin huhuja että tallinomistajaa passitettaisiin nyt linnaan kyseisten rikosten takia.
      Eli lyhyesti, ÄLÄ käy tallilla, saatika vie hevostasi rappeutumaan sinne.

    • Kokemustaon

      Tosiaan, minullakin on kokemusta sieltä. Tuttujen hepat oli sielä, sekä itse "valmentauduin", kisoja luvattiin, hyvää opetusta, yhden kerran pääsin menemään kavaletteja. Kävin joskus vuokraamassa heppaa silloin kuin maneesi romahti, ja kyllä, lumen takia. Sen jälkeen kävin tuttujen kanssa tallilla, ja monesti sai kuulla omistajilta valutuksia kuinka hevosen omat ruoat on viety, hevonen ei ollutkaan tarhassa, homeista heinää syötetty kilokaupalla yms. Kenttä aivan järkyttävässä kunnossa. En tällä hetkellä tiiä mikä meininki, mutta kyllä siellä pn käynyt eläinsuojelusta, kieslti yhden kerran kokonaan tarhaamisen, kuulemma seuraavana päivänä pari heppaa siellä käkötti. Tutulle luvattiin erinomaista tallipaikkaa yms. Hinta oli aluksi hyvä ja alhainen, mutta jostain kumman syystä sitä ruvettiin pikku hiljaa nostamaan keksimällä tekosyitä, esim. Uusi maaneessi tulossa, sitten siitä tehtiinkin toinen kenttä, kaikki mitä luvattiin, ei toetenkään tehty. Kisaamaan en koskaan sitten päässy, tosin ratsastin siellä kk, vähän päälle. olen myös kuullut tarinoita kuinka hevosen jalat ovat menneet, ähkytapauksia usein ollut.

    • Kaikkipikkutalleille

      Huhhuh.. itsellä ei ole kokemusta, nettisivuja kävin katsomassa ja kieltämättä ne näyttivät aika mukavilta... Kuitenkaan en tuolle tallille taida koskaan uskaltautua jalallanikaan astumaan, sen verran hurjia tarinoita. Suosittelen kaikille pieniä issikkatalleja! (Heh, issikkaharrastajana pakko vähän mainostaa)

    • Pakkohuutojauppa

      Talli myydään pakkohuutokaupalla.

      • Uutinen

        Mistähän tuon kuulit, pitääkö paikkansa?


      • hohohoh

    • Lissunkissu

      Pakkohuutokaupassa on tontti ja talo ja talli ensi viikolla.
      Talossa asujan ulosotto varmasti kantaa pihalle jos ei ajoissa lähde, mutta onko kellään tietoa mitä ulosotto voi tehdä hevosille? Siis tallinpitäjän hevosille. Vuokrapaikoillahan tuolla vissiin edelleen on heppoja, onkohan omistaja "muistanut" mainita siitä mitään? Hehän joutuvat lähtemään aika haipakkaa. (ennen maaliskuun loppua ulosoton myynti-ilmoituksen perusteella)
      Ulosottoilmoituksen perusteella tallilla on asiat hoidettu päin mäntyä vaikka kuinka ja pitkään. Isoa tallia ei ole koskaan lopputarkastettu, jäteasiat on päin honkia, kentän ja tarhat sisältävästä tontista ei ole voimassa olevaa vuokrasopimusta, talli on vaarallinen heikon kunnon takia... On se hyvä että kyseisen tallinpitäjän tapa hoitaa asioita tulee vihdoin julki. Ja huolella tuleekin. Ikävää tietysti kaikille niille, kenelle hän on puhunut suut ja silmät täyteen sontaa. Ja totta kai on aina ikävää, jos pakolla joutuu kodistaan lähtemään (etenkin lapset), mutta sen siitä saa jos jättää asiansa hoitamatta.

    • Josoirma

      No!Mini on niin pantavan näköinen,että kyllä parjää ilman tallia,itsekin maksaisin siitä hyvästä :)

    • JJessss

      onneksi paikka on myyty ja hevoset päässeet parempiin oloihin. Nyt ei tämä nainen voi enää kusettaa hevosen omistajia tai työntekijöitä, oikea rahan ahne nainen, veisi omien lastensa säästöpossutkin tarpeen vaatiessa. Ja kummasti sieltä aina kalliita hevosten varusteita katosi, paikat niin huonossa kunnossa ja homeessa että hengitystiet olivat kokoajan tukossa. Lantalaa ei tyhjennetty koskaan, eli lannat kipattiin maahan tallin viereen, heinä todellakin oli homeista, tarhat kuraisia ja huonossakunnossa, hevosten ainoat hyvinvointiin liittyvät tekijät olivat ne ihmiset jotka tallinteon rinnalla jaksoivat omistajan hevoset liikuttaa hoitaa ja kantaa niille tuoretta ruohoa pihalta, koska omistaja ei itse jaksanut välittää niistä.
      Kokemuksen kautta olen siis todella kiitollinen että paikkaa ei ole.

      • Herätyskellotsoi

        Kyllä se mini ne hevoset viel omistaa


    • Kdjfoskfkfl

      Kauhea talli! Onneksi meni konkkaan. Toivottavasti Nicole joutuu helvettiin kuolemansa jälkeen.

    • tahdon_kypäräni

      tietääkö kukaan tilannetta? kävin tänään tallilla hakemassa sinne jääneitä tavaroita mutta ovet oli kaikki lukossa eikä hevosista kuulunut merkkiäkään. mallun auto ei pihassa eikä mini oo vastannu viesteihin kahteen viikkoon.

      • Uusiomistajaontörkeä

        Itse tiedän sen verran että kaikki mikä jäi tallin sisälle niin on nyt uuden omistajan omaisuutta. Kannattaa soittaa uudelle omistajalle ja kysästä siltä jos kypärän tahtoo. Varotuksen sana vaan että tämä kyseinen uusi omistaja on ehkä törkein ihminen kenet oon maanpäällä tavannut.


    • tahdon_kypäräni

      kukaan tietääkö tilannetta? kävin tänään tallilla hakemassa sinne jääneitä tavaroita mutta ovet oli kaikki lukossa eikä hevosista kuulunut merkkiäkään. mallun auto ei pihassa eikä mini oo vastannu viesteihin kahteen viikkoon.

    • wippet

      Uusi omistaja ottanut paikan haltuunsa. Et löydä enään kypärääsi.

    • Mini_vei_mun_rahat

      Harrastin siellä ratsastusta yhtäkkiä en päässyt enää tunneille ja rahani jäivät sinne.. Nyt en tiedä missä kannataisi enää ratsastaa.. Östersundomin ponikoulussakin kävin joskus ja siitäkin jäi huonon kokemus.

      • Samassa_tilanteessa

        Millä perusteella teit rikosilmoituksen? Tästä voisi yrittää tehdä jonkun ryhmäkanteenkin?


    • kyllästynyttähäntaas

      Minillä taas ilmoitus hevostallin markkinoilla:
      Upea kouluruuna
      Harvoin tarjolla !
      Upea iso kouruuna vuokrataan tai esim. puol ylläpitoon.
      Vähintään helppo A- tasoinen ratsastaja jolla hyvää ja järkevää hevosmiestaitoa, sekä kiinnostusta valmentautumiseen ja mahd . kilpailemiseen.
      Hevonen asuu espoossa, maneesi tallilla

      tämä on Faros ja talli on Cypis!

      • Oletko ollut tekemisessä hänen kanssa jo aikaisemmin, vuokrannut hänen hevosia? ja kenties tehnyt rikosilmoitusta?


      • Ja hei lisäksi, onko Faros hevosena tuttu sinulle? Tiedätkö hevosen taustasta, muun muassa onko se kisaillut ja kuinka taitava se on?


    • talli

      Nämä törkeät syytökset , mitkä eivät ole paikkaansa pitäviä edes , ja varmasti nämä ihmiset jotka ovat tänne kirjoittaneet haukkuakseen ja tehneet kunnian loukkausken , tietävät itsekkin sen,tiedoksi , asia on viety eteenpäin, kaikki nimimerkin taakse piiloutuneet saadaan kyllä selvitettyä

      • putka_

        Kunnianloukkaus on esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten. HUOM! kaikki mitä täällä kerrottu sinusta on totta! Olette itse, sinä ja sinun tytär loukkanneet kymmeniä ihmisiä. Ole varma, että poliisi kohta koputtaa ovellesi!


      • todistaja

        No niin, eli emme ole yksin tässä. Mekin tehtiin rikosilmoitus.


    • Varokaa tätä porukka äiti tytär ovat huijaneet useita ihmisiä. Todella ovelat ja vaaralliset. Ilmoitus huijauksesta lähtee poliisille. Oliko kellään nostettu syyte niitä vastaan?

    • oikeus_

      huijareita ovat, nyt vaihtoi myös nimeä fb. käräjäoikeudessa on tuttu henkilö

    • Sofie1991

      Millä nimellä löytyy nyk facebookista?

    • Sarita71

      Hänellä on keväällä ja kesällä ollut vuokrausilmoituksia hevosistaan. On vaihtanut niiden pitotallia taas. Mikä on homman nimi? Kannattaako kysyä hevosta vuokralle tai ylläpitoon?

    • uusivuokraaja

      Onko kenelläkään kokemusta hänen hevostensa vuokraamisesta? Kannattaako luottaa siihen että asiat toimivat hänen kanssaan ja osaako hän oikeasti valmentaa?

      • Onkokemusta

        Saanko sun sähköpostin niin laitan sulle viestii omasta kokemuksesta. (Mulla on nyt yks sen hevosista ylläpidossa)


      • AnnukkaT2017
        Onkokemusta kirjoitti:

        Saanko sun sähköpostin niin laitan sulle viestii omasta kokemuksesta. (Mulla on nyt yks sen hevosista ylläpidossa)

        Hei
        Laita mulle kokemuksia sillä tiedän että hänellä on hienoja hevosia vuokrattavana, mutta en tunne ihmistä lainkaan. Pelkään että menee rahat eikä pääsekään ratsastamaan tai hevosissa jotain outoa? Harmittaa...
        [email protected]


      • Minski1988
        Onkokemusta kirjoitti:

        Saanko sun sähköpostin niin laitan sulle viestii omasta kokemuksesta. (Mulla on nyt yks sen hevosista ylläpidossa)

        Ylläpidätkö Verbaa? :)


      • Vml22
        Minski1988 kirjoitti:

        Ylläpidätkö Verbaa? :)

        Joo


      • nykyinenvuokraaja
        Onkokemusta kirjoitti:

        Saanko sun sähköpostin niin laitan sulle viestii omasta kokemuksesta. (Mulla on nyt yks sen hevosista ylläpidossa)

        Tuu kertomaan mullekin sun kokemuksista. Vuokraan itsekin tällä hetkellä yhtä hänen hevosistaan.
        [email protected]


    • Minski1988

      Vuokrasin hänen hevosiaan monta kuukautta ilman mitään ongelmia. Kaikki päivät voitiin hyvin joustavasti sopia ja hevoset olivat mukavia ja hyvin hoidettuja. Eivät ehkä omistaneet kaikista hienoimmat tavarat mut sillä ei ole mitään merkitystä kuhan hevoset voivat hyvin. Sain ratsastettua kaikki maksamani kerrat vaikka hevoset muuttivat tallia. Vuokraisin edelleen niitä jos asuisivat lähempää.

    • Pettynyt.entinen

      Kuka Tallin nyt omistaa tai millä nimellä se on nykyään?

      Maksoin kaksi tuntia etukäteen 2015 keväällä enkä yhtäkkiä päässyt enää tunneille koskaan olin jo maksanut ja tuskin sankaan rahojani koskaan takaisin..

    • Shine

      Missä nämä tyypit nyt vaikuttavat?
      Ovatko vielä Cypiksellä?

    • lievästiärsyttää

      Itse maksoin 250€ hänelle eli 2kk vuokran ja maksamisen jälkeen ei ole enään kuulunut mitään ja maksusta päälle 1kk aikaa. Rahoja tuskin tulen enään näkemään.

    • Karaden

      Miten ihmeessä tää ihminen saa edelleen omistaa hevosia.. ja millä rahalla se niitä pitää, kun on niin korviaan myöten veloissa..

    • Anonyymi

      Ei taida onneksi olla enää yhtään hevosta hänen omistuksessaan, hyvä niin. Ihania ja hienoja hevosia omisti, mutta epäsäännöllinen liikutus ja hoito tietysti verottaa paljon. Hepat voi paljon paremmin kun pääsivät vikkullasta pois. Mutta nyt ymmärtääkseni kaikilla on uudet omistajat tai on päässeet vihreämmille laitumille . <3

    Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe