AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Piippuköynnös

Piippuköynnös

3 Vastausta 1 180 Lukukertaa
Minulla korkea ja komea piippuköynnös mutta,
Olen nähnyt piippuköynnöstä kiiltävälehtisenä
eikä minun lehteni kiillä,
Onko hoidossa vika ?? Mikä lannoite olisi paras?

eipä minunkaan

Kävin katsomassa omaa piippuani,ei senkään lehdet nyt mitenkään sanottavasti kiillä ja hyvin kasvaa , menee katolla josta tekee sivuhaaroja vintille,josta sitä pitää repiä pois.
En ole antanut lannoitetta koko kesänä,ainoastaan keväällä kanankakkaa.

Kiiltävä

Onkohan mahtanut olla piippuköynnös lainkaan - vai ovatkohan lehdet olleet esim. keväällä lehtipuista tippuvan tahmean mahlan peitossa? Olen nimittäin pitkähkön elämäni aikana nähnyt yhden jos toisenkin piippuköynnöksen, mutten vielä yhtään kiiltävälehtistä.

Ei kuulu piippuköynnksen ominaisuuksiin moinen.

En ole koskaan kuullut tai nähnyt

En ole koskaan tavannut kiiltävä lehtistä piippuköynnöstä. Lannoituksen pitäisi olla hyvin ravinteikkaista ja se on kalkinsuosija. Kasvupaikka tietysti kostea ja varjoinen.

Itse annoin juhannuksena istuttaessani n.25 cm kokoisille piippuköynnöksilleni oikein aimo annoksen kanankakka-kevätlannoitesekoitetta ja olen kastellut jopa sadepäivinä. Lehdet ovat jättimäisen suuret ja pituutta köynnöksille tullut lisää n.40 cm juhannuksen jälkeen, vaikka sanotaan, että piippuköynnös on alussa hidaskasvuinen. Kasvupaikka köynnöksilläni on todella varjoinen, siihen ei aurinko osu päivän aikana kertaakaan.
 /   /  /  / Piippuköynnös

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta