www.akku-kauppa.com

Ostaako vai ei

Tietääkö joku onko kyseinen kauppa
http://www.akku-kauppa.com toimiva kauppa, kun kaikki tuotteet
maksavat noin 50 % vähemmän kuin muissa verkkokaupoissa?

Sivutkin toimivat huonosti ja kun klikkaa pankkitunnusta, niin avautuu
ihan muu sivusto kuin pankin sivusto.

Suomen kielen käännös huonoa.

Onko kukaan ostanut ja saanut tuotteita?
Kommentteja. Kiitos

64

16883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäillyttävää

      Katselin vähän sivuja. Ei löydy muuta yhteystietoa kun sähköposti-osoite. Onko myyjä edes rekisteröity yritys? Sivustoissa on sekaisin suomea, englantia ja hollantia jopa samassa kappaleessa. Toimtustapana mainitaan Itellan kirjattu lähetys. Kuitenkin on DHL:n, Fedexin ja UPS:in logot. Mistä akut oikein lähetetään? Ovatko ne alkuperäisiä vai korvaavia? Korvaaviahan saa esimerkiksi ebayn kautta halvemmalla.

      Kaiken kaikkiaan en tilaisi tuolta mitään missään tapauksessa. Ei ole tietoa kenen kanssa on tekemisissä ja mitä oikein saa, jos mitään.

    • Ostos mielessä

      Samaa mieltä kyseisestä puljusta, kun katselin sivuja.

      Aika oudolta vaikuttaa

      Mikäs tämä ebay on?
      Mikä on sivuston osoite. Kiinnostaa

    • jep jep

      Ostin Akku-kaupasta vanhaan HP-läppäriin uuden akun. Tilasin tehoakun (6600mAh), jonka hinta oli 46,23 euroa toimituskulut 2 euroa. Huomasin kyllä, että sivusto vaikutti vähintäänkin epäillyttävältä, mutta ajattelin että koitetaan... Maksoin akun Pay-Palilla ja jäin odottelemaan toimitusta. Pian tulikin ilmoitus että minulle on Singaporesta saapunut tulliselvitettävä paketti!!! No, kun on leikkiin ryhdytty niin tein nettitullauksen ja maksoin alv:n pois (n. 11,-). Tullia ei alle 150 euron ostoista tarvitse maksaa. Alle 45 euron ostoksesta ei olisi tarvinnut maksaa edes veroja. Tästä jo seuraavana päivänä paketti tupsahti postiin ja siellä olikin koneeseen sopiva 7800 mAh:n tehoakku. Latasin sen täyteen ja kokeilin kestoa katsomalla wlanilla netistä videokuvaa. Iloisesti porskutti yli 5 tuntia!!!
      Akun kestosta ei tietenkään voi vielä sanoa mitään, mutta ainakin toistaiseksi kokemukset vat pelkästään positiiviset.

    • Harmitus

      Mulle tuli toimitus hienosti. Mutta sisältö ei ollut luvattu tehoakku, vaan vakio. Katsotaan nyt, miten toimii.

    • huijattu

      moi
      ostin ja tuli väärä akku.
      Lähettäjä jostain shanghaista.
      palautus ehdoissa suomalaisen firman tiedot
      en suosittele!!!

    • Huijarin uhri

      Aivan huijausta koko roska!!!

      Tuli väärä akku. Se ei kestä kuin tunnin. Eivät vastaa reklamaatioon. Toimitusehdot on kopioitu suomalaisesta verkkokaupasta, jopa puhelinnumero. Sinne kun soitin, niin sanoivat että tällaisia puheluita tulee paljon. Meitä peettyjä siis on paljon...

      Siis kaikille ÄLKÄÄ OSTAKO www.akku-kauppa.com:ista...

    • kelmi hongkongista
    • Osta suomalaiselta

      Kyseinen sivusto on kopioinut sisältönsä suomalaisista verkkokaupoista. Sivustolla ei ole mitään tekemistä akkukauppa.com sivuston kanssa joka on suomalainen Suomen Akkukauppa niminen firma.

      www.akku-kauppa.com on huijarisivusto.

      www.akkukauppa.com on suomalainen toimiva kauppa.

      • Perttu Mainila

        Olipa suomalaisella hurjat hinnat. Oman koneen akku olisi maksanut kolminkertaisesti siihen verrattuna mitä tilasin suoraan Kiinasta.

        Hyvät ystävät, ei ostamisessa tarvita ylimääräisiä välikäsiä käärimään voittoa. Tuotteet kannattaa ostaa tuottajamaista tai edullisemman ALV:n maista. Suomen 23% arvonlisävero on niin helppoa välttää että on suorastaa tyhmää maksaa se.


      • Perttu Mainila

        ...ja kallis oli tuo "akku-kauppakin".


        vähän googlea peliin ja hinnoista tippuu vielä kymmeniä prosentteja.


      • tilannut

      • akkunaattoori

        Itse ostin akkukauppa.comista läppäriin uuden akun. Mieluummin asioin luotettavan suomalaisen kuin jonkun google-kääntäjällä viritetyn huijarifirman. Sähköpostilla sai yhteyden ja neuvottiin oikean akun valinnassa. Kävin noutamassa liikkeestä Mechelinkadulta (Hki) ja lupasivat jopa, että akun voi vaihtaa/palauttaa, mikäli ei jostain syystä sovi/toimi. Hyvin on toiminut jo monta kuukautta. :)

        Jos luulee asioivansa suomalaisen firman kanssa, kannattaa ehdottomasti tsekata, että löytyy y-tunnus ym. tiedot eikä vain joku email-osoite. Luotettavilla firmoilla on yleensä tiedot näkyvillä.


    • Onseihmemies

      Mistä Perttu ostit noin halvalla?

    • Singapore

      Tilasin kanssa kyseisestä kaupasta läppäriin tehoakun ja pari viikkoo niin akku tuli postiin. Lähetin firmaan sähköpostiviestiä ja kyselin lähetyksen perään, ensin suomeksi ja kun ei vastausta kuulunut, vaihdoin kieleksi englannin, sieltä tuli heti vastaus että paketti on lähetetty ja tuli jopa singaporen postin seurantatunnuskin. Ei mitään valittamista kyseisestä kaupasta, toimitus nyt vähän kesti, mut se on pääasia et akku tuli perille. Akku maksoi 50,24 eur. ja toimituskulut 2,59 eur. muita kuluja ei tullut!!! Hyvin on akku toiminut.

      • 5+16

        Ei joutunut edes tulliin, vaikka hintaa psotimaksuineen tuli yli 43 euroa? Paljonko CN-tarraan oli merkitty hinnaksi?


      • Jaska Lööf
        5+16 kirjoitti:

        Ei joutunut edes tulliin, vaikka hintaa psotimaksuineen tuli yli 43 euroa? Paljonko CN-tarraan oli merkitty hinnaksi?

        Ei paketit aina tartu tulliin.


    • Vastuullinen

      Suomalaisesta verkkokaupasta tilattaessa on tietysti etuna takuu ja laatu. Litium akut ovat herkkiä syttymään jos suojapiirit eivät ole kunnossa ja en itse ainakaan haluaisi riskeerata perheeni tai omaa turvallisuutta muutaman kympin takia. Suomesta ostettaessa maahantuoja kantaa vastuun.

      • höfner

        http:/www.netti-kaupat.com on myös hyvä paikka etsiä kauppoja


      • höfner

      • Doggi

        Kantaa vastuun ?? Kyllä oot hyväuskoinen sinisilmä..


    • tyytyväinen

      Suosittelen akku-kauppa.com kauppaa Minä tilasin tuolta akun läppäriin heinäkuun lopulla. Akkua ei alkanut kuulua ja lähetin sähköpostia myyjälle johon vastasivat välittömästi, mutta sellaisella kielellä josta en saanut mitään selvää.
      Ajattelin jo, että m,inua on huijattu, mutta sitten tuli postilta ilmoitus, että paketti noudettavissa. Menin hakemaan ja huomasin, että paketti oli lähetetty Singaporesta jo samana päivänä kun tilasin ja paketti oli maannut omalla kylällä postissa toista kuukautta, mutta minulle ei ollut tullut ilmoitusta.

    • tyujhg

      "paketti oli maannut omalla kylällä postissa toista kuukautta, mutta minulle ei ollut tullut ilmoitusta."

      Posti ei säilytä noin kauan lähetyksiä, joita ei ole noudettu, vaan lähettää ne lähettäjälle takaisin. Litiumakkujen toimittamisessa takaisin voi olla ongelmia, koska Itella ei salli litiumakkuja postittamista lentopostissa Suomesta ulkomaille.

    • nhytr

      "tyytyväinen" on liian tyytyväinen, ei voi suomalaisen luonteen tuntien olla liian tyytyväinen. "tyytyväinen" on valehtelija.

    • akuton

      Väärä akku tuli, otin yhteyttä ja myyjä ilmoitti että "akku on sopiva, voit käyttää sitä".
      Ongelmana on vain se että vanha akku on 9 x 14 cm ja toimitettu akku on 4 x 20 cm.
      Yhteydenottoihin ei ole vastattu sen jälkeen,
      TÄYSI HUIJARILIIKE !!!!

    • akukas

      Minulle tuli ihan oikeat tuotteet. Kesti noin viikon tilaamisesta, kun postista tuli lappu kirjatusta kirjeestä. Kyselin heti aluksi tilauksen perään, kun mitään tilausvahvistusta ei kuulunut. Vastaukseksi tuli maili, jossa oli singaporen postin seurantatunnus. Ilmeisesti tuurista kiinni tuon firman kanssa... Jos olisin lukenut tämän keskustelun ennen tilausta, olisin saattanut jättää kokeilematta.
      Tilasin akut macbookkiin ja canonin järjestelmäkameraan.
      Viikon käytön jälkeen tuntuvat ihan toimivilta.

    • Epäilyttävää

      Akku-kauppa.com alkoi epäilyttää, sillä sivustolla luvataan, että pankkien verkkomaksut toimivat ja kuitenkin ainoaksi maksutavaksi osoittautuu PayPal. Verkkopankkien kuvakkeet on linkitetty johonkin ihan sattumanvaraiseen paikkaan, joten aika outo tapaus kaiken kaikkiaan. En uskalla kokeilla.

    • Tilailija

      Niin itse näen tuon Paypallin ainoana oikeana maksutapana, kun tilaat tollaisesta hämärästä liikkeestä. Paypallissa kun on se hyvä puoli, että rahat ei siirry myyjälle vähään aikaan ja täten pystyt vielä jäädyttämään varat x aikaa tilauksen jälkeen. Ite en maksais kyllä tuollaiseen putiikkiin ikinä tilisiirrolla. Mikäli tulee väärää/ toimimatonta kamaa niin ei muuta kuin yhteys paypalliin ni kyllä tuo feiyun lin, joka merkattu maksun saajaksi varmaan ottaa ite yhteyttä sitten, jos ei muuten ku ei saa rahojaan..

      Itselleni siis tuli juuri ko. putiikista ja olin kyllä vähän yllättynyt, että paketti tulikin Singaporesta, mutta eipä tuossa mitään katotaan miten toimii.

    • Tupla akukas

      Minä olen tilannut ja saanut tuolta nyt kaksi akkua.
      Olen erittäin tyytyväinen kyseiseen kauppaan. Ensimmäisen HP:n akun tilasin marraskuun alussa, toimitus kesti viikon ja paketisssa oli juuri sitä mitä tilasin ja akku on toiminut erittäin hyvin.
      Toisen (Dellin akku) tilasin viikko sitten ja eilen sain paketin. Samoin tämäkin on sitä mitä pitikin ja toimii.

      Akut on kuten arvata saattaa "tarvike-akkuja", mutta jossakin halvantyövoiman maassahan ne alkuperäisetkin valmistetaan, joten saattaa olla että tulevat vaikka samalta hihnalta. Tuossa Dellin akussa on jopa se varaustaso mittari, mikä on alkuperäisessäkin.

      Tilaan jatkossakin, kun tarvetta tulee.

    • Lahjoja Singaporesta

      Hienosti toimii. Lähetys tuli tasan viikossa Singaporesta, akku oli oikea ja toimii, ei mennyt tullin kautta kun oli laitettu pakettiin merkintä Gift ja arvoksi 15$.

      • valkoinen akku

        Jep, hienosti toimi minunkin akku-tilauksen kanssa. Tilasin MacBook'iin akun eräänä lauantai-iltana Tammikuun 2013 lopulla ja viikko tilauksesta oli paketti meidän asiamiespostissa. Tuli kirjattuna kirjeenä ja merkattu "lahja" ja arvo hieman alakanttiin.
        Ennen tilausta (ja PayPal maksua) kävin täällä lukemassa kokemusia kyseisen liikkeen kanssa asioinnista ja päätin ottaa 50e riskin (kotimaisessa verkkokaupassa akku ois maksanut 100e). Muutaman viikon käyttökokemuksella akku toimii hyvästi : ottaa latausta vastaan ja pitääkin sen ihan normaalisti.
        Ehkä olin onnekas, mutta minun tilauksessani ainoa negatiivinen asia oli että tilausvahvistuksen sain pyynnöstä, ei tullut automaattisesti. Mutta kun tuon vahvisuksen sain, oli paketti ollut matkalla jo useamman päivän ja viestissä oli tuo jo jonkun aikaisemmassa viestissä mainitsema Singaporen postin seurantanumero.


    • odotellaan

      tilaukseen lähti äsken akku, katsotaan kuinka käy.

      • odottelu loppu

        9pv myöhemmin tupsahti postiin tilattu akku.


    • Loppu hyvin?

      Lukemalla tätä viestiketjua sai kokemuksia tilaamisen puolesta ja vastaan. Oma kokemus oli lopulta myönteinen, vaikka hämmennys oli todella suuri, kun tavarantoimittaja oli kaikkea muuta kuin kotisivujen antaman kuvan mukainen. Tilattu tavara tuli postissa 9 pvän kuluessa ja toimii ainakin toistaiseksi erinomaisesti.

      • Vanhaa vipuun, joo.

        Tilasin akun kun kuvittelin suomalaiselta firmalta sen tilaavani. Vaikuttavat sivut verkkopankkitunnuksineen kaikkineen.

        Just tänään sain tietää, että tuo pulju on tosiaankin kopioinut muiden sivustot ja kaiken lisäksi akku-kauppa.com'in suksenmittaisesta tekstistä löytyvä puhelinnumero on Akkunetin numero. Soitin heille, ja olivat melkoisen yllättyneitä tästä tiedosta.
        Ilmoitin Nets Oy'hyn (ent. Luottokuntaan) että maksu pidetään jäissä kunnes asia selviää. Tsekkasin myös omalta PayPal -tililtäni, että mitään maksua sieltä ei ole mennyt, vaikka sainkin Singaporesta varsin vaikuttavan näköisen PayPal order-confirmationin.

        Sanon: huijarifirma.


    • patterintilaaja

      Yli kuukaus mennyt eikä mitään näy. Sähköpostilla ilmoittavat että ota yhteys omaan postiisi.... Rahat meni PayPalilta kyllä. Täytyy yrittää varmaan riitauttaa tuon pilipalin kautta.

      • PatterinPilaaja

        Pilipalin kautta sain rahat takasin.


      • näin kävi, eri liike
        PatterinPilaaja kirjoitti:

        Pilipalin kautta sain rahat takasin.

        a kuukauden päästä saat tullista kirjeen, että olisi tullattavaa. maksat alvit ja lähdet kotiin omistaen akun alivien hinnalla.


    • hartsa401

      Tilasin kannettavaan akun kyseisestä firmasta 8.10 ja eilen 17.10 hain sitten postista. Akku näyttäisi pelaavan niinkuin pitääkin. Hinta oli n. puolet halvempi kun
      missään muualla. Ainoa miinus mielestäni on kun ei saa minkäänlaista tilausvah-
      vistusta, mutta muuten hyvä kokemus.

    • suzanne1

      Sain viallisen akun (ei latautunut, vaikka seisoi yön yli) maksettuani paypalin kautta uudesta akusta. Lähetin takaisin akkukauppaan Mechelininkadulle, koska paketissa ei ollut palautusosoitetta. Eivät ole tietävinään koko lähetyksestä, ei ole oikea kauppa. Näyttää siltä, että minut on huijattu ja menetän rahani, noin 50€.

      • zaukkoo

        Tuo pienen pieni viiva ajo mutkin suohon. Katoin arvosteluja firmasta ja hyviä arvosteluja oli. Tilasin tuotteen. Jälkeenpäin huomasin että arvostelu oli suomalaisesta akkukauppa.com:ista, EI akku-kauppa.comista. Että sentään. Nyt jännittämään että tuleeko pakettia vai ei.


    • Hei. Ostin ko. kaupasta HP:n kuusi vuotta vanhaan läppäriin akun. Ensin arvelutti, että rahat menivät ( n. 20 e) sen sileän tien,kun ei tullut mitään vahvistusviestiä ja Paypal-tiliä oli kuitenkin veloitettu. Noin viikon kuluttua tilauksesta tuli kuitenkin postista paketin saapumisilmoitus ja kyseinen akku tuli hyvin asiallisesti pakattuna ja täysin toimivana. Juuri se tuote, jonka tilasin.
      Niukka tiedotus, mutta hyvä toiminta. Positiivista.

    • akk1

      Vajaa 2 viikkoa meni ja sain postista sen mitä olin tilannut. Akku ollut muutaman päivän käytössä, toiminut moitteettomasti.

    • Vinssi

      Tilasin Akun kyseisestä firmasta kaksi viikkoa sitten ja akkua ei vielä ole tullut.
      Paypal tiliä on veloitettu. Saa nähdä tuleeko minulle koskaan.
      Pariin otteeseen olen laittanut s-postia mutta vastausta ei ole kuulunut.

    • Vinssi

      Akku tuli 3.2.2014 oli matkalla kaksi viikkoa.
      Akku on koneeseeni sopiva ja toimii hyvin.
      Infoa tulee aika nihkeästi mutta tuli kuitenkin.
      Tilaan myös uudestaan jos tarves vaatii.

    • moskiitto

      www.akku-kauppa.com

      Kyseessä siis varsin hämärä Kiinasta toimiva firma ja tilauksen jälkeen alkoi kylmäämään tuleeko tavaraa vai. Halvalla sai joten pitihän sitä kokeilla...
      Kolmisen viikkoa meni toimituksessa ja akku tuli Hollannin kautta kirjattuna kirjeenä ja toimii. Toivottavasti kestää sillä selvää on ettei takuita ole.

      Pari kertaa lähettelin meilejä joihin vastattiin viikon viiveellä ja vastaus "long time shipping, please wait".

    • väärä akkukauppa

      Minäkin menin sekaisin näissä akku-kaupoissa ja 17.5. kiireessä tilasin läppäriini uuden akun täsä "väärästä" liikkeestä. Vasta Pay Palin kautta maksettuani tajusin minkä puljun kanssa olin kaupat tehnyt. Ei mitään tilausvahvistusta vain kuittaus Pay Palista että "You sent a payment of xxxx EUR to lin feiyun." Kiva.

      Kaksi päivää venttasin ja kun mitään ei kuulunut niin lähetin akku-kauppaan mailia jossa tiedustelin tilaukseni statusta. Kolmen päivän päästä tästä sain yhden lauseen vastauksen: "Can you tell me Ordering Information on paypal?" Lähetin sähköpostilla tilaustiedot ja kysyin toimitusaikataulua mutta siihen ei enää vastattu.

      Luulin jo menettäneeni fyrkat kunnes 2.6. sain postista saapumisilmoituksen kirjatusta kirjeestä. Se oli lähetetty Rotterdamista Hollannista ja arvoksi oli merkitty huomattavan pieni summa (varmaankin tullin ja verojen kiertämiseksi). Paketissa oli tilaamani akku ilman mitään kuitteja tai muita papereita. Löin sen kannettavaan ja on nyt toiminut vuorokauden.

      Toivottavasti toimii eikä riko konetta. Jatkossa ostan kyllä akkuni suomalaisesta verkkokaupasta!

    • Huijauksen kohteeksi

      13.4 tilasin akun, eikä mitään kuulunut, eikä sähköposteihin vastata.
      Huijareita...jos haluaa halvan ja hyvän, pitää tilata kaksi

    • Lepola2

      Tilasin akun 15.4. Maksu meni heti, mutta pakettia ei tullut eikä sähköpostikyselyihin vastata mitään. Taidanpa seuraavaksi tehdä rikosilmoituksen...

    • Petetty!

      19.8. tilasin akku-kauppa.com'ista kaksi läppärin akkua, maksoin PayPalin kautta Visalla. Viime viikolla posti toi kuitenkin tullessaan VAIN yhden akun, ja sekin vääränlainen. Laitoin asiasta heti sähköpostia myyjälle, kun muuta yhteystietoa ei ollut saatavilla. Kun vastausta ei kuulunut, laitoin uuden kyselyn. Nyt on laitettu jo kolme sähköpostia asiasta, mutta eipä ole mitään vastausta kuulunut. Ja kaikki viestit siis englanniksi laitettu. Täytyypä nyt siis todeta, että varsin p*skalta firmalta vaikuttaa, ja sinne taisi hävitä se 84e taivaan tuuliin... -_-

    • Tilasin akun noin 1kk sitten, toimituksessa meni tasan 2 vikkoa. Akku ei ihan täsmännyt, paikoilleen meni mutta lievästi liikkui/ heilui. Lisäsin paperia väliin niin ongelma ratkesi sillä ja nyt pelannut ihan moitteetomasti. Valittamaan akun pienestä sopimuudesta ei tähän puljuun viitti edes lähteä.

    • mirial2013
    • Mussegti

      Tilattin akku kolme kuukautta sitten, ei ole tullut vieläkään.

    • Paskalafka

      Sama juttu.. ei hajuakaan kolme kuukautta sitten tilatusta akusta eikä mitään vastausta tiedusteluihin. Rahat kyllä meni sujuvasti.

    • Tyytyväinen

      Tilasin akun Hp;n läppäriin 26.12 illalla ja uusi akku postilaatikossa 31.12.2014.

      Loistavaa!

    • epäileväinen

      Akku-laturi.com onko samaa huijausta!!!???

    • Sekopäät

      Ootte menneet nyt halpaan tällä on niin sekasin että kuka tilannut mistä. Ne jotka ei oo saanu tuotteitaan/ tilanneet PayPalin kautta Kiinasta on tilanneet akku-kauppa.comista (tätä huijarosivua ei edes oo enää) ja ne kenen tilaukset on mennyt sujuvasti suomen sisällä ilman sählinkiä on tilanneet akkukauppa.comista.

      Katsokaa aina vähän sivua ennen tilaamista.

    • smålej

      toimitettu väärä akku.

    • Anonyymi

      Täysi huijari firma! Rahat kelpaa kyllä, tuotetta ei löydy ja rahoja ei saa takaisin! Varokaa tätä firmaa...

    • Anonyymi

      Tilasin pian kaksi vuotta sitten Nissaniin akun. Ei ole vielä näkynyt! Millanen pulju tää oikee on?

    • Anonyymi

      Tilannut ja maksanut olen ,mutta toimitusta ei ole kuulunut kahteen kuukauteen eikä kyselyihin vastaa kuin botti .

    • Anonyymi

      Tuli tilauttua kyseisestä akkukaupasta: akku MSI 683 läppäriin. toimitus oli nopea, mutta itse akku ei tunnu pitävän virtaa edes sen vertaa, että työpöydälle pääsisi. läppäri sammuu virranvähyyteen, kun latausjohdon irroittaa..Taitaa olla humpuukkia näitten tuotteet. En suosittele!

    • Anonyymi

      4 viikkoa jo kestänyt akun toimitus,vieläkin käsittelyssä ei ikinä enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe