Rehelliset vm toimijat

Ette te pysty!!! ;)

Toivoisin nyt tähän ketjuun avoimilla ja rehellisillä korteilla toimivista vm firmoista. Eli pitää kenen tahansa tutustumaan ilman mitään rahallisia maksuja tai muita velvotteita tutustumaan rauhassa:

- Tuotteiden kuvauksiin ja hintoihin
- Provikoihin (tuotteet ja alalinjat)
- UUSIMPIIN sääntöihin
- Liittymismaksuihin ja muihin mahdollisiin rahallisiin sitoumuksiin.

Eli kuka uskaltaa avata pelin että kyseinen vm on kannattavalla ja rehellisellä pohjalla, jonka toiminnassa voi oikeastikkin tienata jos on aktiivinen esim. vähintään muutama arjen tuote on kilpailukykyinen että niitä saa jatkuvasti myös kaupaksi.

Ja huuhaa/hehkutus/salailu kommenteilla ei rehellisyyden leimaa lunasteta vaan oikeilla linkeillä vm firman toiminnasta, josta FAKTAT voi käydä lukemassa. Nyt on siis hyvä tilaisuus laittaa vastustajille LUU KURKKUUN, joten tehkää se!

14

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asial. keskustelija

      Asiakashinnat, tuotteet ja niiden kuvaukset löytyy kyllä lähes kaikkien firmojen sivuilta, että sieltä vaan penkomaan. Mutta epäilen, että firmoilla on jokin sananen sanottavana, jos kaikki provisio"kartat" ja säännöt ladataan julkisesti tällaiselle foorumille, jossa on pelkästään tarkoitus provota ja tahrata firmojen maine ihan ilman syytäkin. Ei sen takia, että ne ovat jotenkin salaista tietoa tai niissä olis jotakin huijaukseen viittavaa - ne saa kyllä yleensä jämyiltä kysyttäessä esim. meilitse, mutta epäilen tuon julkisen esittämisen olevan "kiellettyä" siksi, että niissä on sen verran tulkinnavaraisuuksia (siis termeissä), että siitä sattaa syntyä helposti vääriä käsityksiä ja turhaa kielteistä julkisuutta, kun ei ole ymmärretty asiaa, joka käytännössä on yksinkertainen ja toimiva, vaikka se kirjallisessa muodossa saattaa näyttää sekavalta soosilta - etenkin sellaisille, jotka eivät ole ole koskaan olleet koko asian kanssa tekemisissä oikeasti kokemuksesta puhumattakaan. Ja siksi toiseksi, säännöt taitaa olla hiukan pidempiä, kuin tämän viestikentän merkkirajoitus 5000 merkkiä... Samaten, kuin provisio"kartat" on piirretty sellaisessa muodossa, että niitä ei pysty niin vaan kopsaamaan tänne. Ja linkkien takana olevat säännöt ja provisiolaskelmat ovat yleensä myyjien omilla sivuilla, jonne muut eivät pääse. Että ihan käytännön syistäkin, niitä linkkejä ei voi tänne laittaa.

      Ihmettelen kuitenkin suuresti, että MIKSI te ette ota niiden firmojen edustajiin suoraan yhteyttä, minkä suhteen olette uteliaita? Ei kaikki raahaa heti jonnekin salaiseen planiin, vaan antavat reilusti kaiken tiedon. Ei mulle ainakaan ole koskaan ollut mikään kynnys ottaa yhteyttä suoraan toiseen ihmseen, jos jotakin asiaa hänelle ilmenee. Onko täällä kaikki jotenkin sosiaalisesti rajoittuneita?

      Ja kolmanneksi, antakaa nyt TE välillä jotakin "vaatimuksia", millainen on hyvä vm-firma. Ihan samalla tavalla ranskalaisilla viivoilla, että mitä asioita toimivassa vm-konseptissa teidän mielestä tulee olla. Miksi aina vm:jilta vaaditaan kaikenlaista, mutta te vastustajat itse ette pysty perustelemaan, että mitä te sitten oikein haluatte firmoilta, kun kaikki tuntuu olevan niin kamalaa huijausta ja niin edelleen, vaikka täällä antaisi minkälaisia rehellisiä ja asiallisia kommentteja vm:ssa toimivilta. Ensin niitä vaaditaan, mutta sitten kun niitä saadaan, niin heti ollaan peukut alaspäin ja huudellan lapsellisia alatyylin ilmauksia. Koittakaa nyt hieman päättää, mitä haluatte ja pysykää niissä päätöksissänne, ettei tule niin skitsofreeninen kuva teistä...

    • Ei yhtään linkkiä?

      Omasta mielestäni hyvä vm firma:

      - Ei salaile mitään, kaikki esitetyt kysymykset voidaan helposti kertoa KAIKILLE jo netissä eikä "kahden keskeisissä keskusteluissa" ja ennenkaikkea ENNEN LIITTYMISMAKSUN MAKSAMISTA. Tällöin toiminta on uskottavaa eikä vain hehkutus lätinää että homma toimii kunhan vain uskotaan sen toimivan. Ihan hyvin voitaisiin ajan säästämiseksi tehdä vaikka tunnin youtube video toiminnasta, joka toimisi mainoksena. Säästyy molempien osapuolien aikaa jos vm oikeasti on toimiva. Mainos olisi helppo myös jakaa "Hei, käy katsomassa tämä youtube video jossa kaikki yksityiskohdat ovat kerrottu SELVÄSTI...", joten mainoskulutkin olisivat minimaaliset.
      - Tuotteet ovat kilpailukykyisiä ja niitä saa oikeasti kaupaksi tuttavilleen ilman suurempia myyntipuheita.
      - Tuotteiden hinnat ja kuvaukset ovat kaikille nähtävissä sekä takuu&palautusehdot.
      - Aloitusmaksu toimintaan mukaan liittyessä on pieni, lähinnä perehdyttämisen ja alku materiaalin verran esim. 50e. Esittelypaketit näytetuotteista ovat "tervetuloa taloon" kohtuullisen hintainen, jotta pääsee oikeasti alkuun.
      - Tuotteet ovat arjessa jatkuvassa kuluvaa, jolloin niitä saadaan myös jatkuvasti kaupaksi. Näin hinnat ovat vielä kohtuulliset kun provikoiden ei tarvitse olla niin suuria nostaen hinnan turhan korkeaksi asiakkaalle kun "massamyymisellä" pienemmälläkin provikalla pärjää. Esim. lähes jokaisella on jo toimiva pölynimuri, joten vaikeata on kaupata lisää pölynimureita pienelle tuntemalleen piirille suurella provikalla.
      - Edustajat kertovat kysyttäessä mitä vm firmaa edustavat, joka lisää luottamusta.
      - Edustajat osaavat puolustaa vm toimintaa USKOTTAVASTI kertomalla hyviä yksityiskohtia miksi systeemi toimii eikä vain "tuu mukaan, tää toimii!" hehkutuksella. Eli mistä se rahan tienaaminen käytännössä muodostuu ja tyhmempikin sen sitten tajuaa.

      Enpä itse olisi moksiskaan jos nega peukkuja omiin vastustus aloituksiin tulee. Ne negat kun ei poista sitä seikkaa ettei esitettyihin kysymyksiin anneta vastauksia, jolloin epäilykset herää väkisin vm toiminnasta. ;)

      Siis yksi PITKÄ vastaus, mutta ei YHTÄÄN esitettyä linkkiä esimerkiksi vm firmasta joka aloituksen ehdot pystyttäisiin täyttämään, mutta kehotetaan penkomaan vm firmojen sivuilta ja vielä myönnetään ettei niitä olennaisia tarkempia provikka&sääntö dokkareita pääse lukemaan "väärintulkitsemisen vaaran vuoksi" :O) ... huono juttu... Luottamus nimittäin tyssää siihen että järjestelmällä voisi jotenkin tienata kun sitä EI EDES HALUTA TODISTAA!

    • Vertailua123

      >>>Ihmettelen kuitenkin suuresti, että MIKSI te ette ota niiden firmojen edustajiin suoraan yhteyttä, minkä suhteen olette uteliaita? Ei kaikki raahaa heti jonnekin salaiseen planiin, vaan antavat reilusti kaiken tiedon.

      Vertailun vuoksi, minulla on entinen kotini vuokralla. Vuokralaista etsittäessäni on välillä aika rasittavaa 10-15 hakijalle viikon aikana vastata niitä samoja kysymyksiä kuin papukaija esim. löytyykö parkkipaikkaa autolle, paljonko taloyhtiön saunamaksu jne. Sen takia laitan jo oikotien ilmoitukseen jo heti netissä kaikkea mahdollista tietoa, niin minuun ottavat yhteyttä vain ne, joita asuntoni oikeasti kiinnostaa. Välillä kun se neuvottelu kaatuu johonkin pieneen yksityiskohtaan puhelinhaastattelussa esim. minulla ei ole vaatehuonetta ja turhaa aikaa&vaivaa on kulunut molemmilta hukkaan. Omalle vapaa-ajallekkin pitää arvioida joku hinta kun sen voi käyttää muuhun kuin potentiaaliseen vuokralaisen etsimiseen. Välillä tuntuu aika työläältä kertoa vain yhdelle kerrallaan, joten kattavalla oikotien mainoksella voin kertoa jo sadoille samat asiat kerrallaan. Toki aina jotain kysyttävää vielä tulee, mutta huomattavasti vähemmän kun perusasiast on jo kerrottu netissä.

      Niin miksei verkostomarkkinoijat voi tehdä samanlaista valmista mainosta, jonka voisi jakaa kaikille? Kuinka niillä vanhoilla jermuilla siis rittää virtaa samojen asioiden selittämiseen vuodesta toiseen uusille ihmisille kun paljon helpommallakin voisi päästä FAQ muodossa? Ja samoja kliseitä kumota kerta toisensa jälkeen?

    • etsivä löytää

      Tämä firma on täällä mainittu jo jossain ketjussa, joten kelpaako arvon vastustajalle tämä; http://www.kotigastronomi.fi/fi/tietoa meista/toiminta jalleenmyyjana/

      Ja korostan, että en ole ko. firman edustaja. Eli ainut, mitä tuolta ei taida löytyä, on nuo provisiolaskelmat, mutta tiedän muuta kautta, että kate on 25 - 40% (sis alv:t). Provisiot alkaa 500€:n ryhmämyynnistä ylöspäin portaittain (ensimmäinen taso muistaakseni 4%). Ryhmävastaavalla tosin eri portaikko, kuin tiiminjohtajalla. Jotenkin se lähti jossain kohti eroamaan, mutta aloitus% oli sama, jos muistan oikein. Korjatkoon joku ko. firman jämy, jos sellainen täällä sattuu pyörimään.

    • 87zv89z78cv8xz

      Kiva että jonkin verran tietoa löytyy kotigastronomin toiminnasta jo netissä. Mutta se tärkein osuus eli rahan kiertäminen systeemissä ei kerrota julkisesti eikä aloituspaketin hintaa sekä sisältöä... ilman rekisteröimistä (jos silloinkaan?). Eli se tärkein osa kun pitäisi arvioida onko tienaaminen realistista esim. kuinka paljon (eri) tuotteita pitää myydä, jotta vaikkapa tonnin kuussa saa puhtaana käteen, Valitettavasti tämäkään sivusto ei täytä "kaikki tieto annetaan heti ja helposti".

      • etsivä löytää

        Täh? Oletko jotenkin lukutaidoton? Onhan se aloituspaketti siellä "verkkokaupassa" sisältöineen esitelty. Ja mitä tarkoitat rahan "kiertämisellä"? Ja tuo tienaaminehan on ihan matikkaa. Jos keskiarvollinen myyntikate on esim. 35% (eli siellä on siis tuotteita joka katetasosta), niin laskepa siitä mitä tonniin suurin piirtein tarvitaan puhdasta myyntiä. Provikat tulee siihen sitten päälle vaikka plussana. Toki kulujakin tulee, mutta niitä on mahdoton edes arvioida - riippu miten kukakin myyjä myyntinsä hoitaa.


      • s8d7fg98z78f98
        etsivä löytää kirjoitti:

        Täh? Oletko jotenkin lukutaidoton? Onhan se aloituspaketti siellä "verkkokaupassa" sisältöineen esitelty. Ja mitä tarkoitat rahan "kiertämisellä"? Ja tuo tienaaminehan on ihan matikkaa. Jos keskiarvollinen myyntikate on esim. 35% (eli siellä on siis tuotteita joka katetasosta), niin laskepa siitä mitä tonniin suurin piirtein tarvitaan puhdasta myyntiä. Provikat tulee siihen sitten päälle vaikka plussana. Toki kulujakin tulee, mutta niitä on mahdoton edes arvioida - riippu miten kukakin myyjä myyntinsä hoitaa.

        Oho, mun moka. Kyl se aloituspakkaus verkkokaupan kautta sitten löytyi "toisesta linkistä" ja sisältökin. Koitin nyt vielä etsiä niitä bonustaulukoita eli miten voin luotettavasti tutustua niihin ilman aloituspaketin ostamista? Mistä ne löytyy netistä? Eli ei vieläkään täytä kriteereitä vaikka hyvin lähellä jo...

        Rahan kiertämisellä systeemissä tarkoitan sitä että paljonko minun pitää ostaa tuotteita ja millä hinnalla sekä kun onnistun ne myymään eteenpäin, niin paljonko voin saada brutto voittoa niistä eli palkkaa vaivalleni? Ketjun ideana oli että myös provikat kerrotaan eikä niin että ostan aloituspakkauksen ensin "sikana säkissä", jotta saan tietää bonustaulukon.

        Kuitenkin, bonustaulukossa on varmaan ne suosituimmat pienemmällä bonuksella ja harvemmin kaupaksi menevät suuremmalla bonuksella? Olisiko silloin realistisempaa puhua alle 20% puhtaasta myyntikatteesta kun ottaa kulut vielä pois?

        Vertailun vuoksi vilkaisin kilpailijan tuotteita myös. Pakkauksen hinta saattoi olla samaa luokkaa MUTTA pakkauksen KOKO oli hyvin usein selkeästi suurempi kuin kotigastronomilla. Eli kotigastronomin hinta on selkeästi kalliimpi ja varmaan provikat pystytään maksamaan kun kikkaillaan pakkauksen koolla...

        https://www.prima-mausteet.fi/mausteet?snsrc=aws_1d62f737c9a5d666fc4ba2664e87954319693156904&snkw=mausteet&gclid=CMrKg5Lo1bACFcQfcgoddVAt0w

        http://www.topintori.com/mausteet-82-kpl-c-21.html

        ... Joten aika hankalaa saada sitten myytyä kun muualta saa selkeästi halvemmalla...


      • etsivä löytää
        s8d7fg98z78f98 kirjoitti:

        Oho, mun moka. Kyl se aloituspakkaus verkkokaupan kautta sitten löytyi "toisesta linkistä" ja sisältökin. Koitin nyt vielä etsiä niitä bonustaulukoita eli miten voin luotettavasti tutustua niihin ilman aloituspaketin ostamista? Mistä ne löytyy netistä? Eli ei vieläkään täytä kriteereitä vaikka hyvin lähellä jo...

        Rahan kiertämisellä systeemissä tarkoitan sitä että paljonko minun pitää ostaa tuotteita ja millä hinnalla sekä kun onnistun ne myymään eteenpäin, niin paljonko voin saada brutto voittoa niistä eli palkkaa vaivalleni? Ketjun ideana oli että myös provikat kerrotaan eikä niin että ostan aloituspakkauksen ensin "sikana säkissä", jotta saan tietää bonustaulukon.

        Kuitenkin, bonustaulukossa on varmaan ne suosituimmat pienemmällä bonuksella ja harvemmin kaupaksi menevät suuremmalla bonuksella? Olisiko silloin realistisempaa puhua alle 20% puhtaasta myyntikatteesta kun ottaa kulut vielä pois?

        Vertailun vuoksi vilkaisin kilpailijan tuotteita myös. Pakkauksen hinta saattoi olla samaa luokkaa MUTTA pakkauksen KOKO oli hyvin usein selkeästi suurempi kuin kotigastronomilla. Eli kotigastronomin hinta on selkeästi kalliimpi ja varmaan provikat pystytään maksamaan kun kikkaillaan pakkauksen koolla...

        https://www.prima-mausteet.fi/mausteet?snsrc=aws_1d62f737c9a5d666fc4ba2664e87954319693156904&snkw=mausteet&gclid=CMrKg5Lo1bACFcQfcgoddVAt0w

        http://www.topintori.com/mausteet-82-kpl-c-21.html

        ... Joten aika hankalaa saada sitten myytyä kun muualta saa selkeästi halvemmalla...

        >>>Koitin nyt vielä etsiä niitä bonustaulukoita eli miten voin luotettavasti tutustua niihin ilman aloituspaketin ostamista?>Rahan kiertämisellä systeemissä tarkoitan sitä että paljonko minun pitää ostaa tuotteita ja millä hinnalla sekä kun onnistun ne myymään eteenpäin, niin paljonko voin saada brutto voittoa niistä eli palkkaa vaivalleni?>Kuitenkin, bonustaulukossa on varmaan ne suosituimmat pienemmällä bonuksella ja harvemmin kaupaksi menevät suuremmalla bonuksella? Olisiko silloin realistisempaa puhua alle 20% puhtaasta myyntikatteesta kun ottaa kulut vielä pois?>Vertailun vuoksi vilkaisin kilpailijan tuotteita myös. Pakkauksen hinta saattoi olla samaa luokkaa MUTTA pakkauksen KOKO oli hyvin usein selkeästi suurempi kuin kotigastronomilla.


      • Dodddiiiii 123
        etsivä löytää kirjoitti:

        >>>Koitin nyt vielä etsiä niitä bonustaulukoita eli miten voin luotettavasti tutustua niihin ilman aloituspaketin ostamista?>Rahan kiertämisellä systeemissä tarkoitan sitä että paljonko minun pitää ostaa tuotteita ja millä hinnalla sekä kun onnistun ne myymään eteenpäin, niin paljonko voin saada brutto voittoa niistä eli palkkaa vaivalleni?>Kuitenkin, bonustaulukossa on varmaan ne suosituimmat pienemmällä bonuksella ja harvemmin kaupaksi menevät suuremmalla bonuksella? Olisiko silloin realistisempaa puhua alle 20% puhtaasta myyntikatteesta kun ottaa kulut vielä pois?>Vertailun vuoksi vilkaisin kilpailijan tuotteita myös. Pakkauksen hinta saattoi olla samaa luokkaa MUTTA pakkauksen KOKO oli hyvin usein selkeästi suurempi kuin kotigastronomilla.

        >>>Mistä olet saanut päähäsi, että niitä ei kerrottaisi, vaan on pakko ensin tilata jotakin?!? :O

        No siitä sinun lähettämästäsi linkistä. :)

        "Toimi seuraavasti:

        Rekisteröidy käyttäjäksi, jos et ole jo aiemmin rekisteröitynyt asiakkaaksi. Rekisteröityminen tapahtuu etusivulla oikeassa alareunassa olevasta vihreästä laatikosta. Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt asiakkaaksi, et tarvitse uutta rekisteröintiä, vaan jatka kohdasta 2.
        Lue jälleenmyyjän sopimusehdot. Ne löytyvät sivulta Jälleenmyyjäsopimus.
        Täytä ja lähetä sopimuslomakkeen tiedot.
        Maksa aloituspaketti verkkokaupassa.
        Aloitus- ja rekisteröintimaksun suoritettuasi voit tehdä kaupassa tuotetilauksen (uusi tilaus) jälleenmyyjähintaan. Ensimmäinen tilaus tulee rahtivapaasti."

        Ja se bonustaulukko kun on siinä aloituspakkauksessa sisällä. Samoin muuta esittelytietoa muistitikulla jolla voisi olla paljonkin merkitystä, että kannattaako liittyä mukaan. :)

        Toki ehkä jos ekaksi rekkaa ja ei vielä kuitenkaan aloituspakkausta maksa, niin EHKÄ hyvää hyvyyttäään sitten lähettävät bonustaulukon sähköpostilla kun kauniisti pyytää? MUTTA kun aloituksen ideana oli, että KAIKKI tieto olisi jo HELPOSTI saatavissa eli käytännössä julkisesti netissä.

        >>>- Ei kun ne meni just päinvastoin. Eli perusmausteet - siis sen tilauslistan eka sivu - oli se 40%, toinen sivu 35% jne.

        Ei millään pahalla, mutta lukisin mielummin sitä VIRALLISTA bonustaulukkoa kuin jotain epämääräisiä heittoja netissä ettei sitten tule mitään "Sori, muistin päinvastoin luvut..." juttua. .)

        Oma arvaukseni oli bonustaulukosta, että niitä mitä menee muutenkin paljon, niin ovat todennäköisesti niistä on hankalampaa maksaa myös suurempia bonuksia kun (usein käyttävillä) ihmisillä muutenkin on jokin mielikuva mitä ne maksaa kaupassa eli ei voida pitää selkeämpää korkeampaa hintaa kuin kaupassa hyvien bonusten takia. Eli varmaan pakko pitää hinta maltillisempana? Toki voin olla väärässä tässä.

        >>>Niin on, mutta olen tilannut joskus myös Primalta ja mulla ainakin ihan yleisemmätkin mausteet meni vanhaksi jo neljännespussin kohdalla... Eli ei se sen kalliimmaksi tule ostaa niitä pienempiä pusseja, jotka ehtii käyttää ennen eräpäiviä, kuin useampi iso pussi, jotka joutuu heittämään menemään vain osittain käytettynä.

        Jokainenhan itse päättää lopulta omia ruokia tehdessään, että onko mauste tosiaan mennyt vanhaksi eli maistaa/haistaa sitä ensin jos ei silmämääräisesti mitään eroavaisuutta näe. Jos tulee epäilys että on tosiaan mennyt huonoksi, niin sitten heittää pois, vaikka rahan heittämistä roskiin se olisikin lopulta. Ainakin minä maidon suhteen arvioin ensin jos on jo mennyt päiväys pari päivää yli ja sitten viemäriin jos vähänkin antaa aihetta epäillä. Ravintolat ovat sitten eri asia jossa ei omalla arviolla kannata alkaa kikkailemaan, mutta siellä tuskin pääsee isommat pakkaukset vanhenemaan.

        Kuten hyvin karkea vertailuni pisti merkille, että vaikkapa primalta ostaisikin isomman pussin, niin rahallisesti maksaa suurinpiirtein saman verran. Eli jos kummassakin paikassa tuote maksaa vaikka 4e ja saat Primalta VÄHINTÄÄN 2X enemmän ja esimerkkisi mukaisesti heität siitä 1/4 (25%) pois, niin SILTI se tulee halvemmaksi:

        4e 100g mauste X, käytetään 100g.

        4e 200g mauste X, käytetään 150g (50g roskiin) eli 50g enemmän maustetta kuitenkin. Eli eurolla (50g) siis enemmän vastinetta rahalle.

        Myönnän toki etten paljoa mausteita tunne, niiden säilyvyyttä ja kuinka paljon niitä oikeasti kuluu pienissä talouksissa. Kuitenkin epäilyksen siemen minulla herää, että onko antamasi tieto varmasti totta, että niitä mausteita todellakin heitetään roskiin oikeassa elämässä "merkittäviä määriä" vai onko se myyntipuhetta? Perusteluna sellainen seikka, että varmaan KG tuotteet ovat pakattu pienempiin ILMATIIVIISIIN pusseihin, joten varmaan myös aktiiviset kotikokitkin sen tiedostavat, että säilyttävät suurempia määriä ILMATIIVIISSÄ astioissa (alkuperäinen avattu pussi suljettuna sen sisällä) ja annostelevat pienempiä määriä sitten kätevämpiin ilmatiiviisiin sirottimiin, jottei isompi alkuperäinen pussi mene niin nopeasti pilalle? Tietysti jotkut (harvat?) mausteet menee pilalle vaikka miten koittaisi niitä säilyttää ihan vain vanhuuttaan?


      • 10+6
        Dodddiiiii 123 kirjoitti:

        >>>Mistä olet saanut päähäsi, että niitä ei kerrottaisi, vaan on pakko ensin tilata jotakin?!? :O

        No siitä sinun lähettämästäsi linkistä. :)

        "Toimi seuraavasti:

        Rekisteröidy käyttäjäksi, jos et ole jo aiemmin rekisteröitynyt asiakkaaksi. Rekisteröityminen tapahtuu etusivulla oikeassa alareunassa olevasta vihreästä laatikosta. Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt asiakkaaksi, et tarvitse uutta rekisteröintiä, vaan jatka kohdasta 2.
        Lue jälleenmyyjän sopimusehdot. Ne löytyvät sivulta Jälleenmyyjäsopimus.
        Täytä ja lähetä sopimuslomakkeen tiedot.
        Maksa aloituspaketti verkkokaupassa.
        Aloitus- ja rekisteröintimaksun suoritettuasi voit tehdä kaupassa tuotetilauksen (uusi tilaus) jälleenmyyjähintaan. Ensimmäinen tilaus tulee rahtivapaasti."

        Ja se bonustaulukko kun on siinä aloituspakkauksessa sisällä. Samoin muuta esittelytietoa muistitikulla jolla voisi olla paljonkin merkitystä, että kannattaako liittyä mukaan. :)

        Toki ehkä jos ekaksi rekkaa ja ei vielä kuitenkaan aloituspakkausta maksa, niin EHKÄ hyvää hyvyyttäään sitten lähettävät bonustaulukon sähköpostilla kun kauniisti pyytää? MUTTA kun aloituksen ideana oli, että KAIKKI tieto olisi jo HELPOSTI saatavissa eli käytännössä julkisesti netissä.

        >>>- Ei kun ne meni just päinvastoin. Eli perusmausteet - siis sen tilauslistan eka sivu - oli se 40%, toinen sivu 35% jne.

        Ei millään pahalla, mutta lukisin mielummin sitä VIRALLISTA bonustaulukkoa kuin jotain epämääräisiä heittoja netissä ettei sitten tule mitään "Sori, muistin päinvastoin luvut..." juttua. .)

        Oma arvaukseni oli bonustaulukosta, että niitä mitä menee muutenkin paljon, niin ovat todennäköisesti niistä on hankalampaa maksaa myös suurempia bonuksia kun (usein käyttävillä) ihmisillä muutenkin on jokin mielikuva mitä ne maksaa kaupassa eli ei voida pitää selkeämpää korkeampaa hintaa kuin kaupassa hyvien bonusten takia. Eli varmaan pakko pitää hinta maltillisempana? Toki voin olla väärässä tässä.

        >>>Niin on, mutta olen tilannut joskus myös Primalta ja mulla ainakin ihan yleisemmätkin mausteet meni vanhaksi jo neljännespussin kohdalla... Eli ei se sen kalliimmaksi tule ostaa niitä pienempiä pusseja, jotka ehtii käyttää ennen eräpäiviä, kuin useampi iso pussi, jotka joutuu heittämään menemään vain osittain käytettynä.

        Jokainenhan itse päättää lopulta omia ruokia tehdessään, että onko mauste tosiaan mennyt vanhaksi eli maistaa/haistaa sitä ensin jos ei silmämääräisesti mitään eroavaisuutta näe. Jos tulee epäilys että on tosiaan mennyt huonoksi, niin sitten heittää pois, vaikka rahan heittämistä roskiin se olisikin lopulta. Ainakin minä maidon suhteen arvioin ensin jos on jo mennyt päiväys pari päivää yli ja sitten viemäriin jos vähänkin antaa aihetta epäillä. Ravintolat ovat sitten eri asia jossa ei omalla arviolla kannata alkaa kikkailemaan, mutta siellä tuskin pääsee isommat pakkaukset vanhenemaan.

        Kuten hyvin karkea vertailuni pisti merkille, että vaikkapa primalta ostaisikin isomman pussin, niin rahallisesti maksaa suurinpiirtein saman verran. Eli jos kummassakin paikassa tuote maksaa vaikka 4e ja saat Primalta VÄHINTÄÄN 2X enemmän ja esimerkkisi mukaisesti heität siitä 1/4 (25%) pois, niin SILTI se tulee halvemmaksi:

        4e 100g mauste X, käytetään 100g.

        4e 200g mauste X, käytetään 150g (50g roskiin) eli 50g enemmän maustetta kuitenkin. Eli eurolla (50g) siis enemmän vastinetta rahalle.

        Myönnän toki etten paljoa mausteita tunne, niiden säilyvyyttä ja kuinka paljon niitä oikeasti kuluu pienissä talouksissa. Kuitenkin epäilyksen siemen minulla herää, että onko antamasi tieto varmasti totta, että niitä mausteita todellakin heitetään roskiin oikeassa elämässä "merkittäviä määriä" vai onko se myyntipuhetta? Perusteluna sellainen seikka, että varmaan KG tuotteet ovat pakattu pienempiin ILMATIIVIISIIN pusseihin, joten varmaan myös aktiiviset kotikokitkin sen tiedostavat, että säilyttävät suurempia määriä ILMATIIVIISSÄ astioissa (alkuperäinen avattu pussi suljettuna sen sisällä) ja annostelevat pienempiä määriä sitten kätevämpiin ilmatiiviisiin sirottimiin, jottei isompi alkuperäinen pussi mene niin nopeasti pilalle? Tietysti jotkut (harvat?) mausteet menee pilalle vaikka miten koittaisi niitä säilyttää ihan vain vanhuuttaan?

        >>>No siitä sinun lähettämästäsi linkistä. :)


      • 8789asdf78fdsdadf
        10+6 kirjoitti:

        >>>No siitä sinun lähettämästäsi linkistä. :)

        >>>Joo ei tietysti vastaa kysymykseen, että KAIKKI tieto pitäs olla tarjottimella, mutta kunhan kommentoin tuohon, koska tuntuu jotenkin pöllöltä, että puuttuvia tietoja ei sitten osata kysyä suoraan joltain toiminnassa olevalta hekilöltä tai vaikka suoraan firmasta. Ja ei se mun mielestä kerro yhtään mitään vm:n rehellisyydestä, jos firmat jättävät jonkun bonustaulukon "pimentoon", joka ei yleensä koske uutta jämya juuri sillä sekunnila, kun hän aloittaa.

        Todelliset sijoittajat tekevät riskianalyysiä toiminnasta että kannattaako lähteä mukaan. Heille ei kelpaa jos osa merkittävästä tiedostä jätetään pimentoon. Nimittäin nimenomaan bonukset ja provikat näyttelevät aika suurta roolia kun puhutaan että tuotteita myymällä ja uusia värväämällä saa vaivalleen palkkaa. Et varmaan tullut ajatelleeksi, että joku voisi olettaa myytävien tuotteiden provikoiden olevan vaikkapa 30%... jostain syystä. MUTTA jos sitten se bonustaulukko on "uusien sääntöjen" takia muuttunut vaikkapa VAIN 10%, niin kyllähän siinä joku voi pettyä.... kun luuli sen olevan aivan muuta ja kannattavuuslaskelmat oli tehty sen mukaan.

        Olisi siis reilumpaa, että kaikki "usein kysytty" tieto olisi jo kaikkien tiedossa... ENNENKUIN ostaa mitään aloituspakettia jos kerran jälleenmyyjäksi olisi tarkoitus ryhtyä ja saada itselleen tuloja...

        Mutta olet oikeassa, pitää osata kysyä, niin REHELLINEN firma kyllä antaa ne puuttuvat tiedot vaikkei kehtaisikaan niitä kaikkia julkisesti kertoa...


    • etsivä löytää

      Muistin muuten toisenkin, johon olen lähiaikoina törmännyt; http://www.energetix-wellness.com/fi/

      Aloituspaketteja noilla sivuilla ei enää näkynyt, jotka nekin jossain kohtaa siellä oli, sekä "Markkinointisuunnitelma", jossa oli kerrottu pääkohdat. Halvin aloitus kuitenkin oli 39€ (sillä ei kuitenkaan noussut vielä millekään aletasolle) ja pakettiin sisälty kuvastoja ja jotain muuta paperitavaraa 27€:n arvoinen koru.

      Tää on ainakin asml:n jäsen, että ei sillä kovin hämärät jauhot voi pussissaan olla.

    • Haaste täyttämättä

      Tähän mennessä ei siis ole yhtään vm firmaa, joka kertoo kaiken oleellisen jo netissä? Siis että uusi liittyjä voi rauhassa tutustua touhuun ja ymmärtää varmasti riskit mitä siihen liittyy?

      Mielestäni Kotigastronomi on kuitenkin eniten rehellisin tähän mennessä vaikka bonus/provikka taulukkoa mielellään julkisuudelta pihdataankin.

      Yllättävän vähän on haasteeseen vastattu, joten sekin jo kertoo verkostomarkkinoinnin kuvasta jotakin...

    • siinähänse

      www.oriflame.fi
      Sieltä löytyy paljonkin tietoa kyseisistä asioista, lisää löytyy www.originelli.fi
      Löytyy tuotteiden hinnat, sisällöt, liittymismaksuja kun ei ole niin sellaisista ei ole kerrottukaan.
      Toki esimerkiksi tiiminvetäjien palkkiot ovat sellaista tietoa jota ei sivuilta löydy, koska ne saa jos on kiinnostunut tiiminvetäjyydestä, Oriflame kun ei perustu siihen että haalit allesi jälleenmyyjiä vaan siihen, että myyt tuotteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      201
      2222
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      293
      1741
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      146
      1413
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      87
      1314
    5. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1157
    6. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      33
      1156
    7. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1146
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1072
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      4
      1039
    10. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      904
    Aihe