AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Speedmaster vai America

Speedmaster vai America

13 Vastausta 4 666 Lukukertaa
Kokeilin Speedmasteria, tuntui pikkucustomin jälkeen upealta! American takapenkki lienee toimivampi ja lisäkromit miellyttävät silmää, muita varusteita on kuitenkin vähemmän.

Tuntuvatko pyörät pidemmän ajokokemuksen jälkeen yhtä mukavilta?

Molemmat hienoja

Molemmat pyörät on hienoja. Itse olen ajatellut
speedmasteria, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi että olisin käynyt kokeilemassa.

Aikaisemmin minulla on ollut "muovisia kyykkypyöriä", mutta sellaista en enää hanki.

Valitettavasti tämän enempää en osaa kommentoida.

Vielä kysymyksiä

Terve,

Onko sinulla tietoa, onko speedmasterista tulossa jotakin uutta hieman nykyaikaisemmalla moottorilla varustettua mallia?
Aivan kun olisi jostakin lukenut tai kuullut em. tietoa, mutta en nyt jaksa muistaa että mistä.

Minuakin kiinnostaa

Yllätyin Speedmasterista iloisesti vasta sitä kokeiltuani, suosittelen kokeilemaan. En tunne (vielä) merkin historiaa, enkä suunnitelmia tulevista. Ellet sitten tarkoittanut Rocket-mallia, joka onkin aivan toista maata, ISO pyörä.

Speedmasterista

Terve,

Tarkoitin speedmasteria ja siihen liittyvää jotakin uudistettua painosta. Mutta itsekin olen vasta lähtökuoppia kaivelemassa tässä custom-hankinnassa, joten mitenkään varmalla pohjalla ajatukseni tietoni ei todellakaan ole.

No ei minulle tehoilla ja vuosimallilla niin väliä ole. Nyt olen ajellut uuden karhealla blackbirdillä ja ei se kyllä minun pyörältäni tunnu. Onhan sillä mukava ajella ja tehoja riittää, mutta ajo-asento ei ole rento ja jotakin muutakin puuttuu.

Haluaisin rennon letkeän pyörän, jolla voisi nätteinä kesäpäivinä käydä iltalenkillä tai ajella vaikka vaimon perässä mökille;)

Näin

minä, muoviohjuksesta vaihdoin Suzuki GSX 1400:seen, ei ole customi, mutta erittäin hyvä ns. retropyörä, en ole katunut päivääkään, tasainen lasku peruspyörään ;-))).

speedmaster

hyvä pyörä ostin kesan alussa ajettu yli viistonnia suosittelen.

Lystejä molemmat

Minä myös kävin emännän kanssa koeajamassa Speedmasterin, mutta kaupat hierastiin Americasta.. eikä kaduta. Hyvä on ollut emon istua kyydissä ja itse pidän enemmän Americasta myöskin ajettavana. Hirmutehoja ei pyörästä löydy eikä vääntöäkään ole liiaksi, mutta autot nöyryyttää mennen tullen eikä ole kortti niin höllässä kun aiemmilla kulkupeleillä.
Ajoasento Americassa on todella hyvä, tosin lyhyempi (n 165 cm) ystäväni ei ensialkuun meinannut ylettyä takajarrulle, mutta muuten passaa monen pituiselle kuljettajalle.

Itse olen ollut jopa yllättävän tyytyväinen hankintaan.. ja kyllähän se on myönnettävä, että silläkin on merkitystä kun tankissa lukee Triumph eikä esim. Honda (millään tavoin japsikustomeja moittimatta)

Ja lisärojua saa molempiin aivan yhtä paljon, katso vaikka: www.triumph.co.uk

Ohjaustanko

Minuakin miellyttää American ulkonäkö kromineen kaikkineen. Americaa en ole päässyt kokeilemaan.

Speedmasterin kapeahko ohjaustanko ja korkeammat raiserit istuivat koeajopyörässä hyvin käteen.

Onnistuuko Speedmasterin tankopalikoiden vaihto Americaan ongelmitta; mahtaako vaijerit olla molemmissa samat?

Mitä Americassa on Speedmasterin kierroslukumittarin kohdalla vakiosti, pelkkä kromilevykö?

Levyhän siinä

Joo, ei oo muuta kun suojalevy. Siihen voip tilata esim. hd-centerin kautta joko analogisen kellon tai kierroslukumittarin.
En oo absoluuttisen varma tangon vaihosta, mutta olettaisin olevan simppeli juttu ja taitaa em. liikkeestä saaha noitakin tilattuu Americaan jos jonkin mallista. Tuntuu vaan olevan aika suolaiset hinnat noilla lisävimpaimilla.

tankomarkkinat

Heissan...

Tuumaisia tankoja on maailma pullollaan. Ei välttämättä tarvii olla Triumphin oma? Eiköhän sopiva tanko löydy jos päädyt Americaan.

tangon vaihto

Kyllä sen voi aivan hyvin vaihtaa Americasta Speedmasterin tankoihin, mutta koska stongat ja myös johdot on lyhyemmät Speedmasterissa, niin johtojen kannalta se ei käy oikein hyvin toisin päin vaan teettää enemmän töitä.

Ostaako syksyllä vai keväällä

Taitaa mennä hankinta kevään puolelle.

Vai onko tiedossa erikoistarjouksia uudenkarheista syksyllä tai sitten uusien hinnankorotuksia keväällä?

Syksy

Kyllä olen huomannut että avoauto ja moottoripyörä kannattaa ostaa syksyllä. Moni haluaa pelimerkkejä talveksi tai tyhjentää varastoja. Ostajalta se vaatii pitkäjännitteisyyttä ja malttia, koska pukille pääsee vasta seuraavana kesänä.
 /   /  /  / Speedmaster vai America

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta