AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Miltä alueelta hotelli

Miltä alueelta hotelli

2 Vastausta 109 Lukukertaa
Katselin tuossa Hurghadan karttaa ja huomasin, että alueina siellä on El Dahar eli downtown, Sekkala ja hotelleja on myös kun lähdetään sekkalasta makadi bayhin. Mille alueelle kannattaa majoittua ?
Miten nämä alueet eroavat toisisitaan ?
Missä on hyvät ruokapaikat ja esim., kiinteähintaisia ostospaikkoja ?
makadi bay ymmärtääkseni on rakennettu ja aidattu alue, golffareiden suosima.
downtown ja sekkala ovat sitä vanhaa paikallisten asuttamaa,jonne rakennettu hotelleja turisteille, villa road on hieno ja iso alue hotelleineen. ruokkapaikkoja löytyy joka paikasta - edullisia ja kiinteä hintaisia 30-70 egypt. puntaa tais mennä minulla juoman kera (iso olut).
Jos haluatte VILKASTA elämää, terasseineen, turisteineen ja paikallisineen niin ehdottomasti: SAKKALA (Kirjoitetaan näin ja lausutaan Sakkaala! Noi suomalaiset matkatoimistot sekkaloi :)
Edullisimmat hinnat, kävelymatka lähes joka paikkaan, paaaljon ravintoloita sekä myös upea, kansainvälinen New Marina ravintoloineen, terasseineen kävelymatkan päässä.
Viime viikkolla New Hurghadan puolella olleet valittelivat eilen lentokentällä, ettei siellä näkynyt "ristinsielua"...ja siitä kun vaan etelämmäs mennään, niin kaikki on kalliita AI-hotelleita, joissa ihmiset pysyttelevät vain hotellin alueilla. Kaupat ympärillä vähäisiä ja kalliita.
Sakkalasta pääsee taxilla El Daharin (kaupunki) ostosbasaareille KYMPILLÄ (1,3€), jos sopii hinnan etukäteen ja varaa tasarahan. Hinta on aina koko taxilta, ei per hlö! Sakkalan sisällä taxi maksaa vain 5 Puntaa = 70 centtiä...
 /   /  /  /  / Miltä alueelta hotelli

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta