Sossu pyytää Veikkauksen tiliotetta

köyhä lottoaja

Onko sossulla oikeutta pyytää Veikkauksen pelitilin tiliotetta? Eihän se mikään pankki ole vaikka siellä nyt muutama kymppi pyörisikin seuraavan viion lottoa varten.

26

4768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :DDD

      viikon lottoon riittää 1 euro, kuka sen enempää veikkaukselle lahjoittaa. :D

    • Petu...

      Kyllä. Sossulla on oikeus saada kaikki toimeentulotuen hakijaa koskevat tiedot joilla on tai saattaisi olla merkitystä toimeentulotukea laskettaessa.

      • parasiitti123

        ei ole.veikkaustili on ihan yksityinen,vai meinaatko,että haluavat laskea 7 vuoden voitetut ja hävityt rahat?p.s.maksaako sossu sitten veikkaukseen menetetyt eurotkin.


    • 5656

      mitäs pidät mitään 'tilejä' veikkauksessa... vie ja hae rahasi käteisenä .

    • Näin se vaan menee

      Samoten muuten kannattaa muistaa, että myös S-etukortti on nykyään pankkikortti ja näin ollen saatat olla myös S-pankin asiakas.... joten S-pankin tiliotteet pitää toimittaa ja näin ollen S-bonukset onkin sitten tuloja.....

    • nousee Kojo sullakin

      Ei minulla sitä 10-30 euron vuotuista bonusta ylijäämähyvitystä ym. otettu tulona huomioon. S-pankin tiliotteet kyllä piti toimittaa kuukausittain (bonusta 1 - 1,5e/kk), joten päätin sitten lopettaa koko S-tilin.

      Ei ole täysin kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatteen mukaista, jos tämä kaupan bonusasiakin on korkeemmas käres, katsotaanko ne tuloksi vai ei.

      Oikeusministerin (bättre folk) ympäripyöreä vastaus Kike Elomaan eduskuntakyselyyn:

      "Vastauksena kysymykseen esitän seuraavaa:

      Toimeentulotuki on sosiaalihuoltoon kuuluva viimesijainen taloudellinen tukimuoto. Toimeentulotuesta annetun lain mukaan jokaisella on oikeus saada toimeentulotukea, jos hän on tuen tarpeessa eikä voi saada toimeentuloa ansiotyöllään, yrittäjätoiminnallaan, toimeentuloa turvaavien muiden etuuksien avulla, muista tuloista tai varoistaan, häneen nähden elatusvelvollisen henkilön huolenpidolla tai muulla tavalla. Lain 6 §:n mukaan tuen määrä on toimeentulotukilaissa määriteltyjen menojen sekä käytettävissä olevien tulojen ja varojen erotus.

      Toimeentulotuessa huomioon otettavista tuloista säädetään lain 11 §:ssä. Tämän säännöksen mukaan toimeentulotuen suuruutta määrättäessä tuloina otetaan huomioon henkilön tai perheen käytettävissä olevat tulot joitakin lainkohdassa erikseen mainittuja sosiaalisia etuuksia, vähäisiksi katsottavia tuloja ja niin sanottua etuoikeutettua ansiotuloa lukuun ottamatta. Toimeentulotukilain 12 §:n mukaan myös varallisuus otetaan huomioon lukuun ottamatta muun muassa henkilön tai perheen käytössä olevaa vakinaista asuntoa ja tarpeellista asuinirtaimistoa sekä tarpeellisia työ- ja opiskeluvälineitä sekä muita varoja, joiden katsotaan olevan tarpeen jatkuvan toimeentulon turvaamiseksi.

      Laki toimeentulotuesta antaa toimeentulotuen myöntäjälle siten myös harkintavaltaa. Kyse on kussakin tapauksessa tapahtuvasta laintulkinnasta. Sosiaali- ja terveysministeriö on ilmoittanut, ettei sen tietoon ole tullut seikkoja, joista voisi päätellä, että ostopalautusbonuksen huomioon ottaminen toimeentulotuessa olisi yleistä tai että asiaan liittyisi erityisiä ongelmia. Toimeentulotuen hakijalla on aina mahdollisuus hakea muutosta saamaansa päätökseen tekemällä määräajassa oikaisuvaatimus. Oikaisuvaatimukseen annetusta päätöksestä on edelleen mahdollista hakea muutosta valittamalla hallinto-oikeuteen."
      http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_392_2012_p.shtml

    • köyhä lottoaja

      Joo, tästä tuleekin hauskaa. Voitin muutaman kympin, jonka lottosin sitten uudestaan. Sossusta tulee varmaan päätös, että voitto olisi pitänyt heti nostaa ja se katsotaan tuloksi. Pelaamme myös vanhan äitini kanssa pelitililläni bingoa, koska hän ei halua avata omaa tiliä. Nekin rahat katsotaan varmaan tuloksi.

      • Petu...

        Sitten vaan valitusta.

        Huomioon kun saa ottaa kaikki tulot, mutta tulon hankkimisesta aiheutuneet menot pitää tuloista ensin vähentää.

        Paljonko olet käyttänyt rahapeleihin rahaa jotta olet saanut tuon pienen voiton?

        http://www.valtakunta.fi


    • Nettikirppikset

      Tässä on oikeasti pieni dilemma, kun on tullut mietittyä monenmoisen tavaran kauppaamista nettipalstoilla. Maksut tietenkin tilisiirtona ja nehän katsotaan sitten tuloksi... perhana.

      • nyt en hoksaa.

        eiks ne kirppismyynnistä saadut rahat sitten ole tuloa? mitä ne on?


      • Hanurista..
        nyt en hoksaa. kirjoitti:

        eiks ne kirppismyynnistä saadut rahat sitten ole tuloa? mitä ne on?

        No onhan ne yhtälailla kuin nuo veikkaus/lottovoitotkin... paskamaista siinä vaan on se, että oot ensin ostanut sillä perusnormilla itselles tarpeellista kamaa, sitten myyt ne pois, niin yhtäkkiä se aikaisemmin maksettu tt-tuki onkin tuloa...


      • jep jpe
        nyt en hoksaa. kirjoitti:

        eiks ne kirppismyynnistä saadut rahat sitten ole tuloa? mitä ne on?

        Itse nykyään heitän kaiken kaatopaikalle. Turhaa on myydä vanhat tavarat huutonetissä, kun sossu kuitenkin vie kaikkia rahat...

        Verkostakaan, ei kannata tilata mitään, tilasin hobbyhallista takin, mutta se sitten ei sopinutkaan, palautin tavaran, hobbyhall palautti rahani tililleni, mutta sossu katsoi senkin tuloiksi ja vähensi seuraavan kuun tt-tuesta.


      • hh
        jep jpe kirjoitti:

        Itse nykyään heitän kaiken kaatopaikalle. Turhaa on myydä vanhat tavarat huutonetissä, kun sossu kuitenkin vie kaikkia rahat...

        Verkostakaan, ei kannata tilata mitään, tilasin hobbyhallista takin, mutta se sitten ei sopinutkaan, palautin tavaran, hobbyhall palautti rahani tililleni, mutta sossu katsoi senkin tuloiksi ja vähensi seuraavan kuun tt-tuesta.

        Ei hyvät hyssykät. Onko sulla ketään tuttua, jonka tilille ne rahat voisivat tulla?


    • Näin meillä

      Onko kukaan muu ikinä erehtynyt hakemaan kulkiessaan jollekin sukulaiselle/kaverille jotain tavaraa, tms ja saanut sen ostamista varten rahaa suoraan tilille? Näin kävi esimerkiksi äidille parvekekalusteita hakiessa, äiti siirsi kalusterahat tilille, että sain ne kaupasta ulos ja hupsista, nepäs olikin seuraavassa laskelmassa tuloina...

    • köyhä lottoaja

      Juu, noin käy helposti. Mukaan vaan kuitti kalusteista ja äidin allekirjoittama vakuutus, jossa todistaa että " siirsin rahat tilille, että tyttäreni käy hakemassa ne kaupasta ja maksaa ne siellä. Lisäksi mielellään vielä kuva, jossa kalusteet nököttää parvekkeella..." En siis ollenkaan vitsaile, näin se menee. Sossu ei usko yhtään mitään, jos et pysty sitä useammalla paperilla todistamaan.

      Naurettavaa touhua. Kyse on kuitenkin niin pienistä summista, mitä sossusta tulee ja ihmisiä kiusataan älyttämyyksillä.

    • aktiv kapitaal

      Suomalanen voittaa aina..

    • kaikkilasketaan?

      Joillakin paikkakunnilla pikavipitkin lasketaan tuloiksi. Eräällä perheelle
      kaikki laskut kasautuivat samalle kuukaudelle, niin kuin joskus käy kaikille
      ja he joutuivat turvautumaan 300 euron pikavippiin, että lapset saa
      ruokaa. Se vippi katsottiin seuraavassa kuussa tuloiksi ja vähennettiin
      perheen toimeentulotukilaskelmassa.
      Kaikki, mikä tulee tilille "tuloina", vaikka olisi myynyt vanhan polkupyörän,
      vaikuttaa joillakin paikkakunnilla toimeentulotukilaskelmaan, sitä
      pienentäen. Jos myy jotain, niin kannattaa myydä vain käteiselle.
      Kirpputoripöydän tuototkin tilitetään yleensä pöydänvuokraajan
      tilille, kirpparitoimintaakaan ei siis kannata harrastaa, koska tiliotteessa
      näkyy plussana/tuloina se vanhojen romppeiden myynti.

    • naminuu

      mä olen jo hankkinut tänävuonna yli 7500e pitkävedolla ja kukaan ei oo kyselly yhtään mitään, mutta teen vain käteis juttuja.

    • Missä tasa-arvo?

      Seuraava kysymys kuuluukin, että rikkooko Veikkauksen tiliotteiden vaatiminen tasa-arvolakia? Suomessa on monta kolkkaa, jossa ei ole minkäänlaista Veikkauksen pistettä, eli et voi pelata niitä pelejä käteisellä ja siten netota pelivoittoja "ilman että ne lasketaan tuloksi", kun taas suurimmalla osalla suomalaisista tuo on täysin mahdollista.....

    • 55442233

      lähes joka kolkassa on kioski tai lähikauppa jossa voi pelata.

      • köyhä1111

        Maaseudulla ei ole....


    • kyttäävät stana

      Veikkauksen pelit pelataan ilman korttia!! Voitot nostetaan käteisenä jne.Kioskeilta saa 200e asti ja sekin on hemmetin hyvä voitto jo osuu tt-tukiasiakkaan kohdalle.

      ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ VEIKKAUS KORTTIA!

      • Pelitili riittää

        Ei sitä korttia edes tarvitse käyttää kun pelaa netin kautta. Ei niitä mahdollisia voittoja tosin voi sieltä koskaan siirtää tililleen, että sen suhteen täysin typerää edes pelata netin kautta. Jollakinhan voi olla siellä roikkumassa vaikka kuinka paljon voittoja joita ei käytännössä voi lunastaa niin kauan kun on sossun asiakas.


    • Bettor

      Ulkomaille pitää pelata ja vaikka Skrill depot ja nostot ei tiedä sossun täti mitään :DD.

    • näin on

      Miksiköhän sossu ei usko asiakkaitaa. Tälläkin palstalla kehutaan miten ollaan sossua kusetettu....
      En uskoisi minäkään.

    • jydjjdf

      Mitä ne luotot sitten on muuta kun ihmisen kusetusta, täyttä vedätystä. Omaa rahaa joo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3757
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      96
      3407
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2468
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1555
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      85
      1427
    Aihe