Olavi Syväntö; Tervehdys Israelista !

Mohikaani_27

* Hän kirjoittaa, mm:ssa, näin: " on hämmstyttävää, kuinka Raamattu ennakoi tilanteita, joiden keskellä me elämme täällä. He asuvat Israelissa.
* lainattu osaksi "Ristin Kansan" pääkirjoituksesta. Suorat sitaatit erotettu lainausmerkein.

* Asia on niin ajankohtainen kaikilta osin, kun Raamattua luemme Israelia koskevista ennustuksista. Syyria Israelin rajalla, on täydessä sodassa "ITSENSÄ kanssa"! Turkki hioo miekkojaan Syyriaa kohtaan. Ja pian tehdään Israelista syntipukki, ja hyökkäys Israeliin on vaan ajankysymys !

* " Psal. 83: on israelille ajankohtainen tänään. " Heillä on kavalt hankkeet sinun kansaasi vastaan. Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin, ettei Israelin nimeä enää muisteta. He tekevät liiton sinua vastaan."

* OS. elää lähellä sitä, mitä Israelissa tapahtuu, niin kuin mediakin on lähes pitkiä taukoja pitämättä ollut tietoinen siitä, että Iran valmistelee ydinasetta, ja vain siksi, että voisi tuhota Israelin. Syväntö jatkaa; "Iran tukee niitä terroriryhmiä, jotka pommittavat mm. Gazaa sinkoraketeillaan, samoin Syyriassa on näitä sinkojoukkoja ja nyt myös Egyptissä.Nyt tilanne on sota alttiimpi kuin -67 sodan aikana, kun Egypti ja Syyria liittoutuivat hyökkäämään Israeliin kimppuun venäläisin asein."

* Syväntö: "Kun arabit nousevat Israelia vastaan, he nousevat samalla Jumalaa vastaan, hänen sanaansa ja lupauksiaan vastaan, jotka nyt ovat alkaneet rutosti toteuta Israelin kohdalla. Jumala tuomitsee myös Israelin, mutta ei riko liittoaan heidän kanssaan eikä hylkää heitä kansana."

* KTS, ja muut Israelin vihaajat, ottaisitte asiantutijan, "Syvännön", neuvosta vaarin, ja kiroamisen sijaan, alkakaa siunat Israelia, koko sydämestänne.

* OS: Jatkaa; "Saa-tana vihaa edelleen Israelia, ja haluaa hävittää heidät olemasta kansa. Se on nostanut Israelia vastaan kaikki muslimimaat " KTS:n -Mohikaanin huom." Israelilta on yritetty kieltää oiekus puollustaa itseään ja suojella siviileitään raketeilta, joita jatkuvasti ammutaan Gazasta."

* " Israelin kohteina ei ole siviilit vaan nämä Gazan raketti miehet, mutta vastaiskuissa on myös kuollut ja haavoittunut siviilejä Sitä siellä halutaankin,että näin saataisiin Israel syylliseksi sotarikoksiin Israel ei yritä murhata gazalaisia arabisiviilejä, ei lapsia eikä aikuisia vaan yrittää suojella aluettaan ja lapsiaan Gazan raketteja vastaan, jotka on suunnattu niemomaan Israelin siviilejä vastaan."

* Psal. 86. On rukous Psalmi. "Psal 87 vakuuttaa, että Pyhille vuorille perustamaansa kaupunkia, Siionin portteja, Herra rakastaa enemmän kuin Jaakobin kaikkia muita asuinsijoja." Ja sitä SIIONIA hän itse vahvana pitää"!

* Rukoillaan siis hartaasti ja sydämestämme rauhaa Israelille ja Jerusalemille. Varjelusta, kun pahain parvi uhkaa Israelia. = Lähes kaikki arabimaat.

46

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koleerikko

      Syyria harjoittaa pahinta terroria omaa kansaansa vastaan. Onko maa sitten sisällisodassa vaiko johdon taholta tulevassa hirmuvallassa. Iran ja Turkki ovat kumppanuksia. Heidän periaate; Turkista litra vettä Iraniin ja Iranista litra öljyä takaisin. Öljy näyttelee yhä suurempaa osaa. Viha valtioilla Israelia vastaan kiristyy kiristymistään. Tuohon vihaan yhtyvät tulevaisuudessa myös Suomen päättäjät.
      Kuitenkin itse siunaan Israelia joka päivä.

      Ps. Syvännöillä on paljon asiatietoa Israelin asioista. Kuitenkaan heidän Raamatun käännöksiä en pidä luotettavina.

      • Raamattu Kansalle-teos on tosiaan lipsunut aika kaus jopa Lutherinkin versiosta.


      • oma Raamattu on
        Pe.ku kirjoitti:

        Raamattu Kansalle-teos on tosiaan lipsunut aika kaus jopa Lutherinkin versiosta.

        meidän 33/38 on yleensä riittävän Sanatarkka ja koivuniemen hakukone on mielestäni tosinäppärä, mutta itselläni on Saarnavaarin paranneltupainos
        josta olen saanut tärkeitä lisätietoja.

        ihminen kääntää aina omasta taustastaan lähtien ja valitsee joko täysin tietoisesti tai ainakin alitajuisesti sen vaihtoehdon joka sopii omaksumaansa oppiin ja

        näin on selvästi käynyt myös "kansanRaamatun" kohdalla josta tuli helluntaisrk:n omaRaamattu koska Mirja ja Halvor olivat sen kääntämisessä ilmeisesti päätekijöinä joten vaihtoehdoista on valittu ne jotka sopivat hellareille, mikä on inhimillistä ja luonnollista sillä kaikki mitä ihminen tekee on epätäydellistä vaikka ollaan uudestisyntyneitä ja Pyhän Hengen hallinnassa, mutta vain osittain ja hetkittäin, valitettavasti tämä on vielä totuus meistäkin.


      • !!!!!!.

        Syvännöllä ei kaikki opetukset uskottavaa mitä tulee Jeesuksen toiseen tulemukseen.


      • Pe.ku kirjoitti:

        Raamattu Kansalle-teos on tosiaan lipsunut aika kaus jopa Lutherinkin versiosta.

        * Olet sinä peku lystikäs :) Ja sinkö olet pätevä arvostelemaan mikä Raamattu on lipsunut ja minne ja koska ja miten? Luulenpa, ettet ole edes lukenut Raamattu kansalle Raamattua ollenkaan, ehkä selaillut , jos sitäkään, ethän edes omista koko Raamattua, saati, että olisit lukenut !

        * Ymmärrän kyllä, että nautit provojen kirjoittelusta, ja saat ärsyttää uskovaisia tyhmillä ja tietämättömillä "vitseilläsi !"


      • 1234567...
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Olet sinä peku lystikäs :) Ja sinkö olet pätevä arvostelemaan mikä Raamattu on lipsunut ja minne ja koska ja miten? Luulenpa, ettet ole edes lukenut Raamattu kansalle Raamattua ollenkaan, ehkä selaillut , jos sitäkään, ethän edes omista koko Raamattua, saati, että olisit lukenut !

        * Ymmärrän kyllä, että nautit provojen kirjoittelusta, ja saat ärsyttää uskovaisia tyhmillä ja tietämättömillä "vitseilläsi !"

        Vaikka Mohikaani on tutkinut Raamatun sanaa, niin peite on vaan Mohikaanin silmillä monessa kohden esim. mitä sapattiin tulee, niin paksu on peite silmillä.
        Aika olisi jo heittää peite pois !


    • Aloituksessa näkyi hyvin se päättömyys, kun raamatulla ryhdytään selittelemään maailmanpoliittista tilannetta.

      Ja jälleen kerran esille nousee maailmanlopun sepustukset. Ryhtykääpä rakentamaan korsuja siltä varalta jos Jeesus ei tulekaan sovittuna aikana.

      • Tarut Jeesuksen tulemisestahan saivat alunperin alkunsa Roomalaisten alaisuudessa olemisen kapinoinnista, joka johti piiritykseen ja Jerusalemin tuhoon.


      • MARAN ATA !

        nyt näköjään eletään aivan viimeisiä päiviä sillä pilkkaajia on havaittu useampia

        2.Pietarin kirje:
        3:1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,
        3:2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.

        3:3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee

        pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan

        3:4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä

        asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
        3:5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        3:6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

        3:7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt

        jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

        3:8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

        3:9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä

        viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että

        kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

        3:10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

        3:11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,

        3:12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

        3:13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.

        3:14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;

        3:15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;

        3:16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä

        asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja

        vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

        3:17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne,

        ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta

        lujalta pohjaltanne, KALLIOPOHJA=JUMALAN SANA=VT UT=KRISTUS

        3:18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään. AMEN

        Tule Herra Jeesus, Tule ja Lopeta tämän maailman kaaos ja kärsimys ja Nouda Omasi Taivaan Täydellisyyteen ja Ikuiseen Iloon. Tule Herra Jeesus !


      • 1234567...
        MARAN ATA ! kirjoitti:

        nyt näköjään eletään aivan viimeisiä päiviä sillä pilkkaajia on havaittu useampia

        2.Pietarin kirje:
        3:1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,
        3:2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.

        3:3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee

        pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan

        3:4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä

        asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
        3:5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        3:6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

        3:7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt

        jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

        3:8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

        3:9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä

        viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että

        kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

        3:10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

        3:11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,

        3:12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

        3:13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.

        3:14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;

        3:15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;

        3:16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä

        asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja

        vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

        3:17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne,

        ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta

        lujalta pohjaltanne, KALLIOPOHJA=JUMALAN SANA=VT UT=KRISTUS

        3:18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään. AMEN

        Tule Herra Jeesus, Tule ja Lopeta tämän maailman kaaos ja kärsimys ja Nouda Omasi Taivaan Täydellisyyteen ja Ikuiseen Iloon. Tule Herra Jeesus !

        Maran Ata. . . Raamatut vuosilta 1642 ja 1903.
        2.Piet.3:11. Että kaikkein näiden pitää katooman, minkäkaltaiset teidän tulee silloin olla pyhissä menoissa ja jumalisuudessa.
        12. NIIN ETTÄ ODOTATTE JA IKÄVÖITSETTE JUMALAN PÄIVÄN TULEMISTA, jona taivaat tulesta raukeevat ja elementit palavuudesta sulavat.

        Ihminen ei voi jouduttaa Jumalan päivän tulemista, sillä Jumala on määrännyt ja säätänyt sen päivän jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan.
        Vain Jumala voi lyhentää päiviä, ei ihminen. Ihminen voi ainoastaan julistaa evankeliumia kaikkeen maailmaan ja valmistautua tulevaan Herran päivään.

        Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät että heidän voimansa elämän puussa olisi ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.


    • Syväntö ennustaa sitä ja tätä, Mohikaanin ja ex Simpsonnin laittaessa vauhtia.

      Syvännön ennustama tempauskin jäi tulematta.
      Olavi Syvännön mielestä vihan aika piti alkaa 2011, ja tempaushan pitäisi olla ennen sitä.

      Matt. 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

      • tunturin kuiskaus

        Miksi sinä peku suutuit kun poikasi otti uskovien kasteen liittyen paikalliseen helluntaiseurakuntaan? Haluatko tietää mikä sinut kavalsi? Petturi on usein juuri siellä missä sen ei oleta olevan .....................


      • ku.pe
        tunturin kuiskaus kirjoitti:

        Miksi sinä peku suutuit kun poikasi otti uskovien kasteen liittyen paikalliseen helluntaiseurakuntaan? Haluatko tietää mikä sinut kavalsi? Petturi on usein juuri siellä missä sen ei oleta olevan .....................

        Näinkö on? Ja minäkö olen aina ollut vakuuttunut kyseisen Pe.kun kirjoituksista, että hän on vasta aikuisuuden kynnyksellä. Sen verran lapsellisia ja keskenkasvuisen kirjoittajan oloisia ovat hänen kyhäelmänsä olleet. Onkohan kenelläkään muulla sama käsitys.


      • jotapu
        tunturin kuiskaus kirjoitti:

        Miksi sinä peku suutuit kun poikasi otti uskovien kasteen liittyen paikalliseen helluntaiseurakuntaan? Haluatko tietää mikä sinut kavalsi? Petturi on usein juuri siellä missä sen ei oleta olevan .....................

        Onko sulla muuten tarkempaakin tietoa tuon öykkärin taustoista.?


      • Eräs palstalainen
        jotapu kirjoitti:

        Onko sulla muuten tarkempaakin tietoa tuon öykkärin taustoista.?

        Et ole kovin älykäs ja sivistynyt kun utelet toisten henk.kohtaisia asioita.


      • pujota
        Eräs palstalainen kirjoitti:

        Et ole kovin älykäs ja sivistynyt kun utelet toisten henk.kohtaisia asioita.

        Samantekevää, mitä sinä ajattelet sivistyksestä ja toisten älykkyydestä. Mielenkiintoistahan tämä on. Mikäli "tunturin kuiskauksen" tietämys pitää paikkansa, niin pe.ku saa vaan sitä, mitä on kylvänytkin. "Hiljaiseksihan" tuo näytti miekkosen vieneen. Luikki varmaan häntä koipien välissä karkuun ja korvat luimussa.


      • Äkkilähtö ?
        pujota kirjoitti:

        Samantekevää, mitä sinä ajattelet sivistyksestä ja toisten älykkyydestä. Mielenkiintoistahan tämä on. Mikäli "tunturin kuiskauksen" tietämys pitää paikkansa, niin pe.ku saa vaan sitä, mitä on kylvänytkin. "Hiljaiseksihan" tuo näytti miekkosen vieneen. Luikki varmaan häntä koipien välissä karkuun ja korvat luimussa.

        Psalmit:
        1:1 Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat,


        Sananlaskut:
        29:8 Pilkkaajat kaupungin villitsevät, mutta viisaat hillitsevät vihan.


        Jesaja:
        28:14 Sentähden kuulkaa Herran sana, te pilkkaajat, te jotka hallitsette tätä kansaa Jerusalemissa.

        29:20 Sillä väkivaltaisista on tullut loppu, pilkkaajat ovat hävinneet, ja kaikki vääryyteen valppaat ovat tuhotut,


        1.Korinttolaiskirje:
        6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.


      • 1234567...
        tunturin kuiskaus kirjoitti:

        Miksi sinä peku suutuit kun poikasi otti uskovien kasteen liittyen paikalliseen helluntaiseurakuntaan? Haluatko tietää mikä sinut kavalsi? Petturi on usein juuri siellä missä sen ei oleta olevan .....................

        tunturin kiusaus. . Toivotaan että pekun poikakin löytäisi totuuden ja tutustuisi kolmannen enkelin varoitussanomaan.


    • Sekopäisten höpinää

      Hihhuleilla menee aina överiksi tuon Israelin kanssa. Syyriassa on sotatila oman kansan keskuudessa, eikä ne ole menossa Israeliin.
      Iranilla ei ole ollut ydinase hankkeita eikä tarkoitusta hyökätä Israeliin. Ainoastaan siinä tapauksessa jos Israel ja Amerikka kimpassa päättävät valloittaa Iranin ryöstääkseen sen öljyvarat, saa Israel Iranin ja muutaman muunkin maan vastaansa. Siksipä he eivät ole uskaltaneet sinne hyökätä vaan tekevät kaikkensa lietsoakseen vihaa Irania kohtaan jotta tämä hyökkäisi Israeliin ja saisi syyt niskoillensa.
      Olavi Syväntö ei selvästikään ole normaali eikä kukaan muukaan joka sotkee näihin asioihin joitakin ennusteluja tai ennustuksia.

      • to..

        Syvännön jutut ovat mitä ovat,mutta tasoltaan vastaavaa höpinää on sekin että Israel hyökkäisi Iraniin valloittaaksen sen ,miten se sen voisi valloittaa tai ryöstää öljyvarat?

        Iranin pappishallinto sen sijaan on uhkaillut Israelia ja on uudestaan ja uudestaan ilmoittanut ettei Israelilla ole oikeutta olla olemassa. Israel ei ole esittänyt vastaavaa Iranista.Iran onmyös maailman johtavia antisemitistisen ja Israel-vastaisen propagandan levittäjiä.Iranin johdon mukaan holokaustkin on juutalaisten keksintöä.

        Irankin kyllä halutessaan palveluksia Israelilta pitää pienempää suuta : Khomeinin sairastuessa hoitava lääkäri pyydettiin Israelista ja kun Iran pelkäsi Husseinia -maat olivat sodassakin - Iran antoi tiedustelutiedot joiden varassa Israelin ilmavoimat voivat tuhota Irakin ydinmaterialia tuottavan laitoksen .Iran pelkäsi Irakin mahdollisesti valmistamaa ydinasetta ehkä vielä enemmän kuin Israel. Ja syystä.

        Todella vahinko että Iranin kaltainen vanha kulttuurikansa jolla on kautta historian ollut hyvät yhteydet juutalaisiin ja juutalaisuuteen on on omaa kansaakin sortavan pappishallinnon alla.


      • 33
        to.. kirjoitti:

        Syvännön jutut ovat mitä ovat,mutta tasoltaan vastaavaa höpinää on sekin että Israel hyökkäisi Iraniin valloittaaksen sen ,miten se sen voisi valloittaa tai ryöstää öljyvarat?

        Iranin pappishallinto sen sijaan on uhkaillut Israelia ja on uudestaan ja uudestaan ilmoittanut ettei Israelilla ole oikeutta olla olemassa. Israel ei ole esittänyt vastaavaa Iranista.Iran onmyös maailman johtavia antisemitistisen ja Israel-vastaisen propagandan levittäjiä.Iranin johdon mukaan holokaustkin on juutalaisten keksintöä.

        Irankin kyllä halutessaan palveluksia Israelilta pitää pienempää suuta : Khomeinin sairastuessa hoitava lääkäri pyydettiin Israelista ja kun Iran pelkäsi Husseinia -maat olivat sodassakin - Iran antoi tiedustelutiedot joiden varassa Israelin ilmavoimat voivat tuhota Irakin ydinmaterialia tuottavan laitoksen .Iran pelkäsi Irakin mahdollisesti valmistamaa ydinasetta ehkä vielä enemmän kuin Israel. Ja syystä.

        Todella vahinko että Iranin kaltainen vanha kulttuurikansa jolla on kautta historian ollut hyvät yhteydet juutalaisiin ja juutalaisuuteen on on omaa kansaakin sortavan pappishallinnon alla.

        Oliko Irakilla ydinaseita. Samanlaista sutkin hommaa ja sodanlietsontaa kuin mitä Israel nyt harrastaa Irania kohtaan.


      • Iran on uhka
        33 kirjoitti:

        Oliko Irakilla ydinaseita. Samanlaista sutkin hommaa ja sodanlietsontaa kuin mitä Israel nyt harrastaa Irania kohtaan.

        Eiköhän pian Iranilla ole se ydinase. Tai sitten sen valmistaminen tuhotaan.


      • to..
        33 kirjoitti:

        Oliko Irakilla ydinaseita. Samanlaista sutkin hommaa ja sodanlietsontaa kuin mitä Israel nyt harrastaa Irania kohtaan.

        Ei ollut ydinaseita , mutta molemmat Israel ja Iran pelkäsivät että se saisi. Ilman reaktorin tuhoa olisi ehkä saanutkin, Iran menetti puoli miljoonaa miestä Irakin hyökkäyksessä ja Saddamin ydinaseen primäärikohde olisi ollut Iran, jonka sen hyvin ymmärsi.

        Iran on harrastanut vihanlietsontaa Israelia ja juutalaisia vastaan yleensäkin siitä asti kun maahan tuli pappishallinto, vain muutamat ajat jolloin Iran on tarvinnut israelia, Iranin klerikaalit ovat olleet hiljempaa.


      • 23
        to.. kirjoitti:

        Ei ollut ydinaseita , mutta molemmat Israel ja Iran pelkäsivät että se saisi. Ilman reaktorin tuhoa olisi ehkä saanutkin, Iran menetti puoli miljoonaa miestä Irakin hyökkäyksessä ja Saddamin ydinaseen primäärikohde olisi ollut Iran, jonka sen hyvin ymmärsi.

        Iran on harrastanut vihanlietsontaa Israelia ja juutalaisia vastaan yleensäkin siitä asti kun maahan tuli pappishallinto, vain muutamat ajat jolloin Iran on tarvinnut israelia, Iranin klerikaalit ovat olleet hiljempaa.

        Näistä maista vain israelilla ja Amerikkalaisilla on ydinase. Eiköhän se kerrokkin kaiken.


      • 23 kirjoitti:

        Näistä maista vain israelilla ja Amerikkalaisilla on ydinase. Eiköhän se kerrokkin kaiken.

        * Palestiinan uusin syyteversio Israelia kohtaan on tänään se, että Arafat myrkytettiin uraanilla Israelin toimesta. Nyt he nostavat Assarin jäänteet haudasta, ja jos niistä löytynee uraania, on Israel taas , ehkä koko arabimaiden saartama, ja siihen kirjoitusten mukaan yhtyy lähes koko muu maailma, ja kun tiedämme suomi-ulkoministerin-vakaumuksen. on Suomikin siinä mukana.

        * Tosiasiassahan palestiinalaiset ovat itse myrkyttäneet johtajansa, nyt siitä saadaan viha ja syyttely Israelia kohtaan. Niinpä eilen pelastiinan johtomies jo päättelikin, että Israel on Arafatin myrktykisen takana, ja löytyyhän sitä, jos ei niin sitä pannaan löytymään. Onhan tiedossa jo entisestään se, että he tapattavat omiaan ja syy Israelin päälle, että saavat maailman kansojen huomion ja "säälin"! Niin on myös tämä jasserin uraani jupakka nostettu maailman tietoisuuteen, jolla tullaan hyökkäämään rajusti Israelia vastaan ja vaaditaan sen lopettamista ja erotetuksi YK:ta !

        * Miksiköhän ei Jasserin kuoleman aikaan asiaa tutkittu ollenkaan, vaikka tiedettiin hänen kuoleen tuntemattoman myrkyn vaitukseen? Se salattiin, nyt se on otettu aseeksi Israelia vastaan.

        * Muuten, Raamatun mukaanhan maailman politiikka on aina mennyt, ja menee loppuun asti. Israelin valtion perustamisesta asti, jo Abrahamin ajoilta, ja viimeksi 1948 kun juutalaisvaltio oli todellisuutta, siitä saakka se on ollut arabien vainoma, jonka jasser lupas pyyhkiä Välimerreen pois lähi-idän kartalta. Mutta siellä se vaan on edelleen ja pysyy. Monien vielä tulevien tapahtumien kautta Israel kohotetaan maailman pääkaupungiksi. Niin kuin Jesaja sanoo, Israel on oleva päänä, ei enää häntänä maailman kansojen joukossa"!. Jumala siunatkoon Israelia, valittua kansaansa !


      • 10
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Palestiinan uusin syyteversio Israelia kohtaan on tänään se, että Arafat myrkytettiin uraanilla Israelin toimesta. Nyt he nostavat Assarin jäänteet haudasta, ja jos niistä löytynee uraania, on Israel taas , ehkä koko arabimaiden saartama, ja siihen kirjoitusten mukaan yhtyy lähes koko muu maailma, ja kun tiedämme suomi-ulkoministerin-vakaumuksen. on Suomikin siinä mukana.

        * Tosiasiassahan palestiinalaiset ovat itse myrkyttäneet johtajansa, nyt siitä saadaan viha ja syyttely Israelia kohtaan. Niinpä eilen pelastiinan johtomies jo päättelikin, että Israel on Arafatin myrktykisen takana, ja löytyyhän sitä, jos ei niin sitä pannaan löytymään. Onhan tiedossa jo entisestään se, että he tapattavat omiaan ja syy Israelin päälle, että saavat maailman kansojen huomion ja "säälin"! Niin on myös tämä jasserin uraani jupakka nostettu maailman tietoisuuteen, jolla tullaan hyökkäämään rajusti Israelia vastaan ja vaaditaan sen lopettamista ja erotetuksi YK:ta !

        * Miksiköhän ei Jasserin kuoleman aikaan asiaa tutkittu ollenkaan, vaikka tiedettiin hänen kuoleen tuntemattoman myrkyn vaitukseen? Se salattiin, nyt se on otettu aseeksi Israelia vastaan.

        * Muuten, Raamatun mukaanhan maailman politiikka on aina mennyt, ja menee loppuun asti. Israelin valtion perustamisesta asti, jo Abrahamin ajoilta, ja viimeksi 1948 kun juutalaisvaltio oli todellisuutta, siitä saakka se on ollut arabien vainoma, jonka jasser lupas pyyhkiä Välimerreen pois lähi-idän kartalta. Mutta siellä se vaan on edelleen ja pysyy. Monien vielä tulevien tapahtumien kautta Israel kohotetaan maailman pääkaupungiksi. Niin kuin Jesaja sanoo, Israel on oleva päänä, ei enää häntänä maailman kansojen joukossa"!. Jumala siunatkoon Israelia, valittua kansaansa !

        Luulen että Amerikka ja Israel yhteisesti myrkytti Arafatin. En usko että syyllistä saadaan ikinä selville, tai jos saadaankin niin eihän siitä ketään voida tuomita.
        Ei palestiinalaisten tarvitse hakea sääliä maailman kansoilta. Kaikki kansat on tienneet jo vuosia mitä terroria Israel harjoittaa oman maansa kansalaisia kohtaan.


      • to..
        23 kirjoitti:

        Näistä maista vain israelilla ja Amerikkalaisilla on ydinase. Eiköhän se kerrokkin kaiken.

        Ilman ydinasetta pelotteena Israelia ei ehkä enää olisi.Israel ei ole asettaan käyttänyt edes hökkääjiä vastaan ja se onkin ainoa maa jota vastaan ei -ydinasemaat ovat uskaltaneet hyökätä. Arabimaat ovat vuosia olleet hyvin hiljaa Israelin ydinaseesta koska se on suoja myös niille Irania vastaan.
        Irania ei kukaan ole tuhoamassa eikä valloittamassa, sen ydinase on niitä vastaan joita se pitää tuhottavina 1)Israel tai muuten vihollisina 2)lähi-idän sunnivaltiot.


      • dingelisti
        10 kirjoitti:

        Luulen että Amerikka ja Israel yhteisesti myrkytti Arafatin. En usko että syyllistä saadaan ikinä selville, tai jos saadaankin niin eihän siitä ketään voida tuomita.
        Ei palestiinalaisten tarvitse hakea sääliä maailman kansoilta. Kaikki kansat on tienneet jo vuosia mitä terroria Israel harjoittaa oman maansa kansalaisia kohtaan.

        Johan pomppas. Älähän täällä julista propagandaa ilman totuutta. Ota historiankirja käteesi ja opettele. Palestiinalaiset kuuluvat Jordaniaan ja sinne ei heitä oteta aivan määrätystä syystä.


      • anynomous
        23 kirjoitti:

        Näistä maista vain israelilla ja Amerikkalaisilla on ydinase. Eiköhän se kerrokkin kaiken.

        Kannattaisi lukea vähän muutakin, eikä vaan kuunnelle mediaa.

        Hosseinin oma kenraali kirjoitti kirjan

        Saddam's Secrets by Georges Hormuz Sada and Jim Nelson Black (Jan 1 2006)

        Löytyy linkistä tässä

        http://www.amazon.com/Saddams-Secrets-Georges-Hormuz-Sada/dp/1591454042

        tai Google books tästä

        http://books.google.ca/books/about/Saddam_s_Secrets.html?id=Fmrh5gfQCBMC


        Tässä Kenraali Sadan sanat tuhoa aseista


        http://www.nysun.com/foreign/iraqs-wmd-secreted-in-syria-sada-says/26514/

        Saddam Husseinilla oli joukkotuho aseita. Hän vain veti nenästä tarkastajia, ja vei aseet pois maasta ennen Amerikan ja Englannin
        ynnä muiden miehitystä.

        Ei vain saanut kaikkea valmiiksi aikanaan.


      • anynomous
        dingelisti kirjoitti:

        Johan pomppas. Älähän täällä julista propagandaa ilman totuutta. Ota historiankirja käteesi ja opettele. Palestiinalaiset kuuluvat Jordaniaan ja sinne ei heitä oteta aivan määrätystä syystä.

        Olet oikeassa ystävä hyvä.

        Palestiinalaisia ie ole olemassakaan.

        Missä in heidän identiteetti, ei missään.

        Hiedän identiteettisyytensä keksittiin tuulesta temmaten noin 1997.

        Samaan aikaan heille annettiin oma lippu. Otettiin Jordanin lipusta vain tähti pois, ja sillä hyv.


    • merihukka

      Iran, Irak, Syyria, Israel, Egypti ovat vain vähän viimeisten vuosikymmenten aikana itse päättäneet ulkopolitiikastaan.

      Taustalla on ollut Länsi ja etenki USA. USA jallittaa maita keskinäisiin vastakohtiin. USA:lle on edullista alueen epävakaus. Mitä enemmän sekavuutta, sitä varmemmin ja halvemmalla USA:n trustit saavat alueen raaka-aineita.

      Iran ja Irak olivat aiemmin molemmat USA.n liittolaisia. Mikäli tarvis vaatii USA lemppaa Israelin ulos ja järjestää valtasuhteet toisin.

      Jos Israelille Jumalaanne rukoilette, rukoilkaa USA:aa ja sen asemahtia.

      • 32

        Juuri näin. Amerikka se on kaiken takana ja se tiedetään että Amerikkalaiset pettää aina liittolaisensa. Israelkin on luottanut heihin vielä joku aika sitten, vaan sukset on menneet ristiin kun Amerikkalaiset ei antaneetkaan apua Israelille kun se halusi hyökätä Iraniin. Halusivathan he itsekin sinne hyökätä mutta kiista on tullut siitä kumpi maa hyökkää ensin ja ottaa syyt niskoillensa maailman silmissä.


      • to..

        Kuka Irania on ohjannut ? Ei kukaan. Egyptiä ohjasi ensin Neuvostoliitto, sen kukistuttua Egypti meni itse USA:n apua kerjäämään, Syyria on Iranin vasalli. Entä Irakin Saddam kuka hullua ohjasi, Saddam hyökkäsi niin omien kuin vieraiden kimppuun ja joutui siksi lopulta sotaan myös USA:n kanssa.nyt ei Irakia ohjaa kukaan ei sunni ei shia eikä kristitty.

        Mikään ei ole niin nostanut öljyn hintaa ja aiheuttanut häiriöitä markkinoilla kuin lähi-idän sodat, muistaako joku miten öljyn hinnan kävi 1973 ? Ei sodista ole hyötyneet muut kuin toiset öljyä tuottavat maat.Ehkä Norja onkin lähi-idän levottomuuksien takana?


      • wccv

        Lähi-idän epävakaus nostaa öljyn hintaa, josta hyötyy eniten Venäjä ja lähi-idän öljyvaltiot. Usa ja eurooppa ovat suurimmat häviäjät.


      • 32 kirjoitti:

        Juuri näin. Amerikka se on kaiken takana ja se tiedetään että Amerikkalaiset pettää aina liittolaisensa. Israelkin on luottanut heihin vielä joku aika sitten, vaan sukset on menneet ristiin kun Amerikkalaiset ei antaneetkaan apua Israelille kun se halusi hyökätä Iraniin. Halusivathan he itsekin sinne hyökätä mutta kiista on tullut siitä kumpi maa hyökkää ensin ja ottaa syyt niskoillensa maailman silmissä.

        * Ja miksiköhän juuri maailman mahtavin valtio on Israelin suojana? Eikö takana olekkin Jumala, Hän on asttanut amerikan kansansa juokasi ja turvaa näin Israelin monilta vaaroilta, joilta se ei voisi säästyä, ilaman USA:n suojelusta. Kyllä Jumala tietää !


      • KTS (Ei kirj.)
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ja miksiköhän juuri maailman mahtavin valtio on Israelin suojana? Eikö takana olekkin Jumala, Hän on asttanut amerikan kansansa juokasi ja turvaa näin Israelin monilta vaaroilta, joilta se ei voisi säästyä, ilaman USA:n suojelusta. Kyllä Jumala tietää !

        Pedon on juuri tarkoituskin ottaa hallintaansa koko maailma ja sen rahavarat.

        Meillä kristityillä on kuitenkin toinen tie.

        Ei eksytä!


      • KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Pedon on juuri tarkoituskin ottaa hallintaansa koko maailma ja sen rahavarat.

        Meillä kristityillä on kuitenkin toinen tie.

        Ei eksytä!

        * KTS, nyt en voi tajuta sinua ollenkaan ? Mitä ihmeen petoa tarkoitat, eihän tässä ole kyse mistään pedosta vaan siitä, miten Jumala suojaa kansaansa arabien vihalta, eli vuosituhanten vihamielisistä arabeista, jonka vihan Arafat aikoinaan parhaiten ilmaisi, kun uhkasi syöstä Israelin Itämereen. Ja sama arafat-henki elää yhä Hamatin riveissä. Se ei koskaan tee rauhaa Israelin kanssa, vaan käyttää kaikkia sopimuksia täydentääksen asevarastoja. Ja keksii kyllä syyn rakettien sinkoamikseksi , israelin puolelle. Kun nyt vaan ei itse KTS olisi eksyksissä ?


      • KTS (Ei kirj.)
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * KTS, nyt en voi tajuta sinua ollenkaan ? Mitä ihmeen petoa tarkoitat, eihän tässä ole kyse mistään pedosta vaan siitä, miten Jumala suojaa kansaansa arabien vihalta, eli vuosituhanten vihamielisistä arabeista, jonka vihan Arafat aikoinaan parhaiten ilmaisi, kun uhkasi syöstä Israelin Itämereen. Ja sama arafat-henki elää yhä Hamatin riveissä. Se ei koskaan tee rauhaa Israelin kanssa, vaan käyttää kaikkia sopimuksia täydentääksen asevarastoja. Ja keksii kyllä syyn rakettien sinkoamikseksi , israelin puolelle. Kun nyt vaan ei itse KTS olisi eksyksissä ?

        Onhan käsillä se, että Ilmestyskirjan peto on maailm,anlaajuinen kapitalismi ja kaiken kattava rahavalta. USA on osa sitä mutta sitä on muuallakin. Israel on osa tätä verkkoa halusittepa tai ette.

        Ei pidä mennä halpaan ja kuvitella, että USA:n kristilliset kliseet merkitsevät jotakin taivaan kirjoissa.

        Ei eksytä!


      • KTS (Ei kirj.)
        to.. kirjoitti:

        Kuka Irania on ohjannut ? Ei kukaan. Egyptiä ohjasi ensin Neuvostoliitto, sen kukistuttua Egypti meni itse USA:n apua kerjäämään, Syyria on Iranin vasalli. Entä Irakin Saddam kuka hullua ohjasi, Saddam hyökkäsi niin omien kuin vieraiden kimppuun ja joutui siksi lopulta sotaan myös USA:n kanssa.nyt ei Irakia ohjaa kukaan ei sunni ei shia eikä kristitty.

        Mikään ei ole niin nostanut öljyn hintaa ja aiheuttanut häiriöitä markkinoilla kuin lähi-idän sodat, muistaako joku miten öljyn hinnan kävi 1973 ? Ei sodista ole hyötyneet muut kuin toiset öljyä tuottavat maat.Ehkä Norja onkin lähi-idän levottomuuksien takana?

        Ei Egypti ole "kerjännyt" USA:n apua, vaan USA on sitä "apuaan" innokkaasti tyrkyttänyt alueen kaikille valtioille, eniten Saudi-Arabialle, sillä USA:ta kiinnostaa öljy, öljy ja öljy.

        Öljyn innolla sitä Irakin sotaakin käytiin.


      • anynomous

        Merihukka

        Sota lähi idässä ei laske öljyn hintaa, päinvastoin.

        Seuraa asioita vähän tarkemmin.


    • "Mikään ei ole niin nostanut öljyn hintaa ja aiheuttanut häiriöitä markkinoilla kuin lähi-idän sodat,"

      Ja kukahan siitä on hyötynyt? Lännen ylikansalliset trustit ovat vetäneet triljoonia ylivoittoja.

      NL:lla oli vaikutusvaltaa Lähi-idässä vielä 60 luvulle saakka. Sitten alkoi lännen vyörytys. Egypti joutu USA:n kelkkaan.
      Irakissa Saddam nousi valtaan USA:n tuella. Siellä teloitettiin ensimmäisenä kommunistit. Länsi ei pihahtanutkaan humanismista. Sitä ennen Iran riistäytyi USA:n otteesta.
      USA jallitti Irakin sotaan Irania vastaan, antoi kemiallisia aseita ja sitten hyökkäsi Irakiin.
      Saudi-Arabia on itsevaltainen uskonnollinen monarkia. Sivistynyt länsi ja USA tukevat sitä poliittisesti sekä mahtavalilla asekuormilla. Ihmisoikeuksista ei puhuta.
      Libya rakensi omanlaatuista yhteiskuntaa. Nato ja Eu pommittivat sitä vasta.
      Nyt rakennetaan mielipidemuokkauksella hyökkäystä Syyrian kimppuun.

      Valtava määrä sotia Jumalan ja USA:n asemahdin avulla. Valtavat määrät ihmisuhreja, kärsimystä ja sortoa. Kristittyjen Jumala kait taputtaa käsiään, kun vääräuskoisten rivejä harvennetaan.

      Israel toimii USA:n sotilasleirinä. Arabimaissa öljysheikit käyttävät aasialaista halpatyövoimaa vailla mitään oikeuksia.

      Kyllä kristittyjen jumalalle olisi töitä. Hillitseisi edes vähän väkivaltaa. Eikö se näe vääryyksiä, joita tapahtuu jatkuvalla syötöllä. Vai onko sille maailmanloppu tärkeämpi. Jos on, menköön vaikka Marsiin.
      Ellei kristittyjen yleisjumala puutu asioihin, hellarien jumalalle avautuisi työmaa. Jos nimittäin kiinnostaa.

      • Jeshua Akhbar !

        ei Ole muuta Jumalaa kuin HerraIsraelinJumala ja JeshuaHaMashiach on Hänen Profeettansa, Israelin Ikuinen Kuningas ja Taivaan Enkelijoukkojen Komentaja.

        Shma Jisrael, Adonaj Eloheinu Adonaj ECHAD( 1 1 1=1 KOLMIO )


    • Hmm...

      Iran oli shaahin aikana avoin, liberaali ja länsimainen muslimimaa. Islamilaisen vallankumouksen jälkeen kansa on ollut tyytymätöntä, sillä vaikka maata johtavat kiihkomuslimit, tavallinen kansa on yhä enimmäkseen maallistuneista, rauhantahtoisista muslimeista koostuvaa.

      Maan väestörakenne on sellainen, että siellä on 40 miljoonaa nuorta ihmistä, suhteessa koko väkimäärään siis aivan valtavasti, ja he ovat tyytymättömiä nykymenoon. Länsimaiden kannattaisi organisoida Iraniin valtion sisäinen nuorison vallankumous, jotta vältyttäisiin sodalta.

      • KTS (Ei kirj.)

        Iran EI ollut shaahin aikana mikään liberaali vaan yksinvaltainen monarkia, jossa salainen poliisi valvoi ja vainosi toisinajattelevia.

        Juuri shaahi tavoitteli myös ydinpommia Iranille, joka suunnitelma sittemmin pantiin jäihin islamilaisen vallankumouksen jälkeen.


      • KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Iran EI ollut shaahin aikana mikään liberaali vaan yksinvaltainen monarkia, jossa salainen poliisi valvoi ja vainosi toisinajattelevia.

        Juuri shaahi tavoitteli myös ydinpommia Iranille, joka suunnitelma sittemmin pantiin jäihin islamilaisen vallankumouksen jälkeen.

        * Uskonnolliset vallankumoukset on aina tuottaneet kansalle ainoastaan lisää tuskaa, niin kuin nyt monien muiden vallankumosten tapaan.viimeksi egyptissä

        * Iranin kansa voi voi shaahin aikana paljon paremmin ja vapaammin, kuin nyt sairaalloisen uskonnon kurimuksessa, pienistäkin rikkeistä, ei muuta kuin pää pölkylle, shaahi ei ollut sellainen.


      • KTS (Ei kirj.)
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Uskonnolliset vallankumoukset on aina tuottaneet kansalle ainoastaan lisää tuskaa, niin kuin nyt monien muiden vallankumosten tapaan.viimeksi egyptissä

        * Iranin kansa voi voi shaahin aikana paljon paremmin ja vapaammin, kuin nyt sairaalloisen uskonnon kurimuksessa, pienistäkin rikkeistä, ei muuta kuin pää pölkylle, shaahi ei ollut sellainen.

        Iranin shaahi oli ketku mies mutta hänellä ei myöskään ollut Israelin suhteen mitään harhakuvitelmia, vaan näki äärisiinosmin vaarat jo aikanaan:

        http://www.youtube.com/watch?v=fZV_hXOeyFI

        Hän näki myös judaismin vaikutuksen USA:n ulkopolitiikassa ja mediassa liian suurena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe