AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Mitä YLE pelkää?

Mitä YLE pelkää?

8 Vastausta 113 Lukukertaa
Ruotsin matkallani katselin sikäläistä televisio-ohjelmaa jossa suuri eri mielipiteitä edustava joukko studiovieraita sai puhua sydämensä kyllyydestä. Miksi YLE ei salli tällaista mielipiteiden esiintuomista jos ne eivät ole valtionjohdon tai YLE:n johdon mukaisia? Huomasin, että se mikä Suomesta puuttuu on avoin keskustelukulttuuri jossa erilaiset mielipiteet saa sanoa ääneen ilman, että Jyrki Richt tai joku muu valtiojohdon vahtikoira yrittää ohjata keskustelua tiettyyn suuntaan.
No luuletko että Neuvostoliitossa olisi saanut arvostella kommunismia TV:ssä?
Suomi on harvinaisen valtakorruptoitunut maa länsimaiseksi demokratiaksi.

Siihen kuuluu oleellisena osana valtamedian käyttö valtiopropagandan välineenä.
.

Yle ei pelkää nimitellä suomalaisia apinoiksi

25:30

http://areena.yle.fi/radio/1463419/

.
Ei suomalaisia, vaan persujen kansanedustajia.
Donner sanoo: "nythän ne on oppositiossa ja oppii vähän talon tapoihin tuolla eduskunnassa, ne on aivan kuin jonkinlaiset apinat jotka on pudonnu puusta ja rupeaa nyt käyttämään haarukkaa ja veistä, että ei ne niin pahoja ole. Ne on oppineet sekä kävelemään että puhumaan."

Minusta Donner tuossa suhtautuu persujen kansanedustajiin suorastaan hyväntahtoisesti. =)
Äläs nyt, kyllä Jörkka pani vielä tuotakin paremmaksi. Ohjelmahan kesti 39 minuuttya ja 39 sekuntia ja Jörkka sanoi sen aikana sanan "paska" vain kerran, tarkemmin sanottuna osana yhdyssanaa "paskapuhetta" ja sanaa "kusi" hän ei sanonut ollenkaan.

Tyypistä joka nuorena oli luonut itselleen roolin suomalaisen älymystön kauhukakarana on vähitellen kehittynyt LÄHES seesteinen vanha herrasmies, jonka rupattelua oli oikein mukava kuunnella. =)

Muuten, vuoden 2011 eduskuntavaaleissa ahkerasti kampanjoinut Astrid Thors sai 4983 ääntä ja Donner sai 4854, vaikka kampanjoikin tyylilleen uskollisena vain hyvin laiskasti (iskulauseena sinänsä hyvin valittu "Pimeyden voimia vastaan") Jos Donner olisi saanut vain 130 ääntä lisää, hän olisi pudottanut Thorsin eduskunnasta.
Donner oli nobody nuorena ihan kuten muutkin idiootit. Ei ilmeisesti päässyt piireihin kun kertoi kuka isäukko oli. Palmekin osasi paremmin salata taustansa. Toinen selitys voi olla että ruotsalaiset olivat suuremmassa pöllyssä eivätkä tajunneet tutkia Palmen taustoja.
Yle on VAHVA sensuurin edustaja ,sinnehän ei kelkaa kuin RKP:n ja kok. mielipiteet ja siihen suuntaan SOLUTTAUTUNEIDEN mielipiteet. HS edustaa samaa tahoa.
Mihin hävisi se kommentti jossa verrattiin Yleä BBC:n ajankohtaisiin keskusteluohjelmiin?

Eikö suomi24 sensuuri kestänyt sitä vai kontrolloiko Yle täälläkin?
 /   /  /  /  / Mitä YLE pelkää?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta