AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Voiko 12v ostaa kondomeja

Voiko 12v ostaa kondomeja

38 Vastausta 1 252 Lukukertaa
Niin että voiko 12v ostaa kortsuja ärrältä tai citymarketista??
voi mää ostin ekaa kertaa 11v
Nii. Mun 10v poika kysy:mikä on kondomi ja milloin niitä saa ostaa. 11,10v?
Toki voi, voidaan vähä kattoo kummasti mutta se on maallista.
Ei. Kassa sanoo, että nyt otetaan yhteyttä sosiaaliviranomaisiin
Soittaako ne oikeesti sosiaaliviranomaisille?
Hahahahahahaaaaa joku säälittävää 12 jonne tarvii kortsui. Naurettavaa... Mitä sä meinaat tehä niil ilmapalloi? Sä ees tiiä mitä ne o.
Sanoo joku 14v joka ollu 2 päivää jonkun kanssa yhes. . . oot ehkä kerran pussannu poskelle
entäs jos nyt onkin tosi kyseessä eikä leikki?
Jos kyseessä olisi tosi, eikä leikki, lapsosen olisi ostettava jotain xtra-thin versioita.
Kyllä, sitten pahimmassa tapauksessa sossut voi viedä sut johonkin turvakotiin/hoitolaan jos kattoo et sun elämä on liian vaarallist koton
Kyllä. Tämä on vakava asia, älä naura.
Täällä on aika hurjaa tekstiä ja vapaamielisyys kukoistaa. Mutta kun olen ihan oikeasti 12v vanhempi ja rakastan lastani...jälöydän kondomipaketin hänen vuoteestaan, olen huolissani. Miten hän on ne saanut; tuskin on kehdannut ostaa niitä? Melkein puolet oli 12 kpl paketista poissa! Ja kun ne ovat ihan varmasti vielä hänelle aivan liian suuria. Moni superymmärtäväinen täällä tämän ymmärtää ja selittää asian ties millä, mutta tahtoisin että vielä Legoilla leikkivä poika saisi viettää lapsuutensa rauhassa ilman asioita, jotka eivät kuulu hänen kehitystasolleen. Poika on vielä oikealla tavalla lapsellinen ja sellaisen pitäisi saada kasvaa rauhassa. Vanhempana tiedän, että hänelle on pelottava asia tälläiset aikuisten asiat. Olen varma, että hän on kokenut huonoa omatuntoa asiasta. Onkohan koulussa ollut liberaalia "valistusta"?
Voi kun minä vielä ikävöin niitä dislike nappeja..
Tuskin nyt on ainakaan mitään tyttöjen kanssa touhunnut jos leikkii vielä legoilla :) Luulen että monia poikia (itse mukaan lukien) kiinnostaa tossa iässä ihan uteliaisuudesta tollaset jutut ja on saattanut vaikka kokeilla miltä tuntuu laittaa kortsu jos vaikka koulussa on siitä puhuttu..
Muistathan että seksin suositusikäraja on 16vuotta!
Voi homo sentää.. Se on suojaikäraja joka tarkottaa että yli 16 v ei saa harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa, tämäkin lähinnä pedofiilejä varten.
sori mut se kyl menee et täysi-ikäinen (18v) ei saa harrastaa seksii alle 16v kanssa.. mut tyylii 17v ja vaiks 14v saa laillisesti harrastaa jos haluuvat.. oisit sieki noi asiat paremmi opetellu nii tietäsit
Kyllä voi! Olen itse citymarketissa kesätöissä kassalla, ja takaan, että kondomien ostoon ei ole mitään ikärajaa. Ei laissa, eikä varmasti mikään tietämäni kauppa ole niiden ikärajaa laittanu.
Kyllä mun kassalle päivittäin tulee joitakin ''jonneja'' Es-juomien ja kortsupaketin kanssa. Siihen tottuu tässä työssä...
Voiko 10v ostaa korstun?
Saako kaikista citymarketeista kondomeja?
Muistaakseni terkkaritäti kehotti kokeilemaan kortsuja ennen tosipaikkaa "esim. itsetyydytyksen yhteydessä."
Jospa joku oikeesti ottaa siitä vaarin.
Useissa paikoissa on automaatteja vessoissa, kolikkoja vain mukaan ja se on siinä.
joo ainakin täällä helsingissä saa metroasemien automaatista 1 kortsun hintaan 1.20e
et voi koska kysyt....
amarillon vessassa on semmonen kortsu kone sieltä 2 kpl 2e :D
Heipä hei ! Olen siis 12 vuotias isovaari. Lapseni on 10 V. ES. 8v. Jonne, 6v. Vuotias
4v. Trolli ja 2v. Face ja lapsenlapsenlapsenlapsi Roosa 0v.. Siis ES on lapsi Jonnen kanssa. Troll lapsenlapsi ja Face lapsenlapsenlapsi. Outoja nimiä. Isoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisäni on vain yli kolmenkymmenen. Eli siis suvun aloittaja on 2012 vuotias Pappa Trolliainen eli joudut sanomaan 1001 kertaa iso-sanan ennenkuin pääset Papasta Roosaan.
NO VOI KYLLÄ VOI OSTAA.
ei kortsuis mitää ikärajaa oo :'D eikö se ois vähä häpiä soittaa hakijalle 'hae mulle kortonkeja' ? :D ei hyvää päivää....
joudut vankilaa
Kuka 12 v kehtaa mennä ostamaa kassalta kondoomeja
Ei ole ikärajaa ja saa kaikista ruokakaupoista, huoltoasemilta yms. Kannattaa ennen käyttöö harjotella.
Jotkut myyjät / kassat on tiukkapipoisia:

http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/vaestoliitto-joillekin-alle-15-vuotiaille-ei-myyda-kondomeja

http://yle.fi/uutiset/kaupat_moraalin_vartijoina_-_myydaanko_kondomeita_alaikaisille/7256154

Tällaselta myyjältä / kassalta on kysyttävä nimi ja sanottava ottavansa yhteyttä myymälänjohtajaan. Eiköhän silloin ääni muutu kellossa.
no jos olette vaikkapa 14-15 v ja jos ne kysyy teidän ikää (vaikka tuskin) niin sanotte vaan et ootte 16 v ja parisuhteessa. Ei ne oo teidän äitejänne tai isejänne joten ei niillä ole oikeuksia kieltää teitä ostamasta niitä! (paitsi jos isänne on siellä ärrällä kassalla töissä niin suosittelen kääntymään toiseen suuntaan ja menemään citymarkettin). Itse ostin ekaa kertaa niitä 14 v:nä eikä se ollut sen kummempaa. ei siellä ole melkein ketään aamu 8-9 joten silloin vaan sittarille tai r:älle! olen nyt 24 v ja olen aika sohvaperuna joten en kehtaa käydä kaupasta kortsui ;). vaimo tilaa e-pillereitä joten seksi on paljon nautinnollisempaa kuin kortsun kanssa. (kortsun kanssa tunnen harrastavani seksiä pehmoleluni kanssa)
ai ei oo kortsuis ikäräjaa:D Voi lol!!! ok voin siis mennä 7v ostaa niit XD
voiko10v ostaa kondomeja
mä ainakin ostin ihan vaa huvin vuok ja ostin myös raskaus testin... se oli khyl vähä noloo mut sit mä katoin et kukaa ei ollu siinä jonossa ja menin äkkii vaa maksaa ne laitoin laukkuu ja häippäsin... :) se nainen ei ees ihmetelly tai mitää... mut mä piilotin ne mun huoneeseen jos vanhemmat löytäs nii ne tippuis arkkuihinsa :) mun mielestä on hyvä ostaa etukäteen niitä et jos tarttee ja muutenki se on vaa ittensä ja toisen hyvin voinnin huolehtimista ja oon 12v täytän 13v :) :)
Kondomeilla ei ole mitään osto ikä rajaa niitä voii ostaa kaiken ikäiset.

Tällänen kommentti tänne aijemin jo tullut "Kuka 12 v kehtaa mennä ostamaa kassalta kondoomeja" jos kondomien osto on noloo niin eikö se vasta ole noloo jos pitäissikin ryhtyä tositoimiin eikä olekaan siinä tilanteessa sitä kortsua :D

Se on niin että jos on valmis harrastamaan seksi,ä niin kyllä sillon kehtaa käydä ostamassa niitä kortsujakin :)
Totta kai voi ostaa kortsuja.Ei ole mitään ikärajaa niiden ostoon.

Onneksi ei oo,silloin monelta jäis hankkimatta tosi tärkeet ehkäisy ja turvaseksi välineet.
'Mitä koulussa opetetaan?Ihmettelen vaan.
Ei edes yksinkertainpisii juttuja.

Hävettää olla aikuinen,vaik oon 17v niin silti,miks ei skolessa voida ottaa niitä ASIOITA esille,joita nuorille ihan oikeesrti kiinnostav
Olis aika tyhmää,jos ei sais ostaa,se johtais vaan pahempaan.

Kondemojen ostoon ei ole ikärajoja..
.Se taitaakin olla Suomessa yks parhaimpia sääntöjä.

Esim. Sveitsissä myydään korttsuj,jotka on suunniltelru nuorten tai jopa lasten käyttöön,ne on pienempiä ja tiukempia kun normi kortsut.

Näin maailmallaa,

eräkylässä.

Tott
 /   /  / Voiko 12v ostaa kondomeja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta