AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Voiko 12v ostaa kondomeja

Voiko 12v ostaa kondomeja

24 Vastausta 860 Lukukertaa
Niin että voiko 12v ostaa kortsuja ärrältä tai citymarketista??
voi mää ostin ekaa kertaa 11v
Toki voi, voidaan vähä kattoo kummasti mutta se on maallista.
Ei. Kassa sanoo, että nyt otetaan yhteyttä sosiaaliviranomaisiin
Soittaako ne oikeesti sosiaaliviranomaisille?
Hahahahahahaaaaa joku säälittävää 12 jonne tarvii kortsui. Naurettavaa... Mitä sä meinaat tehä niil ilmapalloi? Sä ees tiiä mitä ne o.
Sanoo joku 14v joka ollu 2 päivää jonkun kanssa yhes. . . oot ehkä kerran pussannu poskelle
entäs jos nyt onkin tosi kyseessä eikä leikki?
Kyllä, sitten pahimmassa tapauksessa sossut voi viedä sut johonkin turvakotiin/hoitolaan jos kattoo et sun elämä on liian vaarallist koton
Kyllä. Tämä on vakava asia, älä naura.
Täällä on aika hurjaa tekstiä ja vapaamielisyys kukoistaa. Mutta kun olen ihan oikeasti 12v vanhempi ja rakastan lastani...jälöydän kondomipaketin hänen vuoteestaan, olen huolissani. Miten hän on ne saanut; tuskin on kehdannut ostaa niitä? Melkein puolet oli 12 kpl paketista poissa! Ja kun ne ovat ihan varmasti vielä hänelle aivan liian suuria. Moni superymmärtäväinen täällä tämän ymmärtää ja selittää asian ties millä, mutta tahtoisin että vielä Legoilla leikkivä poika saisi viettää lapsuutensa rauhassa ilman asioita, jotka eivät kuulu hänen kehitystasolleen. Poika on vielä oikealla tavalla lapsellinen ja sellaisen pitäisi saada kasvaa rauhassa. Vanhempana tiedän, että hänelle on pelottava asia tälläiset aikuisten asiat. Olen varma, että hän on kokenut huonoa omatuntoa asiasta. Onkohan koulussa ollut liberaalia "valistusta"?
Tuskin nyt on ainakaan mitään tyttöjen kanssa touhunnut jos leikkii vielä legoilla :) Luulen että monia poikia (itse mukaan lukien) kiinnostaa tossa iässä ihan uteliaisuudesta tollaset jutut ja on saattanut vaikka kokeilla miltä tuntuu laittaa kortsu jos vaikka koulussa on siitä puhuttu..
Muistathan että seksin suositusikäraja on 16vuotta!
Voi homo sentää.. Se on suojaikäraja joka tarkottaa että yli 16 v ei saa harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa, tämäkin lähinnä pedofiilejä varten.
Kyllä voi! Olen itse citymarketissa kesätöissä kassalla, ja takaan, että kondomien ostoon ei ole mitään ikärajaa. Ei laissa, eikä varmasti mikään tietämäni kauppa ole niiden ikärajaa laittanu.
Kyllä mun kassalle päivittäin tulee joitakin ''jonneja'' Es-juomien ja kortsupaketin kanssa. Siihen tottuu tässä työssä...
Saako kaikista citymarketeista kondomeja?
Muistaakseni terkkaritäti kehotti kokeilemaan kortsuja ennen tosipaikkaa "esim. itsetyydytyksen yhteydessä."
Jospa joku oikeesti ottaa siitä vaarin.
Useissa paikoissa on automaatteja vessoissa, kolikkoja vain mukaan ja se on siinä.
joo ainakin täällä helsingissä saa metroasemien automaatista 1 kortsun hintaan 1.20e
et voi koska kysyt....
amarillon vessassa on semmonen kortsu kone sieltä 2 kpl 2e :D
Heipä hei ! Olen siis 12 vuotias isovaari. Lapseni on 10 V. ES. 8v. Jonne, 6v. Vuotias
4v. Trolli ja 2v. Face ja lapsenlapsenlapsenlapsi Roosa 0v.. Siis ES on lapsi Jonnen kanssa. Troll lapsenlapsi ja Face lapsenlapsenlapsi. Outoja nimiä. Isoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisoisäni on vain yli kolmenkymmenen. Eli siis suvun aloittaja on 2012 vuotias Pappa Trolliainen eli joudut sanomaan 1001 kertaa iso-sanan ennenkuin pääset Papasta Roosaan.
NO VOI KYLLÄ VOI OSTAA.
ei kortsuis mitää ikärajaa oo :'D eikö se ois vähä häpiä soittaa hakijalle 'hae mulle kortonkeja' ? :D ei hyvää päivää....
joudut vankilaa
 /   /  / Voiko 12v ostaa kondomeja

Keskusteluhaku

Laaja haku
EXIT-hanke

Onko aikuinen yrittänyt ostaa sinulta tai kaveriltasi seksipalveluita?

Katso videoFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta