AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Lapin lytännyt kokoomuspoliitikko sai kutsun pohjoiseen

Lapin lytännyt kokoomuspoliitikko sai kutsun pohjoiseen

6 Vastausta 108 Lukukertaa
Bogomoloff on tyypillinen kokoomuspoliitikko. Luulee tietävänsä kaikesta kaiken ja mesuaa kovasti että työntekijöiden palkat ovat Suomessa kauhian isot ja se vie kilpailukyvyn. Siinäpä tämän isänmaan toivon sanoma on!
Bogomoloffille: Mistä Suomi keskieuroopassa tunnetaan?Jos et satu tietämään niin LAPISTA.Sinulle täytyy laittaa porttikielto Jyväskylän yläpuolelle kulkeminen.On ne kokoomuslaisetkin käyneet juhlimassa Lapissa.
"Bogomoff kertoi eilen torstaina pitävänsä Lappia elätettävien reservaattina ja pelkkänä rasitteena. Lapin yliopiston hän haluaisi lakkauttaa kokonaan."

Eiköhän yritetä liittää lapinlääni Ruotsiin tai Norjaan? Päästään eroon eurosta ja luultavasti ruotsalaiset/norjalaiset arvostavat paremmin pohjoisia osiaan.
Noista hepuista ei tarvitse välittää. Sylkevät sustaan mitä sattuu, kun ovat aina asuneet Helsingissä.

Kerran eräskin helsinkiläinen tuli lomailemaan, ja tutkitutti pohjavesikaivon ennenkuin uskalsi juoda siis vettä täällä Lapissa. Siis kotoisin oli Helsingistä.
Toivottavasti lapinliiton hallintojohtaja on kuitenkin kokoomuslainen. kokoomuksellehan paikka kuuluu
Pyh, paikkahan voi olla kenen tahansa. Paikka kuuluu sille, ken osaa sen parhaiten hoitaa. Asiat ovat rempallaan Lapin vähänjokaisesa kunnassa, joten tarkkana ihmiset.
 /   /  /  / Lapin lytännyt kokoomuspoliitikko sai kutsun pohjoiseen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta