AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Kausipaikkalaiset

Kausipaikkalaiset

11 Vastausta 194 Lukukertaa
Yleisin naurun aihe nuoremmilla matkaajilla. SFC alueilla majailevat ruusutarhojen kastelijat luvattominen lisärakennelmineen hyvällä esimerkeillään eivät innosta käyttämään SFC alueita, yleisen terroristi vaaran vuoksi. Nämä leirintäalueiden terroristit käskyttävät alueiden vierailijoita, karavaanariaatteen mukaisesti.
Finns det faktiskt unga caravanare? Jag tror inte det?
Että tällainen illan epistola tällä kerralla monipersoonalta.
Kuntien rakennusvalvontaviranomaisille ilmoitusta väsäämään vaan. Virkamiehet tekevät virkansa puolesta katselmuksia ja puuttuvat epäkohtiin niitä havaitessaan.

Yleisönosastokirjoitukset paikallisiin lehtiin toimivat myös hyvänä kannustimena virkamiesten pyyteettömälle työlle, kuin myös eri medioiden vinkkipalstat.
Ne on kaikenmaailman kulkureita ja niille on aivan sama mitä ne väsää vaunujensa rekvisiitaksi.kun vain joku laudanpätkä löytyy ,niim rakennetaan. Olen huomannut ettei kausipaikallisen tarvitse lakia noudattaa.
Hei, missä leirintäalueilla näitä rakennelmia on? Olen tekemässä lehtijuttua Vaasa-Jkl-Lpr eteläpuolen leirintäalueista noin yleisellä tasolla.
Lappeenrannassa löytyy paljon luvattomia kopperoita.
Pauli ja Mirja oikea havainto tuo "leirintäalueiden terroristit". Kun ei itse käydä muualla seuraamassa maailman menoa, niin kaikki alkaa tuntumaan vuosien paikallaan kököttämisen myötä niin omalta, että ulkopuolista naurattaa tuo nipotus.
Minkäs nämät sonnanvatkaajat ossaisivat mennä, ovat jo niin vanhoja ettei taira kratti käsissä pysyvä. Olen minäkin heitä jous seuraillut SFC aluveilla, ovatten kuin omistaisivat kaiken minne silimä ossuu.
Niissä on liikaa sisäpiiriläisiä päättämässä mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä.Siksi ei 4 vuotta uutena karavaanarina kiinnosta edes poiketa tai majoittua sellaiselle karavaanialueelle,missä on 80% niitä kausipaikkalaisia möhömahoja määräämässä,mihinkohtaan saan autoni parkkeerata.
Mielestäni kausipaikkalaiset (etenkin nämä kauan kauan olleet samalla paikalla) tuhoavat hyvän sfc alueen. Jatkuva rutina millon mistäkin asiasta, kytätään ja annetaan ohjeita ns juuri tulleille, kun eivät tajuaisi mistään mitään.
Ei ikinä enää kausipaikalle, ihanaa kierrellä eri alueilla!
Totta on, kyllä näiltä mobiilikoppimiehiltä " kausipaikkalaisilta" tietoa saa. Tieto ei vain seuraile nykyaikaa. Ovathan nämä k.paikkalaiset luopuneet matkailusta, ueampi kymmentä vuotta sitten. vanhuksia- Pääasiassa kädet koukkuun jäykistyneitä äijän ja mummon käppyröitä. Rääpöstelevät jonkinlaisia räätikkämaitaan muistellen, nuoruusvuosia tienpäällä. Sikäli kun mitään muistavat menneistä vuosista.

Yleensä kyllä tunnistaa kausipaikkalaisen leirintäalueilla, lievästä kusen hajusta. Onhan heillä vanhuuden vaivat jo saavuttaneet kohteensa. Onneksi itse on vielä tälläinen viriili nuorehko matkailua harrasteleva poian kloppi, eikä vaivoja vielä ole ilmaantunut. Tunettu kusikoppilainen " kausipaikkalainen " on herra kyrpiäinen lemmen salosta. tosin on mainittava miesrievun saaneen kaikilta matkailua harastavilta yleishyviä neuvoja, kusikoppinsa siirtämisestä iloliemen kaatopaikan reunalle. Siellä kaikki muutkin rotat näkyvät pesivän.
 /   /  /  / Kausipaikkalaiset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta