AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / YLLÄPITO MASSAPOSTITTAA

YLLÄPITO MASSAPOSTITTAA

4 Vastausta 111 Lukukertaa
Ylläpidon tulisi antaa hyvä esimerkki, miten Suomi24-sivustolla saa käyttäytyä.

Niin se antaakin, kuten Mariko Vaarakin:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10824987

Kunnallisvaaliehdokas, luo oma ehdokasprofiili!

Tilaa palstan RSS-syöte
Aloita uusi keskustelu
Poista kirosanafiltteri käytöstä

kalle.kunnallisvaali
3.8.2012 09:36
0
Hei äänestäjät,

Olen Kalle Kunnallisvaaliehdokas, kuvitteellinen malliprofiili ehdokasprofiilista. Suomi24 on juuri julkaissut upouuden kunnallisvaalisivuston, jossa ehdokkaat ja äänestäjät kohtaavat toisensa ja pääsevät keskustelemaan päivänpolttavista vaaliteemoista sekä omaa paikkakuntaa puhuttavista asioista.

Jos sinä olet ehdolla kunnallisvaaleissa, voit luoda myös itsellesi oman ehdokasprofiilin. Profiili on erinomainen työkalu omien arvojen, itselle tärkeiden asioiden ja vaaliteemojen esittelyyn. Osallistumalla rohkeasti keskusteluun voit vaikuttaa suoraan äänestyspäätöksiin!

Tutustu Kunnallisvaalit 2012 -sivustoon www.suomi24.fi/kunnallisvaalit ja lue ehdokkaan ohjeet http://www.suomi24.fi/opastus/mina/kuntavaalit/.

Terveisin,
Kalle Kunnallisvaaliehdokas
Paremman tulevaisuuden Puolue (PT)
Ehdokasnumero 1

VASTAA
Jaa viesti
Ilmoita asiaton viesti

Kutista kaikki kommentit
suomi24
3.8.2012 10:21
0
Sulje
Hei käyttäjät,

Kalle Kunnallisvaaliehdokas on Suomi24:n ylläpidon luoma malliprofiili kaikille palvelussa oleville kunnallisvaaliehdokkaille. Tämän profiilin avulla näytämme kuinka keskusteluissa ja yhteisössä kannattaa toimia ja annamme myös neuvoja verkossa tapahtuvaan vaalityöhön. Kallelta voi kysyä vinkkejä myös suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kalle.kunnallisvaali@suomi24.fi.

Terveisin,
Mari
Suomi24

VASTAA
Jaa viesti
Ilmoita asiaton viesti

Mariko Vaara
3.8.2012 11:32
0
Sulje
Mariko se taas täälläkin?:)

Olen tullut jostakin lukeneeksi, että Suomi24:n käyttäjät eivät saa massapostittaa.
Tässä on hyvä esimerkki siitä, että ylläpidon ainakin tämä edustaja näyttäisi sallivan itselleen sen, mikä joltakin toiselta Suomi24:n käyttäjältä on ylläpidon toimesta on tullut kielletyksi.

http://www.suomi24.fi/opastus/s24/saannot

Olen hyvin huolestunut Suomi24:n johdonmukaisen epäjohdonmukaisesta toiminnasta ja sen seurauksista Suomen kansalle ja varsinkin palstakäyttäytymisestä ylläpidon toimintamalleista mallia ottaviin vielä viattomina säilyneisiin lapsukaisiin.

Jos ei jo itse Suomi24, niin politiikka viimeistään heidät ryvettää. :)

Mariko Vaara on yksinkertainen, eikä ymmärrä ymmärtää, mahtaako ylläpidon tämä edustaja olla hieman pulmallinen tapaus, kun menee ja aiheuttaa noinkin monenlaisen pulman noinkin monelle palstalle?
Tuuli-parka, aamuseitsemästä palstalla ilman taukoa :/ Eikö sinulla ole yhtäkään ihmissuhdetta irl?
Miksi ylläpitäjät eivät ole vastanneet selvään kysymykseeni ? Ne ammattitaidottomat luuserit
Sinä tykkäät myös näköjään saman asian toistamisesta.

Niin Mariko Vaarakin.

Joten toistan tässä: Tuuli tosiaan jäi porkkanamaalle. Tuleennuttamaan ehkä sittenkin kitkemättä jääneitä rikkaruohoja.

Ei Mariko Vaara enkä minä sentään kaikkeen pysty.
Kuten ei ylläpitokaan, jota tulee juuri siinä asiassa ymmärtää.
Ja massapostittamisen suhteen, jos Mariko Vaara saa luvan vapaasti tulkita myös ylläpidon itsensä laatimia sääntöjä, jotka koskevat käyttäjiä.

Ylläpidon lähettämä tiedote ei näyttäisi olevan Suomi24:ää välineenään käyttävän viesti kenellekään, joten tiedotteita saa massapostittaa. Ihmetyttää vain miksi siinäkään tapauksessa niitä kannattaa postittaa?:)

On, mutta mitä siitä enempää jankuttamaan. Sen verran voin sinulle avautua, että minulle on myös eräs tulenpalava, suorastaan kiihkeä salasuhde. Suomi24:ään. Mutta ethän kerro sitä kenellekään. Se kun olisi jo sairasta.
Hei,

olemme lähettäneet 20 suosituimmalle Paikkakunta-palstalle tiedotteen uudesta kunnallisvaalisivustosta ja Kalle Kunnallisvaaliehdokas-malliprofiilista. Toivomme, että mahdollisimman moni ehdokkaana oleva henkilö näkee tiedotteemme ja perustaa palveluun ehdokasprofiilin. Profiilien välityksellä ehdokkaat voivat esitellä vaaliteemojaan, omia arvojaan ja muita itselleen tärkeitä asioita sekä ennen kaikkea osallistua avoimeen keskusteluun oman paikkakunnan äänestäjien kanssa.

Terveisin,
Mari
Suomi24
 /   /  / YLLÄPITO MASSAPOSTITTAA

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta