AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Ei hemmetti

Ei hemmetti

41 Vastausta 1 431 Lukukertaa
eihän tää voi tälleen jäädä, loppuelämäksi. Haluan tietää, mitä tunsit minua kohtaan? Kestän kyllä, vaikka vastauksesi olisi mitä tahansa. Ainakin pääsisin selvyyteen kaiken suhteen. Olisin halunnut edes ystävystyä sun kanssa, ja se olisi ollut täysin OK ja olisin tyytynyt siihen. Tälleenkö tää elämä jatkuu sit, ainaista pohdintaa ja no onneksi välillä ehtii hieman unohtaa. Miten voi joku yks ihminen vaikuttaa näin? Weird.
Se olet sinä. Samanlaisessa löysässä hirressä riipun kun kumpikaan ei ole rohjennut tehdä minkään sortin aloitetta. Todellakin miten voi yksi ihminen vaikuttaa näin?
Totta, miten voi maailma kohdella näin julmasti (tai no, ehkä se oli oma aloitekyvyttömyys ja jäätyminen). Se on ihmeellistä miten joku voi vaikuttaa näin. Tsempiä sullekin eteenpäin :)!
Kysy häneltä, puhukaa asianne selväks, paljon helpompi jatkaa, oli vastaus mikä tahansa.
Juuri noin ajattelen myöskin. Edes ystävystyä hänen kanssaan. Eipä sitä oikein muuten voi saada selville tuntemuksia paitsi tutustumalla.
Harmittaa, kun ei pystynyt parempaan. Oikeesti olisin halunnut tutustua, ja ehkei siitä olisi kehkeytynytkään enempää, mutta edes ystävänä. Muistelen häntä edelleen suurella lämmöllä, hän on kallisarvoinen ihminen :)
Niin, se olin ,minä.......ikävä....nyt tiedät ...
Kukaan ei voi vaikuttaa niin paljoo,se on vaan omii hallusinaatioita
Minä se olin. Telepatiaa.
Jos haluat tietää sun pitää rohkaistua ja kysyä henk. koht.
Ehkä mie kysyn, joku kaunis päivä. :) toivotaan näin. Onko siinä mitään menetettävääkään?
Ei siinä ole menetettävää. Uso mua, jos asia jää kesken se vaivaa lopun ikäsi. Nakkaa viestiä niin pian jo tiedät missä mennään,
miksi kumpikaan ei uskalla ? ja ikävä seurana , taas...mistä tiedät ? tunnistit?
mä uskallan heti, kun olen varma toisen kiinnostuksesta. Hän on semmoinen namu, että.... nyt lasit huurtui vallan.
Oon rakastanut sua ja varmaan edelleenkin, siinäpä se kaikessa tärkeydessään...
Eri rakas nettimaailmassa ja toinen sit IRLissä
tämäkin sontaläjä piti nostaa. kiiitos ja kumarrus sinulle kuka ikinä oletkin ja muunkin palstan puolesta joka arvostaa panostasi
Olisin halunnut hänen kanssaan kaiken mahdottomankin, mutta hän säikähti olosuhteita jotka olivat hieman vaikeat.
::::Oletko mies? Miksi et ota itse yhteyttä? Kannattaisi niin sitten tietäisi asioista. Zemiä!!
haluaisin tutustua paremmin,sinäkin jäit mieleeni,en unohda sinua,vaikka yritän.
S Oletko n vai m? Minäkin haluaisin tutustua erääseen S naiseen ;)
olen n
Hmmm.. kunpa olisit Se S, TODELLA KAUNIS ihanan hymyn omaava vaalea kaunokainen :D .Lähestyin häntä kyllä, mutta "pyyntöön" hän ei ole vastannut..
Mikä ihme siinä on että , voi ikävöidä ihmistä jota ei oikeastaan tunne...vaan se tunne kun kohdattiin....menee miehelle
uutta kohtaamista tai näkemistä..jotain semmoista kai?
pelkkää kiusantekoa häneltä jota itse sivusta seurasin ja joskus puoliani yritin pitää, joten, mun puolesta ei ole mitään ollutkaan eikä tule olemaan, mun rakkaus elää ja on jossain muualla kuin palstalla.

loppukoon mihin loppuu, elämääni en käytä mihinkään paskan selvittämiseen, kun elämästä voi nauttiakkin.
elämän suurin nautinto on puhua p.askaa ikävä-saitilla..hei, rullaatirullaa, ratkiriemukasta..;DDD
mulle ei kyl riittäis pelkkä ystävyys---
Ota yhteyttä häneen...älä odota
Meistä olisi voinut tulla jotain. Olisin ollut valmis kokeilemaan. Mutta sinä taisit luovuttaa ensin?
kiinnosta enää kun huomasin millainen narsisti olet. Parempi kun muuttaisit toiselle paikkakunnalle ettei nähtäisi enää.
Ei kestämisiä tunsin sun tuuhean lämpimän olemuksen. Näin ja koin kuin pätkiä satumaailmasta. Yksi vain jäi mieleen ja viellä lämmittää ja polttelee.
minä taas ja aina vaan jaksais vaan onneen yhteiseen kuplivaan.
miten olemus voi olla tuuhea?
koira??
tukeva? tuuheatukkanen??
Jos mun hän haluaisi tietää, ja sen myös irl ilmaisisi, vastaisin rehellisesti joka ikiseen kysymykseen, minkä hän esittäisi. Olisi se sitten naamatusten, puhelimessa, perinteisellä kirjeellä tai sähköpostitse.

Melkein palan halusta päästä selittämään, mutta enhän mä mitään vastauksia voi alkaa suoltaa, jos ei mitään ole kysyttykään ;).
onko tullut mieleen ottaa ite yhteyttä? miksi aina sen toisen pitäisi?
Minä olen lähestynyt irl ja saanut varmaan hänet mietiskelemään kaikenlaista. Vastauksia en ala tyrkyttää, kun en tiedä, haluaako hän niitä.
On aika typerää kysellä täällä tällaisia juttuja. Itsepetostako? Luuletko, että joku vastaa tähän sinun iäisyyskysymykseesi? Voisitko edes leikisti luottaa, että saat vastauksen juuri siltä kyseiseltä, jolle kysymyksen asetit? Onko se edes tarkoituskaan? Ilman parempia vinkkejä se tuskin tulee onnistumaan tässä elämässäsi. Parempi olisi lähestyä henkilöä muilla tavoilla. Silloin tämä epätoivoinen yritys voisi olla jopa jotain uuden alkua. Pelkäät lähestyä ja tulla mahdollisesti kokonaan hylätyksi hänen taholtaan. Elättelet vielä toivoa. Se ilmeisesti motivoi sinua elämään omaa elämääsi ja haaveilemaan hänestä silloin tällöin. Eihän se toki ole kiellettyä. Toivo paremmasta elämästä pitää monet ihmiset hengissä tässä globaalissa, kylmässä maailmassa. Ihmissuhteiden viidakossa. Siinä mielessä olet oikeassa, vaikka se joitakin hieman ärsyttäisikin. Toivotaan, että toiveesi toteutuu ja saat olla vielä tämän merkittävän ihmisen kanssa tekemisissä. Vaikkapa vain ystävänä hyvänä.
Oho, joku ajattelee.
 /   /  /  / Ei hemmetti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
33 v. P-Karjala
34 v. P-Savo
34 v. Satakunta
39 v. P-Pohjanmaa
36 v. Uusimaa
35 v. P-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta