AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Poika menee

Poika menee

5 Vastausta 135 Lukukertaa
Poikani 3v menee ilmeisesti töitteni takia hänen isälleen ja isän vanhempien loma-asunnolle Espanjaan yli viikoksi. Itse olen tuona aikana töissä ja muuta paikkaa ei pojalle löydy. Poika ei edes halua mennä sinne, mutta pakkohan se on kun ei häntä voi yksinkään jättää, sukulaisiakaan ei ole lähellä joille mennä enkä uskalla jättää häntä miesystäväni luoksekaan koska emme edes virallisesti seurustele.
Sehän on hienoa että voi olla isänsä ja isovanhempiensa kanssa ja bonuksena vielä ulkomailla. Sulla ei siis ole miesystävää koska ette seurustele, ja toisekseen vaikka seukkaisitte, ei hän ole velvoitettu hoitamaan sinun lastasi.
Ihan mielnkiinnosta: miten seurustelu virallistetaan? Mitä eroa mielestäsi on virallisella ja epävirallisella seurustelulla?
Epävirallinen seukkaaminen on vain tapailua ja hoitoa.
Eikö pojalle löydy hoitopaikkaa? Siis vaikka kunnalta? Töiden takia sun pitäis kyl hoitopaikka lapselle saada...ei lasta tarvii rueta ulkomaille lähettämään jos töissä haluaa käydä. Mutta minkäs takia isän luo ei lasta voi laittaa? Espanjassa on lämmintä ja aurinkoista, mukava lapsen telmiä viikko :)
ota lapsen hoitaja, vaikka mll:lta. Se maksaa mutta voi vähentää verotuksessa työn osuuden. Lapsi saa olla kotonaan mikä kannustaisi perusturvan puolesta.

Tai jos lapsella on joku ystävä, eikö voi mennä heille tuona aikana vaikka pientä korvausta vastaan? 3-vuotias kaipaa jo ikäistään seuraa ja kaverin kanssa puuhaaminen olisi kiva juttu.
 /   /  /  / Poika menee

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta