AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Millainen rengastus?

Millainen rengastus?

7 Vastausta 57 Lukukertaa
Tilaukseen on lähdössä HUULIvanne kokoa 8,5x19(eteen) ja 9,5x19(taakse).

Millainen rengastus näihin yleensä ruukataan laittaa - ts. mikä näyttää fiksuimmalta? Joka nurkkaan 235/35-19 vai esim. eteen 235/35-19 ja taakse pariksi 275/30-19? Heittäkäähän nyt vinkkejä ja ehdotuksia, millainen setti olisi järkevin.
rengaskoko on ihan autokohtainen juttu. Rahaa ainakin olet valmis uhraamaan kovasti, sillä nyt pyöritään tuhansie eurojen luokassa tuon setin kohdalla.
Kerro toki mistä autosta on kyse!!
No juu, 2500€ - 3000€ luokassa pyöritään tuolla setillä, riippuen rengasmerkistä. Tiedän kyllä melko tarkkaan mikä rengas tuolla kärryn alla mahtuu pyörimään, joten siihen liittyen en tarvitse neuvoja. Haluan vain tietää mikä näyttää visuaalisesti järkevimmältä rengastukselta, kun kyseessä em. vanne. Toiset tuntuvat käyttävän takana leveämpää rengasta jos kyseessä leveämpi huulivanne, mutta toiset taas pyöräyttää joka nurkkaan saman kokoisen renkaan. Itselläni ei ole huulivanteista kokemusta, joten äkkiseltään en osaa hahmottaa mikä rengastus olisi fiksuin.
Jos vanteen leveys on tuuman leveämpi takana kuin edessä, niin voisi kuvitella että renkaankin tulisi olla leveämpi jos halutaan niiden näyttävän liki samalta?
Juu, kyllähän siihen "venyä" ja eroa ulkonäköön tulee jos saman kokoisen nahan leveämmälle vanteelle lyö. Mutta nyt olikin kysymys siitä, mikä näyttää parhaimmalta. Välttämättä ei haeta siis sitä samannäköisyyttä. :)
no tuohan on sitten niitä makuasiota. Tuollasilla rengaskoolla leikkijöitä on todella vähän ja arvaisin leveällä vanteella kapeampi kumi näyttäisi typerämmältä. Rengas/vanne kauppiaiden sivuilta löytyy noita rengas/vanne sopivuus taulukoita.
Juu, makuasioita sano musti ku muniansa nuoli...

Kyllä nuo rengaskoot on ihan virallisten taulukoidenkin mukaan passelit em. vanteille. Eihän rengasliikkeet edes suostu lyömään rengasta vanteelle jos alkaa laki tulla vastaan. Ihan selvennykseksi siis, että 235/35 nahan saa lyödä 9,5" vanteelle.

Kyllä tämä eripari rengastus taitaa tosiaan olla enemmänkin meidän BMW ja Audi kuskien hölmöilyä. Rahaa palaa ja ajo-ominaisuudet kärsii. Pässi mikä pässi.
niinpä, voisithan myydä nuo ylikokovanteet ja ostaa ihan järkevämmät ja säästät rahaa ja niskojasi. Aina joku teini kiimassaa tuollaiset ostaa.
 /   /  /  / Millainen rengastus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta