AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / detur alanya

detur alanya

5 Vastausta 368 Lukukertaa
onko kokemuksia deturin turkin matkoista, hotelli alanya, retkitarjonta jne.?
Deturi talvi-esitettä yritin etsiä mutta sellaista ei taida olla nyt missään,ja myös Deturin tarjonta aika pientä,Thaimaakin on jäänyt pois,olisikohan konkurssin enteitä?
Olen matkustanut monesti Deturin kautta Turkkiin.. Kerran oli meno lento todella pahasti myöhässä, meidät majoitettiin lentokentän lähellä olevaan hotelliin jossa sitten odoteltiin koneen lähtöä 22h! Mutta se taisi olla vaan huonoa säkää.
Muuten olen ollut tyytyväinen, oppaiden toimintaan lentokentällä kohteessa ja matkan aikana. Jäänyt positiiviset kokemukset :) Kyseisessä hotellissa en ole ollut, mutta monessa muussa ja toivon että sinullekkin jää hyvät muistot ja fiilikset!
Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!
Kyseistä matkanjärjestäjää kannattaa varoa. Turkkilainen halpalentoyhtiötä käyttävä huonosti johdettu firma. Oppaissa ei juuri vikaa, mutta johto..

Viimeksi vielä varastivat rahaa ihme verukkeella jota nyt eivät tunnustakkaan.
Varastivat tosin vain 200e meidän perheeltä, joten olkoon. Turkkilaista touhua:]
Eikös deturin tilauskone eilen syttynyt tuleen? 27 loukkaantunutta. Ei ainakaan lapsia saisi viedä deturin matkalle, aikuiset ehkä pärjää jos hyvä tuuri..
Ei ikinä enään deturin matkalle, oppaat kielitaidottomia töykeitä eivät mitenkään avuliaita ja mikään ei ole niin kuin sanotaan, rahastusta ainoastaan.
 /   /  /  / detur alanya

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta