AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuulin elämäni vitin!

Kuulin elämäni vitin!

9 Vastausta 103 Lukukertaa
Suomenajokoiran kaa yks koirapuistossa tapaamani nainen on mukana kaverikoiratoiminnassa :-D Ajokoira kaverikoirana, puhdas metsästyskoira, huhhuh mikä tilanne! En ole ikinä ajatellut ajokoiraa jonain kaverikoirana :-D
HÖ MITÄ VIKAA SIINÄ ON KOIRA KUN KOIRA ,TIEDÄTKÖ KUINKA MONELLA ESIM.VANHAINKODEISSA ON OLLUT KOTONA AJOKOIRA KUN SE ON AJAMASSA ON TYÖSSÄ MUTTA KAIKKI KOIRAT PITÄÄ LÄSSYTYKSESTÄ JA SILITYKSESTÄ.
Tai piikle.
suomenajokoirahan on yksi niistä harvoista roduista, joissa ei ole juuri lainkaan aggressiivisia/ihmispelkoisia/arkoja koiria joten miksi ei.
Minä olen nähnyt suomenajokoiran toko-kokeessa voittajaluokassa. Ihan hyvin meni. Paljon työtä on varmasti vaatinut, mutta saavutus on juuri siksi erittäin kunnioitettava.
Huono provo.. Ja mikä ihme on viti?
Se on totta! Näin koirapuistossa naisen, jonka kanssa oli kaverikoiratoiminnassa mukana oleva suomenajokoira. Ihan PUHDAS sellainen. En ole ikinä voinut kuvitella noin seurakoirattoman oloista rotua jonain kaverikoirana. Tai kerrostalossa asuvana koirana, vaan puhtaana maalaiskoirana, joka osaa vain metsästää.
minulla on karjalankarhukoira seurakoirana, joka harrastaa tottelevaisuuskoulutusta ja jolla ei ole ajoviettiä yhtään mihinkään. problems?
AP: Pitäisikö ne suomenajurit olla 11kk häkkeihin unohdettuna ja yhden kuukauden ajan henkihieverissä juoksemassa ja saamassa selkäänsä kun kunto ei riitä?? Tämäkö on oikea tapa pitää metsästävää koiraa?

Ja oikeastiko kuvittelet että ne kaikki sadat pennut päätyvät alkuperäiskäyttöön?
Minulla itselläni on erittäin seurallinen ja rakkaudenkipeä Suomenajokoira tyttö... en kyllä ole yhtään koiraa vielä tavannut joka ei nauttisi huomiosta. Koira on ihan sisäkoirana. Vaikka ei jahtaa jänistä, pääsee usein metsään ja koirapuistoon vapaana juoksentelemaan...Harrastetaan myös tokoa.
 /   /  /  / Kuulin elämäni vitin!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta