Näitä kysyttiin ylläpidon chatissa

Millä Suomi24 rahoitetaan?

Suomi24 toimii pääsääntöisesti mainosrahotteisesti eli rahoituksemme perustuu sivuilla näytettyihin mainoksiin sekä maksullisiin sosiaalisen median tuotteisiin kuten asiantuntijapalstoihin.
Myös osa Suomi24:n tarjoamista palveluista on maksullisia, Posti Plus ja Treffit Plus ovat tällaisia tuotteita.

Mitkä ovat vaatimukset sheriffiksi pääsylle? ?

Keskustelu- ja chat-sheriffien pääsyvaatimukset eroavat hieman toisistaan. Luonnollisesti sheriffiksi hakijan tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä. Keskustelusheriffiltä edellytetään esimerkillistä keskusteluhistoriaa ja chat-sheriffiltä vastaavasti chat-historiaa. Chatin sheriffit tarvitsevat lisäksi myös suosituksen kahdelta vanhalta sheriffiltä hakeakseen.

Hakijalta edellytetään myös perusteluja, miksi hän haluaa sheriffiksi ja mikä häntä motivoi toimintaan. Pelkkä ”olisin hyvä ja minua kiinnostaa” ei riitä, vaan toivomme hakijoiden kertovan itsestään ja historiastaan Suomi24:ssä.
Hakemuksen keskustelusheriffiksi voit jättää tästä linkistä http://keskustelu.suomi24.fi/s24moderator/3353 ja chat-sheriffiksi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Minne voin ilmoittaa asiattomasti käyttäytyvistä sheriffeistä?
Sheriffeistä voi jättää palautetta palautelomakkeella http://www.suomi24.fi/palaute/lomake. Muistathan kertoa selvästi syyn ja esimerkiksi sääntöjen kohdan, mitä sheriffi on mielestäsi rikkonut. Jos kyse on yksittäisesti tapauksesta, jossa sheriffi on toiminut väärin, kuvaile myös tapaus tarkasti. Lisäksi on hyödyllistä esimerkiksi linkittää keskusteluketjuun, jota palautteesi koskee.

Voiko VIP-kruunuja chatissa olla monta kerrallaan?

VIP-tunnus pätee kaikissa chat-huoneissa ja myös tunnus näkyy siten halki chatin. Eli ei, kruunuja ei voi olla montaa.

Voiko Sokkotreffit saada takaisin?

Sokkotreffejä ei näillä näkymin olla palauttamassa. Olemme ottaneet vastaan palautteenne ja pidämme sen mielessämme.

Voiko puumallin saada takaisin keskusteluihin?

Puumallia ei näillä näkymin olla palauttamassa. Palaute on kuitenkin rekisteröity ja tiedostettu.

Kuinka monta työntekijää Suomi24:ssä on?

Suomi24 on osa Aller Mediaa. Aller Medialla on yhteensä noin 280 työntekijää Helsingissä ja Rovaniemellä. Osittain työntekijät tekevät töitä sekä Suomi24:lle että Allerille. Suomi24:ä tekee säännöllisesti noin 20 työntekijää ja noin kymmenkunta ulkoista työntekijää.

Miten voin poistaa monta sähköpostiviestiä kerrallaan?

Voit ruksia useita sähköpostiviestejä poistettavaksi pitämällä Shift-näppäintä pohjassa. Valitsemalla haluamistasi viesteistä ensimmäisen ja viimeisen poistettavan myös väliin jäävät viestit tulevat valituksi näin. Pitämällä Ctrl-näppäimen pohjassa voit valita useita ei-peräkkäisiä viestejä kerrallaan.

Tuleeko Suomi24:än pakkorekisteröityminen tai rekisteröityminen pankkitunnuksilla?

Näillä näkymin tälläista muutosta ei ole tulossa.

Miksette saa häiriköitä kuriin?

Teemme häiriköinnin estämiseksi voitavamme. Valitettavasti monet häiriköt keksivät tapoja, joilla he voivat kiertää heidän toimintansa rajoittamiseksi tehtyjä toimenpiteitä. Aktiivisten käyttäjien apua häiriköiden kuriin saamiseksi on meille todella suuri apu. Siksi toivommekin, että ilmoitatte ahkerasti asiattomia viestejä ja profiileja ylläpidolle.

30

1742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten estätte astroturffauksen?

      Astroturffaus – eli maksettu nettikehuminen tai -haukkuminen, jota lukija luulee aidoksi – on netissä elävä ilmiö. Me haluamme, että Suomi24:ssä keskustellaan aidosti asioista. Siksi tarjoamme yrityksille mahdollisuuden perustaa maksuttomasti yritysprofiileja, joilla he voivat esiintyä rehellisesti itsenään keskustelupalstoilla. Mielestämme on reilua, että kun keskustelua käydään, kaikki ovat rehellisesti sitä mitä ovat. Lue lisää yritysprofiileista http://www.suomi24.fi/promo/yritysprofiili.

      Käyttäjätunnukseni on samantyyppinen kuin toisella käyttäjällä ja hän vaatii minua muuttamaan oman tunnukseni. Pitääkö minun?

      Toisena käyttäjänä esiintyminen on palvelussa kiellettyä. Jos toimintasi kokonaisuudessaan viittaa toisena henkilönä esiintymiseen, tunnuksen käyttö on kiellettyä. Jos kuitenkin olette selkeästi profiloitavissa eri henkilöiksi ja käyttäjätunnus on valittu sattumalta, emme voi velvoittaa sinua poistamaan tunnustasi. Tietysti on kaikkien etu, että tunnukset ovat selkeästi erotettavissa toisistaan.

      Käyttäjätunnuksessani on sana homo. Onko se sääntöjen vastaista?

      Jos sana homo viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen, on sen käyttö sallittua. Jos sitä kuitenkin käytetään herjaavaan tarkoitukseen, on sen käyttö kiellettyä.

      Voiko Suomi24:ä käyttää ulkomaalaisista ip-osoitteista?

      Kyllä voi.

      Seuraako ylläpito chat-huoneita anonyymisti?

      Ylläpito tulee huoneeseen aina ylläpidon tunnuksilla. Yleensä emme kuitenkaan seuraa chat-huoneita reaaliajassa, vaan palaamme huoneen lokitietoihin jälkeenpäin.

      Millä softalla Suomi24:n sivut on tehty?

      Suomi24:n tekemisessä on käytetty erilaisia järjestelmiä. Useat Suomi24:n palvelut on toteutettu Drupalilla.

      Chat ei toimi kunnolla, vaan se jumittaa. Mitä pitäisi tehdä?

      Tarkista tietokoneesi tietoturva-asetukset. Jos asetukset ovat liian tiukat, chat ei toimi kunnolla. Muokkaamalla tietokoneesi turvallisuusasetuksia ongelma poistuu useimmiten.

      Terkuin,
      Mari, Rasmus ja Elina
      Suomi24

      P.s. Seuraava ylläpidon chat järjestetään 6.11.2012.

      • hehehehehehehe

        Asetukset liian tiukat.
        Pitää kevennellä....jaa vai niin...


    • pauli ja pertti

      Älä puhu jaskaa, olen monesti yrittänyt poistattaa henkilökohtaisuuksiin meneviä viestejä, sanottavaa vaikutusta ei toimestanne ole ollut. Pyytäisin hieman asiallisuutta kehumisiinne.

    • 87k

      Hauskasti runoiltu, jospa kerrottaisi OIKEAT vastaukset:

      Mitkä ovat vaatimukset sheriffiksi pääsylle? ?

      Hakemukset menevät automaattiseen ohjelmaan joka poimii hakemusta tiettyjä avoinsanoja, jotkut avainsanat lisää pisteitä jotkut vähentään, tietyn määrän ylittävät pisteet antaa valvojan oikeudet, alittavat antaa burengaina vastauksen "valinta ei valitettavasti osunut sinuun" eli teksin muotoilulla ei ole väliä, vain sanat merkitsee

      Minne voin ilmoittaa asiattomasti käyttäytyvistä sheriffeistä?

      Ilmoittamisesta ei ole käytännössä mitään hyötyä, koska haitta häiriköivistä yksittäisistä valvojista on meille mitätön rahan kannalta, ja nyt ei enää valvojat valvo kymmeniä palstoja, joten ongelmaan on turha puuttua.

      Voiko Sokkotreffit saada takaisin?

      Ei voi tuo vaatii liikaa palvelintehoa, ja nyt olemme jo antaneet tuon palvelintilan mainoksille, jolloin saamme lisää rahaa

      Voiko puumallin saada takaisin keskusteluihin?

      Olemme saaneet aiheeseen liittyviä pyyntöjä noin kolme tuhatta, mutta puunäkymän palauttaminen vaatisi niin paljon palvelintehon lisäämistä, että joutuisimme luopumaan muutamasta mainoksesta, mutta taasen kolemn tuhannen käyttäjän poistuminen on meille peinempi tappio.



      Tuleeko Suomi24:än pakkorekisteröityminen tai rekisteröityminen pankkitunnuksilla?

      Kyllä, kyllä tulee, kuten linjamme on, mitä isompi uudistus, ja mitä enemmän siitä on haittaa käyttäjille, sitä vähemmän siitä hiiskumme, vaan lyömme sitten kunnolla shokin kertalaakista, ja palutteisiin vastaamme vain "Palaute on kuitenkin rekisteröity ja tiedostettu."

      Miksette saa häiriköitä kuriin?

      Oikeastaan emme mitenkään, ja niiden vaikutus on tuloihinmme minimaalinen, ilmianna asiaton viesti nappula laittaa viestin tarkastukseen jossa tietokone etsii avainsanoja viesteistä, jos ne löytyy, viesti poistuu.

      • Älä puhu paskaa, eipä näytä poistuvan kuin tiettyjen pyynnöstä.


      • Jaa.a...

        "Minne voin ilmoittaa asiattomasti käyttäytyvistä sheriffeistä?
        - Ilmoittamisesta ei ole käytännössä mitään hyötyä"

        No ei aivan noin, muistan hyvin kun Maailmanmenoa-palstalla oli nimimerkki "Armas Aallontie" seriffinä joitain kuukausia sekoittaen palstan totaalisesti ja estäen mielestään vääränlaiset keskustelut, poisti palstan aiheeseen kuuluvia sääntöjen mukaisia avauksia ja keskusteluita yms. lopulta käyttäjien valitusruuhka johti ko. seriffin eroon.


      • rauski ja
        Jaa.a... kirjoitti:

        "Minne voin ilmoittaa asiattomasti käyttäytyvistä sheriffeistä?
        - Ilmoittamisesta ei ole käytännössä mitään hyötyä"

        No ei aivan noin, muistan hyvin kun Maailmanmenoa-palstalla oli nimimerkki "Armas Aallontie" seriffinä joitain kuukausia sekoittaen palstan totaalisesti ja estäen mielestään vääränlaiset keskustelut, poisti palstan aiheeseen kuuluvia sääntöjen mukaisia avauksia ja keskusteluita yms. lopulta käyttäjien valitusruuhka johti ko. seriffin eroon.

        Olisiko aiheellista jälleen seriffin eroittaminen? Mielestäni ei toimi puolueettomasti.


    • painoindeksi

      Heiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

      Älkää viitsikö, Vip kruunusta.
      50 plus huoneessa on sättääjä,,ylläpito poistanut nicin.Rekkautu uudella nikillä ja kas kummaa het Vippi Ei kauaakaan menny.Kyseinen sättääjä ylellä ihmettelee muiden nikkejä miksei ole poistettu häiriköitä kun kuulema ovat.Saapa nähdä joko ylläpito poistanut s............n nikin kun ei ole näkynyt...Peiliin katsomisen paikka..

      • aina oksalla istuu

        No 50 huone onkin se ns. häiriköiden huone, jossa saaneet VIPIN pahimmat häiriköt. Lienee vielä heillä useampi nikkikin käytössä sekä välillä toisen sukupuolenkin nikki.

        Puhut asiaa, poistettu kait useampikin hänen nikkejään, mutta jäähän aina valinnanvaraa rekata uusi ja ne kivat sefut antoivat nyt VIPin, että voi ihmetellä meidän muiden kataluutta. Voi kele sanon minä!!!!!!! Haisee ja pahasti.


    • 87k

      Voisiko ylläpito/valvoja vastat rehellisesti

      Onko teitä kielletty kertomasta TODELLINEN syy miksi puumalli on poistettu käytöstä? sillä vastauksethan ovat olleet aina ympäripyöreitä kun asiaa on kysytty

    • pissis kusettaja

      Vitut täällä mitään vastailla, ylläpito jauhaa paskaa entiseen tyyliinsä. Rasmuksen kannattaisi poiketa sivistävien tapojen kurssilla. Mies on valinnut aivan väärän alan ammatikseen.

    • Koitas nyt mulkku rasmus asettua ta lopetan kirjoitteluni tällä paskasaitilla.

    • Palstalle sheriffi

      Autoliikkeet ja auton ostaminen -palstalla toimii moderaattorina tai luotsina ajoittain välinpitämätön henkilö.

      Onko palstalla vakituista sheriffiä ollenkaan?

      Minun mielestäni yhden autoliikkeen haukut ja kehut tuntuvat tulevan samalta henkilöltä, joka aiheuttaa palstalla turhaa riitelyä.

    • leilanen

      Onko Rasmuksen porukalla vaikeuksia ymmärtää luetua, kuinka on mahdollista että seriffi ei osaa toimia silloin kun jotain henkilöä loukataan. Eikö seriffi oikein ymmärrä mikä on loukkaus ja mikä ei. Vaihda seriffiä, ehkä uusi oppii ymmärtämään.

    • vittukinnas

      Koitas seriffin mulkku toimia asiallisesti, etkö saatana vieläkään osaa työtäsi hoitaa. Mikä vittu sinua vaivaa että annat tietyn porukan mellastaa saitilla. Olet varmaankin väärässä ammatissa. teemme sinusta valituksen operaattorille.

      Mulkku

    • riisitautinen

      Helvettiin vääräuskoinen seriffi, ei mitään järkeä nykyisessä toiminnassa. Onko seriffi aivan täydellä järjellä varustettu?

    • paskasaitti

      Onkos Rasmuksella oppimisvaikeuksia, kannattako tänne rekisteröityä laisinkaan. Lahopää seriffi poistelee liikaa rekisteröityjen mimimerkkien kirjoituksia. Haluaako kadon käyvän paskasaitin nimimerkki rintamalla?

    • Heippa käyttäjät,

      Olemme ottaneet ja tulemme jatkossakin ottamaan teiltä palautetta vastaan, KUN se on asiallisesti esitetty. Edellä olemme esittäneet vastaukset kysymyksiinne ja on valitettavaa, jos ne tuntuvat teistä epäuskottavilta tai vääriltä.

      Poistoihin liittyvät asiat ovat usein tulkinnanvaraisia. Siksipä luotsi tai ylläpito voi poistaa viestin, vaikka se ei juuri sinun mielestäsi olisi oikeudenmukaista. Kannattaa näissä tilanteissa yrittää miettiä asiaa ulkopuolisen silmin ja käydä läpi Suomi24:n säännöt, jotka ohjaavat toimintaamme.

      Toivottavasti vastauksista on kaikesta huolimatta ollut monelle hyötyä! Seuraava chat on 6.11. ja silloin vastaamassa on Suomi24:n tuotteista vastaava tuotepäällikkö.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

      • pulska jakke

        Nyt Elina taitaa päästellä suustaan täyttä puppua, sinustako on oikeudenmukaista erään joukon henkilökohtaisten asioiden setviminen oikealla nimellä, osoitteet julkisesti ilmoittaen. Mielestäni osallistutte tai olette osallisia saitilla vallitsevaan joukkokiusaamiseen hyväksyessänne sellaisen. Kannattaisin kovasti saattaa saittinne tasapuoliseen poistomenetelmään. Nyt se on päin p tä. Luulen siihen tasa-arvovaltuutetunkin puuttuvan jos vain ilmoitan. ilmeisesti ei tänne kannata rekisteröityä koska rekistöröity nm. poistuu rivakammin kuin piilomerkki.

        Ehdottaisinkin teitä käymään kurssin tasapuolisuudesta, saattaisi tuoda uutta virettä toimintaanne.


      • pulska jakke

        Ei näytä toimivan edelleenkään aloituksia poistellaan ilman mitään syytä. Ei kai seriffi ole kantavierteen väärinkäyttjä, kierosilmäinen muuli. Kysymys on asiallinen koska, touhuilunne vituttaa hiljaisempaakin miestä.


      • pulska jakke kirjoitti:

        Ei näytä toimivan edelleenkään aloituksia poistellaan ilman mitään syytä. Ei kai seriffi ole kantavierteen väärinkäyttjä, kierosilmäinen muuli. Kysymys on asiallinen koska, touhuilunne vituttaa hiljaisempaakin miestä.

        On teillä sairasta väkeä, eikö tämän paskasaitin sefu vieläkään ymmärrä mitä on kirjoitettu? Ämmä valehtelee valehtelee mitä sylki suuhun tuo.


      • Näin näkisin.

        Seriffiä valitessa, tärkein seikka on edelleen se, onko se linuks-käyttäjä vai Windows-käyttäjä - tietotekniikka puolella.

        Muissa tapauksissa terve järki riittää.


      • Yksi meistä

        Onko muilla tietokoneissa ongelmia siten, että ikävä-palstaa joutuu lykkäämään tosi alhaalle ja palkit ovat siirtyneet oikealle puolelle.Vai johtuuko tämä ongelma Sumi 24:stä?

        Kivaa alkavaa päivää!

        Yksi meistä.


    • Velkavelho

      Toivon edelleen vastausta kysymykseeni, jonka olen asiallisesti esittänyt niin Marellalle viestinä, ylläpidon chatissa kuin tuolla Pulmapalstallakin. http://keskustelu.suomi24.fi/node/11009239

      Eli onko lainankerjääminen sallitua vai kiellettyä Suomi24:llä?

      • En ole seriffi....

        ...mutta ei ole sallittua - minun mielestäni. Saatan toki olla väärässäkin.


      • Velkavelho
        En ole seriffi.... kirjoitti:

        ...mutta ei ole sallittua - minun mielestäni. Saatan toki olla väärässäkin.

        Ilmeisesti olen tehnyt asiattoman kysymyksen - kysyn väärää asiaa väärällä tavalla vääriltä henkilöiltä.


    • Katsotaan pysyykö tämä nimimerkki saitilla ?

    • yurki1000

      Näkemykseni

      Sheriffit heittävät täkyjä, eli tekevät turhia aloituksia. Minulle he ovat paljastuneet siten, etteivät he vastaa kysymyksiini. Se sijaan he haittaavat vapaata keskustelua mm. asiattomilla poistoilla.

    • muffini_

      Ylläpito hoi!
      Milloin mun sheriffihakemukseen vastataan?
      Olisin kiinnostunut hoitamaan mainitsemieni palstojen lisäksi vielä yhtä palstaa.
      Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe