Muiden salaisuudet tuhoavat.

pahasalaisuus

En tiedä kuuluvatko kaikki nämä ongelmani nyt tänne.. mutta kuitenkin..
TOIVON ETTÄ JOKU VOI AUTTAA..

Olen joutunut pitämään sisälläni isoja salaisuuksia. Olen nänhyt outoja unia ja omatunto kolkuttaa jatkuvasti. Välillä sitä mietii "miksi juuri minä"?

Olen tiennyt jo vuosia, että isäpuoleni ei ole sisarpuoleni oikea isä.
Vaan 'sisareni' bioisä on hänen isoisäpuolensa. En tiedä tietävätkö muut perheestä totuuden, mutta minä, bioveljeni, äitini ja sisarpuoleni äiti ainakin tiedämme. 'Sisareni' on nyt 17 ja itse olen 20. En tiedä olisiko oikein kertoa 'sisarelleni' miten asiat oikeasti on... mutta en taida pystyä.

Toinen asia joka raastaa mieltäni on parhaan ystäväni suuri salaisuus, josta vain minä ja hän tietää. Hän tuli raskaaksi exälleen, kun he olivat vielä yhdessä. Raskautta hän ei huomannut heti. Hän alkoi seurustelemaan nykyisen miehensä kanssa. Jolloin hän huomasi olevansa raskaana. Joten hän vakuutteli uudelle miehelleen lapsen saaneen alkunsa heidän ekasta kerrastaan. En halua pilata heidän perhettään, mutta mielestäni kuitenkin olisi oikein että exä saisi tietää tyttärestään ja nykyinen siitä, että kasvattaa vieraan lasta omanaan.

Ja viimeisenä, muttei vähäisenä.. Tuttuni pahoinpiteli lastaan, lapselle tuli lievä, mutta kohtalokas aivoverenvuoto. Nyt nainen syyttää miestään aiheuttamastaan. Ja on saanut suvun ja Oikeuden jopa puolelleen. Miestä syytetään nyt kaikesta, sillä tämä on entinen nuorisokoti-nuori ja syö mielialalääkkeitä. Minusta tämä on todella väärin, että mies joutuu kärsimään siitä mitä nainen heidän lapselleen teki. Mies ei saa tavata lastaan. ikää vanhemmilla on 21 ja 23. Lapsi puolestaan muutaman kk ikäinen tyttö, joka luultavasti tulee elämään elämänsä sokeana.

Minulle kerrotaan niin monia suuria ja jopa kauheita salaisuusia, jotka joudun pitämään sisälläni. En ole juorukello, mutta tämä on poikkeus sillä en kestä tätä tuskaa ja ahistusta mitä kaikki nämä salaisuudet tuottavat. Stressiä on ollut paljon ja tunnen itseni likaiseksi ja pahaksi ihmiseksi. MIKSI?

116

4934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdgfgh

      Käy juttelemassa terapeutille, siellä käynti helpottaa enemmän kuin täällä avautuminen.

      • Suosittelen

        Salaisuudet voi myös jakaa muiden ystävien kanssa


      • http://pelimieskerho

    • pahasalaisuus

      moinen maksaa, joten mielummin täällä vuodan.

      • Rupian pumppu & nopa

        Hai Lucia täällä pumpataan pois kaikki huolet mi liittyy ihmisyyteen ja elämiseen.


      • Elämä On

        Mutta toi viimeinen salaisuus, se sinun pitäisi kyllä ilmoittaa viranomaisille. On väärin miestä kohtaan että häntä syytetään asiasta jota hän ei ole tehnyt. Ei se, että on entinen nuorisokoti-poika tee hänestä rikollista tekoon, jota hän ei ole tehnyt.

        Tuo että sisarpuolesi ei tiedä oikeaa isäänsä , on sekin kimurantti juttu. Mutta teinille ei ole hyvä kertoa, jos asioita ei ole kerrottu lapsena. Sisarpuolesi olisi saatava tietää asia, mutta mieluimmin aikuisena.

        Harmillista että ystäväsi ei kertonut heti että hän odottaa lasta, eikä ole asiaa huomannut . Nyt kun se pulpahtaa esiin voi olla ero siinäkin taas.

        Jos kuulut seurakuntaan, voit jutella papin kanssa. Hän saattaisi sinua neuvoa, eikä se maksa mitään.


      • terapeutti?

        jos alkaa ahdistaa todella, kannattaa oikeesti käydä.


    • selkeestikin

      Isyysasiat selvii dna:lla. Laita nimetön vihje ja sisarpuolen asias et o ainoa tietäjä.
      Sokeuden suhteen asioi poliisilaitoksella.

    • ihan ihmeellistä

      Eikös teillä ole ollenkaan oikeita isiä ja isoisiä niinkuin muilla?

      • äly hoi älä jätä

        ihmiset eroavat ja ottavat uusia puolisoita.. ihan normaalia!


      • ydinperheen jäsen
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        ihmiset eroavat ja ottavat uusia puolisoita.. ihan normaalia!

        Silti pitäisi löytyä ne oikeat isät ja isoisät js äidit ja veljet eikä vain puolia
        Ja kyllä se äly jäljellä on pidä vaan huolta omasta älystäsi.


      • leskiäiti ja isoäiti
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        ihmiset eroavat ja ottavat uusia puolisoita.. ihan normaalia!

        No ei tod. ole! Siitä on vaan tehty normaalia tänä "pahana ja avionrikkojien sukupolvena"!!


    • sadgsadg

      Roskaväen ongelmia ihan selvästi.

      • ghk

        Osataan sitä paremmissakin piireissä.


    • TotuusOnSielläJossai

      No nuo asiat kyllä pitäis tuoda julki.
      Esim. tuo lapsen pahoinpitely josta syytön kärsii varmasti aivan järjettömästi.
      Voisiko totuus tulla julki vaikka sillain ettei sais tietää että juuri sinä olet kertonut asiasta? Kerro hyvä ihminen oikeasti!!!

    • yksinkertainen neuvo miullekin kerrotaan kaikenmaailman salaisuudet eikä miulla ole mitään ongelmaa niiden kanssa koska miulla o surkea muisti unohdan asiat silmän räpäyksessä. Siunkin olisi hyvä opetella unohtamaan ja ajattelemaan muuta esimerkiksi omia ongelmia ei toisten niin säästyy terapialasku kulut. Jokasella on omat ongelmansa siis hoitakoot ongelmansa itse mutta jos ne mieltä kaivelee ne voi aina kertoa muille mutta se ei velvoita enempään pää asia kun kuuntelee.

    • wefweqfgw

      Joopa joo...

      Kuulostaa siltä että KOKO SUKU NAI ...

      laita kaikki salaisuudet kiertoon niin ei sulle kohta kukaan kerro mitään..

      • MITÄ HELV. SEKOILET?

        KOKO SUKU NAI??


    • draamaa1234

      Kutsut kaikki asian osaiset paikalle ja kerrot totuudet suureen ääneen kaikille kerralla suureelliseen Kauniit ja Rohkeat tyyliin. Tilaa poliisi paikalle heti sen jälkeen, jos tilanne näyttää kärjistyvän ja itsellesi taksi. Kukaan ei enää varmasti kerro sinulle enää mitään. Ja tuosta lapsen pahoinpitelystä, menet poliisille kertomaan tietosi.

    • 6 + 13

      Anna nimetön vihje pahoinpitelystä ja sano että sinä et ole kertonut mitään.
      Aina löytyy konstit miten kertoa ja että sinua syytetä jälkeenpäin.

      Haluatko olla ihmisen kanssa kaveri joka on aiheuttanut tyttären sokeuden??
      En mnä ainakaan, liian sairasta sakkia.

      • ghf1

        No niinpä. Miksi helvetissä pitäisi suojella "ystävää" tällaisen asian takia??
        Tiedän, jos on pitkä yhteinen historia ja muuta, mutta jos ystävä on VAHINGOITTANUT OMAA LASTAAN, sulla ei ole velvollisuutta hyväksyä sitä.
        Voit pistää välit poikki heti.

        Ja jos tuollaisia kamalia salaisuuksia pitävät, niin miksi kertovat niistä sinulle?? Kun kaksi ihmistä tietää, asia ei ole enää salaisuus.
        Olet liian kiltti kanssaihmisillesi, jotka ovat paskoja.


      • ghf1
        ghf1 kirjoitti:

        No niinpä. Miksi helvetissä pitäisi suojella "ystävää" tällaisen asian takia??
        Tiedän, jos on pitkä yhteinen historia ja muuta, mutta jos ystävä on VAHINGOITTANUT OMAA LASTAAN, sulla ei ole velvollisuutta hyväksyä sitä.
        Voit pistää välit poikki heti.

        Ja jos tuollaisia kamalia salaisuuksia pitävät, niin miksi kertovat niistä sinulle?? Kun kaksi ihmistä tietää, asia ei ole enää salaisuus.
        Olet liian kiltti kanssaihmisillesi, jotka ovat paskoja.

        pystytkö elämään sen asian kanssa, että ystäväsi tuollaisena sekopäänä voi tehdä lapselleen uudestaan vaikka mitä? Ja isä, joka on hyvä, ei saa nähdä lastaan? Voi hyvänen aika.

        Onhan se parempi, että lapsi elää huolehtivan isänsä kanssa.

        Oikeus voittakoon.


      • http://pelimieskerho
        ghf1 kirjoitti:

        pystytkö elämään sen asian kanssa, että ystäväsi tuollaisena sekopäänä voi tehdä lapselleen uudestaan vaikka mitä? Ja isä, joka on hyvä, ei saa nähdä lastaan? Voi hyvänen aika.

        Onhan se parempi, että lapsi elää huolehtivan isänsä kanssa.

        Oikeus voittakoon.

        http://pelimieskerho.foorumi.biz/


    • kaikilla salaisuus

      kenenkään ei tarvii pantata toisten salaisuuksia, jos joku sanoo, et älä kerro kellekkään, pitää sanoa, tuota en voi luvata, joten jätä kertomatta minulle salaisuutesi..

    • huomenta vaan

      No joo, oletko varma että kaikki on edes totta...Kerroithan näkeväsi unia...Ja kuule kyllä se selviää kuka on lapsen pahoinpidellyt, jos se on oikeasti tapahtunut, usko huvikses. Ja kyllä tule hulluksi, jos noita sisälläsi patoat. Ihan sama kuka on kenenkin isä, mutta lapsenpahoinpitelijää ei saa päästää syyttämään muita.

      • pahasalaisuus

        Ikäväkyllä kaikki on totta, unia olen nähnyt siitä kun yritän kertoa tai kerroin asiasta. Ja myös unia, joissa kaikki on kunnossa, toisin kuin oikeasti on.


    • Huvittunut:Sinde

      En koe muiden asioita tärkeäksi, ei minun tarvitse saada tietää mitään salaisuuksia.
      Eivät ne ole eettisyyden eli egoismisi muodostumiselle turvallista läheisyyttä yksityisyydellä, kuten väärän ja oikean sisimmällisen tunteen erottaminen. Olet luomassa näin pelkästään palvontaa sosiaalityöntekijäomaiselle, hänen lapselleen, järjestämättä edes oman ympäristösi asioita. Esim. maaseudulta tulevat naiset, he jäävät kaupunkiin olemaan lapsia esim. seurakunnan toiminnan järjestelyillä. Näin he turhautuvat, turhauttavat ympäristöä, sosiaalisesti kanssakäyvät, ja kilpailevat jopa häväitsemistä käyttämällä, sukupuolta siten halventaen. Egoismi on aina sinun oman itsesi asia, ja inhimillisyys. Ehkä tarkoitat tässä tilassa inhimillisyytesi katoamista.
      Sosiaalityöntekijä: "Anteeksi, me olemme valtiona unohtaneet käydä seksityössä sairaanhoitajaomaisille, heidän lapsilleen." Hän ei osaa lainkaan coping-keinoa, ja näin ette voi lähestyä sosiaalisesti kanssakäyden ympäristöstä, jossa teillä ei ole samansukupuolisia suhteita , samansukupuolisen seksin omaksumiseksi, ja näin omaksuttaan inhimillisyys, kuten coping-keino, sekä sen muodostama turvallinen läheisyys, amorinkaarta näin apuna käyttäen. Tasapainoisuuden muodostuminen on estynyt, ja amorinkaaresi huutaa apua ja hakee näin arvomaailman, kuten yksityisyys erottavaa egoismiä ja läheisyyttä, virike-viriteympäristöä, joka muodostaa myös persoonallisuuden inhimillisyyden, ja sosiaalisen kanssakäymisen tukevan perustan.
      Organisaatio-psykologi ei muodosta vielä tässä virike-viriteympäristöjä, joiden ei tule olla kenenkään sukupuolisen häväitsemisen tai hoidon aihe, vain palvonnallisuudelle, järjestäytymättömälle väestönsuojelulle, ja sosiaalityöntekijä omaiselle, hänen lapselleen raiskaamiseen. Näin voidaan puhua todellisuudeksi luodusta uskonollisuudesta, joka on vain ihmisten välistä taloudellista eri-arvoisuutta. Tarkoitat varmasti esim. lääkärinä tässä näin julistaen, inhimillittömyyttäsi, eli tasapainoisuuden järkkymistä, joka on siinä ammatissa ihan yleistä. Henkilökohtaisesti toivon kylläkin, että välttäisit sellaista, ja jättäisit jäljelle edes tämän inhimillisyyden rakennuspalikan, ja psyykkisen kivun mitan muodon, edes seksuaalisuudellesi, coping-keinon, ja inhimillisen yksityisyyden, kuten neliö. Frustraatio defenssin luomisesta on ajat sitten tehty laitonta, koska se ei liity lainkaan ihmiseen, häneen itseensä ja egoismin yksityisyyteen, ympäristöön ja turvallisesti läheisyyteen, kuten turvallisuudentunne. Miksi pitäisit edelleen tällä tavalla ympäristöstä sulkemalla vankina kehosta, tehden vain ikuista lasta? Et voi olla järjestämättä prostituutiota, koska virike-viriteympäristöt ovat jääneet puutteelliseksi. Järjestät näin vain sukupuolen seksuaalista alistamista, sen sukupuolen halventamista painostamisen avulla, ilman todellisuutta ja turvallisuutta, kuten läheisyys, inhimillisyyden coping-keino.
      - Ja näistä asioista kukaan ei voi tuntea sillä tavalla ahdistuneisuutta, koska meillä ei ole prostituutiota.
      ' Hän haluaa että kaikki luopuisivat hänen kaltaisena(an) demokratiasta.

      • Ei ole, eisitäkysytä

        Rakennuspalkiat ahdistukseen ovat ihan eri atomissa, kuin mitä yhteiskunta muodostaa, järjestellen ympäristöömme: Anna mannaa taivaasta, reinkarnaatio, amorinkaari. Tuskin teillä ketään järjestäytyneessä väestönsuojelussa kasvaneita siellä on töissä.
        A. Miten ilma ja happi voi olla vielä ohjelma jollakin paikkakunnalla, tasapainoisuuden takia, Suomessa.
        Korjaan heiman:
        - ¤ 4 väestönsuojelu-ohjelmaa
        - 4 kastraatiota
        Irvokkuus ja rakkaudettomuus, kuin vaikkapa assosiaatio-frustraation käyttäminen kehosta, sen laukaiseminen kallon sisään. *Rintakehän käyttö kallon sisään on kielletty sadistisena, ja harhaisuutena, sukupuolen häväitsemis, ja alistamis tarkotiuksena.
        - Enkö ole nähnyt tätä jo tarpeeksi?
        Joudutte lopettamaan työvoimatoimiston ikuisiksi ajoiksi.
        Kielten kanssa kilpaileminen ei tuota pigmentistöä, joka edes loisi turvallisuudentunnetta, kuten vaikkapa yhteiskuntamme muodostama atomi: Suisaidaalisuus, psykologia, Sir Arthur ja pyöreänpöydän ritarti.
        - Osoittamassa sydäntä: rakkautta, lähimäisyyttä ja lämpöä.
        Tämä on 3 väestönsuojelun malli, ohjelma fokusaation tuottaminen, ja assosiaation laukaiseminen. Psykiatria sitä ei sinällään, itsessään ole.
        Miksi et suostu huolehtimaan muusta väestöstä, tai ympäristöstä?
        - Täällä on ihan edellytetty painostamisen sijaan sellaista.

        Turvallista lapsenkasvatusta!


    • stressitön

      Onneksi ei ole niin hyviä ystäviä jotka kertoo liian suuria salaisuuksia.

      • Stressitön,manioissa

        Koska esiinnyt jopa vauvana sukulaisena.
        - Et saa sukupuolisesti kanssakäydä, edes samansukupuolisuutta tukemalla.
        Hän hakee näin turvallisuuttaan.


      • stressitön
        Stressitön,manioissa kirjoitti:

        Koska esiinnyt jopa vauvana sukulaisena.
        - Et saa sukupuolisesti kanssakäydä, edes samansukupuolisuutta tukemalla.
        Hän hakee näin turvallisuuttaan.

        Jaa.


    • Ei helkkari...

      "Tuttuni pahoinpiteli lastaan, lapselle tuli lievä, mutta kohtalokas aivoverenvuoto. Nyt nainen syyttää miestään aiheuttamastaan. Ja on saanut suvun ja Oikeuden jopa puolelleen. Miestä syytetään nyt kaikesta, sillä tämä on entinen nuorisokoti-nuori ja syö mielialalääkkeitä. Minusta tämä on todella väärin, että mies joutuu kärsimään siitä mitä nainen heidän lapselleen teki. Mies ei saa tavata lastaan. ikää vanhemmilla on 21 ja 23. Lapsi puolestaan muutaman kk ikäinen tyttö, joka luultavasti tulee elämään elämänsä sokeana."

      Noiden muiden juttujen takia ei juuri kannata yöuniaan menettää mutta tästä asiasta avautuisin kyllä sopivalle viranomaiselle.

      • Sinäetpelleiletätäsc

        MItä sä olet ottanut sinne taas jonkun sairaanhoitajan väärällä atomilla.
        - Muodostat näin pelkkää inhiimillittömyyttä, ja älyllistä vajaamielisyyttä.
        Kts. tämä on seksityö. Se on tärkeämpää, mitä seurakunnatkin.


    • johdattelin puhumaan

      Jokin myötäelämisen taito vai mikä lie saa toiset tuntemaan turvalliseksi kertoa juuri sinulla. Itselle tuli myös monenlaista tarinaa, mutta huomasin itse johdatelleeni heitä kertomaan..

    • toinen uskottu

      Huh huh! Ei oo ihme, jos tuollaiset asiat stressaa! Mullekin on uskouduttu monista jutuista, mutta täytyy kyllä sanoa, että veit voiton näillä jutuilla! :)

      Kevennyksen jälkeen asiaan. Älä haudo enää päässäsi tätä vaan toimi! Tee jotain, melkein mitä vain kunhan teet jotain. Itse olen esim. katkaissut välini ihmisiin, joiden valintoja en vain ole jaksanut sulattaa. Siinä voi saada jonkun vihat niskaansa, mutta säästyypä kuulemasta enempää itseaiheutetuista ongelmista. Kerran olen juorunnut tietämistäni jutuista eteenpäin sellaiselle taholle, joka taatusti ei ole hiljaa. Sen seurauksena yx mies jäi kiinni petturuudesta, mutta sai anteeksi.

      Mun ehdotukset: Painosta äitiäsi kertomaan totuus siskopuolellesi. Se on hänen tehtävänsä ja vastuunsa! Sanot äidillesi, ettet enää jaksa kantaa tätä taakkaa ja että siskosi ansaitsee tietää totuuden!

      Pahoinpitely: Lapsen äidin tulee kantaa vastuu teostaan. Puhu hänen kanssaan ja sano, että on täysin väärin, jos syytön mies joutuu tuomiolle tuosta. Jos ei kuuntele sua, kerro totuus jollekin toiselle ja menette yhdessä juttelemaan hänelle. Jos ei kuuntele ja päästä miestä epäilyksistä, menette tämän toisen hlön kanssa poliisien puheille. Et voi antaa tuon tapahtua.

      Kaverin lapsi: Älä tee mitään. Anna lapselle mahis olla rakastettu. Voit sanoa kaverille, että susta tuo on huono ratkaisu, mutta älä puutu, jos perhe on onnellinen? Mieshän melkein voisi olla isä? Eihän tuo oikein ole, mutta jotenkin tässä miettisin enemmän lasta kuin mokailevia aikuisia. Ehkä?

      Noh, tässä mun ehdotukset. Tsemiä!

      • ghf1

        No voi ny helvetti. Hei oikeesti, ei kukaan, siis KUKAAN, halua olla tietämättään jonkun vieraan lapsen vanhempi.
        Asiasta pitää puhua. Tää "ystävä" nainen on kieroileva ämmä. Jos tämä uusi mies on hyvä ihminen, hän kyllä ymmärtää tilanteen ja pysyy naisen rinnalla.
        Valehtelu ei auta asiaa. Pitkittää vain tilannetta.

        Kyllähän sen näkee tulevaisuudessa kun lapsi kasvaa, että mistä puusta se on veistetty.


      • pahasalaisuus

        Tarkoittanet varmaan siis sisarpuoleni äitiä, ei minun äitiäni?
        Onko väärin kysyä kaverin exän mielipedettä, että mitä jos hänellä olisikin lapsi?


    • 32444444444111

      Jos tuo vauvajuttu on oikein, niin oletko oikeasti sitä mieltä, että salaisuuden pitäminen on tärkeämpää, kuin vauvan terveys? Eli sinun mielestäsi vauvan kannattaa jäädä mielummin sille pahoinpitelijälle ja että sinä pysyt hänen ystävänään,kun että lapsi päätyisi turvalliseen paikkaan eikä sinun tarvitsisi olla pahoinpitelijän ystävä?

      En myöskään ymmärrä kuka tahtoisi olla sellaisen ystävä, joka valehtelee noinkin isosta asiasta kuin raskaudesta ja oikeasta isästä. Mitäköhän kaikkea hän myös valehtelee sinulle, jos noin ison asian myös salaa omalta kumppaniltaan?

      Suosittelisin valitsemaan ystäväsi vähän paremmin. Toisaalta, monesti se on, että olet itse samanlainen kuin he.

    • bioloogikko

      Jos olisin sinä yrittäisin korjata tuon huutavan vääryyden, joka lapsen pahoinpitelytapauksessa on käymässä - mene isän luo, kerro, mitä olet kuullut, hankkikaa hänelle puolustusasianajaja ja ilmoittaudu todistajaksi.

      Tämä olisi oikeudenmukainen teko - ainoa mahdollinen toimintatapa, jos sinulla on minkäänlaista sydäntä ja sielua. Itse en pystyisi elämään itseni kanssa, jos jättäisin puuttumatta asiaan.

      Luottamuksen rikkominen on pientä ja merkityksetöntä verrattuna siihen, että annat syyttömien kärsiä - tuossa rytäkässä mieheltä menee lapsi ja maine , ehkä vapauskin ja lapsiparka joutuu pahoinpitelijän luokse elämään. (Kuinka voit olla lojaali tuollaiselle ihmiselle? MItä se kertoo sinusta?)

      Koska ihmiset kuitenkin ovat pöljiä, tämän jälkeen he eivät uskoisi muitakaan salaisuuksia sinulle. Problem solved! Sinua on käytettu emotionaalisena roskakorina. Se on väärin sinua kohtaan. Sen sijaan, että aiheutetaan sinulle terapeutin tarve ( kaikkien meidän on saatava joskus jutella asioista, jotka mieltämme painavat), noiden ihmisten olisi pitänyt itse mennä terapeutille/papille tai muulle ammattiauttajalle noita asioita purkamaan, ei sinulle. On hieman eri asia hakea ystävän tukea, kuin laittaa hänet ikävän salaisuuden vartijaksi.

      Muut mainitsemasi salaisuudet ovat aika pientä verrattuna tuohon. Niissä ei ole tapahtunut rikosta, eikä ole tapahtumassa oikeusmurhaa.

    • Todentaja

      Keskustelun aloittajalle:

      Mitäpä jos kertoisit niille juoruja levitteleville korppikotkille, että sinulla on omakin elämä, eikä sinua kiinnosta muiden "salasuudet" ja juorut muiden elämästä.

      Näin yksinkertaista se on kun älyä omaa edes normaalin talonpoikaisjärjen verran.
      Keksity siis vain oman elämän laatuun ja elämään siten, ettei syyttä loukkaa muita, niin hyvin menee, eikä turha stressi vaivaa.

    • päi89

      Ensinnäkään mun miellestä sun ei tarvi tuntea syyllisyyttä toisten tekemisistä.
      Ainoastaan lapsen pahoinpitely on sellainen että siihen tulee puuttua. Eikä sitä olis saanut päästää noin pitkälle. Taitaa olla jo myöhästä.

      Ei sun siskos sitä tarvi tietää, että sen isä on isän isä vai oliks se sun isoisä. Menin sekaisin. Eikohan se jossain vaiheessa tule selville. Aika sekaisin on tuntunut sun äitikin olevan kun on kaikkien kanssa ollut.

      Lisäksi sun kaverin lapsi on kumminkin oikeutettu hyvään lapsuuteen ja rakkauteen. Sillä mitä aikuset on tehnyt ei tulisi olla mitään merkitystä lapselle.

      Noi salaisuudet on vähän sellaisia että kun niitä rupee levittelemään niin on äkkiä itsekin pulassa. Sul täytyy olla hyvät ihmiset tulena ja olla vama ettet jää yksin, jos rupeat noita salaisuuksia selvittelemään.

      • ei tajua näitä

        Eikös se ollut isäpuoli ja isoisä puoli eli ei siis ollenkaan isa tai isoisä tai miten helv,ei nyt meni yli hilseen.


      • pahasalaisuus
        ei tajua näitä kirjoitti:

        Eikös se ollut isäpuoli ja isoisä puoli eli ei siis ollenkaan isa tai isoisä tai miten helv,ei nyt meni yli hilseen.

        SELITÄN TARKEMMIN!
        (sovitaan näin: Sisareni on vaikkapa Anna-Matti, hänen äitinsä vaikkapa Mansikki ja sisareni isoisäpuoli Jaakko. :D)

        Äitini on naimisissa isäpuoleni kanssa, jolla on entisestä aviostaan lapsia.
        Isäpuoleni nuorin lapsi Anna-Matti ei ole hänen vaan hänen äidinsä Mansikin toisen miehen Jaakon lapsi.
        Isäpuoleni ja Mansikki erosivat kun Anna-Matti oli vielä kohdussa. Mansikki otti oitis uuden miehen Jaakon, jonka kanssaan hänellä oli ollut suhde vielä ollessaan isäpuoleni kanssa. Mansikin ja Jaakon suhde ei toiminut vaan Jaako otti Mansikin äidin itselleen. Nykypäivänä Anna-Matti asuu vanhempieni luona, Mansikki kolmannen miehensä kanssa ja muiden lastensa luona ja Jaakko on onnellisesti naimisissa Mansikin äidin kanssa.

        SELKENIKÖ?

        VIELÄ LISÄYS SISARENI NÄYTTÄÄ AIVAN ISOISÄPUOLELTAAN, EI SUIHKAAN "ISÄNTÄÄN" TAI ÄIDILTÄÄN!!


      • Putosin_kärryiltä?
        pahasalaisuus kirjoitti:

        SELITÄN TARKEMMIN!
        (sovitaan näin: Sisareni on vaikkapa Anna-Matti, hänen äitinsä vaikkapa Mansikki ja sisareni isoisäpuoli Jaakko. :D)

        Äitini on naimisissa isäpuoleni kanssa, jolla on entisestä aviostaan lapsia.
        Isäpuoleni nuorin lapsi Anna-Matti ei ole hänen vaan hänen äidinsä Mansikin toisen miehen Jaakon lapsi.
        Isäpuoleni ja Mansikki erosivat kun Anna-Matti oli vielä kohdussa. Mansikki otti oitis uuden miehen Jaakon, jonka kanssaan hänellä oli ollut suhde vielä ollessaan isäpuoleni kanssa. Mansikin ja Jaakon suhde ei toiminut vaan Jaako otti Mansikin äidin itselleen. Nykypäivänä Anna-Matti asuu vanhempieni luona, Mansikki kolmannen miehensä kanssa ja muiden lastensa luona ja Jaakko on onnellisesti naimisissa Mansikin äidin kanssa.

        SELKENIKÖ?

        VIELÄ LISÄYS SISARENI NÄYTTÄÄ AIVAN ISOISÄPUOLELTAAN, EI SUIHKAAN "ISÄNTÄÄN" TAI ÄIDILTÄÄN!!

        Ei kyllä selventänyt yhtään. :D Eli siis isäpuolesi nuorimmainen tytär on oikeasti isäpuolesi äidin eli isäpuolesi sisar?

        Käytä mielummin termejä isoisä, isoisäpuoli, äitini, isäpuoleni, joku toinen mies... Se voisi ehkä enempi selventää..?


      • selvää saa helposti
        Putosin_kärryiltä? kirjoitti:

        Ei kyllä selventänyt yhtään. :D Eli siis isäpuolesi nuorimmainen tytär on oikeasti isäpuolesi äidin eli isäpuolesi sisar?

        Käytä mielummin termejä isoisä, isoisäpuoli, äitini, isäpuoleni, joku toinen mies... Se voisi ehkä enempi selventää..?

        esitätkö vai oletko oikeasti tyhmä?
        Aivan selvästi aloittajan kirjotuksista saa selkoa.
        Itse teet tästä vain vaikeampaa..

        Isäpuoli on aloittajan äidin aviomies ja aloittajan sisarus pitää tätä isänään, vaikka oikea isä on aloittajan sisaren äidin pano, joka on nykyään isoisäpuoli mennessään naimisiin aloittajan sisaren äidinäidin kanssa.

        ISOISÄ PUOLI EI OLE VERISUKUA.

        EIKÄ KUKAAN OLE VÄITTÄNYT SISAREN OLEVAN TYTTÖ?
        TÄSSÄ TAPAUKSESSA SISAR ON LYHENNE SISARUKSESTA!!


      • ei tajua ni ei
        pahasalaisuus kirjoitti:

        SELITÄN TARKEMMIN!
        (sovitaan näin: Sisareni on vaikkapa Anna-Matti, hänen äitinsä vaikkapa Mansikki ja sisareni isoisäpuoli Jaakko. :D)

        Äitini on naimisissa isäpuoleni kanssa, jolla on entisestä aviostaan lapsia.
        Isäpuoleni nuorin lapsi Anna-Matti ei ole hänen vaan hänen äidinsä Mansikin toisen miehen Jaakon lapsi.
        Isäpuoleni ja Mansikki erosivat kun Anna-Matti oli vielä kohdussa. Mansikki otti oitis uuden miehen Jaakon, jonka kanssaan hänellä oli ollut suhde vielä ollessaan isäpuoleni kanssa. Mansikin ja Jaakon suhde ei toiminut vaan Jaako otti Mansikin äidin itselleen. Nykypäivänä Anna-Matti asuu vanhempieni luona, Mansikki kolmannen miehensä kanssa ja muiden lastensa luona ja Jaakko on onnellisesti naimisissa Mansikin äidin kanssa.

        SELKENIKÖ?

        VIELÄ LISÄYS SISARENI NÄYTTÄÄ AIVAN ISOISÄPUOLELTAAN, EI SUIHKAAN "ISÄNTÄÄN" TAI ÄIDILTÄÄN!!

        En kysy enää ei tosta ota selvää erkkikään,muuten annamatti ei voi olla sisaresi
        nimi,joka kyllä piti kai olla sisarpuoli luovutan ei äly riitä on nää uusliitot outoja.


    • hae hoitoa

      Tuo rikos, joka on tehty lasta vastaan, pitää tuoda julki. Ilmoita poliisille, että oikea pahoinpitelijä on lapsen äiti.

      Nuo pari muuta ovat vain moraalisesti väärin. Ehkä sinua kismittää se, että et voi olla varma edes omasta isästäsi. Äitisihän on saattanut jo silloin tehdä lapsen kenen kanssa tahansa, mutta isäsi on hyväksynyt sinut lapsekseen. Onko äidilläsi suunnitelma kertoa sisarpuolellesi tilanne, kun hän täyttää 18? Keskustele äitisi kanssa. Onhan siinä tietysti väärä mies maksanut siskosi elantoa, mutta tuleeko elämäsi jotenkin paremmaksi siitä, että sotket äitisi ja isäpuolesi välit, sotket isäpuolesi ja tämän isän välit ja suhteet muiden sen puolen sukulaisten välillä. Kuka rakastaa sanantuojaa tässä tilanteessa?

      Ystäväsi toimii, kuten moni muukin nainen. Vain nainen voi olla varma lapsen isästä. Miehet ottavat aina riskin.

      Terveyskeskuksessa on psykiatrisia sairaanhoitajia, ei tarvitse hautoa asioita yksin. Tärkeintä onkin miettiä, miksi haluat kertoa asioita.

    • elämässä eteenpäin

      Muut ovat vastuussa asioistaan ja tekemisistään ihan itse! Asiat jotka sinulle on kerrottu ovat todella kuormittavia siksi ne on sinulle kerrottukkin kun tekijät eivät pysty vastuuta teoistaan ottamaan.

      Sinä voit vetää rajat kertomiselle ja sanoa, että et ole oikea taho kuulemaan niitä. Itseäsi voit hoitaa, vaikka seurakunnassa papille, heillä on vaitiolo velvollisuus ievätkä he rahasta.

      • kaunisvirta1

        Viimeinen kohta kannattaa kertoa viranomaislle kun asia on vielä sun omissa käsissä siis se pahoinpitely.


    • oytciyt

      Ihan hyviä neuvoja sulle jaettu mutta vielä yks erittäin varteen otettava että ota yhteyttä PSYKIATRISEEN HOITOON siis oman pääs takia mahdollista meinaan että se suurin salsisuus löytyy sieltä.Noi sun textit on aika suoraa jostain Tarantinon leffoista ja kun saat hoitoa niin saatat tajuta että elokuvalla ja tosi elämällä on jokin pieni ero. Ei mullekkaan Kill Billiä salaisuutena ole näytetty.

    • simppeliäköelämä?

      Minä elän juuri samanlaista elämää kuin sinä, ja voin sanoa, että olen jo monta vuotta menettänyt yöuneni monenkin asian suhteen. Ja asianomaisia ei näytä salaisuutensa lainkaan harmittavan.
      Kerroin tilanteestani kerran ulkopuoliselle kaverille. En siis salaisuuksia, vaan sen, että kannan paljoa sisälläni, ja hän sanoi, että minun tulisi vain unohtaa kaikki.
      Mutta kun olet kantanut sisälläsi monta vuotta asioita, jotka "tuhoaisivat" toisten elämät, niin ei niitä voi vain unohtaa.
      Olen nyt tehnyt sellaisen päätöksen, että en ala enää yhtään uutta salaisuutta kantamaan. Se syö ihmisen sisältä.

      Mutta kuten aiemmatkin kommentoijat sanoivat: lapsen pahoinpitely on vakava syytös. Sitä ei pidä osoittaa sellaiselle ihmiselle, joka ei ole mitään tehnyt. Nyt sinun pitäisi olla rohkea ja ottaa yhteyttä poliisiin. Sano, että haluat tehdä ilmiannon anonyyminä.
      Tsemppiä sulle! Ja kehoitan kääntymään terapeutin puoleen, kun asiat käyvät liian suuriksi! Se auttaa!

    • Anekauppaan

      Kerro lapsen pahoinpitelystä poliisille. Ja muiden salaisuuksien kohdalla liity
      katoliseen kirkkoon tai seurakuntaan ja käy aina säännöllisin väliajoin
      kertomassa omat synnit ja muiden synnit papille. Sitten voit huokaista helpotuksesta.

      • _______________!

        Ei tarvi liittyä katoliseen kirkkoon. Kyllä ihan luterilaisen kirkon papillekin voi kertoa, he eivät kerro kenellekään esim. siskosi salaisuutta eteenpäin.

        Rikokset pitää kertoa poliisille. Sitä et voi paeta.


    • pappi *I*

      Käy ripillä!

      • pappi ^I^

        Amen.


    • Kerro pois!

      Kerro ihmeessä totuus. Mitä vanhemmaksi elä, sitä enempi asia alkaa painaa sinua. Ei se ihme, että tunnet itsesi likaiseksi ihmiseksi, kyllä suvussasi sellaista sopimatonta sekoilua ja elämäntapaa on ollut etkä varmaan ole ainoa, joka tuntee siellä olonsa likaiseksi. Kätketyt salaisuudet vievät paljon energiaa ja ovat yölläkin levoton päänalunen. Käsittele etukäteen terapeutin kanssa asiaa ja valmistaudu totuuden kertomiseen.

    • apuaaaa

      tuo viimeinen tapaus on ihan kamala. EHDOTTOMASTI siinä tilanteessa täytyy kertoa totuus.. Kyllä äitikin sen ymmärtää joskus. Ei ole moraalisesti oikein.. Sinäkin olet rikollinen, jos salaat tuollaisen rikollisen. Rikoksen salaaja myös tekee väärin.. Auta syytöntä.

    • kierrätyksen ystävä

      Ryhdypä kuule juoruilijaksi. Kerrot heti kuulemasi jutut eteenpäin. Oikeastihan juoruilua arvostetuaan ja juoruilijoilla on mm. erittäin paljon ystäviä. Siinä kun kaikki jaetaan niin ei pääse paineita syntymään.

      Usein ihmiset jopa toivovat, että heidän "salaisuutensa" kerrotaan eteenpäin, koska eivät itse uskalla tai kehtaa, riippuen vähän siitä minkälaisesta jutusta on kyse. Jos joku nyt ihan oikeasti haluaisi sinun pitävän suusi kiinni, niin eipä sitten toistamiseen kiusaa sinua raskailla jutuillaan, kun olet pistänyt tarinan jakoon vähintään kymmenelle tuttavalle.

      Jaettu on moninkertainen ilo.

    • Halloo, järjenvalloo

      Muut asiat on ihan pientä huttua siihen nähden, miten sille vauvalle on mahdollisesti käynyt. Mietihän nyt sitä, että jos vauva on jäänyt äidilleen, joka on siis todennäköisesti kyennyt avutonta ihmistä noin pahoinpitelemään, niin pystytkö elämään sitten sen asian kanssa, kun vauvalta lähtee henki seuraavalla kerralla äiteen pinnan palaessa? Sen jälkeen sinulla on TODELLAKIN syytä olla onneton asiasta.
      Vauvaa kaltoinkohtelevat äidit usein myös itse tarvitsevat apua, sillä aivan normaalissa mielentilassa oleva äiti ei vahingoita lastaan. Tilanne on jo kaiken kaikkiaan päässyt liian pitkälle ja nyt ei auta jäädä miettimään, että tekeekö väärin, kun paljastaa pahoinpidelleen äidin salaisuuden. Oma järki nyt kovaan käyttöön ja esim. sosiaaliviranomaisille voi antaa vihjeen asiasta myös nimettömänä.

      Ja sitten ne muut asiat...no ne vaan on elämää ja moisten asioiden kanssa on vaan elettävä.

    • gfhyyttytu

      Sinun kuuluu sanoa asiat julki koska ei ole pieniä asioita!!

      Ei sinun tarvitse ottaa vastuuta muiden teosta vaan omastasi.

      Kaikkien kuuluu tietää kuka on vanhempi.

      Ja ketään ei saa syyttää suotta eikä lasta saa pahoinpidellä.

      Jos minulla olisi nuo salaisuudet sanoisin ne ääneen. Ne tulee joskus kuitenkin julki ja silloin paljon huonommin.
      En usko asioiden lakamiseen maton alle.

      Älä anna kenenkään sanoa sinulle mitä saat sanoa ja mitä et ..et ole terapeutti ja ystäväsi hyväksikäyttää sinun lempeyttäsi kuunnella heitä. Katso miten autat.

    • Nopeasti apua hakema

      Valtavan kuoman ovat lykänneet päällesi.
      Tuosta on päästävä jo menestakin syystä juttelemaan eteenpäin. Katsoit terapeutin kanssa juttelun liian kalliiksi.
      Terveyskeskuksen kautta pääsee mysö terapeutille, mutta sinun täytyy uskaltaa itse varata aika sinne ja sanoa, että olisi kiirellinen juttu. Hajoat noita miettiessä, mutta toisallata, voitko antaa varsinkaan tuon syyttömän miehen joutua kärsimään, hänhän saattaa romahtaa ihan kokonaan. Entäs lapsi, oletko varma, että tuo äiti ei jollakin tapaa jatka pahoinpitelyään. Varaa pian aika teveyskeksukseen.
      Yksi mihin voit luottamuksella kääntyä ja ottaa heti yhteyttä, kirjoittamalla vaikka kaikki tuo sama mikä tännekin on Palvelena Netti. Se on täysin maksutonta ja vastaavat sinulle muutaman päivän kuluessa, sieltä varmastikin osaavat ohjata sinua eteenpäin asioissa.

      Turvaa oma elämäsis ja näiden muiden asianosaisten.

    • vanha vaakku

      Ei kannata toisten vääriä tekoja suojella, jopa rikollisia. Ovat vain omaa it-
      seään helpottaakseen kertoneet sinulle. On todella väärin noita petettyjä
      ja asiain oikeeaa laitaa tietämättömiä kohtaan salata niitä. En ihmettele että
      sinulla on raskasta kantaa tuollaisia tietoja tunnollasi. Totuus vain totuus
      auttaa sinua tuosta ulos. Totuus miten asiat ovat todellisuudessa. Onhan
      se rikollista lapsen pahoinpitely vierittää miehen niskoille. Valehdella isyy-
      destä j.ne, Kerro poliisille ja lasten suojeluviranomaisille. Ei kai rikoksia
      kannata kenenkään alkaa panttaamaan omalla tunnolla. Toivon sulle todel-
      la uskallusta seurata totuuden tietä. Onnea eteenpäin, olit rohkea ottaes-
      sasi asian esille edes tällä kanavalla. Terapeutitkin vois olla avuksi.

    • vapaus=ongelma

      Viestisi kuvaa hyvin nykyajan vapaan kasvatuksen loisjätesukupolvea. Saunan takana käsiteltävää sakkia, joka pitäisi nussia uudelleen kumin kanssa.

    • hmmh7171

      Ähh... minä olen kans tommonen ns. roskapussi johon laitettaan jotkut salaisuudet joita on mielessään pitäny. En tiä miten niitä käsittelen niin niitä sitte kertyy tuonne aivojen "roskapussiin" .

      On vittumaista kuunnella muiden ongelmia ja ite ei voi puhua omista ongelmista kelleen.

      Vapaakasvatuksesta sen verran että kukaan heistä ei ole "loisjätesukupolvea" vaan ihan tietämättömien ja osaamattomien ihmisten tekeleitä joita ei osaa vain hoitaa.

      elä välitä näiden ns. keskenkasvusten ihmisten kommenteista vaan saat apua heti kun mielenterveystoimistoon menet.... tiesithän että sinne voi mennä anonyymina.

      ite olen jo reilun ikänen ukko ja argh nuohan jutut minua sitte ressas ja jouduin ite hoitoon kun en vain voinu puha kenellekkään.

      typerät teinivastaukset voit laittaa kankkulan kaivoon.

    • ihmeellistä menoa...

      Kyllä nyt on pakko tästä sivusta lukijana sanoa, että Suomi24:n kirjoittelee aktiivisimmin ilmeisesti aivan uskomattomia hörhöjä ja tämän Suomi24:n (ko?) ylläpito ihan todellako vielä oikein tukee tuollaisia hörhö-avauksia, koska jokuhan nuo tämän Suomi24:n etusivulle puhtaaksi kirjoittaa, että esimerkiksi mun kaltaiseni tavislukija kokisi houkutusta tulla lukemaan ja kommentoimaan näitä kummallsiia juttuja, kun foorumin Suomi24- etusivulla teksti näyttää asialliselta ja näille keskustelupalstoille klikattuani ei koskaan, vaan ihan muut on pulinat kun tulen lukemaan??

      Tuon aloituksen laatijan ja monien muiden näille palstoille kirjoittavien on pakko kirjoitella joko umpipsykoosissa (anteeksi) tai sitten tarina on keksitty, mitä jälkimmäistä vaihtoehtoa enemmän epäilen. Humalassakaan, esimerkiksi, ei tuollaista tekstiä tulisi terveeltä.

      Mitä tulee haitan tuottamiseen ihmisten maineille, niin siihenhän netti tarjoaa varmaankin _häiriityneille_ ikävän suuren mahdollisuuden, mutta miksi pakotatte minut lukemaan tuollaisia juttuja?

      Kaiken lisäksi tässä horinaketjussa jotkut ovat näkyneet antavan ihan lainvastaisia neuvoja: jos ei varmuudella tiedä jossakin tapahtuneen jotakin rikollista, niin varmaan ei paljoa kande mennä yhdenkään tekemään esimerkiksi lastensuojeluilmoituksia tai tekemään rikosilmoituksia luulopohjalta poliisille, tai en ainakaan suosittelisi suuremmin sellaista toimintaa kenellekään, jollei varmasti tiedä jonkun olevan vaarassa ( se olisi eri asia).

      Miksi kirjoittelette keksittyä soopaa? Mitä nautintoa tollanen nettikeskustelupalstakäytös teille tuo? Ihmettelen suuresti.

      • pahasalaisuus

        Kukaan ei pakota sinua olemaan suomi24sen sivuilla saati lukemaan tämän ketjun viestejä. Kirjoittamani on aivan totta, vaikka sinä tai muut ette sitä uskoisikaan, se ei muuksi muutu..

        On sitä paljon paljon sairaampaa ja älyttömämpääkin tapahtunut.
        Vastahan tuolla Etelä-Karjalassa oli joku nuori mies surmannut raa'asti neuvolan työntekijän, jonka jälkeen itsensä. Pieni vauva jäänyt yksin, kunnes monien tuntien päästä äiti palannut kotiin..


      • Mieti_itse!

        Jos on aihetta epäilyyn, TULEE tehdä lastensuojeluilmoitus tai kertoa poliisille. Mikäli tälle nuorelle tytölle on uskouduttu jostakin näin kauheasta, niin ei se mikään luulopohjainen juttu varmaankaan ole?

        Ja tuo lapsihan on aivan varmasti vaarassa, mikäli häntä ei osata suojella oikeilta tekijöiltä. Jos tietää rikokseen liittyvästä jotain, siitä PITÄÄ kertoa viranomaisille. Häntä on jo kerran vahingoitettu ja jos tekijältä ei osata suojella, lapsi on vaarassa.

        Lastensuojeluilmoitus ei vahingoita ketään. Jos asiat ovat kunnossa, se selviää kyllä ja asia jätetään siihen. Asia tutkitaan aina. Sen voi myös tehdä anonyyminä. Asia on parempi luovuttaa viranomaisten käsiin ja luottaa siihen että tekevät oikein. Eri asia on esimerkiksi keksiä perättömiä/häiriköidä kiusallaan ihmisiä jatkuvasti tuollaisella asialla, se on tietenkin väärin.

        Paljon pienemmästäkin (esim. jos lapsi on jatkuvasti jätetty yksin tai on aina sottainen muihin lapsiin verrattuna) tulee ilmoittaa viranomaisille. Tämä menee mielestäni todellakin sen ilmoitusrajanyli ja enemmänkin, mikäli aloittaja on kuullut jonkin epäilyttävän kommentin. Kyseessä on kuitenkin oikeudenkäynti. Viranomaisten pitää pystyä ottamaan kaikki asiat huomioon.


      • ihmeellistä menoa...
        pahasalaisuus kirjoitti:

        Kukaan ei pakota sinua olemaan suomi24sen sivuilla saati lukemaan tämän ketjun viestejä. Kirjoittamani on aivan totta, vaikka sinä tai muut ette sitä uskoisikaan, se ei muuksi muutu..

        On sitä paljon paljon sairaampaa ja älyttömämpääkin tapahtunut.
        Vastahan tuolla Etelä-Karjalassa oli joku nuori mies surmannut raa'asti neuvolan työntekijän, jonka jälkeen itsensä. Pieni vauva jäänyt yksin, kunnes monien tuntien päästä äiti palannut kotiin..

        Kyllähän sinä pakotat minut lukemaan laatimiasi viestejä: tuotoksesi oli eilen tämän Suomi24:n etusivulla... En minä tuollaisia juttuja muuten tulisi lukemaan. En tunne sinua, et kerrro ainakaan minulle identiteettiäsi ja vielä oletat, että minun pitäisi suhtautua, että ikäänkuin kaikki netistä lukemani nimetön teksti muka olisi totta: Kukahan siinä on omahyväinen?

        Se on ikävää, jos sinulla ei ole normaalia perhettä ja ketään täysipäisiä läheisiä, joita arvostaisit: sellaisen kuvanhan sinä olet antanut keskustelunavauksellasi ja laatimasi tekstilläsi minulle anonyymille sinua tuntemattomalle lukijalle anonyymisti tietysti esiintyen myös omalta osaltasi. Mutta julkisesti. Luulisi kuitenkin, että oikein keskustelunavauksella neuvoa kaltaisiltani sinua tuntemattomilta lukijoilta Suomi24:a kysyvä ihminen ei vuodattaisi kaikkea vihaansa omia väittämiään läheisiään vastaan: sinähän väitit aloitustekstissäsi, että sun paras ystävä on petturi, että sukusi muka jotenkin sukurutsainen ja tuttavasikin muka rikollisia ja niin edelleen...Sori vaan jos haisee keksityltä tällaisen tuntemattoman ihmisen silmiin noi nimettömät tarinoinnit.

        Jos sinua on joku rikollisesti kohdellut, ota yhteyttä poliisiin, mutta älä ahdistele ajanvietepalstoja täysin keksityillä tarinoilla, kiitos. Minun skptisyyteni johtuu myös siitä., että ihan oikeaasti joku talipää on minuakin ahdistellut kunnianloukkauspuheilla ja julkisella palstalta toiselle perässä kyttäämisellä tässä Suomi24:ssa, ja halveksun sitä käytöstä, kun kaikki niin toimivat takuulla tietävät, että _en minä tiedä_, keiden kanssa kirjoittelen.

        Ja kritiikkkiä samalla taas tälle Suomi24:lle: KUKA teillä päättää, minkä sisältöisiä avauksia etusivulle nostatte?! Minä haluan lukwa normaaleja juttuja, _en_ keksittyjä draamallisia tarinoita!


      • Aamunkuiskaus1
        ihmeellistä menoa... kirjoitti:

        Kyllähän sinä pakotat minut lukemaan laatimiasi viestejä: tuotoksesi oli eilen tämän Suomi24:n etusivulla... En minä tuollaisia juttuja muuten tulisi lukemaan. En tunne sinua, et kerrro ainakaan minulle identiteettiäsi ja vielä oletat, että minun pitäisi suhtautua, että ikäänkuin kaikki netistä lukemani nimetön teksti muka olisi totta: Kukahan siinä on omahyväinen?

        Se on ikävää, jos sinulla ei ole normaalia perhettä ja ketään täysipäisiä läheisiä, joita arvostaisit: sellaisen kuvanhan sinä olet antanut keskustelunavauksellasi ja laatimasi tekstilläsi minulle anonyymille sinua tuntemattomalle lukijalle anonyymisti tietysti esiintyen myös omalta osaltasi. Mutta julkisesti. Luulisi kuitenkin, että oikein keskustelunavauksella neuvoa kaltaisiltani sinua tuntemattomilta lukijoilta Suomi24:a kysyvä ihminen ei vuodattaisi kaikkea vihaansa omia väittämiään läheisiään vastaan: sinähän väitit aloitustekstissäsi, että sun paras ystävä on petturi, että sukusi muka jotenkin sukurutsainen ja tuttavasikin muka rikollisia ja niin edelleen...Sori vaan jos haisee keksityltä tällaisen tuntemattoman ihmisen silmiin noi nimettömät tarinoinnit.

        Jos sinua on joku rikollisesti kohdellut, ota yhteyttä poliisiin, mutta älä ahdistele ajanvietepalstoja täysin keksityillä tarinoilla, kiitos. Minun skptisyyteni johtuu myös siitä., että ihan oikeaasti joku talipää on minuakin ahdistellut kunnianloukkauspuheilla ja julkisella palstalta toiselle perässä kyttäämisellä tässä Suomi24:ssa, ja halveksun sitä käytöstä, kun kaikki niin toimivat takuulla tietävät, että _en minä tiedä_, keiden kanssa kirjoittelen.

        Ja kritiikkkiä samalla taas tälle Suomi24:lle: KUKA teillä päättää, minkä sisältöisiä avauksia etusivulle nostatte?! Minä haluan lukwa normaaleja juttuja, _en_ keksittyjä draamallisia tarinoita!

        anteeksi vain, mutta aloittaja ei ole missään vaiheessa sanonut perheensä harrastavan rutsausta. isoisäpuolihan ei ole verisukua, kuten ei ole aloittajan sisaruskaan... ja sitä paitsi tämä ei ole keksyttyä tarinaa, sillä tunnen itse tämän isän, jota syytetään lapsensa pahoinpitelystä.


    • Mielenrauhaa...

      Hyvä aloittaja!
      Mitä ilmeisimmin olet herkkä ihminen, jota on helppo lähestyä. Meille sellaisille ihmiset kertovat surujaan ja murheitaan. Niinkuin omissa elämän ongelmissa ei olisi tarpeeksi pohtimista ja parhaimman ratkaisun miettimistä.

      Täällä on jo vinkattu kirkkokunnan vaihtoa katoliseksi ja papille kertomista.
      Luterilaisessa kirkossakin on rippi (ja rippisalaisuus), me emme vaan kovin usein muista/ymmärrä sitä käyttää.
      Eikä sen tarvitse olla edes oman seurakunnan pappi, jolle asiasta kertoo...

      Seurakunnilla on myös perheasiain neuvontakeskuksia, joihin voi hakeutua mielensä solmuja avaamaan. Siellä ei edes kysytä, kuulutko kirkkoon!
      Ota siis rohkeasti yhteyttä! Tietääkseni toistaiseksi apu on ollut asiakkaalle maksutonta.
      Siellä voit kertoa tietosi pahoinpitelystäkin. Uskon, että apua siihenkin ongelmaan löytyy.
      Yleisesti voisi sanoa, että tieto usein lisää tuskaa.
      Sinuna en siksi kertoisi sisarpuolelle syntyperästään mitään.
      Yhteisen äidin kautta hän on Sinun sisarpuolesi, jonka kanssa Sinulla toivottavasti on ihan hyvät välit.
      Valoisaa jouluaikaa Sinulle ja muillekin täällä asioiville!

      • ihmeellistä menoa...

        Se mikään "herkkä" ole, tai empaattinen tai intuitiivisesti älykäs, tollasen nimettömän Suomi24- aloituksen laatija... "Herkkä" ja empaattinen ihminen ei vietä päiviänsä Suomi24:n keskustelupalstoilla hakemassa huomiota keksityillä ja dramaattisilla tarinoilla ja pakkomielteisellä keksittyjen tarinoiden syöttämisellä aloituksiksi vertaistukipalstoilla, vaan "herkkä ihminen" ( jo ihan psykologisestikin) on pikemminkin sellainen ihminen kuin vaikkapa minä, joka vaistoan jonkinsortin vedätyshalun ja perättömien tarinoiden kirjoittelun jo tuollaisista nimettömistä teksteistä tällaisella nimettömällä keskustelupalstalla... Minä ainakaan en ikinä uskoutuisi tuon kaltaiselle ihmiselle, jolla muka olisi pokkaa edes nimettömänä tulla haukkumaan vaikkapa parasta ystäväänsä tällaiselle nimettömälle, _mutta_ julkiselle Suomi24 keskustelupalstalle, mutta jos valehtelijan lahjat on suuret, kuten tuollaisilla nimettömien keksittyjen tarinoiden suoltajilla, niin siinä varmaan ei paljoa omatunnot paina, että miten netissä törkyilevät, tietyntyypiset ja yleiseltä sivistystasoltaan tietyntapaiset nettitoimijat...

        Minä en ainakaan menisi millekään "papille" kertomaan yhtään mistään, jos minulla olisi painavia salaisuuksia, vaan puhuisin omille läheisilleni ja vaitiolovelvollisille viranomaisille, enkä yhdellekään ulkopuoliselle (minulla tosin ei ole mitään ikäviä salaisuuksia, eikä onneksi ton keksittyjä tarinoita kirjoittelevan tarinanlaatijan mukaisia "draamojakaan" elämässäni). Ainakin pienillä paikkakunnilla ne kun usein on ihan samanlaisia maallikoita, kuin muutkin juorukellot monet kirkkojen edustajat, eli röökaavat, katsovat maallisia ohjelmia telkkarista, kiroilevat, juovat ja harrastavat seksiä, missä niissäkään harrastuksissa kohtuullisesti toki ei ole mitään pahaa, jos ei käyttäydy rikollisesti tai jos ei ylennä itseään kirkon edustajana muita ylemmälle tasolle "hyveellisyydessä".

        Etkö muka osaa lukea? Tuosta tekstistähän näkyy kilometrin päähän, että tuo avaus on aivan varmasti keksitty tarina... Ja minäkö nyt tässä olen ääliö, kun Suomi24:n etusivulta tulen viattomana lukemaan mulle tuntemattomien juttuja, miten on?


      • pahasalaisuus

        siis minulla ja sisapuolellani EI OLE yhteisiä vanhempia.
        Sisaruus tullut vanhempien avioliiton kautta :)


      • pahasalaisuus
        ihmeellistä menoa... kirjoitti:

        Se mikään "herkkä" ole, tai empaattinen tai intuitiivisesti älykäs, tollasen nimettömän Suomi24- aloituksen laatija... "Herkkä" ja empaattinen ihminen ei vietä päiviänsä Suomi24:n keskustelupalstoilla hakemassa huomiota keksityillä ja dramaattisilla tarinoilla ja pakkomielteisellä keksittyjen tarinoiden syöttämisellä aloituksiksi vertaistukipalstoilla, vaan "herkkä ihminen" ( jo ihan psykologisestikin) on pikemminkin sellainen ihminen kuin vaikkapa minä, joka vaistoan jonkinsortin vedätyshalun ja perättömien tarinoiden kirjoittelun jo tuollaisista nimettömistä teksteistä tällaisella nimettömällä keskustelupalstalla... Minä ainakaan en ikinä uskoutuisi tuon kaltaiselle ihmiselle, jolla muka olisi pokkaa edes nimettömänä tulla haukkumaan vaikkapa parasta ystäväänsä tällaiselle nimettömälle, _mutta_ julkiselle Suomi24 keskustelupalstalle, mutta jos valehtelijan lahjat on suuret, kuten tuollaisilla nimettömien keksittyjen tarinoiden suoltajilla, niin siinä varmaan ei paljoa omatunnot paina, että miten netissä törkyilevät, tietyntyypiset ja yleiseltä sivistystasoltaan tietyntapaiset nettitoimijat...

        Minä en ainakaan menisi millekään "papille" kertomaan yhtään mistään, jos minulla olisi painavia salaisuuksia, vaan puhuisin omille läheisilleni ja vaitiolovelvollisille viranomaisille, enkä yhdellekään ulkopuoliselle (minulla tosin ei ole mitään ikäviä salaisuuksia, eikä onneksi ton keksittyjä tarinoita kirjoittelevan tarinanlaatijan mukaisia "draamojakaan" elämässäni). Ainakin pienillä paikkakunnilla ne kun usein on ihan samanlaisia maallikoita, kuin muutkin juorukellot monet kirkkojen edustajat, eli röökaavat, katsovat maallisia ohjelmia telkkarista, kiroilevat, juovat ja harrastavat seksiä, missä niissäkään harrastuksissa kohtuullisesti toki ei ole mitään pahaa, jos ei käyttäydy rikollisesti tai jos ei ylennä itseään kirkon edustajana muita ylemmälle tasolle "hyveellisyydessä".

        Etkö muka osaa lukea? Tuosta tekstistähän näkyy kilometrin päähän, että tuo avaus on aivan varmasti keksitty tarina... Ja minäkö nyt tässä olen ääliö, kun Suomi24:n etusivulta tulen viattomana lukemaan mulle tuntemattomien juttuja, miten on?

        Kuinka voit tulla tänne väittämään kaiken olevan keksittyä?
        Et tiedä asian laitaa lainkaan ja tulet selittelemään moista?
        Tuo loukkaa kun tulen kertomaan ongelmistani, naureskelet ja väitän kaiken olevan valhetta!

        "Tuosta tekstistähän näkyy jo kilometrin päähän, että tuo avaun on aivan varmasti keksitty tarina"
        ONKO SINULLA VARMUUTTA TUOSTA?
        Ehkä minä itse tiedän paremmin kuin sinä.

        ASTU HETKEKSI MINUN KENKIINI NIIN EHKÄ MIELIPIDE MUUTTUU..


      • Los_problemos?
        pahasalaisuus kirjoitti:

        Kuinka voit tulla tänne väittämään kaiken olevan keksittyä?
        Et tiedä asian laitaa lainkaan ja tulet selittelemään moista?
        Tuo loukkaa kun tulen kertomaan ongelmistani, naureskelet ja väitän kaiken olevan valhetta!

        "Tuosta tekstistähän näkyy jo kilometrin päähän, että tuo avaun on aivan varmasti keksitty tarina"
        ONKO SINULLA VARMUUTTA TUOSTA?
        Ehkä minä itse tiedän paremmin kuin sinä.

        ASTU HETKEKSI MINUN KENKIINI NIIN EHKÄ MIELIPIDE MUUTTUU..

        Itekin oon monesti kuullu "provo"-syytöksiä Suomi24-palstalla, kun olen kertonut jotain rehellisesti itsestäni. Mikä siinä nyt on, että pitää olla skeptinen joka asiassa? Jos joku keksii juttuja päästään, niin se ei varmaankaan ole kenenkään muun ongelma kuin henkilön itsensä? Jos joku saa siitä itselleen viihdettä, niin en osaa muuta kuin olkia kohauttaa.


      • ihmeellistä menoa...
        Los_problemos? kirjoitti:

        Itekin oon monesti kuullu "provo"-syytöksiä Suomi24-palstalla, kun olen kertonut jotain rehellisesti itsestäni. Mikä siinä nyt on, että pitää olla skeptinen joka asiassa? Jos joku keksii juttuja päästään, niin se ei varmaankaan ole kenenkään muun ongelma kuin henkilön itsensä? Jos joku saa siitä itselleen viihdettä, niin en osaa muuta kuin olkia kohauttaa.

        Niin no sen takia, että niitä keksittyjen tarinoiden "tyylilajin provo-häiriityneet trollit"- laatijoita on tämä Suomi24 täynnä, en halua, että kukaan pitää minua pilkkanaan, kun joudun lukemaan tuollaista, kuten esimerkiksi tuo avaus. Tulen huonovointiseksi tämän Suomi24:n lukemisesta ja mua v*ttaa, että kun en edes tulisi tällaisiin keskusteluihin, jollei Suomi24:n etusivulta minua tällaisia kommentoimaan aina johdateltaisi!

        Ja sellainen ihan oikeasti olisi varmasti jo jonkin sortin mielenhäiriö, jos joku tulee keskustelupalstoille suurin kirjaimin _keskustelunavauksessa_ huutamaan että apua, apua on muka niin paljon "salaisuuksia", jos tarinat ovat keksittyjä tai joitakin aitoja ihmisiä solvaavia, ja minua ainakin ihan aidosti kiinnostaa, että millainen psyyke sen sortimentin ihmisillä on, jotka saavat internetissä sellaisesta toiminnasta jotakin iloa itselleen hakemalla huomiota ja kommentteja aikuisilta täysijärkisiltä...

        Oikeasti neuvoa kysyvä olisi vähemmän dramaattinen kysymyksissään ja vähän nöyrempi, eli tiedostaisi puhuvansa täysin tuntemattomille, joihin pitää pystyä myös ja erityisdesti tällaisessa nimettömässä netissä antamaan hyvä vaikutelma tekstillä, jos kirjoittaa esimerkiksi minun kaltaiselleni anonyymille lukijalle anonyymeja julkisia juttuja, joihin kommentoin nimettömiin teksteihin julkisesti ja joka en pätkääkään tiedä, että mitä tai millaisia ihmisiä tällä Suomi24- foorumilla kirjoittaa tai että millaisten ihmisten kanssa kirjoittelen.

        No pahoittelen syvästi, jos olen väärässä ja jos tuo muka on aito keskustelun aloitus, missä nimetön keskustelunavauksen laatija muk "kertoo itsestään". Sori vaan kun en ihan usko. Ja mihin toi tyyppi viittailee: sen paras ystävä muka olisi joku huoripukki, suvussa olisi muka insestiä tai jotakin muuta p*skaa eli kaikki naimisissa keskenään sukurutsatyyliin ja tuttavissakin vielä mukamas vavuvojen pahoinpitelijöitä - v*oi v*ttu tollasta keksittyä saastaa mä en halua edes tällaisessa nimettömässä netissä nähdä! Tää on keskustelupalsta!

        Inhottaa, että mua pidetään pilkkana, kun otan osaa näihin nimettömiin keskusteluihin!


      • näin se on
        pahasalaisuus kirjoitti:

        siis minulla ja sisapuolellani EI OLE yhteisiä vanhempia.
        Sisaruus tullut vanhempien avioliiton kautta :)

        Eikö edes toinen vanhempi ole yhteinen silloin,ette ole sisarpuolia joilla on
        toinen vanhempi yhteinen.


      • Reetta
        Los_problemos? kirjoitti:

        Itekin oon monesti kuullu "provo"-syytöksiä Suomi24-palstalla, kun olen kertonut jotain rehellisesti itsestäni. Mikä siinä nyt on, että pitää olla skeptinen joka asiassa? Jos joku keksii juttuja päästään, niin se ei varmaankaan ole kenenkään muun ongelma kuin henkilön itsensä? Jos joku saa siitä itselleen viihdettä, niin en osaa muuta kuin olkia kohauttaa.

        Ihmiset ei aina ole nähneet elämää ja ovat heti valmiita väittämään ette ole
        tarina tosi...se on näköalattomuutta...kokemattomuutta...sinisilmäisyyttä...haluttomuutta nähdä asioita
        semmosina kuin ne on....R


      • mieti vähän hei..
        ihmeellistä menoa... kirjoitti:

        Niin no sen takia, että niitä keksittyjen tarinoiden "tyylilajin provo-häiriityneet trollit"- laatijoita on tämä Suomi24 täynnä, en halua, että kukaan pitää minua pilkkanaan, kun joudun lukemaan tuollaista, kuten esimerkiksi tuo avaus. Tulen huonovointiseksi tämän Suomi24:n lukemisesta ja mua v*ttaa, että kun en edes tulisi tällaisiin keskusteluihin, jollei Suomi24:n etusivulta minua tällaisia kommentoimaan aina johdateltaisi!

        Ja sellainen ihan oikeasti olisi varmasti jo jonkin sortin mielenhäiriö, jos joku tulee keskustelupalstoille suurin kirjaimin _keskustelunavauksessa_ huutamaan että apua, apua on muka niin paljon "salaisuuksia", jos tarinat ovat keksittyjä tai joitakin aitoja ihmisiä solvaavia, ja minua ainakin ihan aidosti kiinnostaa, että millainen psyyke sen sortimentin ihmisillä on, jotka saavat internetissä sellaisesta toiminnasta jotakin iloa itselleen hakemalla huomiota ja kommentteja aikuisilta täysijärkisiltä...

        Oikeasti neuvoa kysyvä olisi vähemmän dramaattinen kysymyksissään ja vähän nöyrempi, eli tiedostaisi puhuvansa täysin tuntemattomille, joihin pitää pystyä myös ja erityisdesti tällaisessa nimettömässä netissä antamaan hyvä vaikutelma tekstillä, jos kirjoittaa esimerkiksi minun kaltaiselleni anonyymille lukijalle anonyymeja julkisia juttuja, joihin kommentoin nimettömiin teksteihin julkisesti ja joka en pätkääkään tiedä, että mitä tai millaisia ihmisiä tällä Suomi24- foorumilla kirjoittaa tai että millaisten ihmisten kanssa kirjoittelen.

        No pahoittelen syvästi, jos olen väärässä ja jos tuo muka on aito keskustelun aloitus, missä nimetön keskustelunavauksen laatija muk "kertoo itsestään". Sori vaan kun en ihan usko. Ja mihin toi tyyppi viittailee: sen paras ystävä muka olisi joku huoripukki, suvussa olisi muka insestiä tai jotakin muuta p*skaa eli kaikki naimisissa keskenään sukurutsatyyliin ja tuttavissakin vielä mukamas vavuvojen pahoinpitelijöitä - v*oi v*ttu tollasta keksittyä saastaa mä en halua edes tällaisessa nimettömässä netissä nähdä! Tää on keskustelupalsta!

        Inhottaa, että mua pidetään pilkkana, kun otan osaa näihin nimettömiin keskusteluihin!

        no olisiko pitänyt aloittajan vartavasten rekistöröityä tänne?
        jos aloittaja haluaa kertoa nimettömänä kaiken??


      • Manta!!
        näin se on kirjoitti:

        Eikö edes toinen vanhempi ole yhteinen silloin,ette ole sisarpuolia joilla on
        toinen vanhempi yhteinen.

        sisaruus tulee joko yhteisen vanhemman kautta tai vanhempien avioliiton kautta! Jos aloittaja on viettänyt lapsuutensa isäpuolensa lapsen kanssa ja kasvanut tämän kanssa, niin kai hän voi sisarpuoleksi sanoa? samoin yhteisen vanhemman omaavat lapset kutsuvat toisia sisaruksiksi, sillä heissä kulkee samaa verta.


      • Los_problemos?
        ihmeellistä menoa... kirjoitti:

        Niin no sen takia, että niitä keksittyjen tarinoiden "tyylilajin provo-häiriityneet trollit"- laatijoita on tämä Suomi24 täynnä, en halua, että kukaan pitää minua pilkkanaan, kun joudun lukemaan tuollaista, kuten esimerkiksi tuo avaus. Tulen huonovointiseksi tämän Suomi24:n lukemisesta ja mua v*ttaa, että kun en edes tulisi tällaisiin keskusteluihin, jollei Suomi24:n etusivulta minua tällaisia kommentoimaan aina johdateltaisi!

        Ja sellainen ihan oikeasti olisi varmasti jo jonkin sortin mielenhäiriö, jos joku tulee keskustelupalstoille suurin kirjaimin _keskustelunavauksessa_ huutamaan että apua, apua on muka niin paljon "salaisuuksia", jos tarinat ovat keksittyjä tai joitakin aitoja ihmisiä solvaavia, ja minua ainakin ihan aidosti kiinnostaa, että millainen psyyke sen sortimentin ihmisillä on, jotka saavat internetissä sellaisesta toiminnasta jotakin iloa itselleen hakemalla huomiota ja kommentteja aikuisilta täysijärkisiltä...

        Oikeasti neuvoa kysyvä olisi vähemmän dramaattinen kysymyksissään ja vähän nöyrempi, eli tiedostaisi puhuvansa täysin tuntemattomille, joihin pitää pystyä myös ja erityisdesti tällaisessa nimettömässä netissä antamaan hyvä vaikutelma tekstillä, jos kirjoittaa esimerkiksi minun kaltaiselleni anonyymille lukijalle anonyymeja julkisia juttuja, joihin kommentoin nimettömiin teksteihin julkisesti ja joka en pätkääkään tiedä, että mitä tai millaisia ihmisiä tällä Suomi24- foorumilla kirjoittaa tai että millaisten ihmisten kanssa kirjoittelen.

        No pahoittelen syvästi, jos olen väärässä ja jos tuo muka on aito keskustelun aloitus, missä nimetön keskustelunavauksen laatija muk "kertoo itsestään". Sori vaan kun en ihan usko. Ja mihin toi tyyppi viittailee: sen paras ystävä muka olisi joku huoripukki, suvussa olisi muka insestiä tai jotakin muuta p*skaa eli kaikki naimisissa keskenään sukurutsatyyliin ja tuttavissakin vielä mukamas vavuvojen pahoinpitelijöitä - v*oi v*ttu tollasta keksittyä saastaa mä en halua edes tällaisessa nimettömässä netissä nähdä! Tää on keskustelupalsta!

        Inhottaa, että mua pidetään pilkkana, kun otan osaa näihin nimettömiin keskusteluihin!

        Miksi sitten ylipäätään pyörit keskustelupalstoilla? Ethän voi tietää livenä nähdyistä kanssaihmisistäsikään, mitkä heidän jutuistaan ovat totta.

        Tokihan sitä voi aina suhtautua varauksella siihen, mitä muut kirjoittavat, mutta miksi otat noin isoa stressiä asiasta? Itse saatan joskus vastata tosissani niihinkin keskusteluihin, joiden epäilen olevan trollipohjaisia, koska aina saattaa olla joku, joka kyseisen kaltaisessa tilanteessa on. Ja ne jotka oikeasti ovat, voisivat loukkaantua siitä, ettei heitä uskota. Se kun vie huomion oikeasta asiasta. Jos provoisoidut, niin silloinhan provo on onnistunut?


    • Sinuna minä moiset salaisuuet kertoisin. Tuomoset salaisuuet on tekijöiltään moraalisesti väärin ja ainaki viimesimmän kohalla jopa hengenvaarallista. Suu auki ja faktat tiskiin.

    • ....................

      .......................................................................................................................................................

    • suorasaNaine*

      Nykyään on eduksi : puhu itseksesi -
      sillä edess ollaan niin kivoja ,mutta pääsi käännettyäsi on selkäänpuukottajia"

    • empaattinen tyttö

      Olet hyvin empaattinen, siksi ihmiset avautuvat sinulle.

      Itse "kärsin" samasta vaivasta; sairaallollisesta empaattisuudesta. Jos joku sanoo että päätä särkee, mullakin alkaa särkemään päätä.

      Muunmuassa eräs puolituttu kertoi viimeviikolla aivan puskista että on harkinnut ja yrittänyt tehdä itsemurhan. Ystävät aloittavat usein lauseen "en voi kertoa tätä kellekkään muulle...".

      Sairastuin itse keskivaikeaseen masennukseen ja paniikkihäiriöön (tähän on monia muita syitäkin, mutta yksi oli varmasti taakka muiden ongelmista...). Suosittelen että haet ammattiapua ja juttelet jonkun luotettavan henkilön kanssa asioista, koska ne jäävät muuten painamaan takaraivoon...

    • tsemiä

      Hei tsemppiä sulle.
      Ensinnäkään, et ole missään vastuussa tms suhteessa kertomiisi valehtelijoihin. He eivät ole osa sinua, eikä heidän valheensa myöskään ole. Erota itsesi tietoisesti tuosta sekavasta vyyhdistä, joka sinua ympäröi sukulaistesi ja tuttujesi kautta.
      Tuo on sellainen kiero psykologinen systeemi, johon sinua halutaan "henkiseksi kantoavuksi". Olet siis eräänlainen kantava rakenne rakennuksessa, joka perustuu valheeseen.

      Yritä olla välittämättä, ja kiitä itseäsi siitä, että sinulla on sentään moraalia ja omaatuntoa! Pysy jatkossakin suoraselkäisenä ja hakeudu hyvään seuraan. Karu totuus nimittäin on, että seura tekee kaltaisekseen.

    • elämä on vaikeaa

      Käy kuntasi mielenterveyshoitajan juttusilla. Minulle ei aikoinaan maksanut mitään tällainen "hoito" keino. Aluksi tunsin itseni lähinnä typeräksi kun piti käydä juttelemassa asioista täysin ventovieraalle, mutta hän osasi neuvoa miten toimia jatkossa. Ota selvää terveyskeskuksesta.

    • j k

      käy terapeutila

    • HOIV--TU

      POLIISILLE LAPSI ON HAKKAAJALLAAN: OLET TODELLA PAHA IHMINEN: SYYTTÖMÄT KÄRSII JA SINÄ SUOJAAT SONTIASEN ELÄMÄN JA SELUSTAN: KARMA KOULUTTAA VIELÄ SUAKIN:

      • pahasalaisuus

        Siis lapsihan on sairaalassa sokeutumis riskin vuokis. Isä ei saa nähdä lastaan ja äiti näkee lastaan valvotusti 4-6h päivässä. Miksi karma minua kouluttaisi kun en ole tehnyt mitään väärää??!


      • ....................
        pahasalaisuus kirjoitti:

        Siis lapsihan on sairaalassa sokeutumis riskin vuokis. Isä ei saa nähdä lastaan ja äiti näkee lastaan valvotusti 4-6h päivässä. Miksi karma minua kouluttaisi kun en ole tehnyt mitään väärää??!

        Kuules kun se rikollisen suojelu taitaa olla jo itsessään rikos. Sinähän syyllistyt siihen jollet kerro tietojasi poliisille välittömästi.


    • Salaisuuksia....

      Mitä onko kurppa 50v seonnut...vai ne kaksi muuta :D Kyllähän kurpalla riittää kuulemma " salaisuuksia" ....Sairaanhoitaja joka kuvitttelee seurustelevan mielikuvitus-miehen kanssa :D Ja vei viime talvella hänen kaverin miehen...65v ....Kun mitäs vaikka kaveri itkee sydäverta,kun ei ymmärtäyt miksi hänen rakkautensa yhtäkkiä ei halunnutkaa viettää viikonloppuja,,,kun tää lehmä tuleva sairaanhoitaja kävi konserteissa ja muissa illanvietoissa 65v Riston kanssa.....Niin kaksinaamainen ämmä...Mutta kun on kurppa on bi-seksuaali niin kyllä kuulemma silmää viehätti tämä hoitaja nainen myös..hänen kaveri, jolta vei miehen...Mutta eihän millään moraalilla ole mitään pyhää..kun narsisti on ikuinen hullu sekopää kurppa..Mutta sitten löysi korjaamon-päällikön...sekin naimissa oleva mies....taas kurppa kävi antamassa vakkoo sille...Sitten " vesijuoksussa" piti kysellä mitä päivän tapahtumia erään entisen työtekijälle kuuluu...kun kurppa olisi seonnut jos ei saa tietoja...kun omaa elämää kurpalla ei ole..Kyllähän museoista,,baareista ne mielikuvitus-tyypit voi löytää :D Hän on hyvin katkera ihminen muiden onnille, sanoo tietolähteet.

      • pahasalaisuus

        Nyt en ymmärrä.. luuletko minua joksikin ihmeen 50 vuotiaaksi kurpaksi?
        Olet erehtynyt henkilöstä. Olen nimittäin 20 vuotian nuorinainen.


    • kosjs

      Kaupungin/ kunnan psykologi ei maksa mitään ja ajan saa yleensä nopeasti. Helpottaisi varmasti puhua ja hänellä voisi varmasti olla hyviä ideoita tilanteesi ratkaisemiseksi.

    • provo!!!

      Provo!!!!!!

      • provo!!

        No ei ehkä sittenkään keksitty mutta kyllä aika oudolta kuulostaa jos yhden ihmisen niskaan tulee noin paljon salaisuuksia. Pistää epäilemään?


      • pahasalaisuus
        provo!! kirjoitti:

        No ei ehkä sittenkään keksitty mutta kyllä aika oudolta kuulostaa jos yhden ihmisen niskaan tulee noin paljon salaisuuksia. Pistää epäilemään?

        Tiedän, että se pistää epäilemään. Enhän minä edes kertonut KAIKKIA salaisuuksia joita minulle on kerrottu. -vain ne jotka saavat pääni kohta sekaisin.


    • Kuka ne kertoo....

      Kyllä tulevalla opiskelevalla " sairaanhoitajalla" on paljon ilkeitä salaisuuksia...mutta se on kyse ketkä ne kaikki tietää..tai koko kaupunki tai kylä niistä puhuu. Kun jakorasiat niitä jalkoja täällä levittelee ja ne salaisuudet myös leviää...eka yksi,sitten kaksi,,ja ja sen kaverille ja sen kaverille ja tuttujen tutut...omat siipat...sen kaverit....sen Työkaverit.... kuka on oikeasti luotettava. Leikkiikö jotkut " kaveria". salaisuuksia kaikenlaisia kuulee.

      • jonkun sisko

        Meno on kuin jossain Porissa. Täällä sattuu ja tapahtuu just tuollaisia.


      • pahasalaisuus

        millä ihmeen sairaanhoitajalla? En ymmärtänyt.


      • ihmeelllistä menoa..

        Tästä sivusta vaan lukemianne nimettömiä nimettömien nettijorisijoiden asioita tietämättä ( ja niistä myös koskaan suuttumatta, jos ei ole yhtäkään p*skapäätä joka vainoasii herjailemisella ketään tai yhtäkään minun tuntemaani) sellainen kommentti, että jos joku olisi "sairaanhoitaja" ja jos levittelisi ihmisten yksityisasioita julkisuudessa tuntemilleen tutuilleen vaikkapa kävelylenkkikeskusteluissa vapaa-ajalla, niin heti sitten rikosilmoitus sellaisesta tyypistä.

        Se että jos joku on "sairaanhoitaja", niin sellainen toimi ei - ei edes missään pienemmissä kaupungeissa - tarkoittaisi vaikkapa sellaista, että sellainen "sairaanhoitaja" saisi mennä vaikkapa edes omalle aviomiehelleen tai kavereilleen kertomaan, että millaista on jonkun hoidettavan vaikkapa kotona tai että millaisia ihmisiä hänen mielestään ovat jonkun omaiset tai että mitä sairauksia ehkä jossakin olisi rekistereissä nähnyt, vaikka olisi kuinka utelias ja juoruilunhaluinen, vaan kaikki sellaiset ne asiat kuuluvat rikosoikeudenkin osalta tuomittavuuden piiriin, jos joku levittelisi ihmisten yksityisyyttä. Siinä asiassa voi tietysti vähemmän koulutustaustaa olevilla ihmisillä olla suurempia vaikeuksia, että pitää asiat ominaan, jos kyse on vaikka tutuista, mutta samat salassapitosäännökset ja lait koskevat myös heitä, eli vaikkapa sairaaloiden lähihoitajia tai siivooja-apulaisia, jos saavat luottamukselista tietoa mistään yksityiskansalaisten yksityisasioista, eli niitä ei saa levitellä.

        En tiedä, ketä toi keskustelunavaustekstin laatija on halunnut kiusata, kun avaus oli eilen vielä tän Suomi24:n etusivulla ja minä viaton sitä tulin lukemaan. Sairasta tekstiä sillä ainakin.

        Kuka uskoo, jos minä tästä sivusta sanon, että olen kyllästynyt lukemaan Suomi24:a epäaitojen keksittyjä vihakirjoituksia, epäsuoraa mollausta ja vihaa ja törkyä keksityillä tarinoilla ja nimettömyyden suojista? Nää Suomi24- keskustelupalstat ei edes näytä siltä, että näillä kukaan haluaisi käydä mitään asiallista keskustelua mistään, mutta aloituksia törkyä pursuaa palstat yli äyräidensä ja koen itseni koko ajan idiootiksi aina kun itse otan osaa näihin keskusteluihin, vaikkei se mun vikani ole, jos nettikäyttäytyjät tällä Suomi24- foorumilla muut ovat tyhmiä...

        Haukkukaa sitten, kun kerrotte mullekin, että ketä avauksissa solvataan; jos teillä vielä on pokkaa sen jälkeen vedättää mua lukijaa, että voin minäkin ottaa kantaa muutenkin, kuin nimetömien tekstien _tekstisisällön_ perusteella. ja älkää osallistako minua nimettömään julkiseen vihakirjoitteluun tahtomattani, ei edes vahingossa!

        Käytöstapoihini ei kuulu roikkua netissä " provoamassa".


    • kaksykköne

      Nyt sinun on avauduttava ammattilaistaholle. Minä olin kaatis (saostuskaivo, uskottu) kanssa aikani ja minulla "sotkeentui" vaitiolovelvollisuus ja kollegiaalisuus ja omatunto. Siinä ristiriitaisessa asemassa alkoi nuppi vuotaa ja kaikki meinas tulla sekavana ulos, kun en vaan kestänyt enää yhtään salaisuutta. Kaikki asiat, jotka olivat oman moraalini kanssa ristiriidassa alkoi kuvotuksen vailla vaivaamaan minua. Jopa niin, että otin niitä itselleni sillä tavoin, että annoin syyllistää itseni siitä jos en pyrkinyt muuttamaan asiainlaitoja, niin olinkin tavallaan osasyyllinen tapahtumiin, joihin minulla ei oikeasti ja konkreettisesti ollut ollut osaa ei arpaa. Mutta annoin syyllistää myös niin, että jos pyrinkin avautumaan ja oikaisemaan, olen syyllinen siihen, mitä se pahantekijöille mahdollisesti aiheuttaa. Kuviosta tuli ihan kamalan kihara ja nuppini oli niiiin koetuksella, etten enää tiennyt mitä teen ja miten, joten en tehnyt mitään millekään.

      Edellä kuvattu on ollut liiankin pitkä oppien tie. Sitä en suosittele, vaan avaudu ammattihenkilölle. Jos sinusta tuntuu, että hän ei ole ammattinsa tasolla, etsi seuraava. Ja taas seuraava, kunnes läöydät sellaisen jolla on pientä käryä, miten toimia ja miten saada asetettua rajat kanssasi.

    • hei haloo

      Eikä rikosta jo kannattaisi kertoa virkavallalle? Vai kuinka tyhmä itse olet.

    • aarght mitä ihmisiä

      Olet paha ja likainen ihminen kun et kerro totuutta. Ota nilkki itseäsi niskasta kiinni ja mene virkavallan puheille.

    • siskonäitijasiskonis

      Eikö ketään muuta häiritse tämä: "isäpuoleni ei ole sisarpuoleni oikea isä.
      Vaan 'sisareni' bioisä on hänen isoisäpuolensa. En tiedä tietävätkö muut perheestä totuuden, mutta minä, bioveljeni, äitini ja sisarpuoleni äiti ainakin tiedämme."
      Eli.. sinulla on isäpuoli sekä sisarpuolen äiti.
      Eihän se "siskopuolesi" ole tuolla perimällä sinulle minkään valtakunnan sukua, edes puolikasta?
      Tais mennä kirjoituksessasi äyrit ja pennit sekaisin.
      Tuosta vauvan pahoinpitelystä; en usko sanaakaan. Tuo olisi ollut jo iltapäivälehdissä "Isä sokeutti vauvansa".
      Jos onkin totta, olet idiootti kun et kerro totuutta.
      Siis todella.
      Uskomaton urpo. Mitä jos joku tekisi noin sinulle?

      • pahasalaisuus

        Kerroin jo aikaisemmin:
        Sisarpuoleni on sisarpuoli vanhempiemme avioliiton vuoksi.
        Ei mitään verisukua, mutta sisarpuoleni silti, ollut aivan pienestä asti.
        Ja mitä tulee tuohon pahoinpitelyyn. Asia ei ole menny vielä niin pitkälle. Lapsi on sairaalassa, Isä käynyt kuulusteluissa, ei saanut vankeutta vaan sitä jotain työntekoa jossain :D
        Lapsen äidistä on tehthy nyt lastensuojeluun ilmoitus.
        Kuulin myös ystäväni sisarelta, että luultavasti lapsi otetaan huostaan.
        Minun sanasi ei paina mitään tässä asiassa!

        ei sinun tarvitse uskoa, se riittää että osa uskoo ja muutamat tietävät!


    • muakavajuoruta

      MInullekkin kerrottiin ennen kaikki salaisuudet ja olo oli yhtä tuskainen kuin sinulla.
      Päätin sitten juoruta kaikki salaisuudet tutuille ja myös joskus ihan tuntemattomille. Lisäksi liioittelin vielä hieman asioita niin, että jutuista tuli mehevämpiä. Sain paljon uusia samanhenkisiä ystäviä. Oivalsin, että juoruaminen on itse asiassa normaalimpaa kuin asioiden salassapitäminen. Pääsin eroon ahdistuksesta ja olo helpotti heti. Kaikki stressi on hävinnyt. Nykyään minulle ei kerrota enää niin paljon asioita, koska juoruan kaikki eteenpäin.

      • Pahasalaisuus

        Itse en halua "juoruämmän" mainetta..
        noh, kiitos kuitenkin, jos tämä helpottaisi ja saisin unenpäästä kiinni :)


    • MARIANNAHANNA

      MYÖS BIOVANHEMMAT SIVUSTOLLA ON SAMA VIESTI.. KÄYKÄÄ LUKEMASSA MYÖS KOMMENTTEJA SIELTÄ!!!!

    • Huoli_huomisesta

      Noiden kahden ensimmäisen asian voit antaa vain olla. Äitisi kertoo siskollesi varmasti aikanaan. Siskosi on iässä, jossa asian tietäminen voi hankaloittaa muita elämänvalintoja. Asian voi kertoa varmasti muutamankin vuoden päästä. Toki voit painostaa äitiäsi kertomaan, sillä se on hänen asiansa kertoa, ei sinun. Älä ota liikaa vastuuta harteillesi!

      Kaverisi asian voit unohtaa samantien. Kertominen voisi aiheuttaa eron. Kaverisi tekee niinkuin parhaaksi näkee. Asia selviää miehelle varmasti ajan kanssa, mutta ystävyytenne ei varmasti kestäisi perheenrikkomista. Joten senkin asian saat antaa olla, et voi kantaa huolta ystäväsi virheistä. Mies rakastaa lasta kuitenkin, voisihan se olla vaikka adoptoitu. Lapsi tarvitsee tuota isäänsä.

      Mutta... tuo viimeisin salaisuus on ainut, joka sinun TÄYTYY paljastaa. Nimenomaan TÄYTYY! Sitä sinulla ei ole oikeus salata, oli kyseessä kuinka tahansa läheinen ihminen. Sinun täytyy puolustaa tuota viatonta lasta! Kuvittele, jos lapsen huoltajaksi määrätään vain yksi ihminen - kun miestä syytetään, kenelle lapsi joutuu? No sille naiselle! Älä päästä tuota lasta tuon naisen käsiin, vaan kerro poliisille. Tietosi on erittäin tärkeä. Saatat olla ainut joka tietää. Asia on hyvin vakava. Jos et kerro ja asiaa selviää (siis se, että olet tiennyt), saat syytteen! Et saa jättää heitteille pientä lasta etkä saa antaa vääryyden tuota miestä kohtaan tapahtua. Tuossa viimeisimmässä salaisuudessa olet todellakin VASTUUSSA! Muista ettei sinulla ole tuota pahoinpitelijää kohtaan mitään velvollisuutta suojella häntä vastoin lakia. Hän se on väärin tehnyt, et sinä! Sinä olet onnekas, kun olet saanut asiasta tietää, koska voit auttaa viattomia.

      Ehkä juuri siksi harteillesi menee kaikki tämä, koska olet kiltti. Ehkä liiankin? Älä ota liikaa vastuuta muiden puolesta, mutta aina jos jonkun henki tai terveys on vaarassa (AINA!), sinun tulee häntä suojella siitä huolimatta kuinka paljon läheisistäsi tykkäät!

      Menet heti poliisilaitokselle kuin mahdollista. He ymmärtävät kyllä varmasti, ettet ole heti pystynyt kertomaan mutta salata et saa kokonaan! Älä jätä tuota lasta yksin. Sokea. Mieti vielä! Älä suojele sitä oikeaa rikollista, suojele lasta. Be the voice of justice and truth. Älä pelkää, tee se mikä on oikein.

      T. Tuleva nuorisotyön (ja ehkä lastensuojelunkin) ammattilainen.

      • .......!

        Niin ja mikäli tuon viimeisen salaisuuden ystävä mahdollisesti sattuisi väittämään, ettei aio tehdä sitä toiste, niin älä missään nimessä usko! Jos ei suojellut miestään, miksi suojelisi lastaan! Teoilla on valitettavasti tapana toistua. Ensikerralla voi käydä niin, ettei lapsi selviäkään! Kuvittele miltä lapsen isästä tuntuisi, kun ei voisi viedä edes kynttilöitä lapsensa haudalle.

        Auta vielä kun voit!


    • sipisipi3

      Tiedän tunteen..

      Ainoa oikea tapa helpottaa oloa on, että puhut ja avaudut. Puhuminen helpottaa, usko pois.

      Minun oli myös aiemmin pakko puhua ja kertoa parille kaverilleni, että heidän puolisot pettävät jatkuvasti heitä raskaalla kädellä. Eivätkä he tienneet asiasta mitään, tuli täysin yllätyksenä. Ihan kuin muut säälisivät "uhria" olemalla kertomatta. Ensin eivät uskoneet, mutta totuus tuli ilmi. Totuus satuttaa joskus, mutta helpottaa.

      Vointeja ja puhu!

    • Luottamus10

      Kerro, ettei sulle saa paljastaa salaisuuksia, koska jos niitä tulee paljon ei myöhemmin pysty muistamaan, mistä piti vaieta. Terv. jk

    • Reetta

      Kerro totuus asioista semmosena kullekkin ja eritahoille ja ihmisille jotka voi auttaa ja ratkoa tilanteita, totuus on totuus ja on pystyttävä kohtaamaan...ois hyvä muuten jos saisit puhua jollekkin ulkopuoliselle ihmiselle esim.psykiatrillle tai kirkon sielunhoitajalle....älä pidä asioita sisälläsi....mielestäni ois tärkeetä että
      totuus asioissa tulee esiin ja että asiat käsitelläään semmosena kun ne on..
      onko siellä päin jotain kriisityöntekijöitä tai muita vastaavia jotka vois auttaa
      tätä ihmistä jota pidetään syyllisenä pahoinpitelyyn...ei ole oikein että häntä
      pidetään syyllisenä....voimia sulle!

    • pahasalaisuus

      PAHOINPITELYSTÄ=

      Asiasta tietää nyt useampi ihminen, syytetty isä on avautunut muillekin,
      Olemme laittaneet nimettömän ilmoituksen kertaalleen.
      Ilmoituksia on nyt luultavasti 2-3kpl
      Eli isä käynyt kuulusteluissa ja välttynyt vankeudelta kertoessaan äitin teot lasta kohtaan. Isällä alkaa tammikuussa yhdyskuntapalvelu, tai vastaava.
      Äiti syyttää tiettyjä henkilöitä juoruamisesta ja kunnianloukkauksesta sekä on pistänyt välit poikki. Mikä on mielestäni törkeää, sillä hän itse oli tunnustanut.

    • Tiedän mistä puhut

      Tiedän mistä puhut. Tiedän yhden naisen joka on samanlainen, täysi psykopaatti. Asiaa hämää se että se naishenkilö on lisäksi Jehovan todistaja. Luulisi että henkilö toimisi toisin kun on Jehovan todistaja, mutta kun ei. Koko uskontokunta on mätä ja läpeensä näivettynyt monestakin syystä.

    • sdfhijk

      Kerro nuita rukouksessa Jumalalle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe