AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / siivouspäivä

siivouspäivä

90 Vastausta 2 403 Lukukertaa
Eilinen dokumentti imatran kylpylästä kannattaa katsoa. Kylpylä heti boikottiin!!!!!!!!!!!!!!!! Samoin myös kaikki Scandicin hotellit. Lisää totuutta esiin siivousalalta. Älkää enää käyttäkö niiden yritysten palveluja, joissa toimii N- clean. Suomalaiset ovat sietäneet nyt tarpeeksi. Emme saa valua kehitysmaiden tasolle ihmisten kohtelussa.
Dokumentti oli hyvä kaikesta sonnasta mihin on menty ihmisten kyykyttämisessä.
Ihme että ei Imatran TE-keskus pakota siivoojia Työnvuoksen kautta kylpylään työmarkkinatuen lisäksi saatavalla 9€ päivä korvauksella. Tai voihan se N-Clean tai kukaan vaan ottaa harjoittelijoita suoraankin heille töihin.

Ja tietenkin karenssin uhalla koska monella ei varaa ottaa karenssia jotta saa ruokaa edes. Tai sitten 1050€/kk palkalla palkkatukitöihin ja nyt oleville voitas antaa potkut niin saadaan säästöjä lisää. Sitten vilpittömällä naamalla sanotaan että pitää saada säästöjä kun tietty osa kuittaa itse palkkaa monin kertaisesti koska eihän sieltä voi vähentää palkkaa koskaan.

Tähän tämä maailma on mennyt sekä Suomi. Boikotoikaa myös Työnvuoksea ja muitakin firmoja jotka käyttää työttömiä hyväkseen ympäri Suomea eikä vaan työssäkävijöitä käytetä hyväksi.
Mitenkäs nyt selitetään tämä,Imatran kylpylän pomo?
vieläkö linkin saisi mistä dokumenntti löytyy.ps elinkeinoelämä aloittanut mielipide muokkauksen palkkojen alennusta varten mtv3 sella tutkimus jossa viidennes valmis alentamaan palkkoja jotta työpaikka säilyy.ja palkan alennukset koskisivat tietenkin työväestöä.
Dokumenttiprojekti: Siivouspäivä.

http://areena.yle.fi/tv/1724073
Siinä on taas kiitos kuluneesta vuodesta tytöille , tuntuu että tämä ei voi olla totta tämä päivän Suomessa..
Vielä viikko jäljellä näyttö aikaa jos jotain kiinnostaa katsoa areenalta kyseinen ohjelma...
Boikotissa on kaikki murjut missä kumizäketti heiluu luuttu käessä.
Hyvä ohjelma. Siinä on MONELLE ajateltavaa - siis ajateltavaa !
Pomo pitää tyntekijöitä viisivuotisen lapsen tasoisena miten se ilkeää mennä enää työntekijöitten eteen.
ja yli viisikymppisten parasta päiväys ohi , melko törkeää tekstiä , eiköhän toi Imatran pomo kohta itsekkin ole 50v , mitenhän sit suu loksahtaa.
sanoppas muuta , kyllä varmaan itsetunto ja omanarvontunto työntekijöiltä katoaa tuon tasoisen pomon kourissa ,no se kai se onkin tarkoitus ,että saa pyöritellä työntekijöitänsä mielensä mukaan ja mistähän mahtaa olla opin saanut?? miettikää ....terveys on ihmiselle tärkeimpiä asioita
Työnantaja lahjoitti tänä vuonna näille 5-vuotiaille tarhareput! holiday clubin siivoojat saivat jonkun mageen torkkupeiton...tasapuolisuus ja arvostus kohillaan,eikö!?
Olikohan sinne edes tikkaria laitettu matkaan , vaiko pelkkä tyhjä reppu?.....siinä se arvostus näkyy jälleen...
ei ollu ku reppu! ja piti listaan laittaa kuittaus,jos otti repun.NAURETTAVAA.
No ompa erikoinen tapa , tosi typeränä pitävät näköjään teitä...ensi jouluna varmaan muovikassi...
Hyvä että tuolla tavoin tuodaan asiat esille. Siis dokumenttina.

Ihmettelen pomojen juttuja....huh, huh.
Ehkä ei ihan kaikkea kannattaisi sanoa tv-kameroiden edessä.

Itsekin tässä sensuroin itse itseäni....koska niin hämmentynyt olen koko ohjelmasta.
Ja kuvitekaapa , mikähän mahtaa olla käytös kun kamerat eivät ole esillä ,mitä sieltä avautuisikaan lisää ... Ei tada oikein koulutusta nämä pomot olla saaneet...ja luottamusmies kädet pystyssä , kuka maksaa se määrää , onko tämä oikea asenne , ihan turhaan liiton maksuja maksavat mitään apua ei tipu näköjään..
Huh huh! Siis todella sairasta käytöstä pomolta! Itse en kyllä tollasta kattoisi,vaan lataisin suoraan turpaan. Kyllä työntekijän on kiitos työstänsä saatava. Jos firmassa on hyvä työilmapiiri niin voittoa/kannattavuutta se vaan lisäisi eikä tommoinen hampaattoman räksytys. Pistää kyl vihaks.
Tämä pomo uhkailee myös karenssilla!
Ja mielellään olisi päättämässä kuka on oikeutettu sairaslomaan.... ei muuta kun töihin vaikka , totta hitossa työntekijä ITSE tuntee vointinsa , olonsa ja kehonsa ja vielä lääkärintodistuksella toidistettavissa olevan sairas tai työkyvytön..
TOIMIKAA siivoojat !

Onko teillä YHTEISWOIMAA ?

Jos on ---Olette wahvoilla...... ellei tilanne jatkuu ja kenties pahenee..........

Vain yhteiswoimalla saatte etunne päivitettyä
POIKOTOIKAA KYLPYLÄÄ POIKOTOIKAA SITÄ POMO ÄMMÄÄ joka kikatteli ja halveeraa siivousalan työntekijää....

Se akka ylös ammeesta se mieleeni tuo hylkeen,

jos et siitä heti nouse,,

saat harppuunasta kylkeen........
Oli kyllä todellinen "mainospaukku" siivousfirmoille, ei pelkästään N-cleanille. Ja pomot oikeesti oli törkeitä. Mutta tätä samaa se on kaikilla alan toimijoilla. Onneksi mesuomalaiset osaamme vähän panna hanttiin,mutta käyttävät sitten hyväkseen näitä ulkomaalaisia. Oikeataan meidän siivoojien oma vika, koska suostumme tekemään raskastatyötä pienellä palkalla. Jos tämäolisi miesvaltainen ala. palkat olisi varmasti uhan toistaluokkaa.
no eikös Imatran kylpylän tausta voimat ole temareita,tai oli aikaisemmin,nyt en tiedä
Osaavat ulkomaalaisetkin panna hanttiin!
kyllä pomon selän takana marisevat , miten huonosti , miten väsynyt ymm... , minä ei jaksaa , minä haluta takaisin thaimaahan , mutta ei pomolle uskalleta kun suu leveenä hymyillä , kaksi naamaista peliä........
niin siivosfimat kun luokittelee heidän työnsä hotellessakin kiinteistönhoidoksi , ainakin tämä N- Clean niin sillä saatiin palkkoja pudotettua kaiketi noin 1e / h alemmaksi.. käsittääkseni sänkyjen petaus ja hotellihuoneiden siivous ei ole millään tavalla kiinteistön hoitoa , kyllä se on hotelli ja majoitusalan ehtojen alaista paremminkin niin kuin oli aiemminkin , mutta konstit on monet saada euroja enemmän herrojen taskuun...ja mistäs muusta ne otetaan kun työntekijöiden selkärangasta...
ÄLLÖTTÄÄ KOKO PAIKKA YÖK YÄK....

EN OTTASI TUOLLA E DES PERÄSUOLIHUUHTELUA
Imatran kylpylä boikotissa.
en mene imatran, enkä mihkää kylpylää enää. phtyi.
Kyllä oli törkeetä käytöstä pomolta Imatran Kylpylässä ohjelmassa Siivouspäivä.
Varmaan hauska mennä työntekijöiden eteen seuraavana aamuna.Huomaa ettei kyseinen henkilö oo saanu esimieskoulutusta.
Ja samanlaiseksi on mennyt toiminta myös hieronta ja fysioterapia osastolla.Ennen kävin hoidoissa ja mutta en enää kun sielkii noussu pystymetsästä sinne pomon tapasia jotka pätee puheissaan ja käskytyksillään .
Imatran kylpylän imago romahti ,no kait se ruskille kelpaa!
SE TÖRKEÄ POMO ON NIMELTÄÄN MAARIT ja muistuttaa ulkoisesti vänäläisen perseen päristimen ja tennismailan sekoitusta... ja SILLÄ naamalla ei voi kuin kusta muntajaan...
sinne pitäis soittaa työsuojelutarkastajat kattomaan mikä on homman nimi eihän tommonen voi olla mahdollista.
Eli Imatran Kylpylään ei mennä koskaan, käyn Imatran uimahallissa mieluummin.
Jos dokumentin perusteella menee kylpylä boikottiin, voitte boikotoida melkein kaikkia hotelleja Suomessa. Lähes kaikissa hotelleissa on siivous ulkoistettu ja niissä myös ulkomaalaisia töissä. Myös vastaavanlaisia ongelmia monissa muissakin firmoissa, etenkin isoissa, Moni siivousfirma haluaa sopimukset, jolloin tehdään tarjoukset halvalla. Ne jotka niitä tarjouksia tekeevät, tuskin ovat itse koskaan mopin varressa olleet ja yrittäneet niihin aikoihin saaha työt tehtyä. Tai ainakin niistä ajoista on jo aikaa.
Ei ole hotellin vika, jos ulkoistetun firman esimies on törkeä, he eivät ole sitä henkilöä palkanneet. Toki paras ratkaisu olisi, että hotelleilla olisi omat siivoojat,eivät ulkoistaisi niitä.
Totta, mutta jonkinlaista etiikkaa voisi kylpyläkin ajatella. väännetäämpä rautalangasta: Jos ostan orjakauppiaalta huonosti kohdellun pieksetyn orjan ja pistän sen tekemään paskahommani niin minuahan ei voida mistään syyttää vaan sitä orjakauppiasta? Niin kauan kun isot lafkat käyttävät ja MAKSAVAT n-cleanin tapaisille yrityksille ei toiminta lopu.

Oli muuten hienoa kuulla että kylpylän toimitusjohtalla oli dokumentin seuraavana päivänä soinut puhelin kokolailla taukoamatta ja peruutuksia oli pyydetty. oli myös kaikkien esimiesten sähköposteihin tullut melkolailla asiaa :)

Ikävä kyllä pari viikkoa ja homma on unohdettu ellei sitten pidetä esim. tätä viestiketjua edes pystyssä. Aivan taatusti tätäkin luetaan johtoportaan toimesta.

Ihan hyvä homma miulla itelläni siellä on, mutta mukavahan se on kun saa herrat edes joskus vähän hieroa niitä ohimoita näiden kysymysten äärellä.
HÄVETKÄÄ ! Kylpylän johto ja osakkeen omistajat. olette myötävaikuttamassa eriarvoisen maailman hyvinvointiin ja samalla ruoskitte kättä joka elättää teitäkin............ YMMÄRTÄKÄÄ,, että OIKEUDENMUKAISUUDEN kaksois-sisar on TASA-ARVO ja s en periaate on syvästi eettinen...ja se on Suomalaisen kansankodin PERUSKIVI.
Tasa-arvo on perseestä!
siitäkö samasta josta allu tänne tuli ?
niimpä niin asia on jo unohdettu ja sama meno jatkuu
niin ja ei unohdeta että holiday club saimaankin omat siivoojat on nyt kuopattu ja n-clean aloittaa...
No pian näkeevät sieläkin , että sitä SAA mitä TILAA...olisipa tämä filmi tullut vaikka kuukausi aiemmin ulos , saattaisi tilanne olla toinen.
Voi hyvät hyssykät teidän kanssa!Siivousfirmahan se teettää/riistää niitä työntekijöitä,ei kylpylä,Et silleen:p
Jos kylpylä tekee sopimuksia firmojen kanssa,jotka sortaa työntekijöitään,mitä se kertoo Imatran kylpylästä,sallivat ,katsovat läpi sormien???
eikö se ole lapsi tai vammaisten hyväksi käyttöä jos pomon mielestä työntekijät ovat 5-vuotiaan tasolla ??
Näin se ikävä kyllä lähes kaikessa bisneksessä menee vaikka väärin onkin,ikävä kyllä.Lienee kuitenkin selvää että firmat valitsevat halvimman vaihtoehdon lähes poikkeuksetta,eiks vaa ?
kylpylähän ilmaisi kantansa kun ulkoisti siivouksen eikös sielä ennen ollut omat siivojat? eli ei kiinnosta kuhan se on halpaa
NO ONKO SE SITTEN HALVEMPAA , EPÄILEN KYLLÄ JA NIINHÄN SE FILMISSÄ ILMENI IHAN ESIMIEHEN OMALLA SUULLA KERROTTUNA ETTÄ EI , KATSOKAAPA VIELÄ KERRAN YLEN AREENALTA , SIELTÄ SE VASTAUS LÖYTYY , HÄN REHELLISESTI SEN SIELÄ ULOSTI , EI KAI TIENNYT ETTÄ MENEE JULKISEEN TIETOON...
Oliko työntekijöiden kohtelu dokumentissa jotenkin yllättävää. Normaali kvartaalitaloutta. Tarjouskilpailun voittaa se, joka kyykyttää n ee ke reitään eniten.

Halvin tarjous voittaa.

Työntekijät ovat firmoille kulutushyödykkeitä. Kun ne kuluvat loppuun haetaan uusi tilalle.

Olen itse törmännyt työelämässä pomoihin, jotka käyttäytyvät kymmenen kertaa törkeämmin kuin ko. dokumentin pomot.
onneksi minun ei tarvitse edes koskaan olla 10 kilometriä lähempänä tuollaisia ns pomoja.....hyi helveta mikä ämmä isolla M:llä
mietikääpä sitä herrat tuolla eduskunnassa mittivät että eläke ikää nostetaan , kun jo 50v työntekijät ovat siivousfirmoissa jo taakse jäänyttä elämää ,niin onkohan se sitten tarkoitus että uudelleen koulutetaan yli viiskymppiset siivoojat vaiko pääsevätkö he sitten jo eläkkeelle jo sillä perustein kun eivät jaksa enää durasel pupun tavoin työstää...
Se tais olla viimenen niittii imatran kylpylälle!
Siivoomine on perseestä!
Hyvä, että epäkohtia tuodaan julkisuuteen, mutta, mutta... Jälleen kerran täytyy todeta, että taidan tässäkin asiassa olla ainakin osittain ns. vastarannan kiiski.

Keskustelu yksittäisen siivousfirman tai kylpylän toimintatavoista on vähän kuin kaupankäyntiä reiluilla banaaneilla. On vähän liian helppoa lunastaa hyvä omatunto ja olla eettinen ostamalla pelkästään equadorilaisen Pedron reilun kaupan banaaneja tai osallistumalla tämän kaltaiseen keskusteluun, jossa ruoditaan yksittäisen siivousfirman tai kylpylän toimintaa.

Yksi nyky-Suomen keskeisimmistä ongelmista on se, että työntekijät ovat yhtiöille liian kalliita: kilpailun vuoksi työn määrän lisääntyminen suhteessa työtä tekeviin käsipareihin korostuu aloilla, joita ei pystytä automatisoimaan. Tuotannon ja kaupankäynnin voikin ajatella moraalisena ongelmana, joka koskee jokaista yritystä mutta myös meitä kuluttajia: olemmeko valmiita maksamaan käyvän hinnan tehdystä työstä senkin uhalla, että viivan alle jää vähemmän jaettavaa, vai maksimoimmeko jatkuvasti vain omia voittojamme.

Mielestäni ratkaisu pulmaan ei ole Imatran kylpylän boikotoiminen eikä liioin vihaisten sähköpostien lähettely yrityksen pomoportaallekaan. Jos asioihin halutaan oikeasti vaikuttaa, toiminta- ja ajattelutavan muutos täytyy näkyä kaikilla elämän alueilla sekä "ravintoketjumme" kaikilla tasoilla duunarista johtajaan. Voisinkin puhua pukille tuntikausia siitä, miten toivoisin koko yhteiskunnallemme terveempiä arvoja!
Nyt insinnöörit kehittelemään siivous robotteja niillä varmaan olisi kova kysyntä eivät narise palkoista eivätkä valita kun on niin paljon töitä , eivätkä ole sairas lomilla.....EIVÄTKÄ TIETENKÄÄN MAKSA MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN.... onnea!!
@mielikuvitusta.lisaa , paljos on keskipalkka Suomessa ja väität että siivoaminen on liian kallista. Monet xxxpäälliköt vetää hirveitä palkkoja tekemättä sekä tajuamatta mistään mitään, tämä on vaan hyväksi käyttä miten mitäkin työtä arvostetaan.

Taidat olla Imatran kylpylän joku pomoista tai N-Cleanin pomoja
Kuule "kokoomus kusettaa". En missään vaiheessa väittänyt, että erityisesti siivoaminen on Suomessa kallista. Jos luet tekstini, huomannet, että sanoin varsin selvästi työntekijöiden - siis kaikkien, joille palkkaa maksetaan - olevan kalliita yrityksille. Väitätkö vastaan? Jos väität, Sinun kannattaa keskustella asiasta minkä tahansa yrittäjän kanssa, niin huomaat hyvin pian olevasi väärässä. Tässäkin asiassa. ;-)

Itseasiassa peesasin melko tavalla nimimerkkiä "Mooses Kutuharju" omassa kirjoituksessani. Muistin virkistykseksi ja vaivoja säästääkseni, lainaan Moosesta nyt tässä: "HÄVETKÄÄ ! Kylpylän johto ja osakkeen omistajat. olette myötävaikuttamassa eriarvoisen maailman hyvinvointiin ja samalla ruoskitte kättä joka elättää teitäkin............ YMMÄRTÄKÄÄ,, että OIKEUDENMUKAISUUDEN kaksois-sisar on TASA-ARVO ja s en periaate on syvästi eettinen...ja se on Suomalaisen kansankodin PERUSKIVI. "

Täysin kannatan Mooseksen ajatusta, mutta ulotan ajatuksen laajemmalle kuin vain kylpylän johtoon ja osakkeen omistajiin. On turha jeesustella yhden firman toiminnalla, jos itse ostaa omatuntonsa reilun kaupan banskulaarista.
...oikein " mielikuvitusta .lisaa = Yhteiskuntaa hallitsevat arvot kuvastavat kaikkivaltiaiden päättäjien julkisten varojen käyttöratkaisusta , joka on kestänyt hallistuksesta ja s en pohjasta riippumatta jo kymmeniä vuosia; vanhuksia ja sairaita " kivitetään " ,utta esim EU:n sotilashankkeisiin löytyy määrärahat nuijaa kopauttamalla...?

Itsekkyydestä ja ahneudesta on tehty nyky-Suomessa hyväksyttäviä moraaliarvoja... Nehän e distää ja edustaa KILPAILUKAPITALISMIA...

kerskakulutuksesta on tullut hyväksyttävää kansalaiskäyttäytymistä... Julkisuudessa ihannoidaan eteviä ,,pelottomia uuskapitalisteja , jotka osaavat täyttää omat taskunsa tilaisuuden tullen....Näitä " björnwahlrooseja " Jumaloidaan kuten ennenwanhaa.. puukkojunkkareita ja junapelureita...

Aihetta ajatuksiin antoi M.Kutuharju
Eiköhän pam. voisi jotain tehdä liittona näitten asoiden hyväksi jos liiton johto haluaa. vaan ei taia kiinostaa siivooja kun ei ole ihminen jäsen maksu kyllä kelpaa. ei muuta kun kaikki siivojat lakkoon niin suomi hukkuu paskaan. kosak a sitä ei ajattele kukaan töihin mennessä.pää asia kun on siistiä kenen selkä nahasta se on otettu ja millä rahalla
mielenkiinnolla olen lukenut näitä kirjoituksia,ja paljon on asiaa täällä.totta on tänä päivänä,ettei työnantaja välitä työntekijästä paskan vertaa.niin Kylpylä kuin siivousfirma haluavat vain hyvän voiton,viis työnlaadusta tai etenkään sen tekijästä.entisenä alan ihmisenä seuraan kauhulla tätä nykymenoa,ja ihmisten hyväksi käyttöä.kukaan ei puutu asiaan,sillä taitaa olla niin että ammattiliitotkin on jo Herrojen maksamia hiljaseksi.kylpylä oli ennen hyvä työnantaja ja piti työyhteisön terveellä pohjalla,eli työntekijän sille kuuluvassa arvossaan.edellisen Johtajan aikana lähti kaikki menemään alaspäin.Hän oli niiin isoa herraa,ettei osannu edes päivää sanoa,saneerata kyllä osas ja velkaa tehdä ja "visioida" kylpylän raha-asiat päin p:tä.toivon tämän dokumentin herättävän myös päättäjät jos heillä hitustakaan omaa tuntoa on,tekemään jotain asian eteen.Suomi pitäs olla sivistys valtio ja kaikenlainen syrjintä ja kyväksikäyttö olla jo laissa kielletty.
Rahanvalta määrrää ja niinkauan kun Pietarista ( ja s e kestää kauan ) tulee " voissapaistettuja " uimaan ja peräsuolihuuhteluihin kylpylään mikään EI MUUTU............

* Olen töissä siellä

Johtoporras on henkisesti elukan tasoa
Oli aika hyvin sanottu ohjelmassa, että jos ei huolehdi itsestään fyysisesti niin on turha valittaa että ompa raskasta, huh huijaa en jaksa,vali vali..

Jos on paksuperseinen ja ylipainoinen sohvaperuna niin tuskimpa soveltuu koko alalle.

Jokainen siivooja tietää ihan hyvin ettei työ ole pelkkää roskiksen tyhjennystä ja pölyhuiskun heiluttelua, joten piruako pitää hakeutua työhön josta ei suoriudu?

Kuntosalikortti maksaa halvimmillaan 30€ 10x, joten tuskin se kunto grillin penkillä istumallakaan paranee.
oliko tämä siivouspäivä ohjelma tullut joskus aiemminkin telkasta kun jotenkin tuntui että olisin nähnyt sen ennenkin?
kyseinen dokumennti on vasta tehty joten olet varmaan nähnyt unta
oletko sää sitten jossain muussa ohjelmassa istuskellut torilla?
empä kuule ole ennen ollut edes tv:ssä eli taidat yhdistää väärään henkilöön
kyllä henkilö on aivan oikea, siitä ei ole mitään epäselvyyttä. se on sitten ollut varmaan "livekuvaa" mitä muistelen.
no oletko itse ollut tv-tähti vai onko sinulla jotain kyseistä ohjelmaa vasten,voit mennä kokilemaan mitä on työnteko niin ei tarviste olla kateellin,onko oma lehmä ojassa
sinä joka kirjoitit et valitetaan,et taida tietää työnteosta,ainakaan siivouksesta mitään.joka päivän painaa urakalla huoneita,ei kylä jaksa sen jälkeen enää kuntosalille tai lenkille lähteä.näin oli jo 5-6 vuotta sitten ja siintä vauhti on vain koventunu.en ollut ylipainoinen ,enkä sohvaperuna ,vaan vapaat meni kyllä levätessä.kun 7 päivän putken jälkeen oli 1 vapaa,ei siinä jaksanu kuntoa kohottaa millään lailla.ja kukapa se sitä työtä vapaaehtoisesti tekis,leivästä se on kiinni.ei täälä imatran alueella liiemmälti ole valita mitä työtä tekee.sitä tekee mitä saa ja mistä jotain maksetaan.ennenkuin haukkuu ,pitää tietää mistä puhuu...
sepe siistillä 10 pist.
ehkä paras(?) on se,että ne johtajat ei omahyväsyydessään edes tajua yhtä pikku seikkaa. jos sieltä puuttuu johtajat kukaan ei edes välttämättä huomaa sitä viikkoon. jos sieltä puuttuu siivoojat se paikka on kiinni parin päivän sisällä ja silti ne siivoojarukat saa vajaaälysen koiran kohtelun ja palkan jolla ei elä. reilu peli on perseestä....
totta puhut tj,suomi hukkuis paskaan jos ei olis siivoojia.ovat tärkeämpiä kun johtajat ,ja muut kansakunnan hyödyttömöt kaiken maailman ministerit sun muut koheltajat.jos suomessa maksettais palkkaa työn raskauden ja kuormittavuuden mukaan,siivoojilla olis ministerin palkka.
totta puhut sepi,se palkka on aivan hanurista ja työtä pitää tehdä aivan sikana,jos valitat niin olet aina silmätikkuna ja saat kaikki huonot työt,kun et jaa poskisuudelmia etkä ole mieliksi kunhan vaan hymylet niin olet hyvä ja mitä se haitta jos tilistä puutuu jotain.
kataisen ja kokoomuksen puolesta siivoojat ja muutkin matalapalkkaiset ovat suomen roskakansaa.koko menttaliteettihän on nyt ollu KÖYHÄT KYYKKYYN.puhutaan palkka-alesta ,työajan pidennyksistä ja miten kallista on teettää siivous/muuta työtä.mites kuitenkii on varaa maksaa kymmeniä,ellei satoja tuhansia herroille bonuksia.kukaan ei puhu niitten alennuksesta.kataiselle 1700kk- verot ja muillekin ministereille sekä kansanedustajille myös.ja pois myös muut edut mitä heillä on,ja jos ei kelpaa,niin vaihtoon sieltä.näinhän siivousfirmatkin tekee ja uhkaa väkeään.näistä vaan ei puhuta,vaiko ei uskalleta.ja jokainen siivousfirma joka vaatii työntekijöiltä noin älyttömiä,niin ensiksi itse kuukausi tai useampi tekemään ne työt.sillä et voi vaatia toisilta sitä,mistä et itse selviydy.totuus on ettei KUKAAN selviydy 26 huoneen siivouksesta 7,5h ja tee vielä tyydyttävää jälkeä.ja sitten vielä pitäs kuntoilla sen päälle.äly hoi,jopas jotakin...
ei tarjota parasta vaan halvinta!!!
niinpä,mitä sillä on väliä millainen työnjälki,kunhan sen vaan joku tekee halvalla.jo työvuosinani kyselin sellaisen asian perään kuin,järjen käyttö sallittu.jos esim siivous työ tehdään kunnolla ja hoidetaan,niin kalusteet kuin lattiat hyvin.tuo se säästöä,kun pintoja et tartte uusia niin usein.ja oikein likaiset ja pinttyneet pinnat kertoo karua kieltään tämän päivän siivouksen tasosta.ja siitä ei voi työntekijöitä syyttää.kuka vaan olis se taho joka uskaltaisi puuttua asioihin.jokainen ammattinsa osaava siivooja ei tänä päivänä voi olla ylpeä työn laadusta,vaan ei se motivoi palkkakaan ja kusipäiset esimiehet.niin kylpylän johdon kuin siivousfirman ois aika katsoa peiliin ja miettiä miten työntekijää kohdellaan.jos menee maine,sen palauttaminen ei hetkessä takaisin onnistu ja ainakin kylpylälle se olisi tärkeääkin tärkeämpi.
kyllä se muukin henkilökunta osas näyttää siivoojille niitten aseman ei vaan johtajat
En voi sille mitään, mutta ohjelmassa esiintyneiden parin työnjohtajan asenteet toivat mieleeni kapot, natsi-Saksan keskitysleirien vartijat.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kapo

Tuollaisella asenteella ei mikään yritys menesty pidemmällä tähtäyksellä.
No, nykypäivän tyylihän tuntuu olevankin, että mahdollisimman paljon hyötyä mahdollisimman pienillä investoineilla, mahdollisimman nopeasti. Kysymys on ilmiöstä, joka on aiheuttanut myös nykyisen Euroopan talouskriisin, eli ahneudesta.

Laskun maksaa lopulta aina tavallinen kansalainen; sama enemmistö, joka on äänestänyt poliittiset päättäjät vaikuttamaan näihin asioihin.
no eihän pam voi puuttua asiaan koska ay liike osakkaana kylpylässä eli demarit,ay pam,kylpylä
SUOLIHUUHTELUA POMOILLE JA VOISSAPAISTETUILLE................. siinä imatran kylpylän anti ja mainos dogriini
Kokemuksesta voin sanoa, että on se siivoaminen tuossa paikassa rankkaa nuorellekin. Työpäivät vie voimat, ja voi vaan haaveilla lenkille lähtemisestä. Pomoille ei riitä mikään, eikä mistään saa kiitosta.
On yritetty porukalla asioihin saada muutosta, mutta senkin esimiehet kääntävät "huonoksi työilmapiiriksi".
Ihan vaan omasta kokemuksesta puhun, anteeksi vaan jos joku pahoittaa mielensä.
Parranpärinä perkele vosu muna lalalalalala
Olipas Ihana Neito Tuossa Dokumentissa Meinaan Se Blondi
se pomo vai? taidat tykätä mielenvikaisista tytöistä
eiks sen kylpylän omista joku säätiö oisko demarien
Nostatusta
Dokumentti löytyy vielä Dailymotionista googlaamalla.
mutta vaikuttiko tämä mihinkään??? onko työolot parantunut ? epäilen
Demarien firma se on se kylpylä. Demarijohtajat ja Imatran kaupungin demaripomot on sielläkin johdossa.
 /   /  /  / siivouspäivä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta