Gosupermodel?

epäilevä äiti

Millainen paikka se on? Melkein 7 vuotias tyttöseni kyselee sähköpostiani gosupermodelia varten, ja en ole varma mikä se paikka oikein on! Sitä sanottiin turvalliseksi ja maksuttomaksi, mutta onko tuo totta? Liikkuuko siellä pedofiilejä, ja onhan keskustelut turvallisia lapselleni?

76

4501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kahde vuotta kokemus

      Itse olen 13 vuotias ja sanon että sen foorumin keskustelut ovat todella kauheita (viittaillaan kaksimielisyyksiin) mutta jos lapsen saa pysymään pois foorumeilta se on täydellinen paikka. Sielä ei ole tietääkseni liikkunut pedofiilejä mutta foorumeilla on kaikenlaisia ihmisiä huonoilla piloillaan ja ne voivat linkittää sielä jotain sisältöä aikuisten asioihin. En suosittele sitä paikkaa 7 vuotiaalle.

    • ex-supermodel

      Siitä on jo monia vuosia, kun käytin kyseistä sivustoa. Siellä ainakin pelattiin pelejä, puettiin itseä esittävää tyttöhahmoa ja läheteltiin kavereille viestejä. Foorumeilla en tainnut käydä paljoakaan. Pelit oli kivoja.

    • TYttö 16v.

      Hei vaan!
      Olen nyttemmin 16-vuotias tyttö, joka on ennen gosupermodelissa käynyt.
      Siellä on erittäin paljon 7-vuotiaalle sopimattomia asioita ja ehdottaisinkin sinulle, että loisit itsellesi tunnukset ja kävisit hiukan katsaselemassa niitä foorumeita, ennen kuin annat tyttärellesi luvan.
      Muistan myös kuinka jotkut pojat tekivät sinne hahmoja, vaikka se onkin tyttöjen paikka. Siellä he sitten ehdottelivat tytöille jos jonkin moista.

      • Kaupan markka

        Toi ois kyllä aika hyvä idea.


    • Gosulainen

      Olen gosupermodelissa, 10 vuotias. Itse rekisteröidyin gosuun 7 vuotiaana kaverini johdatuksella, mutta en minä sielä mitään tehnyt. Gosuun voi kuitenkin jäädä koukkuun yhtä usein kuin esim. facebookkiin. Toisaalta sillä on myös hyviä ylläpitäjiä, joten gosu pysyy mielestäni hyvin asiallisena. :)

      En kuitenkaan suosittele alle 8 vuotiaille!

    • atryrone!

      No ei kai 7vee foorumeille mene kun hyvä että lukea osaa. Itse kiinnostuin foorumeista vasta 13vuotiaana. Ei ne kakarat ku pelaa vaan. Mun pikkusisko on siellä, eikä edes tiedä mistään foorumeista.

    • Alaikäinen

      en kehottais kyllä ihan 7-vuotiasta menemään foorumeille, nykyään siellä on sen verran rajua tekstiä. voit kuitenkin käskeä sitä pysymään poissa foorumilta, jos se tottelis. onhan siellä kivoja pelejä ja mallia voi pukea, sekä tehdä omia vaatteita ja lehtiä.

      tai jos odottaisit kuitenkin vielä vuoden tai kaks.

    • epäilevä äiti

      Lapseni kertoi, että kavereillakin on mallit sinne, joten miksenpä antaisi hänenkin mennä.. Kiellän vain foorumin

      • gosuhullu

        Kumminkin salaa menee8-)


    • Turvallista

      se on lapsille turvallinen peli paikka :)

    • 13v

      Moi!

      Oon ollu gosussa nyt muutaman vuoden. Ja todellakaan gosupermodel ei oo mikään 7vuotiaitten paikka.. Just nuo kaksmieliset jutut, linkkejä vaikka minne, ja foorumi täynnä kaikenmaailman panokeskusteluja tms. Siellä ei mua ainakaan oo kiusattu, mutta helposti siellä saattaa saada ns. Paskan maineen. Jos se tytöllesi ihan välttämätöntä on gosuun pääsy,nii seuraa vaikka vierestä pelaamista, ja tutustu ite paikkaan, nii tiedät onko se mielestäsi sopiva :) Mutta totta, että foorumit ei oo sopivia paikkoja tuon ikäselle!

    • vierailija8

      Ehkä seitsemänvuotiaan ei kannata vielä siellä käydä, pitäisi olla netinkäytön tajua ennen, kun menee sinne. Kun siellä on niitä ihmisiä, jotka harmillisesti on suoraastaan älyvapaita, kun eivät tajua mennä aikuistensivustolle selittelemään asiattomia juttuja.

    • tyttö-00

      Ite liityin gosupermodeliin 8. vuotiaana, enkä oikeestaa tehny siel muuta ku pelannu pelei ku en osannu tehä muuta. Rupesin käymää forkal vast 12. vuotiaana ja sieläki hyvät moderaattorit eli kaikki kielletyt jutut poistetaan heti!

      • kokenut ja nähnyt

        Panic tyypistä ja raiskurista ja p eniksestä kandee pysyy kaukan ja foorumilt alle 10 veet


    • r45g6

      se on ihan hyvä paikka kunhan lapsi ei pyöri liikaa foorumilla. siellä voi olla liian isoille tarkoitettuja juttuja joskus. myös käyttäjien tekemät lehdet saattaa olla joskus pikkasen liian pelottavia.

      ennen kaikkea pienen lapsen ei kannata ikinä alkaa ostamaan tai myymään vipiä toiselle käyttäjälle. foorumeilla mellastaa vuodesta toiseen pari huijaria jotka tekevät viikottain uusia huijaritunnuksia ja huijaavat lapsilta joko gorahaa tai oikeita euroja.

      nuo vip-kauppaan liittyvät huijaukset on gosupermodelin ikävin piirre ja jatkuvat valitettavasti niin kauan kun gosupermodelissa on mahdollista ostaa toiselle käyttäjälle vip. yksi syy on että uusia tunnuksia voi tehdä helposti ja toisekseen huijareiden rankaiseminen tapahtuu erittäin hitaasti jos lainkaan.

    • Kokemusta n. 3 vuotta

      En suosittele Gosua alle 10 vuotiaalle. Gosu on yli 10 vuotiaille tytöille tarkoitettu paikka. Siellä foorumeilla on huijareita ja pilamalleja. Pelit on kivoja. Mutta EN SUOSITTELE ALLE 10 VUOTIAALLE! :)

      • Gosussa 9 vanhasta

        Samaa mieltä olen. Käytän itse gosupermodelia ja foorumeilla liikkuu paljon pilamalleja.


    • Twihard fo ever

      Olen itse gosussa ja olen 13.
      Siellä on monia juttuja ja pilkkoja. Itse pysyin poissa footumeilta, mutta nyt kun sinne on tutustunut huomaa miten karu paikka se on. Mielestäni sinun pitäisi luoda omat tunnukset.

    • Annika v23

      Itsellälinkin on paljon kokemusta Gosusta.Foorumit ovat vain miinuspuoli nuin nuorille lapsille .

    • gosu1

      goSupermodel on erityisesti 10-16 vuotiaille suunnattu sivusto, en suosittele vielä 7-vuotiaalle ;)

    • vieraili

      olen ihan juuri 11 vuotta tayttävä tyttö ja olen ollut gosupermodelissa 6 vuotiaasta asti aluksi ennen kuin lapsi oppii lukemaan gosupermodel on ihan asiallinen paikka mutta sitten kun lapsi oppii lukemaan foorumi on paikka jossa saattaa tulla hankaluuksia niin nuorille lapsille tai jos ei muuten mutta tuon foorum jutun takia lapsi ei pääse sinne kannattaa tehdä niin että lapsi käy gosupermodelissa vain kun sinä olet paikalla tai sitten liityt itse gosupermodeliin hetkeksi ja päätät koska lapsi on tarpeeksi vanha tälle sivustolle

    • Gosuttaja

      Kannattaa tehdä sinne oma malli ja tutkia onko se sopiva paikka 7 vuotiaalle.

    • 4 vuoden kokemus

      GoSupermodel pysyy Moderaattoreiden ansiosta hyvin asiallisena.

    • Tyyppi gosusta

      Gosupermodelissa on välillä pilamalleja (ihmisiä,jotka tekevät malleja vain kiusatakseen asiallisia käyttäjiä) jotka laittavat foorumille asiattomia keskusteluja,jotka voivat järkyttää noin nuoria ihmisiä.Näin ei usein käy,koska yleensä keskustelut poistetaan moderaattorin toimesta.

    • Chloe Lukasiak <3

      Olen itse 13-vuotias ja käyn Gosussa. Se ei ole maksullinen, paitsi jos ostat jäsenyyden. Itse en käytä rahojani sellaisiin turhuuksiin !! Joskus ne keskustelut on vähän kaksimielisiä. Mutta Moderaattorit saattavat poistaa tai sulkea ne jos ne ovat epäasiallisia. Pilamalleja on aika paljon.. Mutta niitäkin poistellaan aina välillä.

    • Asiani

      goSupermodelia mainostetaan hyvin paljon. Mutta minun mielestäni se ei sovellu alle 12 vuotiaille. Suosittelisin että tekisit omat tunnukset ja kävisit katselemassa toimintaa. goSupermodelissa on hyvin paljon varkaita. Joka päivä kuulen että jonkun malli on peelottu. Suosittelisin neuvottelua mitä siellä saa tehdä ja mitä ei :)

    • Kokenut"

      Itse olen aktiivinen gosuttaja 12v, ja liityin joskus 9 vuotiaana. Mielestäni se on paikka johon ei tosiaan kannata päästää 7 vuotiasta. Eikä ne ole pelkästään foorumit, jotka ei oikeen sovellu. Esim. "vaatteet" joita niissä kaupoissa myydään voi olla joskus aika...

      • gosuttaja

        no hui jos ne vaatteet ei oo mitään lastenvaatteita,nii heti mamman pikkukultaa pelottaa.. Ne vaattet on siellä pienin ongelma :D Ja ei kaikkea siellä foorumilla kannata ottaa tosissaan,esim koulussa näkee ja kuulee ainakin jossain vaiheessa samanlaisia ns "epäilyttäviä" juttuja. Ja oon tiedoks 11vee ja käyn ite gosussa.


    • tyttelisss

      Olen itse 12 mutta minun mielestäni säännöissä lukee että alle 10 vuotiaat ei olisi suositeltavissa sinne paikkaan

    • Gosussa käyvä

      Se on Maksuton, mutta siellä voi ostaa VIP:in joka taas maksaa.
      Yleensäkkin Gosupermodelista löytyy 10-16 vuotiaita tyttöjä, myös aikusikäisiäkin(: Ei mitään pedofiilejä.
      Gosupermodelissa on Modetaattoreita, jotka poistavat keskustelun jos: Otsikko on asiaton, Sisältää asiatonta sisältöä tai jotain muuta sääntöjä vastaan olevaa.(esim spämmäys jne.)

      Voit itse päättä päästätkö hänet sinne vai et!(:

    • Gosuttaja2001

      Olen 11v ja olen gosupermodelissa ollut jo kolme vuotta, eli itse aloitin gosuttamisen 7-8vuotiaana, ja gosupermodel on turvallinen paikka, ei pedofiilejä. Mutta jos tyttäresi peli nukelle tulee uhkaavia/seksuaalisia/kiusaamis viestejä, niistä voi aina ilmoittaa modearaattorille. Modearaattorit valovat gosupermodelia, ja tekevät sitä oikeaksi työkseensä. Gosupermodel on maksuton, mutta voitte tyttäresi kanssa ostaa yhdessä hänelle vipin joka on maksullinen (ei pakko!), vipillä saa gosupermodel rahaa ja timantteja, sekä bonuksia, jos niitä on saatavilla. (kultainen teksti mallin rahamäärän kohdalla, jos on bonuksia).

      Kannattaa vaikka alussa tutustua tyttäresi kanssa gosupermodeliin, ja kerrata hänelle kaikki säännöt. :)

      Olen gosupermodelissa Julia2771 :)

    • aktiivinen käyttäjä

      oon ite 14v aktiivinen käyttäjä gosussa ja käynys siellä jo pari vuotta. voin sanoo et sivusto on muuttunu sen kahden vuoden aikana. jos päästät kuitenki tyttäres sinne ni kannattaa valvoo sen pelailuja tai sitten ei päästää ollenkaan. mielestäni sivulle pitää päästää vain ja ainoastaan yli 10vuotiaita.

    • Seiskalle menevä

      Itse kävin 'gosussa' nuorempana, en aluksi tajunnut paikan tarkoitusta mutta pian se selvisi. Paikkaa ei ole tarkoitettu iljettävien kaksimielisten asioiden jakeluun, mutta sitä siellä sivuilla tapahtuu enemmän kun voisi luullakaan. Gosu ei sinänsä maksa mitään, mutta jos haluaa ostaa jäsenyyden, eli nykyisin nimellä VIP, maksaa se aika paljon. En suosittele sitä paikkaa kenellekään, kun olin yksinäinen, elin oikeastaan koulun lisäksi kaksoiselämää, virtuaalielämää. Se oli kauheaa. Minusta tuli riippuvainen kyseiseen pelipaikkaan, ja vietin sielä päivässä hyvin jopa 8h. Sielä on likaisia keskusteluja, aikuisten asioista, ja pahinta on, että siellä joku kolme vuotta sitten oli ihan oikeasti mies, joka ahdisteli tyttöjä, nuoria ja vanhoja. Hän teeskentele olevansa 10v pikkutyttö, ja 'ystävystyi' muihin käyttäjiin, ja järjesti TAPAAMISIA heidän kanssaan. Se oli kauheeta, joku viaton tyttö olisi voinut joutua raiskatuksi... En tiedä, en käytä enää sivustoa, ja yksi syy siihen on, että isä maksoi verkkosivulle noin 200e, sen takia että halusin VIP- jäsenyyden. En tiedä millainen paikka nykyään on, mutta toivoisin että en olisi koskaan löytänyt sitä.

    • Gosulainen heppis

      Hei - olen nykyinen gosulainen !

      Foorumilla on välillä vähän rajuja juttuja seitsemänvuotiaaille.

      Peli ei maksa mitään, ellei maksa VIP piä. Se on Jäsenyys joka tuo uusia etuja, esim. voit huutokaupata mallivaatteitasi joka päivä niin monta uin vain haluat, ja lisäsi saat malli go rahaa jolla voit ostaa mallillesi lisää vaatteita :) Ja etuja on muitakin.

    • anaalitappir666

      syöpää se koko paikka on. neljän aikaan yöllä provot on huipussaan ja silmät vuotaa verta kun niitä keskusteluja lukee.

    • s.t1

      "Saat mennä, mutta et foorumille".

      -ehkä uskoisin pari kuukautta... sitte vaikka yökyläs kaverin kans menisin foorumille, ja myöhemmin yksinkin.

      Näin kuvittelisin käyvän. Lapset tarvii netissä valvontaa ja opastusta!!

    • gosussa kävijä

      Ite oon ollu paikassa ehkä 2 vuotta. Seitsemänvuotiaalle foorumi saattaa olla huono paikka, mutta muuten suosittelen paikkaa. Ylläpito ja moderaattorit ovat kyllä pitäneet hyvään huolen paikasta eikä vielä koskaan ole ollut mitään pedofiilisähläystä. Gosupermodelissa on myös apua - nappi etusivun yläkulmassa, josta pääsee vanhemmille tarkoitettuun osioon, missä ylläpito itse kertoo hieman gosusta. Noin nuorelle tytööölle se on varmaan mukava kokemus ja voithan sinäkin vahtia että kaikki on OK.

    • 7 vuoden kokemus!

      On turvallinen itse menin gosuun 2006 ja olen nytte 13 vuotias.. Ei ole tullut mitään lisämaksuja tai muita :) Ei ole mitää pedofiilej ja jos foorumilla on asiaton keskustelu modet poistavat sen välittömästi ja keskustelun luoja saattaa saada aikalisän tai että oma tyyppi lukittaisiin. Jos olisin sinä päästäusin hänet kyllä. Sähköposti ei näy muille :)

    • pelaaja3

      Itse olen käynyt gosussa jo vuosia, omasta mielestä täysin turvallinen paikka!

    • 6v kokemus :d

      En nyt ihan noin nuorelle lapselle suosittelisi, foorumit on usein täynnä aiheita joista vähän pienemmät voi saada huonoja muistoja :p
      Mutta muuten todella hyvä saitti, jos valvot tytärtäsi niin toki hän voi liittyä!

    • 12+6

      no ei mulla mitään lisättävä ole kun kaikki on kerrankin. sanottu :D

    • Krista152

      Joo...en ny ihan niin nuarelle suosittelis...Lehret ja foorumikin on välillä vähän mitä sattuu·~· Mutta myöhemmin tosikiva paikka, kun ekaksi oppii hieman ymmärtämään netin maailmaa;)





      PS.olen gosupermodelissa nimellä; Krista152

    • vaneri

      jos hänellä ei ole omaa tietokonetta, vaan se on yhteinen niin pelaa vaikka lapsesi kanssa, suunnittele hänen kanssaan asuja ynnä muuta, samalla valvot ettei mitään sopimatonta tapahdu :D Mutta parempi 7 vuotiaalle ois pelata vaikka panfua, tai sitten girlsgogames.com, englanninkielinen, ja paljon kaikkea muotipelejä, mm. shopaholic(kuin parempi versio GoSusta)

    • gosun pelaaja

      Itse en suosittele että sinne mentäisiin 7 vuotiaana.. Itse menin sinne 8 melkein 9 vuotiaana. Siellä kirjoitellaan mitä päähän sattuu, mutta yllä pitäjät kyllä sitten poistaane. Jos pakolla haluat että viet hänet sinne niin vie hänet 12-15 välisenä aikana. Silloin siellä on vähiten kiusallisia keskusteluita.

      • Roolipelaaja<3

        12-16 vuotiaana foorumille siis? Eihän siellä nyt 15 vuotiaalle mitään tekemistä jotain vaatteita ostella tai pelata pelejä:D


      • Roolipelaaja<3
        Roolipelaaja<3 kirjoitti:

        12-16 vuotiaana foorumille siis? Eihän siellä nyt 15 vuotiaalle mitään tekemistä jotain vaatteita ostella tai pelata pelejä:D

        Anteeksi anteeksi unohtakaa koko juttu!!! Luin väärin...


    • 2Bella

      Moi!
      Oon 11v ja oon käyny gosuu 9v. siis alotin! Ja fooruumit eivät ole ollenkaan soveliaita 7v. mutta jos saa pysymään poissa forkilta niin silloin on hyvä! Mutta jotkut fooruumit ovat soveliaita esimerkkinä osta,myy,vaihda ja kisat ja kyselyt! Mutta en suosittele hänen olemaan fooruumilla koska aiheet eivät ole ihan soveliaita hänen ikäiselleen!

    • Roolipelaaja<3

      Vaikka siellä muka suositellaan 10-16 vuotiaille, enemmän kyllä mun mielestä siellä joillekin 9-11 vuotiaille juttuja on. Ite oon 12, oon siellä vaan koska ropettaminen. Ehkei viel ihan seittemänvuotiaana kannata liittyä, koska siellä pikkutytöt jää helposti huijatuksi, kun joku tarjoaa vaikka vuoden vippiä, joka maksaa OIKEAA rahaa. Lukutaito vois myös helpottaa asiaa. Oottakaa vielä pari vuotta. Ja vielä siitä foorumista, gosussa on tehokkaat moderaattorit. Ei ne kröhöm-keskustelut siellä tuntia kauempaa pysy, ja 7-veetä tuskin ne kiinnostaa:D.

    • vanha keskustelu

      Mie oon kohta 6 vuotta käynyt, olen nyt 16v =)

      En muista paljoa silloin foorumilla pyörineeni ja parempi niin, siellä on nykyään todella paljon lapsille epäsopivia keskusteluja. Nykyään viihdyn forkalla, mutta toki olen vanhempikin ja keskustelut eivät kuulosta niin karuilta mun korvilleni.

      Pelit ja mallin pukeminen saattaa kuintekin olla parempi, tietenkin valvonnan kanssa.

    • Kokemusta on

      Komppaan aikaisempia viestejä, itseltäni kiellettiin juuri seitsemän vuotiaana nuo foorumit ja chat-huoneet, mutta nykyään käytän foorumia eniten. Vanhemmat gosulaiset eivät aina osaa käyttäytyä foorumilla joten voit vaikka estää foorumin tai toinen on että katsot aina mitä lapsesi tekee tietokoneella.

    • Gosuttaja

      Gosupermodel on mielestäni turvallinen paikka pienellekkin lapselle. Puetaan hahmoa joka esittää omaa itseä, pelataan pelejä ja keskustellaan kavereiden kanssa. Foorumilla voi jutella toisille tai vaikka myydä omia vaatteita, mutta siellä on myös tyyppejä ns. "pilamalleja" jotka saattavat laittaa pelottavaakin sisältöä. (Itse olen saanut pahat traumat yhdestä linkistä) Myös teini-ikään liittyviä keskusteluita on hyvin paljon.

    • Kokemustaon.com

      No itse en välttämättä tätä paikkaa suosittelisi, sillä se on ensinnäkin todella koukuttava, sekä siellä on myös joitain todella provosoivia ja ihmisiä. En tiedä, ei ehkä kannata, jos tyttö helposti mielensä pahoittava.

    • Kokemusta 3 vuotta

      Sano lapsellesi että menisi myöhemmin sinne :D Siellä on todella hauskaa, mutta foorumilla saattaa jotain outoo olla. mene itse kattoon ...

    • Ensuosittele

      Itse en suosittele että menisi sinne 7vuotiaana ilman valvontaa.Foorumilla on aika paljon haitallista sisältöä vielä 7 vuotiaalle.
      mm.k-18 materiaalia ja säikäytyskuvia joita levittelevät yleensä pilamallit.

    • Epäasiallista

      juu siellä tosiaan on foorumit täynnä kaikenlaista, joten itse suosittelisin parin vuoden odottelua, tai sitten voit valvoa tyttäresi käyttöä :) Mutta ite liityin 8 -vuotiaana, ja oli sillon tosi kiva paikka, mutta nykyään aivan muuttunut, ja pilamalleja ja asiattomia keskusteluja on liikaa...

      mutta tosiaan enhän mä itekkään foorumeita 7 vuotiaana lukenut, joten päästä vain jos haluat :)

    • mm666

      en sinuna päästäis koska sitte lapses kyselee illal et "äiti mitä tarkoittaa jos viiltelee ja voinko mä alkaa kuuntelemaan marilyn mansonia?"

    • aakkonen2

      Joo, ei ole kauhean hyvä paiikka,, mainostetaam jotain tamponeja yms. ja pilatyypit tekee jotain mun pippeli menee sun suuhun- keskusteluita. oma on valintasi.

    • ei kyllä

      En suosittele. Paljon puhutaan seksistä ja '' ns. kaksimielisistä asioista ''
      t. 13v tyttö.

    • En suosittele

      Minä aloitin gosun 7-vuotiaana, enkä todellakaan suosittele. Itkin ja tärisin gosun takia paljon! Elämäni meni miltei pilalle, en jaksanut enää piirtaa tai leikkiä, olin monta tuntia gosussa päivässä. Älä päästä häntä! Kerro miten se on pahoittanut monien mieltä. Ikävä kyllä, olen vieläkin gosuriippuvainen, enkä pääse siitä, gosu on kuin tupakkaa. En suosittele.

    • Eiehkä

      Alotin itse joskus 9-vuotiaana, en mä muuta tehny kun ostellu vaatteita. Nyt oon edemmän forkalla. En ehkä suosittele 7- vuotiaalle ;(

      Gosuun voi myös jäädä koukkuun..niinkuin minä, kavereiden tapaaminen jää sitten vähemmälle..:/

    • Ihqqqwwee

      Suosittelen, siellä lapsesi oppii asioita elämästä, itse sain mm. tietää mitä on seksi.

    • Janina-00

      Jos lapsesi haluaa mennä sinne, niin älä päästä häntä foorumeille, mutta muuten siellä voi olla (pelata, ostella vaatteita tms.) Ei ne foorumit varmaan paljoa edes kiinnosta, sillä minulla on kahdeksanvuotias pikkusisko siellä ja hän vaan yleensä pelailee eikä käy ollenkaan foorumeilla.
      T: 13-vuotias tyttö, joka on ollut vuoden gosupermodelissa.

    • gosupermodel

      GoSupermodel on turvallinen, mutta kannattaisi kieltää foorumit, sillä ei-niin-älykkäät kirjoittelevat sinne mitä sattuu, joka saattaa myös säikäyttää lasta. Decoreista en ole niinkään varma kannattaisiko sielläkään olla, kun siellä oon näitä teinejä kiroilemassa ja juttelemassa rivompia juttuja. Muuten voi pelata ja ansaita mainetta ja GoRahaa, jolloin voi ostaa vaatteita ja pukea mallinsa ja saapua seuraaville tasoille. Muistutathan lapsesi sanomaan jos häneltä pyydntään VIP:iä, se VIP maksaa oikeaa rahaa.

    • goSuttaja

      Oon 11v ja oon ollu gosussa aika kauan jo. Foorumilla ei kannata olla kun joskus kaksimielisiä aiheita jotka ei sovellu 7 vuotiaille. Mutta kannattaa tutustua ensin gosupermodeliin yhdessä lapsesi kanssa. Jos tarvitsette jotain apua, lähettäkää viestiä mulle. Mun mallin nimi on Anni_star

    • gosulainen

      No juu foorumeilla on joskus jotain asiatonta mutta jos sinne ei lähde etelemään se on super paikka. Kannattaa varmistaa että tietokoneella on java ennen kuin alkaa pelaan koska muuten melkei mikään ei toimi.

    • Joku yks

      Komppaan aikasempia. Foormille ei kannata päästää mutta esimerkiksi desingerikin voisi sopia 7-v:lle. Se on ilmainen, siinä ei tarvitse lukea. Suunnittelee uusia vaatteita. (Gosussa siis)

    • ei kannata päästää

      en suosittele koska sinun kullan mru oppii siellä uusia asioita esim timppa

    • stara5

      Suosittelen että luot omat tunnukset!
      Alotin gosuttamisen n 8 vuotiaana.
      En ymmärtäny lehdistä vielä mitään. Foruumeista vain vähän.
      Mutta sitte rupes yhessä vaiheessa tulee menkka apuu juttuja.
      Mutta suosittelisin että myös että katsot aina kun hän pelaa.

    • Gosuttaja

      Olen 12-vuotias ja käyn gosussa, en kyllä suosittelisi 7-vuotiaille ja foorumeilta kannattaisi joskus pysyä poissa. Lehdenteko on kivaa, kannattaa kokeilla :) Samoin pelaaminen, nykyään pitä olla pelaamiseen java, joten sekin kannattaa ladata jos haluaa käyttää kattavasti gosua. Niin, ja Vauva-sivun aihe vapaa keskustelu gosuun liittyen on täyttä trollausta!

    • suosittelija

      suosittelisin 7-vuotiaalle ennemmin moviestarplanettia siellä on asiallista keskustelua ja se on ilmainen paikka.

    • Liityin 6-vuotiaana

      Foorumi ei todellakaan ole niin paha kuin sanotaan.

    • 15-vuotias gosulaine

      Älä anna luoda mallia sinne.
      Monet keskusteluista ovat sopimattomia noin nuorille. Siellä on esimerkiksi keskusteluita, joissa haukutaan muita (jotain ikäluokkaa tai vaikka heppatyttöjä yms.), "kuinka vältän koulu-uinnin" tai vaikka "tappaisitko ihmisen, jos saisit...". Jotkin lehdet ovat jotain tämän tyylisiä: "Raskaana besun poikkikselle", "Kuinka saada isommat rinnat" tai "Kuinka tulla lissux". Ja jotkin vaatteet ja asusteet eivät sovi noin nuorelle kuten: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131012060916/gosupermodelfi/fi/images/5/50/Tissipaita.png
      Se on tyttöjen saitti, mutta siellä käy myös joitain poikia.

      Moderaattorit tekevät työnsä, mutta eivät kaikkea ehdi hoitamaan niin pian kuin ehkä pitäisi.

      Siellä on nykyään myös muutettu sääntöjä, jonka johdosta omia yhteystietojaan voi jakaa. Oman nimen, koulun, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja tunnuksen jossain muussa palvelussa voi kertoa.

      Onhan siellä paljon hyvääkin ja mukavia asioita, mutta katso ainakin ensin ja päätä sitten ja seuraa tyttäresi pelaamista.

    • Selittäjä

      Jos te kuitenkin koko ajan sanotte että "Ei mennä minnekkään foorumeille sitten!!!" Nii ne skidithän vasta innostuu tutkimaan mitä siel on. Sama asia kun vaikka sanot että "Tuohon ei saa koskea!!" Nii huomaatteko, miten se kiinnostuusiitä enemmän sen myötä. Mut iäks ois parempi ehkä 10. Koska kaverin kanssa kierretään sitä foorumia, sieltä löytyy kaikkee juttuja ties mistä. Menkkapelkokin voi iskee siellä. En suosittele seittemän veelle.

    • minävaan14

      olen 14v tyttö. En suosittele paikkaa 7-vuotiaalle. Ja nykyään sinne on PAKKO ostaa joku "passi" että voi pelata sitä. ennen se oli vaan jos halusit olla VIP niin piti maksaa. se saattaa näyttää aluksi maksuttomalta mutta ei ole....:/

    • lololol000

      Ja se lopetettiin just (:

    • Anonyymi

      Aika kiva ❤️

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe