Mitä tarkoittaa unessa valkoinen hevonen ?

Eräs vaan.

Isäni näki minut sellaisen selässä. Että yritin ensin siihen nousta, ja sitten pääsin. Ja sitten rupesin pelkäämään ja halusin pois mutta yhtä äkkiä rupesinkin taituroimaan siellä selässä. Näkeekö kukaan tulevaisuuteeni ? Isä näkee joskus enne-unia ja hänellä oli tästä eräs käsitys. Mutta jos siellä on oikeaa ennustajaa niin haluaisin vielä kuulla jos joku sattuu näkemään asiasta jotain muuta tai saman asian.

7

6170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • One Voice

      Hevoselta pitää kysyä onko hän Pegasos.

      Pegasos on myös ollut tekemisissä muusien kanssa. Tämän vuoksi Pegasoksesta puhutaan usein myös runoratsuna. Kerrotaan, että aina kun Pegasoksen kavio osuu maahan, paikalle syntyy lähde. Myös aamuruskon jumalatar Aurora(Eos) ratsasti sillä joskus.

      http://blackgold.suntuubi.com/datafiles/gallery/3/Pegasos (5).jpg

    • Eräs vaan.

      Eipä tuo tainnut siipiä sen selässä nähdä. Ei taija isä kysellä uniltaan mitään :D

    • arvaus kai sitten

      En ole ehkä oikea ennustaja, mutta minulle tulee tämä niin, että jonkun nuoremman(?) henkilön kanssa on tulossa ongelmia, mihin liittyy myös väärinkäsityksiä. Sinulle tuottaa surua, mutta lopulta saat ohjat käsiisi ja sisusi esille, niin pääset tämän ikävän vaiheen ylitse. Sisu ja vapaus on sinulle joka tapauksessa avainsanat joilla pääset tulevassa eteenpäin, kun tunnet itsesi epävarmaksi.

    • Luciddreamer

      Hei,

      Useiden hevosten näkeminen unessa merkitsee rikkautta ja yltäkylläisyyttä. Hevonen on hyvä enne, sillä jos uneksii näkevänsä tai ottavansa hevosen tai kiipeävänsä hevosen selkään, se tietää hyvää unennäkijälle. Uni ratsastamisesta merkitsee paikanvaihtoa, ystävien vaihtumista, uusia rakastettuja, uusia kilpailijoita – toisin sanoen jonkinlaista mullistusta elämässäsi.

      Joka näkee unessa istuvansa oman juhla-asuisen, terhakan, metallikoristeita helskyvän ja hyvin haarniskoidun hevosen selässä, saa unelmiensa puolison. Jos taas istuu toisen omistaman hevosen selässä, joka samalla tavalla on upeasti koristeltu, tarkoittaa se, että unennäkijä saa lohtua, omaisuuttaja kunnioitusta tuntemattoman henkilön kautta.

      Unet, joissa ratsastetaan jonkin paikan ohi, tarkoittaa että unennäkijä saa kunniaa, arvokkuutta ja hyvää mainetta, jostain tekemästään asiasta.

      Pitkähäntäisellä hevosella ratsastaminen tarkoittaa sitä, että unennäkijä löytää pian useita uusia ystäviä, jotka ovat valmiita auttamaan häntä toimissaan. Jos unessa taas näkee hevosen hännän leikkaamisen, tarkoittaa se päinvastaista – ystäväsi jättävät sinut pulaan hetkenä, jolloin heitä kovasti tarvitsisit.

      Ratsastaminen valkoisella, harmaalla tai laikukkaalla hevosella merkitsee vaurautta.

      Valkoisten hevosten näkeminen unessa merkitsee iloa ja mustien näkeminen taas surua. Kirjavan hevosten näkeminen taas merkitsee menestystä liikeasioissa. Punaruskeat hevoset merkitsevät vaurautta.

      Jos unessasi hevonen karkaa sinun ollessasi selässä, tarkoittaa se että sinua vaaditaan tekemään jotain vastoin tahtoasi.


      -Luciddreamer

    • hevostelija1

      HEIPS

      Itse näin eilen unta että harmaan värinen pegasos nappasi minut selkääni ja lensimme pakoon "pahiksia" se myös joudui väistämään ison haukan hyökkäyksen..?
      Mitä ihmettä tämä tarkoittaa...

    • kirjasto

      Valkoinen hevonen tarkoittaa miestä tai naista, jos se hevonen on uros niin se on mies ja, jos se on naaras se on nainen.Jos et ole naimisissa ja näät jonkun niistä sä meet naimisiin..Osaan selittää unia ei oo pakko uskoo!

    • Unia voi selittää monella eri tavalla kuten mitä tahansa ihmisen mielikuvituksen tuotosta. Oma kokemukseni unien parista on, että ne ovat hyvin henkilökohtaisia. Ne kuvittavat näkijänsä tunteita ja käsityksiä yksilöllisellä tavalla. Kahden eri ihmisen näkemä samanlainen uni ei välttämättä kumpua samoista tunteista, muistoista ja ajatuksista. Unet tulee sen vuoksi pohtia aina yhteistyössä niiden näkijän kanssa. Toisten näkemien unien selittäminen on pitkälti arvailua selittäjän omista lähtökohdista. Analyysia ja tulkintaa voi toki tehdä, mutta tärkeintä on ohjata unennäkijää pohtimaan omia mielleyhtymiään unessa näkyviin asioihin. Kukaan toinen ei voi tietää toisen henkilön mielleyhtymiä.

      Tässä tapauksessa unen on nähnyt joku muu kuin ketjun aloittaja. Se on saatettu kertoa vaillinaisena ja kertomuksen kuulija on voinut muistaa siitä jotain eritavalla. Toisen käden unia ei voi tulkita kuin yleisillä periaatteilla.

      Hevonen voi tarkoittaa melkoisen paljon asioita, yksilöllistä tarkoitusta emme voi tässä tapauksessa saada tietoomme. Kyseessä lienee ollut jokin haasteen ilmentymä. Valkoinen väri voisi viitata, että kyse ei ole vaarasta.

      Isäsi on saattanut siis unessaan ensin kantaa huolta pärjäämisestäsi, mutta on pian huomannut huolensa vääriksi ja uskoo sinun pärjäävän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2742
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      241
      2668
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2366
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      201
      1857
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe