Paha henki sisälläni :'(

Muuten normaali

Mulla on hirveä ongelma (olen 16v poika)
ja aivoni ajattelee erittäin sairaita asioita joita en voi lopettaa..
Esim mun aivot sanoo että toivottavasti äiti kuolee tai joku muu läheinen mutta oikeasti en Todellakaan ole sitä mieltä . Sitten ajattelen että en todellakaan halua mutta sitten aivot sanoo kyllä. Olen itkenyt jo useita päiviä tätä asiaa koska tämä on kestänyt kohta jo vuoden. Pelottaa että he oikeasti kuolevat sen takia että ajattelen tällaisia asioita. Muuten olen täysin normaali.. Mutta tämä homma ei vain lopu.

Tuntuu siltä että saa-tana on sisälläni :( ei oo mikään vitsi.
On paha olla.

Tässä vielä selvennystä miltä kuullostaa aivoissa. Oma itseni laitettu (sulkuihin)

toivottavasti läheinen kuolee -> (ei ei en oikeasti ajattele näin) -> Kylläpäs -> (eikä) -> KYLLÄ ! -> (no ei todellakaan) -> toivottavasti hän kuolee -> (ei)


Näitä sairaita asioita tulee noin 20-40 krt päivässä.

Mua pelottaa että tämä ei lopu nimittäin rakastan täydestä sydämmestä läheisiäni.

Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitin.

olenko ainoa ? :'(

25

1717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta on

      Tiedän tasan tarkkaan, mistä puhut ja kuinka ahdistavaa tuo on. Hae apua kouluterveydenhoitajalta tai kuraattorilta. Asiat selviää sitä nopeammin, mitä nopeammin hankkiudut apuun! Vuosi on jo pitkä aika! Tsemppiä! Ammattiauttaja tietää, mitrn toimia ei potilas.

    • Yksinkertainen apu

      Olet kiusaamisen kohteena, kuten aika monet tänä aikana. Terveydenhoitajat, psykologit, terapeutit yms. eivät voi auttaa, koska heidän ammattitaitonsa ei ulotu tälle ongelma-alueelle.

      Kysymys on henkimaailman vaikutuksesta, johon tehoaa vain ja ainoastaan hengellinen apu. Ihmisen pahin vihollinen on kiusaaja, jota vahvempi on Luoja, Jumala. Pyydä mielessäsi Jumalaa avuksi, erityisesti lausu nimi Jeesus, niin pahat ajatukset sekä pelko poistuvat ja saat rauhan itsellesi. Tämä on ainoa lääke, joka tepsii ongelmaasi.

      • Paha henki

        Mutta en oikein usko jeesuksiin yms. Karmanlakiin kyllä. Ahdistaa vaan koko homma. Mummi on tosi kipeä (kuolemassa) ja kun kävin hänellä (rakastan häntä yli kaiken) niin joku 30 krt
        toivottavasti -> ei ->kyllä -> ei -> toivottavasti hän kuolee nyt -> ei ei ei !

        Minä en ole se joka ajattelee tätä pahaa osuutta. Silti aivoni tekee näin.
        En jaksa enää :(


      • Tahdon asia
        Paha henki kirjoitti:

        Mutta en oikein usko jeesuksiin yms. Karmanlakiin kyllä. Ahdistaa vaan koko homma. Mummi on tosi kipeä (kuolemassa) ja kun kävin hänellä (rakastan häntä yli kaiken) niin joku 30 krt
        toivottavasti -> ei ->kyllä -> ei -> toivottavasti hän kuolee nyt -> ei ei ei !

        Minä en ole se joka ajattelee tätä pahaa osuutta. Silti aivoni tekee näin.
        En jaksa enää :(

        Jos on tarpeeksi paha olo, sitä ottaa ennakkoluulottomasti vastaan minkä tahansa avun joka auttaa. Miksi kokeilla niitä "lääkkeitä" , jotka eivät mitään hyödytä? Se yksi vaihtoehto, jota ei halua edes kokeilla, saattaa olla juuri se ratkaiseva apu.

        Sinulla on oma tahto päättää, oletko täysin avoin. Vai otatko riskin ja poissuljet ehkä ratkaisevan vaihtoehdon.

        Jos esim. avainnipun avaimista ei tiedä mikä niistä avaa oven, sitä tietenkin kokeilee kaikkia niitä löytääkseen sen oikean. Yhtään ei voi jättää kokeilematta, sillä se yksi voi olla juuri se oikea.

        Tieto oikeasta nopeuttaa avun saamista, silloin ei tarvitse tuhlata aikaa turhiin vaihtoehtoihin. Näinhän toimitaan esim. lääkkeiden kanssa. Ensin diagnoosi ja sitten oikea lääke, joka auttaa parantumaan.

        Karmanlaki ei ketään auta. Se on vain ihmisten uskomus, josta ei ole mitään hyötyä tositilanteessa.


    • ongelmat99

      Ne on oireita syvästä ahdistuksesta, jonkinlaisesta pelosta ja aggressiota, koska nykyään lapset kasvatetaan niin, ettei saa ilmaista tunteitaan terveellä tavalla. Pilleriä tulee suuhun jos joskus valittaa jostain. Jos itkee, muut nauraa päälle ja sanoo heikoksi.

      Pakko-oireinen häiriö johtunee myös menneisyyden haamuista, jolloin joku on joskus pakottanut sinua tekemään jotain sellaista, jota et todellakaan halua.

      Yhteiskunnassa on paljon asioita, joita tervejärkiset ei tahoisi ollenkaan elämäänsä, mutta ne vilahtaa mm. mainoksissa, lehdissä ja jää alitajuntaan ikävästi pyörimään. Esimerkiksi minua iljettää ja raivostuttaa mainosten vähäpukeiset ämmät! En voi valita itse, että näenkö niitä vai en kun ne tuodaan väkisin silmien eteen valtavissa mainoksissa! Tämä on juuri sitä aivopesua nuorille, jotta tytöistä saadaan mahdollisimman horoja ja nuoret harrastamaan edesvastuutonta seksiä liian aikaisin!!!!

      Kyllä oma olotila on joskus niin epätoivoinen, kun tietää mitä pahaa tapahtuu mutta sinisilmäiset hölmöt ei tajua, mutta kuitenkin tuntevat olonsa epämukavaksi ja elämä menee pieleen! Joskus olen kamalan aggressiivinen sillä vihaan ihmisten sinislmäisyyttä! Niitä voi vapaasti myrkyttää eikä ne tajua mitään!

      • Olet Normaali

        Kärsin itse samanlaisesta nuorena lyhyehkön ajanjakson. Se meni ohi. Menee sinullakin. :)

        Älä mitään lääkkeitä popsi. Ainakaan ekaksi (tai tokaksi) vaihtoehdoksi.

        Käy ensin läpi miksi pelkäät kuolemaa niin paljon. Toisaalta se on aika ymmärrettävää tietysti... Käy läpi mitä tapahtuu jos se rakas ihmisesi kuolee, ihan kaikki karseimmat vaihtoehdot ja mielikuvat ja miltä tuntuu ja mitä tapahtuu sen jälkeen. Ja mitä luulet että odotettavissa on sen jälkeen. Todennäköisesti jossain vaiheessa tapahtuu jotain hyvääkin sen jälkeen, vaikka näin kävisi.

        Joskus sanan sai pois mielestä huutamalla omassa mielessään täysiä tuota sanaa muutaman kerran ja toteamalla lopuksi että niih! Jos sana tuli uudestaan mieleen, en kiinnittänyt mitään huomiota, en vastannut mitään tälle mielen heittämälle ajatukselle. Vaan ajattelin ihan muita asioita, en tietoisesti vaan siten kun tein jotain muuta, aloin vaikka tehdä läksyjä, siivosin huonetta, tms. järkevää josta on hyötyä. On hyvä motivaatio kerrankin. :D

        Jos ei auttanut, lähdin ulos koiran kanssa lenkille ja heitin palloa, rapsuttelin koiraa, iloitsin ja nauroin sen kanssa kaikesta ihanasta kuten hauskasta lenkistä, juoksin ja nautin elämästä. Ulkoilu jotenkin paransi mielen aina.

        Jos sana tuli mieleen eikä loppunut pyörimästä siellä, saatoin sanoa sen taas kovaan ääneen mielessäni oikein selvästi. Ja sitten hylätä koko ajatuksen niin että pyöri sitten mielessäni, ihan sama, vähän kuin se että olisi radiomusiikkia taustalla, kuulee sen ja joskus kiinnittää huomiota sanoihinkin mutta ei keskity siihen tai oikeastaan kiinnitä siihen tuon taivaallista huomiota, kunhan nyt rämisee tuolla taustalla.

        Itsellä tuo liittyi murrosiän loppuvaiheeseen ja kotoa pois muuttoon. Toisaalta itsellä on takana vaikeahko lapsuudenkoti, ja näitä asioita sain selvitellä kotoa pois muutettuani. Kun asiat alkoivat olla läpikäytyjä ja elämä alkoi näyttää kirkkaammalta, unohtui koko tuo ongelmakin. :)

        Joskus tulee jotain kauhuskenaarioita vieläkin mieleen, mutta luulen että se on ihan tavallista (kuten tuo sanajuttukin varmaan osalle murrosikäisistä, tms. murrosvaihetta tai kriisiä elävistä ihmisistä). Jos kauhuskenaario tulee mieleen, heitän sille ajatuksen että joo juuri näin, tiedän että pelkään tällaisia juttuja mutta se on ihan normaalia koska elämä on niin hieno juttu ja siitä haluaa nauttia ja haluaa että muutkin saa nauttia, ihan ymmärrettävää. Sitten päätän että teen asiat niin hyvin kuin osaan enkä murehdi etukäteen. Teen sen minkä teen koska muuta en voi tehdä. Koska jos sitten kaikesta yrittämisestäni huolimatta tulee jotain "myrskyjä", murehdin sitten. ;)

        Onnea tulevaisuuteesi! Sulla on ihana elämä edessä!


    • Ilmaisia neuvoja

      Ensimmäiseksi kannattaa unohtaa kaikenmaailman uskovaisten käännytysyritykset. Mielenterveysongelmista uskontopsykoosiin siirtyminen ei ole suinkaan ainut vaihtoehto eikä pääsi sisällä asustele mitään henkiolentoja. Kyseessä näyttää olevan aivan tavalliset pakkoajatukset tai pakko-oireinen häiriö. Kannattaa mennä kouluterveydenhoitajalle ja koulupsykologille keskustelemaan asiasta vakavasti. He osaavat ohjata sinut oikealle lääkärille. Keskusteluterapia ammattilaisen kanssa auttaa.

      Omalla kohdallani pakkoajatukset vähenivät merkittävästi keskusteluterapian ja SSRI-lääkityksen aloittamisen jälkeen. Jos pärjäät ilman lääkkeitä niin kannattaa yrittää. Lääkitykseen kannattaa turvautua vasta sitten kun muu ei auta.

    • Puhumalla selviää jo

      Ensimmäinen asia minkä voit tehdä, on puhua omille vanhemmillesi suoraan tästä.
      Kun olet sanonut läheisillesi suoraan ääneen tämän asian se auttaa heti jonkin verran.
      Häpeämällä ja pitämällä asian sisälläsi pahennat vain oloasi,
      Puhu asiasta puhu puhu ja puhu kaikille mahdollisille luotettaville tahoille, kuten vanhemmillesi, lääkäreille, terveydenhoitajille jne.

      Kaverit voi tuon ikäisenä unohtaa, sillä he eivät tilaasi ymmärrä vielä.

      Apua saat aivan varmasti heti. Ahdistus helpottaa pikkuhiljaa ja paras tapa päästä siitä on puhua.

    • 143656545

      vaivasi kuulostaa tutulta. Itselläni vain ei ehkä ihan noin voimakkaana ilmennyt. kun huomaat ikävän ajatuksen vaivaavan sinua, kannatta tunnistaa, että se on vain pakkoajatus. Joskus voi myös auttaa se, että antaa itselleen luvan ajatella kaikkea "hullua".

    • Lorelii

      Se mikä sinua vaivaa on pakkoajatukset. Ne ovat yleisiä superkilteillä ihmisillä, sinä et ole hullu vaikka ajatuksesi hulluja ovatkin:D Lainaappa kirjastosta kirja nimeltä kerrasta poikki ja kerro ihmeessä vaikka äidillesi että sinulla on pakkoajatuksia, puhuminen auttaa. Tärkeintä on ymmärtää että sinä et ole ajatuksesi, ainoastaan tekosi määrittelee oletko hyvä vai paha ihminen ja kun ajatuksesi sinua ahdistaa se kertoo että olet hyvä ja kiltti ihminen joka ei halua toisille pahaa.

      Jos yrität estää ajatuksia ne tulevat varmasti vaivaamaan sinua enemmän ja enemmän, kannattaa vain sanoa itsellesi kun ajatus tulee että nämä ovat nyt niitä pakkoajatuksia, älä siis kiellä ajatuksiasi mutta älä myöskään anna niille valtaa, se vain lisää ahdistusta. Voit käydä vaikka terveydenhoitajalle kertomassa että sinulla on pakkoajatuksia ja haluat jutella jollekin asiasta, lääkkeitä ei turhaan nuorena kannata alkaa syömään, kun jos tämän asian hokaset niin puhuminen ja asian myöntäminen itselleen jo yleensä auttaa paljon. Et ole yksin vaivasi kanssa.

    • jkkl

      niiinkkö

    • Samaa maata

      Vastaavien ajatusten/oireiden kanssa painitaan myös täällä. Puhuminen, puhuminen ja puhuminen auttaa tosi paljon. Vanhemmat, terveydenhoitaja, mitä kautta vain saat asiaa eteenpäin, niin kannattaa puhua. Itse olen käynyt jo usean vuoden ajan terapeutilla ja aikoinaan "jouduin" terveydenhoitajalle, kun koulussa ulkopuoliset huomasivat, että kaikki ei ole hyvin. Itse yritin loppuun saakka yrittää ja yrittää ja pitää asian salassa. Tuosta on nyt reipas kymmenen vuotta, joten se puhuminen ei takaa sitä, että vaiva katoaa, mutta helpottaa oloa ja huomaat, että meitä on muitakin. Pätevä psykiatri tai terapeutti osaa auttaa sinua eikä lääkkeitäkään kannata pelätä, jos niihin päädytte. Itse syön lääkkeitä loppuelämäni ja käyn terapiassa jos olo sitä vaatii. Se ei haittaa minua eikä tunnu, että heittäisin rahaa hukkaan, kun tiedän eron siinä kuinka paha olo voi olla ja sitten kun huomaakin, että aurinko paistaa taas ja pakko-ajatukset helpottaa. Suosittelen myös muuten tuota Kerrasta poikki kirjaa, antaa uutta näkökulmaa asioihin ja asioista puhutaan selkeästi. Tsemppiä!

    • väsynytkulkija

      Elikkä superkilttien ihmisten vaiva nuo pakko-ajatukset. Tuon voisin uskoakin, kun itselläni on pakko-ajatuksia. Olen liian kiltti, uhrautuva ja itseni unohtava. Ja tuokin voisi olla totta, että menneisyydessä joku ihminen on pakottanut tekemään jotakin, joka ei ole ollut hyväksi. Tai sitten ei ole saanut turvallista ohjausta ja tukea kotoaan vanhemmilta ja pakko-oireet on tulleet häiritsemään elämää kun elämä ei ole sujunut normaaliin tapaan. Muistan lapsena olleeni paljon yksin, vanhemmat eivät olleet henkisesti läsnä, jäi suuri henkinen aukko ja tyhjyys ja pakko-oireet tulivat "paikkaamaan" tätä tunnetyhjiötä.

    • Wacuum

      Samaa mieltä "Ilmaisia neuvoja" -nim:n kanssa. En yhtään väheksy niitä, joille uskonto tai raamattu on tuki, mutta kyllä oireiden takana piilee aina jokin ihan oikea syy tai sairaus, joka on jos ei kokonaan parannettavissa, niin ainakin siihen saa sellaisen avun, että sen kanssa pystyy elämään!
      Uskontopsykoosiin siirtyminen ei tosiaankaan ole mikään ratkaisu. Sieltä löytyy valitettavasti liian monta vielä syvemmälle suohon uponnutta tarinaa.
      Edessä on monimutkainen palapeli, jossa varmasti yksilötasot huomioiden lääkityksellä, terapialla, vaihtoehtohoidoilla, liikunnalla, meditaatiolla jne.jne. saadaan hyviä tuloksia aikaan. Pakkoajatukset on piinaavia, mutta onneksi kuitenkin vain ajatuksia, ei todellisia tekoja tai tapahtumia.
      Neuvoisin aloittajaa lukemaan aiheesta tehtyjä kirjoja (enemmän kuin näitä nettikeskusteluja joissa apukirjo on joskus aika värikästä) ja ennenkaikkea puhumaan ammattiauttajan kanssa. He tietävät mikä on sinulle parasta, etkä tule saamaan "hullun papereita", vaan ihan asiallisen vastaanoton ja pääset noista pahimmista pakkoajatuksista eroon. Tsemppiä!

      • yksinäinen kulkija

        Itselläni samanlaisia oireita tai mitä nyt owatkaan nuorempana alkoi pakkooireinen käytös saatoin rawata kymmenen kertaa päiwässä pari askelta eteen ja kymmenen taakse uskokaa:[ waikka kuinka päässäni sanoin nyt loppu jokin wastasi aina ei... Ajatuksia on ollut tai pääni sisälläni olen tapellut,riidellyt itseni kanssa!! toiwpnut jonkun kuolemaa tai kärsimystä waikka se on wäärin O.O osa minusta haluaa sitä kun taas minä oma itseni tunnun olewan sisälläni wankina jossakin sywällä haluan tuntea wapauden mutta jokin minussa riistää sen!!!! Tätäkin tekstiä on waikea kirjoittaa koska joku minussa haluaa wain kirjoittaa että päässähän teillä on wikaa ei kellää mitään pakkooireita oo ... elämä on mitä on kestäkää wain wahwimmat selwiää wai selwiäwätkö?


    • hepo3

      Pakkooireita, naurettavaa, paholainenhan se on joka kiusaa ja haluaa tappaa kaikki ihmiset, siihen se pyrkii. Suosittelen että hakeudut sielunhoitajalle, keskustelette asian halki ja rukoilette jeesusta auttamaan.

      terv.Lauri

    • Ei pelkoa

      Kuulostaa tutulta. Paitsi että omassa tapauksessani kyse oli pakkoajatuksesta insestistä tai perheenjäsenen tappamisesta. Todellakin kauheita asioita, jota en ikinä tekisi tai haluaisi tehdä. Se todella tuntuu siltä kun olisi jonkin pahan hengen riivaama. Jotkut tutkijat ovatkin arvelleet että ennen vanhaan itsensä riivatuksi tunteneet ihmiset kärsivät pakkoajatuksista.

      Mutta tajusin että siinä tulee vaan hullummaksi jos koittaa koko ajan estää itseään ajattelemasta jotain. Niin pelottavalta kuin se tuntuukin, niin kannattaa vaan antaa ajatusten tulla ihan vapaasti. Itsellä apuna on toiminut meditointi. Se että istuu vaikka 15 minuuttia paikallaan hiljaisuudessa ja antaa kaikkien ajatusten tulla sekä mennä, tekee ihmeitä. Sillä tavoin olen itse tajunnut että ajatukset menevät ohi eivätkä ole kiinteä osa persoonaani. Meditointi voi olla ensimmäisillä kerroilla hyvin vaikeaa ja lähes mahdotonta, mutta jahka sitä alkaa tehdä päivittäin, niin asiat menevät paremmin. Ja meditointiin ei sisälly mitään uskonnollista huuhaata, kyse on vain oman mielensä hallitsemisesta. Sen vuoksi nykypsykologiakin on tunnustanut meditaation hyödyllisyyden ja parantavan vaikutuksen.

      Pakkoajatukset eivät ole oikeita halujasi, ne ovat vain irrationaalista pelkoa ja kauhua, se on tärkeä asia ymmärtää. Ja niin kauan kuin pakkoajatuksia kammoaa, niin tietää olevansa kunnossa. Huonosti menisi silloin jos ei yhtään järkyttyisi niistä. Jos ajattelisit perheenjäsenesi kuolemaa tuntematta mitään ikävää, niin silloin olisit todella sairas.

      Älä siis huolestu! Et ole paha tai kieroutunut ja kaltaisiasi on monia.

    • hepo3

      Eläkee meditoiko, se on pahasta, miks ihmiset ei rukoile jumalaa auttamaan vaan turvautuvat paholaiseen, kuka muka haluaa helvettiin!? Okei itsekkin olen tehnyt niin, virheistä oppii, mutta kumpa oppisi jo ennen virheitä niin pääsee vähemmällä.

    • eräs uskovainen

      On totta että perkele voi vaikuttaa ihmisen mielessä. Käänny Jeesuksen puoleen ja anna elämäsi hallintavalta hänelle. Hän on sinun puollustajasi ja tukesi perkelettä vastaan. Tässä hyvä linkki jota suosittelen, todistus Jumalan olemassaolosta.

      Häivähdys ikuisuutta: Dramatisoitu tositarina australialaisen Ian McCormackin elämästä.

      Ian McCormack oli sukeltelemassa Mauritiuksella, kun viisi kuutiomeduusaa pisti häntä. Ian kuoli sairaalassa ja oli kuolleena 15-20 minuuttia. Tuona aikana hän koki sekä helvetin että taivaan - ja tuli takaisin maanpäälle kertomaan niiden todellisuudesta. Häivähdys ikuisuutta on Ianin tositarinaan perustuva tarina, joka koskettaa ja antaa vastauksia syvimpiin kysymyksiimme.

      http://www.tv7.fi/vod/series/?series=629

      Saatana on pakotettu pakenemaan Jeesuksusta ja Jeesus on saatanaa voimallisempi.

      Miten pääsen taivaaseen
      1) Usko että Jeesus on sovittanut syntini Golgatan keskimmäisellä ristillä. Jeesus on Jumalan Poika
      2) Elä päivittäin parannuksessa, käännä sydämesi asenne syntiä vastaan
      3) Anna anteeksi jokaiselle joka on rikkonut sinua vastaan niin Jumalakin antaa sinulle anteeksi
      4) Ole Jumalan työmies ja levitä evankeliumia

    • benthe

      mulla kestänyt tällasta 3 vuotta ja vähän vakavampiakin hyökkäyksii tulee jokapäivä.
      [email protected]

    • entä?

      Sinulla lienee syytä olla heille vihainen jostakin, mieti mitä pahaa he ovat sinulle tehneet mitä et voi antaa anteeksi.

    • Ymmällä

      Minulle tuli pakkoajatuksia yllättäen.
      Puhuminen niistä muille ihmiselle on lietsonut niitä todella paljon ja pahentanut niitä rajusti. Tuntuu, että ihmiset, joille niistä puhun, manipuloivat minua ajattelemaan niitä lisää ja lisää. Niistä syyllistetään niin rajusti, että ne pahenevat koko ajan sen syyllistyksen johdosta.

      Vaikea tämän kokemuksen kanssa ymmärtää miten niistä puhuminen auttaa.

    • Itsekin kärsinyt

      Hei! Et ole todellakaan ainoa joka tuollaisesta kärsii. Ihmisen aivot nyt vain on sellaiset että pystyy ajattelemaan myös asioita jotka eivät ole totta. Tällaiset pakkoajatukset koskevat nimenomaan suurimpia pelkoja ja herkillä ihmisillä jäävät helposti junnaamaan päähän koska ovat niin pelottavia. Sinussa ei ole mitään vikaa, etkä ole tehnyt mitään pahaa tai väärin. Tarvitset vain mielenrauhaa, et anteeksiantoa keneltään. Monilla ihmisillä on pelottavia ajatuksia, mutta eivät ehkä ole niin herkkiä että niitä säikähtäisivät eivätkä ajatukset näin ollen pääse muodostumaan pakkoajatuksiksi. Voit ihan hyvin antaa ajatusten olla ja mennä vaikka olisivat kuinka pelottavia.

    • gnffbgvxf

      Uskovaisten käännytysohjeet...

      Se on helppo selvittää onko ne totta vai ei.

      Jos kokeilet (sen kokeileminen ei ole vaikeaa tai maksa mitään), niin se toimii, jos se on totta.

      Itse olen yksi, joka pääsi pahasta eroon Jeesuksen armosta.

      Miksi ne pitäisi unohtaa kokeilematta, jos toiset "väittää" saaneensa siitä avun?
      Eihän siinä ole mitään järkeä olla kokeilematta...

    • Joopakdf

      Painukaa nyt vittuun jos ei oo kunnollista sanottavaa, osa viesteistä on asiallisia ja tsemppaavia mut noi uskontohössötykset jotka on kaikenlisäksi trolleja, lopettakaa se

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe