ostosten/ravintoloiden hinnat dubrovnikissä?

hansui

Eli millaisilla hinnoilla syö "perustason" ravintoloissa?

Millaiset ostosmahdollisuudet?

Ja osaisiko joku vastat löytyykö kampaamoita ja kauneshoitoloita mihin hintaan.

Kiitos jo etukäteen!

15

2621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hansui

      nosto

    • vasta palannut

      Perusrafla eli vähän sivummalla - pääruoka max 100 kunaa - pastaa, pizzaa, risottoja, paikallisia herkullisia lihapullatankoja cevapcici jne. Annokset isoja, Mea Culpan pizzat hyviä ja huisin kokoisia. Liharuoat kalliimpia kuin kala, joka taatusti tuoretta, tosin itse pääsee perkuuhommiin. Simpukat ja osterit myös edullisia, mutta ei halpoja. Ei kannata jäädä pääkadun varteen, niissä on huima turistilisä niin ruoka- kuin juomakuppiloissakin. Kamenice ja muut saman Gundulica aukion paikat olivat hyviä ja edullisia, samoin muurien ulkopuolella opiskelijoiden suosimassa Sesamessa hyvä hinta-laatusuhde. Kannattaa katsastaa Tripadvisorin vinkit. Dubrovnik on Kroatian kalleinta aluetta, ei siis mikään 'idän halpa ihme', mutta myös huonoon ruokaan ei törmätty. Kunista euroihin päätyy jakamalla kunat 7,5:llä. Muurien sisällä ei ole kuin turistikrääsää, mutta Cruzin sataman suunnalla on ostareita, ei tosin mitään ihmetarjontaa - ei mikään shoppaajan paratiisi. Edellä mainitulla torilla kannattaa aamusella piipahtaa ihan kivan tunnelman vuoksi, mummot myy villiparsaa ja tarjolla on kaikenlaista paikallisherkkua. Kampaamoihin yms. ei eksytty, mutta niitä kyllä näytti sivukujilla löytyvän riittävästi.

    • dubrovnikiin

      Lähellä Pilen porttia oli parturi, miesten tukan leikkuu maksoi euroissa 13 e. Muista kampaamohinnoista en ottanut selvää. Ravintoloista voin suositella Mimozaa. Hyvä hinta/laatusuhde.

      • ???

        mistähän mimoza löytyy?


      • dubrovnikiin
        ??? kirjoitti:

        mistähän mimoza löytyy?

        Pilen portin lähellä ,taitaa olla aikalailla vastapäätä Hotel Imperialia, samalla kadulla kuitenkin mistä bussit ajaa Pileen.


      • gotorille

        Dubrovnikissa itse käyneenä huomasin että hinnat siellä on kalliita varsinkin sillä leveällä pääkadulla.. Itse kävin heinäkuussa makarska, tucepi, podgora akselilla ja iso olut maksoi 1,30-2,35e eli 10-18 kunaa kaikissa ravintoloissa.. Merkit oli Karlovaċko Pivo , Ozujsko Pivo ja Favori pivo. Esim pastat ja pitsat maksoi 35-70 kunaa eli n.4,5 -10e. Salaatit oli halpoja isoja annoksia 25-40 kunaa Toki kalliimpaakin löytyy mutta näillä pärjäsi mainiosti. parturi maksoi tucepissa n6,5e .50kunaa


    • babyface4

      Mikä on perustaso? Pizzeriako?
      Siellä ei ole yhtään kampaamoa. Paikalliset eivät käytä.
      Ei löydy myöskään lasten purkkiruokia eikä vaippoja.

      • Justtäällä

        Suomen hinnat!


      • hölynpölyää
        Justtäällä kirjoitti:

        Suomen hinnat!

        No ei taatusti ole! Suomi on tutkitusti Euroopan neljänneksi kallein maa!


      • Sieltjusttullu
        hölynpölyää kirjoitti:

        No ei taatusti ole! Suomi on tutkitusti Euroopan neljänneksi kallein maa!

        ABC tason ruoka 10e.


      • Ympäristöä kolunnut

        Vähän Dubrovnikista etelään Gornja Cibacasta löytyy Lidl ja olikohan Getro. Kai siellä Konzumeita ja vastaavia putiikkeja on lähempänäkin, mutta nuo oli helppoja kun autolla olin liikkeellä. Valikomaa piisaa eikä pysäköintiongelmia.


    • vasta palannut

      No enpä ole ABCllä syönyt paikallisten hyviä kalaruokia vastaavia herkkuja ja vieläpä kympillä ;) Eli on hintataso kyllä alle Suomen tason, JOS vaivautuu kääntymään sivukujille pääkadun ja muutaman isomman kadun ryysiksestä tai menemään safkalle muurien ulkopuolelle. Turistialueilla on aina turistilisät voimassa, oli ruokala tai juottola kyseessä missä tahansa turisten valloittamassa maailmankolkassa. Ravintoloiden taso on kovin kirjavaa, mutta menut löytyvät ulkoa, niin kuin valtaosa pöydistäkin - ei tule ylläreitä. Kattausmaksu lisätään hintaan, menussa lukee sisältyykö palvelu hintaan - kaikissa paikoissa ei sisältynyt.

      • Kallis muttei haittaa

        Kallista oli mutta mitä sitte! Hieno paikka joka tapauksessa. Pitää mennä toistekin. Ystävällinen palvelu lähes joka paikassa. Ei shoppailijan paratiisi, mutta ei antanut mua. Ruoka ja viini hyvää jopa turistialueilla.


      • 4 käynyt
        Kallis muttei haittaa kirjoitti:

        Kallista oli mutta mitä sitte! Hieno paikka joka tapauksessa. Pitää mennä toistekin. Ystävällinen palvelu lähes joka paikassa. Ei shoppailijan paratiisi, mutta ei antanut mua. Ruoka ja viini hyvää jopa turistialueilla.

        Ruoka=hyvää edullista kun syö siellä missä Kroaatit itsekin. Joko pikkuravintoloissa sivukaduilla tai tekee itse kämpillä ruuan.
        Itse ainakin rakastan tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, niitä täällä on torit täynnä. Kunhan vain jaksaa hieman nähdä vaivaa ja kävellä aamulla ostoksille niin saa todella TUORETTA kalaa, juuri kerättyjä kasviksia makeita ja mehukkaita hedelmiä. Kannattaa siis seurata miten paikalliset toimivat, toimii aika pitkälti joka maassa. Ja majoitus ehdottomasti muualla kuin hotelleissa, 50-60e maksaa lomakämpät kun osaa etsiä. Oma keittiö, makuutila sohvalla ja pöydällä sekä oma kylpyhuone. Rauhallisella alueella n.1km päässä hotelleiden möykästä. Toimii kun perheessä on 1,5v joka menee aikaisin illasta unille. Ja myös jos arvostaa omaa rauhaa mutta silti lyhyttä etäisyyttä palveluihin. Bussi kulkee 200m päästä, ei paha! Kohta lähdetään taas kaupungille nauttimaan elämän vilskeestä ja ehkä hyvästä jätskistä kenties. Sitä ei kannata missata muidenkaan! Tämä on meidän perheen suosikkikohde, 4.kerta täällä ja edelleen yhtä ihana paikka kuin ekallakin.


    • auringonvarjo

      Suosittelen itsekin jo ketjussa mainittua ravintola Mimozaa, hyvää ruokaa ja miellyttävä palvelu. Toinen hyvä ravintola on Poklisar vanhan kaupungin sataman puoleisella rannalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe