Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet valmistus?

AvutonKeittiössä999

Nyt on kurniva nälkä mutta onko Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet sopivia paistinpannulla paistamiseen vai kannattaako suosiolla survoa uuniin?

:D

33

26950

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri niitä syönyt

      No voi hyvä v**tu sentään. Ihan kummassa vaan.

    • siivissä ei lihaa

      Siivissä ei ole mitään syötävää.

      en osta koskaan niitä.

      • Suomenmieli

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?


      • Anonyymi
        Suomenmieli kirjoitti:

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?

        Todellakin on syötävää. Luutahan niissä on, mutta voi voi, ei pidä ostaa jos ei tykkää. Osta vaikka vaahtokarkkeja.


    • hotwings bome

      huoneenlämpöön 30min ennen uuniin laittamista ja uunissa 30min 225-250 asteessa tai sitten paistin pannulla reilu 10min eli 5min per puoli. Uunissa tulee rapeampia mutta jos pannulla paistat niin muista pistää paljon rasvaa jotta antaa makua ja kypsentää nopeammin kanan.

    • Katso ohjeet!

      Ymmärrätkö valmistusohjeita ollenkaan?! Siinähän on maininta että voi paistaa tai laittaa uuniin, ja kesäaikaan heittää ne grilliin.

      • Uuni parempi

        Ei niitä kyllä missään pannulla paisteta, tai no ainahan voi yritää jos kerran vetelä ja raaka kanansiipi maistuu. Uuni, uppopaisto tai grilli ainoita oikeita.


    • kotikokisti

      Pyyhi marinadi veke (ettei räisky paistaessa), sit paista kuumalla pannulla hyvä pinta siipiin. Tämän jälkeen uuniin 200 astetta noin 10-15 minuuttia - kunhan ovat kypsiä. Näin tulee rapeita pinnalta ja mehukkaita sisältä.

    • itse en tyckää

      Noi on kyllä ihan hirveän makuisia ja sitkeitäkin! Hornetit on sata kertaa parempia.

    • Suomenmieli

      Jos on nälkä laitat uuniin. Jos haluat tehdä vaikeasti ja hitaasti pyörittelet niitä melkein tunnin pannulla. MIKSI myydään siipinä, mutta koipia saman verran,voi olla enemmänkin.

      • SiipiWeikko

        Olen pitemmän aikaa harrastanut wingsejä ja kokeillut mitä erilaisimpia valmistustapoja. Parhaita ovat mielestäni marinoimattomat siivet (esim. Atria). Parasta saa, kun uppopaistaa tuoreita siipiä 15 min n. 180 asteessa, jonka jälkeen wings kastikkeella käsittely. Tuo uppopaiston paistoaika on oleellinen asia. 15 minuutissa tulee rapeita ja ruskeita, mutta mielestäni jo 13 minuutin uppopaisto ei tuo sitä kaivattua rapeutta. Lopputulos on sama tai parempi, kuin oikeissa wings ravintoloissa. Enää en osta wingsejä, vaan teen aina itse tällä tavalla kotimaisista siivistä. Huom. Marinoituja siipiä ei kannata uppopaistaa vaan marinadi kannattaa pestä pois.


    • pipel

      parempia liekkisiivet on ku hornetit, ja reilusti. itse tykkään liekkisiipien marinadista mutta lisään kirpeän tulista piri-piri soossia vielä sekaan

      • IpreferHor.net

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.


      • Dsx
        IpreferHor.net kirjoitti:

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.

        No toi on vale, rasvaa niistä kyllä irtoaa, mutta sokeria vain 0,9g sadassa...


    • Foxtaildiver

      On hienoa, että ilmeisesti Hornetien mausteet on pysyny samana koko ajan, päinvastoin kuin esim. HKBlö on säästetty ihan pilalle jos miettii 50v reseptimuutoksia.
      itse olen syönyt Hornetteja varmasti yli 1000kg tämän 20v aikana, ja juuri nytkin on BBQ versiot uunissa, tosin eivät ole niin hyviä kuin tulisemmat alkuperäiset. Kyllä kaikki muut kilpailijat on pliisuja alkuperäisiin verrattuna, mutta toki kaikki on syötäviä jos pesee marinaadit pois ja maustaa itte lisää. Uunissa tulee ihan ok tulos, mutta itte pidän 40min 200 asteessa, että kuivuvat tarpeeksi.

      • Kokkikotinen

        Ne nesteet pitää ja kannattaa imeyttää riisinja vihannesten sekaan, ei mitään järkeä poistaa.


    • Anonyymi

      Paistipannulla olen aina paistanut saa olla isopannu vähän öljyä ja oivaa ensin jääkaapista huoneen lämpöön 30 min 5-6 liesi kanat siihen odota hetki paista hämmennä ja sitten 3-4 liesi ja hämmennä ne palaa herkästi puolituntia aika valmiita ovat Hyvä Rapula lääke jos semmonen on saattanut tulla tämä ruskea paket ei ole tulista kanaa tää on hyvä näin Älkää muuttako Reseptiä.

    • Anonyymi

      Minä keittelen siipiä puoli tuntia. Sitten siivilöin liemen talteen ja perkaan lihat. Lihaa tulee noin 1/3 siipien painosta. Lopuksi teen kanakeiton.

    • Anonyymi

      Hornetin marinadi on 100x parempaa kuin vaikka kovasti kehuttu Texas pete soossi. En ymmärrä miten kukaan voi tykätä siitä.

      • Anonyymi

        Idiootteja ovat ne, jotka ovat vain hevimusiikin perään, koska muu on paskaa, en ymmrrä miten sitä paskaa kukaan jaksaa luukuttaa. Nämä ovat vain makuasioita.


    • Anonyymi

      Aromipesää oletko kokeillut?

      • Anonyymi

        Kerran lähti tanssilavoilta mukaan.


    • Anonyymi

      Älkää listkö sitä ciliä enään joku valittaa ettå latteita ja nää lisää heti purkillisen ciliä huomasin voi v...... Se on taas mietittävä ostaako onneksi on maustamattomii jusku oli hyvin liekkisiivet niin ei joku piti pilata ne ..😨💩😷🤒

    • Anonyymi

      Mikä niissä siivissä kihottaa, todella vähän lihaa, melkein pelkkää nahkaa, luuta, jänteita, rasvaa, kalvoja ja verisuonia. Jätettä.

      • Anonyymi

        Olisiko maku? PS. Arvaus.


      • Anonyymi

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.

        Kalkkunan siivissä voisi ollakin jo syömistä, niitähän ne mustatkin USA:ssa ainakin kiitospäivinä syövät kokonaisina, mutta siivistä en ole kuullut.


    • Anonyymi

      Uunissa 175C° peruna viipaleita pellille siivet päälle ja tunniksi uuniin keski kohtasn.

      Ai että tulee maukkaita perunoita ja liha "tippuu" luista ja on mehukasta lihaa.

      Hornet on parempi, kun ei ole sokeria sotkemassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3654
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      577
      3425
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3279
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      50
      2141
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2061
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1918
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      152
      1599
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1341
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe