Väsyttävät heteropelaajat

Väsynyt ja kypsä

Olen niin lopenkyllästynyt heteroihin kokeilijoihin, jotka haluavat "naissuhteen" vain pönkittääkseen omaa haluttavuuttaan. Väsynyt noihin heterosuhteissaan naisten kanssa kännissä ja läpällä bisseileviin muka-kiinnostuneisiin, jotka pahimmillaan roikuttavat kuukausitolkulla molemminpuoleisen flirtin merkeissä väittäen olevansa naisista kiinnostuneita, mutta samanaikaisesti täysin kyvyttöminä ymmärtämään ettei toista naistakaan seksillä saisi härnätä jos ei sitä tarkoita. Kyllästynyt itsekeskeisiin keskenkasvuihin naikkosiin, joiden elämäntyhjyyttä halutaan paikkailla yrittämällä leikkiä hetki vähän seksuaalisesti monitahoisempaa kuin mitä oikeasti ollaan. Kyllästynyt lesboja hyväksikäyttäviin piipahtelijoihin, joiden ainoa tarkoitus suhteelle on kokeilla naista toisesta osapuolesta piittaamatta.

36

956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • btdt, sain opetuksen

      Btdt. Onnistuin särkemään sydämeni yhden wannabe-bissen kanssa, joka onnistui hämäämään kuukausitolkulla jutuillaan. Jännästi kuitenkin fyysisissä kohtaamisissa tuli näitä tyyppikommentteja. Että olis kiva vaan halailla ja löhöillä vierekkäin kun pussaaminen on niin jännää. Ja että haluan sua, mutta ajatus seksistä on pelottavin ikinä. Ja jos vedin itse kauemmas oli nainen kärppänä kerjäämässä seksuaalista huomiota ja heruttelemassa.

    • 178

      Tiedän tunteen..

    • bikemisti

      Olikohan tuo oma juttuni heteropelailua? Juttu siis on Satuttavaa bihenkisyyttä miesten kesken? Ja satuttaahan tuo, joten tsemppiä kaikille...

      • tiedä häntä

        Enpä tiedä, haluaisin kuulla toisenkin osapuolen näkemyksen. Kun vain toinen kertoo, kertooko asianmukaisesti. Kun lopuksi pettyy, heittää kaiken toisen syyksi.


    • deal with it

      Anteeksi nyt, en haluaisi kenenkään kokemuksia väheksyä enkä tarkemmin tiedä millaisia keissejä eteenne on osunut. Mutta välillä tuntuu että jotkut ihmiset ovat NIIN herkkiä ja ottavat kaiken hirveän vakavasti. Itse olen lesbonainen, ja nautin kovasti flirttailusta tai "seksillä härnäyksestä", jos sitä niin haluaa kutsua. Minua ei hirveästi kiinnosta, onko se toinen bi-curious vai lesbo vai mikälie, jos vaan luontevaa kemiaa löytyy. Koen, että flirttailu tuottaa molemminpuolista mielihyvää, itsetunnon kohotusta ja piristystä harmaaseen arkeen, enkä tosiaankaan ajattele olevani mikään lesborukka jota turhamaiset ja ilkeät wannabe-bisseluntut käyttävät hyväkseen!

      Ihan oikeasti välillä mietin näitä aloituksia lukiessani, että onkohan tässä nyt todella kyse vain siitä, että kyseisen ihastus ei sitten vaan ollutkaan kiinnostunut juuri kirjoittajasta itsestään. Kaikkihan me olemme olleet tilanteessa, jossa jotain on ollut vireillä mutta juttu ei sitten olekaan ottanut tuulta alleen toiveista huolimatta. Siinähän turhautuu, ja sitten on helppo alkaa syyttämään sitä toista osapuolta, kyseenalaistaa hänen suuntautumistaan ja niin edespäin. En minäkään hemmetti kaikkien naisten kanssa halua mitää vakavaa vaikka lesbo olenkin! Ja kyllä heteromiehetkin varmasti ovat siihen tottuneet, että naisia saa "jahdata" ja joskus jää nuolemaan näppejään :)

      Tässäpä tällainen näkökulma aiheeseen.

      • Rajansa kaikella

        Kyllä minäkin nautin lesbonaisena naisten kiinnostuksesta tai huomionhakuisuudesta. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos esimerkiksi baarissa tullaan härnäämään tanssilla tai kaveriporukassa testataan omaa viehätysvoimaa. Olen visuaalinen ihminen, nautin kauneudesta eikä tällainen naisten pieni testaaminen minua häiritse, se on yksinomaan mukavaa.

        Eri asia on kuitenkin mielestäni se, jos asiassa mennään pidemmälle. Ei ole oikein antaa esimerkiksi ymmärtää haluavansa tapailla tai seurustella, mutta todellisuudessa vain leikkiä tietoisesti toisen tunteilla.


    • rapsma

      Komppaan nyt edellistä kirjoittajaa tuossa rajatussa näkökulmassa. Minulle on sattunut niin pariinkin otteeseen, että olen tutustunut uuteen ihmiseen (naispuoliseen), ja tapailun myötä on kuitenkin käynyt selväksi, ettemme ole esimerkiksi samalla taajuudella ollenkaan tai etten oikeastaan pidä hänestä häneen paremmin tutustuttuani sillä tavalla, että haluaisin hänen kanssaan suhteen. Kun sitten näin vain on, eikä aivan luonnollisista syistä tästä seuraa palavaa rakkautta, olen saanut kuulla terävästi syyksi sen, että kyse on biseksuaalisuudesta ja sen kanssa leikkimisestä. En nyt tarkoita vähätellä ketjun aloittajan kokemuksia -- niistä en voisi tietää nuttin --, mutta tämä aika yleinen puhe biseksuaalien leikeistä lesbojen kanssa ei kyllä aina ihan napakymppiin vedä; ennemmin sillä saattaa joskus ehkä olla psykologisesti kätevä selittää, miksi unrequited love.

      Minun mielestäni näissä rakkaudenasioissakin olisi mielekkäintä aina puhua niistä tapauksista, joista on puhe, eikä yleistää tapauksia koskemaan jotakin kokonaisuutta, jota sinällään ei kyllä edes sellaisenaan ole olemassa. :|

      Yhtä vähän IMO on olemassa jokin sellainen tietynlainen "biseksuaalien" lössi kuin jokin tietynlainen "suomalaisuus" vaikka.

      Urpoja riittää aina jokaisessa joukossa. Ne urpot ei vain ole jokin sen joukon luonne kyl.

    • kysyn1

      Mikä on wannabe-bisselunttu, IMO, bi-curios, polyamor jotain sinnepäin.
      Kun suomeksi kirjoitetaan voisi laittaa suomennoksen, kuulostaa se sana suomeksi sanottuna yhtä hienolta kuin ulkomaankielellä.

    • Teille terapiaa..?

      ONkohan se "aikuinen"?

      Ihmisillä on rajallisia kokemuksia elämästä, elämänpiirinsä ml.ystäväpiirinsä takia, fantasiatasot ovat eri asia kuin ymmärrys käytöksestään todellisessa elämänpiirissä.

      Kyttäävätkö ja kertovat pirtsakat tytöt toisilleen kivoja juttuja?

      Luovuttavat suosiolla kaiken elintärkeän tiedon toisille, esim. liikahtiko verho hengittäessä, toisen seisoessa vieressä tms. kehittävää, jotta kaiken itsensä yläpuolelle nostanut tarkkailija pääsee kertomaan verhon heilahduksen tarkoituksesta rakkauselämän ulottovuus näkökulmasta.

      Purkavat ap:n tapaan omia traumojaan siitä, että joskus ei ole kaikki osunut kaikkien kanssa kohdilleen ja pitää sitä traumaa aina toistaa muidenkin osalta. Tuo tarkoittaa varmasti tuota ja taas tuota.

      Kyttäys ja oletus sen tekevän autuaaksi, onnessaan omassa erinomaisuudessaan, haluten kuvitella keskenkasvuisten naikkosten tavoin, ettei toisella ole mitään merkitystä, luokatonta aivan luokatonta.

      Keskenkasvuiset naikkoset kuvittelevat ettei toisen elämällä, rajoilla ole merkitystä muuten kuin omien fantasiatasojen täyttäjinä.

      Luulevat keskenkasvuiset naikkoset, että kaiken heidän välinpitämättömyyden ja täysin itsensä selväksi tehneiden tekojen jälkeen, pitäisi vielä "leikkiä", ettei he mitään ole koskaan mitään sanoneet, tehneet. Heidän kaltaisilleen katsekontakti on uhka, koska ovat tottuneet toimimaan vain miehisen katseen kannattamina. Se oma persoona on jossakin kaukana. Ihminen voidaan mitätöidä, torjua normaalista kanssakäymisestä välttämällä katsekontaktia, normaalia juttelua, sehän kertoo kaiken tarpeellisen siitä, minkalaisessa tekemisessä haluaa toisen kanssa olla. Mutta ei tuokaan riitä, vaan pyörittävät siitä huolimatta, ettei heiltä suju normaali kanssakäyminen edes, jatkuvia fantasiatasojaan tunkeutumalla toisten elämään tavalla, mikä on kaukana normaalista.

      Suhteekin heille ovat jotain teinitason höttöleikkejä, niiinkuin se heille on miesten kanssa loppuelämän ajan.

      Purkaisitte traumanne ja fantasianne edes laillistettujen terapiamuotojen avulla.

      • abc20

        Miksi sinä olet niin vihainen?


      • ??????
        abc20 kirjoitti:

        Miksi sinä olet niin vihainen?

        öö = :


      • MIkä ihme?
        abc20 kirjoitti:

        Miksi sinä olet niin vihainen?

        Kyselee kuin tyhmä kana. SIlmät varmaan ihan pyöreinä suuta myöten.

        Onko kuvitteleva hullu kenties tehnyt sinulle suhdesuunnitelman?

        Yhdessä toimimalla tällä ja tällä tavalla, saavutamme hänen haluaman lopputuloksen, jotta hänen manipuloimansa tyhmät, eivät puuttuisi ja kyseenalaistaisi hänen hieno käsitystään siitä, miten elämän tulisi nyt kulkea.

        Siitä on pari vuotta, suunnitelma kariutui.

        Mutta aina voi aloittaa alusta uusien tyhmien kanojen kanssa. He auliisti alistuvat käytettäväksi ja uskottelevat itselleen tekevänsä jotain hienoa, kun saavat toisen halvennuksen kohteeksi ja voivat sitten uskotella itselleen, en ymmärrä mistä on kyse, en millään?

        Yksi tyhmemmistä tyhmin jauhaa omaa traumaansa ja proktiotaan vuosikausia, samaa naurettavaa kuvitelmaansa, hän tunsi kerran ohimennen ihmisen läsnäolon, ja se hänen mukaansa tarkoitti sitä ja tätä, ja hänen pitää purkaa häpeä traumaansa siitä, että on jäänyt kiinni levittämästä teinitason fantasioitaan siitä, että puheissaan oli kovinkin läheisissä väleissä ko.henkilön kanssa.

        Pyrkii kaivamaan esille jokaisen, joka samalla tavalla on "läsnä" henkilön kanssa, jotta voi jatkaa traumansa työstämistä, pyrkien ivallisesti osoittamaan, että tuo tuollein niin sen takia hänkin tunsi silloin sitä ja tätä ja asia meni täten.

        Voi pyhä sylvi. Viekää se hoitoon.

        Tarkkailija tulee aina väliin selostamaan, pyrkien oikeasti eristämään ihmisen normaalista kanssakäymisistä, hänen vaikutuspiiriin joutuneiden kanssa, että ensin pitää heidät saada otollisiksi ja käskyjä noudattaviksi, ettei heidän pelkonsa joutua naurunalaisiksi typeristä kyttäämisistä ja rikoksita tule ilmi.

        Tyhmät kanat auliisti menevät juoneen mukaan ja kuvittelevat että heidän pitää ensin tarkkailla ja tarkkaila ja kertoa juttuja muille, ehkä sitten jotain tapahtuisi heidänkin elämässään?

        Ehkä, tuskin.

        Tuollaiset ovat saastunutta kamaa, menneet tuollaisten vaikutuspiiriin, ei tuollaisilla ole mitään jakoa, pyrkivät he siinä vaikutuspiirissään esittämään mitä tahansa, mutta tuo ei taaskaan tuota eikä tätä, nyyhky nyyhky.

        Tyhmät kanat kuvittelee oikeasti tuollaista.


      • hyi helvettiä!
        MIkä ihme? kirjoitti:

        Kyselee kuin tyhmä kana. SIlmät varmaan ihan pyöreinä suuta myöten.

        Onko kuvitteleva hullu kenties tehnyt sinulle suhdesuunnitelman?

        Yhdessä toimimalla tällä ja tällä tavalla, saavutamme hänen haluaman lopputuloksen, jotta hänen manipuloimansa tyhmät, eivät puuttuisi ja kyseenalaistaisi hänen hieno käsitystään siitä, miten elämän tulisi nyt kulkea.

        Siitä on pari vuotta, suunnitelma kariutui.

        Mutta aina voi aloittaa alusta uusien tyhmien kanojen kanssa. He auliisti alistuvat käytettäväksi ja uskottelevat itselleen tekevänsä jotain hienoa, kun saavat toisen halvennuksen kohteeksi ja voivat sitten uskotella itselleen, en ymmärrä mistä on kyse, en millään?

        Yksi tyhmemmistä tyhmin jauhaa omaa traumaansa ja proktiotaan vuosikausia, samaa naurettavaa kuvitelmaansa, hän tunsi kerran ohimennen ihmisen läsnäolon, ja se hänen mukaansa tarkoitti sitä ja tätä, ja hänen pitää purkaa häpeä traumaansa siitä, että on jäänyt kiinni levittämästä teinitason fantasioitaan siitä, että puheissaan oli kovinkin läheisissä väleissä ko.henkilön kanssa.

        Pyrkii kaivamaan esille jokaisen, joka samalla tavalla on "läsnä" henkilön kanssa, jotta voi jatkaa traumansa työstämistä, pyrkien ivallisesti osoittamaan, että tuo tuollein niin sen takia hänkin tunsi silloin sitä ja tätä ja asia meni täten.

        Voi pyhä sylvi. Viekää se hoitoon.

        Tarkkailija tulee aina väliin selostamaan, pyrkien oikeasti eristämään ihmisen normaalista kanssakäymisistä, hänen vaikutuspiiriin joutuneiden kanssa, että ensin pitää heidät saada otollisiksi ja käskyjä noudattaviksi, ettei heidän pelkonsa joutua naurunalaisiksi typeristä kyttäämisistä ja rikoksita tule ilmi.

        Tyhmät kanat auliisti menevät juoneen mukaan ja kuvittelevat että heidän pitää ensin tarkkailla ja tarkkaila ja kertoa juttuja muille, ehkä sitten jotain tapahtuisi heidänkin elämässään?

        Ehkä, tuskin.

        Tuollaiset ovat saastunutta kamaa, menneet tuollaisten vaikutuspiiriin, ei tuollaisilla ole mitään jakoa, pyrkivät he siinä vaikutuspiirissään esittämään mitä tahansa, mutta tuo ei taaskaan tuota eikä tätä, nyyhky nyyhky.

        Tyhmät kanat kuvittelee oikeasti tuollaista.

        Eikö oikea termi ollut kyttääminen jopa tirkistelyyn asti, ei ne nauhat itsestään synny, mitä ihmiset tuijottelevat ja luulevat olevansa tuttuja, kun tiiviisti tunkeilemalla toisen elämään, saavat tuiki tärkeitä tuloksia sairaan ihmisen projektoinnin tuloksena.

        Onhan se mielenkiintoista, että tuollaiset ihan tosissaan luulevat tirkistelemällä auttavansa ihmistä "suhteeseen" hlöiden kanssa, jotka luulevat ettei tuollaisten pikkuasioiden tule heitä häiritä (että joku täysin sairustunut stalkkeri saa lupien kanssa vajota niin alas että voi uskotella että kaikki se mitä tekevät, ei ole sitä mitä tekevät, hämmentävän syvää itsepetosta) Jo itsessään se, että on tuollaisista ihmisistä kyse, jotka noin luulevat, niin se on aika käsittämätöntä.

        On ihmisiä, jotka tuijottaa netissä valeprofiili juttuja ja luulevat oikeasti olevansa sillei tuttuja ja olleensa tekemisissä, sellaisen pienryhmän tuntua, mihin täysin tyhmät vajoaa, kun tarkkailija luo sellaisen tunnelman.

        Ei tuollaisista mitään hyvää sanottavaa jää, pyrkivät käskystä vaikuttamaan ihmiseen, kun joku naurettava paska saa päähäänsä pyrkiä luomaan tietynlaisilla valeilmaisuilla vaikutusta ihmisiin, niin kuin he eivät näyttäisi täysin naurettavilta. Pyrin tässä pyynnöstä vaikuttamaan sinun itsetuntoon, kun itselläni se oli näin hyvä, että alistuttava käskyläiseksi joka menee järjenvastaiseen toimintaan mukaan, että joku muukin saisi juuri oikeanlaisen suhteen tämän yhteiskunnan raamien mukaisesti.

        Mikä on oikeanlainen suhde? Sellainenko että joku tyhmä manipuloitu hyväksyisi sen, että hei joo, me tirkistellään ja tarkkaillaan sun tyttöystävää ei kai se haittaa sua? Eihän, hyväksythän meidät mukaan kun olet niin heikkopäinen ja uskottelet jonkun vajaan juttujen olevan hyvätahtoisia, ei kai sua haittaa, hyi helvetti!


      • Kiitos! Kiitos!
        hyi helvettiä! kirjoitti:

        Eikö oikea termi ollut kyttääminen jopa tirkistelyyn asti, ei ne nauhat itsestään synny, mitä ihmiset tuijottelevat ja luulevat olevansa tuttuja, kun tiiviisti tunkeilemalla toisen elämään, saavat tuiki tärkeitä tuloksia sairaan ihmisen projektoinnin tuloksena.

        Onhan se mielenkiintoista, että tuollaiset ihan tosissaan luulevat tirkistelemällä auttavansa ihmistä "suhteeseen" hlöiden kanssa, jotka luulevat ettei tuollaisten pikkuasioiden tule heitä häiritä (että joku täysin sairustunut stalkkeri saa lupien kanssa vajota niin alas että voi uskotella että kaikki se mitä tekevät, ei ole sitä mitä tekevät, hämmentävän syvää itsepetosta) Jo itsessään se, että on tuollaisista ihmisistä kyse, jotka noin luulevat, niin se on aika käsittämätöntä.

        On ihmisiä, jotka tuijottaa netissä valeprofiili juttuja ja luulevat oikeasti olevansa sillei tuttuja ja olleensa tekemisissä, sellaisen pienryhmän tuntua, mihin täysin tyhmät vajoaa, kun tarkkailija luo sellaisen tunnelman.

        Ei tuollaisista mitään hyvää sanottavaa jää, pyrkivät käskystä vaikuttamaan ihmiseen, kun joku naurettava paska saa päähäänsä pyrkiä luomaan tietynlaisilla valeilmaisuilla vaikutusta ihmisiin, niin kuin he eivät näyttäisi täysin naurettavilta. Pyrin tässä pyynnöstä vaikuttamaan sinun itsetuntoon, kun itselläni se oli näin hyvä, että alistuttava käskyläiseksi joka menee järjenvastaiseen toimintaan mukaan, että joku muukin saisi juuri oikeanlaisen suhteen tämän yhteiskunnan raamien mukaisesti.

        Mikä on oikeanlainen suhde? Sellainenko että joku tyhmä manipuloitu hyväksyisi sen, että hei joo, me tirkistellään ja tarkkaillaan sun tyttöystävää ei kai se haittaa sua? Eihän, hyväksythän meidät mukaan kun olet niin heikkopäinen ja uskottelet jonkun vajaan juttujen olevan hyvätahtoisia, ei kai sua haittaa, hyi helvetti!

        Tulisit vain näyttämään "tunteesi".

        Niin, noin tyhmäksi sitä voi vajota, tuollaistenkin juttujen jälkeen.

        Kieltäytyvät kuuntelemasta, uskomasta kun sanotaan. Samaistuvat vuorostaan sosiopaattiseen käytökseen, koska saavat siten helppoa tyydytystä.

        Tänään puheena olevassa Image lehdessä myös pusukuvien lisäksi, kolumni "ihminen tekee pahoja asioita koska tahtoo olla hyvä" viitaten kuuluisaan Milgramin kokeeseen, jossa vapaaehtoisille valehdeltiin kokeen sisällöstä, ei testattu sähköiskujen vaikutusta testattavien muistiin, vaan sitä, miten pitkälle vapaaehtoiset olivat valmiit menemään.

        Milgram toteutti ainankin 20 koesarjaa, jos koeasetelmaa muunneltiin. Tottelevaisuuden aste vaihteli eri koesarjoissa suuresti.

        Osanottajat olivat yhteistyöhaluisia, jos testaaja esitti napinpainalluspyyntönsä kohteliaasti ja vetosi tutkimuksen tärkeyteen. Suorat käskyt eivät tehonneet.

        Tuollaiset ovat mahdollisia.

        Ei siis painukaa helvettiin, vaan voisitteko ystävällisesti keskittyä oman elämänne sisältöön ja tuoda sitä julki positiivisessa hengessä rakentavasti ja kehittävästi uutta sukupolvea mielessä pitäen, kiitos!


      • fantasiat ja
        Kiitos! Kiitos! kirjoitti:

        Tulisit vain näyttämään "tunteesi".

        Niin, noin tyhmäksi sitä voi vajota, tuollaistenkin juttujen jälkeen.

        Kieltäytyvät kuuntelemasta, uskomasta kun sanotaan. Samaistuvat vuorostaan sosiopaattiseen käytökseen, koska saavat siten helppoa tyydytystä.

        Tänään puheena olevassa Image lehdessä myös pusukuvien lisäksi, kolumni "ihminen tekee pahoja asioita koska tahtoo olla hyvä" viitaten kuuluisaan Milgramin kokeeseen, jossa vapaaehtoisille valehdeltiin kokeen sisällöstä, ei testattu sähköiskujen vaikutusta testattavien muistiin, vaan sitä, miten pitkälle vapaaehtoiset olivat valmiit menemään.

        Milgram toteutti ainankin 20 koesarjaa, jos koeasetelmaa muunneltiin. Tottelevaisuuden aste vaihteli eri koesarjoissa suuresti.

        Osanottajat olivat yhteistyöhaluisia, jos testaaja esitti napinpainalluspyyntönsä kohteliaasti ja vetosi tutkimuksen tärkeyteen. Suorat käskyt eivät tehonneet.

        Tuollaiset ovat mahdollisia.

        Ei siis painukaa helvettiin, vaan voisitteko ystävällisesti keskittyä oman elämänne sisältöön ja tuoda sitä julki positiivisessa hengessä rakentavasti ja kehittävästi uutta sukupolvea mielessä pitäen, kiitos!

        Tulevaisuuden toivot. Nuoret miehet, ajattelivat tekevänsä jotain jännää, menemällä mukaan, ja muuttumalla pelokkaaksi ihmisen edessä (kuin myös ne jo päältä päin tunnistettavat tirkistelyjöiden perikuviksi, jotka nyt ei elämässään muuhun tule pystymäänkään) jos se näkee, tajuaa heidän olleen tirkistelyssä mukana. Sairastuneita manipulaatiosta ja kielletyn tekemisestä.

        Tottelevaisesti pyrkivät toimimaan sairaan käskyttäjän mukaisesti, ja uskottelemaan, vaikka tavoite oli avoimesti nauttia toisen tuhoamisesta, uskovait että sillä aikaa pitää luoda kuvitelma, että poistetaan naiselta estoisuutta, jotta hänkin tulisi teinien kaltaiseksi ja saisi suhteen.(miten, luomalla päässään kuvitelman, että jos esitetään tuijottelun olevan se pointti) jo enempi sairastuneet pyrkivät vain peittelemään itsensä ihmiseltä, olevan kuintappi perseessä oleva kuukautisangtinen ( useat miehet kärsivät tuosta taudista läpi elämänsä, naisilla voi sanoa sen johtuvan kkierroista, miehillä on vain tappi perseessä)

        Ajattelivat että tällä tavalla "huiputtavat" muita kun ovat tottelevaisesti liekanarussa

        ja kuuntelevat nettipalstoilta ohjeita. Että näin muut eivät tajua että he niinkuin öllittävät ihmistä ja pyrkivät nauttimaan hienosta tempusta ivallisuuden varjossa.

        Että näin kukaan ei tajunnut.

        Että joku saatanan sairas paska jaksaa kuvitella, että autetaan ihmistä suhteisiin ja tulemaan tutuksi, mutta tekemisissä ei saa olla, muutenhan he "paljastuvat"

        Että joku sairas "öllittäjä" ylipäätään kuvittelee että tuollaisista vajaista sairaista miehistä, jotka seuraa jotain nettipalstaa naisen asioihin liittyen, että heidän näyttävän sen että heillä ei järkeä päässä tuon enempää kuin omaksuvat ja seuraavat tiiviisti tuollaisen sairaan ihmisen fantasioita siitä, miten heidän pitää reakoida ihmiseen, jotta saavat kuvitella että ovat " auttamassa" ihmistä.

        Että he eivät edes tajua näyttävänsä vastenmielsiltä kaikessa siinä tunkeilevaisuudessaan jossa esittävät milloin mitäkin, ettei kukaan pahastuisi mistään kun he vaan ovat mukana suostumassa välikäsiksi.

        He ovat kaikki vastenmielisiä, kuvittelevat sitten itse mitä tahansa siitä, että heidän piti seurata tapahtumia vaikka valeprofiilin välityksellänja kuvitella nyt olevansa tuttuja. Ihan noin vakavasti seonneita luulisi jonkun jaksavan nuolla perseitä puhtaaksi jatkuvalla syötöllä ja kuvitella että ihan heidät pitäisi hyväksyä.

        Sairas paska raukkamaisuuttaan fantasioi.


      • Vastenmielisiä
        fantasiat ja kirjoitti:

        Tulevaisuuden toivot. Nuoret miehet, ajattelivat tekevänsä jotain jännää, menemällä mukaan, ja muuttumalla pelokkaaksi ihmisen edessä (kuin myös ne jo päältä päin tunnistettavat tirkistelyjöiden perikuviksi, jotka nyt ei elämässään muuhun tule pystymäänkään) jos se näkee, tajuaa heidän olleen tirkistelyssä mukana. Sairastuneita manipulaatiosta ja kielletyn tekemisestä.

        Tottelevaisesti pyrkivät toimimaan sairaan käskyttäjän mukaisesti, ja uskottelemaan, vaikka tavoite oli avoimesti nauttia toisen tuhoamisesta, uskovait että sillä aikaa pitää luoda kuvitelma, että poistetaan naiselta estoisuutta, jotta hänkin tulisi teinien kaltaiseksi ja saisi suhteen.(miten, luomalla päässään kuvitelman, että jos esitetään tuijottelun olevan se pointti) jo enempi sairastuneet pyrkivät vain peittelemään itsensä ihmiseltä, olevan kuintappi perseessä oleva kuukautisangtinen ( useat miehet kärsivät tuosta taudista läpi elämänsä, naisilla voi sanoa sen johtuvan kkierroista, miehillä on vain tappi perseessä)

        Ajattelivat että tällä tavalla "huiputtavat" muita kun ovat tottelevaisesti liekanarussa

        ja kuuntelevat nettipalstoilta ohjeita. Että näin muut eivät tajua että he niinkuin öllittävät ihmistä ja pyrkivät nauttimaan hienosta tempusta ivallisuuden varjossa.

        Että näin kukaan ei tajunnut.

        Että joku saatanan sairas paska jaksaa kuvitella, että autetaan ihmistä suhteisiin ja tulemaan tutuksi, mutta tekemisissä ei saa olla, muutenhan he "paljastuvat"

        Että joku sairas "öllittäjä" ylipäätään kuvittelee että tuollaisista vajaista sairaista miehistä, jotka seuraa jotain nettipalstaa naisen asioihin liittyen, että heidän näyttävän sen että heillä ei järkeä päässä tuon enempää kuin omaksuvat ja seuraavat tiiviisti tuollaisen sairaan ihmisen fantasioita siitä, miten heidän pitää reakoida ihmiseen, jotta saavat kuvitella että ovat " auttamassa" ihmistä.

        Että he eivät edes tajua näyttävänsä vastenmielsiltä kaikessa siinä tunkeilevaisuudessaan jossa esittävät milloin mitäkin, ettei kukaan pahastuisi mistään kun he vaan ovat mukana suostumassa välikäsiksi.

        He ovat kaikki vastenmielisiä, kuvittelevat sitten itse mitä tahansa siitä, että heidän piti seurata tapahtumia vaikka valeprofiilin välityksellänja kuvitella nyt olevansa tuttuja. Ihan noin vakavasti seonneita luulisi jonkun jaksavan nuolla perseitä puhtaaksi jatkuvalla syötöllä ja kuvitella että ihan heidät pitäisi hyväksyä.

        Sairas paska raukkamaisuuttaan fantasioi.

        Yksi luulee huolehtivansa, esittämällä että nyt teidän pitää tehdä hänen ympärillään tällä tavalla ja vaikka äkkiä esittää arvostukse ele tuijottelemalla hyväksyvästi ettäsaa kokea ryhmän hyväksynnän. Tuollainen ihminen on sairas ihminen, luulee että tuollainen oikeasti tuntuisi tässä tilanteessa muulta kuin naurettavien ihmisten aivopesun tulokselta jossa he uskottelevat tekevänsä hyvää kun ovat alkaneet kuvittelemaan elävänsä tiivisti yhdessä netissä.

        Nyt taas äkkiä esittämään, loska muuten sairaan ihmisen oikeutuksen tunne tunnelmista hiipuu, siinä mielessä niin sairas ettei edes ymmärrä tämänkään kaltaisia tekstiä ja tajua asemaansa toisen elämässä, sitä ei ole! Silti vaan jauhaa haluan alentaa esittämällä huolehtikaa ihan sairaalla tavalla, kuin täysin vajaa ihminen joka luulee saavansa itselle kompensaatiota.

        Jostain aina putkahtaa suht nuoria miehiä esittämään kovien haukkumisten jälkeen, eikö ollaan sin puolella ihan tosissaan joo, esitetään myötämieliä, ja tunkeilevat yksinkertaisina luulleen samalla tapaa ilmaisun avulla luomalla vaikutuksen kun jäävät kiinni s euraamisesta.

        Yks luulee että testattiin miten oli vahva, toinen luulee osallistuvansa täydelliseen psyykkeen tuhoamiseen ,kolmas luulee että se tukee heitä, nuoria naisia.

        Yks on "huolissaan" mutta kieltäytyy ymmärtämästä mitään.

        Vastenmielistä, sitähän luulee ne sitten mitä tahansa niillä osoituksilla mitä pyydetään tekemään kun eivät enää itse osaa ajatella ja toimia. Ja typerä vajakki luulee että miksei vaan tulisi kaikki nyt toistensa seuraan.


      • Monta saraa, one nut
        Vastenmielisiä kirjoitti:

        Yksi luulee huolehtivansa, esittämällä että nyt teidän pitää tehdä hänen ympärillään tällä tavalla ja vaikka äkkiä esittää arvostukse ele tuijottelemalla hyväksyvästi ettäsaa kokea ryhmän hyväksynnän. Tuollainen ihminen on sairas ihminen, luulee että tuollainen oikeasti tuntuisi tässä tilanteessa muulta kuin naurettavien ihmisten aivopesun tulokselta jossa he uskottelevat tekevänsä hyvää kun ovat alkaneet kuvittelemaan elävänsä tiivisti yhdessä netissä.

        Nyt taas äkkiä esittämään, loska muuten sairaan ihmisen oikeutuksen tunne tunnelmista hiipuu, siinä mielessä niin sairas ettei edes ymmärrä tämänkään kaltaisia tekstiä ja tajua asemaansa toisen elämässä, sitä ei ole! Silti vaan jauhaa haluan alentaa esittämällä huolehtikaa ihan sairaalla tavalla, kuin täysin vajaa ihminen joka luulee saavansa itselle kompensaatiota.

        Jostain aina putkahtaa suht nuoria miehiä esittämään kovien haukkumisten jälkeen, eikö ollaan sin puolella ihan tosissaan joo, esitetään myötämieliä, ja tunkeilevat yksinkertaisina luulleen samalla tapaa ilmaisun avulla luomalla vaikutuksen kun jäävät kiinni s euraamisesta.

        Yks luulee että testattiin miten oli vahva, toinen luulee osallistuvansa täydelliseen psyykkeen tuhoamiseen ,kolmas luulee että se tukee heitä, nuoria naisia.

        Yks on "huolissaan" mutta kieltäytyy ymmärtämästä mitään.

        Vastenmielistä, sitähän luulee ne sitten mitä tahansa niillä osoituksilla mitä pyydetään tekemään kun eivät enää itse osaa ajatella ja toimia. Ja typerä vajakki luulee että miksei vaan tulisi kaikki nyt toistensa seuraan.

        Nikkilän "kostajat" tuskin edes tämä "emme tee sitä, mitä teemme" tyyppi muista, mistä yksi kostonhaara nikkilässä aikoinaan alkoi. Mies tulee keski-ikäisenä kostamaan sitä, että naapurinpoika sitoi puuhun ja veti housut alas ja kutitteli kikkeliä heinäkorsolla, n. 7-11v olivat kaikki silloin, tyttö vetäytyi ja meni pois. Mies pyysi naapureitaan kostamaan tapahtuman nyt aikuiselle naiselle. Meinasivat joukkohäpäistyksellä kuitata tapahtuman. Joutsalainen Tiina taas voi kertoa lisää omasta agegaattori toiminnastaan. Mutta tietysti tuollainen " emme tee sitä, mitä teemme" tyyppi ottaa vain itseensä tapahtumat ja luulee kaikesta olevan kyse hänestä, ensin samaistuen gigin juttuun, sittemmin naapureiden pyynnöstä toiseenlaitaan, luullen jollakin omituisella tavalla hänen olevan keskiössä, ja kaikesta mitä toinen tekee liittyy hänen ja tovereiden fiksaatioihin.

        Ymhh.

        Sittemmin tapahtui paljon muutakin. Sitähän siellä peittelevät, tämä "emme tee sitä,
        mitä teemme" tyyppi varsinkin, toisen toverin kanssa, jolla fiksaatio yksityisyyden rikkomisen avulla tehdä sitä mitä tekevät ja uskotella ja siihen lopulta jopa itse
        uskoen, että toki pyrkivät vain auttamaan suhteeseen, ettei sekin jo itsessään olisi irvokasta ja sairasta, mikä ei tunnu menevän heidän jakeluun, ja uskovat itse etteivät tee sitä mitä tekevät.

        Toki voivat ihmiset kuvitella mitä haluavat ja pyöriä itsensä tasoisessa seurassa, tuollaiset valehteluun taipuvaiset ja pakonomaista muiden miellyttämishalua esittävät voisivat kuitenkin pysyäkin siellä. "emme pysty puhumaan ja myöntämään tätä" tyypit, vaan haluavat lukea ohjeistuksia, millä asian voisi kuitata, kun ihmisenä rajat ja käsityskyky tulee vastaan.


      • Hamutaan lisää..
        Monta saraa, one nut kirjoitti:

        Nikkilän "kostajat" tuskin edes tämä "emme tee sitä, mitä teemme" tyyppi muista, mistä yksi kostonhaara nikkilässä aikoinaan alkoi. Mies tulee keski-ikäisenä kostamaan sitä, että naapurinpoika sitoi puuhun ja veti housut alas ja kutitteli kikkeliä heinäkorsolla, n. 7-11v olivat kaikki silloin, tyttö vetäytyi ja meni pois. Mies pyysi naapureitaan kostamaan tapahtuman nyt aikuiselle naiselle. Meinasivat joukkohäpäistyksellä kuitata tapahtuman. Joutsalainen Tiina taas voi kertoa lisää omasta agegaattori toiminnastaan. Mutta tietysti tuollainen " emme tee sitä, mitä teemme" tyyppi ottaa vain itseensä tapahtumat ja luulee kaikesta olevan kyse hänestä, ensin samaistuen gigin juttuun, sittemmin naapureiden pyynnöstä toiseenlaitaan, luullen jollakin omituisella tavalla hänen olevan keskiössä, ja kaikesta mitä toinen tekee liittyy hänen ja tovereiden fiksaatioihin.

        Ymhh.

        Sittemmin tapahtui paljon muutakin. Sitähän siellä peittelevät, tämä "emme tee sitä,
        mitä teemme" tyyppi varsinkin, toisen toverin kanssa, jolla fiksaatio yksityisyyden rikkomisen avulla tehdä sitä mitä tekevät ja uskotella ja siihen lopulta jopa itse
        uskoen, että toki pyrkivät vain auttamaan suhteeseen, ettei sekin jo itsessään olisi irvokasta ja sairasta, mikä ei tunnu menevän heidän jakeluun, ja uskovat itse etteivät tee sitä mitä tekevät.

        Toki voivat ihmiset kuvitella mitä haluavat ja pyöriä itsensä tasoisessa seurassa, tuollaiset valehteluun taipuvaiset ja pakonomaista muiden miellyttämishalua esittävät voisivat kuitenkin pysyäkin siellä. "emme pysty puhumaan ja myöntämään tätä" tyypit, vaan haluavat lukea ohjeistuksia, millä asian voisi kuitata, kun ihmisenä rajat ja käsityskyky tulee vastaan.

        Tämä "emme tee sitä, mitä teemme" pitää hallussaan ensimmäistä nauhaa, jonka taas eräs toinen naapuri sai päähänsä nauhoittaa(ullakolla olivat asian teknisesti järjestäneet, vartiovuorot ikään, eikö täällä tapahdu mitään, tokaisi yksikin kun tohkeissaan oli aikuinen mies kerrankin päässyt actioinin makuun, pois toimistotöistä) kun pelästyi tekemistensä seurauksia, ja esittelivät joukolla syysbileissä nauhoitusta kaikille, jotta päättäisivät miten savustetaan ulos tätä miestä pelottava hlö pois.

        Tämä "emme tee sitä, mitä teemme" tyyppi käytti vaikutusvaltaansa ja miehet auliisti luovuttivat nauhan hälle, kun halusivat uskotella että nyt saivat synninpäästön ja nuoren naisen hyväuskoisuuden kaupanpäälle.

        Useat ovat tuonkin nauhan sisältöön tutustuneet. Nuo "emme tee sitä, mitä teemme" päättivät siis sittemmin koostaa itse lisää nauhoituksia.

        Ja uskottelevat täysin itselleen, etteivät he ole rikoksia tehneet. Raju vyörytys tuon takia, ettei ihmiset ajattelisi mitään muuta kuin ihmissuhde asioita, sen verran tyhminä osanottajia pitävät, eikä mikään ihme.


    • Avain ja tekijä

      Voisitteko joskus edes ymmärtämään normaaleja tuntemuksia. On normaalia tuntea sellaista läheisyyden tunnetta vaikka kahden naisen välillä, mikä voi johtua fyysisestä läheisyydestä ja toisen läsnäolosta ja sellainen tuntuu useimmista ihan lämpöiseltä tunteelta.

      Mutta sellaiset henkilöt, jotka eivät tuoillaista tunnetta pidä sen tilanteen aiheuttamana ohimenevänä läheisyystunteena, saattavat sekoittaa sen johonkin voimakkaampaan tuntemukseen ja rupevat kuvittelemaan, että kun tuo heille vieras ja epätavallinen tuntemus saat tuntemaan tietynlaiselta, tarkoittaa se heille ja myös toiselle samaa.

      Tuo sama läheisyyden, pehmeyden tunne tulee vaikka silittäessä kissaa tai koiraa, ihan sama.

      Ihmiset, jotka eivät ole kokeneet normaalia läheisyyttäi ihmissuhteissaan ja jos varsinkin miessuhteissaan jäävät tuollaisesta kokemuksesta paitsi, saattavat joutuessaan naisen läheisyyteen pehmeällä tavalla, "vaatia" ja himoita sitä lisää, seksuaalisuutta se ei ole.

      Intohimon tuntemukset ovat eri asioita, mutta useasti lesbotkin sotkevat nuo asiat ja esittävät muiden naisten varmasti "haluavan" heitä, jouduttuaan tuolla tavalla tekemisiin läheisesti toisen kanssa, mutta sitähän se ei ole.

      Monitahoisempaa, sehän se avaintekijä.

      • ken leikkiin ryhtyy

        Jaaha, taas on vessan kaakelit kyynelistä kosteat ja keittiöpsykologi laulaa....

        Miltäköhän monen teidänkin seuraelämä näyttäisi ilman näitä hirveitä "heteropelaajia"? Varmaan aika hiljaiselta. Koska vähän oudolta tämä kaikki minun korvaani kuulostaa.

        Tiedättekö miksi nää naiset kourivat teitä baarissa kuin alelaarin irtokarkkeja? Koska te annatte, ja menette siihen mukaan. Jos ette kestä kevyttä hauskanpitoa ja sydän on murskana kun ei seuraavana päivänä mennäkään ostamaan identtisiä tuulipukuja, niin perääntykää suosiolla. Älkää haukkuko muita, jos he pitävät hauskaa omalla tavallaan, eivät etsi samoja asioita, tai eivät välitä luokitella itseään ja analysoida kaikkea puhki hiomakoneen ja pinsettien kanssa. Jos aina vaan päädytte samaan epätyydyttävään lopputulokseen, niin on aika mennä itseensä ja vaihtaa pelitaktiikkaa. Te kun niin hyvin ilmeisesti nämä heteropelaajat tunnette, niin osaattepa ainakin välttää heidät jatkossa.


      • pimujen hupia

        Niinno, jännästi osa näistä heteroista kyllä toimii lesbojen/biseksuaalien kanssa tyrkyttäen omaa kroppaansa kovinkin lähelle. Samat tyypit tuskin yhtä innokkaasti itseään tyrkyttäisivät miehille.


      • Ihana!!
        ken leikkiin ryhtyy kirjoitti:

        Jaaha, taas on vessan kaakelit kyynelistä kosteat ja keittiöpsykologi laulaa....

        Miltäköhän monen teidänkin seuraelämä näyttäisi ilman näitä hirveitä "heteropelaajia"? Varmaan aika hiljaiselta. Koska vähän oudolta tämä kaikki minun korvaani kuulostaa.

        Tiedättekö miksi nää naiset kourivat teitä baarissa kuin alelaarin irtokarkkeja? Koska te annatte, ja menette siihen mukaan. Jos ette kestä kevyttä hauskanpitoa ja sydän on murskana kun ei seuraavana päivänä mennäkään ostamaan identtisiä tuulipukuja, niin perääntykää suosiolla. Älkää haukkuko muita, jos he pitävät hauskaa omalla tavallaan, eivät etsi samoja asioita, tai eivät välitä luokitella itseään ja analysoida kaikkea puhki hiomakoneen ja pinsettien kanssa. Jos aina vaan päädytte samaan epätyydyttävään lopputulokseen, niin on aika mennä itseensä ja vaihtaa pelitaktiikkaa. Te kun niin hyvin ilmeisesti nämä heteropelaajat tunnette, niin osaattepa ainakin välttää heidät jatkossa.

        Ai kun kivasti sanottu. Vuoroin vieraissa, psykologiaa.

        Voitaisiin aivan pieni hetki, miettiä tuollaisen toisen ympärillä roikkuvan motiivia. Psykologi voi vastavuoroisesti kertoa, minkälainen on hlö oikeasti, joka aikoinaan peitteli rikoksia, ennenkuin samaistumisefektin myötä niitä alkoi itse tehdä, niin, kyse on siis tästä, että mikä saa tuon tyyppisen ihmisen luulemaan että senkin jälkeen, kun pokkana rupeaa estämään oikeuden toteutumisen voi jatkaa muille sen esittämistä, että kunhan selvittää toisen taustat voisi saada ko.hlön kanssa suhteen?

        Täysin vääristynyt kokonaisuus? Sillä tapaa vajaa, ettei ymmärrä tuota, ettei ihmisille voi tehdä mitä tahansa ja esittää sitten että toiset ovat velvollisia mukautumaan minäminä ihmisten haluihin. Sosiopaatti nyt terminä ekaksi mieleen tulee. Psykologi ei tunnista kun on itse samanlainen.

        Valitettavaa on että tuollainen kuvitelma yleistyy, että vaikka kuinka joku tarkkaileva sairas ihminen uskottelee "auttavansa" ihmisistä suhteisiin, vaikka häntä kohtaan rikoksia tehneiden kanssa, niin kyllä ihmisillä nyt jotain omaa järkeä pitäisi päässä olla, ja tajuta tuollaisen yhtälön olevan sairas. Että ei mitään väliä, mitä teette toiselle, kohta kun vähän esitetään kivoja ja mukavia, hän alkaa pitämään meitä kivoina ja mukavina,ja tulee reippaasti "heidän" seuraan, tuskinnihan kuitenkaan.

        Kerää sairas tarkkailija vaikka juuri teini-iän poikia ylittäneitä mukaansa "auttamaan" siinä että juuri oikealla tavalla tuijottelemalla hänkin sitten tulee juuri tietynlaiseksi, teini-ikäisten poikien avustuksella? Voi luoja.

        Sairas tarkkailija kaivaa psykokirjasta kaikki taudinkuvat ja esittää että pyritään nyt tukemaan häntä tässä, ihmiset haluaa alentaa ihmisen tunkeutumalla ja halve ntamalla ihmisen, ylentämällä itsensä "auttaen" toista. Tehden sairaita yrityksiä häiritä ihmisten normaalia eloa. Käskystä ja tyhminä, vailla mitään vastuuta, alistuen.

        Tuollaisilla ole mitään muuta mielessä kuin projektoidut omat taudin kuvansa ja suhde asiat, ei edes omansa.tarkkailija nauttii yrityksistä alentaa ja sairastuttaa "autettavaksi" sen verran täysi sairas hlö.

        Muutenhan linnut laulaa ja aurinko paistaa, ihana kesä.


      • juoni karkasi
        Ihana!! kirjoitti:

        Ai kun kivasti sanottu. Vuoroin vieraissa, psykologiaa.

        Voitaisiin aivan pieni hetki, miettiä tuollaisen toisen ympärillä roikkuvan motiivia. Psykologi voi vastavuoroisesti kertoa, minkälainen on hlö oikeasti, joka aikoinaan peitteli rikoksia, ennenkuin samaistumisefektin myötä niitä alkoi itse tehdä, niin, kyse on siis tästä, että mikä saa tuon tyyppisen ihmisen luulemaan että senkin jälkeen, kun pokkana rupeaa estämään oikeuden toteutumisen voi jatkaa muille sen esittämistä, että kunhan selvittää toisen taustat voisi saada ko.hlön kanssa suhteen?

        Täysin vääristynyt kokonaisuus? Sillä tapaa vajaa, ettei ymmärrä tuota, ettei ihmisille voi tehdä mitä tahansa ja esittää sitten että toiset ovat velvollisia mukautumaan minäminä ihmisten haluihin. Sosiopaatti nyt terminä ekaksi mieleen tulee. Psykologi ei tunnista kun on itse samanlainen.

        Valitettavaa on että tuollainen kuvitelma yleistyy, että vaikka kuinka joku tarkkaileva sairas ihminen uskottelee "auttavansa" ihmisistä suhteisiin, vaikka häntä kohtaan rikoksia tehneiden kanssa, niin kyllä ihmisillä nyt jotain omaa järkeä pitäisi päässä olla, ja tajuta tuollaisen yhtälön olevan sairas. Että ei mitään väliä, mitä teette toiselle, kohta kun vähän esitetään kivoja ja mukavia, hän alkaa pitämään meitä kivoina ja mukavina,ja tulee reippaasti "heidän" seuraan, tuskinnihan kuitenkaan.

        Kerää sairas tarkkailija vaikka juuri teini-iän poikia ylittäneitä mukaansa "auttamaan" siinä että juuri oikealla tavalla tuijottelemalla hänkin sitten tulee juuri tietynlaiseksi, teini-ikäisten poikien avustuksella? Voi luoja.

        Sairas tarkkailija kaivaa psykokirjasta kaikki taudinkuvat ja esittää että pyritään nyt tukemaan häntä tässä, ihmiset haluaa alentaa ihmisen tunkeutumalla ja halve ntamalla ihmisen, ylentämällä itsensä "auttaen" toista. Tehden sairaita yrityksiä häiritä ihmisten normaalia eloa. Käskystä ja tyhminä, vailla mitään vastuuta, alistuen.

        Tuollaisilla ole mitään muuta mielessä kuin projektoidut omat taudin kuvansa ja suhde asiat, ei edes omansa.tarkkailija nauttii yrityksistä alentaa ja sairastuttaa "autettavaksi" sen verran täysi sairas hlö.

        Muutenhan linnut laulaa ja aurinko paistaa, ihana kesä.

        Oletko pettynyt ammatti-ihmiseen vai mistä kiikastaa?


    • Bissennielijä

      Jos kyse onkin siitä, että he ovat biromanttisia heteroseksuaaleja...

      • 10+12

        Ihan sama mitä termejä käytetään, jos materiaalinen totuus on se, että manipuloidaan ja käytetään hyväksi. Se on törkeää, ja tekijästä tai tilanteesta riippuen voi hajottaa ihmisen tuhannen päreiksi.


    • heteron on kivoja

      Pyh,en mäkään odota mitään vakavaa suhdetta parin sekstailun jälkeen vaikka lesbo olenkin. Päin vastoin, kyllä ennemmin niskakarvat nousee pystyyn jos odotetaan heti jotain vakavaa.

    • kaikki ihan v:n hyvin

      Minä olen myös väsynyt, niin väsynyt, että tekisi mieli rakentaa kiikku. Hyväksikäyttäjät jatkavat elämäänsä kuin ei mitään. Minä en vain pääse ylös. Ketään ei kiinnosta! Kukaan ei tajua, että nyt mä olen se, joka tarvitsee tukea.

      • kaikki ihan v:n hyvin

        olen ollut niin lyöty, alistettu, nujerrettu ja hyväksikäytetty läheisten toimesta, etten ole osannut myöhemminkään puolustaa itseäni. nyt sitten katson vierestä, miten nämä pahantekijät elää...ja viha nousee. viha siitä että mun elämä, unelmat ja toiveet on valunu hukkaan. mun elämä ei ole ollut minkään arvoinen, paitsi oletusarvo että olen aina muita varten..se ainoa mitä elämältä halusin, meni jo. en edes liioittele. aika ajoi ohi.


      • jaaha1
        kaikki ihan v:n hyvin kirjoitti:

        olen ollut niin lyöty, alistettu, nujerrettu ja hyväksikäytetty läheisten toimesta, etten ole osannut myöhemminkään puolustaa itseäni. nyt sitten katson vierestä, miten nämä pahantekijät elää...ja viha nousee. viha siitä että mun elämä, unelmat ja toiveet on valunu hukkaan. mun elämä ei ole ollut minkään arvoinen, paitsi oletusarvo että olen aina muita varten..se ainoa mitä elämältä halusin, meni jo. en edes liioittele. aika ajoi ohi.

        Kenelle olet vihainen, heteronaisilleko, heteronaisetko ovat kaiken pahan alku ja juuri, tuskinpa.
        Sopiihan se kaikki aina laittaa toisten syyksi kun oma elämä ei tunnu miltään.


      • niskapersote
        jaaha1 kirjoitti:

        Kenelle olet vihainen, heteronaisilleko, heteronaisetko ovat kaiken pahan alku ja juuri, tuskinpa.
        Sopiihan se kaikki aina laittaa toisten syyksi kun oma elämä ei tunnu miltään.

        joo toisen syy tai yhteiskunnan syy,hohhoijjaa näit luusereita.ota ittees niskasta kii nainen ja lakkaa vingumasta!


      • toivoa tarvitaan ain
        kaikki ihan v:n hyvin kirjoitti:

        olen ollut niin lyöty, alistettu, nujerrettu ja hyväksikäytetty läheisten toimesta, etten ole osannut myöhemminkään puolustaa itseäni. nyt sitten katson vierestä, miten nämä pahantekijät elää...ja viha nousee. viha siitä että mun elämä, unelmat ja toiveet on valunu hukkaan. mun elämä ei ole ollut minkään arvoinen, paitsi oletusarvo että olen aina muita varten..se ainoa mitä elämältä halusin, meni jo. en edes liioittele. aika ajoi ohi.

        Äh.

        ((halaus))

        Maailma on iso. Jossain on ihminen sullekin.


      • elämäni.kevät.
        kaikki ihan v:n hyvin kirjoitti:

        olen ollut niin lyöty, alistettu, nujerrettu ja hyväksikäytetty läheisten toimesta, etten ole osannut myöhemminkään puolustaa itseäni. nyt sitten katson vierestä, miten nämä pahantekijät elää...ja viha nousee. viha siitä että mun elämä, unelmat ja toiveet on valunu hukkaan. mun elämä ei ole ollut minkään arvoinen, paitsi oletusarvo että olen aina muita varten..se ainoa mitä elämältä halusin, meni jo. en edes liioittele. aika ajoi ohi.

        Sitten muutut manipuloijasta marttyyriksi. Mikset tee elämällesi jotain. Kuka käskee jatkaa tuolla tavoin. Miten hajosit noin palasiksi etkä lähtenyt heti korjaamaan itseäsi vaan hoidit sen hajottamalla muita alisraen ja hyväksikäyttäen. Ei vain huono isäsuhde vaan myös surkea äitisuhde. Saat tyydytystä käyttämälaalä naisia himoihisi. Naseo sinua loukkasi eniten ja yrität sitä hoitaa omalla tavallasi. Kosta heteroille sen kun et voi kostaa äidillesi kun hän ei nähnyt tuskaasi. Mikset voisi saman tien tarttua äitisuhteeseesi. Se on ollut ala-arvoinen. Perhehelveteistä kadvaa näitä seksillä kikkailevia tunnevammaisia koko ajan lisää. Miksei näihin kukaan puutu!


      • Uh ja huh..
        elämäni.kevät. kirjoitti:

        Sitten muutut manipuloijasta marttyyriksi. Mikset tee elämällesi jotain. Kuka käskee jatkaa tuolla tavoin. Miten hajosit noin palasiksi etkä lähtenyt heti korjaamaan itseäsi vaan hoidit sen hajottamalla muita alisraen ja hyväksikäyttäen. Ei vain huono isäsuhde vaan myös surkea äitisuhde. Saat tyydytystä käyttämälaalä naisia himoihisi. Naseo sinua loukkasi eniten ja yrität sitä hoitaa omalla tavallasi. Kosta heteroille sen kun et voi kostaa äidillesi kun hän ei nähnyt tuskaasi. Mikset voisi saman tien tarttua äitisuhteeseesi. Se on ollut ala-arvoinen. Perhehelveteistä kadvaa näitä seksillä kikkailevia tunnevammaisia koko ajan lisää. Miksei näihin kukaan puutu!

        Eh, tuo kyllä voittaa jopa kaikenmaailman valeprofiileihin kirjoittelevien roskan..


      • Hoituu kaikki..
        Uh ja huh.. kirjoitti:

        Eh, tuo kyllä voittaa jopa kaikenmaailman valeprofiileihin kirjoittelevien roskan..

        Tutuksihan sitä varmaan tulee kun seuraa valeprofilointia. Näin netissä..


    • virgo___

      Älä anna signaalia että sua voi lähestyä. Jos annat niin sit keräät niitä automaattisesti tietämättäskin ehkä. Kuitenkin näköjään kiinnostut niistä jotenkin, kun annat tulla lähelle. Mieti että mitä itse haluat niistä ja mitkä sun oletukset niistä on. Jos vähänkin hälyttää sisäisesti, niin droppaa. Koska ehkäpä haluat vakavempaa, ja tietenkään ne ei ole valmiita tai halukkaita. Ne voi olla kaapissa vielä iteltäänkin tai sit vaan kokeilee sun huomioo. Jos oot oikeesti hyvinkin tykästynyt johonkin, niin tohon rumbaan tarvitaan paljon aikaa, hermoja ja kärsivällisyyttä. Sä oot valmis, mut ne ei oo samalla aaltopituudella, niin sun pitää jarruttaa, tai sit jättää koko homma väliin ja keskittyä sellasiin ihmisiin ketkä on valmiita sun kanssa samaan. Mitä sit ikinä haluatkaan....?

      Ehkä oot itse niin itsevarma itestäs, että vedät puoleesi sellaisia, ketkä tavallaan tiedostaa itsesään jotain naisiin vetäviä piirteitään ja uskaltaa sun kautta toteuttaa niitä, mutta sit vakavemman päälle jarruttaa, koska ei uskalla vielä. Tai sit niillä on jo joku mies.

      On rakkaustarinoita, että ns. heteron saa suhteeseen (mikä sit ei ollutkaan niinkään hetero), ja on tarinoita ikuisesta kissa-hiiri riepottelusta. Päätä ite mitä haluat ja mihin kantti kestää, riippuu tosin ihmisistä ketä kohtaat.

      Ei muuta kuin Good luck! Kyllä sen aika helposti huomaa et onko mitään tunteita, pidemmän päälle. ja jos toinen alkaa jarruttaa siinä vaiheessa kun tunteet tulee peliin, niin se on se pahin kohta. Kantsii sillon jarruttaa, vaikka kuinka itsestä tuntuis et pitäis lähestyä. AINA toisen ehdoilla, kuka on epävarma, koska sä oot jo varma itsestäs.

    • virgo___

      Ja puhun ihan omista kokemuksistani. Ettei kenenkään tarvi ajatella että yleistän asioita. Mut, onhan se vaan vaikeeta kaikilla vaikeeta painotella järki vs. tunteet.
      Kaikilla oma tarinansa, mikä ei koskaan ole sama, mut siltä pohjalta voi mun mielestä vetää edes joitain johtopäätöksiä? Ja jos ei täsmää omaan elämän tilanteeseen, niin sit voi vaan hyppää yli ja etsiä muiden vastauksia. as simple as that. Hups, paljastin liikaa....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe