Inhottava Istanbul

Ei ikinä enää

Ihan kauhea paikka. Jengiä kuin pipoa, kaikki yrittää kaupata jotain tai ukot vaan muuten takertuu mukaan, kun kävelee tavallisesti kaupungilla. Moskeijoitten rukouskutsut puhkaisee tärykalvot (muissa muslimimaissa- kyllä olen käynyt monissa- volyymit on sentääs järkevällä tasolla), eukot pakotetaan pitämään mummohuivia ja trenssiä, vaikka asteita olisi 50 C. Likaista ja paskaista joka puolella. Istiklal Caddesi pahin paikka ikinä.
Menkää ees kunnon arabimaihin, jos haluatte idän eksotiikkaa.

24

1565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihastuttava Istanbul

      Etkö yhtään ottanut selvää etukäteen, että Istanbul on valtava, väkirikas ja turistien kansoittama? Että ihan yllätyksenä tuli? Vaikea kuvitella, että olisit koskaan ennen matkustanut missään. Noin tyhmä ei voi ollakaan muuten.

    • teemulaiska

      Ja että eukot pakotetaan käyttämään huivia ja trenssiä?

      Jos asioista ei tiedä, ei kannata täälläkään osoittaa tyhmyyttään, edes nimettömänä.

      • Totta on

        Kyllä Istanbulissa näkee naisia, joilla on trenssityyppinen polyesteria (hiostavin materiaali) sisältävä takki ja päässä huivi, joka sekin sisältää keinokuituja. Mahtaa olla kuuma, kun Istanbulissa on reilu 30 astetta näin heinäkuussa. Säälittävää katseltavaa nämä naiset. Lämpöhalvaus on vakava asia.

        Mutta Istanbulissa näkee myös hyvin kevyesti pukeutuneita naisia, jotka puhuvat turkkia, joten jotkut naiset ovat hyvin länsimaalaisia.


    • Ei ikinä enää

      Ihan olen kuule Sydneytä, Tokiota ja Nykiä myöten matkustellut ja kymmeniä muita suurkaupunkeja nähnyt, myös arabimaiden puolelta. Missään muualla ei ole tuollaista kusetusta ja julkisten liikennevälineiden surkeutta/puutetta ja kuvottavuutta kuin Istanbulissa.
      Niin ja teemu, ihan varmasti itse, ilman perheen ja perheen miesten painostusta, pitäisit trenssiä päällä tukahduttavassa helteessä. Ihan varmasti vapaaehtoiset tekisit niin.

      • teemulaiska

        heh, meinaat että koska miehet painostaa pitävät trenssiä, eivät itse pitäisi jos saisivat päättää.

        Voi voi sun kanssa. Eiköhän se ole se itsensä kunnioitus, jonka vuoksi sitä tehdään. Vai kumman sinä söisit mieluummin irtokarkin, jossa ei ole papereita ja jota monet ovat klähmineet, joka on jo maahan pudonut vai kääreellisen karkin, joka ei ole vahingoittunut, vaikka joku sitä olisikin koskettanut?

        Mietiäs maailmanmatkaaja nyt uudelleen!


    • Ei ikinä enää

      Ja mitään en maininnut siitä, että olisi turistien kansoittama. Mutta tietysti sinä, Ihastuttava Istanbul, olet sieltä oman mehmettisi löytänyt ja kovasti puolustat hänen kotikaupunkiaan. Onhan se tuollaiselle pullukalle suomijunttieukolle hienoa olla paikassa, jossa jokainen karvakäsi on kiinni hameenhelmassa. Itse en sellaista kaipaa enkä tarvitse.
      Itse nautin sivistyneimmistä kaupungeista, joiden asukkaat (ja jonka maan asukkaat) eivät käyttäydy kuin eläimet länsimaalaisen naisen nähdessään.
      Naisen asemahan on Turkissa yksi maailman huonoimpia. Jo maan lentoyhtiön lentoemojen ulkonäköön ja meikkaamiseen on puututtu. Sinne vaan viemään rahojaan kusettajille yhä vaan enemmän islamilaistuvaan maahan.

      • Iiihana Istanbul

        Ohos, kylläpäs vedit herneet nenääsi ja maalasit vihapäissäsi väärän kuvan minusta. Mitäpä muuta sinulta voisi odottakaan. Ja vielä mieltää itsensä sivityneeksi, vaikka haukkuu jostain kaupungista pitävät pullukoiksi suomijunttieukoiksi mehmetteineen kaikkinee yms. Ja mikä kielenkäyttö vielä, uuh.

        Minusta (ja suomalaisesta miehestäni) Istanbul on ihastuttava. Mutta mehän olemmekin moukkia tietysti :D Jos sana 'ihastuttava' on 'mehmetin kotikaupungin puolustamista' - putosin kärryiltä. En kyllä tunne tätä mehmetiä...

        Kummallista, että noin laajalti matkustellut ja itsensä hyvinkin sivistyneeksi ja varmaan kultivoituneeksikin luokkitteleva ihminen ei ole oppinut maailmalla mitään. Ja sietokyky on olematon. Myös siinä suhteessa, että muut pitävät ko. kaupungista. Jos sinä menetit siellä vain hermosi, sehän on vain sinun ongelmasi.


      • Muori 12

        Sitä saa mitä tilaa.


      • NaisiaKunnioitetaan

        Turkkihan on yksi niistä harvoista maista joissa bordelli toiminta on valtion suojeluksessa. Ja skandinaavi naiset jakavat persettään siellä köyhille turkkilais miehille ilmaiseksi. Hieno maa ??? Nainen ei voi kävellä rauhassa missään.


    • Sinisilmä

      Olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Maailmasta löytyy pikkasen sivistyneempiä, siistimpiä ja mukavampia suurkaupunkeja kuin istanbul!!!

      No, onpahan sekin aikoinaan tullut koettua eikä tartte ikinä mennä takas eikä muutenkaan turkkiin, joka tuntuu olevan suominaismatkailijoiden mekka. I wonder why...?;)

      • matkailu avartaa

        Mulle matkailun tarkoitus on löytää jotain muuta kuin tämä kotikaupunki Helsinki. Erilaista, ihan jotain muuta!!! Eri elämäntapa, uskonto jne!!! I wonder why mennä vain niihin sivistyneisiin paikkoihin??? ;) Teksti on ihan sama kuin tolla aloittajalla, joka käy näköjään jakamassa itselleen tykkäyksiä ja muille miikkoja!!! :D


      • ihaaaaanaaaaa

        Seuraavaksi voisit sivistää itseäsi ja mennä vaikka kurssille, jossa opetellaan kirjoittamaan.

        Vinkiksi vaan: erisnimet kirjoitetaan isolla. ;)


      • Ihananainen Istanbul
        ihaaaaanaaaaa kirjoitti:

        Seuraavaksi voisit sivistää itseäsi ja mennä vaikka kurssille, jossa opetellaan kirjoittamaan.

        Vinkiksi vaan: erisnimet kirjoitetaan isolla. ;)

        Luin viestini enkä löydä 'vinkkaamisiasi' virheitä.

        ''olet sieltä oman mehmettisi löytänyt ja kovasti puolustat'' jne. = on suora lainaus aloittajalta. Voit alkaa sivistää häntä :D Tosin hän on jo ylisivistynyt, mutta paremman puutteessa. Mikä oli panoksesi matkailukeskusteluun?

        Ja Istanbul on edelleen ihana, opettajien pitkät lomat sallivat kivasti matkailun. Ja opiskelen nyt kuudetta vierasta kieltäni, joten.. en jaksa enempää.


      • Hiltondiamondmember

        Yli 80 maata ja yli 300 kaupunkia vieraillut, joten jotain tiedän, Istanbulissa turistinaisia häiritään seksuaalisesti ja turisteja kusetetaan. Säälittävää yrittää kieltää tosiasioita! Eikä mitään syytä ivata muita matkustavaisia.


      • Platinakulta

        Et ikinä ole matkustanut missään! Olet vain säälittävä, kun muiden kokemukset eivät olekaan mieleesi. Ethän itse tietenkään ivaa muita matkustavaisia :D


    • inhottava olet itse

      Sinä suomijuntti et ole kuin kerran elämässäsi sieltä Pihtiputaan perukoilta lähtenyt Tallinnaan ja sekin reissu meni niin kännissä, että tuskin pääsit edes maihin asti

    • Galata Tower

      Olen täysin eri mieltä aloittajan kanssa. Istanbul on erilainen kaupunki, mutta kuitenkin kiehtova. Me kaksi naista saimme olla aivan rauhassa, ja aina kun tarvitsimme neuvoja pysäytimme jonkun nuoren joka puhui englantia. Metro oli uudempi ja siistimpi kuin Helsingin ja roskia ei näkynyt missään, lisäksi ruoka oli hyvää. Kävimme suuressa kauppakeskuksessa shoppailemassa, sieltä löytyi kaikki kansainväliset putiikit. Turha kutsua ketään juntiksi, ihmiset kun saavat olla erimieltä. Jos aloittajalla ei ollut onnistunut loma, niin monella muulla on voinut olla. Hieman suvaitsevuutta muiden mielipiteitä kohtaan!

    • Körysyrys

      Olen myös matkustanut ihan tyttöporukassa Istanbulissa ja ihan suht rauhassaan olemme saaneet kuljeskella kaduilla ym.
      Ainahan sitä jonkun verran herättää kiinnostusta kun on turisti ja selkeästi länsimaalainen,mutta kun siihen on varautunut niin emme ottaneet niin vakavasti.
      Pidän kyllä istanbulista kaupunkina.
      Kaikkia varjopuolia en tietenkään tiedä, enkä haluakaan tietää, koska tarkoitukseni on lomallani vain nauttia lomastakin ja kaikesta erilaisuudesta sen viikon tai minkä ajan nyt sitten vietänkin siellä.
      Uuteen paikkaan mennessäni yritä olla ilman ennakko odotuksia, niin kaikki menee paremmin.
      Istanbuliin menen vielä uudelleenkin.

    • SuomiMies # 1

      Perus eiku Perse- eikun Vajakkisuomalaiset ei oo koskaan käyneet kipeän äitinsä peräkammaria pidemmällä ja sitten kirjoittelevat tänne näitä vihajuttujaan. Kävisitte joskus edes kaupassa niin tietäisitte jotain maailmasta. Puhumattakaan että kävisitte ulkomailla tutustumassa vanhoihin kulttuureihin.

      • vähän reissannut

        Sinulla on todella paha ongelma itsesi kanssa,mene terapiaan.


    • kävijä

      Istanbulista jäi kyllä todella hyvä vaikutelma. Pidin todella paljon nähtävyyksistä, moskeijoista, palatseista, jokiristeilystä, hamamista, basaareista. Hotellikin oli hyvä ja toimiva, Sultan Ahmedin alueella.

      Oli usein törkeää seksuaalista häirintää, koska liikuin naisena yksin, mutta oli siellä herrasmiehiäkin. En tietenkään liikkunut missään yksin öisin. Ei ole järkeä ottaa turhia riskejä.

      Tein paljon ostoksia ja olen nauttinut niistä kotiin palattuani.

    • ???

      Kaikki saa päättä ite mitä tekee. Miks vitsis se kutittaa teijän persettä :D

    • En_muista_nimmaria

      Istanbulissa on maailmanluokan nähtävyyksiä ja sen katukuva on värikäs. Viikko menee kuin siivillä. ja ostoksia varten on useita länsimaisia ostoksia metromatkan päässä, ei ostoksia tarvi basaarissa tehdä.

      Positiivinen yllätys oli, ettei kukaan tyrkyttänyt mitään.

      Seksuaalista häirintää en ole kokenut missään päin maailmaa ikinä. Joskus kun näitä juttuja lukee, tulee miettineeksi, olenko nainen itse asiassa ollenkaan, kun saan olla kaikkialla rauhassa. Nuorena olin lisäksi ihan hyvännäköinenkin, pitkät vaaleat hiukset, nätti naama ja paino normaali. Nyt jo alkaa ikä painaa, en sanoisi ulkonäöstä mitään :)

      Menisin Istanbuliin uudestaan, vaan yleensä tapanani ei ole käydä kahta kertaa samassa paikassa, kun maailma on niin avara ja mielenkiintoinen ja paljon paikkoja näkemättä.

    • Konstantinopoli

      Älkää unohtako, että Istanbul on kahden maanosan ja uskonnon kohtauspaikka, joten sen tunnelmakin on sen mukainen! Konstantinopoliksi alun perin kutsuttu kaupunki on ikivanha, ja oli muuten aikoinaan bysanttilaisen kulttuurin pääkaupunki. Osa kaupungin väestöstä on ollut kristittyjä - aikoinaan kreikkalaisortodokseja - jo iät ja ajat ,ja osa taas muslimeja. Siksi jotkut naiset kulkevat täysin länsimaisissa vaatteissa ja toisilla taas on islamin mukaisesti ruumis ja hiukset peitossa.

      Istanbulista löytyy päljon historiallista nähtävää ja todella omalaatuinen keittiö. Sekin on eri kulttuurien sekoitus, mutta mausteet ovat pääosassa. Esimerkiksi Kreikassa sanotaan, että "Polista" (lyhennys nimestä Konstantinopoli) tulevat ne parhaat kokit ja reseptit!

      Istanbulin annista suosittelen lukemaan hieman lisää seuraavasta lähteestä:

      http://turkki.matkalippu.info/Istanbul

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe